Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
Amiért gyűlölik Csurkát: „Senkit sem gyűlölök a szárma
  2012-09-04 21:14:27, kedd
 
  Amiért gyűlölik Csurkát: ,,Senkit sem gyűlölök a származása miatt, de senkinek a bűneit nem hallgatom el a származása miatt"


2012. szeptember 4. 08:24:48

L. Simon Lászlót aligha kell már olvasóinknak bemutatnunk, mégis, hogy most ismét tollhegyre tűzzük, csak azért van, mert végre megszólalt ,,A hatodik koporsó" bemutatása ügyében: szerinte a közönség és a szakma dolga, hogy ítéletet mondjon a művészi alkotásokról, nem szabad ugyanis, hogy a politika befolyásolja a művészi szabadságot, mindenkinek joga van kimondania a véleményét ,,addig a határig, amíg az alkotásával másoknak alkotmányos alapjogait nem sérti", vagyis amíg nem bírálja a kultúrkampfos gyűlölködőket.

A ,,Magyar Hírlap" 2012. szeptember 2-i számában közölt iménti nyilatkozata alighanem egyenesen nyelvpolitikai bravúrba beillően adta tudtul, hogy bár a hír szent, a vélemény szabad, s hogy a politika ne befolyásolja a művészi szabadságot, mert ,,nem ez a dolga", ámbár ebből nem következik, hogy ,,a politika mindig képes önkorlátozásra" ugyebár, elvégre ha egy dráma leleplezi a mindenkori kultúrkampfos gyűlölködőket, már nincs helye a teátrumban, hiszen ezzel ,,mások alkotmányos alapjogait" sérti.

,,Mondjon a közönség ítéletet a műalkotásokról, és mondjon a kritikai élet, a szakmai közönség szakmai vagy akár a szakmai ítéleten túlmutató, akár politikai dimenziókat is felmutató ítéletet" - fogalmazott végül a kulturális államtitkár, azt ajánlva, hogy ,,ha a közönségnek nem tetszik valami, például egy előadás vagy egy kiállítás, akkor "bojkottálja" azt, ne vásároljon rá jegyet".

Ne bizony, de akkor ne is ítélkezzen élők és holtak felett, amiért neki nem tetsző darabra mások viszont vásárolnak, ezúttal egy olyanra, melynek szerzője mellesleg 2007-ben, még jóval most letiltott darabja megírása előtt, egy vele készült interjúban (szövege ,,Ellenállás" című, 2008-ban megjelent kötetében olvasható) félreérthetetlenül fogalmazott:

,,Antiszemitizmusom, mint olyan, nincs. Senkit sem gyűlölök a származása miatt, de senkinek a bűneit, és különösen a magyarság elleni ártásait nem hallgatom el a származása miatt. Annak kimondása, megírása, bizonyítása, hogy Magyarország az 1982-es IMF-be lépés óta egyre fokozódó nemzetközi zsidó nyomás alatt áll, és ennek végső célja a magyar élettér megszerzése, amit megkönnyít a megszállók számára a magyarság tragikus fogyása, nem antiszemitizmus, hanem tény."

Tanulság? Nyilatkozhat egy államtitkár akármennyit arról, hogy ,,a politika ne befolyásolja a művészi szabadságot", a Csurka posztumusz darabja letiltása után is folytatódó kultúrkampfos gyűlölködők mára elérték, hogy bár ugye elvileg mindenkinek joga van kimondania a véleményét, gyakorlatilag azonban csak annak, aki nem bírálattal, hanem hódolattal illeti őket, elvégre amiért engesztelhetetlenül gyűlölik Csurkát, imént idézett mondata: ,,Senkit sem gyűlölök a származása miatt, de senkinek a bűneit nem hallgatom el a származása miatt."

Ifj. Tompó László - Hunhír.info

http://nemenyi.net/default.asp?Location=_arc&SID=1&AID=11&Direkt=1039 01
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Forradalom után két évvel: Lamperth Mónika oktathat a Nemzet
  2012-09-04 21:05:18, kedd
 
  Forradalom után két évvel: Lamperth Mónika oktathat a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen
2012. szeptember 4. 08:32:54

Törvénytelenség, csalás, mutyi, tudatos hazudozás
és a választók bolondnak nézése.


A Budapesti Corvinus Egyetemből kivált, és januártól a Nemzeti Közszolgálati Egyetemhez tartozó Közigazgatás-tudományi Kar hallgatóit az MSZP-s Lamperth Mónika fogja oktatni helyi önkormányzatok tárgykörében.

Négy szemináriumi csoportot is magáénak tudhat az MSZP egykori belügyminiszter asszonya, aki 2002-ben maga vállalt garanciát a posztkommunista párt "minden szaváért". Emlékszünk még erre? Öt évvel később egy bátonyterenyei lakossági fórumon ő maga ismerte el, hogy hazudtak:

Mindkét oldal hibázott a választási kampányban, amikor nem mondták ki, hogy nem működhetnek változatlanul az ellátórendszerek, elosztani pedig csak azt lehet, amit megtermelünk. Az MSZP elnökségi tagja, leköszönő önkormányzati és területfejlesztési miniszter akkor kifejtette: mindkét oldal beleesett abba a hibába, hogy nem vállalta az alapvető összefüggések és igazságok kimondását a választási kampányban, ,,hanem ígért mindenki magasabb nyugdíjat, fizetést, támogatást sok-sok területre, de eljött az igazság pillanata".

Esetleg arra is emlékszünk, hogy a megszorítások kellős közepén ő 14 millió forintos Audi A6-os autót kapott az adófizetők pénzéből? A Duna Palota Kft. tönkretételében vállalt szerepére? Arra, hogy a szikszói polgármester választáskor 10,5 millió forinttal járult hozzá a választási csaláshoz? "Okosak legyetek! Én azt mondom, ha okosak az emberek, én nagyon sok minden fogok hozni a városnak! Tegnap kaptam 10,5 milliót Lamperth Mónikától" - többek között ez hallható az MTI birtokába került kazettán. A Szikszón mindössze 15 szavazattal nyertes MSZP-SZDSZ-s jelölt, Füzesséri József azt mondja a felvételen: "ezt a választást meg kellett nyerni, még akár törvénytelen áron is."

Ez persze csak néhány kiragadott momentum Lamperth munkásságából. Törvénytelenség, csalás, mutyi, tudatos hazudozás és a választók bolondnak nézése. Ilyen mentalitás kell ahhoz, hogy ma valaki oktathasson azon a nevében nemzeti Közszolgálati Egyetemen, melyről Orbán Viktor éppen a tegnapi tanévnyitón azt nyilatkozta: "Azt akarjuk, hogy az új egyetem a hallgatói számára erős identitást, korszerű szaktudást és motivációt adjon, továbbá, hogy a későbbiekben is majd magyar fiatalok ezrei döntsenek a haza szolgálata mellett"

(Szent Korona Rádió)
Forrás: Szentkorona Radio

http://nemenyi.net/default.asp?SID=1&AID=0&Direkt=103902
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A zsidókról: „előfutárok, bevezetők, élvonal”
  2012-09-04 21:03:31, kedd
 
  A zsidókról: ,,előfutárok, bevezetők, élvonal"
2012. szeptember 3. 21:43:40

Mielőtt a cím alapján azt feltételezné valaki, hogy ebben az írásban zsidózni fogok, gyorsan le kell szögeznem: nem én zsidózom, az általam ismertetett cikk tárgya az, ami a fenti címben tömörítve megtalálható. Nem lovagolom meg tehát a rasszizmus hullámait, épp ellenkezőleg: írásom amolyan hullámtörő. Vágjunk is bele rögtön a rasszista hullámok megtörésébe.

Néhány napja foglalkoztam már a Kanadai Magyar Hírlap (KMH) című destruktív portállal, illetve a portál egyik cikkével. Az alábbiakban egy másik káemhás termékkel foglalkozom, amelynek a címe: Minek nevezzelek? Avagy a jámbor antiszemita kiskátéja. Látjuk, örökzöld témát tűzött tollhegyre a szerző, de ezen nem kell csodálkozni: az említett honlapon többek között az izmos, magamutogató szemitizmus az úr, nem véletlen tehát, hogy az ellenhatással is igyekeznek foglalkozni a káemhás firkászok.

A hivatkozott írás szerzője Kerekes Sándor. Cikke alatt olvasható a ,,névjegye", amely ezzel a mondattal kezdődik: ,,Budapesten nevelkedett, mérsékelt sikerrel." Nevelkedése tehát hiányos, csonka volt, ennek ellenére 1976 óta Torontóban él, foglalkozása ,,pénzügyi szakember". Azt is olvasom a ,,névjegyben", hogy ,,kedvelt műfaja a polémia". Nocsak. A ,,névjegy" ezzel a mondattal zárul: ,,A magyar politikai élet szorgalmas megfigyelője, különös tekintettel a jelenleg folyamatban lévő fasizálódási folyamatra." Folyamatban van tehát egy folyamat, ki hitte volna.

A mérsékelt sikerrel nevelkedett Kerekes saját bevallása szerint egy sorozat első darabját tette közzé a destruktív portálon. A fasizálódási folyamatra függesztve polemikus tekintetét a ,,jámbor antiszemita kiskátéját" óhajtotta megalkotni - ez a törekvése azonban már a kezdet kezdetén megbukott. Mert az első kátédarab igencsak billegősre sikeredett.

Nézzük rögtön a cikkecske kezdő mondatait (talán mondanom sem kell, betűhíven közlöm a kerekesi kátédarabot):

,,Zsidóknak, mint mindenki másnak, megvan az a szokásuk, hogy előbb-utóbb meglhalnak, de ellentétben másokkal, gyakran hagynak valamit maguk után és ez a valami, még ha csak emlék is és semmi több, sokáig rezonál, mint csellók megpendített húrjai. Ott vibrál ez a hang a levegőben, vagy valakik emlékezetében néha fájdalmasan, mint például nagymamák esetében, akiknek eltávozása erőszak következménye volt, vagy akár mulatságosan, mit Kohn és Grün esetében, akikről többé soha el nem felejtkezünk. De különös módón, minél megdöbbentőbb és minél fájdalmasabb volt az elmúlásuk aktusa, és erre sok-sok példa akad, annál tovább tart az a vibrálás. Sőt, néha az idő múlásával ahelyett, hogy azért lassan elmúlna a vibrálás, inkább folyamatosan erősődik."

Ezzel a pokoli magyarságú szövegrészlettel kezdődik a beharangozott kiskáté. A cél mi is lenne más: az ,,antiszemita" leleplezése. Lendületben van a kerekesi agy, ritka szép rasszista felütéssel indul a kiskáté. Mert mit is olvasunk? A zsidók is meg szoktak halni előbb-utóbb, de másokkal (értsd nem zsidókkal) ellentétben gyakran hagynak maguk után valamit, s ez a valami rezonál, meg vibrál, sőt ez a vibrálás erősödik is néha, a háttérben pedig pönögnek a kóser cselló húrjai. Tömören összefoglalva az üzenetet: a gójok - ellentétben a zsidókkal - nem szoktak hagyni maguk után semmit. Illetve ezt a semmit hagyják hátra. Gój vidéken nincs vibrálás, semmi sem rezonál, a csellók is meghaltak.

Na de mit is hagynak ,,maguk után" a zsidók, akiknek a nem zsidókhoz hasonlóan - itt tehát a kiválasztottság nem érvényesül! - megvan az a szokásuk, hogy előbb-utóbb meghalnak? Hát sírköveket! S ezek a sírkövek búgnak, vibrálnak, rezonálnak. Kerekesnek éppen azt vibrálják, hogy a zsidók korábban voltak itt a Kárpát-medencében, mint a magyarok. Olvassuk el az alábbi sorokat:

,,Nos, kedves Antiszemitám, hadd hivjalak legelőbb a zsidó múzeumba, a Dohány utcába, ahol a lépcsőházban a földszint és az első emelet között, a pihenőn van egy héber feliratos sírkő. Ez a sírkő Aquinkumból, a harmadik századi római városból kerűlt elő és felirata bizonyítja, lévén héber nyelven, hogy az bizony egy zsidó sírját takarta. Ez a kő a bizonyítéka annak, hogy a zsidok már a harmadik században itt voltak a Dunánál. Ez az 'oklevél' arról, hogy nem késői betolakodók és idegenek, hanem mint oly gyakran azóta is, előfutárok, bevezetők, élvonal voltak. Tehát, kedves antiszemitám, a kérdésre, miszerint:

'Mikor pofátlankodtak be azok a rohadt zsidók a mi kis véráztatta hazánkba, hogy azt tőlünk elrabolják?'

A helyes válasz:

A harmadik században már bizonyosan itt voltak és csak hatszáz évvel előzték meg a magyarok érkezését."

Ez is szép gondolatfutam, a jól ismert dákóromán elmélethez hasonló szellemi színvonalon. A héber sírkő azt igazolja, hogy a zsidók ,,előfutárok, bevezetők, élvonal voltak". Olyannyira - ezt már én teszem hozzá -, hogy az ,,élvonal" kései maradéka a 19. században sűrű csapatokban követte az aquincumi elődöket: néhány évszázados külhoni kószálás után Galíciából hazatértek az ősi földre. Hiszen hatszáz évvel megelőzték a vendég magyarokat, nemde?

Na de mi van a nem héber feliratos sírkövekkel? Olyanok kérem nincsenek. Mert - idéztem a jeles szerzőt, a pénzügyi szakembert - a nem zsidók nem szoktak ,,maguk után" hagyni semmit. Mi, magyarok sem vagyunk kivételek. Örüljünk, hogy vannak ,,előfutárok". Hogy van ,,élvonal". S hogy vendégek lehetünk itt az ,,élvonal" kegyelméből.

Németh László mintegy hetven évvel ezelőtt ezzel a címmel írt tanulmányt: Kiforgatnak a múltunkból. Kerekes Sándor is ezt a kiforgatást műveli - de vesztére ,,mérsékelt sikerrel". Még jó, hogy Kanadában vibrál, rezonál ez a szerencsétlen, s nem Aquincumban - így legalább sírkő sem marad utána az ,,előfutárok" földjén.



Szalay László

http://nemenyi.net/default.asp?SID=0&Cal=&AID=0&Direkt=103892
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Dübörög az elszámoltatás: most éppen Molnár Gyulát és Lakos
  2012-09-04 20:20:49, kedd
 
  2012-09-04. 09:58
Dübörög az elszámoltatás: most éppen Molnár Gyulát és Lakos Imrét mentették fel

A Fővárosi Törvényszék felmentette Molnár Gyulát, Újbuda volt szocialista polgármesterét és Lakos Imrét, a kerület egykori szabaddemokrata alpolgármesterét a hivatali visszaélés vádja alól keddi, első fokú ítéletében.
A harmadrendű vádlott ügyvédet a bűnsegédlet vádja alól mentette fel a bíróság.
Az ügyészség a három férfit azzal vádolta, hogy 2006-ban, a XI. kerületi Kopaszi-gát és a Lágymányosi-öböl környékén pályáztatás nélkül próbáltak egy magáncégnek átjátszani egy 38 hektáros telket.
(MTI)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/100855/#ixzz25WhaqMnI
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Újabb magyar katonák indulnak Afganisztánba
  2012-09-04 19:46:37, kedd
 
  Újabb magyar katonák indulnak Afganisztánba
2012, szeptember 3 - 17:09


Afganisztánba induló magyar katonákat búcsúztattak Székesfehérváron. A több mint háromszáz honvéd a kabuli nemzetközi repülőtér őr- és biztosító kontingensében, a tartományi újjáépítési csoportban, a légi-kiképzés támogató csoportban, valamint a légi tanácsadó csoportban teljesít szolgálatot szeptembertől.

"A küldetés döntő és kritikus szakaszába ért. Eljött az idő, hogy Afganisztán népei kezükbe vegyék a sorsukat. Ennek érdekében átalakítjuk a missziót is: a hangsúly a tanácsadáson, mentoráláson, felkészítésen lesz. Ezzel egy időben a NATO megkezdi csapatainak kivonását" - hangoztatta beszédében Hende Csaba honvédelmi miniszter.

A tárcavezető hozzátette, az afganisztáni misszió ma a Magyar Honvédség legnehezebb és legfontosabb vállalkozása. Olyan tapasztalatokat szereznek meg a magyar katonák, amelyeket a gyakorlótéren nem lehetséges. Úgy vélte, mindez egy egész katonanemzedék számára jelent komoly gyakorlatot, amit szükség esetén a haza védelmében fel lehet használni.

kép

Az Afganisztánba induló magyar kontingens felsorakozik a székesfehérvári Városház téren. Fotó: Nagy Lajos, MTI

Az eseményt követő sajtótájékoztatón a miniszter elmondta: a magyar katonák kiváló teljesítményét és elismertségét mutatja, hogy ismételten felkérték a Magyar Honvédséget, biztosítsa a kabuli nemzetközi repülőtér védelmét. Emlékeztetett rá, a repülőtér logisztikai szempontból kiemelten fontos, hiszen más módon nem lehetne megvalósítani "a világtörténelem egyik legnagyobb logisztikai műveletét", amelynek során 2014 végéig mintegy 130 ezer katona hagyja el légi úton Afganisztánt. "Ennek biztonságos lebonyolítását bízta a világ a magyar honvédekre. Úgy gondolom, ez a kontingens, amely tapasztalt, harcedzett katonákból áll, növelni fogja hazánk nemzetközi tekintélyét" - emelte ki.

A parancsismertetés során elhangzott, a kabuli nemzetközi repülőtér őr- és biztosító kontingensében 227, a tartományi újjáépítési csoportban 89, a Mi-35 légi-kiképzés támogató csoportban 12, míg a Mi-17 légi tanácsadó csoportban nyolc fő teljesít szolgálatot.

MTI - barikad.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Álhír, avagy Vona Gábor és a becsület
  2012-09-04 07:42:45, kedd
 
  Álhír, avagy Vona Gábor és a becsület
szerkesztő
2012-08-09 19:39:03




A minap a hunikum.info leközölt egy cikket, lehozott egy hírt, méghozzá egy álhírt. A ,,legnépszerűbb" nemzeti radikális portálon (nevét nem kívánjuk reklámozni, úgyis mindenki tudja, melyikről van szó) naponta vannak efféle játékok, tesztek. A gúny és az irónia - ha ez ugyan annak számít - mindennapos az újságírói gyakorlatban, bizony még a mi oldalunkon is. A véresszájú, a jobbikon kívül minden más magyar nemzeti radikálist kiirtani akaró, vérgőzös sztalinisták azonban, akik e ,,legnépszerűbb" portál fanatikus kommentátorai, a mi oldalunkon feltűnő viccet, iróniát úgy látszik, nem tudják, vagy megfelelő szellemi képességek híján egyszerűen képtelenek megérteni. Mindkét verzió elborzasztó.


Sajnos, mint azt a fentebb említett kis iromány facebook-os hozzászólásai is megmutatták, remek szociológiai tanulmányt lehetne készíteni a felhígult nemzeti oldal követőinek írni-olvasni való képességéről. Szögezzük le: nem az a baj, hogy sokan csatlakoztak a nemzeti erőkhöz. Mi a magyar emberek öntudatra ébredésének akkor is örülünk, ha úgy véljük, legtöbbjük a rendelkezésére álló információk alapján talán nem a megfelelő pártot-mozgalmat erősíti naiv lelkesedésével.
A mai demokráciásdi következménye azonban, ha az emberek többsége sokszor olyan ügyben is hallatni akarja a véleményét, amelyhez nem ért, vagy fel sem fog kellően, mert teszem azt, figyelmetlenül és felületesen olvas. (A magam részéről nem foglalkozom metafizikával, mert nem értek hozzá, mint ahogy a bulvársajtó híreit sem kommentálom, de még a focihíreket sem. Ezekhez ugyanis nem értek.) Lehet, hogy maradi vagyok, de úgy vélem, az ember csak akkor szólaljon meg, ha érdemi, komoly mondanivalója akad, illetve ezek után is csak akkor, ha meggyőződött arról, hogy figyelmesen olvasta el azt, amihez hozzá kíván szólni, annak lényegi mondandóját - vagy legalább egy részét - megértette.


A Vona Gábor: Lemondó Nyilatkozat c. cikk végén feketén-fehéren ott állt, hogy ÁLHÍR. Ezt a szót nagyon nehéz félreértelmezni, mindenesetre a kommentálók jórészének sikerült. Az álhír, természetéből fakadóan NEM IGAZI HÍR, az álhír nem történt meg, akkor sem, ha bizony illett volna, az álhír tartalma nyilvánvalóan nem igaz. Ez az ÁLHÍR, mely szerint Vona Gábor lemondott, olyan félelmet és azt követően haragot indukált egyesekben, mintha bizony saját családtagjukat vesztették volna el. Irreleváns félelmek kerültek napvilágra, érthetetlenül és indokolatlanul. Reánk rontott a jobbikos olvasótábor, mert nem tudta, hogyan tovább. Ha nem a vezérében, hanem önnön szellemi képességében bízott volna, akkor vállat von és legyint egyet: nincsen pótolhatatlan ember, de igen, ebben az emberben aztán van spiritusz! Örülök, hogy jobbikos vagyok, mert nálunk végre akad valaki, aki vállalja a felelősséget, nem mismásol, nem mellébeszél, hanem becsületes és lovagias! Mert nemcsak a saját hibáinkért felelünk, hanem a jó vezető a beosztottai felelősségét is magára vállalja.
Nem arról kellett volna a vitának folynia, hogy a hír álhír, hanem arról, hogy vajon így kellett volna-e cselekednie Vona Gábornak, vagy sem. A kommentelők többsége azonban megmaradt annál a számára örvendetes felfedezésnél, amely a cikk alá is oda volt írva, s amely a diszlexiások és diszgráfiások kivételével minden ember számára egyértelmű. Természetes, hogy Vona Gábor, ha lemond, akkor nem a mi portálunkon fogja először közzétenni, hanem a jobbikhoz köthető saját, hivatalos csatornákon. Nahát, ki hitte volna??? A cikk azonban nem erről szólt, hanem arról, hogy a mi álláspontunk szerint, Vona Gábornak hogyan kellett volna cselekednie! Vona Gábornak ugyanis - diszlexiások kedvéért: SZERINTÜNK - súlyos felelőssége van a Szegedi-ügyben, s ezt a szerepét nem mismásolhatja el úgy, ahogy azt már okádásig megszoktuk tőle.


Hogy létezik vezérkultusz a jobboldalon, azzal semmi baj nincs. Vezérekre, vezetőkre mindig is szükség volt. Nem mindegy azonban, hogy érdemtelent, vagy arra érdemes embert kívánunk követni, pajzsra emelni. Mondjuk ki, először legalább saját berkeinkben, majd nyilvánosan is: Vona Gábor jól ír, most már elég szépen is beszél, de sajnos, alapvető emberi hiányosságai miatt egyáltalán nem alkalmas vezérnek.
VÉLEMÉNYÜNK ÉS ÁLLÁSPONTUNK SZERINT ugyanis nem alkalmas vezérnek senki, aki képtelen saját hibáját beismerni, nem alkalmas vezérnek az, aki a felmerülő problémákat fedezi, aki ott is áskálódó titkosszolgálati szálról beszél, majd amikor az általa védett személyről derül ki, hogy gyaníthatóan már érkezésekor titkosszolgálati múltja-parancsa volt. Végezetül, abszolút nem alkalmas mások vezetésére olyan ember, aki mismásol, félrebeszél, s terel, mint a pulikutya, olyankor is, amikor bizony meg kellene mondani : ne haragudjatok, hülye voltam. Becsaptak, félrevezettek, mert én is tévedhetek. Én is emberből vagyok. A született vezető képessége annak belátása, hogy bizony még a vezető sem tévedhetetlen. Van egy Tamási Áron idézet, s ez Vona Gáborra, mint választott vezetőre sokszorosan igaz:"aki embernek hitvány, magyarnak alkalmatlan"!!!


Vona Gábor azonban még mindig nem saját felelősségéről beszél. Nem beszél arról, hogy miként kerülhettek bizalmas információk a cionista szekta kezébe pár nappal az után, hogy egy volt vezető bajtárs elhagyja a Pártot. Nem ismerjük az álláspontját azokról az emberekről, akit tegnap még bajtársának nevezett, ma viszont már a legsötétebb ellenségeinkkel paktál. Nem tudjuk, mert nem beszél arról, hogyan lehetne ezt a jövőben elkerülni, s arról sem szól, hogyan VAJON kinek a felelőssége, hogy mindez így megtörténhetett - hanem arról hadovál, hogy Szegedi Csanád-ügy nincs, nem is volt, nem létezett sosem.


Beledugom fejemet a homokba, akkor is, ha Klein Csanád holnap már botránykönyvet jelentett meg a Chabad Lubavics szekta segítségével. A tagság azonban, mint ahogy azt a számtalan komment is bizonyítja, kíváncsi arra, hogyan fogja körülmetélni a saját szájával Baruch Oberlander rabbi a zsidóságát frissen (?) felfedezett Szegedi Csanádot. Le kell cserélni azt a pásztort, amelyik büntetlenül hagyja, hogy farkasok férkőzzenek be a nyáj közé!!!


Senki sem mondhatja büntetlenül azt, hogy azon embernek pálfordulása, aki a múlt héten még bajtárs és igaz barát, jóféle magunkfajta volt, mára viszont már Auschwitzba ellátogatni kívánó magukfajta lett, nem ügy. A pálfordulás mindig ügy.
Ez ugyanis olyan téma, amelyről beszélnek az emberek, amelynek hátterére kíváncsiak, amelyről egy pártelnöknek, állítólagos bajtársnak és barátnak igenis véleményt kell formálnia, nem sunyi tetű alja-módon kussolnia, fület-farkat befognia. Mert lehet valaki alattomos és sunyi politikus, de akkor semmi keresnivalója a nemzeti erők élén, s ne várja el, hogy egy ilyen nyámnyila embert milliók kövessenek akár a végzetbe is, ha kell... Vona Gábor hamis bálvány, megbukott már a Pősze ügykor is, ugyanis ezt az embert, akivel a hű de kompromittáló Endrésik-fotót készítették, ő hozta a pártba, könyörgések ellenére is. Hogy miért hozta a pártba ezt az embert, azóta sem sikerült értelmesen megmagyaráznia, szóval nem ez az első eset, hogy Vona Gábor sunnyog és hazudik, vagyis: jó parlamenti politikus... Ennek minden erkölcsi következményét beleértve.
Vona Gábor! Bármit mondjon a szád, a tetteid beszélnek helyetted is. Sunnyogásra, hazugságra az utolsó Chabad Lubovics szektatag is képes. Pláne, ha sok pénzről van szó...


Vona Gábor! Félek, hogy a Téged rajongásig imádó hőbörgőknek ez a cikk túlságosan hosszú és olyan dolgokról beszél (emberi tartás és efféle, követendő példák), melyeket Tőled, úgy tűnik, nem hallottak soha. Így félő, nem is igen tudják majd sem megérteni, sem másféleképpen abszolválni a fentebb elhangzott súlyos, kemény, ám igaz mondatokat.
Mindenesetre nekik és neked is - ha már ilyen hosszúra nyúlt ez a pár gondolat - egy nagyszerű vers részletet küldenénk zárszóként, mert úgy tűnik, van még mit megérteni és felfogni a nemzeti oldalon:


Ha férfi vagy, légy férfi,
Legyen elved, hited,
És ezt kimondd, ha mindjárt
Véreddel fizeted.
Százszorta inkább éltedet
Tagadd meg, mint magad;
Hadd vesszen el az élet, ha
A becsület marad.

Ha férfi vagy, légy férfi,
Függetlenségedet
A nagyvilág kincséért
Árúba ne ereszd.
Vesd meg, kik egy jobb falatért
Eladják magokat.
,,Koldúsbot és függetlenség!"
Ez légyen jelszavad.



Hunikum.info

http://hunikum.info/Alhir_avagy_Vona_Gabor_es_a_becsulet
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
2012.08 2012. Szeptember 2012.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 274 db bejegyzés
e év: 4803 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1243
  • e Hét: 6995
  • e Hónap: 10740
  • e Év: 164236
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.