Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Fausztina nővér bemutatása 5
  2012-09-06 09:28:02, csütörtök
 
  Adoremus (könyörgés)


Boldog Faustyna Kowalska életének harmadik jellemző vonása a mélységes misztikum. Jézus rendszeres megjelenései során magyarázza meg Fausztina nővérnek az Isteni Irgalmasság célját és kincseit. Az iménti idézetek, de a több mint félezer oldalas Naplónak csaknem minden sora erről tanúskodik.
Fausztina nővér utolsó hónapjai is nagy szenvedések jegyében múltak el. A betegápoló nővér beszámolója szerint ,,Fausztina nővér életének vége nagyon épületes. Állandóan szeretetreméltó és türelmes volt, semmit sem kívánt.'' Amikor megkérdezték tőle, szenved-e nagyon, így válaszolt: ,,Igen, de ez rendben van.'' Október 5-én utoljára meggyónt J. Andrasz atyánál. Halála közeledtével fájdalmai tetőfokra hágtak, s elköltözése előtt néhány órával fájdalomcsillapító injekciót kért, de végül is nem fogadta el. Este kilenc óra tájban nővértársainak és lelkiatyjának jelenlétében elmondta a haldoklók imáját. Halála pillanatáig tudatá
nak teljes birtokában maradt. Háromnegyed 11-kor utolsó pillantást vetett Krisztus és az ő Édesanyjának képére, s csendben, félelem nélkül elhunyt.'' (Vö. Isten Irgalmának hírnöke, Isten Szolgálója, Fausztina nővér. Backi Vinogradi é.n. 105-108. o.)
Fausztina nővért zavarta, hogy ápolásra szorul. Talán vigasztalásul mondta néhányszor elöljárójának: ,,Meglátja, elöljáró Anya, hogy a Kongregációnak sok öröme lesz miattam.''
Profetikus szavak voltak ezek a kijelentések. 1938-ban még nem tudtak mit kezdeni sem a Napló tartalmával, sem a beszélgetések során elhangzott kijelentésekkel. Akik ismerték Fausztina nővért, vegyesen ítélték meg személyét és rendkívüli dolgait. Az Isten azonban igazolta őt. Ma már egyértelmű, és ezt a legmagasabb egyházi vezetők is tanúsítják, a Fausztina nővér által kapott üzenet Istentől származik.
A háború rövid időre látszólag feledtette a krakkói zárda misztikusát. Lengyelország sorsának alakulása azonban a II. világháború idején ráterelte a rendtársak figyelmét Fausztina nővér jövendöléseire. A kolostor lakói ugyanis felismerték, hogy sorra megvalósulnak hazájukban azon események, amelyekről misztikus testvérük beszélt nekik.
 
 
0 komment , kategória:  Lélekemelő  
Az Isteni Irgalom órája
  2012-09-06 09:23:40, csütörtök
 
  Adoremus (könyörgés
Az Irgalmasság órája délután 3 óra amikor Jézus Urunk meghalt a kereszten. Jézus így íratta le Faustyna nővérrel Naplójában:

,,..valahányszor hallod, hogy hármat üt az óra, merülj el teljesen irgalmasságomban, dicsőítsd és magasztald; hívd le az egész világra hatalmát, főleg a szegény bűnösökre, mert az irgalom ebben az órában nyílt meg teljesen a lelkek számára. Ebben az órában kéréseddel mindent elnyerhetsz magad és mások számára. Ebben az órában lépett a kegyelem az egész világba: az irgalom legyőzte az igazságot. Igyekezz elvégezni ebben az órában a keresztutat, amennyire kötelességeid lehetővé teszik ezt. Ha ez nem lehetséges, kis időre térj be a kápolnába, tiszteld irgalommal teli Szívemet a Legméltóságosabb Oltáriszentségben. Ha ez sem lehetséges, merülj el imában - ha röviden is - azon a helyen, ahol éppen vagy. Irgalmam tiszteletét kívánom minden teremtménytől.."
( Napló 1572 )
 
 
0 komment , kategória:  Lélekemelő  
Kedves Gyermekeim!
  2012-09-06 09:20:48, csütörtök
 
  Adoremus (könyörgés)

Életetek elérkezett egy olyan állomásához, amelyben létetek bizonytalanná vált.
Különböző megnyilvánulások vesznek körbe bennetek, és elmétek már nehezen tudja kiszűrni azt, hogy mi az IGAZ, és mi a hamis.
Ebben az esetben nem tudsz mást tenni, csak azt, hogy befelé figyelsz és a szíved szavát hívod segítségül.
Soha ne teremts magadnak olyan korlátokat, melyben a szív szava távol kerül tőled!
Ha önmagadat és létedet szereted és elfogadod, akkor az Istenit is tiszteled és elfogadod magadban.
Fiam Jézus, sokszor hívta fel a figyelmet a mostani időben történő nehézségekre.
Minden szó és kinyilatkoztatás ismétlődésnek tűnhet már a számotokra. De MI ismételten felhívjuk a figyelmet, hogy ÓVATOSAK LEGYETEK!
Országotokban különböző megnyilvánulások szándékoznak előtérbe kerülni, és ezzel még nagyobb benyomást gyakorolni az itt élő, amúgy is szegény sorsban élő emberekre.

Számtalan esetben felhívtuk a figyelmet, hogy nagyobb bátorsággal merjetek kiállni, és vegyétek kezetekbe életetek irányítását!
Ha a saját házad táján nincs REND, akkor hogy várod azt, hogy a környezetedben, az Országodban REND legyen?
Az a baj ebben a rendben, hogy olyan túlkapásokat követtek el, amelyek már súrolják az Isteni Igazságosság határát.
Ember- ember életére tőr, és különböző manipulativ módszerekkel áll elő, csak hogy a saját szekerét előre lendítse.
Ha kell, mindenen és mindenkin keresztül gázol, nem számít a becsület.
Kérdem Én,- Hol van a szívetekben az őszinteség, az együtt érzés szándéka?
Hol van az az akarat, amely teljes szívéből jobbot nyújt megrekedt társainak?
Mivé letettek emberek?
Mivé lett ez a világ, amely a pénzt, az anyagi megélhetés forrását állítja az első helyre, még akkor is, ha ezzel családokat veszejt el?
Gyermekeim, szomorú a Szívem, nem értelek benneteket...
Bizonyos emberek összekapcsolódnak, ők tisztán látják a kialakult helyzetet. De erre az időre, már még több léleknek kellene felébredni, és az ÖSSZEFOGÁST sürgetni!
Évek óta ismétlem Magam és fogadja nincsen...
Mit ér a szó, a hívás,- ha elszáll?
Mit érnek a becses gondolatok, ékes szólások, ha mindez csak falra hányt borsó?
Őszintén nézzetek a szívetekbe, és gondolkodjatok el rajta, - Mit jelent számotokra a szó, HAZA?
Mit jelentenek a Kárpátok-bércei, mit jelent az Ősi Föld, - és mi lesz, ha mindez elvesszék?
Elgondolkodtatok már ezen?
Hosszú és göröngyös útra léptetek, fáradtan és szomjasan haladtok előre.
Miért nem nyitjátok ki szívetek a szóra, miért csak szomjuzzátok azt?
Szívetekben, lelketekben Isten Igéi távolra kerültek tőletek.
Magatok állítjátok az első helyre, és eszerint cselekedtek.
Azok az emberek, akiknek szívében mélyen benne él Jézus és hűek maradtak hozzá, most szomorú sorsnak vannak kitéve.
A megnyilvánuló erő minden tőle telhetőt megtesz, hogy ezeket az embereket hitükben megingassa, és a sárba tapossa.
Gyermekeim!
Figyelmesek legyetek, ne adjátok fel a küzdelmet!
A kísértő körbejár, de ha tiszta a szívetek, a lelketek,
az ÚR iránti elkötelezettségetek, akkor kárt nem tehet bennetek!
Szívetekben forduljatok Felém, Én anyai palástommal óvatosan betakarlak és a ,,hamis" elől elrejtelek bennetek.
Fiam Jézust sűrűbben hívjátok, segítségként Hozzá forduljatok!
Ha szükségetek van tanácsra, segítségre, nyissátok meg szíveteket még mélyebben előtte, hisz tudjátok, Ő minden pillanatban a segítségetekre siet, ha tiszta a szándék és az akarat.
Isten áldása kísérjen benneteket, és a Remény soha ne hagyjon el!
Ámen.
 
 
0 komment , kategória:  Lélekemelő  
A megtévesztő körbejár…
  2012-09-06 09:17:38, csütörtök
 
  Adoremus (könyörgés)


2009. július 5.

Most figyelj kislányom, Én Jézus szólok hozzád.
A megtévesztő körbejár, különböző technikákkal és információkkal akar ellátni, hogy minél távolabb vonjon el bennetek Isteni Fényemtől.
Minden egyes gyermekem, akik az Egy Isteni Örök Igazságot követik,
- különböző próbatételeknek vannak alávetve.
Rengeteg információ áramlik be a tudatotokba nap, mint nap, és az elme elérkezett már ahhoz a határához, mikor nem tudja kiben bízhat meg teljességgel,- óvatossá vált.
Ez számotokra egy nagyon nehéz időszak.
Többféle megnyilvánulás kíván bevonni bennetek, hogy az ő útját járd, és teljességgel meggyőz arról, hogy az ő útja az egyetlen, az üdvözítő.
Sokféle úton és ösvényen lehet eljutni Hozzám, de a SZÍV útja az, amin olyan megtapasztalásokkal teli életet élsz és jársz be, amelyben egy magasabb tudatszintre emeled magad, és ennek a tapasztalásnak a függvényében látod meg az összefüggéseket.
Tudnod kell, hogy minden esetben egy olyan megnyilvánulást kell követned, amely Krisztusban él, és Krisztusban teszi a dolgát.
Azok a megnyilvánulások, akik Krisztus Létét és Igéit kihagyják mindennapjaikból, ők egy olyan korszakon mennek keresztül,- amikor egy olyan késztetést éreznek önmaguk és a körülöttük élő hasonló erőkkel együtt, ami arra ösztönzi őket, hogy még több embert vonjanak be az anyag varázsába, és ezzel a fogással még távolabb vonják őket az éltető Fénytől.
Mindenképpen és mindenek felett az anyag varázsát állítják az első helyre, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy bebizonyítsák, az ő útjuk és a meglátásuk a helyes. Az anyag varázsa minden törvényszerűség felett áll ezeknek az embereknek a számára.
Őket már nem érdeklik az emberi értékek és érzések, gépekké váltak és más embereket is gépekké kívánnak változtatni. Ezek az emberek egy olyan megnyilvánulási formát töltenek be a mai társadalomban, hogy már egy külön kategóriába soroljuk őket. Ezek a megnyilvánulások, egy monoton gépies életet élnek,- Istent, a szeretetet távol űzték életükből, így léleknélküli életet élnek.
A céljuk az, hogy minél több embert vonjanak be ebbe a folyamatba.
Ha ez sikerül nekik, és megtörténik, akkor egy olyan minta veszi a kezdetét a világban (ami már elkezdődött) ami tömeges méretek ölt, és ellenfelem szolgálatába állítja és vonja be ezeket az embereket.
Most egy olyan tudatosodási folyamaton mentek keresztül, amikor ezeket az összefüggéseket meg kell értenetek.
Meg kell tanulnotok azt az érzéketeket kifejleszteni, amivel a dolgok mélyére tudtok látni.
Ez mindenképpen azoknak az embereknek a számára jelent óriási előnyt, akik nem kívánják kiszolgáltatni magukat és alárendelni idegen befolyásoltságnak.
A SZÍV az, amely túlsegít ezen a kemény és erőt próbáló időszakon.
Folyamatosan vizsgáztok Kedveseim, hogy minden tőletek telhetőt megtesztek-e annak érdekében, hogy egy szebb és jobb világba lépjetek.
Minden tőletek telhetőt megtesztek-e annak érdekében, hogy felszámoljátok a nyomort, az elégedetlenséget, és segítő jobbot nyújtatok-e azoknak a társaitoknak, akik már a legnehezebb, legkritikusabb helyzeten is keresztül mentek, és önmaguk erejéből nem tudják megoldani a dolgaikat.
Ebben a RENDBEN, amely az ÉN RENDEMET hirdeti, minden tőletek telhetőt meg kell tennetek, hogy felszámoljátok és megakadályozzátok a hamis tanok tovább terjedését!
A Krisztusi Világban és Krisztusi Minta szerint, csak az egyetlen és üdvözítő út a SZERETET, az IGAZSÁG és a KIÁLLÁS BÁTORSÁGA.
Gyermekeim, most azért szóltam ismételten e leányomon keresztül, mert újra megkérlek bennetek, és ezt már nyomatékkal teszem,
- Mindenben az Egy Isteni Örök Igazságot kövessétek, és ne szolgáltassátok ki magatokat idegen mintáknak és befolyásoltságnak!
- Figyeljetek a SZÍV szeretetére!
- Önmagatokat soha ne állítsátok előre, mások megsegítéséért tegyetek!
- Tisztán és Igazul szolgáljátok az Urat, a Ti Isteneteket, AKI minden segítséget megad annak érdekében, hogy ezen a kemény, erőt próbáló időszakon mielőbb túljussatok.
Ez az üzenet mindenkinek szól, aki képes szívét megnyitni Felém, és készen áll arra, hogy a legjobb tudása és szíve szerint cselekedjen.
Az Úr, a te Istened őrizzen meg téged békéjében, és soha el nem fogyó szeretetében.
Áldásom adom rátok!
Ámen.
 
 
0 komment , kategória:  Lélekemelő  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2012.08 2012. Szeptember 2012.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 83 db bejegyzés
e év: 1201 db bejegyzés
Összes: 8743 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 30
  • e Hét: 571
  • e Hónap: 2466
  • e Év: 53257
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.