Regisztráció  Belépés
ezerjo.blog.xfree.hu
Nincs mottó ezerjo

Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 42 
Miért is szeretné az MSZP a DK az LMP-t maga mellé állítani?
  2012-01-31 10:04:17, kedd
 
  Miért is szeretné az MSZP a DK az LMP-t maga mellé állítani.

Ezzel mosná magát tisztává a 2002 és 2010 között elkövetett bűnei alól.
Ezzel szabadulna meg hazaáruló 8 éves múltjától, ahol elárulta hazáját, felrúgta a demokrácia alapszabályait.
Ezzel szabadulna meg attól, hogy anyagilag tönkretették hazánkat aminek ma isszuk a levét.

Még jó, hogy felismerte az LMP mire is megy itt ki a játék, mert ha ezt nem tette volna ugyanolyan sorsra jutott volna mind az SZDSZ és az MDF akit valójában az MSZP iktatott ki a Parlamentből.

Minden pártnak, civil szervezetnek aki össze borul azokkal akiknek köszönhető hazánk mai sorsa ugyan oda fog jutni ahova a fent említett két párt jutott.

Nagyon jól tudja a hitvány, hazaáruló, tolvajoktól hemzsegő 2 párt, hogy nekik már csak múltjuk van és most más vállára támaszkodva szeretne újra hatalomhoz jutni, hogy ott folytathassa ahol 2010 ben abba hagyta.

Amit 2002 és 2010 között műveltek az egyedül a kizsákmányoló bankok és a pénz világ érdekeit szolgálta aminek ma az az eredménye, hogy családok vesztik el azt ami az élet alapfeltételé a lak-hatás.

Fogják fel végre azok az agy-sorvadásban szenvedők akik még ma is ezek mellet állnak, hogy minden rossz amit ma kénytelenek vagyunk megélni, elviselni az egyedül az elmúlt 8 év megélhetési politikusoknak köszönhető.

Lehet ragozni, kitalálni baromságokat, kihasználni azt, hogy hazánk ma nehéz anyagi helyezettben van, lehet beállítani a mai vezetőket akik biztos, hogy tévednek mert senki sem tökéletes, de már a választok átlátnak a Szitán és látják kik is az MSZP politikusok, akik 2006- ban úgy viselkedtek saját honfitársaikkal szemben mint az állatok.

Még ma is csőcseléknek titulálják azokat akik az Őszöd miatt vonultak utcára és azért veszették el önuralmukat, mert a Gyurcsány nem volt hajlandó lemondani a hatalomról amit már valójában akkor elvesztet, és utána egy olyan embert juttattak hatalomhoz akit soha senki sem választott meg.

A tüntetések után sem érvényesült a demokrácia, mert a szem kilövetőket, azokat aki fiatal nőket vetkőztetek meztelenre, aláztak meg, büntetés helyet kitüntették.

És ez a hazaáruló csürhe várná, hogy egy LMP felsorakozón mögéjük, egy ilyen rabló bandával akik közösködnek pont olyanok mint ők.

Már csak azok állnak mellettük akiket 2002 és 2010 között megvásároltak. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Valójában nálunk ma történik a rendszer váltás.
  2012-01-30 10:32:58, hétfő
 
  Valójában nálunk ma történik a rendszer váltás.

Megértem akiknek fáj, hogy lebontjuk azt a rendszert amire már az úgynevezett rendszer váltáskor lett volna szükség.
Megértem, hogy fáj azoknak ami ma történik, hogy valaki lerombolja a kiváltságaikat.
Ami eddig történt hazánkban az semmi másról nem szolt csak a kótyavetyélésről, és arról, hogy MSZP politikusok és a hozzájuk közelálló személyek jövőjét alapozta meg.
Érthető, hogy nehezen tudják megélni, feldolgozni azt amikor látják, vége a kiváltságaiknak.

Amit nehezen tudok értelmezni az az EU illetve az IMF ahogy viselkedik, büntet, diktátumokat szab, pedig csak azt tesszük amit már 20 éve kellet volna.

Némelyik ország már felismerte, és támogatásáról biztosít bennünket abban ami nagyon nehéz egy válságos időkben rendszer váltást is végrehajtani, ez erősebb országoknak is nehéz volna nem egy olyannak amit az MSZP - SZDSZ elmúlt 8 éves kormányzása teljesen kiszolgáltatottá tett.

Az EU - nak elismeréssel, türelemmel kellene viselkednünk velünk szemben, nem még jobban megnehezíteni, hogy nálunk is megvalósuljon valójában is a rendszer váltás.

Az MSZP - DK felfogása szerint egy demokrácia, egy kapitalizmus arról szol, hogy mindenünket eladjuk, teljesen kiszolgáltatjuk magunkat a piacnak, pedig minden EU - s ország valahol elsősorban a saját érdekeiért tevékenykedik.

Az természetes,hogy a bank rendszer a pénz világ tiltakozik az ellen, hogy hazánk próbálja kivívni gazdasági függetlenségét, azt, hogy ne a bankok, külföldi cégek irányítsák hazánkat, mert ez a demokratikusan választott politikusok dolga egy demokráciában.

Nem szabad engedni, hogy a bankok külföldi cégek átvegyék az irányítás mert az egyenes út a kizsákmányoláshoz.
Ez látszik ma hazánk egyik legnagyobb problémájában is és ez a deviza hitelezés ezen formája ami nálunk van, és ami az elmúlt 8 év MSZP, SZDSZ politikájának köszönhető.

Mert azért emlékezünk csak. "Merjünk kicsik lenni" meg egyéb ilyen baromságra amit a mocskos hazaáruló tolvajok hangoztattak anno.

Azt felejtette el az az Isten barma akit ilyet mondott, hogy még méretünkbe sem tartozunk a legkisebbek közé az EU - ba.
Így nem lehet egy országot kormányozni, hogy ara biztatjuk a választókat legyünk másodrendűek, mert az EU - ban ilyen elvileg nincs, és nem is lehet.
Egy Német, vagy Francia, munka vállaló sem jobb nálunk, az sem dolgozik többet mint mi mégis 5 szörf több a jövedelme mint nekünk, persze azonos árak mellet.

És ezt az állapotot szerette volna konzerválni az a párt aki ma azt kiabálja magáról, hogy ő a demokratikus párt, pedig csak hazaárulok gyülekezete.
Aki azt feltételezi, hogy nincs igazam gondolkodjon el azon, hogy az LMP miért nem szeretne egy asztalhoz ülni velük.

Nekem is van gondom ahogy mindenkinek, ma holnap jön a kizsákmányoló Ausztriai bank árverezni a házam, de elfogadom, hogy ma nehéz, de azt is elvárom, hogy valaki tegye már rendbe hazánkat.


 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Ami jellemző volt az egész országra.
  2012-01-29 11:07:43, vasárnap
 
  Ami jellemző volt az egész országra.

Nem részletezném hogy hol, mert ez mindenhol jellemző volt, és ennek a megszüntetése, felszámolása háborítja fel a baloldali politikusokat azzal , hogy a FIDESZ átláthatóvá szeretné tenni azt amit a baloldal azért tartott fent, hogy anyagi forráshoz tudjon jutni, valamint kiváltságot tudjon érvényesíteni magának a bíróságokon keresztül.

Mert ha ma valódi demokratikusan függetlenül működő bírság volna az MSZP politikusok nagy részének börtönbe kellene ülnie.
Mert ha ma valódi demokratikus független bíróság volna nem hozhatna olyan ítéletet ami a kizsákmányoló banknak ad igazat a deviza hitelezési eljárásban, ami uzsora kamatra adott hitel forma, ami hazánkban bűncselekmény.

Lehetett ez MÁV, BKV, MALÉV, OKTATÁS, KÓRHÁZ, ÖNKORMÁNYZAT. stb.

2002 - 2010 között, mindenhol felelőtlen gazdálkodás, sok helyen lopás, felszerelések használata, eltulajdonítása folyt.

MSZP politikus úgy használta a BKV tulajdonába levő eszközöket mintha saját tulajdonába lett volna, és mindezt politikai vagy ne agy isten anyagi érdekei miatt.

Ezeknek a helyezetteknek a lebontása, persze, hogy kellemetlenül érinti azokat akik ily-módon tartották fent politikai pályafutásukat, így tartották fent anyagi jólétüket.

Emlékezhetünk a nokiás , dobozokra, ingatlanok áron aluli eladására, telek cserére, egyebekre ahol az MSZP politikusok gazdasági bűncselekményt követtek el.

Vagyis és ha van olyan ember aki még ezek után is az MSZP- DK mellet áll az azt bizonyítja, hogy azok is ezt az áldatlan állapotot folytatták, és szeretnék folytatni a jövőben is.

Csakhogy az ma már nem fenntartható, hogy a lakosságtól beszedet adót felelőtlenül herdálják el tolvaj politikusok.
Nem fenntartható, hogy veszteséges állami cégek vezetői, milliókat vehessenek fel különböző jogcímeken, vállalati autókkal közlekedjenek, ki zsigereljék a már így is csődben levő céget ami a hozzá nem értésük miatt került veszteséges, sokszor csőd helyezettbe.

Melyik kizsákmányoló külföldi veszteséges cégnél osztogatnak ma jutalmakat?
Szerintem úgy kirúgják a veszteségesen működő cég vezetőjét, hogy észre sem veszi.
Nálunk meg jutalmazzák az állami cégek vezetőit, mert jól tudott lopni, vagy mert valamelyik párt szekerét tolja, vagy mert valakinek a valakije.

Többek közt ezt sem értik az EU - ban és ebből kifolyólag nem tudják értelmezni, hogy miért szervez újra mindent a mai hatalom.
Az a furcsa ezt senki sem magyarázza el azoknak akik ma bírálnak bennünket a tetteinkért.
Persze én értem, hogy nehéz ezt olyanoknak elmagyarázni ahol ezek már nem fordulhatnak elő, és nem is tudják értelmezni.

Nézzük csak a Bírók nyugdíjazását.
Kik gyakorolják ma többségében a hatalmat a bíróságokon?

Pont azok akik a rendszer váltás előtt is ott voltak, ebből következően, nem lehetek biztos abban, hogy az én ítéletem a valódi demokratikus felfogásban született.

Ezért is szükséges a bírok nyugdíjazása, ami valójában a nyugdíjazás törvényéhez kapcsolódik, és megszünteti a kiváltságokat, hogy mindenki ugyan annyi idős korába menjen nyugdíjba, mert semmivel sem különb egy bíró, a kukásnál, vagy bármilyen másik munkát végző embernél.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Plágium botrány felfújva.
  2012-01-27 18:35:27, péntek
 
  Plágium botrány felfújva.

Nagyon meglepődnénk, ha vizsgálnánk, vizsgálnák, hogy a rendszer váltás előtti és utáni iskolai végzettségek, hogy is keletkeztek. / politikusoknál, színészeknél, újságíróknál, de sorolhatnám, hogy hol még/
Hogy jutottak emberek, diplomához, érettségihez doktori címhez. amivel ma rendelkeznek, és ebből előnyt élveznek.

Lassan az agarakkal, mert aki ma kiabál, holnap őt is vizsgálat alá lehet vonni.

És talán nem csak az a felelős aki élt ezen lehetőséggel, hanem az is aki érdemtelenül osztogatott, olyan bizonyítványokat ami mögött valójában semmi sincs.
De az akkori politikai elit felelőssége is megállapítható, ugyanis előfordulhatott a törvények kijátszása, ami a politikusok hozzáértését is megkérdőjelezi.

Ez ugyan olyan botrány mint az a deviza hitelezés olyan formája ami kimeríti az uzsora kamat fogalmát, ami elvileg hazánkban bűncselekmény, persze itt is él a kettős mérce, mert amit egy kizsákmányoló külföldi banknak szabad azt már egy magánszemély nem teheti meg.

Talán jobb volna ha nem feszegetnénk azt amiben hazánkban sokan belebuknának ha ellenőriznék, az iskolai végzettségekre gondolok.
Azért azt mindenki tudja pénzért bármit meg lehet vásárolni még a mai napig is.
Persze az is igaz, hogy a kommunista rendszerbe még pénzt sem kellet adni érte, mert volt olyan akiknek ilyesmivel fogták be a száját.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vajon miért nem tesz érdemi lépéseket a kormány a deviza...
  2012-01-27 11:34:32, péntek
 
  Vajon miért nem tesz érdemi lépést a kormány a deviza hitelesekért?

Teljesen egyértelmű az IMF, az EU, és a kizsákmányoló pénz világ nem tolerálná, nem fogadná örömmel ahogy eddig sem tette, hogy honi családok felszabaduljanak a kizsákmányolás alól.

Azért azt furcsállom, hogy ezt a konfliktust nem meri bevállalni az a kormány amelyik magát NEMZETI kormánynak állítja be, még annak ellenére sem, hogy a béke menet rámutatott ara, hogy nagyobb tömeg áll a kormány mellet, mint a tolvaj, hazaáruló, ország romboló, baloldali milliárdosok / Gyurcsányi, liba tolvaj / állították, gondolták.

Amennyiben a lakosság megszabadulna a bankok állttal uzsora kamatra adott hiteltől az nagymértékben elősegítené a belső fogyasztást ami az ország ÁFA bevételéhez, illetve munka hely növekedéséhez vezetne.

Mert ugye egyértelmű, ha több a vásárlás egy bizonyos termékből, például /zsemlye/ több pékre, volna szükség, de ez mindenre vonatkozik.
A fogyasztás növekedése, nagyobb ÁFA bevételhez juttatja a büdzsét, valamit munka hely teremtést eredményez.

Amit a kormány ma tesz az pont az elékező hatást éri el mint amire szüksége volna hazánknak.
Egy ÁFA emelés ami történt az azt eredményezi, hogy kevesebbet vásárolunk, vagyis kevesebbet kell termelni ami munka helyek megszűnéséhez vezet, ami adó, és ÁFA bevétel csökkenését is eredményezi.

Józan paraszt ésszel gondolkodva, ha egy ember nyakát szorongatjuk egyre nehezebben fog lélegezni, fuldoklik, a végén megfullad.
Ennél a példánál az állam az aki szorongatja az ember nyakát, az ember az meg a gazdaság.

Vagyis a kormány pont az ellenkezőjét teszi mint amire szükség volna, persze ez jellemző egész Európára is, nézzük csak a tényeket ahol nem hoznak olyan törvényeket hogy csökken a vásárló erő, az az ország jobban fejlődik mint ahol a vásárló erő csökken.

Nálunk a vásárló erő csökkenését a lakosáig devizába való eladósodása idézte elő, ami munka helyek megszűnéséhez vezetett, ami a deviza hitelek törlesztésének visszaesését idézte elő.

Vagyis a kígyó a saját farkába harapott.

A bankok irreális követelései, a fogyasztás csökkenéséhez vezetett, a fogyasztás csökkenése a munka helyek megszűnését idézte elő, így a deviza hiteles már törleszteni sem tudott, vagyis a bank saját magát hozta nehéz helyezettbe azzal, hogy teljesíthetetlen követeléssel állt elő.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bolgár György is tudja.
  2012-01-27 10:50:39, péntek
 
  Bolgár György is tudja.

Mindenkinek természetes ami történt a Klub rádiónál, de hát miért ne kötnének bele mindenbe, ha nem így tennének nem és baloldaliak volnának.

Teljesen természetes, és nincs is értelme miről beszélni, van valaki aki elszeretne adni valamit, van a vevő aki ajánlatot tesz a vásárlásra az eladni szándékozó biztosan annak fogja adni aki magasabb árajánlatot tesz.

Úgy rágják mint a gumi csontot, pedig teljesen egyértelmű a piac diktál a kapitalizmusban az a győztes aki magasabb árajánlatot ad és vége.
Lehet belemagyarázni baromságokat ahogy a baloldal teszi, csak semmi értelme, mert az eladni szándékozó minél többet szeretne kapni azért amit eladni szándékozik, és ez így természetes.

Valahol ezt Bolgár György is tudja, hiszen saját hangján mondta, de mégis kígyót békát kiabál, mert ez a trendi.
Még az sem baj neki, hogy ezzel saját hazáját járatja le, hozza kellemetlen helyezettbe azoknál akik mindenhol csak a fogást keresik hazánkon.

Ezek nem mások, mint az EU és az IMF.

Persze én megértem őket még a végén, kiderül, hogy az a valódi demokrácia amit mi képviselünk, és az a működő gazdaság politika ahol nem csak az állampolgárok vannak adóztatva, hanem a külföldi multik, bankok is, ahogy már Merkel - től is lehet hallani.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Következmények nélküli ország.
  2012-01-26 13:37:21, csütörtök
 
  Következmények nélküli ország.

Amikor egy szerv megállapítja kik a felelősek valamiért annak mi a következménye?

Amikor megállapítják, hogy a deviza hitelezés ezen formája a 2002 és 2010 közötti kormányok vagyis Gyurcsány és Bajnai felelőssége, az milyen következményt von maga után?

Amennyiben megvannak a felelősök, hol marad a felelősségre vonás?

Mi lesz azzal a 11 ezer családdal akik várhatóan a hazaáruló tolvajoknak köszönhetően vesztik el otthonaikat?
Mindezt azért, hogy fenntarthassák azt a hazugságot, hogy dübörög a gazdaság, száguldozik a Pannon puma.

Mi lesz azokkal akik anyagilag a végső stádiumba tartanak a kizsákmányoló bankok követelései miatt?

Közben a hazaáruló, felelős, tolvaj politikusok élnek mint hal a vízben, azzal védekezve, hogy nem ők vezeték be e hitelezési formát, ami igaz.
Persze tudjuk a változtatás lehetősége az ő kezükben volt amit még annak hatására sem tettek meg, hogy komoly külföldi szakemberek figyelmeztették őket.

Miért is tartották fent ezt a hitelezési formát, csak azért, hogy azt láthassák külföldön, hogy jól működik hazánk gazdasága.
Hazudtak dübörög a gazdaság, ennek hatására a honi vállalkozások, magánszemélyek vettek fel deviza hitelt, amit ma már képtelenek törleszteni.

Amennyiben vannak felelősök, miért nincs felelősségre vonás?

Vagy miért nem nyújt valódi segítséget az állam azoknak, akik nem rendelkezhetek azzal a gazdasági szak-tudással ami ahhoz kell, hogy ez előre felmérhető lehetett volna.

Egy egyszerű embertől az nem várható el, hogy ő ezzel a tudással rendelkezzen, azért választunk politikusokat, hogy ők olyan törvényeket alkossanak, ami teljesíthető, és nem tesz földönfutóvá Családokat.

Vagyis egyértelműen fogalmazva az ország akkori vezetése, amikor más országokba megakadályozták, hogy idáig fajuljon a deviza hitelezés ezen formája mint nálunk és a figyelmeztetések ellenére semmit sem tettek, bűncselekményt, hazaárulást követek el hazájukkal szemben.

Csak azért nem léptek mert politikai érdekük ezt kívánta vagyis kiírták magukat a tisztességes politikusok közül.


Valójában amit tettek az már a büntethetőségi kategóriába tartozik, itt már nem csak politikai felelősségről van szó.

Majd ha jön a végrehajtó lehet mondani neki kik is a felelősek, és személyesen hozzá lehet fordulni, ha problémája van a kizsákmányoló banknak, vagy a hazaáruló végrehajtónak.
Lehet küldeni a Ferihez a Rozsa dombra levő Zsidóktól rabolt villába, ő fogja kifizetni az elmaradt, teljesíthetetlen törlesztést.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mit nem lehet ezen érteni?
  2012-01-24 22:43:48, kedd
 
  Mit nem lehet ezen érteni?

Megszorítás, baloldali nyelven reform.

Adó emelés:. ÁFA, TB, új adó.
Állami szolgáltatás csökkentés: közlekedés, nyugdíjasok ingyen utaztatásának eltörlése.
Kiadás csökkentés. kórház, oktatás, stb.
Nyugdíj csökkentés. pénz elvonás a nyugdíjasoktól
Nyugdíjkor határ ,emelés. Szerintem ezt nem kell ragozni.
Külföldi multik helyet az állampolgárok magasabb adóztatása.
Külföldi bankok helyet az állampolgárok magasabb adóztatása.
Külföldi, kizsákmányoló cégeknél éh bérért való foglalkoztatást.

Ezt várja az EU és az IMF a hitelért cserébe.

Ne menj távol, nézd Romániát, Görögországot, Olaszországot, ahol báb kormány fő van akit az EU ültetett oda ahol van, nem az választok szavazták meg.

Ezt a demokráciát védelmezi a baloldal, ahol családok, gyerekek éheznek, válnak földönfutóvá, az IMF és az EU miatt, mert nem a nép állttal választott kormány kormányoz, hanem EU - IMF talpnyalói.
Ilyen volt nálunk a Gyurcsány, meg a liba tolvaj is, ennek a két patkánynak köszönhető mai nyomorunk.

Ezt szeretnénk?
"Hagyjuk?" Idézve egy jól megfizetett baloldalit aki ezt kérdezte a baloldali tüntetőktől, akik jobb ha tudják, neki van mit a tejbe aprítani, akinek 2002 és 2010 között megalapozták a jövőjét, neki nem gond ki fizetni a fűtést, nem úgy mint azoknak aki lent azt kiabálták nem hagyjuk.

Most aztán megijedtek a jobboldali érzelmű szavazok.

Ne hagyjátok, fussatok az EU hoz panaszkodni, sírni, így jártatok. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem most fordul elő először.
  2012-01-23 09:27:33, hétfő
 
  Nem most fordul elő először.

Hazudik, vádol, Amerika, majd amikor lebombáznak egy ártatlan országot kiderül alaptalan vádakkal indítottak támadást ellenük.
Ez Amerika nagy demokráciája.

Elhazudnak jelentéktelenek titulálnak olyan tüntetést ami nekik szégyen, és kellemetlen.
Rettegnek atoll, hogy világszerte tömegek ébrednek fel, felismerve, hogy egy elnyomó diktátumokat előíró nagyhatalomról van szó.
Semmi különbség a volt Szovjet unió, és USA között, sőt a volt Szovjet unió annyiban különbül viselkedett, hogy elismerte az elnyomást amit USA sosem tett meg, hanem a demokrácia mögé bújva magyarázkodott, hazudozott, hazudozik még ma is.

Nem merik kimondani, az EU- ban sem meg Amerikában sem, hogy vesztetek a demokráciai felfogásban Magyarországgal szemben.

Olyan marhaságokat hajtogatnak, állítanak, hazánkról amiről valójában halvány fogalmuk sincs.
Amennyibe és ha mégis volna akkor meg az a magyarázat, hogy félnek, hogy felismeri az Európai állampolgár a valóságot, ami nem demokrácia, hanem bank uralom, kizsákmányolás.

Félnek attól, hogy véget érhet az amit valójában művelnek, Európai / Görögország. Románia, Olaszország és hazánk./ családokat, gyerekeket, embereket tesznek tönkre a hazudott demokrácia nevében.

Elpróbálják titkolni, hogy az ami történik a nevezett országokban az ő diktátumaik.
/ Megszorítások, erőszak privatizáció amivel valóban piacot szereznek EU fejeltebb országainak, amíg a másikat rabszolgaságba sodorják./

Minden ami megszorítás, kizsákmányolás, eh-bérért foglalkoztatás, gyerekek éhezése, az az EU - nak és az IMF - nek köszönhető, mert ők kényszerítik a különböző nemzetek vezetőit ara, hogy sanyargassa saját népét, és ne a bankokat, meg a multikat adóztassa.

Ezért növekszik nap mint nap az EU és USA elutasítása, mert egyre többen felismerik, hogy valójában arról szól az egész, hogy a politikusok a multik, és a bankok élhessenek jól az emberek meg nyomorogjanak.

Amelyik politikus ezzel szembe szegül, mint nálunk Orbán Viktor azt kikiáltják fő ellenségnek.
És a sok buta baloldali szavazó ezt képtelen észre venni.
Azt hajtogatják, hogy nekik ma milyen rossz, de azt elfelejtik kinek köszönhető hazánk 50 % rol 80 % való adóság növekedése.
Azt elfelejtik a baloldaliak egész Európában, hogy kinek köszönhető hazánkban a 2/3 ami demokratikus szavazással jött létre.

Pont azért amit ma az EU, és USA művel, csakhogy mi ezt előbb felismertünk, hát így jártatok, ez előbb utóbb mindenhol be fog következni.

Hanyatlóban a bank uralom, a kizsákmányolás.

Honi baloldal azt hangoztatja nő az államadósság, de azt elfelejtik mi nem vettünk fel hitelt, csak tudatosan támadják a forintot, az UNIO - s országok, hogy nehogy kikeveredjünk a 80 % adósság csapdából ahova a hazaáruló Gyurcsány sodort bennünket.

Mert ha véletlen kikeverednénk az adósságból, látnák az Európai választók, hogy nekünk van igazunk, és meglehet szabadulni a rabszolgaságtól.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Alapszabály, tisztesség, tisztességtelenség
  2012-01-21 13:15:27, szombat
 
  Alapszabály tisztesség, tisztességtelenség.

Maga az állam.

Mivel mindenre nem lehet törvényt alkotni ezért az alapszabály volna mindenki részéről, hogy tisztességes feltételeket alkalmazón az élet területén mindenhol.

Tisztességesen úgy jár el egy kormány, ha az adózási politikáját úgy szervezi, iktatja törvénybe, hogy azt az állampolgár megérti, hogy az adózás az szükséges rossz és valahol el is fogadja.
Persze, hogy egy állampolgár eltudja fogadni az adózást, annak olyannak kell lennie, hogy ne veszélyeztesse az adózó megélhetését.

Mert amennyiben ez nem így van az állampolgár ott fogja kijátszani az adózást ahol tudja.
Az állampolgár nem érdekelt abba, hogy fellépjen a munka adójával szembe, ha az például a túlmunkát feketén akarja kifizetni, hanem azt mondja magában, úgy kell az államnak megérdemli, mert úgyis tisztességtelen adó politikát folytat, és nem felelősen bánik azzal amit tőlem adó formájában elvon.

Sorolhatnám, még, hogy lehet adót elkerülni és amennyiben az állam tisztességtelenül viselkedik polgáraival szembe ő sem várhat mást a polgároktól.

Külföldi bankok.

A külföldi bankok akik ma emberek házát, lakását rabolja el tisztességtelenül jár el a lakossággal szembe.
Igaz már a deviza hitel nyújtásánál is tisztességtelenül járt el azzal, hogy jövedelem igazolás nélkül adott hitelt boldog boldogtalannak.

Példa.

Van egy állampolgár, volt egy saját panel lakása, ami kicsinek bizonyult mert a gyermek felnőtt, és jelentkeztek a barátnők.
A két szülő látva az áldatlan állapotot, hogy kellemetlené vált a kis lakás, mert jött a barátnő és ott is aludt, persze közben tervezték a család alapítást és a gyermek vállalást is.

Család úgy döntött eladja a lakást és hitel felvétel segítségével családi házat vásárol.
Irány a bank a meglévő pénz mellé még vesznek fel 5 millió forintot, persze ők nem deviza hitelt szeretek volna, de jött a banki alkalmazott aki végül is meggyőzte őket. / kereset igazolás nélkül, alacsony kockázatot ígérve /

Ma erőszakoskodik, kilakoltatással fenyegetőzik az az Ausztriai bank amelyik tisztességtelenül viselkedik, mert mára már képtelenség fizetni azt amit követelnek.

Kezdő törlesztés ami megfelelt a hitel felvevőnek 40 ezer FT/ hó, ami mára már 70 ezer Ft/ hó - ra duzzadt.
A törlesztés eddig rendszeresen, szabályosan történt a tartozás ma 8, 5 millió Ft.
Amennyiben tudnának ellni a vég törlesztéssel ma 6,5 millió Ft követelne a bank.

Itt mindenről lehet beszélni, de a tisztességről biztosan, hogy nem ez inkább uzsora kamatra adott hitelnek bizonyul.

Ez a leg- tisztességtelenebb eljárás, kizsákmányolás amit a külföldi bank követ el a honi állampolgárokkal szembe. / kezelési költség ami itthon forintba merül fel azt is frankba követeli a bank./

Így veszti el egy valaki azt a házat amit úgy vásárolt, hogy a régit azért adta el, hogy a család növekedése miatt nagyobbat tudjon vásárolni.

Volt egy biztos lakás, amikor az MSZP- SZDSZ még azt hajtogatta dübörög a gazdaság, száguldozik a pannon puma, minket irigyel Európa,

Közben külföldi gazdasági szakemberek már figyelmeztették a hazug Gyurcsányt a deviza eladósodás veszélyeire, amit a lakossággal elfelejtett megosztani a hazaáruló, milliárdos baloldali politikus, ami már magába is vicc, baloldali közben milliárdos kizsákmányoló, és olyan ingatlanba lakik amit zsidótól raboltak a kommunisták.

És ez az ember volt az akit az UNIO hagyott bármit csinálni azért mert tudták, hogy gondolkodás nélkül fogja sanyargatni a Magyar népet.


 
 
1 komment , kategória:  Általános  
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 42 
2011.12 2012. Január 2012.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 42 db bejegyzés
e év: 122 db bejegyzés
Összes: 3136 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 161
  • e Hét: 161
  • e Hónap: 7675
  • e Év: 42503
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.