Belépés
menusgabor.blog.xfree.hu
"A világ pocsolya, igyekezzünk megmaradni a magaslatokon." / Honoré de Balzac / Menus Gábor
1940.08.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Bogár László Orbán Viktorról
  2012-10-28 23:08:05, vasárnap
 
 







BOGÁR LÁSZLÓ ORBÁN VIKTORRÓL


Orbán Viktort a lehető legsúlyosabb emberi dilemmába akarják belehajszolni

Bogár László közgazdász elmélete arról, hogy milyen háború folyik hazánk ellen
Jelenczki István négyrészes dokumentumfilmjének, a Háború a nemzet ellen című alkotásnak a címe a lényeget ragadja meg - jelentette ki Bogár László közgazdász az Echo Tv Világ-panoráma című műsorában.

A szakember úgy látja, hogy az utóbbi évtizedekben Magyarország tudatos tönkretétele zajlott. Közölte: 1956 óta, tehát pont 56 éve - látszólag legalábbis - békeidőben élünk, azonban egyre több jel utal arra, hogy ez valójában a magyarság ellen zajló háború újabb fejezete, amely demográfiai értelemben akár népirtással is felér, hiszen lassan majdnem egymillióval leszünk kevesebben, mint amikor 1980-ban elértük a történelmi csúcsot.

Bogár László szerint a demográfiai hanyatlás adatát kellene felhasználni arra, hogy statisztikai értelemben bizonyítani lehessen: ez a háború eredményesebb, mint a pusztító háború. Hozzátette: különösen drámai az az összehasonlítás, hogy 1916 és 1956 között, a két világháború ellenére kétmillióval növekedett a trianoni határokon belül a magyarság lélekszáma, ugyanakkor 1980 és 2030 között kétmillióval csökkeni fog.

,,Ebből is látszik, hogy a békének és demokráciának álcázott berendezkedés hadműveletei azok a jelek szerint sokkal pusztítóbbak a magyarság számára" - szögezte le.

A szakértő közgazdász szerint Magyarország és a magyarság elleni globális hatalmi támadásoknak spirituális természetű oka van. Bogár László a támadásokat arra konfliktusra vezeti vissza, amely a pozsonyi csatában testesült meg, és ami meglátása szerint egy szellemi háború volt.

A pozsonyi csata 907. július 4. és 7. közé tehetően zajlott, a mai Pozsony alatt. A Keleti Frank Királyság akart döntő csapást mérni a magyarokra, hogy megsemmisítse, vagy jelentősen visszaszorítsa őket a korábbi frank területekről, a Morva Birodalom és Pannónia területéről. A csata a keleti frank sereg megsemmisítő vereségével végződött.

Bogár László emlékeztetett: A Nyugat egyesített hadai körülbelül akkora erővel támadtak ellenünk, mintha ma egy ötmilliós hadsereg támadná meg az országot. Nemcsak, hogy győzelmet arattunk, hanem lényegében megsemmisítettük ezeket a hadakat, ami kizárólag azért lehetséges, mert spirituális értelemben felülkerekedtünk.

A közgazdász szerint a köztársasági elnök lemondása ugyanennek a háborúnak része. Úgy véli, láthatóan újabb fegyverekkel támadnak ellenünk, amely fegyverek döntő mivoltát a magyarság döntő többsége nem ismeri fel.
,,Az elmúlt fél évben Magyarország olyan volt, mint egy lőtér, az ország egy globális lőtérré, hadműveleti területté változott. A globális hatalmi rendszer új fegyverekkel próbál ki, és ezek közül a fegyverek közül a köztársasági elnök megsemmisítése, a fontosabbak közé tartozik" - tette hozzá Bogár László.

A közgazdász szerint a globális hatalmi rendszer célja a magyarság lelki, erkölcsi, szellemi talapzatának a szétroncsolása.

Úgy gondolja, amit a magyarsággal tesznek az egy kettős kifosztás: elszívják a szellemi forrásainkat, és ezt ellentétes célokra használják fel.

A szakember felhívta rá a figyelmet, hogy globális hatalom nemcsak közvetlenül és kívülről igyekszik teljesen nyilvánvalóan Orbán Viktor miniszterelnök eltávolításra, hanem belül is olyan feltételeket akar teremteni, hogy még akár az ő legbelső környezete is egyre inkább úgy érezze, hogy tehertétel ezen az országon.

,,Nem tehetjük meg, hogy ne vegyük észre, hogy Orbán Viktor fogságát és beszorítottságát minden létező eszközzel, eddig ki nem próbált globális fegyverekkel próbálják egyre teljesebbé tenni, egészen addig, amíg beláttatják vele, hogy tökéletesen fogságban van, és abszolút mozgásképtelen, lehetősége tenni a nemzetért pedig már nincs" - tette hozzá. Bogár felhívta rá a figyelmet, ha Orbán ennek ellenére maradna, akkor olyan megtorlást jelentő pénzfegyvereket alkalmaznának Magyarország ellen, ahol el kellene viselni azt az iszonyú erkölcsi nyomást, hogy a miniszterelnök tehetetlen. Összegezve leszögezte: Orbánt a legsúlyosabb létező emberi dilemmába akarják belehajszolni, és ennek az országnak végre ezt kellene észlelni.

Közgazdász emlékeztetett rá, hogy a január 21-ei Békemenet világosan jelezte, hogy vannak olyan erők az országban, akik ezt észlelik.

A Világ-panoráma című műsor műsorvezetője, Szaniszló Ferenc az elmélet kapcsán arról beszélt, hogy a globális pénzügyi háttérhatalom öletett már meg amerikai elnököt is (Lincoln, Kennedy). A műsorvezető ugyanilyen gyilkosságnak Jörg Haider osztrák nacionalista politikus halálát is.

,,Az a gyanúm, hogy Orbán Viktort is Haider-kategóriában kezelik. Ha felvetődik majd, hogy 10 millió ember, vagy ő, akkor ott jön el a döntés kérdése" - tette hozzá Szaniszló Ferenc.

Bogár László szerint egyetlen feladat lehet, hogy gyűjteni kell azt az elszántságot és bátorságot, ami ahhoz kell, hogyha eljön a cselekvés pillanata, akkor valóban cselekedni, tudjunk, ,,vagyis újabb pozsonyi csata előtt állunk".



Link


Magyarország szégyenéről beszélt az EP-ben Orbán /Vágatlan/
Magyarország szempontjából erősen önkritikus, az Európai Unió megerősítését sürgető beszédet mondott Orbán Viktor magyar miniszterelnök az Európai Parlament szerdai ülésén. Orbánt nem tudták kibillenteni a magyar médiatörvény miatt, a miniszterelnök beszéde előtt szájuk leragasztásával tiltakozó európai parlamenti képviselők sem. Nekik azt mondta, készen áll a harcra, de nem szabad összekeverni a magyar belpolitikát az európai ügyekkel.

Link





 
 
1 komment , kategória:  Média  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2012.09 2012. Október 2012.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 30 db bejegyzés
e év: 340 db bejegyzés
Összes: 4830 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1322
  • e Hét: 7666
  • e Hónap: 34289
  • e Év: 171661
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.