Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Feltaláltuk a rák ellenszerét!
  2012-10-30 19:56:39, kedd
 
  Feltaláltuk a rák ellenszerét!

PÉCS - Megtörtént a csoda! Pécsi tudósok megtalálták azt a gyógymódot, amellyel gyógyítható a rettegett betegség, a rák. A szert a betegek infúzió formájában kapják majd, de a rémséges mellékhatások nélkül győzhetik le a kórt. A tervek szerint hamarosan embereken is kipróbálják az új eljárást.
Hirdetés
Közel száznyolcvanezer ember életét mentheti meg csak Magyarországon
dr. Kulcsár Gyula felfedezése. A pécsi biokémikus csapatával feltalálta a rák ellenszerét. A kutató az emberi testben található molekulákban bukkant rá a halálos kór gyógyszerére.

Dr. Kulcsár Gyula épp az új szert vizsgálja


- Abból indultunk ki, hogy az emberi szervezetnek kell legyen saját védekezőrendszere a rák ellen, hisz ha ilyen nem létezne, akkor mindenki daganatos beteg volna. Nyolcvankilenc molekulát vizsgáltunk, és ebből megtaláltuk azt a tizenhatot, amely gyakorlatilag elpusztítja a rákos sejteket - kezdte a biokémikus.

De hogyan gyógyítanak ezek a molekulák? Egy normál sejt csupán annyit vesz föl a bejuttatott molekulákból, amennyire szüksége van, ám a rákos sejtek szinte magukba szívják a ,,csodamolekulákat", amelyek szó szerint felzabálják az elfajzott sejteket. A molekulákból készített infúziót eddig a rák tucatnyi típusán tesztelték.

- Elvileg mindenféle rákot gyógyít, az eddigi tesztek során gége-, méhnyak-, mell-, máj- és végbélrákos, valamint leukémiás és limfómás beteg állatokat gyógyítottunk meg - sorolta Gyula. Az eljárás csodája a természetességben rejlik.
A daganat minden egyes sejtjét 16 molekula veszi körbe, és elpusztítja


- Mivel nem kémiai, hanem az emberi szervezetben megtalálható természetes molekulákról van szó, így a kezelésnek nincs mellékhatása, a bejuttatott anyag nem károsítja az egészséges sejteket. A tesztek alapján hatékonysága ugyanolyan, mint a kemoterápiáé, viszont a beteg nem szenved a kezelést kísérő mellékhatásoktól - magyarázta a feltaláló. A csodaszer másik hatalmas előnye, hogy végleges gyógyulást ad a betegeknek.

- A kémiai anyagok kezelésének hátránya, hogy a rákos sejtek felismerik, hogy nem természetes anyagokkal bombázzák őket, és ellenállóvá válnak, emiatt később áttétek alakulnak ki. Ez az infúzió viszont az összes rákos sejtet megöli - tette hozzá Kulcsár Gyula. A gyógyszer kísérleteinek anyagát még idén benyújtják az Országos Gyógyszerészeti Intézetnek, és a tervek szerint hamarosan kipróbálhatják embereken is.
 
 
0 komment , kategória:  Gyógyászat  
Almasüti
  2012-10-30 08:58:56, kedd
 
 
1,5 kg almát meghámozunk, cikkekre vágunk és kicsumázunk. A cikkeket vékonyan felszeleteljük. Egy tálban habosra felverünk 4 tojást 1-2 kanál édesitővel (pl. nyírfacukor)és hoozákeverünk még 3 kanál kókuszreszeléket, egy nagy marék mazsolát és 1 kávéskanál szódabikarbónát. Ízesítsük fahéjjal, vaníliával. Keverjük mindezt az almához. Kis tepsit kibélelünk sütőpapírral, amit még vékonyan kikent (olívaolajjal, vajjal, kókuszzsírral - ami akad otthon) kis tepsibe öntjük, és lapítsuk le. Nagyon laza a massza, de ez nem baj, mert a sütés során a tojás térfogata megnő, elkeveredik az alma nedvességével, a szódabikarbóna is segít, hogy emelkedjen a tészta picit és így az egész összeáll.
Aranybarnára sütjük 180 fokos sütőben kb. 45 percig. Akkor jó, ha a tetejét óvatosan megnyomkodva szilárd tapintású. Langyosan szeleteljük fel és tálalható is.
 
 
0 komment , kategória:  sütemények ,édességek  
Ricinusolaj
  2012-10-30 08:56:17, kedd
 
 
Annyi jót hallottam a régen rettegett ricinusolajról, - székrekedés esetén kellett kanalazni ezt a rettenetes ízű olajat - de most egy más megközelítésben írok róla. A ricinusolaj ugyanis alkalmas az emberi haj
és szempilla, szemöldök - növekedésének serkentésére.

Hogyan alkalmazzuk?

Hajhullás
Az olaj terápiás előnye a hajnövesztő kezelések során is tapasztalható.
Segíti a hajnövekedést, a hajzatot egészségesebbé, puhábbá, fényesebbé és teljesebbé változhatja..

Hullik a haja? Semmi oka az aggodalomra.
A ricinusolajos kezelés egy alternatív és természetes mód, amely segíti haja egészséges növekedését és vastagodását. Minden egyes alkalommal észre fogja észrevenni hajszálai vastagodását, amikor a tükörben vizsgálja magát.

Nagyon régóta felismerték természetes szerepét kopaszodás elleni természetes hajolajként.

Milyen előnyei vannak a hajnövekedésben?

A hajgyökereknél és a fejbőrön a következő segítséget nyújtja:

Elősegíti a hajnövekedést.
A vékonyodó haj elkezd vastagodni.
Csökkenti és megakadályozza a haj sérüléseit.
Megszünteti a "száraz" hajat.
Mélyen kondicionálja és ápolja a hajat, illetve a fejbőrt.
Megakadályozza, a fejbőr kiszáradását.
Javítja a haj általános egészségét.

Alkalmazása megakadályozza a hajvégek göndörödését, töredezését és sérülését. Észre fogja venni, hogy haja erősebbé válik, és a hajvégei nem fognak göndörödni.

Hogyan használja az olajat a hajhullás megelőzésére?

Ujjbegyeivel dörzsölje hajtövéhez és fejbőrébe az olajat.
Bizonyosodjon meg, hogy a fejbőrére is kerüljön ricinusolaj.

Ezt követően borítsa be haját műanyag sapkával vagy csavarjon köré törülközőt.

Hagyja rajta legalább 15-20 percig, de egész éjszakán keresztül is maradhat.
Ezt követően samponnal mossa ki a ricinusolajat.
Végezze 6-8 héten keresztül, hetente 1 alkalommal.

Az eredményt kézzel tapinthatóan is tapasztalni fogja.

A sűrű konzisztencia higítására, és a szagok enyhítésére keverhet hozzá más olajokat (pld szőlőmagolaj).

Kulcs: a teljes hajkezelés

A hajnövekedés eléréséhez a ricinusolaj használata csak az egyik stratégia.
Egészséges étkezés, hajvitaminokat tartalmazó kiegészítők fogyasztása, megfelelő mennyiségű alvás és rendszeres mozgás is szükséges ahhoz, hogy haja gyorsabban nőjön, vastagabb és erősebb legyen.

TIPP:
Ricinusolaj tojással és citrommal turbózva

A következő pakolás megelőzi vagy megállítja a hajhullást, dúsítja, erősíti és fényesíti a hajat. Helyreállítja az igénybevett haj szerkezetét, és ellenállóbbá teszi a tincseidet. Hetente egyszer használd!

Amire szükséged lesz:

1-2 db tojás a hajad hosszától függően
ricinusolaj
1 citrom frissen csavart leve

A tojást szedd ketté, csak a sárgájára lesz szükség. Add hozzá a citromlevet a tojássárgájához, majd csepegtess bele annyi ricinusolajat, hogy sűrűvé váljon a massza. Addig kevergesd, míg kemény krémet kapsz. Óvatosan, fokozatosan adagold az olajat, mert könnyen kicsapódhat a tojássárgája, és elveszti jótékony hatását.

15-20 perc után már csak annyi a dolgot, hogy kétszer jó alaposan átsamponozd a hajad, hogy a kellemetlen szagoktól és az olajtól megszabadulj. Szárítás után érezni fogod a különbséget.
 
 
0 komment , kategória:  Egészség,életmód  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2012.09 2012. Október 2012.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 102 db bejegyzés
e év: 1201 db bejegyzés
Összes: 8746 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 130
  • e Hét: 1614
  • e Hónap: 7986
  • e Év: 58777
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.