Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 19 
Köszönöm a kedvességed,
  2012-11-19 23:02:22, hétfő
 
  Drága Maroka!
Köszönöm a kedvességed, hogy névnapomon köszöntöttél, és gyönyörű ajándékokat hoztál, nagyon tetszettek a videok is!
Kívánok Neked és szeretteidnek szép estét, majd napsugaras új hetet!
puszi: Zsóka /Buktáné

...... .....


Örömmel tettem, Maroka
 
 
1 komment , kategória:  Barátaimtól elismerés  
mindig küldött a friss adásaid!
  2012-11-19 22:55:15, hétfő
 
  Szia drága barátnőm Maroka!
Barátnőm, csak most néztem fel a tvn.re, de mindjárt megnéztem a tv adásodat. Irtam is kommentet. Köszönöm, nagyon aranyos vagy, hogy mindig küldött a friss adásaid!
Erzsike kommentje az adáshoz:
Drága Marokám! Megnéztem az adásod. A Kék Duna keringő zene a kedvencem! Puszi:Erzsike


....


Én is köszönöm az aranyos írásodat
 
 
0 komment , kategória:  Barátaimtól elismerés  
Zsókanitától kaptam
  2012-11-19 22:47:16, hétfő
 
  Az igazi mester nem az, aki az ideális útra tanít, hanem több utat is megmutat a tanítványának, míg az végül rátalál arra az egyre, amelyik elvezeti a saját sorsához.
És attól a pillanattól kezdve nem segíthet neki, hiszen a kihívásai egyéniek.
/Paulo Coelho/

Az emberek a sorstól boldogságot, sikert, gazdagságot követelnek; pedig a leggazdagabb ember nem az, aki a legtöbbet kapott, hanem aki a legbőkezűbben osztogatta saját magát embertársainak.
/Leonyid Leonov/
 
 
0 komment , kategória:  Verses képek  
3 póló ajándék Becze gyógyulásáért.
  2012-11-19 22:38:28, hétfő
 
  3 póló ajándék Becze gyógyulásáért.


A világ talán két legnépszerűbb klubja is segíteni szeretne Rakaczki Bencének a mielőbbi felépülésben. A két sztárgárda és a Deportivo összes játékosa dedikált egy-egy mezt, melyet Francisco Gallardo jóvoltából most elárverez a Diósgyőr, és melyeket vasárnap este a Sport TV Harmadik Félidő című futballshow-jában lepleztek le.
November 19-én reggel, egy nappal a Harmadik Félidőben való nagy bejelentés után kezdődött egy árverés a DVTK csapatának honlapján (dvtk.eu), ahol a Deportivo, az FC Barcelona és a Real Madrid összes játékosa által aláírt mezre licitálhatnak a gyűjtők. A bevételt a DVTK és Francisco Gallardo Rakaczki Bence és más daganatos megbetegedésben szenvedő gyermek gyógyulására ajánlja fel.
A diósgyőri szurkolók körében csak Pacóként ismert játékos személyes kapcsolatait használta. Volt csapattársait, barátait kérte meg rá, hogy segítsenek a magyar kapusnak.
- A Haladás elleni meccsen tudtuk meg, hogy mi történt Bencével. Gyuri Bácsi (Veréb György, kapusedző - a szerk.) és az egész csapat megrendült érzelmileg. Azt gondoltuk, miért ne segíthetne rajta a világ futballja is, ha ő is egy társunk. Szükségünk van rá, mindenkinek szüksége van rá. Szerettünk volna szerezni a csillagoktól egy-egy mezt, ami erőt ad neki, és egy kis pénzt, lehetőségeket teremt neki és más fiataloknak. Xavi, Dani Alves, Carlos Marchena mind készek voltak, hogy segítsenek ennek a magyar srácnak. Nagy öröm számunkra, hogy erre volt lehetőségük, mikor rengeteg más felkérést is kapnak - foglalta össze Paco a Sport TV-n, hogy az ötletből hogyan lett valóság.
A három mez, három igazi sztár mérkőzésen viselt meze, melyet az egész csapat aláírt, beleértve természetesen Messit és Cristiano Ronaldót is. A Deporból a világ- és Európa-bajnok Carlos Marchena, a Barcából Dani Alves, míg a Real Madridból Raúl Albiol (a 2012. augusztusi Szuperkupán viselt) dresszére lehet licitálni. Minden csapat készített továbbá fényképet is, ahol üzentek Bencének, sőt Dani Alves a Twitterén is támogatásáról biztosította az ifjú magyar hálóőrt

A licit állása
2012. november 19., 12 órakor (dvtk.eu)
Deportivo: 20 000 forint
FC Barcelona: 50 000 forint
Real Madrid: 100 000 forint

 
 
0 komment , kategória:  Magyar foci  
Rakaczki Bencéért fociznak Nyilasiék
  2012-11-19 22:28:50, hétfő
 
  Jótékonysági teremlabdarúgó-tornát rendeznek jövő csütörtökön Miskolcon, a Generali Arénában: az Érted, Bence! mottót viselő esemény teljes bevételét Rakaczki Bence gyógykezelésére ajánlják fel a szervezők.
A Diósgyőri VTK futballcsapatának fiatal kapusa hónapok óta leukémiával küzd, s az elmúlt időszakban sokan és sokféleképpen igyekeztek a segítségére sietni. A legújabb kezdeményezésről szerdán, Diósgyőrben, sajtótájékoztatón számoltak be a szervezők.
Fuhrmann Géza, a klub utánpótlás szervezési igazgatója elmondta: a 17 órakor kezdődő öregfiúk tornán a DVTK mellett a Ferencváros és a Tatabánya együttese vesz részt. A csapatokban huszonegy korábbi válogatott játékos lép pályára, többek között Nyilasi Tibort, Détári Lajost, Ebedli Zoltánt, Lipcsei Pétert, Pintér Attilát, Vincze Ottót, Gelei Károlyt, Kiprich Józsefet és Vincze Istvánt láthatják majd a nézők.
A teremtornán először a DVTK találkozik a Tatabányával, majd a Ferencváros mérkőzik meg a Tatabányával, a szurkolók számára pedig minden bizonnyal a DVTK-FTC összecsapás jelenti majd az est fénypontját. A szünetekben freestyle-bemutatót láthatnak a kilátogatók
Nyilasi Tibor

 
 
0 komment , kategória:  Magyar foci  
ki lesz az év kapusa? 2012 évben
  2012-11-19 21:43:55, hétfő
 
  A spanyol Iker Casillas, a cseh Petr Cech, a német Manuel Neuer, az angol Joe Hart és az olasz Gianluigi Buffon kerülhet be az Év csapatába.

A spanyol Iker Casillas, a cseh Petr Cech, a német Manuel Neuer, az angol Joe Hart és az olasz Gianluigi Buffon szerepel a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA), valamint a labdarúgókat képviselő érdekvédelmi szervezet (FIFpro) által kiadott listán; közülük kerül ki az a kapus, aki az Év csapatában kap majd helyet.
A legnagyobb esélyes a Real Madriddal bajnok, a válogatottal pedig Európa-bajnok Casillas, ő végzett az élen a legutóbbi négy szavazáson. Cech a londoni Chelsea-vel Bajnokok Ligáját, valamint FA Kupát nyert, míg Hart a Manchester Cityvel angol, Buffon pedig a Juventusszal olasz bajnok lett. Neuer BL-döntőt játszhatott a Bayern Münchennel.
A jelöltekre több mint 50 ezer profi futballista adja le szavazatát, az álomtizenegyet pedig a január 7-i FIFA-gálán hozzák nyilvánosságra.
A legjobb védők listáját csütörtökön, a középpályásokét jövő hétfőn, a támadókét pedig jövő csütörtökön ismertetik.

 
 
1 komment , kategória:  Külföldi foci  
Körbezárták Gyurcsányék a Parlamentet
  2012-11-19 21:36:32, hétfő
 
  Körbezárták Gyurcsányék a Parlamentet

Cikk linkje: Link

Képek Link
 
 
0 komment , kategória:  Hírek  
Magyar származású Szalai az élvonalban
  2012-11-19 19:23:54, hétfő
 
  .....

 
 
0 komment , kategória:  Külföldi foci  
Barcelona és a Real Madrid is támogatja a magyar kapust
  2012-11-19 19:07:40, hétfő
 
  Barcelona és a Real Madrid is támogatja a magyar kapust

Rakaczki Bence


A pályán


Az FC Barcelona, a Real Madrid és a Deportivo La Coruna labdarúgócsapata is segíti Rakaczki Bencének, a Diósgyőri VTK hónapok óta leukémiával küzdő fiatal kapusának gyógyulását.
Francisco Gallardo, a DVTK spanyol középpályása vasárnap este, a Sport TV Harmadik félidő című műsorában jelentette be, hogy a három klub összes játékosa aláírt egy-egy Depor-, Barca- és Real-mezt, amelyet a miskolci csapat most elárverez.
A DVTK hivatalos honlapján hétfő reggel óta lehet licitálni a világ- és Európa-bajnok spanyol Carlos Marchena (Deportivo), a brazil Dani Alves (Barcelona) és a szintén vb- és Eb-győztes spanyol Raúl Albiol (Real) által korábban viselt mezekre, amelyeket az együttesek minden játékosa - beleértve .Lionel Messit és Cristiano Ronaldót is - aláírt
Az árverésből származó bevételt a Diósgyőr Rakaczki Bence és más, daganatos megbetegedésben szenvedő gyermekek gyógyulására ajánlja fel

A 19 éves Rakaczkiról, aki már az NB I-ben is bemutatkozott, június közepén derült ki, hogy leukémiás. "Nekem most meg kell küzdenem a betegséggel, amely egyik pillanatról a másikra megváltoztatta, felkavarta az életemet" - nyilatkozta a kapus.
A Diósgyőrben játszó Francisco Gallardo közbenjárására a Barcelona játékosai jókívánságaikat küldték a DVTK leukémiával küzdő fiatal kapusnak, Rakaczki Bencének
Gallardo még Sevillában játszott együtt Daniel Alvessel, a Barcelona brazil jobbhátvédjével, és őt kérte meg, hogy álljon össze a szintén brazil Adrianóval, valamint a világ- és Európa-bajnok Xavival egy fotó erejéig. Alves aztán még Gallardót is meglepte azzal, hogy a Twitter-oldalára egy olyan képet tett fel, amelyen Messi, Iniesta és a töbi Barcelona-sztár látható, és egy "Érted Bence" felirat, valamint egy, a játékosok által aláírt mez.

Fradi támogatása Link


Magyar Atlético Madrid Szurkolók Szabadidős és Sport Egyesülete és az Atlético de Madrid Rakaczki Bence gyógyulásáért!
........


Hajrá, Bence!
Az Európa Liga és Szuperkupa győztes Atlético de Madrid kerete és szakmai stábja egy dedikált mezt ajánlott fel a Magyar Atlético Madrid Szurkolók Szabadidős és Sport Egyesületének közbenjárásával, amit olyan játékosok írtak alá, mint Falcao, Arda Turan, Courtois, Adrián, Filipe Luis, Miranda, Mario Suárez, Koke, Pulido, valamint az edző és egykori Atlético legenda, Diego ,,Cholo" Simeone.
A mez várhatóan november közepén kerül árverésre, ennek megszervezése és háttérmunkálatai még zajlanak. Mivel szurkolói klubunk árverést nem bonyolíthat le, ezért az árverés mögött előreláthatólag az Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány áll majd. Mindennek lebonyolításához nagy segítséget kaptunk a Vatera aukciós portáltól is, továbbá Sport TV és a www.fociclub.hu is segítségünkre lesz a jövőben!


Barcelona: Érted, Bence!
Az ötlet Francisco Gallardótól származik, aki jelenleg a diósgyőri klub futballistája és annak idején több szezont húzott le Sevillában a brazil válogatott védőjével. Eredetileg csak Dani Alvest, Adrianót és Xavit kérte egy közös fotóra, ezért még ő is megdöbbent, amikor meglátta, az egész csapat összeállt egy képre
........


Nemes gesztus gyakorolt a Barelona, amely egy fotóval igyekezett kedveskedni a DVTK leukémiás betegségben szenvedő kapusának , Rakaczki Bencének - adta hírül a DVTK hivatalos honlapja.
A Dani Alves, a Barcelona védője a twitteren tette közzé azt a fotót, amelyen a katalán klub játékosai fotó kedvéért összeállnak és egy pólót mutatnak be, melyet az egész csapat dedikált, középen pedig a brazil védő mutat fel egy lapot, amelyen az ,,Érted, Bence" felirat olvasható. Igaz, a feliratból egy d betű lemaradt, de ez sem von le semmit a gesztus értékéből
Barcelona dedikált meze
...... ..........



Érted Bence videó Link

...... ...........

 
 
0 komment , kategória:  Lionel Messi  - Barcelona   
Többnapos éjszaka borul ránk decemberben
  2012-11-19 19:01:23, hétfő
 
  Úgy tűnik, egyre inkább fokozódik a világvége-hangulat: az interneten egy újabb összeesküvés-elmélet terjeng, miszerint decemberben a Föld belemegy a ,,null síkba", ahol megszűnik az elektromosság.
.......


A körlevél szerint erről tud az amerikai kormány, mégsem tesz ellene semmit. Ön mit gondol?
Érdekes levelet találtunk online postaládánkban a minap. Már megszokhattuk a közelgő világvégével kapcsolatos fenyegetéseket, így annyira talán nem is lepődtünk meg attól, mellyel ez a szörnyű levél szembesített bennünket. Tömören összefoglalva nincs mese, a világ december 21-én elsötétül, az elektromosság megszűnik, így használhatatlanná válik minden modern berendezés, ám pár nappal később megfordul a folyamat és minden visszaáll a régi kerékvágásba. Csupán az emberek szellemi, vallási és spirituális felfogása változik meg az esemény hatására.
Nos, íme a levélből néhány töredék! Távol álljon tőlünk, hogy megcáfoljuk vagy bármiféle igazságalapot keressünk ebben a jövendőlésben, de megosztjuk olvasóinkkal is. Legfeljebb jót nevetünk decemberben ezen az ominózus napon. Vagy nem. Ezt mindenki döntse el maga.
A riogató körüzenet szövege: ,,2012/2013 őszén és telén Tibetben és a Föld északi féltekéjén meleg lesz. 2012.december 21-én Földünk belép az egész Naprendszerrel együtt a galaktikus ,,null síkba". Ez egy létező sík, ahol nincs áram, és ahol semmilyen tárgyban nem működik az elektromosság. Az egész Földön, 2012.12.21-én 10 óra körül - Moszkvai idő szerint - néhány perc alatt elsötétül minden és teljes csend lesz. Nem lesz semmilyen fény, áram, távkapcsolat (telefon, internet), és semmi sem fog működni".

Az emberiség 10 százaléka kipusztulhat
,,Ez a sötétség kozmikus illúziókat, fénykisüléseket és emberi illúziókat fog kiváltani, amely 3-4 napig fog tartani. Semmitől sem kell félni, sem tartani. A végén ismét előjön a Napfény és ismét érezhető lesz a nyugalom és béke. Az állatok természetes meg fogják érezni, hogy eljön a ,,kozmikus sötétség" és el fognak rejtőzni. Az emberek a városokban nem fogják érezni annyira az eseményeket, ezért több halálos esemény és tébolyodottság következhet be. Az emberiség 10 százaléka elhunyhat".
Tippek és praktikák, hogy túléld
Még Bear Grylls is megirigyelhetné ezeket, a remek túléléshez szükséges technikákat, ezért úgy éreztük, hogy a fenyegető részek mellé ezt is ki kell ollóznunk a a jóslatból. Tehát:
- "2012. december 20-án vigyék magukkal gyermekeiket, igazolványikat, valamennyi pénzt, és utazzanak el a városból a természetbe. Készítsenek élelmiszertartalékot két hónapra, mivel az elektromoshálózatot csak nehezen és fokozatosan fogják tudni rendbehozni. Jó ha otthon lesz vízkészlet, tűzifa, gyertya világításra, tűzhely, mivel december 21-től nem fog működni az elektromos hálózat, a TV és más kommunikációs hálózatok. A sötétség napjai alatt fontos az ablakokra sötétítőt rakni, ne nézzenek az ablakokon ki, ne higyjenek annak, amit látnak és hallanak, és ne menjenek az utcára. Ha mégis fontos volna kimenni a házból, akkor ne menjenek messzire, mert eltévedhetnek, mivel a fény hiánya miatt elveszthetjük az irányérzetünket és nem fogjuk látni a saját kezünket sem. Ne féljünk. Ha újra megjelenik a fény, nem szabad mindjárt a városokba viszamenni, jobb lesz tavaszig várni. A Föld a ,,null síkból" való definitív kimenetele 2013. február 7-én várható. Ekkor már beindulnak a repülő- és a vonatjáratok".

Azt nem sikerült kiderítenünk, hogy ki indította el ezt a lavinát, és ki írhatta a levelet, hiszen tudományos, hiteles forrás nincs megjelölve. Addig is ránk van bízva, miben hiszünk, miben nem. Annyi azonban biztos, hogy amennyiben ez a rémhír csupán kacsa, akkor a Győr24-en december 22-én is találkozhatnak a legfrissebb hírekkel, eseményekkel.

 
 
0 komment , kategória:  Hírek  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 19 
2012.10 2012. November 2012.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 265 db bejegyzés
e év: 3554 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3178
  • e Hét: 8979
  • e Hónap: 42133
  • e Év: 275880
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.