Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 24 
Liberálfasizmus
  2012-11-24 23:32:24, szombat
 
  Liberálfasizmus

Liberális szlogeneket hangoztatva nagy általánosságban a demokrácia és a szabadságjogok nagy harcosainak képzelik magukat. Küzdenek a szabadságjogokért, a vélemény és gondolat szabadságért, az általuk elnyomottak és kirekesztetteknek képzeltek életminőségének javításáért. A többség szabadsága és jogai soha nem érdekli őket!?

Érdekes szóösszetételt jelenít meg a liberálisok és a fasiszták szóösszevonása, korunk új elitjének a megnevezésére . Mennyire sértő ez számukra, kik nem átallanak vele másokat megdobálni, besározni, letünt korok ideológiáinak a félremagyarázásával . Persze, amikor a saját bőrükön érzik ezt az aljasságot, akkor hangosan szóvá is teszik, az általuk elérhető nemzetköziesített média csatornáin . Amerikában megjelent egy Goldberg nevezetű író tollából a Liberálfasiszták című írás, amit nagy csendben fogadtak a szabadság hazájában . Ott egyelőre lehet még ilyen témáról beszélni .

Korunk kényszerképzeteihez tartozik a politikailag korrekt beszédmód is, a patrióták lefasisztázása, esetleg leantiszemitázásakor, ha Izrael államát elitéli valaki . Ahogyan az olasz fasizmus uralkodása idejében kisajátították maguknak az egyetlen uralkodó eszmét, ugyanúgy telepedett reánk a liberálisok egyeduralma, akik a szabadság égisze alatt bárkire rátámadhatnak . Vannak akiknek mindent szabad, másokat viszont még a lélegzetvételért is megbélyegeznek ebben a nagy demokráciában .

Korunk globalizált tőzsdevilágában pénzreváltották a szabadságot ugyanúgy, mint az egyéb ideológiákat . Bárki vehet magának földet, kivásárolhatja a paraszt alól is ha úgy akarja, mert a tőke szabad áramlása ezt megengedi a szabadság nevében . Persze régen rájöttünk már arra, hogy csak azok vehetnek maguknak kávézót Bécsben, akik ezt new Yorkban is megtehetik, mert a pénz előtt nincs akadály . Eközben másoknak semmi pénzük sincsen . Hát bizony a tőkés most is legalább olyan nagy úr, mint volt József Atilla idejében, amikor szárnyra kapta a proletárizmust támogató nagytőke .

Beleőrül az ember ezekbe a visszásságokba ! Ady Endre mecénásai is csak addig támogatták Góg és Magóg fiát, ameddig a szájízük szerint fogalmazott ! Hatvany báró uram bizony jó érzékkel válogatta ki maga mellé a magyarok legjobb tollú tehetségeit . Sértő Kálmán is a bűvkörébe került egy darabig, de halála előtt nem sokkal ráébredt kiket szolgál, és felajánlotta magát Fiala Ferencnek, a nemzet szolgálatára . Fialáról sem sokat hallhattunk a kádári cenzúrázott világ idején, de a kiváncsi ember magtalálhatja a számítógép bűvös világába zárva őt, a legjobbjaink között . Sértő is hasonlóképpen fejezte be életét, mint a nagy beteg Ady .

Liberálfasisztáink az életünknek s a halálunknak az uraivá lettek a nagytőke segítségével, akiket faji alapon választ ki magának az egyelőre még láthatatlan háttérhatalom . A zsidók világbirodalma ! Akik megrészegülve Hitler sikereitől hasonló módszereket alkalmaznak mint megbélyegzett elődjük tette Németországban . Liberálnácik lennének ők is ? A nagy demokraták ? Minden jelző ráillik azokra, akik jelzőjük szerint élnek . Kulcsszavainkat betiltották még abban az időben, amikor könyveket égettek, cenzúráztak, miközben újjáépítették az általuk lerombolt országokat, s a felégetett városokat .

Szabadelvűségük mögé bújó nemzetközi zsidóság az Internacionalizmus vezérelvei szerint építkezik . Felváltotta a nemzetiszocializmus egyedi rendszerét, és a fasizmus ideológiáját a nemzetközi zsidóság új demokráciája . A korábbi demokrácia népi elkötelezettségét kihagyták az egységes nemzetek alkotta országok leigázása után, a menekültek millióit Európába vezénylő liberálisok, miután eltakarították az útból a védővámokat . Saját maguk szervezik a menekültáradatot állandó háborúikból adódó bizonytalanság segítségével .

Felkerekedett az egész Közelkelet . Árúit kínálja a távoli Kelet . Közben muzulmánok lepik el a kereszténység fellegvárának számító Európa utcáit . Ezek a liberális jogok öket is megilletik, elterelve a figyelmet a mindenütt jelenlévő zsidókról, akik már átvették minden ország felett a vezetést második vonalban . Eladósították földünk szinte valamennyi nemzetét, melyeknek az élére korrupt vezetőket helyeztek . Ezek az erős elkötelezettségükben azután az új uraikat szolgálják . Zsarolható államférfiakat látunk minden ország élén, akiknek nagy bűn nyomhatja vállait . Menedékjogot élveznek mindaddig, ameddig új uraikat hűségesen szolgálják .

Goldberg könyve Amerikában elsikkadt, de hazánkban felháborította a megszálló seregek filozófusait . Kikérték maguknak, hogy behelyettesítsék őket a fasiszta rendszer szélsőségeseivel, akiket valójában ők keltenek életre a megbélyegző jelzők során . Az olasz fasizmust egyébként szerették az olaszok, mint ahogyan a németek is csodálattal adóztak Hitler birodalmának . Viszont ezt a liberálfasiszta új birodalmat nem látja szívesen senki sem a zsidókat leszámítva . Amikor azt mondják valakire, hogy antiszemita, azt Orwell szerint a zsidók nem szeretik, szemben korábbi értelmével, amikor valóban szemitaellenességet jelentett .

Kik azok a szemiták ? Arabok, judeaiak, akiket ma palesztínnak neveznek, kik ott maradtak Jézus szülőföldjén, mert a zsidókat hamarosan szétszórták a világba . Egyébként, a 700-as évek közepén zsidó vallásra áttért kazárok nem szemita népek, így korunk zsidóinak 90%-át kitévő kazárság cselekedeteinek az utálatát nem nevezhetjük antiszemitizmusnak . Furcsa dolog a tiltások jogi fegyverarzenálja is, amivel az igazságszolgáltatás eltérítése után életre hívta a liberálfasiszta véleménydiktatúrát .

?Minden olyan gyakorlatot és magatartásformát támogatnak, amelyet a többségi társadalom épp csak megtűr, vagy egyáltalán nem tolerál. Akár szembe mennek a törvénykezéssel is és a tolvajlást bocsánatos bűnné nemesítik. (megélhetési lopás) Mindenki ellen, aki felemeli a szavát a deviancia, a bűn és az el nem fogadott magatartásformák ellen, azonnal harcba szállnak és fasiszta módszerekkel teszik lehetetlenné, akit nemzeti érzelműnek gondolnak. A nemzet fogalma vörös posztó a szemükben, ezzel le is lepleződött valódi arcuk! Nekik köszönhetjük, hogy a legégetőbb társadalmi problémáinkról még beszélni sem szabad!?

Régebben mindent lehetett, kivéve azt a néhány dolgot, amit a Tízparancsolat tiltott . Mára előírják vastag törvénykönyvek oldalain, hogy mit csinálhatunk és hogyan . Ezért nehéz ma önállóan cselekedni, mert valahol biztosan törvénybe ütközünk idővel . Ez a jogászoknak kitalált labirintusszerű törvényes útvesztő, csak azoknak kedvez, akik meg tudják fizetni ezeknek a jogászoknak a szolgáltatásait .

VGB
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Cigány Mekka Svájcban
  2012-11-24 22:31:04, szombat
 
 
Cigány Mekka Svájcban

Feladó: Teljesen egyetértek Svájc álláspontjával !! Ma kaptam - továbbítom.

Most már értem, miért nem mennek a cigányok Svájcba - csak Kanadába,
Franciaországba, Dániába...
Hat napos tanulmányi útról tértem haza, Svájcból.
Ott is rengeteg a cigány, de ott azt látjátok, hogy keményen dolgoznak, mint
ahogy azt nekem két hotel tulajdonosa elmondta:
következő motivációjuk van:
- munkanélküli segélyt csupán öt megszakítás nélkül ledolgozott év után
kapnak.
- ha a felkínált munkát elutasítják, semmilyen támogatást nem kapnak.
- ha a munkát saját hibájuk miatt vesztik el - pl. alkoholt fogyasztanak a
munkahelyen -, akkor támogatást nem kapnak.
- ha a községi lakást vagy az állami tulajdont megkárosítják, akkor ki
kell fizetniük a javítást, vagy leülni börtönben és ott dolgozni, míg ki nem
fizetik az adósságot.
Érthetetlen számomra, hogy senki sem kritizálja Svájcot, hogy nem akarják
munka nélkül etetni a hátrányos helyzetűeket.
És Európában senki sem beszél svájci rasszizmusról..

Ezért azt szeretném, hogy a parlamenti pártok gondolkozzanak el ezen és ők
fizessék a különböző szociális segélyeket, ha már ilyen megfordított
rasszizmust tettek lehetővé a rendszerváltás után...!

Aki hasonló véleményen van, küldje tovább!

A svájci megoldás bölcs államvezetésre vall.
Sajnos a rendszerváltás utáni kormányainkban a bölcsességnek írmagja sem lelhető fel, tevékenységük eredményeként egyszerűen elfogyott a munkalehetőség!
Az utolsó bekezdés szerinti javaslat téves, a pártoknak ugyanis csak állami támogatásból (az adóforintjainkból) van pénzük!
Az én javaslatom az, hogy azok fizessék a segílyt, akik a helyzetet előidézték, akik rendszerváltás után államvezetési funkcióban voltak, illetve ma is vannak!
Tegyék ezt kizárólag a méltánytalanul összeharácsolt vagyonuk, érdemtelenül magas nyugdíjuk, fizetésük és költségtérítésük terhére!
Ezzel a megjegyzéssel küldöm tovább, s aki egyetért, szintén küldje tovább.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Joe Esterhas: Mel Gibson szerint "a holokauszt története eg
  2012-11-24 22:27:37, szombat
 
 
Joe Esterhas: Mel Gibson szerint "a holokauszt története egy rakás lószar"

A magyar származású, ám magyargyűlöletéről hírhedt Joe Esterhas új könyvében sokat elárul az amerikai színészóriás, Mel Gibson nonkonformista, szerinte "antiszemita és rasszista" gondolkodásáról.

Joe Esterhas egy ellentmondásos alak. Apja világháború előtti nemzetiszocialista közéleti szerepvállalása után családjuk az Egyesült Államokban telepedett le. Az időnként kokain és alkoholfüggő, kivénhedt "nőfaló" hírében álló forgatókönyvíró édesapjával a '70-es évek óta nem állt szóba, azóta, hogy megtudta róla, 1945 előtt aktív, nyilas érzelmű közíró volt.

A kis Józsi Joe Esterhas néven talált megélhetést a filmiparban, miután a diplomázás nem jött össze neki. Jó néhány forgatókönyvet írt, egy-kettő valóban bejött (Elemi ösztön - 1992, Szabadság, szerelem - 2006), a többiért azonban inkább csak a "félkész" filmeknek járó Arany Málna díjat kapta meg Hollywood hullócsillaga. Tőle származik ez a jó tanács: "Ha meglátsz egy magyart az utcán, menj oda, és vágd pofon! Ő tudni fogja, hogy miért kapta." Másik aranyköpése így hangzik: "A magyarok erőszakosak, az öngyilkosságig szenvedélyesek, túl gyorsan mondanak ítéletet, szűklátókörűek, antiszemiták és rasszisták."

Esterhas nemrégiben kiadott egy e-könyvet az Amazonon a Mel Gibsonnal eltölteni próbált időről "Mennyország és Mel" címmel. Joe Eszterhas haragját egyébként az váltotta ki, hogy a Warner Brothers stúdió elutasította az általa írt The Maccabees forgatókönyvét, mondván, "nincs benne sok érzelem, győzelmi íz".

A bejelentést követően írt Eszterhas egy kilencoldalas levelet Mel Gibsonnak, melyben azt állítja, valójában azért lépett vissza a Júdás Makkabeus életéről szóló film forgatásától, mert "gyűlöli a zsidókat". Mint írja, már a film előkészületekor azt gyanította, Gibsonnak esze ágában sincs megcsinálni a filmet, csupán "antiszemita és rasszista" kijelentései, valamint botrányos válása miatt megtépázott renoméját akarja visszaállítani a Hollywoodot uraló zsidó körökben. Ez a gyanúja pedig úgy érzi, beigazolódott, hiszen hiába dolgozott ő a forgatókönyvön, szerinte "nevetséges indokokkal" visszadobták azt.

Említést tesz arról is, hogy Gibson nem fogta vissza magát, és közös munkájuk során többször is bibsiknek és gázkamraszökevényeknek nevezte a zsidókat (eredetiben: Hebe, oven-dodgers és Jewboys). Leírja, hogy Gibson többször is kijelentette, hogy "a holokauszt hivatalos története egy rakás lószar" (Gibson édesapja is többször tett már holokauszt-revizionista kijelentéseket) és szerinte rendszeresen "összekeverte" a Tórában leírtakat a Cion bölcseinek jegyzőkönyveivel. Vagy csak idézett belőle.

Harcunk.info (TMZ.com, SzentKoronaRadio.com nyomán)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tállai András szerint előrehozott választások kellenek
  2012-11-24 17:36:04, szombat
 
  Tállai András szerint előrehozott választások kellenek
2012, november 24 - 17:13

"Hazánk újabb leminősítése a bizonyítéka annak, hogy a kisebbségi kormány képtelen kezelni a válságot, cselekvőképtelensége miatt Magyarország egyre nehezebb helyzetbe kerül - írja közleményében Tállai András.

Mint emlékeztet, a sorozatban negyedik - nagy hitelminősítő intézet általi - leminősítés egyértelműen mutatja: gazdasági fordulatra van szükség. Magyarországot, a magyar gazdaságot újra növekedési pályára kell állítani, ehhez azonban kiszámítható, hiteles és alkalmas gazdaságpolitikára van szükség. Minderre a jelenlegi kormány képtelen, ezért az előrehozott választás immár gazdasági kényszerré vált - zárul a dokumentum."

(Nem, Tállai András a belügyminisztérium államtitkára nem szeretne távozni a kormányból, ezt 2008 júliusában mondta).

És álljon itt egy újabb:

"Magyarországot nem a hitelminősítők, hanem azok a befektetők minősítik, akik az elmúlt években működőtőkét hoztak Magyarországra - reagált a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) a Standard & Poors péntek esti döntésére, amellyel az eddigi "BB plusz"-ról egy fokozattal "BB"-re rontotta a hosszú futamú magyar hazai és külső államadósság besorolását.

Az MTI-hez eljuttatott közleményében a minisztérium úgy fogalmaz: ma már nem lehet komolyan venni a hitelminősítőket, amelyek gyakorlatilag a világ összes országát leminősítették. A legnagyobb hitelveszteséget maguk a hitelminősítők könyvelhették el a válság éveiben - teszik hozzá."

MTI - Fidesz.hu - Képviselőfunky.blog.hu


http://barikad.hu/tallai_andras_szerint_elorehozott_valasztasok_kellenek-20121124
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
NYUGDÍJASOK FIGYELEm!!!
  2012-11-24 17:04:57, szombat
 
 
Kedvezmény a nyugdíjasoknak: sokkal olcsóbban vehetnek ingatlant Görögországban
2012. november 24., szombat 16:05 MTI



A görög kormány olyan adóügyi intézkedéseket tervez, amelyek megkönnyítik a tehetősebb európai nyugdíjasok számára, hogy ingatlant vásároljanak, illetve letelepedjenek Görögországban.

Kormánykörökből származó információkra hivatkozva csütörtökön a görög média arról számolt be, hogy a terveket várhatóan pénteken vitatják meg.

Az elképzelések között szerepel egyebek mellett, hogy nagymértékben csökkentik az ingatlanvásárlási adót, és a külföldön megszerzett jövedelem nem Görögországban, hanem a származási országban adózna, akkor is, ha az adózásra kötelezett már fél éve Görögországban lakik.

Azok a külföldiek, akik legalább 300 ezer euró értékben vásárolnak állandó lakhelyül ingatlant, családtagjaikkal együtt letelepedési engedélyt kapnak.

http://www.penzcentrum.hu/lakas/kedvezmeny_a_nyugdijasoknak_sokkal_olcsobban_vehe tnek_ingatlant_gorogorszagban.1034657.html?utm_source=hirstart&utm_medium=por tfolio_linkek&utm_campaign=hiraggregator
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A globális rendőrállam kialakulásának jelei
  2012-11-24 16:56:11, szombat
 
  A globális rendőrállam kialakulásának jelei


Poszt szerzője:
Thea
- 2012/11/23

Forrás: Activist Post

Az elit egyik legfőbb célja, hogy minden emberi tevékenységről, kommunikációról tudjon. A diktatúra szó hallatán sokak szeme előtt rossz kinézetű felfegyverzett martalócok jelennek meg, akik folyton parancsokat osztogatnak. Az elit azonban ennél sokkal megtévesztőbb eszközöket vet be. Azt szeretné elhitetni a világgal, hogy a nép valójában szabad és maga választja meg vezetőit, azonban a háttérben rejlő ,,gyengéd hatalom" a direkt diktatúránál is kegyetlenebb.

A globalista elit finanszírozza a legtöbb politikai kampányt, az ő tulajdonukban vannak a nagyvállalatok és nagy pénzintézetek, hatalmas befolyással rendelkeznek a médiában, célkitűzéseiket pedig egyenesen az oktatási rendszeren keresztül népszerűsítik, szinte az egész világon. A körénk épülő háló George Orwell legmerészebb álmait is felülmúlja. Az egyre szigorúbb és szorosabb kontrollt alkalmazó rendszert több száz fronton építik. A szabadság egyre inkább csak illúzió. Az elit úgy gondolja, hogy ők, mint ,,megvilágosultak" tulajdonképpen kegyet gyakorolnak azzal, hogy az emberiséget elvezetik ,,egy szebb jövő" felé. Ehhez persze minden szabadságtól meg kell fosztaniuk az embereket. Amikor pedig elérték a teljes kontrollt egy olyan kor veszi kezdetét, amilyet nem látott még a világ.

Az alábbi néhány hír némi rálátást nyújt ezekre a hatalmi erőfeszítésre:

1. Az amerikai szenátus által tárgyalt új törvény 20 különböző kormányhivatalt jogosítana fel arra, hogy bírósági végzés nélkül elolvashassa bárki email üzeneteit.

2. Dél-Kaliforniában elindult az arcfelismerő kamerák új generációjának telepítése. Ezek az új eszközök kevesebb mint egy másodperc alatt képesek azonosítani egy embert és a látókörébe kerülő valamennyi személyről elküldik a rendelkezésre álló adatokat a hatóságnak.

3. A Trapwire program a kamerák által látott képanyagot rögzíti és tárolja, olyan részletekkel kiegészítve, mint például az előtte elhaladó emberek arcának azonosítása (a felvétel helyszínével) vagy az arra elhaladó járművek rendszámtáblái. A program a rögzített információkat párosítja egyéb rendelkezésre álló adatokkal az adott személlyel kapcsolatban, mint például, hogy mit vásárolt a bankkártyájával vagy az aznap küldök SMS-ek szövegével. A legtöbb ember azt sem tudja, hogy ez a rendszer létezik.

4. Egyre több városi rendőri egység alkalmaz pilótanélküli megfigyelő repülőket, de aki nem városban él, ne gondolja, hogy nem áll megfigyelés alatt. Több amerikai államban és európai országban használnak drónokat a gazdák és földek megfigyelésére. Akár ebben a pillanatban is lehet egy ilyen drón a házunk felett, anélkül, hogy tudnánk róla.

5. Az egyes politikusok többet tudnak az állampolgárokról, mint valaha a történelem során. Az Obama kampány során például félelmetes mennyiségű adatot gyűjtöttek a választókról:

Mindenkiről, aki részt vett az idei amerikai elnökválasztáson profil készült. Az Obama kampány adatbázisában többek között szerepelnek a szavazók újság előfizetései, gépjárműveik adatai, ingatlanaik értéke, vadászigazolványuk adatai valamint számos elemzés arról, hogy vajon kire szavazna a következő választások során.

6. Az Egyesült Királyság a legtöbb országhoz képest 5-10 éves előnyben van az orwelli rendőrállam kiépítésében. Ma már például törvénybe ütközik egy másik személy szóbeli inzultálása. A muzulmánok vagy homoszexuálisok számára ,,valószínűsíthetően" sértőnek tartott megnyilvánulások bírói intézkedéshez vezetnek. Idővel ezek a törvények az egész bolygón elterjednek majd.

7. Egy új francia törvény azt is meghatározza, hogy milyen hőmérsékletű lehet az ember lakása:

A francia lakások fűtési tervének elkészítéséhez hamarosan adószakértő tanácsára és orvosi vizsgálatra is szükség lehet egy új törvényjavaslat értelmében, aminek célja a takarékosság ösztönzése a 46 milliárd dolláros kiskereskedelmi energiapiacon.

Az alsóház által ebben a hónapban elfogadott törvénytervezet meghatározná az egyes ingatlanok után fizetendő díjakat, a lakók keresete, kora és a helyi klíma alapján. A Utilities Electricite de France és GDF Suez cégek a rendelkezésre álló adatok alapján, az árammal és gázzal takarékoskodó fogyasztókat jutalmazná, a szabályozó szervek által pazarlónak ítélt ügyfeleket pedig büntetné.

8. Az Egyesült Államokban és sok más országban rögzítik az újszülöttek vérmintáit és sok esetben DNS információit. Vajon mire kell nekik?

9. Az Egyesült Államokban egyre több iskola írja elő, hogy a diákok RFID chipet tartalmazó, nyomon követő diákigazolványt hordjanak maguknál iskolaidőben, sőt azon kívül is.

10. Az Egyesült Államokban egyre több iskolában van állandó rendőrjárőr és jelenleg 70.000 kiskorú van börtönben.

11. Amikor egy amerikai állampolgár a FEMA (Szövetségi Vészhelyzet-kezelési Ügynökség) segítségére szorul már eleve börtönben érzi magát. A Sandy hurrikán levonulását követően New Jersey-ben felállított FEMA tábort a következőképpen jellemezte annak egyik lakója:

,,Tegnap este látszott az ember lehelete," mondja Brian Sotelo, aki a hurrikánban elveszítette otthonát. ,,Pine Belt-ben a Vöröskereszt kihirdette, hogy egy állandó, felújított, szilárd szerkezetű szállásra küldenek minket, ahol mosógép és állandó fűtés is van, erre idehoztak a sátorvárosba."

Sotelo elmondta, hogy folyamatosan, ,,egész nap és egész éjjel" fekete helikopterek járőröznek felettük és egy fekete, elsötétített autó járkál a táborban, miközben a katonaság egész éjjel különféle berendezéseket szállít. Tudomásunk szerint a sajtó munkatársait nem engedik be a körbekerített területre, ahol az otthonukat elveszített állampolgárok kígyózó sorokban várnak a mobil vécék előtt. Minden ajtó előtt biztonsági őr és még a vécé vagy zuhanyhasználat előtt is fel kell mutatniuk valamilyen személyazonosító okmányt.

,,Úgy bánnak velünk, mintha rabok lennénk," mondta Ashley Sabol a Reuters riporterének. ,,Nehéz ezt kimondani, de olyan, mintha egy koncentrációs táborban lennénk."

12. Azt talán már sokan tudják, hogy a mobiltelefonok folyamatosan adatokat gyűjtenek a felhasználókról. Egyedül 2011-ben a hatóságok több mint 1 millió alkalommal kérték ilyen adatok átadását a szolgáltatóktól.

13. Az amerikai kormány egy olyan iPhone alkalmazást is létrehozott, ami a gyanús tevékenységek jelentését segíti.

14. Az adathalászatban egyre több magáncég is részt vesz. Köztük az egyik legnagyobb az Acxiom, amelyik több mint 190 millió amerikairól rendelkezik információval:

A cég hivatalosan az adatbázis marketing kategóriába tartozik. Az 1969-ben, Demographics Inc néven alapított vállalat kezdetben telefonkönyvek és egyéb kezdetleges eszközök, valamint egy darab számítógép segítségével kezdett adatokat gyűjteni a szavazókról és fogyasztókról direkt, marketing célokra. 40 évvel később az Acxiom 126 millió háztartás több mint 190 millió állampolgárról rendelkezik információval az Egyesült Államokban és körülbelül 500 millió aktív vásárlóról a világ többi részén. Convey-ben található központjuk 23.000 szervere évente 50.000 milliárd adatátvitelt elemez.

15. Az Egyesült Államok rendfenntartói hamarosan az utcai járőr kocsikat is a reptereken használt testátvilágító szkennerekkel szerelik fel, amelyek képesek átlátni az autók falán és a ruhákon. ,,Adatvédelmi szempontból nehezen tudom elképzelni, hogy milyen kifogása lehet az embereknek ez ellen," nyilatkozta Joe Reiss, a speciális járműveket gyártó cég elnökhelyettese.

16. A BRS Labs nevű cég olyan bűnmegelőző kamerákat fejlesztett ki, amelyek elvileg képesek megállapítani, ha valaki egy bűntett elkövetésére készül. A kamerákat San Francisco legnagyobb közlekedési csomópontjain helyezik üzembe.

17. A Gizmodo arról adott hírt, hogy az amerikai Nemzetvédelmi Hivatal új lézer-szkennereket fog használni, amelyek akár 50 méteres távolságból is képesek átvilágítani egy csomagot vagy személyt:

A DHS egy vagy két éven belül bevetheti az új molekuláris lézer szkennert, ami 50 méteres távolságból is képes megállapítani, hogy egy csomag tartalmaz-e kábítószert, hogy valakinek a ruháján vannak-e lőpor nyomok, hogy mit evett reggelire, vagy mekkora az adrenalin szintje, anélkül, hogy hozzáérnének vagy a személy tudna róla.

18. Az FBI egy új egymilliárd dolláros biometrikus azonosító rendszer bevezetésén dolgozik:

A Következő Generációs Azonosító (NGI) rendszer tulajdonképpen egy országos adatbázis, ami az állampolgárok arcképét, írisztérképét, DNS adatait, hangmintáit és egyéb biometrikus adatait tartalmazza, elvileg a bűnüldözési feladatok támogatására. A vészharangot azonban sokkal inkább az adatgyűjtési módszerek miatt kongatták meg többen is. Az országos kamerahálózat és fotóadatbázis segítésével jelenleg tesztüzemben működő rendszer a legmodernebb arcfelismerő technikákat alkalmazza és hamarosan már a DNS és írisztérkép alapján is képes lesz valósidőben keresni.

19. Számos hivatalos kormánydokumentum ,,potenciális terroristának" bélyegzi azokat, akik kiállnak a személyes szabadság mellett.

20. A National Guard egyik tagja nemrégiben nyilvánosságra hozta, hogy egységét arra utasították, hogy polgári elégedetlenség, felkelés kitörése esetén az ,,ítéletnapra készülő" embereket terroristaként kezeljék.

Merre is tart a világ?

http://idokjelei.hu/2012/11/a-globalis-rendorallam-kialakulasanak-jelei/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Totális összeomlás közeleg Dél-Európában
  2012-11-24 16:39:17, szombat
 
  Totális összeomlás közeleg Dél-Európában


2012. november 24., szombat 15:22

Egyre nagyobb a baj Spanyolországban és Portugáliában, mivel a gazdasági megszorítások ellenére nem csökken a költségvetési hiány, és az államadósság is folyamatosan emelkedik. Az ibériai országok társadalmának lassan elege van a mostani politikából, így a kiút mind nehezebbnek látszik.


Az Európai Bizottság prognózisa szerint Spanyolország államháztartási hiánya idén 8, jövőre 6, 2014-ben pedig 6,4 százalék lesz a hazai össztermékhez viszonyítva. Az ország államadóssága viszont emelkedő pályán van: 2009-ben még jóval a GDP 60 százaléka alatt volt, idén viszont 86,1 százalékára ugrik, 2014-ig pedig lassan, de biztosan a hazai össztermék 97,1-ra emelkedik a bizottság számításai szerint. Ezek az adatok is világosan mutatják, hogy egyre nagyobb a baj a dél-európai országban.

A gazdasági válság hatására az ibériai ország nem volt képes elkerülni az európai szervezetek által nyújtott, mintegy 100 milliárd eurónyi összegű mentőcsomagot. A hitelt Spanyolország az Európai Pénzügyi és Stabilitási Eszköz keretéből 2012 nyarától négy részletben hívhatja le. A gazdasági mutatók romlása, az adósságnövekedés megszorításokat tett szükségessé, melyek gyakorlatilag 2009-től permanensen zajlanak.

Jelentős megnyirbálások

Az Iránytű Intézet szerint a jövő évi költségvetés is ennek az irányvonalnak a folytatását jelzi, a kormány ugyanis mintegy 65 milliárd eurónyi kiadáscsökkentést tervez. A takarékossági lépések közt megtalálható egyebek mellett a nyugdíjkorhatár emelése, áfaemelés (18-ról 21 százalékra), a segélyek jelentős mértékű megnyirbálása és a közalkalmazottak 13. havi bérének megvonása. A spanyol gazdaság a megszorító intézkedések ellenére továbbra is recesszióban van, a GDP folyamatosan csökken, és várhatóan a jövő évben sem várható trendforduló.

A restriktív politika tehát minden bizonnyal folytatódik, a válságmenedzsment e formája azonban Európa-szerte belpolitikai válságokba és kormánybukásokba torkollt; ott 2011-ben a Zapatero-vezette szocialista kormányzat eltávolítását és a jobbközép 45,21 százalékos győzelmét eredményezte. A spanyol mentőcsomag azonban nem kizárólag a Pireneusi-félszigeten osztja meg a közvéleményt, mert összegét jelentős arányban Németország állja, és bár a német parlament megszavazta a hitelnyújtást, mind a politikai elit jelentős része, mind a lakosság szkeptikus a sikerében - szerepel az elemzésben.

A bankokat tőkésítették föl

Portugália még 2011-ben, Görögországot, valamint Írországot követve kényszerült mentőcsomagra, melynek 78 milliárdos hitelkeretéhez a valutaalap 26 milliárddal járul hozzá. 2010 végén a portugál államadósság a GDP 92,9 százalékát, 2011 végére 107,2 százalékát is elérte. A megszorítások sora a megállapodás megkötése óta tart, a hiánycél tartása azonban ennek ellenére is elérhetetlennek tűnik: 2012 első félévében 6,7-7,1 százalék, így a 4,5 százalékos szint teljesítése valószínűtlen.

A hitelek elsősorban a három nagy portugál bank feltőkésítésére szolgáltak, a csomagért cserébe az IMF-EU-EKB trojkája pedig komoly fiskális kiigazításokat követelt meg az országtól, melyeket számos strukturális reformmal - többek között az államigazgatás, valamint az egészségügy területén - látott megvalósíthatónak. A megszorító csomagok már 2010-ben megjelentek, s végül - egy újabb takarékossági célzatú javaslatcsomaggal - a miniszterelnök lemondásához és a kisebbségi kormány bukásához vezettek.

Az ellenzék is kihátrált

A Pedro Passos Coelho vezette új kormány mozgástere azonban nem nőtt, a megszorítások így folytatódtak, jelenleg a tranzakciós adó bevezetése, valamint az adóterhek növelése van napirenden a szociális támogatások, például munkanélküli-segélyek lefaragása és a nyugdíjcsökkentés mellett. A kabinet nem készül újabb mentőcsomag igénylésére, a súlyos intézkedések elfogadtatását a trojka követelései mellett ezzel is indokolja. A takarékossági csomagokat mindez idáig az ellenzék támogatása mellett szavazták meg, ám a jelek szerint - a lakosság egyre nagyobb elégedetlenségének hatására - a továbbiakban az ellenzék e területen megvonja támogatását a kormánytól, zárul az elemzés.


http://mno.hu/gazdasag/totalis-osszeomlas-kozeleg-del-europaban-1119717
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
. Izraeli ismérvek
  2012-11-24 16:18:48, szombat
 
 
‎1. Izrael az egyetlen ország a földön ,ahol kollektív büntetésként az otthonok lerombolása legális.
2. Izrael a felelős a legtöbb ártatlan sebesültért 200.000+ (Lakosság/fő).
3. Izrael a felelős a legtöbb civil halálért 50.000+ (Lakosság/fő).
4. Izrael börtönzi be a legtöbb civilt 250.000+ (Lakosság/fő).
5. Izrael az egyetlen ország a földön ,ahol kollektív büntetésként fákat pusztítanak el.
6. Izrael az egyetlen ország ahol embert is használnak pajzsként.
7. Izrael az egyetlen ország ahol legális a kínzás.
8. Izrael az egyetlen ország ahol megtagadják a terhes nőktől a kórházba való eljutást.
ezek a gyerekek sok esetben meghalnak.
9. IZRAEL A LEGMAGASABB PÉNZÜGYI SEGÉLYT KAPJA AZ USÁTÓL 7 MILLIÓ$/NAP
10. Izrael teljes városokat alakított börtönné.

Oszd meg te is ha érdekel hogy jelenleg mi folyik a Gázai övezetben!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Tízparancsolatot is módosítja a Fidesz-KDNP
  2012-11-24 15:59:37, szombat
 
 
A Tízparancsolatot is módosítja a Fidesz-KDNP

2012. november 20., kedd

kerenyi10.jpgMivel a Tízparancsolat is a történeti alkotmány része, ezért azt is módosítja a két kormányzópárt, ezzel is kihúzva a talajt a Semjén Zsolt ellen acsarkodó liberális média lába alól.

Az ortodox, a katolikus és a protestáns után egy nemzeti együttműködési tízparancsolat jöhet létre, amely az Alaptörvény preambulumában és végjegyzeteiben kaphat helyet. ,,A parancsolatok már elavultak, nem tükrözik a jelenlegi társadalmi berendezkedést és a Magyar Nemzet felhatalmazása alapján korszerűsítenünk kell, hiszen Mózesnek volt utoljára ilyen mértékű legitimációja." - nyilatkozta Semjén Zsolt.

Az új Tízparancsolatot Kerényi Imre fogja személyesen kifüggeszteni az Alkotmány fogasára, amelyet ügyfélszolgálati irodákban és orvosi rendelőkben helyeznek el. Kerényi szerint elképzelhető, hogy nemsokára kötelező lesz árusítani a bútorüzletekben egy Alkotmány garnitúrát, amit nemzeti fafaragók és asztalosok készítenek el 3 millió példányban.

A Tízparancsolat új szövege már megjelent a Magyar Közlöny november 20-i számában, amit Semjén Zsolt maga hozott le a Gellérthegyről. A helyszínen égő csipkebokrot a katasztrófavédelem munkatársai (tűzoltók) eloltották, ám a kettéválasztott Duna miatt egyelőre szünetel a BKV-kishajók közlekedése a Haller utcánál.

A Nemzeti Együttműködés Tízparancsolata (NET) először hírportálunkon olvasható:

Uradat, Istenedet, imádd, és csak neki szolgálj! Ez alól kivételt képez néhány olyan ázsiai ország, amelyik hajlandó államkötvényt vásárolni.
Isten nevét hiába ne vedd! Istennel azonos elbírálás alá esik bármely nemzetileg együttműködő közszereplő, köztisztviselő és a Magyar Művészeti Akadémia
Az Úr napját szenteld meg! Kivéve a CBA-ban.
Atyádat és anyádat tiszteld! A további tisztelendő dolgokat a Magyar Művészeti Akadémia Határozza meg bullában.
Ne ölj! Kivéve a halálbüntetést.
Ne paráználkodj azonos neművel!
Ne lopj! Nem számít lopásnak, ha valamit feltüntetünk az irodalomjegyzékben, törzsanyag vagy két független jobboldali médium azt állítja, hogy nem lopás.
Ne hazudj, mások becsületében kárt ne tégy! Hazugság az az állítás, amiről legalább két független, jobboldali médium azt állítja, vagy bármely más lap bármely állítása.
Felebarátod házastársát ne kívánd! Kivéve a mindenkori Deutsch Tamást.
Mások tulajdonát ne kívánd! Az országgyűlés indokolt esetben kívánhatja mások tulajdonát az államadósság csökkentés érdekében, amit az IMF erőltet, nem a kormány.

http://hircsarda.blog.hu/2012/11/20/a_tizparancsolatot_is_modositja_a_fidesz-kdnp
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Télügyi biztost nevezett ki a kormány
  2012-11-24 15:41:57, szombat
 
 
BREAKING! Két új biztost nevezett ki a kormány


2012.11.23. 19:01


Télügyi biztost nevezett ki a kormány - adta hírül a HVG.

Giró-Szász András kormányszóvivő, mai sajtótájékoztatóján elmondta

...a tél komplex társadalmi probléma,

emiatt rendkívüli felkészülést igényel.

A kormány ezért arról döntött, hogy az újonnan kinevezett kormánybiztos koordinálja majd a téli időszak társadalmi problémáival, így például a szociális, közegészségügyi, lakhatási és közbiztonsági feladatokkal kapcsolatos kormányzati intézkedéseket.

giro-szasz Wampa.jpg

Giró-Szász András elmondta, az altábornagy állandó kapcsolatban lesz minden érintett hatósággal, minisztériummal.

December elsejétől pedig életbe lép a kilakoltatási moratórium.

Ugyanezen a sajtótájékoztatón a szóvivő bemutatta a nyilvánosságnak a kabinet által kinevezett IMF tárgyalásokért felelős biztost, akiről az exkluzív fotót a Vincentblog elsőként teszi közzé a hajtás után.

giro-szasz Csubakka.jpg

Munkájukhoz sok sikert kívánunk!

http://orulunkvincent.blog.hu/2012/11/23/breaking_telugyi_kormanybiztost_nevezett _ki_a_kormany#c18376980
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 24 
2012.10 2012. November 2012.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 595 db bejegyzés
e év: 4803 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 544
  • e Hét: 2031
  • e Hónap: 13142
  • e Év: 166638
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.