Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
Kultúrális változások Magyarországon
  2012-11-25 20:41:45, vasárnap
 
 
Kultúrális változások Magyarországon

Huszonkét évvel ezelőtt fogalmunk sem volt sokunknak betiltott íróink létezéséről, azok életművéről, alkotásairól . A Cenzura ura alapos munkát végzett, megtiltotta nekünk a magyarérzelmű írók és költők műveinek a megismerését . Olyan emberek, mint Wass Albert, Nyírő József, Szabó Dezső, Tormay Cecile, Marschalkó Lajos, Erdélyi József, Alföldi Géza, Sajó Sándor, Sértő Kálmán, Sík Sándor, Kós Károly, Herczeg Ferenc és még sokan mások, el voltak dugva előlünk az elhallgatás sötét ismeretlenségébe . Volt helyettük bőven ,,un" haladó, gondolkodó író, nemzetközi brigádtagok bestsellerei, melyeket a magyar könyvesboltokban árultak mindig . Filozófiai művek sokasága mellett hiába kerestük Oswald Spengler könyveit, mert eltértek a kommunista ideológia reánk erőltetett témakörétől .

Senki sem akadályozta nálunk a spanyolosok csodálatos műveit, mint például Hemingway Akikért a harang szól című forradalmi regénye, sőt Thomas Mann munkássága ugyanúgy kapható volt, mint George Bernard Show drámái, mert íróik baloldali beállítottságú emberek voltak, a Kommunista Internacionálé elkötelezettjei . A www.betiltva.com oldalon feltárt betiltott könyvek száma több ezerre rúg, közöttük vannak a fent felsorolt írók is, de a bukott nemzeti szocializmus egyéb kiadásai is megtalálhatók közöttük nagy számban . Amikor először látogattam el erre az oldalra, olyan érzés fogott el, mint amikor egy pókhálóval teleszőtt, poros ládát talál valaki a padláson . Az ismeretlenség homályából előkerülő mesterművek, vallásfilozófiai írások nyelvezete teljesen új volt számomra .

Olyan kérdéseket boncolgattak ezekben az írásokban, ami tabu kérdésnek számított egész addigi életemben . Nem volt könnyű ráerőltetni agyamat e letünt kor, számomra ismeretlenül megtagadott irodalmát olvasni, de az első sorok után, már kifejezett élvezetté vált a magyar szavak, nemzeti gondolatok hozzám írt sorait magamba szívni . Wass Albert Tizenhárom almafa című könyvét adta oda nekem tíz éve egy barátom Ausztráliában, aki a Partiumban született immár Romániában, Szatmár városában, de román iskolába járatták a szülei . Ezt a könyvet egy barátja küldte Németországból, mint valami csemegét, de képtelen volt elolvasni, így került hozzám ez a kedves, fekete könyvecske . Felelevenült olvasás közben egy elfeledett világ . Olyan szavak jönnek velem szemben, melyeket a szívemmel olvasok, s vidámság ragadja magával a lelkem . Mint ha egy fekete-fehér filmet látnék, amint színessé válik a gondolatok kiszabadulása után . Ilyen még nem fordult elő velem, pedig rengeteg könyvet olvastam már, klasszikusoktól kezdve a legmodernebb bestsellerig .

Megelevenedett bennem a történet, rabja lettem, alig vártam, hogy a kezembe vehessem megint Táncos Csuda Mózsi történetét, az általa ültetett almafák furcsa kalandjait a határhúzugatások idején . Ilyen eseményekről még nem írt nekünk eddig senki, legalább is, amit megfoghattam magam is a kezembe . Feléledtem azonnal, magyar lettem egy szempillantás alatt, nem mintha bármikor más lettem volna, de megerősített magyarságomba ez a történet, elfeledtem kicsinyes szenvedéseimet, elszégyeltem magam jósorsom miatt . Olyan ez talán, amikor valaki egyszerre csak átérzi Jézus szenvedéseit, majd kereszthalálát, ami leveszi hátáról az önsajnálat hamis súlyát . Megkönnyebbül hamar saját sorsát elemezve, amikor összehasonlítja más szenvedéseivel . Az erdélyi magyar emberek sorsát elhallgatták előlünk sokáig .

Trianon tabuját ismerhettük meg, a magyarság és románság életvitelét, hétköznapi megnyilatkozásait, miután megváltoztak a viszonyok . Beleszoktak hamar a magyarok új uraik hóbortjaiba, de képtelenség figyelmen kívül hagyni ezeket az önismeretről valló felfedezéseket . Ezeréves kultúránk önmegtartó erejéről szólnak ezek a sorok, a mindennapi nehézség oltárán feloldva . Azt hittem megmarad ez a varázs, de kezembe kerültek a többiek, és feljebb kerültem általuk a megismerés csodájához, a kezünkből kicsavart kereszténység örök gondolatához, ami Nyírő József : Isten igájában című nagyszerű regényéből köszöntött reám . Micsoda belső harc ez egy gyermeki szívben . Isten és az Ember kettőssége, a becsületesség és az erkölcs megközelítéséből, a nemesség tiszta forrása egyenesen a gyermek szívéből, amit látványosan beletapostak a földbe az újisten propagandistái elvesztett háborúnk után .

Magyar emberekhez szóló, csodálatos történetek vannak ezekben a könyvekben . Szabó Dezső Elsodort faluja, Fekete István Zsellérek című hasonló témájú magyar nyelvű mesterművei magasan verik a Nóbel-díjas hontalan fiktív történeteinek idegen lelkületű megvilágítását . Olyan ez mint a csángó gyermek kifinomult hangzása az ember fülének a Fölszállott a páva népdalkavalkádon . Más ez, mint a beatkorszak angoleredetű ,,erkölcsi" forradalma, ami eltörölt mindent maga mögött a sztárcsinálás mesterségével . Ősi hangszerek amikor megszólalnak, régmúlt idők hangulatát hozzák vissza a magyarság lelkébe . Nem tehetünk róla, olyan ez mint a búvópatak, előjön megint, utat talál a felszínre és életetadó csobogásával táplálja az arrajáró embert .

Érthetetlen módon képtelen vagyok megtekinteni az elmúlt három elődöntő műsorait a DUNATV internetes oldalán . Mások is próbálkoztak vele, de nem megy . Furcsa emberek igyekeznek megfosztani bennünket attól a lélekből jövő, belső bemutatótól, amivel a zsűri tagjai hozzáértésüket bizonyítva az előadás mércéjét emelik . Az egész ahogyan van csodálatos . Nem az ugrabugra, vad ütemű cigányzene reánk erőltetett cincogása, hanem a méltóságos magyarhangzás bemutatása romlatlan fiatalok előadásában . Ismerek ilyen embereket személyesen a Kárpátmedence térségében . Miattuk érdemes élni ! Bennük él a jövendő, amit képtelenség elrontani . Velünk kihal a rontás, egy megtévesztett nemzedék, akik gyermekeiknek már valós értéket adnak . Unokáinknak a lelke már egészséges lesz, s a jövendő aranykort megteremtik majd maguknak . Diplomás budapesti magyar leány Csángóföldre ment férjhez, követve szíve szerelmét, ahol megismerhette a valós élet törvényeit, a mindennapos kenyérkeresés nehézsége mögött megbúvó örömhírt .

Erdély megmaradt olyannak, mint ősapáink idejében volt . Megőrizték számunkra a magot, ami kihajt majd szükség szerint, hiába idegen mesterkedés ellenünk . Nyomás alatt jobban növekedik minden, s csak a nemes gabona marad meg számunkra, az évezredes kenyér . Betiltott remektollú, tisztalekű íróink, költőink az utókornak írták mindazt amit leírtak, s most lehullott róluk a cenzura bilincse . Keressük őket mindannyian, ne várjuk, hogy az ellenségeink reklámozzák őket nekünk . Magunknak kell elébe menni a jövendő felépítésének, mert egyedül a lélekből való építkezés nyújt biztos alapot . Látogassunk el mindnyájan Erdélybe, Pártiumba, Őrvidékre, Felvidékre, Délvidékre, Kárpátaljára is ha módunk van rá . Ne hagyjuk magukra magyar testvéreinket ezután sohasem .

Baranyi Győző

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Semjén Zsolt lángoló feje
  2012-11-25 20:35:34, vasárnap
 
  2012.11.25. 07:35
Semjén Zsolt lángoló feje


Semjén Zsoltnál kevés visszataszítóbb figurát teremtett az Úr. A Fidesz farvizén evező parazitapárt és a jól helyezkedő fővadász parlamenti tevékenységét nagyjából összefoglalja, hogy ha nincs ez a plágiumcirkusz akkor én már azt is elfelejtem volna, hogy egyáltalán léteznek.

Illetve nem egészen. A legemlékezetesebb színpadi alakításától, a győzelem napi keresztvetéstől a mai napig sírógörcs-rohamok törnek rám éjszakánként.

Köszönet az égieknek a 3. perctől:

http://index.indavideo.hu/video/Rendszert_csak_megbuktatni_lehet

Ha ilyen Semjénszabásúak népesítik be a mennyországot, akkor a pokol simán vállalható alternatívának tűnik.

És hogyan is felejthetném el Hoffmann Rózsát, a jövő értelmiségének kiírtásáért felelős államtitkárt, aki mielőtt felfedezte magában a keresztény értékrend iránti vonzódást az MSZMP sorait erősítette. Szerencsére Mindszenty ezt már nem érhette meg.

Nekem halvány fogalmam sincs, hogy Semjén Zsolt plagizált-e vagy sem, és nem is érdekel. Az ügynek - és a számos hasonlónak - mindenképpen van pozitív olvasata a jövő nemzedékeinek számára. Ha nincs pénzed tandíjra, nem akarsz diákhitelt, vagy itthonmaradási szerződést kötni az állammal, az még nem zárja ki, hogy sikeres ember legyél, a politika és az államigazgatás tárt karokkal vár. Nyugodtan szerezhetsz egy diplomát, kisdoktorit, píédzsdit okosba, másolhatsz, csalhatsz, itt akár köztársasági elnök is lehetsz. Ha bárki megkérdőjelezné a tudományos érdemeid hitelességét, nyugodtan hivatkozhatsz politikai támadásra. A frakció és a pártközeli média hinni fog neked.

Ámen.

http://sorkoz.blog.hu/2012/11/25/semjen_zsolt_langolo_feje
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Újabb pofon a zsidóknak
  2012-11-25 20:29:33, vasárnap
 
  Újabb pofon a zsidóknak



Kína bejelentette, hogy egymillió dollárt ad a palesztinoknak, és üdvözölte a tűzszüneti megállapodást. Ezt Jang Csie-cse jelentette be pénteken miután tárgyalt a palesztin elnök különmegbízottjával, Basszám al-Szalehhel Pekingben. Egyre nyílnak a szemek és a világ kezd felébredni a holokauszt mese okozta álomból és egyre több ember kezdi tisztán látni a helyzetet.

Egyenlőre még burkoltan, de egyre erélyesebben szólítják fel a zsidókat, hogy fejezzék be azt a folyamatot amit 1948-ban elkezdtek. Mivel az amerikai ,,nagy testvér" agonizál és az Európai Unió is halálra van ítélve, ezért nagyon szorul a kötél a nyakuk körül.

Újabb pofon volt a zsidóknak, hogy a kínai külügyminiszter megerősítette, hogy Kína támogatja a Palesztin nép ügyét. Kína lépéseket fog tenni, hogy a Palesztinok jogaikat visszanyerhessék és az ENSZ-beli státuszuk is magasabb szintre emelkedhessen.

Figyelem! Lehet, hogy nemsokára megtelnek a még üres budai lakóparkok és jönnek az új telepesek! Nem szabad, hogy ez az ország második Palesztina legyen!

Egységbe magyarok! Dicsértessék a Jézus Krisztus!

Borsodi Gergely - Jövőnk.info
2012. november 25.

http://www.jovonk.info/2012/11/25/ujabb-pofon-zsidoknak#.ULJmytNEogM.facebook
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az Új Világrend fegyvere a Sandy hurrikán
  2012-11-25 12:55:04, vasárnap
 
 
Az Új Világrend fegyvere a Sandy hurrikán
2012. november 25. 09:00 Hunhír.info

A Sandy hurrikán nemrégiben pusztított Amerikában. Minden idők második legnagyobb hurrikánját "összeesküvés-elméletek" övezik. Felmerülhet a kérdés: Vajon nem azért szivárogtatnak ki apró részleteket, hogy erre rástartoljanak az "elméletesek", aztán egész egész folyamatot nevetségessé lehessen tenni? A világot uralni akaró "láthatatlan hatalom" rendelkezhet olyan új tömegpusztító eszközökkel, mint például a Sandy hurrikán.


Vegyicsík okozta lyuk

Az alaszkai Gakona közelében található a HAARP-rendszer. A név egy mozaikszó, amely a High Frequency Active Auroral Research Program kezdőbetűiből áll össze, és magyarul nagyfrekvenciás aktív ionoszféra-kutató programként definiálják.

A projekt feladata az ionoszféra viselkedésének és tulajdonságainak tanulmányozása. Az így kapott eredményeket védelmi célokra, valamint a kommunikációs és felügyeleti rendszerek kialakítására használják fel.

Ám sokan úgy vélik, a HAARP igazi célja nem más, mint az időjárás befolyásolása. A mostanában igen szélsőséges időjárási körülményeket is a projekt számlájára írják, így nem meglepő, hogy a Sandy hurrikánról szóló teóriák legtöbbjében megtalálható az ötbetűs mozaikszó.

Bár a Sandy "csak" a második legpusztítóbb hurrikán a Katrina után, mégis számos furcsaság lengi körül. Például szokatlan volt a haladásának iránya, mert a partvonal mentén észak felé tartott, és ez eddig nem volt jellemző az ilyen esetekre.

Egy másik furcsaság is felmerült, hiszen még nem, vagy csak ritkán volt példa arra, hogy egy hurrikán ennyi időn keresztül, ilyen kitartóan tomboljon.

Ennél is nagyobb veszélyt jelentett a vihar, mert sokszor ért el sűrűn lakott területeket. Ezen információk alapján alakultak ki az összeesküvés-elméletek, melyek szerint a hurrikán nem magától alakult ki, hanem közvetett emberi segítséggel - vagyis a HAARP-rendszerrel generálták.

Miután odáig eljutottak a teóriákban, hogy a Sandyt befolyásolták, arra is választ kellett találni, hogy mi lehetett a cél a hurrikán létrehozásával. Az egyik lehetséges válasz hátborzongató - eszerint a Sandy nem más, mint a világ vezetőinek tömegpusztító fegyvere.

Hunhír.info - femina hu nyomán

Kapcsolódó:
Strange Satellite Images-evidence of HAARP in action?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Koppány csoport felhívása hétfői kilakoltatásra!
  2012-11-25 12:51:15, vasárnap
 
 

Koppány csoport felhívása hétfői kilakoltatásra!

A Koppány csoport holnap, azaz 26-án ismét egy kilakoltatás megakadályozására készül.

Minden erőnkkel, azon leszünk, hogy legjobb tudásunk, emberi hozzáállásunkkal védjük a súlyos beteg Gecse Máriát a kilakoltatástól. Mi nem demonstrálni megyünk, mint egyesek, hanem harcolni szokásunkhoz híven. Ha kell, szembeszállunk a rendőrséggel is az élet védelmében!

Nem tarthatnak bennünket vissza, ha egy ember bajban van, aki ráadásul súlyosan rokkant ember.

Beszélgetés Gecse Máriával tragikus történetéről:
http://www.youtube.com/watch?v=aFMVuPUZR6I

Hívom tehát a Koppány csoportot, a sajtó munkatársait és minden kedves szimpatizánsunkat hétfőn, 26-án a Budapest IV. kerületi Zichy Mihály u. 7. számba az esemény előtt 13:00 órára.

Kérek mindenkit, hogy lelkiismeretének megfelelően ki vegyen, részt személyesen vagy nyújtson segítséget a terjesztéssel és imádkozással.

Úgy gyere, mintha magadért állnál ki!

Balogh Béla
Koppány csoport

"... így készülünk szelíd háborúra, mindig magunkért, soha mások ellen,
sót párolunk, és vásznakat szövünk, s míg kisebbítenek, lassan megnövünk."
Dsida Jenő
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Államadósság-csökkentő alap
  2012-11-25 12:50:38, vasárnap
 
 
Államadósság-csökkentő alap

Egy katolikus pap kezdeményezte az államadósság-csökkentő alap létrehozását. Rákerestem, hogy mi újság van az Alap körül, mert immár lassan két éve működik. A

Pénzcentrum 2012. június 11-ei írása szerint eddig (júniusig) 220 millió forint gyűlt össze. Irodák, alkalmazottak, számítógépek, rezsi-költség - vajon elég rá ennyi, vagy már az állam hitelez nekik? Érdekességként a cikk megemlíti, hogy Orbán Viktor sem fizetett még be az 1,2 milliós bruttó jövedelméből. A cikk pontatlan, mert Orbán Viktor miniszterelnökként keres 1.2 milliót, de országgyűlési képviselőként és pártelnökként is van neki jövedelme...

Karácsony idején vajon megnyílik-e majd a havi egy-két-három milliós jövedelmű nagyágyúink befizetési kedve az alapba? Az egykulcsos adóval is oly jól járnak, legalább néhány havi plusz jövedelmükkel (havi átlag nettó 200 ezer forint) igazán beszállhatnának!

Egyébként az államadósságot az fizesse vissza, aki felhalmozta! Aki az "áldásaiból" részesült! (F.I.)

*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ezt olvasni kell!
  2012-11-25 12:19:38, vasárnap
 
 

Orbán sose árult zsákbamacskát, csak az emberek nem figyelnek oda, illetve gyorsan felejtenek. Ez az oka annak, hogy a nagyravágyó politikusoknak nem kell visszatartani azt, ami annyira kikívánkozik belőlük. M
ég nincs 4 hete, hogy Orbán a Handelsblattnak adott interjújából ilyesmiket lehetett olvasni: ,,Legkésőbb öt éven belül az euró-válság politikai válsággá terebélyesedik." Neki ez minden valószínűség szerint a szilárd véleménye. Nem kívánok vele vitatkozni, mert nekünk is nagyvonalakban ez a véleményünk, ilyen ,,időkeretben" gondolkodunk, hogy kövessük az amerikai frazeológiát. Azonban, míg mi nagyokat sopánkodunk, és próbálunk ,,erőforrásokat" előteremteni az egyéni felkészülésre, addig Orbán 100 milliárdok felett diszponál, ő aztán tényleg fel tud(na) készülni. És szerintem fel is készül, de nem az irányunkba érzett aggodalom miatt. Mert az interjút egy másik érdekes mondattal folytatta: ,,Az európai országok demokratikus rendszerébe vezetési gyengeségek vannak bekódolva." Nem kívánom kutatni, hogy ennek a mondatnak van-e valóság tartalma (valószínűleg van), de ha egy kétharmados miniszterelnöknek ez a meggyőződése, akkor egészen biztos azon jár az esze, hogy lehetne felszámolni a demokratikus rendszert. És valóban, pontosan ezt csinálja. A jelek szerint (interjú) még büszke is rá. De gondolatainak elárulásában itt nem állt meg: ,,Az elnöki rendszer valószínűleg alkalmasabb vezetési forma a parlamenti demokráciánál." Elnöki rendszer? Szerintem diktatúrára gondolt, végül is az elnök (ilyen rendszerben) határozott időre megválasztott diktátor. Ami pedig a határozott időt jelenti, már utalt rá, hogy 15-20 évben gondolkodik. A kis szerény! Lenne rá egy fogadásom, hogy 20 év után meghosszabbítaná életfogytiglanra. J

Most már csak azt kellene kifürkészni, hogy készül fel Orbán a geddonra (lásd politikai válság)? Hende Csaba engedélyt kapott a főnöktől, hogy nyilatkozzon a heti Világgazdaságnak, igaz olyan régen (2011. november) hogy arra már nincs ember a környéken, aki emlékezne. Íme a honvédelmi miniszter szavai: ,,Elindul január 1-jén az önkéntes tartalékos rendszer kiépítésének következő szakasza; összesen nyolcezer tartalékos katona lesz 2014-ig ." Hoppá! Mit is jelent ez az önkéntesség? Azt, hogy ha most jelentkezik olyan, akinek már van valamifajta kiképzése, és különben is alkalmas, annak nem kell személyi jövedelemadót fizetni (tudod az a bizonyos 16 százalék), amiért cserébe, bármikor behívható 6 hónap szolgálatra. Bármikor? De főleg csak akkor ha belföldön meg kell valamit akadályozni. 8000 fő elég szép létszám, ami sok mindenre elég, de ha az ország több pontján szimultán százezrek kelnek fel, az elméleti nyolcezerrel Orbán kitörölheti a seggét. Ugyanis ilyen helyzetben az önkéntesek egyszerűen nem fognak bevonulni, vagy megszöknek. Ez persze csak az én ésszerű sejtésem, amit minden valószínűség szerint a főnök is tud, de Jézus keresztre feszítésével a csodagyártás megszűnt a Földön. Ennek ellenére Orbán ennél okosabbat nem tudott kitalálni. A múlt hónapban az első 4000 önkéntes már gyakorlatozott is Tatán, vagyis minden a tervek szerint halad. De itt is történt egy kis ,,elszólás". Ugyanis az önkéntesek bevetésére ,,katasztrófa elhárítási, és ország védelmi" feladatok esetén kerülhet sor. Ország védelmi? Mi a fene, nem azért vagyunk NATO tagok, hogy ha minket megtámadnának, akkor az egész NATO a segítségünkre siet? Orbán csak nem arra számít, hogy a NATO is összeomolhat? És van még itt egy érdekes kifejezés: ,,Megelőző védelmi helyzet különleges jogrend szerinti időszak esetén."

Tessék mondani nem arról van szó, hogy kihirdetik a szükségállapotokat, a hozzá tartozó kijárási tilalommal, miközben a tartalékosok a 16 százalékért ellepik az utcákat, mint ,,megelőző védelmi helyzet" és a megszegőket simán lepuffantják? Na jó, csak gumilövedékkel. Nem, nem, nem erről van szó. ,,A hadgyakorlat célja az üzemagyag és élelmiszer raktárak, illetve a vízbázis védelme." Na igen, de ki akar lopni üzemanyagot és élelmiszert? Nagy kérdés. Vagy a New Yorki események fényében, nem is olyan nagy.

De a tortára egy hete felkerült a hab is. A BLIKK szerint: ,,Tovább titkolózik a Belügyminisztérium, és a katasztrófavédelem, hogy miért és hogyan fegyverzik fel a tűzoltókat. Két napja próbáljuk megtudni tőlük, miért kapnak gépfegyveres kiképzést a tűzoltók, ki ellen akarják bevetni őket. Két héten át tanítják elméletben és gyakorlatban a tűzoltókat a Kalasnyikov gépkarabély használatára, valamint a harcászkodásra. Az első tanfolyam már véget is ért. A fegyveres oktatás bevezetésével egy időben napvilágra került egy törvénymódosítási tervezet, amely értelmében a tűzoltókat bármikor átvezényelhetik a rendőrséghez szolgálatra." - OK. Tudom, hogy a Blikk egy bulvárlap (ezért olyan szar a fogalmazásuk), de ekkora kacsa már nem a sütőből, de az egész konyhából kilógna. Kénytelenek vagyunk elhinni. Ezzel kapcsolatban csak egy dolog jut az eszembe, ennyire be lenne szarva Orbán, hogy a tűzoltókra (is) akar támaszkodni? Nekem erről az 1953/56 katona éveim jutnak az eszemben. A szakaszban megbeszéltük, hogy ha kitör a háború, és levezényelnek a déli határhoz, ki melyik tisztet fogja hátulról lelőni. A század politikai tisztjén összevesztünk, mindenki magának akarta.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A többség nem vevő a Bajnai-trükkre
  2012-11-25 12:12:02, vasárnap
 
  A többség nem vevő a Bajnai-trükkre
2012, november 25 - 10:07



illusztrációBajnai Gordon volt kormányfőt is felelősség terheli Magyarország 2002 és 2010 között végbemenő eladósodásáért, így gondolja a Századvég által megkérdezettek 55 százaléka - derül ki legfrissebb kutatásukból.

A válaszadók körülbelül harmada (35 százalék) nem ért ezzel egyet, míg minden tizedik válaszadó nem tudott vagy nem akart véleményt formálni.

A magukat baloldalinak vallók az egyetlen csoport, amelyben kevesebben vannak azok, akik szerint-Bajnai nem felelős az eladósodásért (19 százalék), minden más csoport esetében abszolút többségbe kerültek azok, akik az egykori miniszterelnököt is hibásnak tartják ebben. A magukat jobboldalinak vallók 82 százaléka szerint Bajnai Gordon is felelős az eladósodásért, a középen állók 59 százalékának, a magukat besorolni nem tudók 64 százalékának szintén ez a véleménye.

Hasonlóan vélekednek arról is, mennyire felelős Bajnai Magyarország nehéz gazdasági helyzetbe kerüléséért: a megkérdezettek 58 százaléka szerint felelős, a válaszadók körülbelül harmada (33 százalék) ellenkező véleményen van, míg 9 százalékuk nem tudta vagy nem akarta megítélni a kérdést.

Magyar Nemzet - barikad.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Folytatódó holokárpótlási tragikomédia: "500 ezer holotúlélő
  2012-11-25 11:45:30, vasárnap
 
  2012-11-25. 08:21
Folytatódó holokárpótlási tragikomédia: "500 ezer holotúlélő él a világon, akiknek fele a szegénységi küszöb alatt él"

Hatvan esztendővel ezelőtt, 1952-ben kényszerítették rá a megszállt Németországra azt az egyezményt, melynek értelmében kárpótlást köteles fizetni a “náci bűnök jóvátétele" céljából. Az összeg legnagyobb része természetesen a “holokauszt túlélőihez" vándorolt. Még kimondani is rettenetes, de a holobűnözők az eltelt hat évtized folyamán 89 milliárd dollárt sajtoltak ki Németországból. És még mindig nincsenek megelégedve, sőt növelni kívánják az állítólagos “túlélőknek" folyósított összegeket.

Wolfgang Schauble német pénzügyminiszter az elmúlt héten hozzájárult az 1952-es szerződés módosításához, melynek következtében havi 255 dollárról 331 dollárra növelik az egykori kommunista államokban élő holocsalóknak juttatott kárpótlási összegeket. De még hozzávetőleg további 80 ezer főt is bevonnak a kárpótoltak körébe. Éspedig azokat a zsidókat, akik a német hadsereg támadása elől annak idején kelet felé menekültek, és a háború után a Szovjetunióban telepedtek le. (Nekik november 1-jét követően egyszeri kifizetésként 3253 dollárt üti a markukat a német adófizetők pénzéből.) A holokauszt-propagandisták nem szívesen emlegetik a tényt, hogy sok százezer zsidó távozott a kommunista birodalom belsejébe 1941/42 folyamán. A revizionista történészek gyanúja szerint jelentős részüket pofátlanul a ,,hatmillió áldozat" közé sorolják.
Az egykor szebb napokat látott Németország tavaly 15%-kal növelte a ,,holokauszt-túlélőknek" juttatott összegeket, és a kollaboráns berlini kormány 2013-ban és 2014-ben tovább kívánja emelni a holoellátmányt.
Egy Stuart Eizenstat nevű holoszélhámos, a ,,kárpótlási pénzek" kizsarolására szakosodott Claims Conference's ,,speciális tárgyalója", a következő ordas hazugságot kürtölte világgá az AP Hírügynökségnek nyilatkozva: ,,Az egyik, ami engem cselekvésre ösztönöz, hogy a legalaposabb vizsgálatok szerint is valószínűleg 500 ezer túlélő van életben a világon, akiknek a fele szegénységben vagy a szegénységi küszöb közelében él. Mindez állandó felelősséget ró ránk. Még nem értünk az út végére." A csaló Eizenstat a továbbiakban dicsérte a ,,német" kormányt, amely ,,levonta a második világháború következményeit, többek közt a kötelező holokauszt-oktatás bevezetésével, a látszólag jelentéktelen, de valójában igenis fontos emléktáblákkal, melyeket a deportált zsidók házai előtt helyeztek el, az egyesített Berlinben létrehozott holokauszt-emlékmű felépítésével."
Ez már tényleg mindennek a teteje. Már azzal sem törődnek, hogy legalább a hazugságaikat egymással összhangba hozzák? Ha ugyanis még mindig félmillió holokauszt-túlélő él a Földgolyón, akkor hányan lehettek 1945-ben? Négy millióan? Öt millióan? De kiket ölt meg akkor Adolf Hitler? Vagy minden olyan zsidó, aki a második világháború idején bárhol is élt a nagyvilágban, holokauszt-túlélőnek számít? És amennyiben igaz, hogy a holotúlélők fele a szegénységi küszöb közelében él, akkor vajon hová tették azt a 89 milliárd dollárt, amit Németország a javukra 1952 óta kifizetett?
Perge Ottó - Detroitnews nyomán


További részletek: http://kuruc.info/r/39/104484/#ixzz2DEKJNcaF
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Miért üldözik a zsidókat?
  2012-11-25 11:18:00, vasárnap
 
  Miért üldözik a zsidókat?



Sokszor elgondolkodom azon, hogy a zsidók miért örvendtek közutálatnak, gyakorlatilag az egész történelem során. Ha tényleg “Isten kiválasztottjai", akkor ők kell, hogy legyenek a világ történetének legszerencsétlenebb népe. Miért üldözték őket korokon át? Miért hajtották őket a nácik marhavagonokba és szállították internáló táborokba, miért akartak egyszer és mindenkorra megszabadulni a “zsidókérdéstől?"

Ha Hitler a ,,végső megoldást" látta az egyetlen kiútnak, akkor ott lennie kellett egy (zsidó),,kérdésnek" is. Vajon a zsidók úgy viselkedtek, hogy azzal azokat az országokat, amelyben laktak, maguk ellenük fordították, vagy mindig csak szerencsétlen, ártatlan áldozatokká váltak? Válaszok után kezdtem kutatni, főleg az interneten, de a tárggyal foglalkozó könyveket is igyekeztem sorra venni. Amiket találtam, egyre inkább zavarólag hatottak rám. Nem tudtam például, hogy a történelem folyamán a zsidók 79 országból lettek elkergetve, némelyikből többször is. Nem tudtam, hogy a sok történet, amit a holokausztról állítottak és én olyan sokáig kérdezés nélkül elhittem, valójában mind fondorlatos hazugság volt.

A sok könyv, film, amiket láttam, olvastam a holokausztról - amelyek többször megríkattak -, nem voltak mások, csak egy vékonyan fátyolozott próbálkozás részei, a rendületlen szimpátia megalapozására Izrael irányában és hatásos csel a dollár billiók kizsarolására Németországtól és a 1.25 billió dollár kizsarolására Svájctól. Rájöttem, hogy a könyvet, amit tizenévesen sokszor elolvastam, még sírtam is rajta, Anne Frank Naplóját - legalábbis részben - másvalaki írta, nem pedig Anne Frank. Kiderült, hogy a vallomások a Nürnbergi perekben, melyek a “háborús bűnösök" kivégzéseit előzték meg, kínzással lettek kicsikarva. A vádlottak ügyeit vádlóik vizsgálták ki, bírálták el és végül az ítéleteket is ők hozták meg.

Tanultam az “hamis zászló" terrortámadásokról, elsősorban a Lavon-ügyről és a Liberty amerikai hajó tragédiájáról, amit az izraeliek támadtak meg az 1967-es háború alatt. 34 amerikai fiatalembert gyilkoltak le és még sokkal többet sebesítettek meg. Sót szórva a sebre, az izraeliek azt állították, hogy ez a tragédia egy egyszerű beazonosítási hiba szerencsétlen következménye volt, amit a Liberty túlélői szenvedélyesen tagadtak. Őket azonban, katonai bírósággal fenyegették meg, ha bárkinek bármikor elmondanák a történetet.

Olvastam Jonathan Pollard kémkedési ügyéről és más állítólagos “legszorosabb szövetséges" elleni izraeli zsidó kémkedésekről. Sokkot kaptam és elborzadtam mikor tudomásomra jutott az izraeli katonák és a zsidó telepesek palesztinokkal szemben tanúsított bánásmódja az elfoglalt területeken. Izrael a Közel-Kelet egyetlen demokráciájaként tünteti fel magát, de az csak a zsidók számára demokrácia. A nem-zsidók nem számítanak egyenrangúaknak. Elszomorított a felismerhetetlenségig összeégett vagy szétlőtt testű ártatlan palesztin gyerekek látványa, miután az IDF (Izraeli Védelmi Erők) célba vette őket csak azért, mert palesztinok.

Körvonalazódott előttem történelmük, amit leginkább a pénzsóvár, tolvaj, hazug, manipulatív jelzőkkel tudok illetni, valamint fény derült uzsorás üzletpolitikájukra. Tanultam a radikális homoszexuális mozgalomban, a radikális feminista mozgalomban és a pornográfia-iparban, és az abortusz népszerűsítésében játszott szerepükről. Átláttam a szervezett bűnözésben, a rabszolga kereskedelemben, a polgárjogi mozgalmakban és a kommunizmusban játszott szerepüket, egy olyan ideológiának az elterjesztésében, ami számtalan ember haláláért és milliók elnyomásáért felelős.

Világossá vált számomra, hogy a szupremácista zsidók voltak azok, akik a keresztényellenes háborúk mögött álltak. Ők azok, akik el akarják távolítani Istent az eskütételekből és minden keresztény jelképet a közéletből, a kereszténységet kihajtották az iskolákból. Olvastam a babiloni Talmud gój-ellenességéről és gyűlölködéséről, Jézus Krisztus, Szűz Mária, a kereszténység és általában a keresztények felé tanúsított legmagasabb fokú tiszteletlenségéről, gyűlöletről.

Tudok ,,hücpéjükről" ami azt állítja, hogy a gójok élete nem ér többet egy háziállaténál, viszont a zsidók Istenhez hasonlatosak. Gójtól lopni vagy azt megölni elfogadott, de a zsidóság szent. Kezükben tartják a világ vagyonának legnagyobb részét, totális ellenőrzést gyakorolnak média és tudományok felett, holott a lakosságnak mindössze 2%-át teszik ki. Ők vannak a nevetséges ,,politikai korrektség" és a ,,gyűlölködni bűn" kitételek mögött, amik azért lettek megalkotva, hogy elhallgattassanak bárkit, aki rájön szándékukra és fel akarja rá hívni az emberek figyelmét.

Olyan férfiakat, mint Germar Rudolf, David Irving történészeket (és sokan másokat), akik nagy elismerésnek örvendtek, letartóztattak, megvádoltak és bezárattak speciális, zsidóságot érintő kutatásaik miatt. Más úgynevezett "revizionistákat" és "holokauszttagadókat" megfélemlítettek, megvádoltak csak azért, mert egyszerűen az igazságot keresték. Tudom, hogy a zsidók felelősek a liberális migrációs politikáért, ami megszülte a multikulturalizmus, ,,másság", ,,befogadás" és a pluralizmus rémisztő, negatív fogalmait. Ők azok, akik erőltetik a fajkeveredést, teljes tudatában annak, hogy ez a fehér ember teljes kihalásához vezet.

Világos, hogy az iraki háború egyedüli oka az volt, hogy Izrael az ellenséges államok destabilizálására törekedett és ezáltal akar hegemóniára szert tenni a Közel-Keleten. Elképzelhetetlen, hogy izraeli zsidó haljon meg ezért az ügyért, így a Bush adminisztrációban résztvevő "Első Izrael" cionistáinak segítségével belerángatták Amerikát a háborúba, hogy fiatal amerikai férfiak és nők vére hulljon az övék helyett. Ők azok tehát, akik a világ egyik legerősebb országának, az Egyesült Államoknak a külpolitikáját irányítják. Ők tartják ellenőrzésük alatt a Kongresszust, a Szenátust és Obamát, a bábelnököt. Kezükben tartják a filmipart és a televíziót amelyek segítségével, kigúnyolják a kereszténységet, a keresztény értékeket és a hagyományos család intézményét idejétmúltnak és nevetségesnek láttatják.

Miután ráébredtem, hogy a zsidók felsőbbrendűnek hiszik magukat, megtudtam az igazságot a zsidóüldözésekről, fel kellett írnom minden zsidókkal kapcsolatos elképzelésemet. Vajon miért viselkednek így minden társadalomban? Azonban bárhol élnek, előbb-utóbb túljátsszák a szerepüket és kiderülnek a hazugságaik. Ahogy egyre több ember tudatára ébred annak, hogy mi folyik körülötte és ki felelős ezért, a harag fel fog lángolni, ahogy a Szovjetunióban, vagy a kelet-európai országokban. Befolyásolhatják a televíziót, a mozit és a nyomtatott médiát, de a világháló még nekik is túl nagy falat. Még. A világhatalomra törekvő zsidók ellen napjainkban az internet az egyetlen hatásos fegyver, ennek útján juthat el mindenkihez az igazság.

Aki tudja, terjessze az információt, a cionisták bűntetteit és gazságait fel kell tárni! Te is tehetsz ezért, add tovább! A világ számít rád!

(Jayne Gardener - rense.com)


Fordította: Márton László - Jövőnk.info
2012. november 25.

http://www.jovonk.info/2012/11/25/miert-uldozik-zsidokat
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
2012.10 2012. November 2012.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 595 db bejegyzés
e év: 4803 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 471
  • e Hét: 6223
  • e Hónap: 9968
  • e Év: 163464
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.