Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Fritz Tamás farkast kiált
  2012-11-26 13:08:49, hétfő
 
  Fritz Tamáshoz csatlakozom: Most viszont tényleg farkast kell kiáltani! (Kegyetlen nemzetközi macska - egér játék Orbán Viktorral és Hazánkkal)

...... ...... A mindég nyugodt és higgadt Fritz Tamás ma reggeli kétségbeesett kiáltása arról szól, ami az igazi veszedelem, és amit Rajta kívül igen kevesen látnak. Nevezetesen az, hogy a Bajnai-féle restaurációs kísérletet sokkal komolyabban kell venni, mert az nagyon elszánt és nagyon okos emberek zseniálisan gonosz tervének realizálódása, egyre gyorsuló ütemben.

Nemzetközi játékról van szó,ami csak ahhoz hasonlítható, ahogyan Allende kormányát annak idején megbuktatták Chilében.

Félre ne értsenek, nem a baloldali chilei kormányt siratom, hanem azt látom, hogy ugyanazt a módszert, amivel őt megdöntötték - most Orbán Viktor kormányát akarják megdönteni, egy egész nép akaratával szemben.
Hanry Kissinger zsenialitását leutánozva csapdát állítottak Miniszterelnökünknek.
És nekünk.

...... .......... ha nem ismertetjük a csapda minden elemét, akkor nincs menekülés ebből a csapdából.. és én ezért minden szavamért vállalom a felelősséget.

A csapda így néz ki:

Valakik eldöntötték, hogy a Szabad Magyarországnak és kormányának buknia kell, ha kezelhető bolsevik hatalmi elitnek pedig vissza kell adni a hatalmat
A gazdasági tárgyalásokon a Magyarország-Kisegér egyik pofont az IMF nevű macskától kapja, miközben az EU bátorítóan rámosolyog.
Félév múlva pontosan az ellenkező történik: egy pofon az EU-tól, biztató mosoly az IMF-től.
A mosoly sajnos hazug mosoly, amelyik meg haragszik azt mondja, hogy nem fogadja el a gazdaságpolitika magyar modelljét.
Ezenközben állandóan screenelik a lakosság hangulatát.
Várva-várják, hogy mikor fordulnak Orbán ellen az emberek.

A két békemenet megmentette a kormányt, mert nyilvánvalóvá vált, hogy "népharagra" nem számíthatnak.
De azért szisztematikusan próbálják lemorzsolni az Orbán-híveket. Kívülről ez még a Ludmilla-módszerrel sem megy, ezért belülről szükséges a bomlasztást.

Fokozatosan aktiválják a beépített téglákat.

A cél: Orbán Viktor mellől kilőni a hiteles, intelligens támogatókat, s helyükbe az őt hiúságánál fogva befolyásolni tudó, tehetségtelen, akarnok, gátlástalan, de a szívükben az Orbán-kormány ellen elkötelezett középszerű alakok számarányát növelni.

Ennek csak egyik látványos példája Csintalan újabb színváltása és csintalansága, aki éppen most a Népszabadságot akarja megvenni.
Biztosan meg tudná magyarázni, hogy mindezt a polgári kormány iránti hűségből szeretné, de azt, kevesen hinnének neki.
Szerintem Magyarország ellenségei új taktikához folyamodtak, s tényleg a csapda bezárására készülnek.
Az EU látszólag elfogadta a Matolcsi nevével fémjelzett utat, bár jól tudjuk, hogy ez nem igaz.
Akkor miért tették?
Azért, mert úgy tették, hogy a dicsérő szavakat nem követte kilátásba helyezett szankciók "Damokles kardjának" elvétele, sőt: már azt is megmondták, miért fog az ránk zuhanni: 2014-ért.
Pontosan arra számítottak, ami történt: a Kormány az egyik fülével meghallotta és talán túl is dimenzionálta, a másik fülébe azonban forró ólmot öntve nem hallotta meg a fenyegetést.

Olyan ez, mint amikor november 3.-án már áramlottak be a szovjet csapatok, mi pedig forradalmi mámorunk csúcsán nem akartuk meghallani lánctalpaik zörgését.

S ahogy akkor nem tulajdonítottunk jelentőséget Kádár váratlan eltűnésének, most sem vesszük észre, hogy árulók vannak közöttünk.

Pl. nem kritizálnak, hanem ellenkezőleg: a lehető legrosszabb döntésekbe heccelik bele a magyar kormányt.
A legkevésbé sikeres segítőtársakat tömjénezik, a tehetségeseknek pedig igyekeznek a nyakát kitörni.

Feltűnt a semmiből valaki, aki egyszerre két minisztériumnak is államtitkára, s miközben a rosszul teljesítő minisztert az egekig magasztalja,
- lehetetlenné téve azt, hogy Orbán Viktor most, a félidőben, éppen az amerikai elnökcsere idején erre a posztra a valóban megfelelő embert (helyezze)
- a másik, nála sokkal intelligensebb miniszternek pedig a nyakát próbálja kitörni
- egyelőre a leggyengébben teljesítő nagykövet dicséretével (megakadályozván azt, hogy éppen a legfontosabb külpolitikai posztra a legmegfelelőbb ember kerüljön), az amúgy is takarékpozícióba helyezett legkiválóbb ember alantas és méltatlan eszközökkel való kiirtásához pedig legalábbis asszisztál.

Az örömmámorban úszó Magyarország eszeveszetten rohan vesztébe, a nyakkendős vörös Pinochet, Bajnai posztkommunista tankjának lánctalpai elé, mert ez a "EU-által papírral megerősített" gazdaságpolitika nem lesz fenntartható.

Orbán legjobb embereinek - jóslatom szerint valószínűleg Martonyinak kitörik a nyakát.

Végül egyszer csak azt vesszük észre, hogy Orbán Viktort váltja le "hűséges helyettese", mint ahogyan ez már a történelemben nem egyszer megtörtént.

Vagy Móra Ferenc Csili - Csali - Azeri - Csalavári Csalavér című regényében.

S ha ez megtörténik, - jaj, csak ne történjen meg! - akkor senki sem fogja sajnálni sem a polgári kormány bukását, sem Magyarország újabb Mohácsát, Világosát.

Fritz Tamás kétségbeesett hangja bizonyítja, hogy pontosan tudja, hogy senki nem hallgat rá.

Hiába kiált farkast, mi továbbra sem félünk a lompos toportyán kommunistáktól, akik bajnai-bőrebe jönnek visszaforgatni az idő kerekét.

Bizonyára ez a sorsa az én mostani kiáltásomnak is.

Nem félünk a farkastól.
Nem bánt az, csak megkóstol.

A Krónikás
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2012.10 2012. November 2012.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 7 db bejegyzés
e év: 104 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 461
  • e Hét: 1298
  • e Hónap: 9902
  • e Év: 45843
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.