Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 26 
Halálra verte a 87 éves asszonyt a cigány, majd ikszeket raj
  2012-11-06 20:38:01, kedd
 
  2012-11-06. 14:15
Halálra verte a 87 éves asszonyt a cigány, majd ikszeket rajzolt a falra a vérével - 18 év múlva ő is szabadul

Jogerősen húsz év fegyházbüntetéssel sújtotta a Szegedi Ítélőtábla kedden azt a békési hulladékot, aki 2010 tavaszán 15 ezer forintjáért brutálisan agyonvert egy idős asszonyt.
A bűncselekmény elkövetésekor 18 esztendős, korábban vagyon elleni bűncselekmények miatt büntetett Reszelő Rolandnak 2008-ban gyereke született barátnőjétől, így gyakran töltötte napjait a lány nagyszüleinek házában. Így ismerkedett össze a későbbi sértettel: előfordult, hogy a vádlott segített cipekedni a 87 esztendős, egyedül élő asszonynak. A cigány tudta, az idős nő időnként kölcsönökkel segíti ki egyes szomszédait, és italt is tart otthon, hogy vendégeit vagy a neki segédkezőket megkínálhassa.
A gyilkos 2010. március 9-én összeveszett barátnőjével, emiatt hajnalban távozott a házból. Később visszament a házba, bántalmazta az asszonyt, majd 15 500 forintot kivett a pénztárcájából.
Röviddel később fakanállal ütlegelte, rugdosta és megtaposta a nőt, mielőtt pedig távozott a házból, az áldozat vérével három ikszet rajzolt a falra az eltörött fakanállal. Később erre nem tudott magyarázatot adni, azt mondta, egy filmben látott hasonlót.
Az idős nő harminc sérülést szenvedett, halálát koponyaűri vérzés, keringés, légzési elégtelenség okozta.
A zsákmányolt pénzt a gyilkos játékgépen eljátszotta. A cigányt még aznap délután őrizetbe vette a rendőrség.
A táblabíróság a vádlottat - aki többször beismerte a bűncselekményt, később azonban tagadta bűnösségét - nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettében mondta ki bűnösnek, és jogerősen húsz év fegyházra ítélte.
(MTI nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/103661/#ixzz2BTNusgTN
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nincs ügyvéd, aki vállalná a gyilkos mostoha védelmét
  2012-11-06 20:20:20, kedd
 
  Nincs ügyvéd, aki vállalná a gyilkos mostoha védelmét

Megjelent: 2012.11.06. 19:01|


Nyárra várható ítélet a kaposvári gyermekgyilkosság ügyében. P. Erika részletesen beszámolt mindenről, de nem árulják el, mit mondott.

Négy-hat hónap alatt lezárulhat a nyomozás, majd egy hónapig tart, amíg vádat emelnek, és utána újabb egy hónap, amíg kitűzik a tárgyalást. Jövő júniusban születhet meg az elsőfokú ítélet - nyilatkozta az MTI-nek Vadócz Attila, a Kaposvári Törvényszék sajtószóvivője.

A gyermekgyilkossággal gyanúsított három ember közül eddig csak P. Erika tett részletes beismerő vallomást. Ügyvédje, Berlik Zoltán azonban nem árul el részleteket.

Arra a kérdésre, hogy kirendelt ügyvédként továbbra is ő látja-e el a gyanúsított védelmét, vagy - mint korábban felvetődött - fogadott ügyvéd védi majd az asszonyt, azt mondta: a gyanúsítottnak nincs elég pénze, hogy ügyvédet fogadjon, de "nem is találna senkit, aki elvállalná. Én magam sem vállalnám" - mondta, hozzátéve: kirendelt ügyvédként azonban kötelessége a legjobb tudása szerint ellátni a feladatát.

Az ügyvéd azt is elmondta, hogy elrendelték az igazságügyi elmeszakértői vizsgálatot és hogy a keddre tervezett helyszíni kihallgatás elmaradt.

Mint ismert, P. Erika két hajléktalan segítségét kérte Bence meggyilkolásához. Az 57 és a 41 éves férfi az utolsó időszakban sokat volt együtt. A PécsiStop azt írja, a gyilkosság estéjén a két férfi késő este ért vissza a hajléktalanszállóra. Ilyenkor esetben a lakóknak egy füzetben jelezniük kell, miért késtek. A két hajléktalan azt írta, disznóvágáson voltak. Ezzel magyarázták azt is, hogy csupa sár a ruhájuk.

Forrás: MTI

http://www.hir24.hu/baleset-bunugy/2012/11/06/nincs-ugyved-aki-vallalna-a-gyilkos -mostoha-vedelmet/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tolvajok násza, 23 év tükrében!
  2012-11-06 19:20:22, kedd
 
  Tolvajok násza, 23 év tükrében!


Posted on 2012/11/04

Tisztelettel köszönöm az MJB Professzor Dr. Bokor Imrének: Martonyi János külügyminiszter Úrnak - címmel írt kritikus cikkét a NIF hasábjain! -

Természetesen tudja jól a Köves Slomó barát kalapos ember is, hogy Horthy kormányzó úrral kapcsolatos nyilatkozata behízelgő csúsztatás, és a gerincesek közé tartozás egyeseknek álom kategória csupán.

Képfelirat: Hazaárulók - ennyi
Ezen a képen láthatóknál a sor sajnos jóval hosszabb és mélyen érinti a Fideszt is

Azt is tudja a kalapos ember, hogy hálából a német megszállás alatt mutatott elkötelezett ZSIDÓ menekítő, ellenálló munkájáért, ZSIDÓ szervezetektől kapott támogatásból élt a Kormányzó úr és kedves családja Portugáliában, egészen a haláláig! - Álságos és hamis a szó, s hazug az idő 1948 óta Magyarok!

Túlságosan is jól élnek ÖNÖK, a volt MSZMP-és, MSZP-s és KISZ-es fiúkból álló kormány, a “Ciánista", mammoni világhatalom kiszolgálásából! - A kalapos ember FŐNÖKE mondta:

Ne azt nézze a ,,nyugat", mit mondok, hanem azt - Hogyan Cselekszem! - Hinta-palinta...

Miért is jutna eszébe megmaradt javainak megőrzése a /föld, víz/ 23 év bármely Magyar kormányának?

FIDESZ, a kivitelezők mellett 1998-ig, és 2002 után csendestársakká váltak a rablóprivatizációban! - Borítékolok egy kibúvókkal teli, sok kiskapus FÖLDTÖRVÉNYT, EU-IMF szájíz szerint, Jaffa öntettel!

,,A világ tán legtehetségesebb politikusa voltál OV! A magyarság felé fordultál, gondoltuk 1998-ban,

és, mi lett belőled? 2002-ben az Erzsébet-hídi Budaházi György nevével fémjelzett tüntetés után, emlékszel, több mint 1500 helyen követett el választási csalást az MSZP-SZDSZ, s ezután engedted elégetni a választási bizonyítékokat - a sátán elé vetetted a néped! - TE kiegyeztél, mi belerokkantunk!

2006 után visszavonhatatlanná vált, hogy átvertél /Rendeleti törvény? Remélem jól emlékszem/"

- Bőrön keresztül nézte végig a FIDESZ a NAGY privatizációs buli című Nemzeti rémálmot?

2009 decemberében a FIDESZ megszavazta a titkosítási törvényt, melyben biztosították a parlamenti-multibizniszben érdekelt, az országot és népét kifosztó, nyomorba döntő RABLÓPRIVATIZÁTOROK, azaz a szemkilövető, kommunista kormányok és képviselőik és holdudvar büntetlenségét, 1000 évre titkosítva!

A 2010-es kampány: Majd mi felülvizsgálunk és elszámoltatunk! Ezt harsogták, így volt FŐNÖK?

Megrendülten szólt a választási ige: A Magyar nép nem terhelhető további adókkal! Hallelúja FŐNÖK?

2012-re, jól emlékszem + 27 adót raktak a nyakunkba! - Gyurcsánynak és stratégiai bűntársainak személyi jövedelemadó ,,kedvezmény" 22%, megveheti végre az Antillákon azt a hatvan km2- es szigetet!

A minimálbérből élőket, tudja FŐNÖK, akik már nem terhelhetők tovább, 16% adóval büntették! Bravó!

“Álmodjunk országot magunknak, igazat és jót!

Álmodjunk szebb jövőt - olyan embernek valót!

Álmodjunk olyat, hol törvény a becsület, s nem hazug a szó!

Álmodjunk egy országot, ahol ébren lenni jó! “

Itt tartunk, egy hazug álomhintába ültettek minket és az országunkat 23 év parlamenti pártjainak segédletével lenyúlták, elzálogosították! Az MSZP-SZDSZ-től, Horntól, Gyurcsánytól és LiBajnaitól, az IMF-től az EU-ig, államadósság címen egy Húszezer-milliárd forintos púpot kaptunk -

,,A valahol Európában" című film nyomán: Könyörgöm, nevezzük mától Rockefeller dombnak e hátékszert!

Mit érdemelnek a 23 éve parlamenti padsoraiban ülő képviselőink, kormányaink, akik ezt tették?

Mit érdemelnek az általunk megtermelt, ám általuk elprivatizált állami és nemzeti vagyonunkért?

Mit érdemelnek a mára több millió létminimum alatt élő magyarért?

Mit érdemelnek a TÖBB SZÁZEZER ÉHEZŐ MAGYAR GYERMEKÉRT?

Mit érdemelnek hazai munkalehetőség hiányában, a több százezer külföldre tántorgó gyermekünkért?

Mit érdemelnek a kilátástalan hitel rabszolgasorba taszított, és halálba kergetett áldozataikért?

Mit érdemelnek az 1919 óta tartó MAGYAR HOLOKAUSZT elhallgatásáért?

Mit érdemelnek a történelmi hazugságokért, a tudatmódosulttá tett, vásárlókká züllesztett népünkért?

Mit érdemelnek a neoliberális médiák, pl. az RTL, ATV, COOL által elkövetett a nemzeti-öntudat, a magyarság múltját, hagyományait, szokásait meggyalázó, s romboló műsorok szellemiségét megtűrő megalkuvásukért? Jelen kormányunk meghálálta nekik, új csatornát indíthattak, RTL2 néven!

Ősi alkotmányunk a SZENTKORONATAN a HAZAÁRULÁS fogalmát világosan meghatározza!

EZÉRT NEM LEHETETT ALKOTMÁNYUNK ALAPJA, csupán Preambulum, azaz sorminta!

Ám minket, MAGYAROKAT ŐSI ALKOTMÁNYUNK KÖTELEZ A BŰNELKÖVETŐKKEL SZEMBEN!

A végső ítélet ISTENÉ, ám a NEMZETRE vár! Isten tartsa véreinket!

Egy rebellis magyar!

Nemzeti InternetFigyelő


http://internetfigyelo.wordpress.com/2012/11/04/olvasonktol-tolvajok-nasza-23-ev- tukreben/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ingyen fogyasztottak Kolompárék a "rasszista" Magyarországon
  2012-11-06 19:13:23, kedd
 
  Ingyen fogyasztottak Kolompárék a "rasszista" Magyarországon
2012. 11. 5. hétfő. - 06:52

Több mint két éve várja egy balatonlellei vállalkozó, hogy az Országos Roma Önkormányzat (ORÖ) kifizesse neki azt a 7,3 millió forintos gyermekétkeztetési számlát, amelyet a szervezet jogelődje, az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) hagyott hátra még Kolompár Orbán vezetése alatt.

Szabó Miklósné étterme Kolompár megrendelésére 2010. május 15-től szeptember elsejéig ebédeltette a lellei állami üdülőbe érkező roma fiatalokat és tábori dolgozókat. Ám miután Kolompárék - vállalásuk ellenére - nem újították fel az épületet, nem hoztak létre roma felnőttképzési központot, és roma gyerekek helyett cigány politikusokat üdültettek a táborban, az állam szerződést bontott velük, és visszavonta a tábori étkeztetésre megítélt huszonegymillió forintos támogatást is.

Erre hivatkozva sem az OCÖ, sem a vele szerződött táboroztató szervezetek nem voltak hajlandók fizetni Szabó Miklósnénak, akinek cége a csőd szélére jutott. A szerződésszegés miatt az állam 2010 szeptemberében az üdülő haszonbérleti jogát is elvette a cigány önkormányzattól. Jellemző: Kolompár Orbán 2010 nyarán sokszor megfordult Szabóné lellei vendéglőjében családostul, és ládaszám rendelt sört, ám ,,elfelejtett" fizetni, és csaknem négyszázezres adósságot hagyott maga után.

(mno.hu)


http://kitartas.mozgalom.org/aktualis/ingyen-fogyasztottak-kolomparek-a-rasszista -magyarorszagon
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Igazi zsidó válasz
  2012-11-06 19:11:26, kedd
 
  Igazi zsidó válasz
2012. 11. 5. hétfő. - 17:36

Pár éve önmagát gátlásos zsidógyereknek nevezte Schobert Norbert. Vajon milyen lenne gátlások nélkül a fajtársai által "fitnessgurunak" kikiáltott, tízmilliomossá tett kaftános? Történt ugyanis, hogy az egyik facebookos kommentelője meg merte jegyezni, hogy az 1114 forintért árult 300 grammos előrecsomagolt Update debreceni töltött káposzta igencsak drága. Sőt, túlzás az ára.

A válasz a következő volt: ,,Igényes termék, igényes embereknek. Nem telik rá, akkor minek írod ki a falra? Büszke vagy a nincsre, vagy mi tehetünk róla? Én sem verem a hentespultot a libamáj ára miatt. Dedó."

http://www.hir24.hu/Root/Shared/Pictures/2012/11/05/Schobert(1).JPG

Igazi gőgös, zsidó válasz a "buta magyarjának". Akinek nincs pénze az Update-re, az nem is ember. A felsőbbrendűség érzése, a befogadó nemzet lenézése faji jellemző.

De várj csak "gátlásos zsidógyerek", jön még kutyára dér!

(hír24.hu nyomán - Cs. Vendel - Kitartás.hu)


http://kitartas.mozgalom.org/aktualis/igazi-zsido-valasz
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Igazán jó kis hely ez
  2012-11-06 19:05:52, kedd
 
  Igazán jó kis hely ez

2012. 11. 6. kedd. - 16:42

Azt hiszem, mi itt Magyarországon méltán lehetünk büszkék arra a közösségre, aminek immár nyolc éve a tagjai vagyunk. Méltán lehetünk büszkék, mert amíg mi itt, ebben a kicsiny országban a mindennapok túlélésért küzdünk, addig ezen közösség berkein belül vannak olyanok, akik nagy üvegpalotákban, egy Európai Bizottság nevű egyletben szinte éjt nappallá téve dolgoznak azért, hogy a mi életünk szebbé, jobbá és hasznosabbá váljon. Ugyan ezeket a remek biztosokat, ezeket a nagyon felvilágosult csinovnyikokat a kutya nem választotta meg, de ők mégis rendületlenül teszik a dolgukat és alkotják meg a nagyon fontos problémák megoldását szolgáló jogszabályokat az Európai Unió polgárainak töretlen épülésére.

És mivel Európában manapság már semmilyen probléma nincsen, semmilyen megoldandó gond nem létezik, ezért az uniós biztosok úgy gondolták, hogy a görbe, EU-szabványtalan uborkák és a disznók pöttyös labdával való ellátásának problematikái után, most valami komolyabb, emberibb kérdést is napirendre kell tűzniük. Végül hosszas tanakodás úgy döntöttek, hogy a fodrászat lesz az, amit uniós szinten mindenképpen és persze halaszthatatlanul kezelni kell, kezelni szükséges.

Meg is született hát a szabályozás, aminek külön érdekessége, hogy azt személyesen a "magyar" biztos, Andor László felügyelte, akit mint tudjuk, a nagy egyesítő, maga Bajnai Gordon jelölt még 2009-ben erre a posztra. Nem kérdés, igazán büszkék lehetünk mindkettőjükre. Gordonra, mert végülis ő ajándékozta meg az európai közösséget ezzel a derék emberrel, és persze Andor elvtársra is, aki többek között levezényelte ennek a nagyon fontos kérdésnek a megoldását.

Így aztán most már EU-előírásban van rögzítve, hogy a fodrászok, milyen cipőben végezhetik a munkájukat, mit viselhetnek magukon munkaidőben, és milyen mennyiségű hajvágást végezhetnek naponta. A szabályozás értelmében magas sarkú cipőben nem vágható haj és a munkavégzés során a fodrászoknak le kell venniük a karkötőiket, óráikat, gyűrűiket - természetesen a jegygyűrűt is beleértve.

És a legszebb. A munkaadónak, vagy ha egyszemélyes vállalkozásról beszélünk, akkor a vállalkozónak úgy kell megszerveznie a napi munkamennyiséget és az elvégezendő munka típusát, hogy az az alkalmazottaknak, vagy saját magának ne okozzon ,,érzelmi összeomlást". Nem, ez nem vicc.

Az Európai keretegyezmény a munkahelyi egészségvédelemről és biztonságról a fodrászati ágazatban című szabályozás 9. szakaszának 2. pontja tényleg erről rendelkezik: ,,A munkáltató az egészséges és kiegyensúlyozott mentális környezet biztosítása céljából - az erőforrás-gazdálkodás optimalizálásával és az érzelmi összeomlás elkerülése érdekében - gondosan készíti elő a munkát, valamint megfelelően szervezi meg a munkaidőt és a feladatokat."

Azt hiszem, most már hátradőlhetünk. Egy újabb probléma kipipálva. Sőt, meg is nyugodhatunk, mert a szabályozás nem csak megszületett, de arra is van garancia, hogy az utóélete is nyomon követésre kerül: ,,A felek európai szintű ágazati munkacsoportot hoznak létre. A munkacsoportban mindkét fél részéről öt-öt képviselő vesz részt, akik évente egyszer találkoznak. A munkacsoport a megállapodás végrehajtása terén, nemzeti szinten megtett előrelépésről az Európai Szociális Párbeszéd Bizottságának évente beszámol. A munkacsoport a technika jelenlegi állása, többek között a tudományos eredmények és az illetékes szervek megállapításai alapján időszakosan felülvizsgálja a kockázatokat." - áll a jogszabály Preambulumában.

Azért valljuk meg. Ez és a többi ilyen hatékonyságú európai aktatologatás megér nekünk, európai polgároknak évi 8,4 milliárd eurót, cirka 2400 milliárd forintot. Ez nem is kérdés. Erre érdemes áldozni. Arról már nem is beszélve, hogy a legújabb EU elképzelések szerint a brüsszeli diplomaták 5 százalékos béremelést gondolnak maguknak jövőre megszavazni, tekintettel a 2 százalékos inflációra, miközben azt fontolgatják, hogy 20 százalékkal csökkentik a szegényebb régiók, köztünk hazánk felzárkóztatására szánt forrásokat.

Mit mondhatnánk erre? Igazán jó kis hely ez. Az pedig még külön jó, hogy még bele is dirigálnak a dolgainkba. Kell ez nekünk, ez nem is kétséges...

(radicalpuzzle.blogspot.com)


http://kitartas.mozgalom.org/aktualis/igazan-jo-kis-hely-ez
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyar Golgota
  2012-11-06 18:55:45, kedd
 
 


Magyar Golgota

Sokezeréves Golgota kisér bennünket magyarokat, azt a kultúraalkotó népet, akiket megírigyeltek életvitelükért semmi emberek, majd besurrantak közénk, s lerombolták a birodalmunkat . Mindig ugyanaz az erőszakos nép vonul a nyomunkban bármerre járunk az idő végtelenségében . Romboló testvérgyilkos . Káin sátáni emléke . A vér szaga üldözi . A bűntudat elhagyhatatlan kínja, ami mindig a gyilkossal marad generációkon keresztül, egészen az Itélet napjáig . Most magyaroknak nevezzük magunkat, de hívtak már bennünket sok mindennek azok, kik mellettünk, vagy a közelünkben éltek . Szkítáknak, turkoknak, hunoknak, avaroknak, pártusoknak, heteseknek, magyaroknak, székelyeknek, palócoknak vagy jászoknak . Végtelenségig folytathatnánk e felsorolást, ha nyelvünk egygyökerű történetét kutatná végre valaki . De nem kutatja senki . Valamilyen érthetetlen önfeladás miatt még mi sem .

Ellenségeink ugyanazok mint régen, a mai napig nyomunkban járnak, követnek bennünket, sőt velünk vannak már, de ez sem elég nekik . Magyarul beszélnek, de magyarrá soha sem lettek, mert titokban másféle istennek hódolnak . Jézus története megmaradt a Biblia soraiban, bár az idő vasfoga megharapdálta a Szent Könyv lapjait, apró változásokat eszközölt ki benne, amolyan ártatlannak tűnő elírásféléket . Kétezer éve megjárta Golgotáját ember formájában Isten egy fia . Keresztjét maga cipelte megkorbácsolt vállain fel a Koponyák hegyére . Csak Simon segített neki szenvedésében, a többiek gúnyolták, pedig sokszor beszélt nekik Isten országáról, s a szeretetről és igazságról . Hiába . Háromszor tagadta meg legkedvesebb tanítványa is őt, mire megértették végre, hogy mit jelentett Jézus urunk egykori üzenete .

Forradalmunk emlékeit is immár sokadszorra gyalázzák testvéreink gyilkosai, akiknek nem volt elég a mi hatalmas véráldozatunk, bosszújuk kegyetlen valósága, de a jövőnket is elrabolták tőlünk 1956 novembere után . Ugyanazok a kegyetlen arcok nézték a bitófájukat cipelő papokat, a halálra készülő mártírjainkat, mint a keresztjét maga vonszoló Jézusra annak idején . Mi sem változott azóta . Kereszt helyett bitófát cipel az általuk elitélendő áldozat . Tizenötéves fiúgyermeknek sem kegyelmez, kivégezteti őt tizennyolcadik születésnapján a gyűlölet ura, a fegyverek birtokosa, az idegenarcú megszálló gyilkosok irányítója . Jézus haláláért is a zsidók kiáltottak kétezer évvel ezelőtt ! Nekik Barabás kellett, a velük egyívású gyilkos . Krisztus nem volt közibük való . Még ma is várják saját Messiásukat, ki beteljesíti majd nekik, a beteges önámításból született álmukat .

Volt egy korábbi írás is, a Tóra . Az úgynevezett Ószövetség, ami Mózes öt könyvére épül . Letünt idők szöveggyüjteménye . Érthetetlen ismételgetés, amelyből a zsidók hamis kiválasztottságtudata kialakulhatott tanítóik, és a Talmud segítségével . A rabbik tudatmódosító munkálatairól szól az egész könyv, amelyben törvényerőre emelik maguk istenített státuszát . Jézus egy Új Szövetséget kötött az emberiség egészével . Ha akarták volna, a zsidókkal is . Általa juthat üdvösséghez az, ki hisz benne, Isten egy fiában, és hitet tesz az Úrnak . Micsoda változás ez, a zsidó magasabbrendűség megközelítésével szemben, a halál utáni örök élet igéretével . Megfeszíttették érte, mert ellenfelet láttak benne . A zsidó kiválasztottság általi kereskedelmi kiváltságok, és a pénzbirodalmi terjeszkedés rendszerét veszélyeztető igazságot érzékelték beszédeiből . Meg kellett halnia, mert átlátott rajtuk . Lefülelte őket ! A világ elrablásának tervét érzékelte isteni lelkével .

1956-ban is egy isteni szikra pattant ki az eltérített emberiség szürkévé változtatott tömegéből, az új vallást hirdető kommunista eszmék uralta táborból, ahol a tejben-vajban fürdő kánaán helyett, vérfürdőt rendeztek alárendeltjeiknek a kultúrarombolók . Felébredt a világ a magyar nemzet élet-halál harcát látva, a megalázott ember sikoltására, akik puszta kezükkel álltak szemben tankok ezreivel, egy felbővített monstrum erejével, akiket a háttérből ugyan az az erő támogatta, mint a legvadabb kapitalizmust létrehozó nyugat, vele ellentétes pólusát . Lebukott ez a sokarcú fenevad, megmutatta miből áll valójában, miként bánik azokkal, akiket vezetnie kellene az alternatívát jelentő Új Világ elméletei szerint . Nem sikerült . Felébredt az emberiség, bár a szocialista eszmék világrengető ateizmusa idején magárahagyta Európa Istenasszonyának ezeréves kultúráját, az európai ember által hirdetett kereszténységet, a nyugati identitás eredendőjét .

Bizánc és Róma szembeszegült Isten értékelésében . Hátbatámadták egymást Jézus követői a nevében . Mára szétforgácsolódott ez a duális birodalom, ahol a Király és az Egyház, a feudum nevében uralkodhatott egy adott földterületen . Európa kultúrális alapjait a keresztény gondolkodás adta, a tízparancsolat mindenkire kiterjedő törvénye, az isteni igazságszolgáltatás, amit mára egy kiterjedt nemzetközi jogrendszer próbál behelyettesíteni kevés sikerrel, az ember szempontjából nézi a dolgokat . Régebben törvény tiltotta azt a néhány dolgot, amit nem volt szabad megtenni . Ma már azt írják elő vaskos törvénykönyvek, hogy mit tehetünk, mit szabad nekünk . Előírják, meghatározzák minden mozdulatunkat, de úgy, hogy csak a törvényismerő szélhámosok navigálnak el e paragrafusok labirintusában, akiket aztán jópénzen alkalmaz a törvénysértő egyed .

Valami érlelődik megint . Egy Új Világ születését érezzük magunk körül . Halljuk amint vajúdik, próbál kitörni hazug valójából ez az álvilág, ahol mindennek az ellenkezőjét jelentik a törvényesített jogszabályok . Nemzetközi szervezetek itélkeznek háborús bűnösökön, amikor azok a vesztes oldalra kerülnek . Olyan ószövetségi bosszú ez a javából . Ellenségeit eltávolítja sajátos eszközeivel az útból . Próbál törvényes úton járni, de az igazságot nem viszi magával ezen a kanyargós, immár göröngyös úton .Az igazság egyenes utakon jár csak . Egy kalap alá vonták földünk államait az ENSZ keretein belűl, hadseregeit a NATO - n belűl, pénzügyeit a VILÁGBANK és az IMF-en keresztül, amit egy magánbirodalom kezel saját érdekei szerint . Az emberiség eladósodott a feje búbjáig, miközben a bankvilág részvényesei adófizetési szolidaritásuk mellőzésével, akkora vagyonnal rendelkeznek, ami megegyezik az eladósított országok adósságával .

Érdemes elgondolkozni azon, hogy az 1956-os Harmadik Út melyik irányt vette célba . Elvetette a kapitalizmust ugyanúgy, mint a kommunizmus intézményesített rendszerét, az egypárti, vagy a kétpárti diktatúrák parlamenti demokráciáját, ahol a háttérben meghúzódó láthatatlan pénzhatalom diktál . Amint Jézus korbáccsal a kezében kiverte a kufárokat a templomból, mert e szent területen próbáltak üzletelni, ugyanúgy ugrott neki a maroknyi magyarság a világ akkori legnagyobb katonai hatalmának, Molotov koktéllal kínálta meg őket . 56 évvel dicső forradalmunk leverése után, mintha tőlünk várna megint útmutatást a Nyugat ?

VGB
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A zsidók világuralma - ma is aktuális szavak 1876-ból
  2012-11-06 18:55:04, kedd
 
 

A zsidók világuralma - ma is aktuális szavak 1876-ból


Késő éjszaka, amikor ezeket a sorokat írjuk, szabályos időközökben idehalljuk a Városmajorba az ágyúlövések tompa dörrenését, a pesti lapályra ránehezedő ködtengerbe elvesző ismerős moraját. Egy idő óta szinte megszoktuk már ezt a különös, egyenletes, szabályos dörgést. Ha sokáig nem halljuk, szinte hiányzik is már.
A milliós város mindennapi életén alig látszik, hogy minden idők legnagyobb háborúja már hetek óta itt zajlik, itt morajlik egész közel a városszélekhez. Az emberek szaporán sietnek dolguk után. Az irodákban, hivatalokban zavartalanul megy a munka. A gyárakban és a nagyüzemekben végsőkig fokozott erőfeszítéssel folyik a termelés. Mindenki tudja, mindenki érzi, hogy odakünn az elővárosokban a legjobb, a legbátrabb, legtapasztaltabb harcosok — német és magyar katonák szoros bajtársi közösségben — halált megvető hősiességgel mindent elkövetnek, hogy az ország szívét, az itt felhalmozott anyagi és szellemi javakat, a közel kétmillió embert megvédelmezzék. Ez a tudat, ez a határozott meggyőződés kölcsönöz mindenkinek megingathatatlan biztonságérzetet.
És amikor az éjszaka csendjében hallgatjuk a távoli tompa ágyúdörgést, megint csak feltolul az egyszerű és mégis oly megdöbbentő kérdés: miért? Miért ez a már hatodik éve folyó apokaliptikus mérkőzés? Miért a példátlanul nagy áldozat emberben és anyagban? Miért ez a nekivadult rombolás, ez a fékezhetetlennek látszó pusztítás örök, többé soha nem pótolható értékekben? Miért százezrek és milliók feneketlen szenvedése, a vérfolyamok és a könnytenger? Miközben magunkban újra rendezgetjük a sokféle feleletet erre a kérdésre, az előttünk heverő könyvek és füzetek között egyszer csak megakad a szemünk egy régies külsejű, egyszerű kis szürke füzeten, amelynek címlapján ezt olvashatjuk: ,,A zsidók világuralma“. Egyszerre úgy érezzük, hogy ebben a címben, ebben a két szóban már meg is kaptuk a legvilágosabb, a leghatározottabb feleletet előbbi töprengéseinkre és gyötrő kérdéseinkre. Ahogy belelapozunk a kis füzetbe, itt is, ott is megdöbbentően korszerű megállapításokat találunk. Nézzük meg közelebbről.
1876-ban jelent meg a könyvecske Budapesten, Tekell Bernát bizományként. Ára egy forint o. é. Kocsi Sándor nyomdájában készült. Országút 39. sz. a. Teljes címe: A zsidók világuralma. Tanulmányvázlat a történet és a jelenkor vívmányai alapján. Írója Kolgyári C. Titusz. Róla nem tudunk közelebbit. Munkáját a szerző illő tisztelettel nyáregyházi báró Nyáry Albertnek, a Magyar Tudományos Akadémia és a Magyar Történelmi Társulat tagjának ajánlja. Az előszóban azt írja Kolgyári, hogy munkájának egyik legfőbb célja ez irányban is utat törni a magyar történettudomány terén. Tegyük mindjárt hozzá, hogy Kolgyári bátor és tiszteletreméltó kezdeményezése fél évszázad óta sem talált követőkre.
De lássuk csak, miket írt Kolgyári a zsidókról és világuralmukról! Kolgyári szerint a zsidóság magatartását, mióta csak megjelent a történelem színterén, kizárólag az érdek elve határozza meg. Az érdekelv alapján elért hódítás nem az erő győzelme a gyöngeség felett, nem a tudásé a tudatlanság felett, hanem a cselfogás győzelme a bizalom és a gondnélküliség felett. A zsidó nép az egyetlen a történelemben, amely az érdekelvet mint hódítási eszközt használta fel.
A zsidók jellemvonásait elemezve Kolgyári mindenekelőtt arra mutat rá, hogy a zsidó sohasem enged, nem bocsájt meg és nem felejt, kifejezetten anyagiasak és gyakorlatiak, a zsidó a népben is csak a hasznosat nézi, megcsodálja a szépet, de a következő pillanatban már azt kérdi, mit jövedelmezhet, vagy mi hasznot hozhat az neki. A szerzésvágy olyan szenvedélye a zsidónak, amely szinte második természetévé vált, amelynek ösztönszerűen engedelmeskedik. A haszon utáni vonzalom minden más érzést elnyom. Életének egyedüli célja a nyereség, minden egyebet, amely nem e cél felé segíti őt, alig méltat figyelemre. Hogy ez a zsidó szellemiség, ez a magatartás miképp érvényesült évszázadokon át, ezúttal kevésbbé érdekel bennünket. Sokkal inkább az, amit a szerző az újabbkori zsidóság szerepéről elmond. Kolgyári először is feleletet keres arra a kérdésre, miképp lehetséges, hogy kétezeréves szétszóródás után a zsidók ma is azok, ma is olyanok mint aminők a szétvándorlás előtt voltak. Ma is ugyanazok a típusok találhatók meg közöttük, ugyanazok a jellemvonásaik! A zsidók megmaradásában szerepet játszó tényezők a következők: 1. a vallásos és történeti hagyományok köteléke; 2. a vérrokonság köteléke; 3. a kölcsönös szolidaritás érzése; 4. a többi nemzetek gyűlölete. E tényezők együtthatásával magyarázható, hogy a zsidók zsidók maradnak minden körülmények között, átváltozásuk mai nemzetségűvé csak felületes, és legkevésbbé sem változtatja meg benső és zsidó természetüket.
Az újkor kezdetével tehette meg a zsidóság az első döntő lépést a világuralom felé. A középkorban szép csendben összehordták eljövendő hatalmuk nagy építményéhez a nyersanyagot, a gettókban az uzsora fegyverével mérhetetlen kincseket halmoztak fel. Az újkor a szabadság és a felvilágosodás jegyében eltávolított minden akadályt a zsidóság szabad érvényesülése elöl. A zsidók zárt sorokban törtek előre, és szinte akadálytalanul érhették el céljaikat. Materializmus és érdekpolitika, ez volt a zsidóság hatalmi törekvésének két vezéreszméje. Ügyes taktikával a zsidók mindenütt vezetéshez jutottak. Az egyik helyen a forradalmi pártok soraiban lázítottak, a másik helyen a legitim pártokat támogatták ,,az egyik kézzel államfelforgató utópiák terjesztéséhez járulnak, míg a másikkal monarchiákat állítanak helyre és újdonsült autokratákat juttatnak trónra, a kormányoknak éppúgy mint a forradalmi pártoknak könnyen felfogható okoknál fogva mindig pénzre van szükségük, akik azt kölcsönzik, természetesen zsidók“.
A pénz az a csodaszer, amelyen a zsidók világuralma nyugszik A zsidók már a középkorban hatalmas összegeket harácsoltak össze. Ezeknek a tőkéknek birtokában az ipar, a kereskedelem és a közlekedés általános lendületéből elsősorban ők részesedtek. A zsidók kezében összpontosult nagy vagyonok elkerülhetetlen vonzóerőt gyakoroltak a kisebb vagyonokra, azokat valósággal felszívták, elnyelték. ,,A pénzügyi hatalom a világ egyik végétől a másikig a zsidók kezében van. A zsidók a leggazdagabb és legbefolyásosabb emberek, és oly nagymérvű hatalmi állást foglaltak el, aminőt a történelemben még egyet nem találunk.“ Roppant tőkéik magaslatáról — melyek súlya a nemzeteket agyonnyomással fenyegeti - az egész világ pénzügye és ipara felett rendelkeznek. ,,Bátran állíthatjuk, hogy senki sincs közöttünk, aki a zsidó hatalomnak valamilyen módon lekötelezettje ne volna.“ Valamennyien adófizetői vagyunk a zsidóknak, a kenyérért, amelyet eszünk, a ruháért, amelyet hordunk.

A Rothschildokban ez a zsidó pénzhatalom megkapta a maga koronázatlan királyát is. Valamennyi zsidó pénzember meghajolt ez új hatalmasság előtt, s azóta uralma a világ egyik végétől a másikig mindenütt elismertetett. A Bécsben elhalt Rothschild Anzelm vagyona az egymilliárdot is meghaladta. A család három ágának e szerint három milliárd lenne a vagyona. ,,Ha az ember meggondolja — kiált fel szegény Kolgyári — hogy ez a roppant vagyon a sok millió szerencsétlen véres verejtékének gyümölcse, úgy könnyen eszét vesztheti!“ Mióta a világ áll, ilyen természetfeletti dolgot még nem tapasztalhattunk!
A pénz birtokában kezdte meg a zsidóság a társadalmi hódítást. Lettek orvosok, tanárok, ügyvédek, főleg újságírók. Végül nem maradt el a politikai hódítás sem. Az újítási kórban senyvedő törvényhozók kimondták, hogy a zsidók épp olyan emberek, mint mások. Pedig mennyire meg kellett volna gondolni, hogy bármily ártatlan és jogosult legyen az egyenlőség adományozása egyes személyek számára, époly vészthozó és káros lehet, midőn egy egészen idegen és minden országra elágazott fajnak jut osztályrészül.
A zsidók világuralomra irányuló törekvéseikben kettős taktika ismerhető fel:
1. az egész világon elért befolyásukat adott pillanatban egy helyre összpontosítják, hogy az esetleges ellentörekvéseket elnyomják.
2. a nemzsidók egyenetlenségeiből mindenáron hasznot igyekeznek húzni (lásd a mostani háborút!).
A pénz mellett a zsidó hatalom, a zsidó uralom másik eszköze a modern sajtó. Az újságok minden országban három csoportba oszthatók. 1. zsidó zsoldban álló lapok; 2. egy-egy nemzet színei alatt működő lapok; 3. nyíltan zsidó színek alatt szereplő újságok. Ha más szerepben, de valamennyi újság egy célt, a zsidók világuralmának beteljesülését szolgálja. Az eszközök és módok, ahogyan a zsidóság a sajtót fölhasználja, egy titkos és félelmetes hatalom jelenlétét leplezi le előttünk. Mindenki, aki a zsidótól nem hagyja magát kifosztani, e sajtó szerint nem tud vagy nem akar a korszellemmel haladni, aki pedig a zsidók ellen fordul, az barbár.
Tanulmánya befejezéséül ezeket írja Kolgyári:
Izrael fiainak világuralma befejezettnek, ténynek tekinthető, mely fölött vitázni nem lehet. A nemzetek az ármánynak és uzsorának vannak kiszolgáltatva. Mindennek következményeként az emberiséget egy borzalmas kataklizma fenyegeti. Egy roppant ellenmozgalom indul majd meg a tőke és a zsidó hatalmasok ellen. A döntő harc rettenetes leend, mert a legyőzött és kiszipolyozott népek mindenre készek leendenek, hogy a zsidó rabszolgaság jármát magukról lerázzák, és a zsidó kozmopolitizmus ezerfejű hidráját végkép eltiporják.
Ezeket írta fél évszázaddal ezelőtt Kolgyári Titusz. Mi pedig az éjszaka csendjében a távoli tompa ágyúdörgést hallgatjuk, azon töprengünk, milyen csodálatos ösztönös sejtései lehettek ennek az embernek, hogy tíz évvel a zsidó egyenjogúsítás után már látta: elkerülhetetlen a végső harc a világuralomra törő zsidóság és a zsidó rabszolgaságot lerázni akaró nem zsidó népek között.
Bosnyák Zoltán
(Harc, 1944. december 9.)

(Kuruc.info)



http://kuruc.info/r/9/103604/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Strasbourgi gittrágás cigányügyben
  2012-11-06 18:21:08, kedd
 
 
Strasbourgi gittrágás cigányügyben
2012, november 6 - 08:48

A többségnek is változnia kell, hogy a cigányok beilleszkedjenek a társadalomba - vélekedett Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter hétfőn az európai cigányok jövőjéről rendezett konferencián a strasbourgi városházán. Balog megakadályozná a faji alapú atrocitásokat, erősítené a cigányok pozitív képét a médiában.

A többségnek abban kell változnia, hogy ne akarja a szőnyeg alá söpörni a cigányság problémáit, a cigány kisebbségnek pedig el kell hinnie, hogy államalkotó tényező, miként az az alaptörvényben is szerepel. "Az áldozat szerepből mentálisan ki kell törniük, az intézkedések tárgyából alannyá kell válniuk" - hangsúlyozta Balog Zoltán a párizsi magyar nagykövetség és a strasbourgi önkormányzat által a helyi diplomáciai képviseleteknek, civil szervezeteknek és szakembereknek rendezett vitafórumon.

"A többségnek tudomásul kell vennie, hogy be kell rendezkednünk a tartós egymás mellett élésre" - fogalmazott a miniszter. Megjegyezte, az integráció racionális alapon azért is mindannyiunk érdeke, mert az integráció költségei középtávon alacsonyabbak, mint a jelenlegi helyzet, azaz a szegregáció fenntartása. Fontos eszköz ehhez szerinte a megismerés - ezt szolgálja az, hogy a cigányság története ezentúl a nemzeti alaptanterv része lesz, és azt minden magyar iskolás meg fogja ismerni - mondta el Balog.

Tény ugyanakkor, hogy a miniszter érvelése sántít: az elmúlt évtizedben a kormányok Magyarországon százmilliárdokat költöttek cigányintegrációra, a pénzt azonban mintha feneketlen kútba dobták volna; az program eredménye, pontosabban eredménytelensége közismert.

Pozitív média, cigányokat védő rendőrök

A miniszter szükségesnek tartja a cigányok jelenlétének és pozitív képének erősítését a médiában. A tény azonban az, hogy a média hozzáállása évtizedek óta ilyen. Bárdos András, a TV2 egykori szerkesztője egy 2007-es interjú során így nyilatkozott: "alapelvünk, hogy bizonyos hírek esetében pozitív diszkriminációt alkalmazunk. Nem fogjuk a cigányok ellen hergelni az embereket, ezért nem mondjuk el, ha valahol egy baleset helyszínén összegyűlt egy nagy létszámú közösség, akik aztán nem bántották azt, aki a balesetet okozta."

Balog emlékeztetett arra, hogy a rendőrség kötelékében évente ötvennel nő a romák száma, és jelenleg ezer roma nőt képeznek szociális munkássá, akik mediátorként fognak működni a roma közösség, az állami intézmények (iskola, orvos, börtön) és a társadalom többségi része között. Alapvetően a cigány középosztály megerősítését tartja célnak Balog Zoltán.

A miniszter kiemelte: Magyarországon megvan a törvényi garancia arra, hogy senkit ne érjen atrocitás nemre, fajra vagy vallásra való tekintettel. A rendőrségnek ugyanakkor még "nagyon sokat kell tennie azért, hogy felismerje a faji alapú gyűlöletkeltő cselekményeket. Az ügyészségnek azért, hogy megfelelően prezentálja azt a bíróságoknak, s a bíróságoknak is sokat kell még tanulniuk, hogy megfelelő ítéleteket hozzanak ezekben az ügyekben. De a legtöbbet a közvéleménynek kell tanulnia" - hívta fel a figyelmet Balog Zoltán. Hozzátette: ha a cigányokra nemcsak problémaként, hanem kultúrnemzetként tekint a többségi társadalom, akkor fel fogja ismerni, hogy értékről van szó, és megváltozhat a velük szembeni magatartás.

A miniszter szerint a cigányprobléma Magyarországon alapvetően nemzetstratégiai kérdés, miután a 10 milliós magyar társadalom 7 százaléka tartozik a cigányokhoz, és kétharmaduk mélyszegénységben él. A magyar felzárkóztatási politika szándékosan nem kizárólag a cigányokat, hanem minden szegénységben élőt érint, a programok megvalósítása során ugyanakkor külön figyelmet kapnak a cigányok - hangoztatta.

Utóbbi mondata azonban gyökeres ellentétben áll a mindenkori kormány által eleddig hangoztatottakkal. A cigányok segélyezésére vonatkozóan ugyanis rendszerint úgy reagáltak a kormánypárti képviselők, hogy azokat nem etnikai, pusztán szociális alapon kapják a rászorulók, a cigányság felülreprezentáltsága csak a cigányság jelentős részének nehéz társadalmi helyzete miatt jellemző.

A konferencia résztvevői hallhatták tehát, amit hallani szerettek volna. A helyzet pedig továbbra is változatlan.

MTI nyomán barikad.hu


http://www.barikad.hu/strasbourgi_gittragas_ciganyugyben-20121106
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Politikai célok érdekében hamisított adatokat a Fidesz?
  2012-11-06 18:15:43, kedd
 
  Politikai célok érdekében hamisított adatokat a Fidesz?
2012, november 6 - 15:03



A Rákosi-korszak gyakorlatait eleveníti fel a Fidesz, ahogy politikai céljai érdekében képes meghamisítani a tudományos adatokat.

A Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) jogvédő szervezet szerint számos olyan részt töröltek a Nemzeti Drog Fókuszpont jelentéséből, melyek rossz fényben tüntették volna fel a Fidesz-kormány drogpolitikáját.

Dénes Balázs a szervezet elnöke szerint a Nemzeti Kábítószer Adatgyűjtő és Kapcsolattartó Központ feladata a ,,hiteles, és a nemzetközi elvárásoknak is megfelelő" adatok, illetve információk szolgáltatása, éves országos drogjelentése a droghelyzettel kapcsolatos legmegbízhatóbb információk forrásának számít. Az idei jelentés tervezetét szeptemberben véleményezésre megküldték a szakembereknek és a kormánynak is, ám mire a jelentés végleges formájában kikerült a Fókuszpont honlapjára, számos módosítást hajtottak végre rajta.

A TASZ által küldött közleményből kiderül, hogy a jelentéséből több olyan részt is töröltek, amely a hazai drogprevenció hiányosságaival foglalkozik. Számos mondat is hiányzik a jelentésből, ami rámutatna arra, hogy milyen hátrányokkal jár az, ha egy országnak két éve nincs drogstratégiája.

,,A Nemzeti Drog Fókuszpont célja, hogy hiteles információkat szolgáltasson a döntéshozók számára" - hangsúlyozta Sárosi Péter, a TASZ drogpolitikai programvezetője. ,,Ezekre a jelentésekre kell alapozni a kormány drogpolitikáját. Az ötvenes évek gyakorlatát idézi, ahogyan meghamisítják a tudományos adatokat a politikai célok érdekében"

nol.hu - barikad.hu

http://www.barikad.hu/politikai_celok_erdekeben_hamisitott_adatokat_a_fidesz-2012 1106
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 26 
2012.10 2012. November 2012.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 595 db bejegyzés
e év: 4803 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2275
  • e Hét: 5377
  • e Hónap: 16488
  • e Év: 169984
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.