Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 24 
Lenhardt Balázs: 2 év a gyilkos cigánynak, 2 év a rabbi szid
  2012-12-16 21:00:06, vasárnap
 
  Lenhardt Balázs: 2 év a gyilkos cigánynak, 2 év a rabbi szidalmazójának is



http://www.jovonk.info/2012/12/16/lenhardt-balazs-2-ev-gyilkos-ciganynak-2-ev-rab bi-szidalmazojanak

Elmondhattam első fontos felszólalásomat független képviselőként az állítólagos “jogállamról". Ahol ugyanúgy 2 évet kap az osztálytársat agyonverő cigány bokszoló, mint a csepeli rabbit ÁLLÍTÓLAG - csak a rabbi vallomása igazolta ezt - megtámadó (külsérelmi nyomot nem találtak rajta) és szidalmazó 21 éves srác. Ahol a lincselő cigányhordák tagjai megússzák büntetlenül vagy nevetséges ítéletekkel. Ahol gyermekeket halálra kínzó szadista elmebetegek a jól megérdemelt és hosszú kínhalál helyett akár beszámíthatatlannak minősítve elkerülhetik még a börtönt is. Ez a rendszer igazságtalan és tűrhetetlen. Ezt naponta el kell mondjuk, és ezzel jobbikos harcostársaimnak is pozitív példát akartam mutatni! Mert ez volt az egyik olyan hozzászólás, amit nem mondhattam el, mint jobbikos. Pedig szembesíteni kell folyamatosan a közvéleményt, hogy mi folyik ebben az országban! Ahol a köztársaságunk megfelelési vágytól remegő elnöke személyesen siet vigasztalni a nyílt utcán ÁLLÍTÓLAG lezsidózott zsidó rabbit, amit rajta kívül megint nem hallott más. És ahol naponta aláznak meg, vernek meg vagy akár meg is ölnek magyar embereket, mert magyarságuk a bűnük. És tőlük soha, senki nem kér bocsánatot... ELÉG VOLT!!!

http://www.youtube.com/watch?v=gLacW3aF8zo&feature=player_embedded

Lenhardt érdeklődött a kettős mérce okairól. Érdemi választ persze nem kapott a gyilkosvédő Rétvári Bence államtitkártól...


Lenhardt Balázs
2012. december 16.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hogyan készüljünk fel a legrosszabbra?!
  2012-12-16 20:56:32, vasárnap
 
  Hogyan készüljünk fel a legrosszabbra?!



1. Tárolj otthon 1 havi hideg élelmet (beleértve a háziállatoknak is). Konzervek, rizs, instant levesek, szárazbab, só, cukor, méz, tea, kávé. Nagyobb mennyiséget legjobb vízhatlanul zárható műanyag hordóban tárolni, ez megvédi a kártevőktől és a nedvességtől is. Legyen otthon valamennyi ivóvíz is. Ha 1 havi mennyiség praktikus okokból nem megoldható, azért néhány napi készlet legyen otthon.

2. Szerezz be valamilyen főzőeszközt, amivel gáz / villany nélkül is lehet főzni. Legjobb, ha van hozzá egy kukta is, így sokkal kisebb energiafelhasználással lehet az ételt elkészíteni.

3. Legyen otthon minden családtag számára egy meleg hálózsák. Egy katasztrófa esetén a kihűlés az egyik legnagyobb veszély.

4. Tarts magadnál legalább 1-2 hétre elegendő készpénzt! Ha a bankok zárva vannak, vagy ha a távközlési rendszer megsérül, a bankkártya nem fog működni.

Mi az a Bushcraft?

A bushcraft a természetes környezetben történő túlélés és boldogulás művészete, illetve az ehhez szükséges készségek és tudásanyag elsajátítása. A bushcraft-készségek magukba foglalják a tűzgyújtást, a menedéképítést, a növényismeretet, a táplálékszerzést- és készítést, a tájékozódást, a famegmunkálást, a kés, a fejsze és egyéb eszközök használatát, illetve ezek segítségével a természetes anyagokból történő eszközkészítést stb. A bushcraft ugyanakkor nem csupán túlélési technikák gyűjteménye, hanem eltűnt vagy mára kihaló félben lévő természeti, népi fogások, foglalkozások és módszerek néprajzi jelentőségű megőrzése.

5. Az autó üzemanyagtartályát tartsd legalább félig - ha lehet inkább tele - megtankolva. De legalábbis mindig azonnal tankolj tele, ha kifogy. Ha valamiért el kell hagyni a lakhelyet, üres tankkal nem fog menni.

6. Legyen egy vészterv, amiről a család minden tagja tud. Gondolj arra, hogy esetleg a telefon/internet/mobil hálózatok nem működnek. Kell valami alternatív találkozási pont, ha a lakhelyed esetleg nem megközelíthető.

7. Az alábbi eszközökkel mindenképpen szerelkezz fel: balta, svájci bicska, gyufa, öngyújtó, elemlámpa, tartalék elem, meleg bakancs vagy túra cipő, zsebrádió, elsősegély csomag, tájoló iránytű és térkép és egy hátizsák, amibe mindezeket tárolod; menetkészen.

Ezek az abszolút legszükségesebb lépések, amelyek vészhelyzetben életet menthetnek.


(navimozgalom.com)
2012. december 16.

http://www.jovonk.info/2012/12/16/hogyan-keszuljunk-fel-legrosszabbra
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kövér vagy ennyire erdőben van, vagy elment az esze
  2012-12-16 20:40:32, vasárnap
 
  Kövér vagy ennyire erdőben van, vagy elment az esze
2012. december 16. 20:32
Hunhír.info



Kövér László szerint a kormány nem készítette elő a "politikai talajt" a felsőoktatás átalakításával kapcsolatban, és nem számolt azzal, hogy lesznek olyanok, akik a diákok mögött a saját sérelmeikért akarnak revansot venni. A házelnök erről az M1-nek adott, vasárnap este sugárzott interjújában beszélt. Elfogadhatatlan érvelés minden szempontból. Úgy látszik a cionistáknak való megfelelés minden energiáját lekötötte Lacikának.

Véleménye szerint "a kormány ezeket a bejelentéseket, kiszivárogtatásokat úgy tette meg, hogy nem készítette elő a politikai talajt", nem kezdett el beszélni arról, hogy mi az a probléma, amelyet meg akar oldani, hanem evidensnek vette, hogy mivel a téma tavaly és tavalyelőtt már szóba került, logikus az, amit tenni fog, és azt az érintettek is így fogadják majd.

A kabinet nem számolt azzal, hogy "az emberi emlékezet véges", illetve vannak olyanok, akik a diákok mögött, a "saját sérelmükért való revansvétel" vagy a saját területeiket érintő folyamatok megállítása okán abban érdekeltek, hogy most nagyobb botrány legyen ebből az intézkedésből, mint tavaly vagy tavalyelőtt - fejtette ki álláspontját a házelnök.

Elfogadhatatlan érvelés minden szempontból. Úgy látszik a cionistáknak való megfelelés minden energiáját lekötötte Lacikának. Nem igaz, hogy a kormányváltás után iszonyú erővel jelentkező cionliberál kulturkampf nem volt elég intő jel arra, hogy a gyarmattartók nem fogják kihagyni az eszköztárukból a lázadó ifjakat. Kövér ezzel bevallotta, hogy totál csőd a kormány kommunikációja, és nem a gyurcsányista prolik, meg a menetelő rettegők, hanem a sokgenerációsok által ügyesen manipulált fiatalok kergethetik el a fülkeforradalmárokat. Már ha az igazi forradalmárok nem akadályozzák meg, hogy ismét a bóherek és csahosok taszítsák a mélybe az ország szekerét.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=60246
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A nap kommentje
  2012-12-16 20:39:44, vasárnap
 
  A nap kommentje:

"A kopogtatós aktivistákra vonatkozóan jó módszernek tartom, hogy igenis beszélgetni kell velük, mert addig sem győznek meg valami politikai analfabétát, és jó sok repianyagot kell tőlük elfogadni, mert azt már nem tudják máshoz bedobni, én meg rögtön nyomom a kukába."
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Forradalmak sora jöhet
  2012-12-16 20:32:02, vasárnap
 
 


Forradalmak sora jöhet

Sokan emlékeznek még bizonyára a hat évvel ezelőtti budapesti eseményekre, amikor vagy háromszázezren emlékezni akartunk, az ötven évvel azelőtt történtekre . Dicső forradalmunkra, vagy ahogyan mások mondják népfelkelésre . De olyanok is vannak Magyarországon, akik még mindig ellenforradalomnak nevezik . Mindegy hogyan hívjuk azokat az eseményeket, amelyek megváltoztatták a világot, sőt ötven évvel később, alakítottak a rendszerváltás furcsa rendszerén is egy jó nagyot . Személyi szám nélkül megjelenő rohamrendőröket láttunk, amint az ünnepelnivágyókra lőnek vadászpuskából, vagy könnygázgránátokat töltenek bele kazettákba, s azokkal lövik az ünneplőbe öltözötteket .

Három vízágyút is felvonultattak ellenünk, mert mi voltunk az ellenség azon a napon, mint félévszázaddal korábban . A kék és zöldszínű folyadékot fröcskölő vízágyúk között, állig felfegyverzett rohamrendőrök jöttek lassan előre, kiszorítva mindenkit onnan, de a lekordonozott utcákra már nem lehetett bemenni . Nehéz puskaporszag keveredett a könnygáz fullasztó szagával sötétedés után is a belvárosban . Azonosító nélküli rendőrök úgy viselkedtek mint a haramiák, akik saját adófizetőik ellen vonultak fel álarcosan, felismerhetetlenül .

Napjainkban hasonló képeket látunk a számítógépen, de most nem Magyarországon támadják az embereket egyenruhások, hanem Spanyolország több városában álltak neki ütlegelni azokat, talán megfélemlítés céljából, akik a megszorítások ellen tüntetni mertek . Görögország, Olaszország, Portugália, Írország, ki következik még ? Mennyiünket vernek még véresre, mielőtt rájövünk arra, hogy ezek az események a központból vezérelve történnek, de mindig csak egy helyen . 1848 forradalmai is több városban gyúltak ki egyszerre, csupán néhány nap eltéréssel, de az Európa fontosabb városaiban megjelent tüz nálunk szabadságharcba torkollott . De csak nálunk, mert a többiek amolyan mondvacsinált forradalmak voltak .

Bennünket valóban megégetett a forradalom tüze . Közel másfél évig küzdöttünk a túlerő ellen, de végül is elvesztünk mindannyian . Csak akik elbújtak a puskalövések elől menekülhettek meg, akiket megjutalmazott gyávaságukért, árulásukért a császár . Az orosz cár megsegítette rokonát, pedig nem róla szólt most ez a harc, de később megbünhődtek a Romanovok is a vakságukért . Az egész dinasztiát kiirtották a bolsevikok 1917-ben . Az osztrákok pirosban, az oroszok kékben jöttek felénk, mi meg ott középen a harangokból öntött ágyúkkal próbáltuk megállítani őket . Egy ideig sikerült is, de azután a túlerő győzedelmeskedett a hősi szív felett .

Nem tanult Európa ezekből a csatározásokból . 1956-ban is magunkra hagytak bennünket, pedig a világ legerősebb katonai hatalmának estünk neki puszta kézzel . A lengyelekre mindig számíthattunk, de a csehek is magukban indultak neki tizenkét évvel később 1968-ban . Bukásra volt itélve ez akkor, de a nagyvilág láthatta miként rohanja le sajátjait, immár másodszor a nagy szocialista, népidemokrata . Az afgánok 79-ben, a lengyelek 81-ben, a horvátok 95-ben, de az arab tavasz sem egyszerre virágzott ki a közel keleten . Nem csoda, hogy elbukik minden próbálkozás a láthatatlan világhatalom ellen, akik az Al Quaidát is működtetik a NATO mellett, szükség szerint . Kettőezeregy szeptember tizenegyedike óta mindent lehet védekezés címén . Szuverén országok lerohanását önvédelemből, megelőző csapásokat szórakozásból .

Van, akinek minden megengedett, míg másnál az önvédelem is elitélendő . Ilyen az életünk, legalább is 9/11 óta . Patrióta törvény született az USA-ban, de a Magyar Gárda szemet szúr nekik azonnal, pedig semmi olyat nem tettek még eddig, ami miatt elitélhették volna . Csak nekik lehet fegyveres, fekete egyenruhás seregük, mint az idegentulajdonban lévő In Kal, akiket az azonosítók nélkül fellépő, rendőrnek öltözött bűnözőkkel is összekevernek, mert némelyük héberül értekezett a másikával a budapesti ütlegelések közben .

Szép lassan csődbe jut a világ, fizetésképtelenné válnak egyes országok, amelyeket már nem lehet megvédeni mondvacsinált kölcsönök segítségével, amit ugyanazok a bankok kapnak egyébként is, akik miatt csődbejutott Európa . Érdemes eurót nyomni még százmilliárdos nagyságrendben, amikor megbukott ez a reánk tukmált fizető eszköz, amit a spekulánsok találtak ki a részünkre ? Amerikában is mozgolódnak, közös fellépésre vár mindenki, de az lehetetlen, mert a fősodratú média csatornáit már korábban megszállták azok, akik a föld pénzrendszerét irányítják . Levegőből nyomott dollármilliárdok ezreivel annyi katonát, rohamrendőrt állíthatnak ki ellenünk, amennyit akarnak, ha hagyjuk .

Egyedül gyengék vagyunk, de ha megismernék nehéz helyzetünket azok, akik legalább olyan nehéz helyzetben vannak mint mi, akkor összehangolt működéssel visszavehetjük országunkat, Európát, s az egész világot tőlük . Egy katona éves költsége fegyverzettel együtt közel negyedmillió dollárba kerül . A többi csupán számok kérdése, amit levegőből leakaszthat az, aki megszerezte magának mások alkotmányos jogát a pénznyomtatáshoz . Az így létrehozott magánhadsereg fegyverrel már nem állítható meg, mert ahhoz nem szolgáltatnak elegendő pénzt az államoknak .

Most a spanyolok . Tegnap mi voltunk az útjukban . Holnap mások lesznek biztosan . De egy biztos, hogy soha sem fog megszünni ez a nyomás rajtunk, amíg fel nem számoljuk a nyilvánosság fegyverével azokat, akik ezt a nyomorúságot reánk hozták évszázadok óta . Félmegoldás nem elegendő, mert a bosszú népe valódi áldozatokat követel, vélt sérelmeiért . Nem is olyan rég még értette a világ a Jud Süss történetéből, hogy az uzsorások nem angyalok, akiket hasonlóan kell megbüntetni káros tevékenységeikért, mint a rablógyilkosokat szokás . Ma már szinte csak az ő studióikban, Hollywoodban készítenek filmeket, amelyek rendszeresen Oszkár díjat kapnak a holohoax történetekért .

Nóbel békedíjat kapott legutóbb az EU csak azért, mert nem volt valódi háború az utóbbi hatvan évben ezen a kontinensen . Persze ők nem számolják Jugoszlávia szétesésekor azokat a bombákat, amelyeket sokezerméter magasság biztonságából dobáltak le a Délvidékre . Vagy a koszovói újrarendezést, arculcsapva a szerbeket vele . Nem mintha nem érdemelték volna meg a szerbek a velük történt nem éppen kesztyűs kézzel való bánást, de amikor jók voltak számukra, akkor összefogtak velük, mégpedig ellenünk, a szabadkőműves vezetés érdekében . Óvatosan ezekkel a forradalmakkal !

VGB


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
érettségi találkozó
  2012-12-16 16:07:17, vasárnap
 
 
10 éves érettségi találkozó:
- Menjünk a Három Cicába, mert ott jó nagymellűek a pultos csajok!

20 éves érettségi találkozó:
- Menjünk a Három Cicába, mert ott jó a sör!

30 éves érettségi találkozó:
- Menjünk a Három Cicába, mert ott vannak diabetikus ételek!

40 éves érettségi találkozó:
- Menjünk a Három Cicába, mert oda be lehet menni kerekesszékkel!

50 éves érettségi találkozó:
- Menjünk a Három Cicába, mert ott még nem voltunk!
"
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Kocsmafilozófia.
  2012-12-16 16:06:04, vasárnap
 
  Kocsmafilozófia.

"Azt gyanítom, ön még a gépen beszívott. Aztán rágombázott. Már ha tényleg elhitte, hogy ez így be fog jönni.

Most komolyan, miért kell megaláznia magát ekkora kamuval magyar miniszterelnökként?! Nem lehetne egy kicsit t
öbb méltóságot? Vajon megérte az egész azért a 30 perctől uszkve 2 és fél óráig tartó haladékért, ameddig bárki elhitte, hogy ön most tényleg a tiltakozó diákokkal konzultált érdemben és jól megállapodtak két hosszúlépés között?

Maga valóban olyanokkal folytatott ,,nemzeti konzultációra" akar hivatkozni a teljes felsőoktatást érintő változások kapcsán, akikről senki nem tudja, hogy ki fia borjai? Olyan ,,beszélgetésre", amelyről részletet senki nem árul el, hanem azt mondják: ,,majd meglátják a fészbukon"? És ahol ön magyar hangjukként tényleg lekonferálja, hogy fasse tudja még mi lesz, de az biztos, hogy nekem lesz igazam? Amikor egy-két órán belül a diáktüntetések minden érdemi szereplője lenyilatkozza, hogy még a környéken sem voltak?

Hát meg van maga bolondulva?

Ha nem csak a közszolgálati üdv-harsonából tájékozódik, akkor valószínűleg feltűnhetett magának, hogy a diákok, hallgatók, oktatók, rektorok mind rendelkeznek képviselettel, amelyek mögött sokezer ember áll. És most éppen összefogtak. És nem bujkálnak, hanem hangosak, könnyen felismerhetőek, akár az utcán is összefuthat velük. Véleményük konkrét és írásos, és ők maguk szorgalmazzák a tárgyalást. Nem igazán lehet eltéveszteni őket.

Hogy lehet, hogy maga mégis egy zsebszerződést próbál összealibizni egy krimóban, hogy ilyen béna és átlátszó trükkel mentse az arcbőrét? A rutin hatalma?

Uram, minden maradék tiszteletem mellet is azt kell mondjam: ez végtelenül szánalmas"

http://pezsma.blog.hu/2012/12/16/kocsmafilozofia_521
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az állateledel emberi fogyasztásra nem javasolt
  2012-12-16 14:13:55, vasárnap
 
 
"Az állateledel emberi fogyasztásra nem javasolt"
2012, december 16 - 09:32



Az egyik üzlet állateledeles polcán a következő felirat volt olvasható: ,,Az állateledel emberi fogyasztásra nem javasolt". Megdöbbentő, hogy az elmúlt évtizedek politikája milyen mély szakadékba taszította a magyar emberek mindennapi életét, megélhetését.

Akik még nem mentek ki külföldre dolgozni a szebb jövő reményében, azok zömében a közép- és nyugdíjas korú emberek. Ők kénytelenek tudomásul venni azt, hogy rájuk sehol sincs szükség. Míg a kormány az egymillió munkahely megteremtésének meséjével foglalatoskodik, addig az egyik nagy áruházlánc bezárása által, mintegy 1000 munkaerőt bocsátanak el. De az új trafiktörvény is kitermeli a maga munkaerő fölöslegét, a kis- és középes vállalkozások terén pedig, sorozatosan történnek redőnylehúzások. Nem is sorolom tovább, hiszen nap, mint nap olvashatóak ilyen hírek.

A mozdonyvezetők is morgolódnak, mivel Magyarországon sok az idegen mozdony és több mint 400 járatot töröltek a menetrendből ez év áprilisában. Ha pedig nincs vonat, akkor mozdonyra és mozdonyvezetőre sincs szükség.

Információnk szerint több V-43-as ,,Szili" mozdonyt kívánnak értékesíteni a Rail Cargo Ausztriának, annak az osztrák árufuvarozási társaságnak, aki 2008. január 2-án megvásárolta a magyar árufuvarozást. Ez a villamos mozdony típus a magyar mozdonygyártás egyik büszkesége, melyet 1963-tól 1982-ig gyártottak, mintegy 379 db-ot. Tehát a magyar kézműipar megbízható darabja.

Mindezeket tetézi a bankok kifosztó, gyarmatosító politikája, a devizahitelesek kilakoltatása és az öngyilkosságok. A szomorú statisztika szerint ebben az esztendőben kb. 3000 fő követett el öngyilkosságot és 38000 öngyilkossági kísérlet történt. Ezek közül nagyon sokan a keserű élet befejezéséhez a közlekedő vonatot - mint biztos halált - választották. Ennek köszönhetően naponta 4-5 gázolás történik a vasúton!

Végül is a fagyasztott csirkeláb, a kacsanyak, a farhát és egyéb szabványon kívüli, vagy exportból visszamaradt termékek felengedve nem rosszak, de ügyelni kell arra, hogy a végén a kutyáknak is jusson.

Korondi Miklós

országgyűlési képviselő (Jobbik)


http://barikad.hu/az_allateledel_emberi_fogyasztasra_nem_javasolt-20121216
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
London és az elvándorlás
  2012-12-16 14:12:31, vasárnap
 
  London és az elvándorlás
2012, december 16 - 09:11



Mint hírlik, immáron London a legnagyobb népességű magyar városok egyike, több honfitársunk lakik ott, mint például Pécsen. Mindezt az elmúlt 22 év rombolásának köszönhetjük leginkább, s egyáltalán nem vigasztalhat minket az a tény, hogy ily módon egy magyarlakta város adott otthont az olimpiának.

Valószínűleg, hogy a 2002-ben az olimpia magyar megrendezésért kampányoló Fidesz-politikusok sem gondolták volna, hogy ilyen hamar valóra válik az álmuk. Úgy tűnik, továbbra is a ,,jó" úton akarnak járni, hiszen a felsőoktatási átalakítás ,,nemtandíja" a kivándorlási folyamatot csak erősíteni fogja. A héten pedig már azt is meg kellett érnünk, hogy az úgynevezett ,,rendszerváltáskor" még meg sem született középiskolások is az utcára vonultak. Valószínűleg majd csak később fognak ráeszmélni arra, hogy kiknek is köszönhetik azt a helyzetet, ami miatt már egészen fiatalon is ki kellett állniuk a jövőjükért.

Állítólag Londonban már nyelvtudás sem szükségeltetik bizonyos beosztások, munkák esetében, hiszen nemcsak a beosztott, hanem a közvetlen főnök is magyar. Itthon pedig még mindig azon ,,rugóznak" az illetékesek, hogy kell-e egy borsod-megyei faluban nyelvtudás a hátrányos helyzetű diákok okításához. Pedig inkább azon kellene gondolkozniuk, hogy miből él meg egy pedagóguscsalád. Vagy bármelyik magyar család, amelyik a munkájából, itthon szeretne megélni. Hogy ne folytatódjon a kivándorlás. Persze mindehhez a magyar valóság minimális ismerete lenne szükséges, amelyre úgy tűnik a külföldi stratégiai szövetségeseinkkel, dúsan megterített fehér asztaloknál történő koccintások és a brüsszeli pofavizitek mellett már nem marad idő.

A szocialista és liberális - leginkább hazaárulásként jellemezhető - ámokfutást, sajnos követte a kétharmados forradalom teljesen téves, igazi jövőkép nélküli gazdaságpolitikája. A jövő évi költségvetésből is pont a magyar jövőkép hiányzik, hacsak a durva megszorításokat nem tekintjük annak. Ennek alapján is úgy tűnik, hogy a kormány tőlünk nyugatra, további magyar lakta városokat szeretne látni. Mire is lehet mindezt alapozni? A lakosságot, a vállalkozásokat érintő nyílt, vagy bújtatott elvonásokra, a csökkenő családtámogatásokra, a közoktatás, szakképzés átalakítására (szétverésére), a teljesen átgondolatlan, ám kőbe vésett adó-és járulékpolitika és a teljesen elhibázott gazdaságpolitika folytatására. A költségvetési számokból kiolvasható tömeges elbocsájtásokra, az immáron elismert növekvő munkanélküliségre. Hiába vártuk, reméltük, nincs fordulat, de már közeledik az út vége.

Bertha Szilvia

Országgyűlési képviselő, Jobbik

http://barikad.hu/london_es_az_elvandorlas-20121216
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Újabb törvény módosítási javaslat a "nép" érdekében
  2012-12-16 12:25:32, vasárnap
 
  Újabb törvény módosítási javaslat a "nép" érdekében

Szili Katalin a jelenleg hatályos büntető törvénykönyvet szeretné kiegészíteni azzal, hogy aki nyilvánosság előtt valamely etnikai, faji vagy vallási csoportról számukra sértő módon nyilatkozik, illetve beszél, az börtönbüntetéssel legyen sújtható.

Vonatkozna ez továbbá a sértő, gyűlöletkeltő beszédekre, megnyilvánulásokra, közösség elleni izgatásra, illetve a félelmet keltő magatartás tanúsítására is. Akár három év börtön büntetéssel is sújtható lenne az, aki ezt a törvényt megszegi.

Arra hivatkozott, hogy az elmúlt időkben több olyan beszéd hangzott el nagy nyilvánosság előtt, ami egyes közösségek tagjaiban félelmet keltett. A szólás és véleménynyilvánítás szabadsága csak addig terjedhet, amíg mások emberi méltóságának, közösségi identitásának megőrzésének alapvető jogait nem sérti.

És innen pedig már tudható, hogy melyik fajt, illetve fajokat védené ez a törvény. Nem a magyart az biztos. Újabb zsidó, és cigány "védelmi" törvény van születőben. Bár kérdés, ha nem beszélünk valamiről, akkor az nincs is?Minden betegségre gyógyszer kell, ha csak beszélünk a gyógyulásról az nem segít. Épp így kell eltávolítani, nemzetünk és fajunk testébe mélyen befészkelődött férgeket.


Völgyesi Szabolcs - Jövőnk.info
2012. december 15.


http://www.jovonk.info/2012/12/15/fajvedelem
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 24 
2012.11 2012. December 2013.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 583 db bejegyzés
e év: 4803 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3364
  • e Hét: 9096
  • e Hónap: 20207
  • e Év: 173703
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.