Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Fideszes államcsínyről riogatnak...
  2012-12-02 15:55:53, vasárnap
 
  Ha államcsíny történt, akkor a-mögött Boross Péter és az általa újjászervezett titkosszolgálatok emberei állnak, mint minden mögött. Még Orbán Viktor mögött is. Orbán SEMMIT NEM TEHET Boross Péter "tanácsai" ellenére. http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:iSHBFjBEJZwJ:hu.wikipedia.or g/wiki/Boross_P%C3%A9ter+&cd=1&hl=hu&ct=clnk&gl=hu
Pontosan, mint ahogy Antall József sem!!!
Megalakulása óta még a Jobbik sem!!!!
A jobbikos zsidózás mögött is Boross Péter titkosszolgálatosai állnak.
Ott vannak minden pártban és civilnek mondott szervezkedésben!!! Elérte a rendszerváltozás nevezetű felfordulásban azt, hogy Magyarországon az 1 főre jutó spiclik száma 2 legyen!!!!
És itt az interneten is az ő titkos-szolgái keverik a sz...t, akarom mondani a ,,kártyát"... Még a Nemzeti Hírháló sem működhetne Boross Péter hallgatólagos beleegyezése nélkül!!!! Az un. Alaptörvény mellett is ő-urasága prókátorkodott. A csatolmányban megtekinthető a véleménye a NATO tagságunkról, amit szintén neki lehet "köszönni", http://furaila.xfree.hu/242747 valamint az EU-tagságunkról... no és tessék csak elolvasni, hogy mit nyilatkozik arról, hogy mi a sorsa - szerinte - egy magyar miniszterelnöknek, akit lehet "ütni-vágni"...
http://furaila.xfree.hu/242747 mert a miniszterelnök erős, mármint politikai értelemben. Ugyanis - szerinte - kétharmados támogatottsággal bármit megtehet... ellentétben a köztársasági elnökkel. Azt elhallgatja, hogy a köztársasági elnök "csak" a magyar hadsereg fölött rendelkezik!!!
Tetszik érteni? Azt őkelme nagyon is jól tudja, hogy miért hagyták 1990 után lepusztulni - mármint a hadsereget. Azért, amiért a 2008. április 22-i - területfejlesztési törvénybe bújtatott - törvényt elfogadtatta a magyarnak hitt parlamenttel Bajnai Gordon akkori miniszter. A magyar hadsereg helyett NATO támaszpontot akar létesíttetni - maradék kis országunk egész terüloetét 11 logisztikai központra osztva!!! Ezeket a logisztikai központokat izraeli katonaság műszaki alakulatai építenék föl szerződéssel a NATO-val. Csak az ürügyre lenne szükség. Ezért a fasizmussal való riogatás, a cigány-magyar ellentét kiélezése... minden, minden... hogy legyen ürügy végre a NATO bejövetelére, pont, mint 1956-ban a szovjet hadsereg beözönlésére!!!! Az 1956-osd forradalom is "csak" egy kis ürügyként kezdődött. Az más kérdés, h. szabadságharc lett belőle. Erre nem számítottak kommunista-fasisztáék!
Nem véletlenül kapta ajándékba Bajnai Gordon a miniszterelnökséget és mostanság, pedig a Haza és Haladás nevezetű, volt emdéefes vezérek - köztük Boross Péter - alapítványát, mellyel megtámogatva visszatért a politikai életbe... Mindezek szükségességét azért hangoztatja Boross Péter és az őt támogató kádári fényes szelek nemzedékének URBÁNUS értelmiségije, mert ezzel, egyszer, s mindenkorra megszűnne annak a veszélye, hogy el legyenek számoltatva minden politikai bűntetteikért. Mindazért, amitől egy egész nemzedék porlad kint már a magyar temetőkben... Ezek, a halottak és utódaik az 1990-es un. rendszerváltozás kárvallottjai... Ők az 1945 után születettek, kiknek már nem jutott a hothysta polgárságtól elrablott lakásokból és más javakból, mert azokat már addigra - mire ők felnőttek - már minden ki lett osztva. Nekik maradt a lakásvásárlás lehetősége (ha a kisz, a párt és a szakszervezet is javasolta) 30 éves törlesztésre- OTP-hitelből vásárolt panel-lakás!!!
E nemzedék maradékai éppen mostanság veszítik el otthonaikat, mindenüket...
A kádári elithez tartozó URBÁNUS politikusok, legyőzve a plebejusokat (népnemzeti) most valóságosan kivéreztetik Magyarország maradék munkás-parasztjait és leszármazottjait!!!

Tehetik, hiszen ez a munkás-parasztság már nem azonos azzal, akik megvalósították 1945 után a proletárdiktatúrát!
Egy HELYCSERÉS TÁMADÁSSAL kitermelte a kádári kontraszelekció a maga urbánus elitjét. Éppen ezért, azok, akiket munkás-parasztként ért a rendszerváltozás nevezetű felfordulás, azokon VALÓSULT MEG A PROLETÁRDIKTATÚRA. Őket és utódaikat találta a politikai hatalomváltás is teljesen ellehetetlenült állapotban. Ők ugyanis, nem rendelkeztek már az 1970-es évektől kezdődően semmilyen, a váltáshoz szükséges eszközzel. Nem volt sem tudásbéli, sem anyagi, sem kapcsolatbéli tőkéjük!!! Holott, ez az új munkás-paraszt réteg valósította meg az új gazdasági mechanizmust, aminek köszönhette azt az ország, hogy mi lettünk a térség legvidámabb barakkja. Politikai bűntett volt ezt az ÚJ MUNKÁSSÁGOT és TSZ-ben meg a háztájiban napi 16 órát roboló PARASZTI réteget magára hagyni és teljesen lepusztítani, hogy aztán kipusztuljon önmagától!!!

Bp. 2012. december 2.

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2012.11 2012. December 2013.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 7 db bejegyzés
e év: 104 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 624
  • e Hét: 1461
  • e Hónap: 10065
  • e Év: 46006
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.