Belépés
faciendum.blog.xfree.hu
"Fordítsd az arcodat a nap felé, és minden árnyék mögéd kerül." HELEN KELLER dr Szűcs Ildikó
1961.01.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Boldog új évet
  2012-12-28 22:33:29, péntek
 
 

 
 
0 komment , kategória:  üdvözlések  
ezoteria
  2012-12-28 21:20:44, péntek
 
  Sok ellentmondásos információ keringett a közelgő dátumról, 2012. december 21-ről. Az alapvető kiindulási pont az ősi maja jóslat, amely a maja naptáron alapul. A maják naptárköve véget ér 2012. december 21-ével, s valószínűleg ez az elsőre riasztónak tűnő, félreértett tény indíthatta el a világvége-próféciák tömkelegét. Pedig a maják időszámítási módszere nagyon is pontos volt, sok tekintetben pontosabb, mint a mai számítógépes kalkulációink. Ám ők mégsem a világ végét jósolták meg, sőt!
Az ősi maja nép sok mindent tudott, látott előre, sok olyan információ birtokában voltak, amely a mai nyugati ember számára nemhogy teljesen ismeretlen, de egyenesen meghökkentő. Drunvalo Melchizedek, aki évtizedeken keresztül tanult ennek az ősi civilizációnak a ma élő képviselőitől, a guatemalai vének tanácsától, kicsit más megvilágításba helyezi a maja jóslatot és feltárja a valódi jelentőségét.



Eszerint a maják naptára nem azért ér véget 2012. december 21-én, mert véget ér a világunk, hanem éppen ellenkezőleg: egy új korszak kezdődik. Néhány éve már az előző korszakból a következőbe vezető átmenet időszakában élünk - egyáltalán nem véletlen, hogy annyi változás, átalakulás zajlik a társadalmi, gazdasági rendszerekben, a pénzügyekben, a kapcsolatainkban és természetesen bennünk, emberekben is. Alapjaiban változik meg az, ahogyan a világot és a benne elfoglalt helyünket látjuk.

Az átmenet, legyen bármilyen jellegű, sosem könnyű - alkalmazkodni az új korszakhoz, megszokni az újdonságokat mindig kihívás az embernek, s a folyamat során hajlamosak vagyunk kibillenni az egyensúlyunkból, negatív érzelmekkel, gondolatokkal vagy tettekkel reagálni. Ám ennek nem feltétlenül kellene így lennie - képesek lennénk ugyanis megtartani az örömet, még a legnehezebb események közepette is. A kérdés: a hogyan.

Ez az a tudás, amely most mindennél fontosabb, két okból is. Egyrészt azért, hogy a mindennapjainkat örömben, bőségben és félelmek helyett harmóniában élhessük meg. Másrészt pedig azért, hogy közösen egy békés átmenetet teremtsünk itt a Földön. Hogy ez a váltás be fog következni, azt az ősi maják tudták előre, és az elmúlt években megosztották tudásukat Drunvalo Melchizedekkel. Ő pedig az új korszak küszöbén elérkezettnek látta az időt arra, hogy közkinccsé tegye a maják ősi útmutatásait - és még annál is többet.



Egy 13.000 éve tartó periódusnak érünk a végére 2012. december 21-én, nagyon leegyszerűsítve a férfi energia által uralt korból fordulunk át fokozatosan a női minőségbe. Az elmúlt 13.000 évben a férfi energia irányítása alatt állt a világ, az értelmet, az elmét fogadtuk el egyedüli tekintélynek, a valóságunk alapjának, a női minőségeket pedig, köztük az intuíciót, a megérzéseinket, szeretetteljes elfogadást, a belső bölcsességünket pedig elnyomtuk. Jó néhány előnye mellett ez a kizárólagos világlátás sok-sok problémát, háborúkat, számtalan társadalmi, etnikai, gazdasági feszültséget okozva vezetett el napjainkig, amikor is egyre inkább érezzük, nem nagyon mehet már ez így tovább. Az elme egyedüli hatalmán alapuló, kizárólag a racionalitást elfogadó valóságlátást fokozatosan felváltja a nőiesebb szív-központú irányítás és teremtés.
Az új korszakban a szívünkön lesz a hangsúly, az életünket elsősorban a szív bölcsességére alapozva fogjuk élni - sokan már most is érzik ezt a hívást és az intuíciójukra, a belső hangjukra hallgatva alakítják át az életüket ezen új értékek mentén.

2012. december 21. 11.11.
A régi férfi ciklus véget ér. Ebben a pillanatban a Föld, a Nap és a galaxisunk középpontja pontosan egy vonalba esnek majd és ez legközelebb 25.625 év múlva lesz pontosan ugyanígy.

2012. december 22. 22.22.
Megkezdődik az új, női ciklus. Új emberiség születik.
Mit mond a Maja Prófécia? A globális átalakulás lehetősége immár nyitva áll az emberiség számára ... micsoda fantasztikus alkalom épp most élni itt, a Földön!

December 21-én tehát egy ciklus lezárul és egy újabb kezdődik, és egy soha nem látott átalakulás veszi kezdetét a Földön, amely egyszerre spirituális, fizikai és a rezgésszintet is érinti - közben teljesen új emberré válunk. Ez a dátum csupán a pontos határnapot jelöli, de minthogy egy több évtizedes átmenetről van szó, a változások már javában zajlanak és tartani is fognak még néhány évtizedig.




Miért létfontosságú az átmenet örömteli megéléséhez a szívünkkel való kapcsolat? Ez az emberi lény középpontja, és ez teszi lehetővé, hogy az átrendeződéssel járó kaotikus állapotok közepette is biztonságban és békében érezzük magunkat. Számos technika és meditáció tanítja a szív energiáinak felélesztését és aktiválását, köztük a szív szakrális terébe való belépés módszere is, amelyet már a legősibb, nálunk fejlettebb civilizációk is használtak. A szív tere belépő a magasabb tudatossági szintekre, amelyek felé most tartunk, a tudatosabbá válás, a felemelkedés kulcsa.

Drunvalo az első a jelen kor tanítói közül, aki a szív bölcsességét összekapcsolja a szakrális geometriai alapokon nyugvó emberi fénytest, a MerKaBa aktiválásával és egy jól használható technikát nyújt a szív terébe való belépéshez. Magyar nyelven is megjelent könyveiben (Az Élet virágának ősi titka I-II., Élet a szívben, A fény kígyója) részletesen is beszámol az emberiség eddigi történelméről és az élet virága szimbólum felbecsülhetetlen jelentőségéről. Legújabb könyvében (The Mayan Ouroboros, magyarul is hamarosan megjelenik) kitér arra is, hogy hogyan tudunk felkészülni a ciklusváltásra és hogyan segít ennek megélésében a saját MerKaBa mezőnk.

További információ a szív szakrális teréről: www.eletaszivekben.hu

forrás: harmonet.hu
 
 
0 komment , kategória:  ezotéria  
szilveszteri receptek
  2012-12-28 19:58:28, péntek
 
  Link  
 
0 komment , kategória:  szilveszter  
újév
  2012-12-28 19:45:25, péntek
 
 

 
 
0 komment , kategória:  üdvözlések  
Boldog új évet
  2012-12-28 14:37:46, péntek
 
 

 
 
0 komment , kategória:  üdvözlések  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2012.11 2012. December 2013.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 55 db bejegyzés
e év: 488 db bejegyzés
Összes: 7620 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 515
  • e Hét: 2190
  • e Hónap: 3182
  • e Év: 34911
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.