Regisztráció  Belépés
ezerjo.blog.xfree.hu
Nincs mottó ezerjo

Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
Amilyen maga a baloldal olyan a kormány fő jelöltje.
  2012-03-28 11:41:43, szerda
 
  Amilyen maga a baloldal olyan a kormány fő jelöltje.

Milyen is?

Talpnyaló, 20 éve még keletre nyaltak, ma nyugatra.
Gyilkosok, ha még csak áttételesen is , de több ember köszönheti nekik halálát.
Tolvaj, van akinek csak libát sikerült lopni, de van aki az országot fosztotta ki adta el az IMF - nek a szuverenitásunkat, szerzet vagyont az adó fizetők pénzéből.
Hazaárulok, mind egy jól nevelt puli kutya lesték a nyugati bankok, multik óhaját és feltétel nélkül teljesítették, ami országunk és a benne élő emberek kizsákmányolásához vezetett.
Azzal, hogy ara hivatkoztak, hogy kicsik vagyunk, ahogy az idióta mondta anno "merjünk kicsik lenni," minden méltóságunkat feladtunk és másodrendű állampolgárokká váltunk az átkozott UNIO - ba aminek nyomorunkat köszönhetjük.

Mindig megtalálja a zsák a foltját. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ki az a bunkó?
  2012-03-22 11:15:52, csütörtök
 
  Ki az a bunkó?

Aki utólag bele ír az írásaimba.
Rohadjon meg a szíve aki ezt teszi.

 
 
2 komment , kategória:  Általános  
Komolyan mondom az ilyen emberek nem is itt élnek.
  2012-03-21 06:46:59, szerda
 
  Komolyan mondom az ilyen emberek nem is itt élnek.

" Milliókat spórolhat a devizahitele mellett."

Ezzel a címmel írt cikket egy ember aki nincs tisztába a valós helyezettel, hogy mi is folyik ma hazánkba.

" A recept kézenfekvő, az árfolyamrögzítés és a lakás-takarék-pénztári támogatásokat kell megfelelő módon kombinálni. - nyilatkozta Veisz István "

Értelmes embernek látszik, de csak látszik az aki ilyeneket nyilatkozik, ugyanis a családok többsége nem azért nem törleszti a kizsákmányolók által követelteket mert nem akarja, hanem azért mert abból a bérből képtelen amit ma hazánkban lehet keresni.

Ez a nagy tudású azt mondja a különbözetet ne éljék fel, hanem lakás takarékba helyezzük, ez mind szép és jó is volna, de pont azért van szükség árfolyam gátra, hogy valahogy túléljük, és ne veszítsük el ingatlanainkat.

Ugyanis az élet nem csak a törlesztésről szól, tudod néha enni is kellene valamit.
És amikor 60 ezer forintos fizetésből amit ma keres egy ember 70 ezer forintot követel a bank, akkor azért elgondolkodtató az amit te nyilatkozol, hogy tegyük félre azt a különbözetet amit az árfolyam-gáttal nyerünk.

Már nem a fizetésről, vagy a nem fizetésről van itt szó ahogy te feltételezed, a megélhetés a tét bármilyen furcsa ez neked.

Tudod arról kellene nyilatkoznod, hogy kiknek is köszönhetjük azt ami kialakult, és arról kellene nyilatkoznod, hogy tudnánk a bűnösöket felelősségre vonni , mert ez a nemzet ellen elkövetett bűncselekmény amit a tolvaj baloldal művelt 20002 és 20210 között.

Mindenről beszéltek, beszéltek, a szátok meg feleslegesen jár, de valódi megoldást senki sem mond ara mit is kellene tenni, és hogy lehetne megszabadulni atoll amit a hazaáruló baloldali csürhe okozott 8 év alatt.
Szépen okosan elbeszéltek a valóság mellett, a problémákat szőnyeg alá söpritek azzal, hogy nem is beszéltek róla, és azt feltételezitek, hogy amiről nem beszéltek az nincs is.

Tudod a deviza hitelek miatt gyerekek éheznek, nincs villany a családoknál, a gázról nem is beszélve, emberek halnak meg, de az olyanok mind te erről nem nagyon beszéltek, pedig ez a szín tiszta valóság.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Meg állapitották kik a felelősek, a balhét mégis mi visszük.
  2012-03-20 11:08:11, kedd
 
  Meg állapították kik a felelősek, a balhét mégis mi visszük el.

Szerintük a 2002 - 2008 közötti baloldali tolvaj kormányok, a kizsákmányoló vér szívó külföldi bankok, meg a hitel felvevők is felelősek a deviza hitelezés ezen formája, és a mára kialakult katasztrofális helyezett miatt,

Valóban felelős a hitel felvevő is, de csak annyiban, hogy hagyta a baloldali tolvaj csürhét hatalomra kerülni.

A felelősség a baloldali kormányokat terheli, mert külföldi figyelmeztetések ellenére hagyták, hogy olyan törvény lehessen életben ami oda vezethet, hogy ma családok vesztik el ingatlanaikat.

A bankok csak éltek az adott lehetőséggel, igaz vissza éltek.
A hitel felvevő azért nem felelős, mert neki nem kell azzal a tudással rendelkeznie, hogy ez milyen következményekkel jár, ezért választ politikusokat, hogy azok olyan törvényeket alkossanak, hogy az ne fordulhasson elő, hogy a külföldi kizsákmányoló bankok honi ingatlanokra tehessék a kezüket.

Na mármost, hogy megállapítottunk a felelősöket, hogy hogy ezek nincsenek felelősségre vonva?

Emberek életével, halálával játszani az már nem csak politikai felelősség, az már kimeríti a gyilkosság fogalmát.
Ugyan is aki a deviza hitele miatt menekül öngyilkosságba azt az MSZP - SZDSZ csürhe gyilkolta meg ha még áttételesen is.

Amennyiben és ha a honi igazságszolgáltatás képtelen az felelősök felelősségre vonására, ott lép életbe az emberi ember által nem leírt alap törvény, hogy minden embernek joga van a normális élethez.
A normális élet feltétele a lak-hatás, ezek után jogomba áll megvédeni az ingatlanom, mindenáron, ha a politikusaink, gyilkolhatnak bűntett-lenül szerintem én is megtehetem az ingatlanom védelme érdekébe.

Vagyis jobb lesz ha elgondolkodik az a behajtó, hogy az ingatlanomra teszi e a lábát.

Amennyiben a törvényeink nem védenek meg majd meg védem én magamat.

Ami szégyen, hogy a magát NEMZETINEK valló JOBBIK, és a baloldali LMP tartózkodott amikor ki kellet mondani, hogy a 2002 és 2008 közötti kormányok felelősek azért, hogy családok veszthetik el ingatlanaikat 2012 - be Magyarországon.

Persze azért az hozzá tartozik, hogy politikusaink maguknak megalkották a vég törlesztés lehetőségét amivel nagyrészt csak ők tudtak élni.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Idióta bunkó barmok.
  2012-03-19 08:47:55, hétfő
 
  Idióta bunkó barmok.

Azt állítja nincs kettős mérce.

Johannes Hahn !!!!!!!!

Mondj egy Európai országot ahol 60 ezer forintból élnek az emberek amit már életnek sem lehet hívni.
Mondj egy Európai országot ahol magasabb az adó.

Isten barma ott lehet tenni intézkedéseket ahol még azért is pénzt kap valaki, ha pontosan jelenik meg munka helyén, / Görögország/ de nálunk ahol éh bérért foglalkoztatnak a kizsákmányoló multik még mit lehet elvenni az emberektől az életén kívül.

Ahol 5 szőr több a fizetés, ott van miből elvonni, de nálunk már éheznek a gyerekek, az emberek, szenvednek a családok a kizsákmányoló külföldi bankok miatt / deviza-hitel /, és az olyanok miatt mind te.
Akik csak követelnek figyelmen kívül hagyva az adott országban levő valóságot.

Az EU azért haragszik, bünteti a mai hazai politikusokat, és ezen keresztül a lakosságot is, mert az emberek helyet a bankokat, a külföldi kizsákmányoló multiikat adóztatja és nem a honi állampolgárokat.

Márpedig van kettős mérce, mert hazánkat büntetik, más országokat ugyanazért meg jutalmazzák, / Portugália Magán nyugdíjpénztár államosítás /vagy legalább nem támadják mind Magyarországot.

Tőlünk pénzt vontok el miközben Görögországot segítitek, pedig ott is hazudtak félrevezetek benneteket mind ahogy nálunk a hazaáruló Gyurcsány tette.

Azért mert volt egy ilyen patkány hatalmon a honi állampolgárokat büntetitek, mert a Gyurcsánynak aki a valódi felelős azzal nem ártotok, ha megvonjátok tőlünk a támogatást, mert ugyanis ő már össze lopta magát.

Az egész válság egy mesterségesen gerjesztet előre kitervelt folyamat része ami azért van, hogy legyen hivatkozásotok, hogy miért van szükség az Európai országokba a megszorításokra.
Az egész válság ara van kitalálva, hogy IMF - hitelt vegyenek fel, és lemondjanak országok a szuverenitásukról.

Azért, hogy néhány olyan patkány mind te tudjon, jól élni, diktálni Európába.

Valahol gyilkosok vagytok, ez ép olyan mint a holokauszt volt, csak itt a demokráciára hivatkozva ölitek az embereket Európa szerte.

Ez a nagy kurva helyezett és ezt egyre többen látják Európában.

Megértem, hogy rettegtek, hogy követőink akadnak Európában és leáldozóba kerül kizsákmányoló hatalmatok.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rohadjon meg minden politikus !!!!!!!!!!!!!!
  2012-03-14 12:43:33, szerda
 
  Rohadjon meg minden politikus !!!!!!!!!!!!!!

95 ezer forint bruttóért dolgozni ami 65 ezer forint nettót jelent, amikor a hazaáruló tolvaj ingyenélő politikusaink milliókat vesszenek fel a semmiért.

Ez egy idiotizmus a kizsákmányolás legdurvább formája amiért egyes emberek halált érdemelnének.
És még van a pofájukon bőr a nyilvánosság ellőt megjelenni, ahogy Orbán Viktor is tervezi március 15. - én.
Szerintem jobban tennék ha elbujdokolnának szégyenükbe a mocskos hazaáruló tolvajok.

Az elmulat 20 évben teljesen kifosztották a honi lakosságot, számos esetben miattuk menekültek emberek öngyilkosságba, mert ez kibírhatatlan amit ezek művelnek.

Ezért menekül minden normális ember ebből az országból, mert ingyenélő, tolvaj, hazaáruló, gyilkos politikusaink vannak.

Hogy a kurva anyátokba lehet megélni 65 ezer forintból ilyen árak mellet?
Remélem eljő az az idő amikor egyesével kötnek fel benneteket.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Micsoda egy képmutatás.
  2012-03-13 16:49:31, kedd
 
  Micsoda egy képmutatás.

Dohányzást tiltó törvényre gondolok.
Amikor az idióta politikusok a nem dohányzok érdekeire hivatkoznak.
És hol marad a dohányzok érdeke?

Amikor emberek fagynak meg, gyerekek éheznek, gyerekes családok vesztik el ingatlanaikat az általuk alkotott rossz törvénynek köszönhetően /deviza hitel/ a politikusaink legnagyobb gondja, hogy hol lehet dohányozni, és hol nem.

Ezzel is csak hülyítik a társadalmat, ez is egy olyan törvény amit betartatni úgysem tudnak, és előbb utóbb értelmét veszti.
Minden törvényt szigorítanak, ma holnap semmit sem tehetsz a saját hazádba.

2012 - be ez a legnagyobb gondja hazánknak?

Az nem számít, hogy emberek öngyilkosságba menekülnek atoll tartva, hogy elvesztik ingatlanaikat, azért mert a mocskos ingyenélő politikusok olyan törvényt alkottak, hogy megteheti egy kizsákmányoló külföldi bank, hogy elveszi, elrabolja, a tetőt a családok feje felől.

Igaz alkottak törvényeket a deviza hitelesek számára, de olyanokat amit csak ők tudtak kihasználni. / vég törlesztés./

Menjetek ti a kurva édes anyátokba a törvényeitekkel, alap törvénnyel, a külföldi kizsákmányoló bankokkal, meg a végrehajtókkal,, behajtó cégekkel együtt.

Ezek a fő ellenségei ma a lakosságnak, egy bűnöző maffia csürhe az egész, ezeket mind egyesével kellene levadászni, felelősségre vonni.

Persze valójában azt mondták, senkit sem hagynak az üt szélén , igaz te és én nem ezek közé tartozunk, meg azok sem akik miattuk már meghaltak, meg azok sem akik miattuk fognak meghalni.
A baloldali patkányok hatalma alatt is a kisembereket fosztogatták, most a jobboldali csürhe is pont azt teszi.

Hogy a kurva anyátokba lehet megélni ma 65 ezer forintból, ilyen árak mellet?
Ez a pénz kajára sem elég, mocskos tolvajok.

Remélem eljön az az idő amikor egyesével kötnek fel benneteket.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Siker záloga Orbán szerint.
  2012-03-10 09:45:23, szombat
 
  A siker záloga Orbán szerint.

Ahhoz képest, hogy szerinte meg kell nyitni a vállalkozások előtt tornyosuló akadályokat, a honi vállalkozok agyon vannak adóztatva.
Az adó hatóság mindent elkövet, hogy a vállalkozó feladja megszüntesse vállalkozását, figyelmen kívül hagyja, hány ember megélhetését zárja be azzal, hogy teljesíthetetlen követeléseit behajtsa. / ahogy velünk is történt /

Mi elvileg 4 embert alkalmaztunk, de a deviza hitel növekedése miatt nem tudtunk teljesíteni az adó hivatal által elvárt követelményeket ami nem hogy csökkent volna inkább nőt a válság ellenére.

És a szívtelen embertelen adó hatóság nem segített abba, hogy fent tarthassuk a vállalkozást.
Az embertelen adó hivatal alkalmazottai, olyanba kötött bele, hogy van egy 12 éves kocsi és ezt fent tudjuk tartani ezért nem szorulunk segítségre, persze azt nem vette figyelembe, hogy a kocsira a vállalkozás miatt van szükség.

Így feladtuk a vállalkozást, és már a kocsit is eladtuk, valamint a 4 volt alkalmazottnak azóta nincs munkája, vagyis az adó hatóság /állam/ is veszteséget könyvelhet el amiatt, hogy megszűnt a vállalkozás.

Persze azt is tudjuk van olyan vállalkozás ami Gyurcsány hatalma alatt 750 millió forint állami támogatást kapott, így könnyen lehet vállalkozni.
Nekünk meg 800 ezer forint miatt be kelet zárni, ez ám az igazságosság.
Persze így az adó hatóság is el eset a pénzétől, mert nincs miből fizetni.

Ennyit arról amiről Orbán Viktor beszélt, a valóság teljesen más mint amiről ő álmodozik.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egyik oldalon csodálkozunk a másikon nem teszünk semmit.
  2012-03-09 10:43:45, péntek
 
  Az egyik oldalon csodálkozunk a másik oldalon nem teszünk semmit.

A nők elleni erőszakra gondolok, ahol a hím-sovinizmus jelenik meg.

Példaként emlékezhetünk a rendőrök által megerőszakolt Zsanett ügyre ahol valójában mindenki tudja, hogy megtörtént az erőszak és mégsem voltak felelősségre vonva a bűnelkövetők.

De ami ma történik eset ahol ismét megússza az elkövető egy enyhe büntetéssel ez a Ramú ügy.

Ezért van az, hogy a nők ma hazánkban nem is fordulnak az igazságszolgáltatás - hoz, mert úgyis tudják a férfi hím sovinizmus miatt nem jöhet létre igazságos ítélet.

Maradi kivénhedt férfiak mindig megvédik a férfi társukat a nőkkel szemben és egy nőnek ilyen esetben sosem lehet igaza, mert az bebizonyítaná, hogy olyanok ezek az illetők mint az állatok, és csak az ösztöneik vezérlik.

Gondolhatunk a politikára is ott is ugyan ez az állapot, egy nőt nem tartanak a férfiak ara képesnek, hogy rész tud venni a törvény alkotásban.

Ez a szemlélet uralkodik 2012 - ben hazánkban, ami szégyen magunkra nézve. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mocskos hazaáruló tolvajok.
  2012-03-07 15:42:05, szerda
 
  Mocskos hazaáruló tolvajok.

Az államtól, vagyis a tőlünk rabolt pénzből együtt üzletel Bulgáriába az a maffia rabló banda akik először ki fosztották hazájukat, hogy tudjanak miből üzletelni.

Maffia banda gyülekezete, akik hazaárulókból tevődnek össze.

Kóka János, Dobrev Klára, Gyurcsány Ferenc, Oszkó Péter, Ez az a díszes társaság akik előbb kirabolták hazájukat, hogy külföldön tudjanak üzletelni, vállalkozni, és ezek közül a hazug még baloldali politikusnak is valója magát, pedig csak tolvaj, úgy ahogy a többi is mind egy száláig.

A vállalkozás 2005 és 2008 között 720 millió forint köz-pénzhez jutott, igya könnyen lehet vállalkozni, és ne felejtsük el ki is volt akkor a miniszterelnök.
Emberek, családok, gyerekek éheznek miközben ezek az ingyenélő patkányok a tőlünk adó formájában elrabolt pénzből élnek mint hal a vízben.

Ezért védik ezt a ember ellenes demokráciát, mert ez nekik elégé kifizetődő, közben azok a választok is akik rájuk szavaztak napról napra tengetik életüket, éheznek, fáznak, elvesztik ingatlanaikat.

És ezek után várják el tőlünk a törvény tiszteletet amikor ők csak azért élnek, hogy tudjanak fosztogatni bennünket.
Az itt felsorolt személyek többszörösen is halálbüntetést érdemelnének azért amit hazájuk ellen elkövetek.

Véleményem szerint még a bírói ítéletet sem kellene megvárni, mert teljesen egyértelmű, hogy maffia bűnöző csürhével állunk szemben.
Ezeknek köszönhető, családok, gyerekek nyomora, hogy elveszthetik ingatlanaikat, és , hogy éheznek 2012 - ben hazánkban.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
2012.02 2012. Március 2012.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 13 db bejegyzés
e év: 122 db bejegyzés
Összes: 3138 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 81
  • e Hét: 220
  • e Hónap: 3545
  • e Év: 46850
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.