Regisztráció  Belépés
ezerjo.blog.xfree.hu
Nincs mottó ezerjo

Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
Gyurcsány szakdolgozata is plágium gyanús.
  2012-04-30 13:34:16, hétfő
 
  Gyurcsány szakdolgozata is plágium gyanús.

Vajon miért nem lepődöm meg, hogy az egész élete a lopásra, hazudozásra épül?

Vagyis érdemtelenül befektetett munka nélkül jutott el oda ahol ma tart.
Miért nem lepődöm meg, hiszen milliárdosként amit az országtól, vagyis minden honi állampolgártól lopott Magyar baloldali politikusnak tartja magát, holott mindig a külföldi bankok, az EU érdekébe tevékenykedett, tevékenykedik.

Tudatosan, szándékosan, külföldi figyelmeztetések ellenére tartott fen olyan deviza hitelezési formát ami miatt ma családok vesztik el ingatlanaikat.
Mi ez ha nem hazaárulás, mi ez ha nem gyilkosság azokkal szembe aki a végrehajtok elől az öngyilkosságba menekültek, vagy menekülni fognak?

És ez a hazaáruló patkány nem fog lemondani ahogy azt Smith Páltól követelte.

Aki a szakdolgozatát lopta amivel megalapozta jövőjét, ezek után ki az aki azt meri állítani, hogy nem lopásból, csalásból szerezte a vagyonát?

Ezek után mit mondjon az aki becsületes munkával szerzet ingatlanát próbálja megvédeni mindenféle képen, a kizsákmányoló külföldi bankokkal, hazaáruló végrehajtókkal, behajtókkal szembe.

Ezek után mondja valaki, hogy én követek el bűncselekményt azzal, ha védelmezem azt amiért kéményen megdolgoztam, csak a hazaáruló politikusok miatt kilátástalan helyezettbe kerültem, mert hazudtak éjjel nappal, este és reggel a dübörgő gazdaságról, a száguldozó pannon pumáról.

Az ilyen embereknek akikről, már többszörösen bebizonyosodót a hazaárulás, az ország elleni bűncselekmény már rég börtönbe volna a helye.

Nem az a bűnöző ma aki azért lop, hogy megtudjon élni, hanem azok az öltönyös patkányok a bűnözök aki ma ott ülnek az ország házába, mert azok juttatták oda az elvonásaikkal az embereket, hogy rákényszerül ara, hogy lopjon ha enni akar adni gyerekének, vagy hogy a bankok ne vegyék el az ingatlanát.

Feri, ki az ember ha te egy állat vagy, én embernek érzem magam amit te nem mondhatsz el önmagadról.
Te amit elértél az lopásból származik, semmi sincs mögötte, ezek után azt kell mondanom a kutyámat többre becsülöm mind téged.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megszorítás, nem megszorítás, kizsákmányolás, nem kizsákmány
  2012-04-24 16:47:08, kedd
 
  Megszorítás, nem megszorítás, kizsákmányolás, nem kizsákmányolás.

Ennyi hülye ember mind a FIDESZ politikusok között a földön nem található egy helyen, egyszerre, csak a Magyar parlamentbe.

Nem megszorítás az ingyenélők nézetei szerint, de drágában fogsz telefonálni.
Nem megszorítás az ingyenélők nézetei szerint, de csekk adót fogsz fizetni.
Nem megszorítás az ingyenélők nézetei szerint, de kevesebb szolgáltatáshoz jutsz a befizetett adódért./ busz, vonat, betegágy, stb /

Ki az a marha aki beveszi azt a maszlagot, hogy ez nem megszorítás?
Ki az a marha aki nem tudja ki miatt is van ez az egész? Tudjátok ki az a hazaáruló Gyurcsányi?
Ki az a marha aki nem tudja, hogy ezek mind az UNIO - IMF diktátumai?
Ki az a marha aki nem tudja, hogy az UNIO és az IMF azért követel ilyen feltételeket, hogy a FIDESZ megbukjon?
Ki az a marha aki még nem látja, hogy a bankok veszik át a hatalmat és diktálnak a nemzetek kormányainak, báb politikusainak.

Egy megoldás van ki kell lépni az EU . ból, szerintem ennél rosszabb már nem lehet.

Az EU átveszi az irányítást Európa nemzetei felet, és a honi politikusok csak a báb szerepét töltik be ahol-is úgy ugrálnak ahogy az EU - ba fütyülnek.

Az LMP, az MSZP, a DK már beállt ebbe a sorba és ezt a választok is érzékelik, ezért van az, hogy valóságban minden párt veszít a támogatottságából a JOBBIKON kívül aki tényleg a NEMZET és a választok érdekeit képviseli.

A mocskos EU nem veszi észre, hogy azzal amit tagállamaitól követel, csak a szélsőségek felé tereli Európát.
Ez komolyan veszélyezteti a békét, komolyan veszélyezteti a milliárdosokat, a kizsákmányoló bankokat, mert ha egyszer az éhező nép elveszti türelmét, itt katasztrofális helyezett alakulhat ki.

Már tényleg nincs mit veszteni, mert jobb egyenes derékkal meghalni, mind a kizsákmányolást, gyarmatosítást, rabszolgaságot, az éh halált várni.

Halál a kizsákmányolókra.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Így a legkönnyebb elhallgattatni az igazságot.
  2012-04-20 19:59:20, péntek
 
  Így a legkönnyebb elhallgattatni az igazságot.

A képviselőknek alap béremelés, hogy rohadna meg mind egy száláig.
Azoknak akik az ingyenélő FIDESZ képviselőket hatalomra juttatták internet szolgáltatás, telefonálás, megadóztatása.

Így majd nem kell olvasni, hogy gyerekek, emberek, családok éheznek, fáznak, menekülnek öngyilkosságba kilátástalan helyzetük miatt.
Így majd nem kell olvasni amikor a miniszterelnököt elküldik a tetves kurva édesanyába.

Így majd megszüntethetővé válik a szervezkedés, az ellenállás a kizsákmányoló politikusokkal a mindenkori hazaáruló hatalommal szembe.

Igy majd lehet alkalmazni politikusainknak azt a nézetet amit még az elmúlt rendszerbe vertek, neveltek beléjük, hogy amiről nem tudunk, amit nem olvasunk az nem is létezik.

Ez ám a demokrácia, majd az használhat internet szolgáltatás akit megvásárolt a politikai elit, a felső tízezer, az meg csak a szépet, jót fogja írni a mocskos ingyenélő kizsákmányoló, tolvaj, gyilkos, politikusokról.

Nem baj majd ha nem lesz internet szolgáltatásom, unalmamba meglátogatom ezeket a mocskokat és le köpöm őket, vagy hozzátartozóit jobb esetbe, vagy olyat teszek velük amit már rég megérdemeltek volna.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Milyen demokrácia az ahol erőszakkal kényszerítenek bank....
  2012-04-18 11:12:25, szerda
 
  Milyen demokrácia a z ahol erőszakkal kényszerítenek bankokkal való kapcsolatra?

Mire fel utalják kötelezően a kizsákmányoló külföldi bankokba az adózott jövedelmemet, ahol már azért is pénzt kell fizessek, hogy hozzáférjek a fizetésemhez?

Vagyis a banki alkalmazottak eltartását is rám hárítják, pedig valójában semmit sem tesznek azért, hogy én kiveszem azt a pénzt amiért keményen megdolgoztam.

Nem elég, hogy az ingyenélő politikusokat, a mai nyugdíjasokat, a közalkalmazottakat is én tartom el, de még a banki alkalmazottak zabálni valóját is én keresem meg.

Az volna az igazságos, hogy aki úgy kéri kezébe kaphatná a jövedelmét , és nem kényszerítenék ara, hogy a bankon keresztül jusson ahhoz a pénzhez amit ő kereset meg, munkával, nem úgy mind egyes ingyenélők.

Miért is probléma ez?

Az a helyezett alakult ki, hogy amire valójában a pénzemhez jutok már mindenki lecsippent valamennyit belőle,

Kezdi maga az állam, amiből a nyugdíjasokat, közalkalmazottakat, politikusokat tartom el adok nekik zabálni valót.

Persze ebből építik még azt az autópályát is amiért később majd fizetek, ha használni szeretném, ja persze ezt azok is fizetik akinek nincs is autója és úgy éli , le életét, hogy soha nem is használt autópályát.

Utána a bank is rabolja a pénzem mert azért is pénzt szed, hogy egy gépből kiveszem a pénzem, pedig én nem is kértem, hogy foglalkozzon a pénzemmel.
Valójában nekem nincs is szükségem bank számlára, kártyára, ezt rám kényszerítik a nagy demokrácia nevében, amit azért csinálnak, hogy minden nehézség nélkül tudjanak kizsákmányolni, megfigyelni.

Mert tudd az kizsákmányolás amikor olyanra kényszerítenek amit te valójában nem is akarsz.

Az adózott pénzedből amit már akkor elrabol az adó-hívatal amikor te még nem is láttad, ha a kezedbe jut utána még adózni fogsz /áfa/ vagyis többszörösen vagy adóztatva.

Egyszer gondolkodj el azon ha van mivel. hogy valójában, mennyit is költesz magadra, és mennyit rabol el az állam meg a kizsákmányoló külföldi bank abból amiért keményen megdolgozol, miközben megaláznak azok akik a te pénzedből zabálnak./ Meglepődsz/

Közben senkit nem érdekel, hogy te éhezel, nincs pénzed fűtésre, vagy vegetálsz abból a pénzből amit ma munkád után kapsz.

Mondom munkád után, mert az nem munka ahol nincs érték teremtés, ez lehet közalkalmazott, politikus ezek mind a te pénzedből élnek és nem úgy mind te, hanem sokkal jobban. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Paraszt vakitás tipikus esete.
  2012-04-16 17:11:49, hétfő
 
  Paraszt vakítás tipikus esete.

Nem lesz tilos mégsem a politikusok állás halmozása.

Semjén Zsolt menj te is a kurva édesanyádba.

Idióta bunkó barom állat az állás-halmozás nem csak a jövedelemről szól, amíg ti ingyenélők több munka helyen is dolgozhatok, van olyan akinek egy munka helye sincs, vagyis elveszitek a munka helyet azoktól a fiataloktól például ügyvéd akiknek nincs munkájuk, és miattatok nem tudnak elhelyezkedni.

Szerintem egy lovat csak egy valaggal lehet megülni, lefordítva hogy olyanok is értsék mind Semjén, csak úgy tud valaki 100% - san elvégezni egy munkát, ha csak ara koncentrál.

Azért tart ott az ország ahol tart, mert ti csak piheni jártok a parlamentbe, mert elfáradtok a vállalkozásotok vezetésétől, vagy esetleg más tevékenységtől például ügyvédkedik képviselői mandátuma mellet.

Ezért még ara sem tudtok koncentrálni, hogy ne hozzatok olyan törvényeket ami nem UNIO
kompatibilis.

Teljesen egyértelmű volt, hogy megfúrjátok ezt a törvény mert ha ez létrejött volna ti is éreznétek a megszorítások hatásait.
Így aztán vállalkozhatok tovább pihenhetek, bóbiskolhatok a parlamentbe két szavazás között.

Menjél te Orbán Viktorral együtt melegebb éghajlatra esetleg tudnám ajánlani Afrikát, ahol kiélvezhetnétek rabszolga tartó hajlamotokat.

Melegen ajánlom gondolkodjatok el azon amit írtam amíg az éhező nép türelemmel van irántatok.

Mert előbb utóbb tényleg eljő az az idő amikor lesz értelme a lámpa vasnak.

Persze ez nem csak rád vonatkozik hanem mindnyájatokra, mert ti sem vagytok különbek a hazaáruló, hazug Gyurcsánynál, ti is csak addig álltatok ki a szegények mellet amíg megszereztétek a hatalmat.

Utána olyan törvényeket alkottatok ami csak nektek segített megszabadulni az adósság csapdától, ahova a hazug Gyurcsány sodort bennünket a dübörgő gazdasággal, a száguldozó pannon pumával. a vég-törlesztésre gondolok.

Egy kicsit sem féltek azoktól akiknek már nincs mit veszíteniük?
Tudod te meg a hozzád hasonlók, hogy milyen az ha valaki éhes, vagy fázik mert már kikapcsolták a gázt, vagy nincs villany?

Te mocskos ingyenélő barom !!!!!


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A banki alkalmazott is felelős.
  2012-04-16 11:09:23, hétfő
 
  A banki alkalmazott is felelős.

Az aki rábeszélt ara, hogy svájci frankba vegyek fel jelzálog hitelt.
Szerintem ő szakember és rendelkezett azzal a tudással amivel az egyszerű állampolgár nem, hogy mi is a veszélye a frankba való eladósodásnak.

Vagyis az a személy is gyilkos aki elhallgatta, hogy mivel is jár az eladósodás.

Aki ezért halálba menekült, menekül annak a személynek a gyilkosa a banki alkalmazott.

Az a személy is valahol gyilkos aki telefonhívásaival zaklat, hogy ennyi és ennyi tartozásom van, a kizsákmányoló külföldi bank felé.
Az a végrehajtó, is gyíkos aki azt vállalja, hogy honi családok ingatlanait rabolja el a kizsákmányoló bankok érdekeit szolgálva.
Az a banki alkalmazott is gyilkos aki mindig azt hajtogatja, hogy ő csak a munkáját végzi, holott tudjuk ezt a munkát nem köteles elvállalni.

Vagyis azt a személyt gyilkossággal vádolhatom aki ere a hitelfelvétekre rábeszélt elhallgatva, hogy mi is lehet a következménye.
Főleg úgy ahogy mi is kaptunk anno a hitelt, hogy még kereseti igazolást sem kértek.

Ezek után én mindenféle szerződést érvénytelenek tekintek, főleg azt amit a bank már azóta egyoldalúan módosított, és megtagadom a törlesztést, és aki ingatlanomra teszi a lábát saját életét kockáztatja.

Mert az én törvényeim szerint jogomba áll megvédeni saját ingatlanom, főleg úgy, hogy a régi ingatlanom ára is benne fekszik.

Odáig jutottam politikusainknak köszönhetően, hogy nekem már nincs mit vesztenem, és ha kell az életem árán is de megvédem azt ahol lakom.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ejnye bejnye, nem is gyanús.
  2012-04-15 22:42:43, vasárnap
 
  Ejnye bejnye, nem is gyanús.

Eltűnt Gyurcsány szag dolgozata, biztos annyit is ért, hogy fogta magát és eltűnt.
Pécsi tudomány-egyetem közölte jegyzőkönyv szerint 1996 - ba leselejtezték 1990 - be írt szag-dolgozatát. Selejt vagy Feri, ami nincs meg azt úgy is fel lehet fogni nem is volt.
Vagy ha volt olyan titkos hogy még te sem tudod miről is szolt. erre van legnagyobb esély.

Az 1984 - be irt Gyurcsány féle szak-dolgozatra a dékán azt mondta mindenkié megvan, de Gyurcsányé eltűnt.

Nem is feltűnő kicsit sem.

Ez nagyon nagyon érdekes, na ezek után lehet keresni más politikusét is, de az újságírók, végzettségét is ellenőrizném akik hülyítenek bennünket minden nap mindenkit hülyének nézve.

Hazudnak, mellébeszélnek, a valóság mellet meg elbeszélnek, vagy nem is tőrödnek vele.

Még vajon hány ember használta hatalmát ara, hogy eltűnjenek dokumentumok ami kínos rájuk nézve?
Vajon, hány doktor van aki valójába nem is doktor?
Vajon hány ingyenélő bunkó jár köztünk aki ezeknek a nemlétező eltűnő, dokumentumoknak köszönhetik ahova jutottak?

Aki az ilyen dokumentumokat nem őrzi meg, csak nem azért tüntette el mert nem is volt valójába?

Ez is olyan egy hazaáruló Gyurcsány félét sose kérdezd, hogy szerezte az első milliót.

Tudnánk, hány ember van ott ma ahol van, érdemtelenül, semmi nincs mögötte, csak jól tudott nyalni lopni, csalni, hazudni.

És ezek döntenek ma emberek sorsáról, életéről, haláláról.

Én mégis csak azt mondom lámpa vason kell lógniuk.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szegény Damu még a végén sajnálni fogom.
  2012-04-14 14:42:42, szombat
 
  Szegény Damu még a végén sajnálni fogom.

Amikor egy átlag állampolgár megérdemelt, vagy nem megérdemelt büntetése ellőt áll a sajtó soha nem foglalkozik vele.

Amikor egy színészről van szó persze azzal foglalkozik, hogy milyen betegségei vannak, hogy öngyilkosságon gondolkodik.

Az egyszerű állampolgárral a kutya sem foglalkozik, hogy hogy éli át utolsó szabadon töltött napjait.

Persze a kivételezett majmok, most halálos betegé válnak, nem merik vállalni tetteik következményeit, lebetegednek, öngyilkossággal fenyegetőznek, így próbálják megúszni a büntetésüket, hogy majd megesik a nép szíve és megbocsájt azért amit tett a színész.
Mert ezek az emberek azt feltételezik magukról, ők bármit megtehetnek, rájuk nem vonatkoznak a törvények.

Persze én megértem őket, hiszen politikusaink is ezt csinálták, csinálják, ha kiderül róluk bármi, betegeké válnak, és még a végén jutalmat kapnak azért a bűnért amit elkövetek, vagy felfelé buknak a rang létrán.

Amíg a politikusok ezt megtehetik ne számítsunk másra, mert ez természetesé vált, ugyan úgy mind a hazugság, az elkúrás, a csalás, a lopás, a manipulálás, a megvásárlás, a lefizetés, és minden egyéb amit nap mint nap elkövetnek ingyenélő politikusaink.

Vagyis tudomásul kell venni valahol minden politikus bűnöző, és aki ezek után egyre is szavaz, az maga is bűnözővé válik.
Amikor szavazol ezeknek a mocskoknak a jólétét biztosítod, hogy munka nélkül tudjanak jól élni.

Mert gondolj csak a megszorításokra például csekk adó bevezetésére, azt hamar megszavazzák. de azt, hogy politikusok ne foglalkozhassanak mással csak képviselők lehessenek az már előre látható azt nem fogják megszavazni, mert az őket is érintené.

Az ingyen élés tipikus esete, mert valójában a semmiért kapják a fizetésüket, miközben vannak családok akik nulla bevételből tengetik életüket, a mocskos hazaáruló tolvaj politikusok miatt.

Minden politikus gyilkos valahol amiért előbb utóbb meg kell , hogy kapják büntetésüket, ha nem ők akkor leszármazottai, de meg fogják kapni.

Ezek azt feltételezik magukról, hogy bármit megtehetnek büntetés nélkül.

Van egy mondás ami úgy hangzik, "Jön még kutyára dér." 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Meg a tetves kurva anyátokat
  2012-04-13 16:13:06, péntek
 
  Meg a tetves kurva anyátokat.

Itt már tényleg fegyveres ellenállásra van szükség, hogy az ingyenélő politikusok észhez térjenek.
A tetves kurva anyádra még nem tennél adót csak a csekkek befizetésére, rohadjatok meg.

Bunkó ingyenélő tolvaj rabló banda, már van aki így sem tudja fizetni a villanyt, a gázt, van aki már így is éhezik, vegetál.

Mi a jó kurva édesanyátokat szeretnétek, hogy dögöljünk éhen?

Már tényleg nincs mit vesztenem, de ígérem néhány ingyenélőt magammal viszek.

Mi szenvedjünk azért, hogy az idióta Gyurcsányék eladta az országot, kirabolták a honi állampolgárokat.

Valaminek történnie kell mert ezt már nem lehet tűrni amit a jelenlegi hatalom is művel, ezeket mind lámpa vasra kellene akasztani.

Én egyet tudok már nem fizetek semmit, mert nincs miből, de aki az ingatlanomra teszi a lábát az elbúcsúzhat szeretteitől, mert nem hagyom , hogy politikusaink miatt kiraboljanak a hiénák.

Rohadjon meg minden politikus egy száláig.

Az egész UNIO egy kizsákmányoló rabszolga tartó világot szeretne létrehozni.

Aki ezt szó nélkül hagyja dögöljön bele a munkába, legyen átkozott családjával együtt.

Remélem néhány politikus beledöglik, ha itt lesz valami. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pont a Keresztény Demokrata Népárt /KDNP/
  2012-04-11 12:11:24, szerda
 
  Pont a Keresztény Demokrata Nép Párt /KDNP/

Vétózhatja meg azt az egyik legnagyobb igazságtalanságot ami ma létezik, ez az állás halmozás amit a mocskos ingyenélő politikusaink űztek, űznek. miközben családok vegetálnak mindenféle jövedelem nélkül.

Pont az a párt aki a parlament közelébe sem kerül a FIDESZ nélkül.
Pont az a párt akinek az egyetlen programja sem valósult meg amiről a lakosság tud.
A hétvégei nyitva tartás a kizsákmányoló, emberi fogyasztásra alkalmatlan terméket árusító multiknál,
/TESCO/ ahol ecetes vízzel mosót húst árusítanak.

Hogy férhet bele egy olyan párt nézeteibe az állás halmozás megszüntetésének ellenzése akinek a nevébe a keresztény szent szavunk található?
Keresztény, család, szent és sérthetetlen.

A mai anyagi helyezettben a keresztényeknek ami a KDNP nevébe is megtalálható ami nekem egy a családdal, a családok problémájával kellene foglalkozni, és nem egyes politikusok érdekével.

A leg- visszataszítóbb amit politikusaink művelnek, képviselők, polgár mesterek, bizottsági tagok, ezek mellet még vállalkozásuk is van,igy persze, hogy lehet olyan törvényeket alkotni, hogy a lakosságot fosztogassák, mert akik a törvényeket megszavazzák ők úgysem érzik saját bőrükön.

Gondolj csak a milliárdos hazugra aki képviseleti jövedelme mellet még több vállalkozással rendelkezik, így persze, hogy az az elve, hogy megszorítani mert neki van mit zabálnia, neki nem jelent gondot az élelem.

Így lehet nagyokat mondani, csak az felejti el a patkány, hogy neki köszönhető az , hogy ma hazánkba milliók éheznek, vegetálnak, mert 2002 és 2010 között hitelt hitel hátára halmoztak, hogy megvásárolják a nyugdíjasok szavazatait, ezért tudtak nyerni 2006 - ba.

Az ilyeneket én a nép nevébe vagyon elkobzásra és börtönre ítélném.

A KDNP meg elgondolkodhatna, hogy kinek köszönheti egyáltalán a létét.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
2012.03 2012. április 2012.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 11 db bejegyzés
e év: 122 db bejegyzés
Összes: 3136 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 161
  • e Hét: 161
  • e Hónap: 7675
  • e Év: 42503
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.