Belépés
morzsimama.blog.xfree.hu
"Próbálj meg úgy élni, hogy ne vegyék észre, ott ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmentél." (Victor Hugo) Petrecz Jánosné
1954.03.09
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/76 oldal   Bejegyzések száma: 753 
Ági mamától
  2012-04-30 17:02:02, hétfő
 
 Kedves Barátnőm!
Szeretettel üdvözöllek és kívánok csodás szép napokat ez új hétre, pihentető szép
estékkel-álmokkal. Baráti puszim-ölelésem küldöm Ági, ÁM

Vidám hetet...

Link

 
 
1 komment , kategória:  A2 Blogos barátaimtól  
Bernát Zsuzsikától
  2012-04-30 17:01:20, hétfő
 
  Szép napot, és kellemes hetet!

Puszillak: Zsu
 
 
0 komment , kategória:  A1 Donnáról kaptam  
Borsányi Attilától
  2012-04-30 16:58:41, hétfő
 
  Szia!!Megjöttem hát itt vagyok,Neked szép napot kívánok!Arcodon csak mosoly látszon,Veled a bánat ne játszon!Kellemes napot kivánok!!
Puszi Attila 
 
0 komment , kategória:  A1 Donnáról kaptam  
Ági mamától
  2012-04-30 16:57:53, hétfő
 
  Nagyon szépen köszönöm Rózsikám!
Kívánom, hogy legyen gyönyörű szép az egész új heted! Szeretettel puszillak Ági mama 
 
0 komment , kategória:  A1 Donnáról kaptam  
KOS Márc. 21. – Ápr. 20.
  2012-04-30 08:54:14, hétfő
 
 Munkatársaival beszélgessen kevesebbet. A munkahelye azért van, hogy dolgozzon, nem pedig barátkozni. Ezt jól vésse az eszébe, amikor kollégái vagy főnökei próbálnak közelebb férkőzni intim szférájához. Óvatosan csepegtessen nekik információkat, különben kegyetlenül visszaélnek tudásukkal. Ha teheti, kertészkedjen a héten!

Szerelem:
A folyamatban lévő bolygó aspektusok azt javasolják Önnek és partnerének, hogy eljött a lazítás ideje. Az utóbbi időszak igénybe vette mindkettőjük idejét és energiakészletét. Alig jutott idejük egymásra. A héten történő bolygóátvonulások kedvező hatással vannak kapcsolatuk elmélyítésére, kellemes programok szervezésére. Használják ki ezt az időszakot kirándulásra kettesben vagy egy közös szórakozásra.

Karrier:
A kollegái kiegyensúlyozottnak és vidámnak látják ezen a héten. A feladatai megoldásában konkrét elképzelései szerint halad, melyben magas fokú objektivitása a vezérfonala. Azonban a hét közepe fele egy kollega kihozhatja a sodrából a határtalan egoizmusával és makacsságával. Szinte a bőrén érzi előre ennek a magánakciónak a következményét. Megpróbálja jobb belátásra bírni a csapat nevében. Egy közös ebéd során tett beszélgetés eredményes lehet.
 
 
0 komment , kategória:  B1 Heti horoszkóp  
BIKA Ápr. 21. – Máj. 21.
  2012-04-30 08:53:23, hétfő
 
 Törődjön többet egészségével! Tartsa folyamatosan a fejében a régi mondás igazságát: ép testben ép lélek! Ha folyamatosan azon rágódik, mennyire megkeserítik az életét munkatársai - vagy éppen távoli rokonai - akkor szép lassan elfogynak az évek, anélkül, hogy észrevenné a dolgok jó oldalát. Valószínűleg a legtöbb problémájára a pihenés a megoldás!

Szerelem:
Egy Önnek kedves személlyel folytatott beszélgetés nehézségeket okozhat, de ez szükségszerű, hogy reális képet kapjanak egymásról. A pillanatnyi égi jelek lehetőségeket kínálnak fel és erővel töltik fel, hogy szembe tudjon nézni egy régóta húzódó problémával és optimálisan meg tudja oldani a helyzetet. Csak annyit gondoljon erre a dologra, amennyit szükséges és koncentráljon a végkifejletre. Most minden segítség megadatik Önnek, hogy jó irányba terelje a kapcsolatát.

Karrier:
A kollegái és a felettesei úgy látják, hogy Ön erőn felül teljesít, ugyanakkor magas fokú felelősséggel és lojalitással van cég iránt. Most sem hagyja, hogy a dolgok és a körülmények irányítsák teendőiben. Mégis olykor jót tenne, ha egy kicsit rugalmasabban állna a dolgokhoz és kevésbé lenne makacs. Sikerese záloga a türelme, megfontoltsága.
 
 
0 komment , kategória:  B1 Heti horoszkóp  
IKREK Máj. 22. – Jún.21.
  2012-04-30 08:52:38, hétfő
 
 A kevesebb néha több. Mostanában olyan erőszakosan viselkedik, hogy ha valaki találkozik Önnel, rögtön a vészkijáratot jelző táblát keresi tekintetével. Remek érzés lehet ennyi energiával munkálkodni, de ha másokra rátelepedik, akkor inkább hátrányára válhat. Fölös energiáit sportolással vezesse le.

Szerelem:
Ezen a héten kilátásban vagy egy találkozás egy olyan személlyel, aki egy hullámhosszon tud lenni Önnel. Akivel egy magasabb szellemiségben tudnak kommunikálni, aki csodálni tudja az Ön életszemléletét, mivel ő is az Önéhez hasonló elképzelésekkel bír a jövőt illetően. A hét során az átvonuló bolygók bátorítani szeretnék Önt arra, hogy erősödjön a magába vetett hite és arra, hogy előrelépéseket tegyen a szerelmi életében.

Karrier:
A munkahelyén most úgy látják Önt, mint aki tele van életkedvvel, aki mindig egy lépéssel mások előtt jár, annak köszönhetően, hogy fényévekre előre gondolkodik a többiektől. Folyamatosan újabb és újabb gyakorlatias ötletei támadnak a haladás érdekében, ők tudják, hogy Önre minden helyzetben lehet számítani, mert mindig van ötlete egy gyors megoldásra. Sikereinek kulcsa a mindenkori gyors, verhetetlen észjárása, a rögtönzött problémamegoldó készsége és a kedvessége.
 
 
0 komment , kategória:  B1 Heti horoszkóp  
RÁK Jún. 22. -Júl. 22.
  2012-04-30 08:51:57, hétfő
 
 Kiváló eredmények várhatók. Attól függetlenül, hogy most csupa jó dolog történik Önnel, valahogy mégis csapnivaló a kedve. Vegye észre végre, hogy közben anyagilag és érzelmileg is gyarapodik, és ne azon agyaljon, hogy a valóság sokkal szürkébb, mint azt korábban gondolta volna. Vannak még rejtett tartalékai, csak várja ki a végét!

Szerelem:
Olykor az igazság nagyon tud fájni. Főképp ilyen kifinomult lélekkel, mint amilyennel Ön született. Mindazokat a dolgokat, melyek fontosak egy kapcsolat jól működtetésére, reálisan látja és kész is tenni érte. Szembesülnie kell viszont azzal, hogy partnere eddig sok mindent másképp értelmezett, mint ahogy azt Ön felé kommunikálta. Ez fájdalmat válthat ki Önben. Itt az idő és a csillagok is minden lehetőséget megadnak ahhoz, hogy elvonuljanak a világ elől kettesben és helyre tegyék a dolgokat.

Karrier:
A munkahelyén higgadtnak, megfontoltnak látszik, aki mindig készen áll segíteni, ha baj van. A hét kezdetén, egy vita során óvakodnia kell attól, hogy ne vegye személyesnek az elhangzott megjegyzéseket. Ilyen helyzetekben előnyére válik, ha objektívebb és realisztikusabb. Amennyiben vezető pozícióban van, most különösen kitűnik a csapat iránti lojalitása és a kollegái érdekeinek oltalma egy ügy kapcsán. Sikereinek kulcsa a veleszületett megérzései és a határtalan képzelőereje.
 
 
0 komment , kategória:  B1 Heti horoszkóp  
OROSZLÁN Júl. 23. – Aug.23
  2012-04-30 08:51:10, hétfő
 
 Járjon el többet társaságba! Kifejezetten otthonülő lett az utóbbi időben, ami teljesen érthető az Ön helyzetében. Ám ahhoz, hogy üzleti ügyei fellendüljenek, kapcsolatokra van szüksége. Sőt, ha még nem talált rá az Igazira, akkor most remek alkalom kínálkozik a vadászatra! Ne búslakodjon a munkahelyi akadályok miatt, ezek mind átmenetiek.

Szerelem:
Ezen a héten úgy tűnhet, hogy minden a fejére esik Ön körül, főképp a párkapcsolatát érintő tényezők. Előbb összevesznek egy semmiség miatt, utána keresik egymás kegyét a kibéküléshez és bizonygatják egymásnak szerelmüket. Beszélgetniük kell arról, amit igazán ott belül éreznek egymás iránt. A mostani bolygóhatások ennek lehetőségét egy kicsit szokatlan módon támogatják. Ennek ellenére édes lesz a megbékülés.

Karrier:
Ezen a héten kollegiális körben kiemelkedő szerepet kap az Ön egyenes stílusa, a népszerűsége, az Önből kisugárzó erő és magabiztosság. Megbizonyosodhat arról, hogy Ön a legerősebb húzóereje a csapatnak és öröm Önnel együtt dolgozni. Kollegái felnéznek Önre. Amennyiben vezető pozícióban van, mostanság a példamutatása lesz a legnagyobb pozitív hatással a beosztottaira. A sikereiben igen nagy szerepet játszik a személyes kisugárzása, a karizmája.
 
 
0 komment , kategória:  B1 Heti horoszkóp  
SZŰZ Aug. 24. – Szept.22.
  2012-04-30 08:50:24, hétfő
 
 Aludjon többet! Rengeteg izgalmat tartogatnak a következő napok ingatlan- és autóvásárlás egyaránt szóba jöhet, akár egyszerre is. Hajlamos lesz most az idegi alapú fejgörcsökre és gyomorégésre, ezért tartson mindig kéznél fejfájás csillapítót, és savlekötőt! Munkahelyén is sürgetik majd a határidők, de ne aggodalmaskodjon, mindent megold majd!

Szerelem:
A hét során különös szerepet kap a jó humora, a kommunikációs készsége a szerelmi kapcsolatában főképp, ha most ismerkedik vagy épp kibontakozó félben lévő románc előtt áll. A jelenlegi csillagászati hatások ébresztgetik Önben a romantikus érzelmeket. A környezetében valaki nagyon vonzódik Önhöz. Egy utazás kapcsán új ismeretségre tehet szert, amiből akár szerelem is lehet első látásra.

Karrier:
A munkahelyén teljesen lenyűgözi a kollegákat azzal az erővel, amivel koncentrálni és irányítani tudja a munkáját. Számíthat arra, hogy ügyes bajos dolgaikkal Önhöz fordulnak segítségért, mivel tudják, hogy az Ön figyelmét nem kerülheti el semmi, ami gondot okozhatna. Pillanatok alatt elhárítja a felmerülő hibát vagy kételyt. A tárgyalásai során az egyedi humora megcsillantása kedvezően fordít a tárgyalás menetén. A sikereire kedvező hatással van a precízsége, a rugalmasság és a következetes gondolkodásmód.
 
 
0 komment , kategória:  B1 Heti horoszkóp  
     1/76 oldal   Bejegyzések száma: 753 
2012.03 2012. április 2012.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 753 db bejegyzés
e év: 7214 db bejegyzés
Összes: 36006 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 254
  • e Hét: 1263
  • e Hónap: 7061
  • e Év: 436485
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.