Belépés
agica2004.blog.xfree.hu
Belőlem csak egy van, másokból is:) Módosítva, mert nagyképűnek tűntem, nem vagyok az. - Fehér lovag-king-kong :)))))))))) ,,Nem azok a nagy emberek, akik n... kovács ágica
2004.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Harmónia......
  2012-08-28 17:42:00, kedd
 
  Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Ígéret hatja át.

Hattyú - Nemes öntudat, metamorfózis (átalakulás)

Üzenetét a "rút kiskacsa" mese hordozza. A legnagyobb metamorfózis az ostoba önhittséget állítja szembe a nemes öntudattal. A külső szépséget hozza összefüggésbe a lelki fejlődéssel. A hattyú élete minden tudását megszerzi, és elénekli élete utolsó hattyúdalát, majd visszaadja lelkét a teremtőnek. A teljes életet élő, a bölccsé váló ember jelképe. A Cygnus csillagkép formájában az égen is megtaláljuk. Ez a cigányok csillaga, elsősorban morfológiai okból. (cygnus-cigány szavak hasonlósága). Azt tanítja, hogy az előítéletektől mentes, a lényeget látó, az életnek örülni tudó ember igazán bölcs.

Szerelmi üzenete: Azt lásd a másikban, amilyen ő valójában - tedd félre előítéleteidet, próbáld a világot kedvesed szemével nézni, s megláthatod önmagadat, mint a hattyú a víztükörben. Párkeresőknek üzeni, hogy ne a külsőségeknek dőlj be, a lelket lásd a másikban.

Ezt mondja neked:

Szükséged van átalakulásra valamelyik életterületeden? Ha igen, akkor itt az idő!
A szépség, az esztétikum, a külsőségek változtatásának idejét is jelzi - vizsgáld felül külső megjelenésedet, és lehet, hogy egy új frizura, egy kis szolárium, kozmetika, smink - vagy épp ezek elhagyása jelentik a megújhodást. Nézd meg a Holdnaptárban, mire alkalmas a mai nap!
Ismerd fel a lehetőségeidet! A mai nap mindent eléd hoz, amire vártál.
Erre is gondolj: ,,Lásd annak, amivé válhat, s azzá válik, ami lehetne!" Csajkovszkij: Hattyúk tava. Olvasd újra a Rút kiskacsa meséjét


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harmónia......
  2012-08-07 13:23:49, kedd
 
  Kedves agica2004 !

A Harmóniakártyád szava és a kép összefüggései határozzák meg a mai napodat. A szó és a háttér szimbólum együtt mutatják meg az Univerzum üzenetét.
A mai napodat Egzaltáltság hatja át.

Folyó - érzelmek, érzékenység, változékonység, körforgás

Jelképezi az érzelmeket, a valahová tartozást. Aki a folyóba esik, vagy megpróbál ellenszegülni, leküzdeni a sodrást, vagy úszik az árral. Te hogy viszonyulsz életed folyójához? A folyó medre az önuralom jelképe. Ha a folyó árad, az lelkünk háborgását jelzi, az elvesztett önuralom újra megtalálására figyelmeztet. A piszkos víz a lelki, mentális zavarok, nagymértékű elfojtásának jelképe, míg a folyópart az új életszakaszt jelenti. Ha belesiklunk a folyóba, az átölel, de vigyázni kell az ismeretlen örvények csapdájára. A folyó azt jelzi számodra, hogy mások érzelmeire tekintettel kell lenned! A fotón a Duna, mágikus folyónk, országunk fő ütőere látható, mely ha a Magyarok Kártyáján is kijön, az ország érzelmi szintjét fejezi ki.

Szerelmi üzenete: Párkapcsolatban élőknek azt súgja, hogy urald az érzelmeidet, ne engedd, hogy lehúzzanak, élvezd a víz és a párod ölelését. Párkeresőknek jelezhet ismerkedést vízben, vízparton, strandon, uszodában. Jelez érzelmi kiszolgáltatottságot, sebezhetőséget.

Ezt mondja neked:

A folyó azt jelzi számodra, hogy mások érzelmeire is tekintettel kell lenned!
Figyelj a körülötted élőkre, mert váratlanul kellemetlen helyzetben találhatod magad, amire nem gondoltál.
Ne engedj a lelki agressziónak. Ha úgy érzed, sírnod kell, engedj szabad utat a könnyeknek. Nem baj, ha ma nem tudsz önállóan ítélkezni egy helyzetben, kérj tanácsot másoktól.
Erre is gondolj: India szent folyója a Gangesz, mely megtisztítja a híveket bűneiktől. A Holddal analóg. A kiválasztó rendszer egészségére jobban kell figyelned. Énekelj népdalokat, amikben folyóink szerepelnek (Tisza, Duna, stb..) A víz, mint őselem, mely mozgásban van, él, táplál, vagy pusztít.Ha teheted, menj ki ma egy folyó partjára, kicsit meditálj, imádkozz, vagy nézelődj a vízparton. (Ha nyár van, keress lehetőséget a megmártózásra is.)



 
 
1 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2012.07 2012. Augusztus 2012.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 2 db bejegyzés
e év: 53 db bejegyzés
Összes: 26622 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 284
  • e Hét: 562
  • e Hónap: 3885
  • e Év: 49092
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.