Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Kohut Katalin: Koros gyermek verse anyjához
  2013-01-14 11:22:51, hétfő
 
  Koros gyermek verse anyjához

Milyen is volt csoda-arca
felidézni de nehéz,
s oly' nemes ecsetvonása
emlékem a drága kéz,
mellyel simogattad fejem,
megöleltél lelkesen.
Öled volt a biztonságom,
most is egyre csak vágyom,
gyermeki szívvel kívánom
lágy hangod legyen dalom.
Ringasd el megfáradt testem,
szoríts magadhoz hűen,
emléked örök énbennem,
szeress még, ahogy régen!
Egyetlen csillag az égen,
Te óriássá nőtt sziget,
ugye leszel menedékem,
ha bánat fojt, világ rideg?
Mai nap is emlékezem,
szemed tisztaságát lesem,
olvasom, mint régen tettem,
mit tükröz a tiszta lelked.
Aranysugárral írom fel
nevedet a szívembe,
soha nem felejtlek én el,
itt vagy bennem elrejtve.
Megköszönöm anyák napján
szép szavaid, tanácsod,
emlékezem Édesanyám,
gyermekin óvom álmod.

2013. január 14
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Találkozás a szabadköművessel 1995-ben
  2013-01-14 10:41:28, hétfő
 
  Kohut Katalin: Találkozás a szabadköművessel

Anna nem mondhatta el magáról, hogy könnyű élete volt, de amin keresztül ment mostanában, az meghaladta minden képzeletét. Figyelmeztette egy pszichológusnő előtte, ha furcsa jelenséget észlel, hívja ki a parakutatókat, vagy az Ufó kutatókat. De már ezek a különös jelenségek régóta követik, s lakásból a tárgyak, pénzek eltűnésével együtt. Érezte régóta, hogy nincsen egyedül. Hová forduljon, hol keressen szakembereket?
Kérte egy orvos segítségét, akivel randevút beszélt meg. Piros autóval várta őt nem messze az utcájuktól. Jóképű volt az orvos és nagyon udvarias. Anna azon lepődött meg a legjobban, hogy életében először letegezett valakit, hogy már nem a fehér köpenyt tisztelte, hanem embert látott az orvosban, akitől segítséget remélt. Pál elmesélte, hogy ő szabadköműves, s hogy ők azért vannak, hogy segítsenek ott, ahol tudnak. Anna elmondta, miket tapasztalt, hogy a családi házban szabályszerű horror felvonulás történt, s az egyik szirmabesenyői reikis felnyitotta a harmadik szemét, hogy lássa a láthatatlant, halottakat, szellemvilágot, démonokat terelgetett ki a házból elmondása szerint, akik tisztulni jöttek. Pál egy kézmozdulattal lezárta a harmadik szemét és kérte, hogy ne foglalkozzon semmivel.

Felmentek kocsival Szentlélekre, a hegy tetejére. Ott történt meg a találkozás a földönkívüliekkel. Amint kiszálltak az autóból, két űrhajó tűnt fel egymás fölött, úgy tűnt, a felső figyeli a szabadköművesek űrhajóját. Nem bírta elképzelni sem, hogyan beszélgettek Pállal, mert annyira hatalmas nagy dermedt hidegség támadt, hogy Annának be kellett ülnie az autóba, s ezt kérték a földönkívüliek is. Sötét volt, nem látott szinte semmit.

Mikor Pál megjött, közölte, hogy az az űrhajó, amelyik felül látszott, elviszi az embereket a földről és soha többé nem hozza vissza őket. Pál éppen barátnőt keresett magának, s Annát gondolta erre a célra, viszont a lány kimondottan segítséget remélt. Közölte az orvos, hogy a rózsakeresztesek mind nagyon erkölcstelenek, de ugyanolyan elméletet tanultak, mint ők.
Pál segítsége meghiúsult, Annát ezt követően körbe vette a felső űrhajó hidegsége. Megdermedt minden a családi házban, szabályszerű földönkívüli felvonulás történt. Még a háztetőkön is lyukak sorakoztak, libasorban vonultak egyesek, mások sípszóval hívták a láthatatlanban a csapatot, síppal terelték össze őket, Anna körül ugráltak az udvaron, meg a padláson is egész nap. Máskor robot hangokat hallott. Volt, amikor a tatárdombi - Bolha-hegyi - csillagok egyike szabályszerűen villámlás-félével a földhöz szegezte. Anna megszeppenve észlelte a történéseket. Tudta, hogy vannak olyanok, akik a föld megsegítése miatt vannak jelen, s vannak, akik föld ellenesek, ezek nagyon gonoszak.
Második találkozásukkor kislányos alkatára nem jött fel a farmernadrág, egy nap alatt hatalmasra dagadt a dereka. Nem tudta, mi történt vele.
Ekkorra Pál szakállt kezdett növeszteni. A lány mondta, hogy az előnyös lesz neki, mert kicsit csapott az állkapcsa, legalább eltakarja. Nagyon jól ismerte az arcokat, tisztában volt egy-egy jellemtelenség külső megjelenésével.
Hajnalban fát vágott, szenet cipelt, de akkora súly telepedett mindenre, hogy nem bírta felemelni. Még a táskájára is mázsányi súly telepedett, hatalmas elektromos erő vette körül testét. Néha egész nap pufajkában volt a házban, mert volt, amikor a lobogó tűz a kályhában egy szempillantás alatt kialudt, különösen estefelé, s megszállta a házat a halál hidegség. Ekkor eszébe jutott a Megrakják a tüzet, mégis elaluszik kezdetű népdal.
Anna egyre rosszabb állapotba került, egészsége megrendült. Pállal összetalálkozott a kórházban, már a fejét sem bírta felemelni, annyira tönkrement, Anna még jobban.
A földönkívüliekkel való találkozás következményei soha sem múlnak el, a hatalmas nagy félelemről nem is beszélve, ami befészkelte magát Anna szívébe.
Nagy hadjárat indult meg ekkor a szabadköművesekkel való találkozása miatt ellene, a találkozásuk miatti bosszúnak talán soha sem lesz vége.

2012. január 7.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Börtön karmás vagyok minősíthetetlen álmokkal
  2013-01-14 09:09:01, hétfő
 
  1991-es II-es idegosztálybeli hangelmenéses média gyalázásom, elektromosság kapásakor a kezeimbe, testembe fénytesttel hatolásuk idején mondta a főorvosnő, hogy kezdjem el vezetni az álmoskönyveimet, melyeket 1997-ben a menhely hatalmas erővel - mely mai napig személyiség megszűntetéssel részt vesz maga helyetti emberekre zúdított apokalipszisben Müller Péter Sziámi népével - bezúzott az összes anyagommal együtt. 17 könyvanyagom volt készen, több daljátékkal, mind az életemről szólt, mint az Annás novellák a Vörös Oroszlán karmikus sorsú egykori kommunista kor ismétlőiről, a mesék a nemesekről, ( már meggazdagodott felemeltekről, Jehova johannás kutyáról), ezért került bele a börtön kígyója a gyermekversek közé, mert a nemesek is a börtönnel emelkedtek, éltek szép életet, a börtön pedig a sötétkapus dögökkel van a láthatatlan világban a lakásokban.

Közösen ismételték Orbán Viktorékkal és a médiával az összes írásomat a már médiába került börtön népekkel, köztük a média által emelt termékenységi népekkel, végtelen szappan tisztuló sorozatokkal, mexikói és barzil börtön népekkel. Már eleve az öngyilkosságoknak csak a börtönt szabadna érinteniük, s itt anyámon kezdték el a naponkénti öngyilkosságot gyerekkoromban, mert minket, embereket senkinek sem volt szabad szeretni, míg a karmikusok, a börtön és elmeosztályok szerető családban nőttek fel. 1995 óta kaptak férjet, feleséget, rendezték életüket már ismétlésben is, sokan hívő fanatikusként, de mint írtam a két utcai közös berendezettek és a buta szőkék, könyvben kiadottak emelkedése emberek támadásával már száz esztendeje is tart.

1995-ben elhangzott Júlia jósnőtől a mondat, hogy engem a börtön karmájába löktek. Már a Főnixes daljátékot karmikusan írtam meg, Anna főszereplője én lettem, a megváltója valamennyi zenésznek, kereszten rózsásnak, amit itt Borsodban a 666-ként megírott Hamis próféta korláti cigányai is képviselnek, akiket ufóknak kellett volna megtámadniuk, mindegyiknek megvolt a maga ellensége, de megmentették sorban őket. Akkor az egészségügy az elmebetegek megmentésébe, a nyomorultak 1967-es együttessel beállított kezdetéhez tért vissza az ismételt nyomorba döntésemmel, a nyomorultak emelésével. Alkoholisták, boszorkányok lettek híresek és nevesek Jung és okkultista elméletek megtanulása mellett az egészségügyben, a Titok népe tanításaival, cigiről szoktak le, én a cigizést (illetve dohányzást, mert cigire nem telik, a dohányt is ritkán veszem meg) a kínzásom miatt nem tudom abbahagyni. . Kávét kezdtem inni, holott egyszer ittam életemben Dupla kávét véletlenül, amit együttessel szintén beállítottak, mint a Bonbont is, majd visszatértek a Tejkaramellás operettek idejébe. Ez már mind nyomorult volt, jólétbe kerültek. Borsod valamennyi sötétkapus, árnyékvilág szülöttjét megmentették betegségéből, puffadásukkal együtt én is puffadok. Az ember áldozó orvosi bizottságon részt vevők egyik orvosa a felpuffasztott testemet úgy írta le, hogy jól táplált nőszemély akkor, amikor havi tízezer forint szociális ellátást kaptam, nem volt mit enni. Most is egy hónapig eszem a legolcsóbb pulyka parizert, egy vajkrémmel.

A cigányokat a pszichografológia alapján születésem óta emelik megváltóval, emberi felmutatással, az én áldozásommal a zsidósággal és keleti népekkel együtt, egyetlen közös nagy áldozással.

Mai napig ismétlik átírva az álmaimat, mint az atlantiszi földrengést. Ma hajnalban is minősíthetetlen álomra ébredtem. Éppen orvosnál voltam, s nem tudtam tájékozódni, eltévesztettem az ajtókat. Most azoknál járhatnak a börtön karmások közül, akik tájékozódási képtelenségben szenvednek. 1986. óta a boltfóbiás én lettem, vagyis már akkor az elmeosztály betegségein haladtak végig, az összes eddig kiadott betegségen. Az egész családot belekeverték az álmaimba, nem tudom, kitől lehetne segítséget kérni. Idegen házakban járok, kifosztanak, mindig alárendelt helyzetben vagyok, már 1998. óta kimondottan cigánysággal és fajtalankodókkal függnek össze az álmaim, míg azelőtt az életemről szóltak, illetve a szerepekről.

Sebek jönnek ki rajtam öt esztendeje. Itt vannak a lakásban velem a lyuggatók 1995. óta, melyek nemcsak a ruháimat, fehérneműimet, hanem a testemet is lyuggatják, mert a cukorbetegségek szövődményein is végig haladnak egyéb betegségeikkel a forgószél hadművelet névlistájának. Miután tönkre teszik valamelyik testrészemet, felszámolják még az egészségügyi részlegét is azoknak, akik részt vesznek az ember áldozásban. A vasgyári sebészeten egy cigány röntgenes és egy orvos nem volt hajlandó begipszelni a bokámat pár évvel ezelőtt. Még a papír is eltűnt a lakásból, hogyan hívták az orvost. A cigány közölte, hogy nekem agyi eredetű a bokaficamom, vagyis utalt a börtön rontására.

Mivel rajtam van, a hátamon, melleim alatt körben a Rákóczi tér, elme iszonyata, amelyik elvette a hangomat fullasztó szorításával, senki és semmi sem tud rajtam segíteni.

Most olvasom, hogy a nemesek mennyire szép életet éltek, s a már megtisztult Jeruzsálem emelte, tüntette őket ki. A zsidók kezdték a Bizottság avantgard beállítása szerint az ember áldozást, 1995-ben zsidók helyetti teljes begyűjtést és biblia olvastatást tartottak a Tatárdombon.

Egyetlen életem összezúzása a börtön és elmeosztályok által mutatja, hogy azt tesznek, amit akarnak, senki és semmi sem tud segíteni, mert mindenkit megöltek, aki szeretett engem valamikor.

Nekem nem járt a szép élet, az emberi egyetlen életemben, mindent irigyeltek tőlem, nemcsak a tanulást, az okosságot, az ének-zene, magyar tehetséget,a beszédemet, az akusztikai nyelvi tehetségemet, a külsőmet. Mindent elvettek és megsemmisítettek, rémségessé leszel és többé örökre nem leszel - ez lett az én sorsom, amint a bibliájukban megírták az egykori tökéletes angyalnak, Tirus fejedelmének. Emberhez méltó sors a karmikus börtön és teremtményeinek, mint az Időjelek testenyészeteinek, jólétben, gazdagságban élnek luxus körülmények között. Átléptek a holnapba, én vagyok a Voltam az RTL klub fórumosai szidalmai alatt, mikor a kezeimben lévő elektromossággal össze-vissza ütöttem a billentyűket és minden buzinak, fertelmesnek elmondtak engem. Volt koncerteket is ezért rendeznek a karmikus börtön szülöttek. Közéjük tartoznak a süketek és némák is, ezért törték el a bal fülemet és kaptam belé egy hatalmas misztikus rontást, mely hatalmas fájdalommal és egyensúlyzavarral jár, de hat éve az egyik betegük miatt a füleimbe kaptam újabb misztikus rontást, amiatt rángatódzik a szám, mert ez is a pszichiátriai gyógyszerük mellékhatása, mint a lábdeformáció, amit én lyuggatással kaptam. El kell ismernem, valóban sok rontás van a testemben, sokan vagyunk, ezt elnevezték skizopreniának, különösen a Zoltán Erika elektromos puffasztója dagad bennem a legjobban. 1998. óta az Idegenhangú Évás forgószeles árnyékvilág helyetti puffasztást hajtanak végre, közéjük tartozik Staller Ilona is a szőke túlélőkkel, a Rákóczi térrel, a Heti hetes gárdájával, ezért nevezték felete levesnek magukat, fekete árnyék az eredeti külsejük, népeik emberi testeket deformálnak.

Jelenleg a cigány elmeosztályok emelésése a Pán-Európai Unió Pszichografológiája alapján ott tart már Borsodban, hogy Világsátrat létesítenek a cigányok további emelése érdekében. Egyetlen áldozással megváltották az egész világot, hiszen innen emeltek minden országot, mely érintett volt az országba hozott, lefordított, megjelentett könyvekben, melyeket a börtön készített elő 1956. körül. Még Göncz Árpád valdens is börtön téglás, ezért hangzott el a mondat, hogy "Ha én egyszer kinyitom a számat", de nem reagált rá. Száz éve számolják fel az embereket a pszichografológia alapján Magyarországon, hiszen itt éltek a legtöbben.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2012.12 2013. Január 2013.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 19 db bejegyzés
e év: 329 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 781
  • e Hét: 1149
  • e Hónap: 7390
  • e Év: 59656
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.