Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
Szánalmas első helyezésünk az EU-ban - sehol nincs ekkora in
  2013-01-16 20:49:12, szerda
 
  Szánalmas első helyezésünk az EU-ban - sehol nincs ekkora infláció
Ma | 17:47


A Fidesz-kormány unortodox matolcsyzmusának eredménye egy szánalmas első helyezés: tavaly mi zártunk a legmagasabb inflációval az Európai Unióban. Világos, hogy Orbán nagy szabadságharcában az emberek pénztárcája vérzik el - írta a STOPhoz eljuttatott közleményében Tukacs István szocialista országgyűlési képviselő.

"A miniszterelnök melldöngetve hangoztatja, hogy az uniós elvárásoknak eleget tesz az ország és alacsony a költségvetési hiány. Azonban elfelejti megemlíteni, elvárás az is, hogy az infláció csökkenő pályán legyen. Most nem azon van" - írta a szocialista politikus.

"Az Orbán-kormány bukott gazdaságpolitikájának sikerült elérnie a pénz értékének erőteljes romlását. A rezsicsökkentés üdvözlendő, de ha a pénz értéke ilyen drasztikusan csökken, akkor alig ér valamit. Az élelmiszerek, az iparcikkek és a szolgáltatások árai folyamatosan emelkednek, a pénztárcák pedig egyre hamarabb ürülnek ki.
Hagyjuk a mellébeszélést: az inflációt a kormány okozza. Az áfaemelés, a számtalan új adó bevezetése, illetve azok áthárításai nagymértékben járultak hozzá a kimagasló pénzromláshoz. De döntő szerep jutott a nemzeti bank (fideszes pártdelegáltak által erőltetett) monetáris politikájának is, amikor nem követte az inflációs célt, hanem nyakra-főre kamatot vágott.

Elég a forint értéktelenné tételéből!

Elég a Matolcsy-féle kilátástalanságból, a szakadékba vezető útból!

Új kormányra van szükség, olyanra, mely a pénz vásárlóértékét megőrzi és nem terheli tovább a pénztárcákat!" - írta Tukacs István.

| STOP


http://www.stop.hu/gazdasag/szanalmas-elso-helyezesunk-az-eu-ban-sehol-nincs-ekko ra-inflacio/1115410/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A nemzetállamok vége?
  2013-01-16 18:38:00, szerda
 
 


A nemzetállamok vége?
2013. 01. 15. kedd. - 19:03

A fehér civilizáció válságának betetőzése az a demográfiai katasztrófa lesz, amely már zajlik, és amely néhány évtized múlva, a ,,vakok" számára is nyilvánvaló lesz, és amely eltörli a föld színéről, ezt a magasrendű, kultúrateremtő civilizációt, a mi civilizációnkat. Vannak olyan gondolkodók, mint például Oswald Spengler, akik szerint ez törvényszerű. minden kultúra végigmegy a születés, a felemelkedés, és a lehanyatlás fázisain, ez így volt a múltban, és így lesz a jövőben is, ez alól a Nyugat sem kivétel.

S vannak olyan gondolkodók, mint például Ulick Varange (Francis Parker Yockey) akik szerint nem törvényszerű a megsemmisülés, ezen gondolkodók szerint lehetséges az újjászületés, ha a Nyugat ,,visszatalál" a ,,szellemi, lelki maghoz", amely önmaga lényegét adja, és újra birtokba veszi azt. A demográfiai probléma hazánkban is egyre inkább a közgondolkodás részévé válik, ,,köszönhetően" a fokozódó cigányproblémának, a fiatalok elvándorlásának, az egyre inkább tudatosuló, közelgő ,,nyugdíjkatasztrófának".

Hazánk és a Nyugat elkövetkező évtizedekre előrevetített demográfiai trendjeivel foglalkozik Pokol Béla: Európa Végnapjai című könyve. Míg Közép és Kelet Európa országaiban a csökkenő népesség mellett, a rohamosan növekvő cigány populáció, addig Nyugat Európa országaiban az Európán kívüli bevándorlók alkotják a fő problémát. A probléma másik alkotóeleme a fiatalok elvándorlása, ez a folyamat már tart (a válság hatására gyorsul), és a szerző szerint akkor fog végzetessé válni, mikor a nyugat-európai államok ,,hivatalos túlélési stratégiájának" része lesz, vagyis mikor végleg feladják az Európán kívüli bevándorlók integrálhatóságának mítoszát, és helyüket Közép- és Kelet-Európa ifjúságával kívánják feltölteni.

Ha ez bekövetkezik, akkor a keleti államok elindulnak a dezintegráció, a szétesés útján, összeomlik a szociális ellátórendszer, a közbiztonság, a nyugdíjrendszer. A fiatalok elvándorlása felgyorsítja a demográfiai összeomlást, marad egy rohamosan csökkenő létszámú, elöregedő, életteréből fokozatosan kiszoruló fehér népesség, és egy robbanásszeren szaporodó, fokozatosan tért hódító cigány népesség.

A nemzetállamok vége?

Nyugat-Európa államai is végig fognak menni a dezintegráció, és a kényszerű szegregáció fázisain, ez a folyamat elvezethet a nemzetállami keretek széteséséhez is. A szegregáció ,,mikroszinteken" már beindult a szülők elviszik gyerekeiket azokból az óvodákból, iskolákból, ahol a cigánygyerekek aránya megnő, továbbá azokról a településekről ahol egy bizonyos szintet meghaladt a cigányság arányszáma, megindult a magyar népesség elvándorlása.

Az elvándorlás másik oka, hogy ezek a települések általában az ország szegény régióiban vannak, tehát az elvándorlást ösztönzi a munkanélküliség, a kilátástalanság, a jobb élet reménye, máshol. A szegregáció eredménye az lesz (lehet), hogy létrejönnek etnikailag homogén (teljesen elcigányosodott) települések, később esetleg térségek, amik akár egymással is ,,egyesülhetnek", gondoljunk például Kelet-Szlovákia és Észak - Kelet- Magyarország fokozatos elcigányosodására.

Van-e esély egy cigány állam megszületésére?

Nincs, mert a cigányság kulturálisan alsóbbrendű, államalkotásra képtelen etnikum.

A cigányság története során kialakította ,,parazitastratégiáját", amellyel túlélését biztosítja, de ehhez szüksége van egy" gazdatestre", tehát, ha kialakulnak az etnikailag homogén övezetek, továbbá végbemegy az állam ,,szétzilálódása" (megszűnik a közbiztonság, megszűnik a segélyezés) , akkor a szegregálódó (elkülönülni akaró) magyar (és más kelet-európai) népességnek már egy más formában jelentkező cigányproblémával kell szembenéznie, (egy mainál is sokkal súlyosabb formájával).

A nyugati államokban is megindult a szegregáció folyamata, még az olyan multikulturális példaként kezelt városokban is, mint Marseille. A nyugati civilizációt fenyegető demográfiai katasztrófa, szellemi és erkölcsi lehanyatlásának következménye a végső fázis.

A jelenből a jövőbe tekintve, ma még több forgatókönyv képzelhető el, a fehér civilizáció sorsáról. Lehetséges, hogy felébred a fehér nemzetek életösztöne és megpróbálják megmenteni országaikat a megsemmisüléstől. Ha ez nem történik meg, a nemzetállami keretek szétesnek. Létrejönnek az etnikailag homogén területek, Európa lesüllyed a törzsi háborúk szintjére.

Ezután már csak az lesz a kérdés, hogy ezek a megmaradt fehér területek meddig lesznek képesek ellenállni a primitív, harcias, Európán kívüli hódítóknak. Az utolsó fázisban Európa átalakul egy alacsonyrendű, primitív meszticcivilizációvá. Ahhoz, hogy a fehér civilizációnak legyen esélye életben maradni, a nemzeteinek le kellene ,,ráznia magáról" a háttérhatalom uralmát, az életösztönét megfojtó liberalizmust, meg kellene tagadnia a kultúragyilkos modernista mítoszokat. Ehhez meg kellene születnie (minden nemzeten belül) és uralkodóvá kellene válnia egy új szellemi elitnek.

Guillaume Faye francia újjobboldali gondolkodó szerint a fehérek utolsó esélye, egy a közeljövőben bekövetkező ,,faji kataklizma" (kiterjedt összecsapás-sorozat) ahol eldől a pusztulás vagy újjászületés kérdése.

Guelf - Kitartás.hu

http://kitartas.mozgalom.org/aktualis/a-nemzetallamok-vege
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A magyar zászlót is ki fogják tiltani a stadionokból?
  2013-01-16 18:23:57, szerda
 
  A magyar zászlót is ki fogják tiltani a stadionokból?


A Csányi Sándor vezette Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) a FIFA elvárásainak megfelelve, kitiltaná az stadionokból az Árpád-sávos zászlókat és a Nagy Magyarország szimbólumokat. Amikor ezt a hírt olvastuk, azt hittük csak rosszul látunk és valami furcsa időutazásban veszünk részt, visszacsöppentünk az ötvenes évek elejére, a Rákosi-korba.

De nem! Ez a hír ma jelent meg, lassan 23 évvel a rendszerváltozásnak nevezett akármi után, egy elméletileg nemzetinek mondott Orbán-kormány regnálása alatt. Egy olyan országban, ahol papíron mindenkinek joga van a szabad véleménynyilvánításhoz, ahol mindenkinek joga van saját nemzeti jelképeit viselni, vagy ne adj Isten azokat magával vinni egy stadionba. De tévedtünk, ehhez mostantól a többi Európai országgal ellentétben a magyarnak már nem lesz joga, mert így döntött az MLSZ. Mert szerintük ez így korrekt, így demokratikus, így európai.

De, ugyan, miért állnánk meg itt! Tiltsuk ki a piros-fehér-zöld magyar zászlót is a meccsekről, hiszen az sértheti az ezer éves magyar elnyomástól szenvedő románok vagy a szlovákok érzékenységét! Mellőzzük a Himnuszt is, hiszen csak a reklámtól veszi el az időt (e tekintetben a nemzetközi kézilabda szövetség már előbbre jár), és amúgy is szomorú, meg patetikus. A Wewill rock you, vagy a Livin' la vidaloca sokkal menőbb. A szurkolókat csak fehér ingben és nyakkendőben engedjük be a stadionokba, mint a régi szép időkben az Ifjúsági Parkba. Pár nyugdíjas munkásőr, vagy a KISZ-es Ifjú Gárda egykori tagjai bizonyára örömmel vállalnák ennek ellenőrzését. Vigyázzunk arra is, nehogy örüljünk a válogatott góljainak, hiszen ez érzéketlenség volna - gondoljunk csak bele, milyen fájdalom ez az ellenfélnek! Sőt, lehetőleg ne is magyarul szurkoljunk - hiszen így az esetleges gyalázkodásokat elrejthetjük a FIFA ellenőreinek árgus fülei elől. Bíztassuk csapatunkat angolul a kivetítőn megjelenített sportszerű és politikailag korrekt jelszavak skandálásával: ,,Győzzön a jobb, vesszen a rasszizmus"! ,,Ne szurkolj, barátkozz!"

Nem kerülhetik el figyelmünket a mezekre varrt címerek sem, hiszen a fele Árpád-sávból áll. Tépjük le a szennyes múlt e félelem-és gyűlöletkeltő relikviáit is!

Ma még vicc- holnap valóság. Hiszen ki merte még akár csak ma reggel is rémálmodni, hogy a ,,nemzeti nagytőkés" példájaként állított Csányi lesz az, aki a minden eddigi MLSZ-elnöknél mélyebbre süllyed nemzeti szimbólumaink megtagadásában?

A FIFA szelektív érzékenységén már meg sem lepődünk. Nyilván véletlenül elkerülte a figyelmüket a magyar válogatott idegenbeli mérkőzésein rendre megjelenő különböző, ocsmánynál ocsmányabb magyarellenes feliratok. Megvan róluk a véleményünk, de tőlük nem is várunk többet. Megszoktuk már, hogy kettős mércét alkalmaznak velünk szemben.

Viszont azt nem lehet megszokni, hogy az elméletben a magyar labdarúgás és Magyarország érdekeit képviselő MLSZ a saját szurkolói ellen lép fel, súlyosan korlátozva őket alapvető jogaikban és szabad véleménynyilvánításukban. Nem lehet megszokni - és nem is szabad. A magyar stadionok nem válhatnak a nemzeti öntudat temetőivé. Ha valamikor, akkor most nagyon nagy szükség van az összes szurkoló összefogására. Sőt, azokéra is, akik nem járnak meccsekre - ha a színházakból tiltanák ki nemzeti jelképeinket, akkor az sem csak a teátrum-rajongók ügye volna.

Mai közleményük szerint az MLSZ az Árpád-sávos zászló és Nagy-Magyarország közszemlére tételét a lelátón ,,kirívóan megdöbbentőnek, agresszívnak és visszataszítónak" tartja. Nos, azt eddig is tudtuk, hogy az Magyar Labdarúgó Szövetségnek nem sok köze van a labdarúgáshoz - most már az is világos, hogy a magyarsághoz sem. Az világos, hogy Szövetség - de vajon kiké?

Széljegyző


http://jobbegyenes.blog.hu/2013/01/16/a_magyar_zaszlot_is_ki_fogjak_tiltani_a_sta dionokbol
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kilakoltatták Magyarországot
  2013-01-16 18:16:44, szerda
 
 
Kilakoltatták Magyarországot

Szomorú szívvel tudatom, hogy 2013 januárjában kilakoltatta hazánkat Magyarországról az ország új tulajdonosa, mert nem fizette az általa behatárolt élettér ingatlanjainak értékére felvett, svájci frankban meghatározott kölcsöneit . Sajnáljuk, de menniük kell ! Mindegy hová mennek . Ez a föld most már azoké a bankároké, akik fedezetet adtak korábban a nagymennyiségű hiteleikre . Ja, hogy akkor még kommunizmus volt Magyarországon ? Az nem számít ! Aláírták az illetékesek, azok, akik még ma is vezető beosztásban vannak, sőt átmentették Magyarország új alaptörvényében immár másodszor is, az IMF érdekében létrehozott furcsa törvényeket, ami mentességet, és minden vizsgálat alóli felmentést kínál azoknak, akik ezt a furcsa szerződést nyélbe ütötték, s azóta működtették .

Miért csodálkoztok ti ostoba lakástulajdonosok, akiket bepaliztak a TV-ben orrán-száján reklámozott alacsonyabb kamatterheket viselő hitelekkel ? Nem kellett volna új autó ! Szélesebb képernyőjű televíziós készülék, ahol ezek a bankhitelek még jobban megigézik a balekokat . Kellett nektek új telek ? Itt van ! Hogy a szüleitek garantálják a felvett hitelek kezességét ? Az sem érdekel bennünket, mert az apróbetűs kiegészítés a nyomtatványainkon még mindig szerepel . Mindenki legyen felelős a döntéseiért ! Köszönjük, hogy nem akartátok visszaállítani Szent Koronátok Alkotmányát, ami ezeréves jogfolytonosságot képviselt egészen 1944 márciusáig, amikor is a német csapatok megszállása miatt, felfüggesztette önmagát a helyzet normalizálódásáig .

Valóban ! Mikor normalizálódik Magyarországon a helyzet ? Azt mondták nekünk, hogy volt rendszerváltozás, sőt, népköztársaságból köztársasággá lett egy tollvonás alatt, és hazánkat ma ismét Magyarországnak hívják, ami bár köztársaság, de a valóságot nézve inkább részvénytársaság lett belőle . Sólyom László volt alkotmánybíró érthetően ragaszkodik tákolmányához, ami a magyar jogfolytonosságot kalodába zárta a változás éveiben betöltött szerepe által . A Zétényi-Takács féle félévszázados folytonossági kisérlet dugába dőlt, mert az akkori vezetés, sőt, a jelen kétharmados felhatalmazást szerző politikai társulat is igéreteit megszegve, nem léptette törvénybe a magyarok szokásjogán alapuló ősi alkotmányt, pedig jeles alkotmányjogászok is részt vettek az új kormány munkájában egy rövid ideig .

Tóth Zoltán József működése csak ideig-óráig tartott, kipenderítették állásából, mert észrevették, hogy valódi változásokat forgat a fejében . Ha belegondolunk semmiféle programja sem volt a fülkeforradalom győztesének, akik a JOBBIK programjából emeltek ki részleteket, amelyeket kiherélve semlegesítettek egy szépen hangzó, de más jelentésű törvénnyel . Nem véletlen az sem, hogy képtelenség elszámoltatni azokat, akik ebbe a képtelen helyzetbe hozták hazánkat . Jelen törvényeink az 1949-es XX-as törvényre, a volt Szovjetúnió sztálini alkotmányának reánk erőltetett változatán alapulnak .

Ne legyünk igazságtalanok a kormányunkhoz, mert valóban lecserélték a XX-as törvényt, de még sem állították vissza az alkotmányosság jogfolytonosságát . Enélkül viszont értelmetlenek a törvényeink, mert azok még mindig a részletekben nyugszanak . Bruxelles óriási felháborodást tanusított, amikor miniszterelnökünk elhúzta mézesmadzagját a szemük előtt, ezzel a módosított alkotmánnyal hiteltelenné vált azonnal, a liszaboni szerződésben vállalt kötelezettségek miatt .

Hazánk idegen tőke által hitelezett játékpénzen működik, amelynek fedezetére magas kamattal ellátott állampapírokkal fizet, pedig alkotmányos pénzkibocsátási joggal egyedül az általunk megválasztott Magyar Kormány rendelkezik . Minden fillér igénybevétele kamatterhet vonszol maga után, aminek hatására gyengül a nemzet önfenntartó ereje . Két világháború, holokauszt és forradalom hatását is képesek voltunk kiegyensúlyozni 1916 és 1956 között, sőt kétmillió fővel gyarapodott az ország ezalatt, de 1980-tól 2020-ig terjedő negyven évben békeidőben, előreláthatóan ugyanennyivel csökken majd a népesség .

Valami félresikerült gépezet fenntarthatatlan működése ez ? Netán az öngyilkosság egy újfajta módszerét látjuk, amit nálunk tökéletesített ki véglegesen, a bennünket közel félévszázadon át nyomorba kényszerítő, nemzetellenes vezetés ? Mindenesetre a helyzet tarthatatlanná vált, ezért lakoltathatják ki az államalkotó nemzet tagjait apáik földjéről, ahol egy idegen kultúra hajtásait látjuk kikelni jó minőségű földünkből . Régebben semmi esélye sem volt Medicieknek, Fuggereknek, (akiknek a nevéből alakult ki fukar szavunk), velünk szemben, mert a Szent Korona birtokára nem lehetett jelzálog kölcsönt kiadni . A magyar föld nem volt eladható, mert annak minden göröngye a Korona tulajdonában volt ! Ezt nem akarták azok, akik később csellel játszották ki az ősi törvényeket .

Hamarosan eljön az idő az alkotmányosság helyreállítására, amikor az elszámolás is valóra válhat, s kiegyenlítődnek a viszonyok az egész Kárpátmedence területén . Amerika megszállás alatt rogyadozik . Támadják azok, akiknek köszönheti a jelen helyzet kialakulását . Titkos Társaságok, sötét törvények ásták alá a kereszténységen alapuló kultúra domináns rendszerét, ami több mint ezer évig volt képes építeni ezt a virágzó kultúrát, ami a XX-ik század háborúit követően elsikkadni látszik . Az Új Világrend működését érezhetjük a kimondott szó értelmének visszásságaiban . Semmi sincs úgy, ahogyan gondolnánk, vagy leírva látjuk . Egy magát rejtegetni akaró, sötétben bujkáló ellenség munkálkodik körülöttünk !

Görögországot már tönkretették, de a görögökkel nem bírnak egyelőre, mert a földjüket nem hagyják, hiába települtek ki sokan idegen országba a szerencséjük után . Portugália, Spanyolország, Olaszország, Franciaországgal együtt a csőd szélére kerültek a bankrendszernek köszönhetően . Egyenként mindannyiukat felemészti ez a gépezet, de együtt könnyen lerázhatnánk nyakunkról ezt a nagyranőtt kullancsot, akik a vérünket szívják sokszáz éve . Írország, Skócia önállósodni akar, magára hagyva az öregedő angolszász trónbitorlót . Ha ez bekövetkezik, akkor háborúk sorozatára számíthatunk, mert a világot kormányzó erők nem fogják hagyni kezükből kicsúszni a koncot . James Watt rájött a gőzgép fortélyára 1790-ben, amit sikerrel használtak a központosítás nagymesterei, akik a tőzsde által rátehették kezüket földünk értékeire . Azóta sanyargatják ezt a bolygót . Tönkreteszünk teljesen, ha nem figyelünk oda hosszútávú tervezés nélkül .

Lassan mindenkit kilakoltatnak a hitelezői, akik nem tudni honnan is szerezték meg maguknak azt a jogot, hogy másoknak kamatra hitelezzenek uzsorás módszerek szerint . Ébresztő világ ! Ébredj Amerika ! Európa ! Magyarország ! Ébredjetek, mielőtt kint találjátok magatokat az utcán, szerencsétlenné vált hajléktalanok mellett .

VGB

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Milliós jutalmakat kaptak kerületi vezetők
  2013-01-16 17:51:10, szerda
 
  Milliós jutalmakat kaptak kerületi vezetők
2013. január 16., szerda 9:02 MTI



Milliós jutalmakat kapott több kerületi vezető is a Blikk szerdai összeállítása szerint, és több önkormányzatnál a dolgozóknak is fizettek év végi pénzeket.

A lap a teljesség igénye nélkül több kerületi önkormányzatról ír, ahol különböző összegű jutalmakat szavaztak meg a vezetőknek, illetve a közalkalmazottaknak. Így például Újbuda, ahol Hoffmann Tamás polgármesternek 3,5 millió forintot szavazott meg a képviselő-testület, ám a kerületi vezető a jutalmáról lemondott, és azt egy helyi templomnak, illetve két óvodának ajánlotta fel.

A beszámoló szerint jutalmat kaptak még kerületi vezetők Budafokon, Pesterzsébeten, Kispesten, Kőbányán. Csepelen egy önkormányzati cég vezetője kapott több millió forintos célprémiumot, míg a XVI. kerületben csak az intézményvezetőket díjazták.

http://www.penzcentrum.hu/karrier/millios_jutalmakat_kaptak_keruleti_vezetok.1035 175.html?utm_source=penzcentrum&utm_medium=mail&utm_campaign=hirlevel
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kanada a cigányokról: “A legrosszabb emberek a világon
  2013-01-16 17:45:44, szerda
 
 
Kanada a cigányokról: “A legrosszabb emberek a világon"

jan 16th, 2013


A kanadai kereskedelmi tévé január 13-án este 16X9 című riportműsorában The Outsiders címmel félórás összeállítást közölt a Torontóban élő magyarországi roma menekültekről.





Carolyn Jarvis, a műsor házigazdája így fogalmazott a Magyarországról érkezett cigányokról: ,,nagy számban érkeztek menekültkérelmezőként Kanadába. Amit magukkal hoztak: bűncselekmények és a kanadai menekültügyi rendszer kijátszása. A helyszíni riportokat egy torontói lakótelepen (West Lodge) készítették, ahol a műsorvezető szerint több roma él egy tömbben, mint Magyarországon kívül bárhol a világon. Az ott megszólaltatott Kovács család úgy nyilatkozott, hogy Magyarországon a neonáci erők következmények nélkül terrorizálják a romákat és azért kellett eljönniük, mert Magyarországon a legtöbben rasszisták. Miután Kanadába jöttek, felgyújtották a házukat, s ezért most nincs hová visszamenniük. Jason Kenney bevándorlási miniszter többször megszólalt és nehezményezte, hogy a romák, bár az EU másik 26 tagállamában is beadhatnák menekültkérelmüket, ezt mégsem teszik, mivel Kanada az egyetlen olyan ország, amely már a menekültkérelem benyújtásától kezdve szociális juttatásokat biztosít számukra.

Egy kanadai lakótelepi kijelentette, az ott élő cigányok jelenléte rengeteg zajjal és szeméttel jár és ők ,,a legrosszabb emberek a világon." A házban 9 órától kijárási tilalmat rendeltek el a romák számára. Ha ez után zaj van, kihívják a rendőrséget. A Kanadába indulókat kiokosítják: azt kell mondaniuk, hogy romák, nincs munkájuk, Magyarországon meg akarják őket ölni, stb. Egy rejtett kamerával bemutatták, miként lopnak a cigány nők. Egyikük eltereli a pénztáros figyelmét, két másik pedig annyi árut rejt hosszú szoknyája alá, amennyit csak tud. A műsor bejátszotta Ezra Levant ismert torontói televíziós személyiség egy kijelentését, miszerint ,,a rossz cigányokat vissza kell küldeni Magyarországra, de a légikísérőket figyelmeztetni kell arra, hogy a gépen ne viseljenek ékszert" (Ilyen a hangja a liberális Nyugat sajtójának, ha a saját bőrére megy a játék.)



globaltv.com nyomán barikad.hu


http://ideszulettunk.info/kanada-a-ciganyokrol-a-legrosszabb-emberek-a-vilagon/


*********************

VAN AZÉRT MÉG EGY MÁSIK FAJ IS, AKI EBBE A KATEGORIÁBA SOROLHATÓ!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szíjjártó Péter 2013. január 14
  2013-01-16 17:37:28, szerda
 
 

Az elmúlt 2-2,5 esztendőben a magyar kormány úgy szervezte át az ország gazdaságát és nagy rendszereit, hogy azok lehetőséget teremtsenek a gazdasági növekedésre

Szíjjártó Péter 2013. január 14.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pintér korrektnek tartja
  2013-01-16 17:33:01, szerda
 
  Pintér korrektnek tartja
Szerző

- 2013.01.16. 13:35

Pintér Sándor többször szóba került mostanában, ezért most, a kényszernyugdíjazás napjaiban egy picit részletesebben foglalkozunk vele.

Már tavaly, a rendvédelmisek korkedvezményes nyugdíjának elvételekor megírtuk, hogy ő maga 1996-ban, 48 évesen elment nyugdíjba. Ráadásul ő a legjobban kereső kormánytag, és a vagyona is jókora.

Valószínűleg ugyanezek a gondolatok járhattak a Kövér László által egyszer már leteremtett LMP-s Dorosz Dávid fejében is, mert decemberben megint "nem bírt magával", és pimasz írásbeli kérdéssel fordult a belügyminiszter úrhoz.


Csak annyit szeretnék kérdezni ezzel kapcsolatban, hogy Pintér Sándor annyira előrelátó volt, hogy már 2 éves korától kezdve fizette a társadalombiztosítást?

http://vastagbor.blog.hu/2013/01/16/pinter_korrektnek_tartja
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
VÉGRE EGY JÓ HÍR! Izraelt célba vette 500 Scud-rakéta
  2013-01-16 17:28:48, szerda
 
 
Izraelt célba vette 500 Scud-rakéta

jan 16th, 2013


Arab hírek szerint Assad hadserege körülbelül 500 darab ballisztikus Scud-rakétát helyezett készenlétbe, melyeket a zsidó államnak szánnak. Az ITV szerint rakéták akár 500 kg töltetet is vihetnek magukkal. Állítólag az izraeli haderő (IDF) már készenlétben van országuk északi részén.





Lehet, hogy Assad, ha bukik, visz magával néhányat az emberiség aljából a másvilágra?

http://ideszulettunk.info/izraelt-celba-vette-500-scud-raketa/

Malahi László - Jövőnk.info
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Így kenik az ország tönkretételét másra
  2013-01-16 17:25:39, szerda
 
  Így kenik az ország tönkretételét másra

Egy egész ágazat tűnhet el a süllyesztőben, miközben a kormány a húsipari cégek megmentőjeként tetszeleg. Több ezer ember utcára kerülő ember veheti a sátorfáját és hagyhatja itt hazánkat Orbánék tehetetlensége miatt.



Több éves tétlenség után úgy tűnik, végre eléri a kormány ingerküszöbét a húsipar válságos helyzete. Legalábbis a látszat szerint. Kérdés, van-e valódi szándék az ágazat megmentésére, és nem csupán egy színjátéknak vagyunk-e ismét a tanúi.

Nem segítünk, segítünk, mégsem segíthetünk

Az utóbbi időben egyre-másra jelentek meg a hírek: komoly gondba kerültek a rendszerváltás és az uniós csatlakozás után még életben maradt húsipari cégek. Felszámolás alá került a Kapuvári Hús, súlyos finanszírozási problémákkal kell megküzdenie, de felhők gyülekeznek a Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt. és a Pápai Hús 2013 felett is.

A Húsipari Dolgozók Szakszervezet utcára vonult a húságazat helyzetének javításáért és a munkahelyek megtartásáért, amire a kormány egymásnak ellentmondó nyilatkozatokat adott ki, a kettős kommunikáció elvét híven követve: Budai Gyula, a Vidékfejlesztési Minisztérium államtitkára először azt közölte, hogy az állam mozgástere szűk ahhoz, hogy segíteni tudjon, később viszont azt ígérték: önkormányzati illetve állami pénzen mégis kihúzzák a bajból az érintett húsipari cégeket.

Vagy mégsem? Jött ugyanis a feketeleves: kiderült ugyanis, hogy Brüsszel aggályosnak tartja a húsipar állami megmentését. Egy emlékeztetőnek nevezett figyelmeztető levelet küldött a magyar kormánynak az Európai Bizottság (EB) mezőgazdasági és vidékfejlesztési főigazgatósága annak kapcsán, hogy a kabinet állami támogatást kíván nyújtani a Gyulai Húskombinátnak, és ezt éppen a Magyar Nemzet írta meg először. Azt mindenki döntse el, hogy mennyire hihető, a kormány nem tudott róla, egy ilyen döntés esetében az unió biztosan az útjába áll.

Csak jelmez: tényleg Superman bőrébe bújnának?

A kormány egyébként szívesen tetszeleg a megmentő szerepében, így tett az önkormányzatok kapcsán is, miután a szocialistákkal karöltve számos várost tönkretettek, közölték, hogy állami pénzből rendezik azok adósságát (természetesen a fideszes vezetésű települések kapják a legnagyobb segítséget). De hasonló célból szivárogtathatták ki egykor az IMF-követeléseket is, amelyekről később kiderült, nem is létezett olyan formában, ahogy közölték (bár arról nem lehetnek kétségeink, hogy a ,,nemzetközi uzsorás" szervezetnek igenis vannak elvárásai hazánktól, amelyeket valójában már rég igyekeznek teljesíteni Orbánék).

A jelek szerint hasonló célra használhatja fel a húsipari ágazatot is: Budai Gyula éppen mára szervezett sajtótájékoztatót a témában: a Kaposvári Húskombinát üzemvezetőivel, valamint a képviselő testület tagjaival folytatott egyeztetést követően tartotta volna azt az ott elhangzottakról, de végül ez - feltehetően a rossz időjárás miatt - elmaradt. A sajtó képviselőinek még üzemlátogatást is szerveztek volna a Kaposvári Húskombinátban. (A helyi húskombinátot működtető Kométa Zrt. miatt aggódó Kaposvárnak 3,5 milliárd forint támogatást biztosítana a központi költségvetésből a kormány.)

Öt éve lehetne lépni

Bertha Szilvia, a Jobbik szakpolitikusa szerint feltehető a kérdés, hogy a kormány tényleg meg akarja-e menteni a húsipart, hiszen már nagyjából öt éve folyamatban van a húsipar egyre nagyobb válsága. Mint a barikad.hu-nak közölte: nem most kéne észbe kapni, mikor már valóban csak közvetlen állami segítséggel lehet esély a megmentésükre - ami a Malév állami támogatásához hasonlóan - komoly vitákat, akár büntetéseket fog szülni az EU részéről. Az uniónak ugyanis nem érdeke, hogy az EU-s termékeknek Magyarországon honi konkurenciája legyen. A nemzeti radikális politikusa úgy vélte, az uniós dorgálásra hivatkozva a kormány ki fog hátrálni a támogatásból, valamilyen indokra hivatkozva. Hiszen eddig is leginkább politikai pr-eszközként használták fel az egyes ágazati válságokat, valódi, hatékony segítséget sehol nem nyújtottak - hívta fel a figyelmet.

Okok, ami miatt ide jutott az ágazat

Bár korábban a kormány a menedzsmentre és a tulajdonosokra hárította a felelősséget a Gyulai Húskombinát sorsáról nyilatkozva, Bertha Szilvia szerint mindenki beláthatja, hogy ha sorozatban mennek tönkre a húsipari cégek, akkor a piaci feltételekkel van valami gond. Az okok nagyon szélesek, de summásan úgy lehetne összefoglalni, hogy a magyar gazdaságban lévő feltételek alkalmatlanok arra, hogy a magyar cégek termékei versenyképesek, és a magyar cégek így nyereségesek legyenek - hangsúlyozta a Jobbik politikusa. Hozzátette: a bankok nem akarják finanszírozni a magyar gazdaság működését, fejlődését, ha adnak is hitelt, azt kitermelhetetlenül drágán. A húsipar zömében a honi állattenyésztésre alapoz, amely pedig szoros összefüggésben áll a mezőgazdasággal a takarmányok miatt, tehát az egész agrárágazatot sújtó hátrányok egyben a húsiparnál is lecsapódnak.

Összességében, a finanszírozási, fejlesztési nehézségek, árak, az agrárium magas árai, és az élő munkaerő magas költségei összességében versenyképtelenné teszik a húsipari termékeinket az importtal szemben. Vagy drágán nem tudják eladni, vagy elfogadják a piaci árakat, és azért veszteségesek - hívta fel a figyelmet a képviselő.

Több ezer ember hagyhatja el hazánkat

Szólt arról is: nem mellékes következmény, hogy a dolgozóknak a felszámolók nem akarnak állásidőt fizetni, helyette elbocsájtják őket. Úgy látszik, Magyarországon még mindig nem jutott el sem a kormány, sem az általa megbízottak - jelen esetben a felszámolók tudatáig -, hogy szabad munkaerő-áramlás van az EU tagállamok közt, a magyar szakmunkások - a hentesek különösen - keresettek tőlünk nyugatabbra. Tehát, amit megspórolnak az állásidőn, az visszaüt, mert a családoknak valamiből élni kell, hát mennek majd külföldre, akár több ezer ember a hazaihoz képest többszörös pénzért. És ha netán segít is az állam, a kormány majd, már nem lesz meg a megfelelő, szakképzett, megbízható munkaerő. Akkor majd kire alapozzák a cég működését? - tette fel a kérdést Bertha.

Ismert: tartós élelmiszerhiány várható a világban, ennek fényében pedig még nagyobb tragédia, hogy a kormány hagyta súlyos válságba sodródni a húsipart ahelyett, hogy megvédené a hazai piacokat. A kommunikációs trükközés miatt pedig még inkább kinyílhatnak a bicskák az emberek zsebében, hiszen több ezer ember sorsáról van szó.

Bár az uniót nem kell félteni, ha arról van szó, milyen szerepük lehet egy-egy tagország iparágának a padlóra küldésében, mégis álságos azt a látszatot kelteni, hogy az unió akadályozza meg a húsipari cégek megmentését, amikor lett volna megfelelő eszköz arra a kormány kezében.

Kovács Zita

Forrás: barikad.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
2012.12 2013. Január 2013.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 576 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1313
  • e Hét: 7045
  • e Hónap: 18156
  • e Év: 171652
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.