Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 21 
A Rothschild-ház aranyat halmoz fel a közelgő összeomlás elő
  2013-02-11 20:37:37, hétfő
 
  A Rothschild-ház aranyat halmoz fel a közelgő összeomlás előtt?


Egy nem is olyan régi tárgyalási időpontjukból a Rothschildék mint “pénzügyi tanácsadók" és a Spanyol Aranyhegy nemesfém feltáró cég igazgatótanácsa között ismét arra lehet következtetni, hogy a Rothschild család a világ aranyellátását a “fejlődő piacok" és központi bankok irányába mozgatja el világszerte, megerősítve ezzel a család monopolhelyzetét mire a hatalmuk nyugaton hanyatlásnak indul.

A britt-kolumbiai székhelyű nemesfém feltáró cég igazgatótanácsa Rothschildékkal a “stratégiai lehetőségek újraértékelése a részvényértékek maximalizásának érdekében" című munkatalálkozót tartottak. 2012. július jónapban a Spanyol Aranyhegy ügyvezetője, Brian Groves arról dicsekedett a Resource Clips (resourceclips.com) internetes napilapnak, hogy a feltárás Britt-Kolumbiában egy “több millió unciás projekt" és ez a projekt egy “hatalmas globális kapcsolatrendszerrel" van megtámogatva.

Valójában ez a nem is olyan régi tanácskozás a Rothschild pénzügyi szakembereivel (akik valójában több száz év tapasztalatával bírnak ilyen ügyekben) már növelte is a cég értékét, ezzel új magasságokba (vagy mélységekbe) repítve a nemesfém feltáró és előállító céget. Ami szintén egy biztos jel a felhalmozásra, hogy a Rothschild család jobban belefolyik az arany feltárási, előállítási és kereskedési fázisaiba is.

A 21. század elején arra utaló jelek voltak, hogy Rothschildék visszavonulnak az arannyal folytatott üzelmeiktől. Lord Jacob Rothschild bejelentésével, miszerint a “befektetése", a RIT Capital Partners “meglovagolta az aranyár körüli mizériát, ám mostantól fokozatosan eladói álláspontot vesz fel" sok elemző azt a következtetést vonta le, hogy a család kiszáll az aranybefektetésekből. Jacob Rothschild kijelentette 2012-ben:

“Magánvéleményem szerint egyre növekvő figyelemmel kell kísérni a veszélyes befektetéseket, ami sok országot szembe fog állítani egymással, különösen a fejlett világban lévőket. Ezen aggodalmak ellenére mi továbbra is kihasználjuk azokat számunkra vonzó régiókat, de elővigyázatosak maradunk a befektetett tőke mértékének megfelelően."

2004-ben Rothschild már megkongatta a vészharangokat (ami elég nagy hullámokat vetett a világ pénzügyi köreiben) hogy a család kiszáll az aranyban tartott befektetésekből. 2004 áprilisában a Telegraph Britt internetes hírportál megírta: “A befektetési bank, ami 1919 óta elnökölte a londoni találkozókat, ahol az arany világpiaci ára beállításra került, kivonul a piacról."

2011-ben kiderült, hogy miért és hogy manipulálta a Rothschild család az arany világpiaci árát lefelé:

Ezen korai jelek ellenére, hogy a Rothschildék feladják az arany érdekeltségeiket (ami azért úgy festett, mint egy gyakorlott illuzionista elterelő trükkje) a fennt említett találkozó a Spanyol Aranyhegy céggel egy világos jele annak, hogy az arany még mindig egy fontos részét képezi a család stratágiájának, ahogy évszázadokon keresztül az volt. Ezek a kezdeti manőverek csupán arra szolgáltak, hogy az arany iránti befektetői érdeklődést és az arany árát lejjebb vigyék, majd később, amikor az ár elérte a lehetséges legalacsonyabb szintet, nagy mennyiséget tudjanak belőle venni olcsón. Egy ilyen terv okait magyarázza Jeff Thomas egy 2012-es írásában:

“Sok közgazdász azt jelezte előre, hogy az euró és a dollár összeomlása után újra egy arany-alapú gazdaság fog következni. Ez egy természetes következmény, mivel a központi valuta [világ-valuta] koncepciója úgy vicc ahogy van."

Emiatt, fejti ki Jeff Thomas, az aranyfelhalmozás az újraelosztás célja miatt történik a későbbiekben a kiemelt államok között (mint pl. az Únió és Kína), amit a globális elit már kijelölt előre, mint a jövő világának a gazdasági és politikai motorjait, miután a régi világ kihúnyt:

“Teljesen lehetséges, hogy az összes valuta kap egy vérfrissítést és ennek hatására kialakulnak világszinten az arany-alapú valuták. Ha ez megtörténne, az országok, amik a legnagyobb aranytartalékokkal rendelkeznek, kerülnének gazdasági élvonalba azonnal."

Jelenleg úgy fest, ez a tendencia. Az Edmond de Rothschild vezette francia székhelyű befektetéskezelő vállalat írja a 2013-ra vonatkozó analízisében, az úgynevezett "fejlődő piacok" már most is egyre nagyobb szeletet vesznek ki a világ aranykészketéből: “Megnyugtató, hogy a fizikai értékesítés jól indult India és Kína növekvő keresletével A kínaiak a Holdújév kezdete előtt vásárolnak, az indiaiak pedig magasabb vámot vetnek ki az import aranyra. Ezzel egyidőben, a központi bank fokozottan vásárol. 2012-ben 536 tonnát vásároltak (ez 17%-os növekedés a 2011-es adatokhoz képest) ami az összes vásárlás 13%-a."

Edmond de Rothschild másik cégétől, az “Aranygömb"-től is rendelkezésre áll egy dokumentum, ami a globális aranykereskedelem veszteseit, nyerteseit és résztvevőit elemzi. Az egyik bekezdésében azt a felismerést teszi, hogy az európai nemzetek vonakodva szabadulnak meg az aranykészleteiktől, viszont a jelenlegi tendencia az arany keletre [Ázsia] áramlása: “Az európai államok nincsenek nyomás alatt hogy értékesítsék az aranykészletüket, mivel azok értékileg jóval az adósságaik alatt vannak, és az aranykészletük egy része már egyébként is fedezetnek fel van ajálnva bizonyos kölcsönökre."

Mialatt a legtöbb támpontját feladja a globális elit az USA-ban, új búvóhelyeket készítenek elő Kínában. A dokumentum azt a következtetést vonja le, hogy a nemesfém előállító és bányászó cégek nem mindig kellően lovagolják meg az arany árának emelkedését: “Az összes nemrégiben megtartott tanácskozásainkból, amit arannyal foglalkozó cégekkel tartottunk, azt a következtetést vontuk le, hogy az arany bányászati és feltárási projektek jobb irányítást igényelnek, a jobb hatékonyság létrejöttével a befektetők visszatérése lesz látható az arany árának tartós magasan maradásával. Néhány projekt már most elnapolt státuszba került a finanszírozás hiánya miatt."

Ezek a nyilatkozatok a nemrégiben megtartott találkozót a Rothschildék és a Spanyol Aranyhegy között máris más perspektívába helyezik, nemde? Úgy fest hogy a Rothschildok ősi családja megjátszott egy látványos kivonulást az aranypiacról a század elején, egy indokkal: hogy előkészítsék az alacsony árú nemesfém felvásárlást, és az annak az újonnan kialakuló gazdasági motor államokba való elhelyezését. Amikor báró Benjamin de Rothschild-ot kérdezte az izraeli napilap, a Haaretz, hogy mik a család céljai Kína vonatkozásában, gondolkodás nélkül azt a választ adta, hogy “növeljük a jelenlétünket a régióban".

Ahogy a globális elit lebontja az állásait a nyugati országokban, azzal a lendülettel mozgatja át az aranyat az új gazdasági pozíciókba, keletre.

explosivereports.com

http://www.hidfo.net/2013/02/09/rothschild-haz-aranyat-halmoz-fel-kozelgo-osszeom las-elott
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Erdő Péter, a magyargyűlölő bíboros-érsek, Várszegi Asztrik,
  2013-02-11 20:23:44, hétfő
 
 
Erdő Péter, a magyargyűlölő bíboros-érsek, Várszegi Asztrik, a hittagadó főapát-püspök
2010. szeptember 25. 08:04 Ifj. Tompó László - HunHír.info

Cion hazánkat megnyomorító bölcsei között korántsem csak politikusokat, hanem főpapokat is találunk, akik közül leginkább esztergomi bíboros-érsekünk és pannonhalmi főapát-püspökünk szemében szálka a keresztény hit tisztaságához való ragaszkodás és a judaizmus elvetése.


Kezdjük Erdő Péterrel, a szürke eminenciás egyházjogászból lett, mára Rómában a pápaválasztásért felelős konklávé tíz legbefolyásosabb bíborosai egyikével, aki négy évvel ezelőtt egy újságírónak, aki megkérdezte tőle, mégis mikor lesz magyar püspöke az elszakított felvidéki területeken élő magyar hittestvéreinknek, kifejtette, hogy a kérdést az újságírók "fújták fel", hiszen az ottaniaknak nem is kell magyar püspök, nincs rá igényük, különben is az 1760-as években tót származású érseke volt Esztergomnak [célzás Barkóczy Ferencre - Ifj. T. L.], mégsem volt ellene senkinek kifogása. Rákérdezett még ezután a csángók magyar papokkal való ellátásának lehetőségére is, mire kivörösödve egyenesen elordította: honnan veszi magának a bátorságot, hogy ezzel foglalkozzon, amikor "nincsen csángó probléma, mert ők egy román népcsoport, akik kiválóan megvannak a jelenlegi körülmények között".

A bíborosnak a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségével és vezetőjével, a köztudottan pufajkás, állítólag még a saját táborában is szó szerint közutálat körülvette Zoltai Gusztávval (Zucker Gerzsonnal) való kapcsolata alapján nagyon is megalapozott sokak gyanúja, miszerint az utolsó idők jeleit éljük, amikor is már nem kívülről, hanem belülről sikerül szétverni mindent, ami még magyar és keresztény maradt. Ebben leghűbb segítője Várszegi Asztrik.

A holocaustkultusz kötelezővé tételéért semmiféle pénzt nem sajnáló főapát-püspök tevékenységi köreinek csak hozzávetőleges felsorolása is külön kiadványt igényelne, közülük azonban alighanem a Magyarországi Keresztény-Zsidó Tanács elnöki tisztére a legbüszkébb, érhetően, hiszen gyökerei ide húzzák, miután semmit sem gyűlöl úgy, mint a keresztény középkort és általában mindent, ami Krisztus követésére emlékezteti. A nemzetközi cionista médiavilág hírforrásai közül az egyik legnagyobb, a Vikipédia, nem véletlenül ajánlja életműve ismertetésénél a Népszabadság 2007. augusztus 18-i számának hétvégi mellékeltében Czene Gábor újságírójuk interjúját vele, amelynek már a címe - "Magunkban hordozzuk a középkort" - is elárulja igazi hovatartozását.

Kifejti, hogy a "bezárkózó egyháznak nincs jövője", és tagjainak még csak véletlenül sem szabadna azon ábrándoznia, hogy "milyen remek lenne, ha újra megvalósulna a Trón és az Oltár egysége. Történelmi félreértés, ha a XXI. században ezt próbáljuk lemásolni. Remélem, erre senki nem gondol."

A legsötétebb bolsevista és liberális tankönyvszövegeket idéző sorait olvasva nehéz megőriznünk hidegvérünket, hiszen tudvalevő, hogy a trón és oltár, az állam és az egyház szétválasztása, Krisztus és a társadalom szembeállítása a szabadkőművesség alaptanításainak egyike, kísértetiesen emlékeztetve a Kádár-idők jelszavára, miszerint a vallás csak a templomba való, hovatovább az alacsony műveltségi fokon álló népek hiedelemvilága, melyre a technika,a természettudomány fejlődése révén már igazán nincs is a "modern" embernek szüksége, hiszen csak tehertétele az "emberi haladásnak", mi több, végső soron, Lenint idézve, "a nép ópiuma". Asztrik "atya" idézett szavai így kísértetiesen emlékeztetnek a francia forradalom tanítására, miszerint az állam és az egyház csak szétválasztva működhet, a történelmi relativizmus csapdájába esve, miszerint ha valaha együtt működhetett is, ma már semmiképpen, hiszen ne a krisztusi tanításhoz igazítsuk a világot, hanem a krisztusit a világhoz.

Ez a tanítás színtiszta eretnekség, modernizmus, amelyet Szent X. Piusz pápa elítélt és "minden eretnekség gyűjtőmedencéjének" nevezett: tagadja Krisztus királyságát, kormányzói hatalmát e világban, mi több, szembeállítja a hitet a tudománnyal, az utóbbi abszolút autonómiáját hirdetve, így azt tanítva, hogy ha a hit és a tudomány között ellentét támad, akkor nem a tudományt kell a hithez igazítani, hanem a hitet a tudományhoz. Mindezekért a keresztény társadalmi tanítást cionista-szabadkőműves forgatókönyv szerint átíró II. Vatikáni Zsinat előtt ő is alighanem indexre került volna, sőt mivel megnyilatkozásainak zöme már nemcsak súrolja a hittagadást, hanem azt ki is meríti, minden bizonnyal kiközösítették volna. Pedig mindaz, amit eddig idéztünk tőle, még nem minden!

Szerinte "az egyház a középkorból az újkor kihagyásával került a modern korba, és ennek rengeteg jele van: a személyes kapcsolatok szintjétől kezdve az öltözködésünkig. Így értem, hogy magunkban hordozzuk a középkort. És különösen érvényes ez Magyarországra. A szocializmus évtizedeiben az Állami Egyházügyi Hivatal és a Belügyminisztérium pontosan azon munkálkodott, hogy az egyház megőrizze a feudális jellegét, mert ezzel lehetett a leginkább elidegeníteni az emberektől."

Meg kell hagynunk, nem egy főpapi beszéd, miként azt is, hogy így még csak véletlenül sem írna mondjuk a judaizmusról. De nemcsak a papi öltözködés zavarja ennyire, hanem általában a hit alapigazságaihoz való százszázalékos ragaszkodás is, olvasatában a "fundamentalizmus", ami "nem más, mint a hitetlenség bizonyítéka": "Ha valaki állandóan formaságok, struktúrák, törvények mögé menekül, valójában a félelméről, a gyöngeségéről és a hitetlenségéről tesz tanúságot. A fundamentalizmus nem feltétlenül csak külsőségekben nyilvánul meg, hanem például abban, hogy nem tudok - és nem is akarok - megszólítani egy másik embert, mert ő másként gondolkodik, mint én. Ha egy katolikus csak katolikusokkal képes szót érteni, akkor a szememben fundamentalista." Végül fehéren-feketén kinyilatkoztatja: "A keresztény felfogás szerint az ateista, az Istentől leginkább elrugaszkodott embertársam is potenciális hívő, mert Isten képmását hordozza magán."

Nem ismételhetjük eléggé, hogy a katolikus egyház alaptanításaival, dogmatikájával összeegyeztethetetlenek Várszegi iménti kijelentései, különös tekintettel az utóbb mondatára, amely egyenesen Karl Rahner jezsuita kijelentésére emlékeztet, miszerint "mindenki meg van váltva". Kérdés, ha igen, mi szükség a továbbiakban a jó cselekedetekre, a szentségekre, a tiszta tanításra?
Sorai a II. Vatikáni Zsinat "Gaudium et spes" dekrétuma leginkább azon tételének kritikátlan elfogadásán alapulnak, miszerint "az új tudományok és tanok, valamint az új felfedezések által nyert ismereteket kapcsolják össze a keresztény erkölccsel és a keresztény hitigazságok tanításával, hogy a vallás gyakorlása és a komoly erkölcsi magatartás lépést tartson náluk a természettudományos tájékozottsággal és a szüntelenül haladó technikával. Így képesek lesznek mindent az egészséges keresztény érzékkel megbírálni és értelmezni."

Joggal vetette fel ezt olvasván Franz Schmidberger atya: "Ha csak az új tudományok és új tanok, ha csak a legújabb felfedezések ismeretében lehetséges mindent egészséges keresztény érzékkel megítélni, nem voltak-e őseink, akiknek fogalmuk sem volt holdraszállásról és számítógépekről, vallási analfabéták? Egyáltalán létezhetett-e Mária szeplőtelen fogantatásának és bűnnélküliségének titka a praeindustrialis [gépkorszak előtti - Ifj. T. L.] társadalomban?" E döntő kérdésre a következőképpen válaszolt: "Kedves barátaim, a technika, a természettudomány és a matematika kellős közepén is az ember az marad, ami, "ens ab alio", maradéktalanul Istentől függő lény, amelyet ráadásul az áteredő bűn is súlyosan megsebzett, amely megváltásra szorul, ezt a megváltást pedig önmaga nem képes véghezvinni, és ez a megváltás egyáltalán nem a technikából ered! A holdraszállásnak, szokta volt Milch plébános úr mondani, nincs több köze az üdvösség keresztény titkához, mint egy szúnyognak a lámpaernyőmön." (A II. Vatikáni Zsinat időzített bombái. Jaidhof, 1999. Rex Regum Verlag, 17-18. old.)
Pontosan erről van szó, ezt hagyják állandóan figyelmükön kívül Cion reverendás bölcsei, élükön a bíboros-érsekkel és a főapát-püspökkel, mi több, náluk a kereszténység önmagában már nem is létezik, csak zsidó-kereszténység, véletlenül sem cserélve fel persze a sorrendet.

Amint Schmidberger atya figyelmeztet (18. old.), "a katolikus egyház ma már nem 800 milliós sereg, Isten jól szervezett hadi népe, hanem lankadtak, alvók, szökevények fáradt csoportja, akiknek a Mester ügye teljesen közömbös vagy akár az ellenséggel is közösködnek." Mindaddig pedig, amíg élükön olyanok állnak, mint Erdő Péter, a magyargyűlölő bíboros-érsek vagy Várszegi Asztrik, a hittagadó főapát-püspök, nem is lesz ez másként.

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=33528&honnan=Nemzeti_Hirhalo
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Felsőoktatás: a Smart-pontokat is beszámítják a felvételinél
  2013-02-11 20:05:41, hétfő
 
 
Felsőoktatás: a Smart-pontokat is beszámítják a felvételinél
2013. február 11., hétfő

A lehetőség azok számára lesz elérhető akik azon 16 szak valamelyikére jelentkeznek, ahol eredetileg nem terveztek államilag finanszírozott helyeket.



Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár szerint így mindenki egyenlő esélyekkel jelentkezhet, ugyanis Smart-kártyája bárkinek lehet. "Csak vásárolni kell hozzá sokat, de arra meg ott vannak azok a frankó hitelek" - nyilatkozta valaki a minisztériumból. A rendszer lényege, hogy 1000 Smart-pontot 1 pontnak számítanak majd be annak, aki kéri.

Így a kommunikáció és médiatudomány szakokra megszabott 470-as ponthatár 70 000 ezer Smart-ponttal levihető 400-ra. A Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) szerint igazságtalan, hogy a DM-hűségpontokat és az INTERSPAR-matricákat kihagyták, ezért Nagy Dávid, a szervezet elnöke délután 4 és 6 között beül egy Kazinczy utcai vendéglátó egységbe.

http://hircsarda.blog.hu/2013/02/11/felsooktatas_a_smart-pontokat_is_beszamitjak_ a_felvetelinel
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Eddig illetékmentes volt, most már fizethet
  2013-02-11 19:29:35, hétfő
 
  Eddig illetékmentes volt, most már fizethet


Megjelent: 2013.02.11. 10:34|
Frissült: 2013.02.11. 11:25

Januártól megváltoztak az ajándékozási illeték szabályai. A gyermekének továbbra is illeték nélkül utalhat pénzt, de a testvérének már - adott összeg felett - nem.

Olvasónk azzal a kérdéssel fordult hozzánk, hogy az elmúlt években besegített a gyermeke hiteltörlesztésébe, és ajándékként utalta át pénzt. Január elsejétől viszont több mentesség is megszűnt, és szeretné tudni, hogy ezeket az utalásait hogyan érinti a változás.
Ezt a jogszabályt helyezték hatályon kívül

Az illetékekről szóló többször módosított, 1990. évi XCIII. törvény (Itv.) 2012. december 31-éig hatályos szövege:

16. paragrafus 1. bekezdés: mentes az öröklési illeték alól a takarékbetét öröklése.

17. paragrafus 1. bekezdés: mentes az ajándékozási illeték alól a takarékbetét ingyenes megszerzése.

102. paragrafus 1. bekezdés: takarékbetétnek számít a Polgári Törvénykönyv 533. paragrafusa alapján kötött szerződés szerint a magánszemély által a hitelintézetnél elhelyezett pénz és kamata (így a magánszemély bankszámláján elhelyezett pénz és kamata is). Kivétel az üzleti célú pénzforgalmi bankszámlán, elszámolási számlán elhelyezett pénz és kamata. Ezeket értelemszerűen az adóhatósághoz kötelező bejelenteni.

Egyenes ági rokonok közötti ajándékozásnál továbbra sem kell illetéket fizetni (Itv. 17. paragrafus 1. bekezdés). Ebbe a körbe tartozik a gyermek, az unoka, a szülő, a nagyszülő és az örökbefogadáson alapuló rokoni kapcsolat is. A szülő által a gyermeknek utalt pénz tavaly még két jogcímen volt illetékmentes: mint bankszámlán keresztül utalt, illetve mint egyenes ági rokonnak adott pénz. Ettől az évtől viszont már csak az utóbbi mentesség maradt meg - válaszolt az olvasói kérdésre Dr. Székely Péter, a Saldo Pénzügyi Tanácsadó és Informatikai Zrt. adótanácsadója.

A szakértő felhívja a figyelmet, hogy a testvérek közötti ajándékozás viszont már illetékköteles. Tavaly egy ilyen utalás után még nem kellett fizetni, mivel a pénzmozgás bankszámlák között történt. Januártól viszont a takarékbetétek (így a bankszámlák) illetékmentessége megszűnt, a testvér pedig nem számít egyenes ági rokonnak.

A pénz ajándékozása, mivel ingó ajándékozásnak minősül, csak akkor esik illeték alá, ha arról okiratot állítottak ki. Ebben az esetben értékhatártól függetlenül él az adóhatóság felé való kötelezettség. Ha nem állítottak ki okiratot, de a megajándékozottnak juttatott pénzösszeg meghaladta a 150 ezer forintot, akkor a bejelentési és illetékfizetési kötelezettség szintén érvényes - tette hozzá Dr. Székely Péter. (Az egyenes ági rokon továbbra is kivétel.)
Így szól a törvény

11. paragrafus 1. bekezdés: Az ajándékozási illeték tárgya:

a) ingatlan ajándékozása,

b) ingó ajándékozása,

c) vagyoni értékű jognak ingyenes alapítása, ilyen jognak vagy gyakorlásának ingyenes átengedése, továbbá az ilyen jogról ellenszolgáltatás nélkül történő lemondás.

2. bekezdés: Az 1. bekezdésben felsorolt ajándékozás csak akkor esik ajándékozási illeték alá, ha arról okiratot állítottak ki, vagy ingó ajándékozása esetén okirat kiállítása ugyan nem történt, de az egy megajándékozottnak jutó ingó forgalmi értéke a 150 ezer forintot meghaladja. Az ilyen ajándékozást a 17. paragrafus 1. bekezdés c), k), l), m), p), r), s) és t) pontja alá eső ügyletek kivételével az adóhatósághoz 30 napon belül be kell jelenteni. A bejelentésre a 91. paragrafus 3. és 4. bekezdése az irányadó.

A készpénz ajándékozása egyetlen európai jogrendszerben sem számít személyijövedelemadó-köteles tételnek. Az előbbi feltételek esetén (ajándékozási okirat vagy 150 ezer feletti összeg) az fizeti az illetéket, aki a pénzt kapta. Ebből következően a pénz átadása mindig adómentes, függetlenül attól, hogy mikor illetékköteles és mikor illetékmentes.

Pénz, ami visszajár

A kölcsön nyújtása teljesen más kategória (nem illetékköteles). A szabályok alapján bizonylattal kell alátámasztani, hogy az adott pénzösszeg kölcsön vagy ajándék. A kölcsön bizonylata a Polgári Törvénykönyv szerinti kölcsönszerződés. Ennek legfontosabb kellékei a kölcsönadó és a kölcsönvevő adatai, a kölcsön összege és kamata, a kölcsönnyújtás határideje, lejárata, továbbá aláírások és tanúk is szükségesek. A Saldo szakértője hozzátette: amennyiben ezt a pénzt nem fizetik vissza határidőre, akkor a lejárati határidőn túl (például egy esetleges NAV-ellenőrzés során) lehetőség van arra, hogy a kölcsönt ajándékká minősítsék át.


http://fn.hir24.hu/tanacsado/2013/02/11/eddig-illetekmentes-volt-most-mar-fizethe t/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy karrier története - egy letiltott dokumentumfilm Adolf
  2013-02-11 19:22:41, hétfő
 
  2013-02-11. 17:22
Egy karrier története - egy letiltott dokumentumfilm Adolf Hitlerről

Német dokumentumfilm - eredeti címe: Hitler, eine Karriere (1981)
Az alább látható filmet először 1981-ben mutatták be Németországban, és rögtön nagy vitákat váltott ki, mivel szakított az addig megszokott klisékkel, és megpróbált egy tárgyilagosabb képet adni Hitler élettörténetéről. Természetesen ezen film kísérőszövege is negatív fényben állítja be az egykori német vezért és kancellárt, de mindent egybevetve nagyon hasznos információkkal szolgál Hitler megítéléséhez.

Legfőbb erőssége, hogy a kitűnően összevágott eredeti filmfelvételek mellett sok filmrészletet láthatunk Hitler legjelentősebb beszédeiről - ezek ismerete nélkül szinte lehetetlen megismerni az egykori Führer sikereinek titkát, amelyeket javarészt zseniális szónoki képességeinek köszönhetett. Bár a film elkészítése óta immár három évtized elmúlt, még mindig ezt a dokumentumfilmet tekinthetjük az egyik legjobb összeállításnak, amit Hitler életéről a második világháború után készítettek.
A film elkészítését Joachim C. Fest, az azóta már elhunyt német történész irányította, akinek Hitlerről írt vaskos életrajza mindmáig az egyik legjobban sikerült és legtöbbet olvasott könyvnek számít.
A magyar változat hűen adja vissza az eredeti német kísérőszöveget, és Hitler beszédeinek feliratozott fordítása is kitűnően sikerült, nem is beszélve a film feljavított, és valóban remeknek mondható minőségéről.
A filmet Magyarországon eddig csak egyetlen egyszer vetítette le 1992-ben az akkori M2-es tévécsatorna, de azóta soha nem volt látható sehol (forrásaink szerint azért, mert nem "kellően" polkorrekt) - most egy kedves olvasónk jóvoltából újra elérhető.
Akit érdekel Adolf Hitler élete és a Harmadik Birodalom máig meghamisított története, annak ezen film megtekintése nemcsak ajánlott, hanem egyszerűen kötelező!

http://www.youtube.com/watch?v=sFpCKTjT_fo&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=x2o2aUCdNe0&feature=player_embedded

(Kuruc.info)

További részletek: http://kuruc.info/r/6/107894/#ixzz2KcG9x5uQ
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lefoglaltak egy "veszélyes" könyvet a Gede kiadónál
  2013-02-11 19:17:29, hétfő
 
  Lefoglaltak egy "veszélyes" könyvet a Gede kiadónál
2013. 02. 11. hétfő. - 12:50

Ha már nem lehet eltitkolni, kiszabadult a szellem a palackból, akkor mindent megtesznek azért, hogy minél kevesebb forint jusson magyar kézbe, ezáltal a magyar családok és a magyar önvédelem támogatására.

A tegnapi nap során a XIII. kerületi Rendőrkapitányság munkatársai házkutatást tartottak a zsidók, kommunisták által elhallgatásra ítélt könyvek kiadójánál, a Gede Testvéreknél. A házkutatás során információink szerint lefoglaltak 1 db könyvet, mely nyomozati cselekményre a "nemzetiszocialista rendszer bűnei nyilvános tagadása" bűntett elkövetésének a gyanúja adott okot (a Btk. 269/C.§ szerint aki nagy nyilvánosság előtt a nemzeti szocialista vagy kommunista rendszerek által elkövetett népirtás és más, emberiség elleni cselekmények tényét tagadja, kétségbe vonja vagy jelentéktelen színben tünteti fel, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő).

Érdekességként talán itt érdemes megemlíteni, hogy évekkel ezelőtt Tormay Cecile Bujdosó könyvét kizárólag a Gede Testvéreknél lehetett megvásárolni, ami miatt a balliberális körök mellett a főiskolai oktatási intézmények is mindenféle sértő, vagy sértőnek szánt stigmával látták el a kiadót. Aztán szépen lassan belátták a nagy könyváruházak, hogy tele lehet ezotériával és mindenféle hókuszpókusszal pakolni az üzletek kirakatait, de az emberek a létbiztonságnál, a mindennapi betevőnél és az óriási népbutítást okozó kereskedelmi csatornák zavartalan bámulásánál is jobban vágynak az igazságra. Ezért ami 2009-ben, 2010-ben a Gede Testvérek bűnlajstromát gazdagította (lásd Tormay Cecile: Bujdosó könyv), azt most a zsidó arroganciára oly jellemző módon a kirakatukban árulják. Ha már nem lehet eltitkolni, kiszabadult a szellem a palackból, akkor mindent megtesznek azért, hogy minél kevesebb forint jusson magyar kézbe, ezáltal a magyar családok és a magyar önvédelem támogatására.

Nem tudjuk eleget hangsúlyozni, hogy mikor a magát keresztény-konzervatív-nemzeti értékrendűnek valló kormány a vad törzsi sovinizmustól vezérelt idegenszívűek parancsainak engedelmeskedve próbál ellehetetleníteni egy ilyen nagyon fontos missziót végző kiadót, akkor nekünk tisztességes, hívő, a vérrel és verejtékkel áztatott magyar hazánkért áldozatokra is képes magyaroknak alapvető feladatunk segítő kezet nyújtani az üldözöttnek. Rendeljünk a kiadótól! Portálunk kiemelten ajánlja Aquinói Szent Tamás A teológia foglalata című művét, a már említett Bujdosó könyvet (Tormay Cecile), illetve a Marschalkó-Fiala szerzőpáros által jegyzett Vádló bitófákat.

Ahogy Krisztus mondta; ,,Ha engem üldöztek, titeket is üldözni fognak...." (Jn. 15:20). Ne legyen illúziója Kedves Olvasónk! A nemzeti hírportálok üldözése folyamatosan napirenden van, a nemzeti szervezetek ellehetetlenítése, lejáratása is egyre jobban tetten érhető. Amikor a Magyarok Világszövetsége a kormány szerint bűnbarlang, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom nemzetbiztonsági kockázat, a Jobbik pedig - hiába mondják el szegények ezerszer újra és újra, hogy ,,nem minden cigány bűnöző" - szóval ez a párt mégis cigánygyűlölő, listázó stb., akkor csak idő kérdése és megkezdődik a ,,másként gondolkodó emberek" megélhetését biztosító munkahelyéről történő eltávolítása (talán épp a Kubatov lista alapján), meggyanúsítása, lehetőség szerint bebörtönzése. A törvényességet felhozni itt rossz tréfa, az önvédelemre szerveződött, a tagjai által soha egyetlen embert nem bántalmazó Magyar Gárda betiltása mutatja, a törvények ma már nem az igazságosságot szolgálják, hanem kormányok, de elsősorban a mögöttük álló tőkeerős csoportok érdeke, kénye-kedve szerint alakíthatók.

Hosszú és tartalmas mindez ahhoz, hogy egy ilyen bejegyzésben ki lehessen vesézni, ezért visszatérve az eredeti gondolatmenethez:

egy Lovas Tamás névre keresztelt(?) hallgató magyarellenes gyűlölködő bejelentése nyomán indult az eljárás, ha találkozunk vele valahol, fejezzük ki felháborodásunkat! Lovasról készült fotó IDE kattintva megtekinthető.

Itt érhető el a talmudista Lovas facebook profilja, ha valamely olvasónk írna neki, kérjük, adja át a Palócbetyár üdvözletét! Lovas Tamás, ha személyesen tévedne ide, s persze ismeri az írásunkat, akkor tudja meg: nyilvános megbánásig nem felejtünk és nem bocsátunk meg.

Isten óvja Magyarországot!

(www.palocbetyar.com)


http://kitartas.mozgalom.org/aktualis/lefoglaltak-egy-veszelyes-konyvet-a-gede-ki adonal
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Weimar után a rend és civilizáció eljövetele van soron
  2013-02-11 19:07:58, hétfő
 
  2009-02-13. 19:30
Weimar után a rend és civilizáció eljövetele van soron


A nemzetiszocializmus mindeddig páratlan, agyonhallgatott vívmányai, röpke néhány éve alatt
A módszerváltást követő közel két évtized mélyülő magyar válságának tünetei - de valójában a liberális Nyugat pénzügyi, gazdasági láncravertsége, dekadenciája - és az I. világháború után a padlóra küldött Németországra kényszerített weimari köztársaság (1919-1933) rothadt légköre közti hasonlóságra többen felhívták a figyelmet. Mindkettőt a zsidóság és nem a magyar - nem a Nyugat évezredes kultúrái -, ill. a német nép érdekei, elképzelései szerint hozták létre.

Weimar, az antant hatalmak által az 1918-as fegyverszünet idején blokáddal sújtott ország több, mint hétszázezer polgára halálra éheztetésének, Rosa Luxemburg, Karl Liebknecht vörös terrorjának légkörében indult. A zsidóság fájdalmára csak ,,köztársaság" lett a kísérletből, 32 politikai párttal! Sok más ,,vívmánya" mellett (munkanélküliség, éhség, magas öngyilkossági arány a városokban, politikai korrupció, stb.) ebben a ,,köztársaságban" nyert polgárjogot első alkalommal a prostitúció (1927-ben legalizálták). A liberalizmus szellemében ,,felszabadították" a német nőt - természetesen ,,önmegvalósítása" érdekében - és a hedonista, léha élet felülírta a kereszténység erkölcsi tilalmait.

Berlin ,,szex-turizmus ipara" csalogatta a ferde hajlamúakat, akik a disznóval, kecskével való fajtalankodásban is ,,gyönyörködhettek" Új-Szodoma éjszakai mulatóiban. De az ország más nagyvárosaiban is ott voltak a leszbi és homokos bárok.

A közbiztonság állapotáról, a rendfenntartó erők moráljáról nem más, mint az ún. Holokauszt enciklopédia írja, hogy a rendőrök alulfizetettek és korruptak voltak.

,,A prostitúcióból, kábítószer-kereskedelemből, tiltott szerencsejátékokból, pornográfiából, rablásból, s betörésből élő bűnbandák szaporodtak és virágoztak... A rendőrök tehetetlennek érezték magukat a rendőri felhatalmazás korlátai miatt. Néhány bűnvádi eljárást semmisnek tekintettek, mert a rendőrség nem garantálta a vádlott jogait, vagy a nem megfelelő rendőri eljárás miatti fontos bizonyítékok hiányoztak. A rendőri tevékenységet éles kritikával követő szabad sajtó növelte ezeket a rendőrségi hiányosságokat" - található az Amerikai Holokauszt Emlékmúzeum honlapján. (German Police: From Weimar Republic.... - www.ushmm.org - kiemelés általam) Ismerős, ugye? A holokamu-honlap firkásza be is ismeri az általunk orrvérzésig, Olaszliszkáig, Lacházáig, Veszprémig, a szorongás és rettegés száz meg ezer mindennapi, jeltelen színteréig ismert választ: a rendőri erők kezét ,,alkotmányos korlátozások... kötötték meg"!


Így volt ez egészen 1933-ig, amikor - közel hétmilliós munkanélküliséggel -, szakadt a cérna. Persze itt ugye illik a liberális Nyugat mafla, elbutított véglényének levegőért kapkodnia! Hát igen. Nem akárhogyan kezdte Adolf Hitler 1933-as kancellárrá választásakor. Évekkel ezelőtt hallottam idős németektől, hogy a weimari rothadás végnapjaiban szinte nem volt hét Berlinben bankrablás nélkül. A kancellár valószínűleg új, s ,,alkotmányos felhatalmazást" adott a rendőrségnek ,,nem ejtünk foglyot" jelszóval, ugyanis a rend heteken belül helyreállt! Hasonló határozott intézkedésekkel, a német gazdaság, pénzügyi élet zsidó befolyás alóli kivonásával - az adósság és uzsora finánc kapitalista rendszerének szétzúzásával, a spekulatív tőke termelő tőkével való helyettesítésével - megszületett az első német, s nemcsak gazdasági csoda. A nemzeti valuta, a Reichsmark fedezete nem az annyi verejtékkel, s vérrel szennyezett arany, de a: munka lett!

A közmondásos Autobahn-építkezéseken milliónyi németnek adtak munkát, német nyersanyagot használva. A dollár-elszámolású kőolajimportból származó bitumen és aszfalt hiányában a gyorsforgalmi utakat német találékonysággal előre gyártott betontáblákból készítették. A nemzetiszocialista rendszerben elért gyors gazdasági talpraálláshoz ,,exportjövedelemre" volt szükség. Ez valójában a pénz kiiktatásával, cserkereskedelem formájában történt, mivel a német valutának nem volt aranyfedezete - ezt 100 milliárd márka értékben elkobozták tőle a győztesek Versaillesban! A kor szemtanúja, a hétgyermekes, szegény családba született, de az akkori ingyenes oktatási rendszer jóvoltából mérnöki diplomát szerzett, Reinhold Leidenfrost írja: ,,Mivel Németországnak nem volt többé aranyfedezetű valutája, külkereskedelmévé egy jól működő cserekereskedelem vált. Minden USA-tól és Angliától független ország örömmel elfogadta ezt a szisztémát. Cserébe a gépekért ásványkincseket, kávét, trópusi gyümölcsöt és fontos nyersanyagokat kaptunk Spanyolországból, Portugáliából, Brazíliából és más országokból... Ezen kereskedelem US dollár elszámolással nem volt lehetséges, mivel ezeknek az országoknak nem volt dollárjuk a német gépi felszerelések vásárlására." Mindezek az országok mindmáig baráti gesztussal tekintenek Németországra, elismerve, hogy Hitler Németországa becsületes módon állt hozzájuk. ,,Termékeik nem váltak a New York-i tőzsde spekulációjának tárgyává... Ez a kereskedelmi módszer természetesen szálka volt az angol-amerikai zsidó bankárgengszterek (banksters) szemében, mivel többé nem tudtak profitálni belőle." Mint Leidenfrost írja, ennek - s nem valamiféle gyilkos zsidóüldözésnek - volt eredménye a ,,Németország elleni szélsőséges izgatás"! (Élet a Harmadik Birodalomban, Der Schlesier, 2002. www.the7thfire.com)

További hazugságok cáfolata végett megemlítendő: nem fegyvergyártással, háborúra készülődéssel ,,mászott ki" Németország a nagy gazdasági válságból, a weimari köztársaságtól örökölt csaknem hétmilliós munkanélküliségből. Az 1933-at követő két évben a munkanélküliség nagy részben, öt éven belül pedig teljesen megszűnt! ,,A fegyvergyártás az első alkalommal 1939-től kezdett nagy gazdasági szereppel bírni, az Anglia és Franciaország által ránk kényszerített a háborúval." Néhány mutató a Harmadik Birodalom hadiipara GDP részesedéséből százalékarányban, ill. Reichsmarkban, 1933-1939 között. 1933/34 - az össznemzeti termék (GDP)4%-a, 1.9 milliárd RM értékben; 1934/35 - mint a korábbi évben; 1935/36 - 7%, ill. 4 milliárd RM;1936/37 - 9%, ill. 5.8 milliárd RM;1937/38 - 11%, ill. 8.2 milliárd RM; 1938/39 - 22%, ill. 18.4 milliárd RM. (R. Leidenfrost)

Hitler Németországa agyonhallgatott vívmányai, megbocsájthatatlan bűnei közé tartozik szociális lakásépítő programja! Fiatal, gyermekes házaspárok tíz év alatt visszafizethető lakáskölcsönt kaptak, kamatfizetés kötelezettsége nélkül, 600-1000 Reichsmark értékű csinos kertes házak vételére. Az első gyermek születésekor a kölcsön negyedét, a negyediknél az adósság egészét törölték számukra! Négy éven belül közel másfél millió tágas, egészséges otthont építettek ezekkel a feltételekkel. Törvény írta elő, hogy egy munkásember havi lakbére nem lépheti túl a 26 Reichsmark (RM) határt. Ez havi keresetének kb. nyolcada volt! Magasabb keresetűeknél is csak 45 RM volt a felső határ.

,,Zsidók és más idegen spekulánsok számára" a versailles-i diktátum haditérítései, Weimar kudarca nyomán a gazdasági válsággal előállt ,,szörnyű állapotok óriási profitszerzési lehetőséget jelentettek. Az a hír járta, <Menj Németországba, és vehetsz egy paraszti gazdaságot vagy egy gyárat néhány dollárért!>" És jöttek, mert egyre több gazdaság került kényszereladásra a magas kamatok miatti fizetésképtelenség miatt. - A magyar paraszt földjéről történő elűzése, gyáraink ,,néhány dollárért" való elherdálása nem e minta szerint történik? - A nemzetiszocialista felfogásban egy nemzet csak akkor virágozhat, ha van egy egészséges, vidéki népessége, a hagyományos családi gazdálkodás fontosságával, amelyik ,,letéteményese egy olyan életformának, melynek erkölcsi és lelki értékei életfontosságúak a társadalom, mint egész ... jólétéhez." Ennek tudatában oly törvényt hoztak 1935-ben, ami a jelen magyar parasztsága földjeink védelmében még várat magára! A törvény kimondta, hogy a 15 hektárnál nagyobb gazdaságokat csak öröklés útján lehet továbbadni és az ilyen idegen kézre került farmokat, a nemzetiszocialista rezsim kárpótlásával vissza kellett szolgáltatni a korábbi tulajdonosnak! Semmisnek tekintve a ,,néhány dolláros alkukat... Az idegen spekulánsok nagy bonanzája ezen utólagos megnyirbálása... természetesen felkavarta ezeknek az emberek a nemzetiszocialista Németország elleni gyűlöletét". A vidéki, földművelő népesség boldogulása fontosságának tudatában Hitler házépítési programot indított a legalacsonyabb keresetű népesség, a német parasztság megsegítésére is. ,,Egyedül 1933-ban 17.611, három év leforgása alatt 91 ezer ilyen lakóházat építettek."


Ma az autó a legtöbb magyar ember számára elérhetetlen - vagy a benzinárak miatt garázsban porosodó - luxustárgy. Hitler a német autóipar által kínált 1350 és 1600 Reichsmark értékű autó helyébe egy csaknem mindenki által elérhető ,,népautót" terveztetett dr. Porschével. A máig is legendás modell, a Volkswagen 995 márkába került és kis részletekben is törleszthető volt. Tehát az Autobahnt nem a ,,náci hadsereg felvonulási útvonalának" tervezték, még ha használtatott is erre! (R. Leidenfrost)

A nemzetiszocialista rezsim népjóléti intézkedései sorában megemlítendő az általános és ingyenes egészségügyi ellátás! ,,A német kórházak a legjobb betegellátást nyújtották, a legmodernebb felszereléssel, amelyik az USA-énál is különb volt... A betegnek joga volt megválasztani saját doktorát vagy a kórházat, és a legszegényebb számára is garantálták a teljes orvosi ellátást." A beteg egy évig maradhatott a kórházban - ,,külön napi zsebpénz-illetékkel!" (Matt Koehl, A jó társadalom)

Bűne volt Hitlernek, hogy megmutatta: a világtörténelemben először egyszerű munkásemberek milliói és gyermekeik is hozzájuthatnak akár a külföldi nyaraláshoz! Szinte ingyen, több hetes külhoni hajókirándulásra mehettek, míg otthoni, hosszabb nyaralásaikon mindössze napi két RM költségen utazhattak, kaptak ételt és szállást! Az aljas cionista, liberális vagy éppen judeo-keresztény rágalmakkal ellentétben a később - valószínűleg zsidó parancsnokolta bolsevik tengeralattjáró által, közel 10 000 utasával, köztük 4000 gyermekkel! - elsüllyesztett Wilhelm Gustloff nem a ,,gazdag németek" nyaraltatására készült és használtatott! A Robert Ley, Cap Arkona vagy mások sem. ,,Ezeket a hajókat gyakorlatilag kitiltották az angol kikötőkből, csak hogy ne lássák az angol munkások, mi állt a munkás rendelkezésére Hitler nemzetiszocialista rendszerében. Kedvenc úticéljuk Madeira portugál szigete, úgyszintén a spanyol szigetek és kikötővárosok voltak." (R. Leidenfrost) Szólni kell a zsidó bankok és média által agymosott, a cigányterror által letaglózott, még a sírjukban forgolódó ősei által is leköpött gyáva magyarnak - tisztelet a kivételnek! - a tanulás, művelődés jogáról is a nemzetiszocialista

rendszerben. Az oktatás ingyenes volt: még az egyetemeken is, függetlenül a diák anyagi körülményeitől vagy családi hátterétől!

Újból a közbiztonságról szólva, zsidó vagy filoszemita körök tonnaszámra lökik naponta a Hitler által 1933-tól bevezetett ,,önkényuralom" rémének meséit. Mint láthattuk, a szemtanú elmondott belőle egy s mást! Hogy mennyire nem volt önkényuralom, azt mutatja, hogy Hitler ,,megszüntette a rendőrök gumibotviselését". A weimari években annyi szégyen tapadt hozzá, ,,hogy többé nem volt megengedett németet verni. Ez világosan mutatta, hogy a Harmadik Birodalom vezetői bíztak a népben, semmint féltek tőle, és hogy a nép bízott vezetőiben, semmint félt tőlük. Hitler alatt hihetetlenül alacsony volt a bűnözés aránya." (R. Leidenfrost) Ó, nem kell ájuldozni, kedves nappalaink sötétjében megállás nélkül talmudi ihletésű rágalmakat huhogó ,,demokraták"! - Még hány mesét ér meg a ,,holokauszt"? De erről bővebben szóltam másutt, A történelmi tények makacs búvópatakja c., több honlapon is fellelhető írásomban. - Ezúttal a háború előtti évek weimari felforgatóinak államellenes tevékenységet folytató politikai foglyainak számát, s fogvatartásuk körülményeit nézzük!

Az amerikai State Department képviseletében 1933-ban Németországba utazó Hugo Scoenfelt zsidó kiküldött megvizsgálta az ottani politikai bebörtönzöttek táborait. ,,Kiváló állapotban voltak, mindenkivel jól bántak és tele voltak kommunistákkal" - írta. (Benjamin H. Freedman) Valójában 1939-ig a koncentrációs táborok foglyainak száma nem haladta 22 ezret! Ez a közel 90 milliós Németországban, kevesebb volt, mint a lakosság 0.05 százaléka! - Miheztartásképpen: 1953-ban a Rákosi-éra ,,felszabadított" Magyarországán kb. 95 ezer politikai fogoly dolgozott az internálótáborokban, és 25 ezer politikai volt a börtönökben. 1945-56 között 15 ezer ,,hivatalos" kivégzés történt - került nyilvánosságra '56-ban! (Marschalkó Lajos) Nem más, mint egy másik, habár a ,,nagy honvédő háborúban" a németek ellen harcoló szemtanú, A. Szolzsenyicin mondja ki a különbséget a zsidó és a nemzeti szocializmus között: ,,A Gulag táboraiban a vértől megrészegült zsidó terroristák mintegy 66 millió embert öltek meg 1918 és 1957 között!"

A zsidó történész, Gerald Reitlinger is beismeri, hogy a milliókat állatként kezelő Szovjetuniótól, ill. a kommunista államoktól eltérően a német koncentrációs táborok népessége 1934 és 1938 között ritkán lépte túl a 20 ezret, és ebből a zsidók száma sohasem volt több, mint 3000! (The S.S.: Alibi of a Nation) - Fűzzük hozzá: és még mer SS-ezni a sza*házi!

Anglia korábbi miniszterelnöke, Lloyd George nyilatkozta a londoni Daily Express-nek 1936-os németországi látogatása után, a ,,nagyszerű változások" láttán, ,,melyek Adolf Hitlernek köszönhetők": ,,Gondoljunk bármit is módszereiről, melyek bizonyosan nem parlamentárisak, mégis tagadhatatlan", hogy Németországban ,,a bizalom általános érzése uralkodik. Az emberek boldogabbak. Országszerte az öröm általános" jelenléte látható."

Akkor viszont miért kellett pusztulnia a Harmadik Birodalomnak? A nemzetiszocializmus bűne nem volt más, mint hogy megmutatta a világnak: a nemzetközi bankvilág, a tőzsdék megkerülésével emberhez méltó életet lehet teremteni még a romokon is. Hitler új gazdasági rendszere ,,az egész kapitalista aranyfedezet-rendszert veszélyeztette, annak végtelen hiteleivel, melyek adósrabszolgaságot, függőséget és pusztulást okoztak a szegény országok számára a zsidó-angol-amerikai financiális csúcsérdekek igájában."

A társadalmi igazságosság és a rend ára a nemzetközi zsidóság hadüzenete volt. Noha a gondolat-smasszerek elhallgatják vagy bemocskolják a nemzetiszocializmus vívmányait, azok minduntalan napvilágra kerülnek. A ,,történelmi tények makacs búvópatakja" előbb-utóbb utat tör magának, hogy a népek egy bátor, új nemzedéke győzedelmesen megvalósítson egy emberhez méltó társadalmi, civilizációs rendet!

Balla József

További részletek: http://kuruc.info/r/9/35284/#ixzz2KcCiwkH7
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nemrég egy család beszélgetésén, egyik rokon szidta a korm
  2013-02-11 19:05:58, hétfő
 
  Nemrég egy család beszélgetésén, egyik rokon szidta a kormány összes intézkedését. Értsd, az összeset! Egykulcsos adó, mert a gazdagokat támogatja, telefonadó, ÁFA emelés, benzinárak, stb, stb. Kérdem tőle, hogy: De hát TE nagy Fidesz szavazó vagy. Ha semmivel sem értesz egyet, miért szavazol rájuk? A válasz megdöbbentő! Csak nem gondolod, hogy a Gyurcsányra fogok szavazni? Akkor inkább megdöglök Orbán alatt.
Hmm, hát eljutottunk ide. A magyar embernek leszűkítették a gondolkodását. Egyszerűen nem lát mást, mint Orbánt és Gyurcsányt. Gyurcsány! Atyaég! Hol van már Gyurcsány. Talán arra van egy halvány esélye, hogy veszi az 5%-os küszöböt, de azt is csak Orbán miatt. Ha Orbán nem lenne, Gyurcsány nem kapna 1 %-ot sem. A cikk írása alatt arról elmélkedem, hogy mit kellene tenni ahhoz, hogy a magyar emberek elkezdjenek gondolkodni és nem hinnének el mindent, amit megalkuvó: elvtelen, politikusok mondanak nekik. Az opportunista, ugye annyit tesz, hogy nem néz semmit csak a saját érdekét és mindig úgy forgat véleményt és köpönyeget, hogy neki jó legyen. Az ország, a nép teljesen másodlagosak. Az emberekre, csak szavazóként tekintenek, aztán nagy ívben leszarják, hogy mi lesz velük.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
zsidó lakópark Magyarországon
  2013-02-11 18:59:14, hétfő
 
  zsidó lakópark Magyarországon

http://www.youtube.com/watch?v=Xi7iHfuypAw
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egyre inkább háborús övezetre hasonlítanak az elcigányosodó
  2013-02-11 18:55:37, hétfő
 
  Egyre inkább háborús övezetre hasonlítanak az elcigányosodó települések!!!


Kimondatlanul, de a cigánybűnözés miatt járőröznek a készenlétiek Jász-Nagykun-Szolnok megyében
főnök
2013-02-11 18:35:37

Bár a különböző hírforrások nem említik, de az alföldi megyét ismerők jól tudják, hogy az egyre erőszakosabbá váló, főként fiatal elkövetőkből álló cigány bűnelkövetők állították olyan helyzet elé a rendőrséget, hogy kénytelenek voltak a készenlétiek segítségét igénybe venni a lakosság védelmében.

Kenderes, Kunmadaras, Törökszentmiklós, valamit Karcag, Jászapáti és Jászberény környéke is olyan erősen kitetté vált az elszaporodó kisebbségiek agressziójának, hogy ezekben a térségekben a lakosság szubjektív biztonságérzete mára a zéróhoz közelít.

Lépni kellett.

Korábban lett volna rá szükség, sok emberi szenvedést spórolhattak volna meg a nagyokosok, de ismerjük a motivációt: nem baj, ha gyengül a magyar.

A hvg.hu cigánymentesített változatú írását olvashatják a Jász-Nagykun-Szolnok megyei helyzet apropójából.

Készenlétiekkel megerősített rendőrök járőröznek Szolnok megyében

Az állampolgárok visszajelzései alapján a készenléti rendőrök jelenléte erősíti a lakosság szubjektív biztonságérzetét - írta közleményben a rendőrség. A 89 készenléti rendőr február 4-e óta segít a helyi rendőröknek.

A Készenléti Rendőrség bevetési egységei február 4-e óta működnek közre Jász-Nagykun-Szolnok megye közrendjének, közbiztonságának megerősítésében - írta közleményében a megyei rendőr-főkapitányság.

A Jászberényi, a Karcagi és a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságokra vezényelt 89 rendőr 19 rendőrautóval február 4-e óta 5256 órát töltött szolgálatban a helyi rendőrökkel közösen. Jász-Nagykun-Szolnok megye területén a Készenléti Rendőrség jelenlétének köszönhetően az elmúlt héten csökkent a jogsértések száma.

A megerősítő egységek 2852 főt igazoltattak, 30 személyt állították elő (közülük 12 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt) és 9 főt fogtak el (5 esetben tettenérés történt, 4 esetben körözött személyt fogtak el). Szabálysértési feljelentést 44 esetben készítettek, 6 személlyel szemben büntető feljelentést tettek.

Az állampolgárok visszajelzései alapján a készenléti rendőrök jelenléte erősíti a lakosság szubjektív biztonságérzetét, növeli a helyi rendőri erők reagáló képességét - olvasható a rendőrségi közleményben.

hunikum.info - hvg.hu


http://hunikum.info/Kimondatlanul_de_a_ciganybunozes_miatt_jaroroznek_a_keszenlet iek_Jasz-Nagykun-Szolnok_megyeben
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 21 
2013.01 2013. Február 2013.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 543 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2145
  • e Hét: 5247
  • e Hónap: 16358
  • e Év: 169854
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.