Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Kedves Barátom
  2013-02-18 16:36:18, hétfő
 
  Most találtam!
Ne keljen használni senkinek!

FELTÉTLENÜL OLVASD EL!!!!!! Végre egy értelmes gyógyszer, a RAK ELLENSZERE! Kedves Barátaim! Az alábbi szöveg egy brazíliai ismerősöm révén került a birtokomba. Íme: A Santo Domingoban megjelenő Listin Diario a minap arról számolt be, hogy egy brazíliai ferences testvér, bizonyos Fray Romano felfedezte a rák ellenszerét. Egyébként az érdemes férfiú a beléni (Brazília) szeminárium professzora. Amint fény derült szenzációs felfedezésére, a sajtó legott megrohamozta a szemináriumot, ahol Romano testvér készségesen elmondta, hogy felfedezésében nincs semmi rendkívüli. Egyszerűen visszatért az ősi, a természetben fellelhető növényekre épülő gyógymódokhoz. Azokhoz, melyeket a legnagyobb gyógyító, maga a teremtő Isten bocsátott mindnyájunk rendelkezésére. Receptjéért, tanácsaiért természetesen nem kér pénzt, ahogyan Jézus sem tette. A gyógyító szer jótékony hatása már az első héten megmutatkozik, s mivel már eddig is nagyon sok ember egészségét visszaadta, receptjét Romano testvér felrakta a világhálóra is, hogy mindenki számára hozzáférhető legyen. Íme a recept:


Hozzávalók: fél vagy egy kilogramm virágméz, két nagy, vagy három kisebb levél aloe vera, három evőkanál konyak, whisky, vagy pálinka Elkészítés: Törüljük le a port és törjük le a töviseket az aloe vera levelekről (de nehogy meghámozzuk), majd késsel daraboljuk egészen apróra, aztán a mézet, az apróra vágott levéldarabokat és az italt öntsük egy mixerbe és addig mixeljük, amíg krémszerű, olajos sűrítménnyé válik. Ezt töltsük egy üvegbe, és tegyük a hűtőbe, de akár szobahőmérsékleten is tárolhatjuk. A barát szerint naponta háromszor egy-egy evőkanálnyit igyunk meg belőle, legalább negyedórával a főétkezések előtt. Egy kúra tíz napig tart. Utána célszerű orvoshoz fordulni, hogy megbizonyosodjunk arról, valóban csökkent-e a tumor. A teljes gyógyuláshoz általában négy, egyenként tíznapos kúrára van szükség. A készítmény egyetlen mellékhatásaként piros foltok jelenhetnek meg a bőrön, de ezek teljesen veszélytelenek. Bár Romano testvér kifejezetten a rák ellen dolgozta ki, a készítmény nemrég egy huszonkilenc éves, sclerosis multiplexben szenvedő apácát is meggyógyított. Mivel a segítség mindenkinek egyformán jól jön, rákbeteg embertársainknak különösképp, kérlek, ezúttal tedd félre előítéleteid, és titkos másolatként, küldd tovább ezt a levelet, hogy mások is hozzájussanak. Áldjon meg érte az Úr, és ajándékozzon meg jó egészséggel, békességgel, bőséggel és szeretetteljes élettel, hogy ne Te szorulj segítségre, hanem mindig Te legyél az, aki segítséget tud nyújtani a bajban lévőnek! (smirk)
 
 
0 komment , kategória:  Egészség,életmód  
A súlyos kimerültség jelei
  2013-02-18 16:26:30, hétfő
 
  A Chronic Fatigue Syndrom - CFS -, vagyis a krónikus kimerültség szindrómája már évszázadok óta létezik, korábban viszont idegi alapú betegségként, ideggyengeségként tekintettek rá. A krónikus kimerültség hátterében olyan egyszerű és hétköznapi dolgok állnak, mint a túlterheltség vagy az immunrendszer általános gyengesége, de leginkább e két tényezőnek az együttes, tartós jelenléte. Az, hogy az orvostudomány külön névvel látta el a betegséget, tehát már nem veszi egy kalap alá az ideggyengeséggel vagy az általános fáradtsággal, mindenképpen tükrözi a jelenség súlyosságát. A legújabb kutatások tükrében legalább annyian szenvednek krónikus fáradtságban, mint valamilyen allergiában, sőt a két betegség terjedése is hasonló sebességet mutat.

Felismerése azért fontos, mert hosszú távon súlyos következményekkel járhat. A krónikus fáradtságban szenvedő teljesítményének felét sem képes produkálni, állandó levertséggel, depresszióval és sikertelenséggel küzd. Mindemellett fizikailag is annyira legyengül, hogy a probléma a mozgásszervi panaszoktól a látászavarig terjedhet.

A CFS tünetei

A krónikus fáradtság tünetei jól felismerhetők, nem lehet összekeverni a hagyományos értelemben vett fáradtsággal. A fáradtság mellett ugyanis megjelenik az egész testet érinthető, tompa izomfájdalom, az ok nélküli fizikai gyengeség, az alacsony láz vagy hőemelkedés, a bizonytalan fejfájás, a torokfájás, a fényérzékenység, a koordinációs zavarok, vagy akár a részleges, időszakos látáskiesés.

Ha észreveszed magadon a fent felsorolt tünetek valamelyikét - vagy együttesét -, feltétlenül fordulj orvoshoz. Az orvosi ellenőrzés és kivizsgálás mellett azonban hatásos lehet minden módszer, amely segít az ellazulásban, a feltöltődésben. Ehhez az alábbi technikák nyújthatnak segítséget.

Átmeneti gyors megoldás

Mindannyiszor, amikor érzed, hogy nem vagy képes összpontosítani, csinálj néhány váll- és bokakörzést, váltott karokkal próbáld elérni a mennyezetet, érintsd meg a füleddel a vállad úgy, hogy utóbbi ne mozogjon, támaszkodj meg egy széken, és másik kezeddel húzd térded a mellkasodhoz.

Ezzel friss oxigén jut a szervezetbe, amely élénkíti a vérkeringést, és segít a koncentrálásban. Ha utána még egy nagy pohár vizet is megiszol, egy kávészünetnyi idő alatt máris sokat tettél a fáradtság enyhítéséért anélkül, hogy koffeinnel vagy más serkentővel stimuláltad volna magad.

Hosszú távú változtatások

Étkezés

Alapvető fontosságú napi minimum tíz, nagy pohár minőségi folyadék elfogyasztása. Válassz a tiszta víz, a különféle zöld és gyógyteák, a friss, cukormentes, rostos gyümölcslevek és a napi fél liter sovány tej vagy tejtermék közül.

A vastartalmú ételek segítik a vér oxigénszállítását, ezáltal élénkebbé és teherbíróbbá tesznek. Ide tartozik a máj, a spenót, az őszibarack vagy a mazsola.

Ügyelve a helyes arányokra, egy étkezéseden belül szerepeljen fehérje és szénhidrát, hogy az energiaszinted egyenletes maradjon.

Végy magadhoz mindenféle B-vitamint! A szervezet ezt nem raktározza, ezért folyamatos pótlására van szükség. Azon túl, hogy a B-vitaminok csoportja valódi energiabomba, táplálják a hajat és a körmöt, segítik a bőrsejtek megújulását, a sejtlégzést és az idegrendszer működését. A legtöbbje egyszerre található meg a zellerben, a káposztában, az avokadóban, a különféle hüvelyesekben és az élesztőben. Ezenkívül B2 van a húsban, a tojásban és a tejben; B5 a dinnyében és a joghurtban; B6 a teljes kiőrlésű péksüteményekben, B8 a narancsban, B9 (folsav) például a brokkoliban. A leggazdagabb B12-forrás a máj és a hús, kis mennyiségben a tej is tartalmazza.

Felfrissülés

Végezz rendszeres relaxációs gyakorlatokat. Nem kell, hogy egyszerre sok időt vegyenek igénybe, de feltöltődést biztosítanak a szervezetednek, amely a rendelkezésre álló energiát így hatékonyabban tudja felhasználni.
Csukd be a szemed, és lélegezz lassan, mélyeket. Ürítsd ki az agyad, és néhány percig ne foglalkozz semmiféle rád váró teendővel. Ujjbegyeiddel körkörösen masszírozd meg a halántékod és a tarkód, gyengéden nyomkodd meg lezárt szemhéjadat.
Hordj magadnál egy rozmaring-, eukaliptusz- vagy mentaolajat tartalmazó üvegcsét, és napjában néhányszor szippants bele.
Reszelj le gyömbérgyökeret és ginszenget, szórj rá néhány rozmaringlevelet, majd engedd fel a keveréket hideg vízzel. Forrald fel, hagyd kihűlni, szűrd le, és a levét idd meg.
Lefekvés előtt végezd el az alábbi légzőgyakorlatokat, majd igyál meg egy pohár levendula-, citromfű- vagy komlóteát.
Feküdj a hátadra enyhén felhúzott térdekkel. Lazítsd el a tested, egyik kezed tedd a mellkasodra, a másikat a hasadra. Ha helyesen veszed a levegőt, hasadnak magasabbra kell emelkednie, mint a mellkasodnak. Az orrodon szívd be, a szádon fújd ki. Legalább tíz percen keresztül lélegezz mélyeket. A végén újra lazíts a testtartásodon. Rendszeres gyakorlással bárhol, bármilyen testhelyzetben tudsz majd hasi levegőt venni. Azáltal, hogy a helyes légzésre koncentrálsz, kizárod a külvilágot, és néhány percre agyad is kellemesen kiürül.
 
 
0 komment , kategória:  Egészség,életmód  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2013.01 2013. Február 2013.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 74 db bejegyzés
e év: 1531 db bejegyzés
Összes: 8746 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1129
  • e Hét: 3996
  • e Hónap: 10368
  • e Év: 61159
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.