Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Véget kell vetni annak, hogy kétszer fizetünk
  2013-02-21 18:15:41, csütörtök
 
 

Véget kell vetni annak, hogy kétszer fizetünk. Ez a ,,szpáhi adózás" rossz Magyarországhoz vezet - jelentette ki országjáró körútjának csütörtöki, XVII. kerületi állomásán Orbán Viktor. A Fidesz elnöke a nagygyűlésen úgy fogalmazott: a vizitdíj, a kórházi napidíj és a tandíj nem más, mint rejtett adó.

Orbán Viktor 2008. február 28.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hatalmas ZSIDÓ LAKÓPARK épül! Még a Dunát is elterelik!
  2013-02-21 18:13:53, csütörtök
 
  Hatalmas ZSIDÓ LAKÓPARK épül! Még a Dunát is elterelik!



NÉZD MEG EZT A REKLÁMOT és add tovább mindenkinek! Ezt minden magyar embernek látnia kell!



A lefordított szöveg nálunk már kicsapta a biztosítékot!

Még milyen korlátlan lehetőséget adunk, amiről a lakosság nem is tud?





http://ags.gns.co.il/cdn/DigitalCloud/Anchor/2012/06/Minisite/?Media=t



AZ IZRAELI TV HIRDETÉSE A BUDAPESTEN FELÉPÜLŐ

HATALMAS ,, ZSIDÓ LAKÓPARKRÓL ,, ,

AMELY A DUNA RÉSZLEGES ELTERELÉSÉT IS AZ IDE KÖLTÖZŐK

SZOLGÁLATÁBA ÁLLÍTJA.

MAGYARORSZÁGRA TELEPÜLŐ IZRAELI TÖMEGEK JELENTKEZÉLSÉT

VÁRJÁK AZ IZRAELI INGATLANCÉGEK ÉS A MAGYARORSZÁGI

BETELEPÍTŐK . KORLÁTLAN A LEHETŐSÉG !

KATT IDE:





http://ags.gns.co.il/cdn/DigitalCloud/Anchor/2012/06/Minisite/?Media=t



Ha ez a látvány sem hozza ki a magyar lakosságot a béketűrésből, akkor semmi!



Már nélkülük is rabszolgák vagyunk a saját hazánkban!



http://www.kulturaliskreativok.eoldal.hu/cikkek/hatalmas-zsido-lakopark-epul--meg -a-dunat-is-elterelik-.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Új termékkel jelentkezik a hollókosztipar: jön a holohologra
  2013-02-21 18:09:37, csütörtök
 
  2013-02-21. 14:33
Új termékkel jelentkezik a hollókosztipar: jön a holohologram

A holoparaziták gyakran szoktak aggodalmaskodni azon, hogy mi fog történni akkor, ha a "holokauszt" "utolsó szemtanúi" is eltávoznak az élők sorából. Ki fogja akkor majd elmondani az eljövendő nemzedékek tagjainak, hogy ,,hová vezet a gyűlölködés és a rasszizmus"? Nos, született egy megoldás, ami ha nem is tökéletes, de egyfajta halhatatlanságot biztosít a nagy mesemondóknak: hologramként folytathatják ,,felvilágosító tevékenységüket" az idők végezetéig.

Egy Pinchus Gutter nevű, Amerikában élő(sködő) állítólagos holokauszt-túlélő hosszú évek óta meséli iskolás diákoknak a vele megtörtént borzalmas eseményeket (róla még nem derül ki, hogy ott sem volt, mint számos más "kollégájáról", a legutóbbi eset alig két hetes). Gutter elmondása szerint saját szemével látta, amint valamelyik ,,haláltáborban" a szüleit, valamint 10 éves ikertestvérét a "gázkamra" felé terelték a gaz nácik. Még elbúcsúzni sem tudott tőlük. Hogy őt magát miért kímélték meg, az nem tudható, csak annyi biztos, hogy az elmúlt 70 év folyamán végig kísértették a szörnyű emlékei.
Mivel már 80 éves, ezért aligha várható el tőle, hogy tovább folytassa a gyűlölködésre mindig hajlamos gójok oktatását. De nem is kell többé személyesen az előadásokon megjelennie, mivel ő az első holotúlélő, akiből hologramot készítettek. A Dél-Kaliforniai Egyetem Filmművészeti Iskolájában összegyűlt közönség előtt már meg is jelent virtuális formában (habár még csak kétdimenziós alakban), hogy elmondja kétségbevonhatatlan hitelességű ,,élményeit".
A holopropaganda területén elért legújabb áttörés annak köszönhető, hogy az elmúlt 18 hónap folyamán, a Dél-Kaliforniai Egyetem Shoá Alapítványának felügyelete mellett, kutatók egy csoportja közel egy tucat úgynevezett holokauszt-túlélő visszaemlékezését örökítette meg hologram formájában. Ami sokkal hatásosabb, mintha csak a képernyőn keresztül vagy írott formában beszélnek a ,,haláltáborokból" élve kikerült zsidók a ,,nácik gaztetteiről" és arról, hogyan lehet ,,elkerülni a borzalmak újbóli megismétlődését".
A jövő év elejétől pedig az USA Washingtonban található Holokauszt Emlékmúzeumában már háromdimenziós "túlélőkkel" is találkozhatnak a látogatók. A technológiát persze még tovább szükséges finomítani, de öt éven belül teljes tökélyre fejleszthetők a hologramos megjelenések módozatai - véli egybehangzóan Stephen Smith, az egyetem Shoá Alapítványának igazgatója és Paul Debevec, az egyetem kötelékében működő Kreatív Technológiák Intézetének vezetője.
Marvin Hier rabbi, a Simon Wiesenthal Központ igazgatója szerint éppen időben történik a hologramok a létrehozása: "Ennek a generációnak a tagjai sajnos rövidesen nem lesznek már köztünk. Egy évtized elteltével már nagyon kevés holokauszt-túlélő fog élni a világban" - fejtegette a USA Today című lapnak nyilatkozva. Érthető az aggodalom, végtére is a ,,náci haláltáborokból" kiszabadult zsidók átlagéletkora 79 év. (Habár a zsidók mindenkit holotúlélőnek tekintenek, aki Európában élt a második világháború idején.)
Marvin Hier arról is beszélt, hogy a Mahmúd Ahmadinezsádhoz hasonló "holokauszttagadók" miatt is szükséges a ,,túlélők visszaemlékezéseit" rögzíteni. "A holokauszt nagyon jól dokumentált" - hazudta pofátlanul a holoélősködő rabbi, hozzátéve, hogy ,,a fontosabb náci háborús bűnösök vallomásai is rendelkezésre állnak". Ami persze igaz lehet, de vajon mennyire tekinthetők megbízható történelmi forrásnak a foglyok veréssel, fenyegetéssel, zsarolással kicsikart vallomásai?
A továbbiakban a Wiesenthal-hazugságközpont igazgatója a ,,szemtanúk" szerepének fontosságáról elmélkedett: "Ő az, aki a szemedbe néz, és azt mondja, nézd, ez történt a férjemmel. Ez történt a gyerekemmel. És ez történt a nagyszüleimmel". Hogy az úgynevezett szemtanúk miféle képtelen és nyilvánvalóan hazug történetekkel rukkoltak elő eddig (a légkalapácsos, elektromos áramos, vízbefojtós kivégzési módszerektől kezdve az emberbőrből készült lámpaernyős és emberből készült szappanos sztorikon keresztül a gázkamrákból történő csodálatos szökési történetekig és a földből felcsapó vérgejzír meséjéig), arról a rabbi természetesen mélyen hallgatott.
A hologramként megjelenő túlélők még arra is képesek lesznek, hogy a hozzájuk forduló érdeklődők számára az előzetesen a programba táplált válaszokat megadják. (De vajon mi történik abban az esetben, ha a szokásos idióta ömlengések helyett a ,,visszaemlékezéseikben" és a holokauszt-történetben fellelhető nagyszámú ellentmondásokat kezdi valaki feszegetni?) A holokauszt-szakértők úgy számolják, hogy nagyjából száz típuskérdést szoktak a magukat holokauszt-túlélőnek nevező egyéneknek feltenni. A válaszokat a programba be lehet táplálni (külön előny, hogy a hologram a legképtelenebb hazugság kimondásakor sem jön zavarba), ha pedig mégis olyan kérdés hangzik el, melyre a virtuális holotúlélőt nem készítették fel, akkor a hologram ,,szakértőhöz" irányítja az illetőt.
Mindamellett jó lesz vigyázni, ugyanis a hologram formájában megjelenő ,,túlélők" a holomúzeumok látogatói között el fognak vegyülni: körül lehet őket járni, és kérdezgetni is lehet őket. De megjelenhetnek iskolákban, egyetemeken is. Sőt az sincsen kizárva, hogy egy szép napon majd holokauszt-túlélőre emlékeztető egyének jönnek velünk szemben az utcán, odalépnek hozzánk, elmesélik a ,,haláltáborokban" átélt rettenetes élményeiket, és felvilágosítanak arról, mit kell tennünk egy újabb holokauszt elkerülése érdekében.
És akkor majd nem lesz ám mindegy, hogy milyen képet vágunk...
Perge Ottó - USA Today nyomán
Frissítés: Működés közben a holohologram
Megjelent az első videó is a holohologramról, amely bemutatja, milyen érdekfeszítő "beszélgetéseket" lehet folytatni a high-tech múmiával.
(Skorzeny)

További részletek: http://kuruc.info/r/4/107856/#ixzz2LYRJRDjQ
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Zuroff megtiltaná a litvániai hazafiaknak, hogy saját hazáju
  2013-02-21 18:06:25, csütörtök
 
  Zsidóbűnözés :: 2013-02-21. 10:25
Zuroff megtiltaná a litvániai hazafiaknak, hogy saját hazájukban felvonuljanak a Függetlenség napján

A Simon Wiesenthal Központ felszólította a litvániai hatóságokat, hogy ne engedélyezzék többé azokat a "neonáci" felvonulásokat, melyeket a litván hazafiak tartanak rendszeresen az ország nemzeti ünnepén (február 16-án), illetve a Függetlenség Napján (március 11-én).

A sajnos hazánkban is jók ismert ,,nácivadász", Efrájim Zuroff egy ,,litvániai aktivistával", Dovid Katz-cal közösen tartott sajtóértekezletén közölte: a 2008 óta minden esztendőben megrendezett ,,neonáci felvonulások" gyűlöletet szítanak Litvánia kisebbségei - elsősorban is a zsidó közösség - ellen.
A palesztinoktól elrabolt földeken létesített illegális Efrát településen élő(sködő) Zuroff ,,adatokkal igazolta", hogy mióta Litvánia belépett a NATO-ba és az EU-ba, folyamatosan erősödött az országban az antiszemitizmus. A ,,nácivadász" azt is sérelmezi, hogy Litvániában a még élő állítólagos háborús bűnösök közül senkit sem ítéltek börtönbüntetésre az utóbbi években.

Dovid Katz
"2008 óta a litvániai hatóságok élen jártak a nácizmus és a kommunizmus bűneinek azonos rangra emelésében, és dicsőítettek olyan nacionalistákat, akik aktívan kivették a részüket a litvániai zsidók üldözésében a holokauszt idején. Mindez segít megérteni a fasiszta ideológia és a szélsőséges nacionalizmus újjáéledését, amely megmutatkozik a menetelésekben" - olvasható a Simon Wiesenthal Központ közleményében. A zsidóknak tehát eszük ágában sincs az irántuk megnyilvánuló fokozódó gyűlölet valódi okaival szembesülni.
Zoom
Litván hazafiak felvonulása
A gyűlölködő Zuroff a sajtóértekezleten Litvánia népének és az ország hatóságainak értésére adta a zsidóság elvárásait: ,,A legeredményesebben úgy lehet a litvániai jobboldali nacionalizmus újjáéledésével megküzdeni, ha becsületesen szembesülünk az ország holokauszt-történetével, amely magában foglalja a nácik helyi kollaboránsainak komoly szerepét a Litvániában, valamint másutt élő zsidók tömeges megsemmisítésében" - közölte a pofátlan cionista.
Zoom
Örvendetes viszont értesülni a litvánok karakán magatartásáról, akik nem hajlandók úgy ugrálni, ahogy a zsidók fütyülnek. "Az ultranacionalizmus megerősödésének háttere és legfontosabb oka az, hogy az ország kudarcot vallott a litvániai társadalomnak a holokauszt bűneiben játszott szerepének a becsületes és pontos feldolgozásában" - ajvékolt Zuroff. "Ahelyett, hogy elmondanák a fájdalmas igazságot a litván bűnökről, az elmúlt években a kormányzat inkább egyes bűnözőket hőssé formált, és igyekezett alábecsülni a holokauszt kivételességét" - tette hozzá a csaló ,,nácivadász".
Perge Ottó - israelnationalnews.com nyomán

További részletek: http://kuruc.info/r/39/108316/#ixzz2LYQUHMMf
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az Ab-döntés értelmében szabadon használható lesz a nyilas-
  2013-02-21 18:02:44, csütörtök
 
 

Az Ab-döntés értelmében szabadon használható lesz a nyilas- és horogkereszt is - a zsidók kettős mércét akarnak
Az Alkotmánybíróság (Ab) kedden megsemmisítette az "önkényuralmi" - nemzetiszocialista és kommunista diktatúrákkal kapcsolatos - jelképek használatát tiltó büntető törvénykönyvi (Btk.) paragrafust.

Új divatot honosíthatunk meg a Dohány utcán sétálgatva

Az Ab a ma meghozott határozatában megállapította, hogy az önkényuralmi jelképek használatát tiltó büntetőtörvényi tényállás sérti a jogbiztonság követelményét, és ezzel összefüggésben a véleménynyilvánítás szabadságát - olvasható a testület közleményében. Az alaptörvény-ellenes rendelkezést április 30-i hatállyal semmisítették meg.
Az indítványozó a Büntető Törvénykönyv (Btk.) 269/B. paragrafusának azt a fordulatát kifogásolta, amely az önkényuralmi jelképek körében az ötágú vöröscsillag használatát tiltja - idézte fel az Ab.
"A testület figyelembe vette, hogy a 14/2000. (V. 12.) AB határozatban korábban már döntött a Btk. 269/B. paragrafusának alkotmányosságáról, azonban úgy ítélte meg, hogy az Emberi Jogok Európai Bíróságának a kifogásolt jogszabályhellyel kapcsolatosan azóta hozott ítélete olyan jogilag jelentős új körülményt jelent, amely szükségessé teszi az ismételt vizsgálatot" - írják.
Az Ab megállapította, hogy az önkényuralmi jelképek használatának büntetőjogi fenyegetettsége az emberi méltóság, valamint az Alaptörvényből levezethető alkotmányos értékrend védelme érdekében indokolt lehet.
A testület azonban úgy ítélte meg, hogy a jelenlegi szabályozás túl tágan, nem kellően világosan és körülhatároltan határozza meg a büntetendő magatartások körét, mivel a jelképhasználatot általában rendeli büntetni, jóllehet a célzat, az elkövetési módozat vagy a kiváltott eredmény figyelembevétele az egyes szimbólumok esetében elengedhetetlen lehet.
Mindez a bírói gyakorlatban is ellentmondásos ítélkezéshez vezetett. A szabályozásnak ezek a jellegzetességei sértik a jogbiztonság követelményét, és aránytalanul korlátozzák a véleménynyilvánítás szabadságát - tették hozzá.
Az Alkotmánybíróság az alaptörvény-ellenes tényállást április 30-i hatállyal semmisítette meg. Ennek indoka részben az volt, hogy a határozat kihirdetésével történő megsemmisítéssel a törvényalkotó által korábban büntetendővé nyilvánított magatartások szabályozatlanul maradnának, részben pedig az, hogy az Alkotmánybíróság időt kívánt biztosítani a jogalkotónak az Alaptörvénynek megfelelő új szabályozás kidolgozására.
Az Alkotmánybíróság szerint a Btk. 269/B. paragrafusával kapcsolatosan felmerült alkotmányossági aggályok a már kihirdetett, de még nem hatályos új Btk.-ban szereplő önkényuralmi jelképek használatának tényállására (335. paragrafus) is érvényesek.
Frissítés: Az Ab szerint szabadon használható lesz a horogkereszt, a nyilaskereszt és az SS-jelvény - amíg a zsidók be nem tiltatják
"Magyar" Györgyék szerint a vörös csillaggal semmi baj, de a horogkersztet tiltani kell
A Magyarországi Munkáspárt 2006 elnökét képviselő zsidó ügyvédi iroda szerint új büntetőjogi szabályozásra van szükség az egyes politikai jelképek nyilvános használatának büntetőjogi értékeléséről, "a horogkeresztet pedig továbbra is minden esetben tiltani kell". Arra reagáltak, hogy az Alkotmánybíróság kedden megsemmisítette az önkényuralmi - nemzetiszocialista és kommunista diktatúrákkal kapcsolatos - jelképek használatát tiltó paragrafust.
A Magyar György és Társai Ügyvédi Iroda szerint a jogalkotónak április végéig új büntetőjogi tényállást kell megfogalmaznia. Az ügyvédi iroda Vajnai Attila ügyében eljárva az ötágú vörös csillag használatának tiltása miatt nyújtott be indítványt az Alkotmánybírósághoz.
Az ügyvédi iroda mai közleményében az Alkotmánybíróság (Ab) keddi döntésére reagált, amelyben a testület megsemmisítette az "önkényuralmi" - nemzetiszocialista és kommunista diktatúrákkal kapcsolatos - jelképek használatát tiltó büntető törvénykönyvi (Btk.) paragrafust.
Mint írták, Vajnai Attila képviseletében eljárva még 2008-ban - a Vajnai kontra Magyarország ügyben meghozott strassburgi ítéletet követően - fordultak az Ab-hoz, indítványozva a Btk. önkényuralmi jelképek használatát tiltó bekezdése "ötágú vörös csillagot" fordulatának megsemmisítését.
Ezzel kapcsolatban azt közölték, a 2008-as ítéletében az Emberi Jogok Európai Bírósága azt állapította meg, hogy az ötágú vörös csillag többes jelentéssel bír, így nem tekinthető kizárólag önkényuralmi jelképnek. Márpedig a magyarországi szabályozás akkor is büntetni rendeli e jelkép nyilvános használatát, ha arra nem egy totalitárius eszme hirdetése, hanem más - "egy demokratikus társadalomban elfogadható" - politikai üzenet megfogalmazására használják. Ezért a strassburgi bíróság azt állapította meg, hogy a magyarországi szabályozás "indokolatlanul korlátozza a véleménynyilvánítási szabadságot, és így sérti az európai emberi jogi egyezményt" - idézték fel.
Az ügyvédi iroda álláspontja szerint az Ab keddi határozatával - "az indítvány keretein túlterjeszkedve" - az önkényuralmi jelképek nyilvános használatát tiltó büntetőrendelkezés egészét megsemmisítette. Ennek értelmében pedig 2013. május 1-jével megengedi mind az öt "önkényuralmi jelkép" (ötágú vörös csillag, sarló és kalapács, horogkereszt, nyilaskereszt, SS-jelvény) nyilvános használatát.

Jöhet az új lobogó a székely zászló mellé
Az ügyvédi iroda szerint ezért most a jogalkotónak kell gondoskodnia arról, hogy április 30-ig megszülessen egy olyan Btk.-tényállás, amely - összhangban a strassburgi precedensekkel - lehetővé teszi a konkrét jelentéstartalom vizsgálatát az egyes politikai jelképek nyilvános használatának büntetőjogi értékelése során.
Szerintük "a jelképhasználatot csak akkor szabad tiltani, ha az egy önkényuralmi rendszer dicsőítését vagy valamely totalitárius eszmerendszer propagálását célozza". Példaként emelték ki, hogy a horogkereszt nyilvános használatát minden esetben tiltani kell, "hiszen e jelképnek - szemben az ötágú vörös csillaggal - nincsen olyan jelentéstartalma, amit egy az európai kultúrkörhöz tartozó demokratikus társadalomban el kellene tűrni" - fogalmaztak. (Szerintük ugyanis a százmillió ember halálát okozó kommunizmus népszerűsítése elfogadható - de ez persze nem zsidó kettős mérce...)

Helyes kis oktatófilm 1944-ből: a nyilas zászló helyes kitűzése és a megfelelő karszalag szakszerű használata:
(Kuruc.info - MTI nyomán)

Videó http://filmhiradok.nava.hu/watch.php?id=5883



http://kuruc.info/r/2/108255/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2013.01 2013. Február 2013.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 543 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1368
  • e Hét: 5132
  • e Hónap: 8877
  • e Év: 162373
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.