Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 30 
Beintett a belügyminiszternek a Telenor
  2013-03-15 23:09:45, péntek
 
  2013.03.15. 22:42 Mária
Beintett a belügyminiszternek a Telenor


Nem továbbították a Belügyminisztérium tájékoztató SMS-ét az előfizetőiknek. Pintér Sándor őrjöng. Telenor ügyfél vagyok, és ezzel a cég szerzett nálam egy piros pontot.

Arról van szó ugyanis - mármint az én értelmezésemben - hogy a Telenor nyilván nem kívánt szakembert és technikát biztosítani ahhoz, hogy a kormány, a Belügyminisztérium és a Katasztrófavédelem az ő közreműködésükkel kampányoljon és fényezze magát a lakosság előtt, miközben a rendkívüli időjárás következményeinek sem az elkerülése ügyében, sem a károk enyhítésében, sem az emberek mentésének a feladatában semmit nem csinált.

Arról van szó ugyanis, hogy a kormány már megint semmit nem csinált, ám annál inkább rajta volt azon, hogy ezt a nagy semmit profi módon "kommunikálja", lehetőleg a más kontójára. A Vodafone és a T-Mobile ugyanis ingyen adta a belügyes SMS-ek kiküldéséhez az emberi erőforrást és a technikát. Gondolom, ugyanezt várta el a Telenortól is a kormány.

Jó is lett volna, ha az extrém időjárási viszonyokra, mint "nagyszerű" kommunikációs alkalomra lecsapva, minden magyar választópolgár, akinek telenoros mobilja van, ingyen és bérmentve, a szolgáltató költségére megkapta volna a kormány legfrissebb kampányanyagát:



"Segítünk! Ne hagyja el a gépjárművét! Ha elfogy az üzemanyaga, üljön át egy másik autóba! Belügyminisztérium"



Ugye, kedves Pintér Sándor? Ugye, kedves Belügyminisztérium? Ugye, kedves Orbán Viktor?

A fentebb olvasható SMS-nek ugyanis a kormányzati propagandán kívül - mintegy a polgárok képébe tolva az egyébként hazug üzenetet arról, hogy a kormány a helyén van és ura a rendkívüli állapotoknak - semmiféle gyakorlati haszna nem volt.

Nem csak az éppen bajban lévő autósok kapták meg ugyanis, a másik két szolgáltató szíves közreműködésével, hanem azok is, akik egyáltalán nem voltak bajban. Kapott SMS-t a se kocsival, se jogosítvánnyal nem rendelkező anyuka, kapott a külföldön élő magyar, kapott a kiskorú gyerek, és kapott a nyugdíjas, járókeretes nagyanyó.



Mit kellett volna tennie a kormánynak, ha nem kommunikálni akar, ahogy szokta, hanem azon akart volna dolgozni, hogy megelőzze, illetve elhárítsa a bajt?

1. Komolyan kellett volna vennie az időjárási előrejelzéseket. Az Időképen például hetekkel korábban kint volt, hogy drámai időjárás-változást hoz a hidegfront, ami az ünnepi hétvégére éri el az országot.

2. Elő kellett volna venni a fiókból az ilyen helyzetekre kidolgozott kríziskommunikációs forgatókönyvet.

3. Nagy figyelemmel el kellett volna benne olvasni azt a fejezetet, amelyben arról van szó, hogyan kell felkészíteni a lakosságot a várható helyzetre.

4. Egyeztetni kellett volna a köztévé és a közrádió csatornáival, hogy szerkesszék be a műsorrendbe a lakossághoz szóló katasztrófavédelmi felhívásokat.

5. Meg kellett volna fogalmazni a lakosság számára egy tömör, közérthető üzenetet a várható nehézségekkel, és azzal kapcsolatban, mit tegyenek és mit ne tegyenek az emberek a rendkívüli időjárási viszonyok ideje alatt.

6. Ezt a tömör, közérthető üzenetet kellett volna azután a lehető legkorábbi időponttól kezdve, a lehető leggyakrabban sulykolni, hogy a legfigyelmetlenebb lakosokhoz is eljusson,és tudatosuljon.



Mit nem lett volna szabad tennie a kormánynak?

1. Nem lett volna szabad elbagatellizálni a várható problémákat.

2. Nem lett volna szabad tájékoztatás nélkül, és felkészítés nélkül hagyni a lakosságot.

3. Nem lett volna szabad lapítani, mint szar a fűben, abból a megfontolásból, hogy "ne zavarják meg" az ünnepi hétvégére készülődő lakosságot. (Csernobil-szindróma)

4. Nem lett volna szabad a katasztrófavédelem gyalázatos kommunikációja miatt a lakosságot hibáztatni.



Ha ugyanis a lakosság a lehető legkorábbi időponttól kezdve, kellő gyakorisággal sugározva, sulykolva, közérthető információkat kapott volna a rá váró feladatokról és elvárásokról, akkor a katasztrófavédelem saccperkábé a háromnegyedét megspórolta volna annak a munkának, amit végül el kellett végeznie az elégtelen, dilettáns tájékoztatás miatt.

Ezt a dilettáns kommunikációt akarta a Belügyminisztérium helyretenni azzal, hogy - a kormánytól megszokott trükkös módon - fényezni akarták magukat és el akarták hitetni a lakossággal, hogy a helyzet magaslatán állnak.



Ennek a jól kitalált manipulációs trükknek szart bele a közepébe a Telenor.



Pintér szerint a cég előfizetőinek az eset után végig kell gondolniuk, továbbra is ügyfelei kívánnak-e maradni egy olyan vállalatnak, amelyik nem segít nekik baj esetén.

Végiggondoltam.

Ezúton szeretném megkérni a Telenor nevű céget, hogy legyenek szívesek postázni a címemre egy előfizetői szerződés meghosszabbításáról szóló dokumentumot, két éves hűségnyilatkozattal, a jelenleg is érvényes szerződésünkben olvasható feltételekkel.

Egészen biztos vagyok ugyanis abban, hogy továbbra is az ügyfelük kívánok maradni, és ezt a szándékomat akár hűségszerződés aláírásával is hajlandó vagyok kinyilvánítani.

Visszakérdeznék ellenben, Pintér Sándor kérdésére reagálva: nem gondolja-e, kedves Pintér Sándor, hogy belügyminiszterként az eset után végig kellene gondolnia, hogy továbbra is az első embere akar maradni annak a minisztériumnak, amely nem segít baj esetén az állampolgároknak?

Nem gondolja-e, kedves Pintér Sándor, hogy kormánytagként az eset után végig kellene gondolnia, hogy a választópolgároknak szükségük van-e egy olyan kormányra, amely nem segít baj esetén az állampolgároknak, ellenben mások pénzéből folytat ennek a ténynek az elleplezésére irányuló kormánypropagandát?

http://maria.blog.hu/2013/03/15/telenor_vs_pinter_sandor
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kolumbán Sándor: Média kabaré
  2013-03-15 23:05:32, péntek
 
 
Kolumbán Sándor: Média kabaré

Szaniszló ellen prüszköl a hiteltelen újságírók hada.
Azok, akik hazudnak nappal, hazudnak éjjel, hazudnak minden megnyilatkozásukban, most önbírálatot gyakorolva úgy döntöttek, hogy visszaadják a Táncsics-díjat.
Úgy érzik, hogy ők nem méltók Táncsics nevéhez, ezért megválnak az oklevéltől.
És azok, akik ismerik Táncsics Mihály életútját, munkásságát, egyenes igazmondó emberségét, azok megnyugodva veszik tudomásul, hogy a hiteltelen siserahad nem tart igényt többé a táncsicsi örökségre. A magyar nép értékeli ezt az eljárásukat, mert most az egyszer őszintén beismerik e díjvisszaadó mozdulattal, hogy soha nem is voltak rá méltók!
Még az sem ismerte Táncsics értékeit, aki odaítélte ezeknek valaha a díjat.
Az öreg Táncsicsnak hányingere lenne ezektől! Viszont, ha megtudná, hogy már nem szennyezik a nevét, akkor módfelett örülne.
Tehát vissza a Táncsics oklevelet. Az nem kell. Mert azon rajta van a Táncsics név, mely nem "méltó" hozzájuk.
A mammoni részét? Azt nem!
Annyira azért nem süllyednek le. A bankókon nincs rajta a jó öreg neve. Csak az oklevélen.
A mammon az illik hozzájuk. Az jogosan az övék. Hiszen kizárólag azért vannak a pályán. Azért csinálják a show-t
Nézzék meg a névshowrt, a díjat magukról lerázók névsorát. Keressenek köztük egyetlen igaz magyar szívűt!
Olyant, aki tiltakozott a Peres-i felvásárlás ellen, az izraeli gépek berepülése ellen, a 2006-os magyart verés ellen, a sukorói ügyben. Talán a szolnoki zászlóbotrány esettel kapcsolatban. Vagy a zárt kapus magyar-román válogatott mérkőzés miatt méltatlankodott volna.

Szaniszló ellen igen!
Mert Szaniszló megmondta az igazat! A bűnöző cigányról, az uzsorás zsidó bankárról. És még csak nem is szégyelli! Ezért prüszkölnek ellene. Sértve érzik magukat a mimóza lelkek.
Mi történt, urak? Elvette talán Önöktől Szaniszló az igazmondás szavát?
Nem hiszem, mert Önök azt nem is ismerték soha!
Amikor véletlenül valami igaz hagyja el szájukat, este térden állva, fejükre hamut szórva, ruháikat meghasogatva, magukat szájon verve kérnek bocsánatot a még mindig rejtegetett piros pártkönyvecske, vagy a sarokban elfüggönyözött matrjoska Lenin vagy Kádár elvtárs előtt.

Van egy Önökkel egy húron pendülő showman, aki tud táncolni is. Volt már miniszterelnök, de olyan, hogy másfél évig úgy csinált, mintha kormányozna. És volt ő nyakába akasztott táblával igazoltan: cigány, zsidó is. Ezenkívül - tud hazudni reggel, délben meg este.
Évekkel ezelőtt adott egy kiváló tanácsot a méltatlankodóknak:
- Ha nem tetszik, el lehet menni!
(Facebook)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mit kíván a magyar nemzet? A márciusi 12 pont ma is aktuális
  2013-03-15 22:35:23, péntek
 
  2013-03-15. 15:56
Mit kíván a magyar nemzet? A márciusi 12 pont ma is aktuális

Március 15. ünnepén szomorúan kell megállapítanunk: az 1848-ban meghirdetett nevezetes 12 pont követelései nem valósultak meg. Vannak ugyan a meghirdetett célok között olyanok, amelyek látszólag megvalósultak, azonban korántsem úgy, ahogyan azt Petőfi és társai elképzelték. Mindez szégyen reánk, ma élő magyarokra nézve. Kisebb-nagyobb módosításokkal ugyan, de szinte az összes követelés megfogalmazható lenne napjainkban is.

A 12 pont legelső pontja így szólt: ,,Kívánjuk a sajtó szabadságát, a cenzúra eltörlését." A legteljesebb mértékben aktuális kívánalom, mivel a hazánkat uraló cionista erők a ,,gyűlöletbeszéd megfékezésének" hamis jelszava alatt újabb és újabb kísérleteket tesznek a sajtószabadság - azon belül is kiemelten az internet nyújtotta szabadság - korlátozására. Az úgynevezett holokauszttagadást tiltó törvény a sajtó- vélemény és kutatási szabadság durva megsértésének tekinthető. Tarthatatlan helyzet az is, hogy újságírókat, történészeket, közéleti személyiségeket vagy bárki mást egzisztenciális hátrány érjen azért, amiért olyan véleményt fogalmaz meg, amely hazánk gyarmatosítóinak nem tetszik.
,,Felelős minisztériumot Buda-Pesten" - így hangzott a 2. pont. Tekintve, hogy a létező magyarországi kormány idegen hatalmak parancsainak engedelmeskedik, a követelés 2013-ban a következőképpen fogalmazható meg: ,,Felelős, kizárólag a magyarság érdekeit szolgáló kormányt Budapesten!"
Egyeseknek úgy tűnhet, a 3. pont megvalósult: ,,Évenkénti országgyűlés Pesten." Kétségkívül létezik egy országgyűlés Pesten, melyben azonban hemzsegnek a cionista világhatalom és különböző pénzügyi-gazdasági érdekcsoportok ügynökei. (Számosan közülük izraeli-magyar kettős állampolgárok.) Az Országgyűlés működésének tehát akkor van csak értelme, ha a képviselők kizárólag a magyar nemzet szolgálatában végzik a tevékenységüket. Az új jelszó így hangozhatna: ,,Kifelé az Országgyűlésből az izraeli-magyar állampolgárokkal és az idegen hatalmak ügynökeivel!"
Teljes mértékben jogos kívánalom ma is a 4. pont: ,,Törvény előtti egyenlőséget polgári és vallási tekintetben!" A követelést azzal kellene nyomatékosítani, hogy valamely ,,kisebbséghez" tartozásra hivatkozva senki se helyezhesse magát a törvények fölé. Sajnos ugyanis azt látjuk a mai Magyarországon, hogy a kiváltságokat élvező zsidó és cigány ,,közösséghez" tartozás révén meg nem érdemelt előnyökhöz lehet jutni.
Az 5. pont a ,,nemzeti őrsereg" felállítására vonatkozott. Amire ma is nagy szükség lenne. Nevezzék Magyar Gárdának, csendőrségnek, vagy akár nemzetőrségnek, a lényeg ugyanaz: egy olyan nemzeti önvédelmi szervezet felállítása, amely megvédelmezi a bűnöző cigányok terrorjától szenvedő magyarok százezreit.
A ,,közös teherviselésre" vonatkozó 6. pont ugyancsak rendkívül aktuális: a magyarországi gyarmat irányításával megbízott kollaboráns politikai-gazdasági elit jelentős része ugyanis pofátlanul kivonja magát a közös teherviselés alól, és mindenféle ,,off-shore paradicsomokban" kamatoztatja vagyonát, arról nem is beszélve, hogy például a cigányság nagy része nem adózik, sőt a mi adónkból eszik-iszik-dohányzik-drogozik stb. A közös teherviselés elképzelhetetlen továbbá a politikus- és bankárbűnözők elszámoltatása nélkül.
A 7. pontban megfogalmazott követelés az ,,úrbéri viszonyok megszüntetése" volt. Az akkori értelemben vett ,,úrbéri viszonyok" ma már nem léteznek, azonban magyarok milliói dolgoznak éhbérért, mindenfajta hiteles érdekvédelem nélkül, legalapvetőbb emberi jogaiktól megfosztva. Teljesen jogos lenne tehát a ,,modern rabszolgatartás" elleni fellépés. A márciusi ifjak, ha ma élnének, egészen biztosan ,,tisztességes bért és munkahelyi érdekvédelmet" követelnének a magyarok számára.
Hogy esküdtszékre szükség van-e vagy sem, azon persze hosszasan lehetne vitatkozni. De hogy a magyar bírósági és jogrendszer teljes átalakításra szorul, az nem lehet kétséges. A mai 12 pont 8. pontja tehát a következő lehetne: ,,Tisztességes, végrehajtható jogszabályokat, tisztességes, elfogulatlan bíráskodást!"
A dinasztiaalapító Amschel Roschild a lényegre tapintott, amikor kijelentette: ,,Adjátok nekem egy ország pénzügyeit, és többé nem érdekel, kik hozzák a törvényeket!" A magyarság függetlenségének legalapvetőbb feltétele tehát ma is egy nemzeti bank létrehozása. Amit ma ,,nemzeti banknak" neveznek, az semmi más, mint a hazánkat szoros uralma alatt tartó és gátlástalanul kiszipolyozó nemzetközi pénzoligarchia egyik előretolt hadállása. Az intézményt késedelem nélkül magyar ellenőrzés alá kell helyezni, a bankárkaszt ügynökeit pedig ki kell onnan seprűzni. (Ha pedig bűncselekményeket is elkövettek, felelősségre kell őket vonni.)
A 10 pont is érvényes követelés a mai Magyarországon: ,,A katonaság esküdjék meg az alkotmányra, magyar katonáinkat ne vigyék külföldre, az idegeneket vigyék el tőlünk!" Ami annyit jelent, hogy magyar katona ne vegyen részt többé a cionista birodalom terjeszkedő háborúiban, sem a Közel-Keleten, sem másutt, a Magyarországon tartózkodó NATO katonai tanácsadók, moszados és CIA-befolyás alatt álló biztonsági cégek és kémek pedig takarodjanak innen.
A politikai foglyok szabadon engedésére vonatkozó 11. pont ma úgy lenne értelmezhető, hogy jóvátételt kell biztosítani mindazoknak, akiket - pusztán véleményük nyilvános kifejtése miatt - ,,gyűlöletbeszéd", ,,rasszizmus", ,,antiszemitizmus", ,,holokauszttagadás", ,,terrorizmus" vádjára hivatkozva bíróság elé állítottak, meghurcoltak, munkahelyéről elbocsátottak.
A 12. pont - ,,Unió Erdéllyel" - aktualizált változata pedig ma így hangozhatna: ,,Határrevíziót!", vagy legalábbis ,,Autonómiát a Székelyföldnek és az egy tömbben élő külhoni magyar közösségeknek!"
Perge Ottó

További részletek: http://kuruc.info/r/7/109347/#ixzz2Ne4ToYLa
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hazánknak csak a szíve maradt meg; karját és lábát, sőt törz
  2013-03-15 19:01:14, péntek
 
  2013-03-15. 16:21
"Hazánknak csak a szíve maradt meg; karját és lábát, sőt törzsének egyes részeit is levágták" - lapszemle 1933-ból

Majna-menti Frankfurt, március 15., 01:10 (Wolff)
Bethlen István gróf volt magyar miniszterelnök szerdán a Goethe-egyetem aulájában előadást tartott Magyarország küzdelméről a Duna-medencében betöltött helyéért és szerepéért. A nagy és előkelő hallgatóság soraiban az egyetem tanári testületén kívül megjelent a társadalom, a nagyipar, a kereskedelem, a bankvilág sok kiváló képviselője, a város vezetősége és Westrem tábornok, az új rendőrfőnök.
A Német Kultúrszövetség frankfurti csoportjának elnöke mondott rövid üdvözlő beszédet, utána Bethlen gróf megkezdte előadását.
Bethlen István gróf kifejtette, hogy Magyarországnak a világháború után mind belpolitikai, mind gazdasági és külpolitikai tekintetben újra kellett tájékozódnia. 1918 után a magyar népet a békeparancsok egyik napról a másikra egészen új s ezer éven át ismeretlen viszonyok elé állították, amelyek alapjukban különböztek a legyőzött többi állam viszonyaitól.
Bár minden legyőzött államot arra kényszerítettek, hogy korábbi ellenségeinek területi engedményeket tegyen, ezek jelentősége Magyarország esetében egészen más volt, mint szövetséges társaiéban. Németország elvesztette területének mintegy 8-10 százalékát, mindenesetre ez is fájdalmas veszteség, de mégsem érte a német nép egységének és törzsének csontja-velejét. A volt monarchia osztrák fele sohasem volt egységes állam, hanem inkább a német alpesi országok vezetése alatt különböző országok csoportozata. Az ő esetében nagyobb országterületek elszakítása sem politikai, sem közigazgatási vagy néprajzi szempontból nem jelentette szerves egység szétrombolását, hanem csak gazdasági tekintetben volt ilyen jelentősége.
Egészen másként kell értékelni Magyarország esetét. Itt a trianoni szerződéssel teljesen és esztelenül darabokra szaggattak egy egészséges állameszmétől átitatott és ezer év óta történelmileg, földrajzilag és politikailag egységes és erős országot. Magyarországnak csak egyharmada, a szíve maradt meg; karját és lábát, sőt törzsének egyes részeit is levágták, és zsákmányként szétosztották. Még a színmagyar területeket sem kímélték meg, úgyhogy ma a világon élő magyarok 33 százalékát idegen uralom alá kényszerítették.
Ahogyan a békeszerződések különbözőképpen bánnak el a legyőzött államokkal, aszerint önként adódik a feladatok különbözősége is. Németország háború utáni politikája szükségszerűen mindenekelőtt arra irányult, hogy megszabaduljon a háborús adósságoktól és az idegen megszállás alól, ismét visszanyerje más népekkel való egyenjogúságát, s az új életfeltételekhez szabja gazdasági életét.
Ausztria létküzdelme a háború után következő időkben nagyobb gazdasági terület megszerzésére irányul, mert ennek elvesztése gyökere a bajnak, amelyben ez az ország szenved. Ausztria a nagyobb gazdasági területért folyó ebben a küzdelmében a Németországhoz való csatlakozás gondolata és a Duna-völgyi nagyobb gazdasági terület álomképe között ingadozik. Ez a Nyugat és Kelet közötti hintapolitika adja meg neki azt a szükséges rugékony erőt, amelynek segítségével jövője eldöntéséig a víz színén tudja magát tartani.
Magyarország küzdelme viszont harc a magyar nemzetnek a Duna medencéjében ezer év óta betöltött helyéért és szerepéért, amely Szent István állameszméjében testesül meg, vagy újra érvényesül a magyar nemzetnek ez a szerepe, és akkor a Duna-medencébe beékelten élő kis nemzetek önállóságuk megóvása mellett ismét a kelet-európai egyensúly és a béke mentsvárai lesznek, vagy elvész a magyar nép történelmi szerepe, és akkor a Duna-medence továbbra is Európa tűzfészke, a kis népek állandó Eris almája, és a nagy terjeszkedő nemzetek befolyási és súrlódási területe marad, s a környező nagyhatalmak közül váltakozva az szerez majd fölötte uralkodó befolyást, amely politikailag és gazdaságilag pillanatnyilag a legnagyobb hatalmat tudja kifejteni. Ma Franciaország ez a nagyhatalom. De sor kerülhet Németországra, és ha Oroszország ismét megerősödik, Oroszországra is. Ha Oroszország 1918-ban, a központi hatalmak összeomlása idején mint rendezett, a forradalomtól szét nem marcangolt állam osztozkodhatott volna a zsákmányon, akkor a Duna völgye ma többé-kevésbé orosz provincia lenne. Akkor ma Prágában nem a Nyugat felé orientálódó Masaryk és Benes beszélne, hanem a pánszláv Kramarzs. Budapesten és Bukarestben, Belgrádban és Szófiában a kormányok többé-kevésbé csak az orosz parancsok végrehajtói lennének, és Konstantinápolyban, valamint Cattaróban a szél orosz hadihajók lobogóit lengetné. A forradalom következtében azonban Oroszország is elvesztette a háborút, és peremállamaiból nagy területeket szakítottak el.
Az antantbéke a Duna völgyében mindamellett szláv béke lett, mert Szent István birodalmát, az északi és déli szlávok között egy évezrede szilárdan álló gátat behorpasztotta, az északi sáncot a Kárpátok gerincéről délfelé, Budapesttől harminc kilométernyire, a déli sáncot pedig a Duna-Száva vonalától észak felé egészen Szabadkáig tolta előre, mélyen a magyar Alföld belsejéig. Magyarország ma nem biztos jövőjében. Az északi és déli szlávok között papirosfallá lett, és most olyan államterületet kell kiküzdenie, amely biztosítja a magyar nemzet jövő létét a mostaninál nagyobb szláv hatalomkifejtés esetében is. Ez az a sorsterhes kérdés, amely elé Trianon Magyarországot állította.
Magyarország egész nemzeti jövője, talán egész Közép-Európa sorsa, de mindenesetre a Duna-medencében élő kis népek jövője kockán forog. A magyar nemzetet ezeréves történelmének legnehezebb feladata és legnagyobb horderejű külpolitikai kérdése elé állították. A Duna-medence egész problémájának súlyát, és azokat a veszélyeket, amelyeket ez a kérdés Európa nyugodt fejlődése és békéje szempontjából ma magában rejt, még nem ismerték fel igazán. Ha beszélnek is arról, hogy a Duna völgyében a békeszerződés területi határozatait revízió alá kell venni, ezeket a megnyilatkozásokat legtöbb esetben nem magasabb politikai szempontok vezérlik, hanem inkább emberiességi és kulturális szempontok, s legjobb esetben az igazságérzet hangjai szólalnak meg. Magyarország teljesen tudatában van annak a veszélyes helyzetnek, amelybe a trianoni szerződés következtében került. Éppen ennek az életveszélynek tudata erősen befolyásolja az ország háború utáni külpolitikájának alakulását. A háború befejezése óta tizenöt esztendő telt el, és Magyarország ezt az időt arra használta fel, hogy készüljön jövő nemzeti feladataira. Az első tizenegy év gazdasági, bel- és külpolitikai tekintetben egyaránt a lassú, de állandó felemelkedés ideje volt. A gazdasági felemelkedésnek a világgazdasági válság hirtelen véget vetett, és ma az ország létéért küszködik. A politikai felemelkedés azonban nem ment veszendőbe, és a magyar férfiak szívósan dolgoznak tovább az eddig elért alapokon.
Az előadást a hallgatóság nagy tetszéssel fogadta. (MTI)

További részletek: http://kuruc.info/r/8/109350/#ixzz2NdHlp8qQ
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ha Izrael évtizedek óta semmibe veheti, nekünk miért kéne fo
  2013-03-15 18:44:53, péntek
 
  Ha Izrael évtizedek óta semmibe veheti, nekünk miért kéne foglalkozni vele?
2013. március 15. 18:38
Hunhír.info

Az ENSZ Emberjogi Bizottsága élesen bírálta a magyar alaptörvény módosítását, az igazságszolgáltatás függetlenségére mért csapásnak minősítve a legutóbbi lépéseket. Az ENSZ évtizedek óta nem így, és ilyen piszlicsáré ügyek miatt kőkemény szankciókat foganatosítana a cionista terrorrezsimmel szemben, még sincs semmi eredménye.

Rupert Colville, a bizottság szóvivője pénteken Genfben kijelentette: A módosításokra az elvárható nyilvános vita nélkül került sor, azok tartalma pedig "mélyreható változásokat vonhat maga után a magyar nép emberi jogainak gyakorlása" szempontjából. A változtatások az igazságszolgáltatás függetlenségét, az alkotmánybíróság tekintélyét és magát a jogállamot fenyegetik - fogalmazott Colville, akit a francia hírügynökség idézett.

Az ENSZ évtizedek óta nem így, és ilyen piszlicsáré ügyek miatt kőkemény szankciókat foganatosítana a cionista terrorrezsimmel szemben, még sincs semmi eredménye. Akkor nekünk miért kéne foglalkoznunk velük, főleg annak tükrében, hogy a sorozatos felvidéki, délvidéki, erdélyi, kárpátaljai magyarellenes támadások nem érik el az ingerküszöbét. Azért mert valami zsidó beszólt nekik,hogy most gyorsan el kell ítélni a pusztabunkókat? Tuti, hogy ez a Colville azt sem tudja, hogy Bukarest, vagy Budapest Magyarország fővárosa, csak szajkózza a cionista mantrát.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=62840
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ellenőrzés: a személyi igazolványunkat kéri a Facebook
  2013-03-15 18:20:04, péntek
 
  Ellenőrzés: a személyi igazolványunkat kéri a Facebook

2013. március 11., hétfő, 06:00 • Utolsó frissítés: 2013. március 11., hétfő, 08:01
Szerző: hvg.hu

A Facebook és a tulajdonában lévő Instagram is személyazonosságuk igazolására köteleznek néhány, szúrópróbaszerűen kiválasztott felhasználót. Amíg nem igazolja magát az illető, nem léphet be saját fiókjába.
A Facebook a Talking Points Memo kérdésére még korábban megerősítette: személyazonosságuk igazolására kérnek bizonyos felhasználókat. A közösségi oldal és a tulajdonában lévő Instagram használói közül főleg azokat választják ki, akikről feltételezik, hogy valamilyen módon sértik a szabályzatot.

A személyazonosság igazolása a szabályzat szerint egy kormányzati szerv által kiállított, színes, arcképes igazolvány - tehát személyi igazolvány, útlevél, új típusú jogosítvány - beszkennelésével történhet.

http://hvg.hu/tudomany/20130311_facebook_szemelyi_igazolvany
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szanyi beszólt a magyar gazdáknak
  2013-03-15 18:17:24, péntek
 
  Szanyi beszólt a magyar gazdáknak
2013, március 15 - 13:42

A botrányos kijelentéseiről ismert Szanyi Tibor szocialista országgyűlési képviselő bizonyára nagyon unatkozhat az ítéletidőben és a Facebook-hoz ragadva osztja az észt. A stílus maga az ember és Szanyi valóban nem is tagadja meg önmagát. Most éppen a magyar gazdákon köszörüli a nyelvét az időjárási viszonyok kapcsán...

,,Szerintem minden faluban van néhány EU-ajándékba kapott traktor a gazdáknál... Vagy azzal csak tünetni lehet járni?" - írja Facebook-oldalán. Később az egyik hozzászólásában még azt is hozzáteszi: ,,Tájékoztatásul: a honvédség éves támogatása 200 milliárd forint, a gazdáké 700 milliárd!"

A felháborodott válaszok is érkeznek már Szanyinak. Az egyik hozzászóló azt írja: "Mekkora egy darab trágya vagy te tibor... És még te volnál az mszp ásza. Vidéken évek óta a helyi traktorosok takarítják el az utakat, mert már 10 éve, a ti kormányzásotok alatt se volt pénz még az 1 számjegyű utak tisztán tartására se. Szerinted miért nincs még tucatnyi falu se elzárva, mikor az autópályán se lehet haladni? Hát pont az ott élő traktorosok miatt."

"Nem tudom megállni, hogy hozzászóljak. Nem tudok nagy általánosságban nyilatkozni, csak a szűk ismeretségi körömben lévő gazdák hozzáállását látom. Most és az előző teleken amikor hó esett és szükség volt rá mindenkinek segítettek, akinek tudtak. Akinek van hóekéje havat tolt, akinek nincs segített, ahogy tudott: kenyeret vittek az elzárt településekre, kamionokat, autókat, mentőket szabadítottak ki a hóból. Kérem, ha már ahhoz lusta, hogy utána nézzen, kérdezzen, legalább a híroldalak címlapján lévő képeket nézze meg (elég szép számban láthatók képen, amiket a gazdák mentik a hókotrót stb..)Azt már csak félve jegyzem meg, hogy ismereteim szerint saját pénzből vett hótolóval segített akinek van, és eddig nem hallottam senkitől, hogy legalább a gázolajat kifizették volna neki (ami pár 100liter is lehet naponta a géptől függően), és egyiktől sem hallottam, hogy ezt követelte volna, egyszerűen segített, mert tudott. Evvel a kijelentéssel sikerült jó néhány embert megsérteni, akik közül lesz jó pár, aki legközelebb elgondolkozik az ilyen kijelentések miatt, mielőtt segíteni indul" - írja egy másik hozzászóló.



alfahir.hu

http://alfahir.hu/szanyi_beszolt_a_magyar_gazdaknak?fb_action_ids=517230288315330 &fb_action_types=og.likes&action_object_map={%22517230288315330%22%3A4606 54864007660}&action_type_map={%22517230288315330%22%3A%22og.likes%22}&act ion_ref_map=[]#.UUNVXDXMzHV.facebook
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Németországban hamarosan 69-re emelhetik a nyugdíjkorhatárt
  2013-03-15 18:07:58, péntek
 
  Németországban hamarosan 69-re emelhetik a nyugdíjkorhatárt

Munkahelyükről fognak a temetőbe menni németek.
Magyar Zsuzsa 2013. március 15., péntek Kitekintő

Németországban hamarosan nyugdíjas lesz a babyboom-generáció, melynek következtében újabb két évvel tolnák ki a nyugdíjbavonulás idejét. Ez a jövő vár Magyarországra is?

A napokban tették közzé a Bertelsmann-Stiftung elöregedő társadalommal kapcsolatos tanulmányát, mely szerint komoly gondokkal kell majd szembe néznie a német szociális rendszernek, ha nem változtatnak a nyugdíjjal kapcsolatos szabályaikon. Drasztikus reformok előtt áll a német nyugdíjrendszer.

A németek nem könnyű választás előtt állnak: vagy hetente minimum öt órával többet és években is hosszabb ideig fognak dolgozni, vagy jóval magasabb nyugdíjjárulékot kell majd fizetnük, és ennek ellenére is kevesebb lesz a nyugdíjuk, mint a mostani. Ez az egyenes következménye annak, hogy már évtizedek óta növekszik a nyugdíjasok aránya az akítv munkavállalókkal szemben.

Németországban utoljára 1955 és 1970 között volt nagyon magas a születések száma. Az ún. babyboom generáció azonban hamarosan nyugdíjba vonul. Amíg a 65 év felettiek a nyugati ország társadalmának ma még csak a 30 százalékát teszi ki, addig ez az arány 2030-ig 49 százalékra, 2060-ra pedig akár 63 százalékra is ugorhat.

A Bertelsmann-Intézet egyik munkatársa, Juliane Landmann szerint csak egy igazán hatékony és hosszú távú megoldás van: a nyugdíjkorhatár megemelése, több szakaszban, 2060-ig egészen a 69. életévig, olvasható a Die Welt internetes kiadásában. Ennek megfelelően egy ma 40 éves személynek kb. 68, a ma 30 év körülieknek pedig 69 évesen kellene nyugdíjba vonulniuk.

Az már egy másik kérdés, hogy a gyakorlatban is van-e reális esélye a tervezett reformoknak. A legtöbb munkáltató ugyanis erősen kételkedik abban, hogy a munkavállalók még 67-69 évesen is aktívan és érdemben tudnának dolgozni. Sőt, igazság szerint a legtöbb németet már jóval 65 éves kora előtt nyugdíjazzák valamilyen betegség, vagy fizikai állapotuk általános romlása miatt. A Bundesagentur für Arbeit (Német Munkaügyi Hivatal) adatai szerint az elmúlt évben a 60-64 év közöttiek megközelítőleg 30 százaléka fejezte be munkáját véglegesen.

A tanulmányból egyébként úgy tűnik, hogy a németek az időskori élteszínvonal-csökkenés maitt sokkal jobban aggódnak, mint az elérhetetlennek tűnő nyugdíjkorhatártól: a megkérdezettek 52 százaléka, tehát több mint a fele elképzelhetőnek és vállalhatónak tartaná, hogy 69 évesen vonuljon vissza.

Bár egyértelműen Németországot tartják Európa "idősek otthonának", az elöregedő társadalom az egész EU-ban általános jelenség, így a német tanulmány jóslataiból sok minden érvényes lehet majd Magyarországra is. Hazánkban már az I. világháború után megindult a népesség kezdetben lassú, majd egyre növekvő elöregedése. Bár Németországhoz hasonlóan az 50-es években az abortusz-törvénynek megfelelően volt egy fellendülés, az ún. Ratkó-gyerekek korszaka, a törvényt 1956-ben eltörölték, és folytatódott a korábbi tendencia.

Az előrejelzési modellek szerint az idősek aránya Magyarországon is folyamatosan és jelentősen emelkedni fog. A most még középkorosztályba tartozó Ratkó-gyerekek nyugdíjba vonulása pedig - hasonlóan a németek babyboom-generációjához - még látványosabban fog változtatni az amúgy sem bíztató arányokon. Arról nem is beszélve, hogy milyen kihatása lesz a nyugdíjra a magyarok nagy számú kivándorlásának és külföldi letelepedésének...

A reformjavaslatokkal kapcsolatban még nagyon sok megválaszolatlan kérdés. Egy azonban biztos, ahogy Eric Thode, a Bertelsmann-Stiftung projektvezetője is nyilatkozott: növekvő bevételek nélkül a nyugdíjrendszer nem lesz életképes egy elöregedő és fogyatkozó társadalomban.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fidesz: behavazva
  2013-03-15 16:06:57, péntek
 
  Fidesz: behavazva
Dorosz Dávid
2013
03/15

Mostani nemzeti ünnepünk tűpontosan mutatja meg mi baj a jelenlegi kormánnyal. A Fidesz egyrészről előlépteti a hatalmát védő kedvenc főrendőrét, másrészről nem képes ellátni a kormány legalapvetőbb feladatát sem, nem képes segíteni az időjárás miatt bajbajutott embereken. Fideszes magánseregnek dicséret, az embereknek didergés jut. Hatalmi gőg és szakmai pancserség: ez a Fidesz kormányzás. Segíteni, segítséget kérni ezen az oldalon lehet.



Napok óta lehetett tudni, hogy nagyon rossz idő lesz az idei március 15-én. Lényegében másról sem szóltak az időjárás jelentések az elmúlt hetekben. Erre tegnap megjött a rossz idő, és teljes a káosz. A kormány tettei felkészülést nyomokban sem tartalmaztak. Ennek meg is lett az eredménye: százaknak kellett a kocsijukban aludniuk, tömegeket vágott el a külvilágtól a hó, központi tájékoztatás szinte semmi. Pintér Sándornak erre sikerült csak ma 11.00 órakor elrendelni a riadót: jó munkához idő kell, ugye miniszter úr?

Mindezt úgy, hogy évek óta nagy dérrel-dúrral zajlik a katasztrófavédelem teljes központosítása, minden hozzá kapcsolódó szereplő állami bedarálása. Sőt ennek a monstrumnak az élére Bakondi György személyében sikerült Pintér Sándor istállójából hozni vezetőt. Dühöngő központosítás és haveri vezető kinevezése, azaz a szokásos fideszes recept működött itt is.

A rendszer első nagy vizsgája a mostani napok voltak. Az eredmény: teljes káosz, kapkodás, és a bajban magukra hagyott emberek, falvak, közösségek sora. Itt felkészülésre, szakmai tervezésre, sok előre elvégzett feladatra lett volna szükség. Láthatólag ez nehezen megy, erre nem jó Habony-féle boszorkánykonyha...

Más területen a hatalom nem maradt ilyen tétlen: Orbán Viktor és a Fidesznek elkeresztelt oligarcha érdekvédő szervezet a nemzeti ünnep alkalmából a rendszer védelmezőit, fő kiszolgálóit részesíti jutalomban.

Vegyük rögtön Hajdú Jánost, a fideszes magánhadseregként funkcionáló TEK vezetőjét. Őt vezérőrnaggyá léptette elő Áder János. Már maga a TEK 2010-es megalakítása, vezetőjének kinevezése is botrányos volt: a hagyományos rendőrségi szervezetből kiszakított, szándékosan széles jogkörökkel rendelkező elitcsapat élére Hajdú személyében Orbán Viktor volt testőre került. A TEK azóta is hűségesen teszi a dolgát: évi 13 milliárdból védi a rendszert.

image.aspx_2.jpg

Legutóbb épp a jogállamot hazánkban teljesen felszámoló Alaptörvény módosítás ellen tüntető fiatalok elől zárta le a Sándor-palota környékét. Mert ugye pont erre kell egy terror elleni alakulat. Ha nem lenne a TEK, nem is tudom ki védené meg a miniszterelnök egyetemi barátjából, és fideszes vezetőből köztársasági elnökké váló Áder Jánost attól a szörnyűségtől, hogy magyar fiatalok az ablaka előtt mondják el a véleményüket elnöksége legfontosabb döntéséről. De nincs semmi baj, jön a TEK, és rendet tesz.

A rendszer elnyomása ellen tüntető fiatalok. Ez ellen rendőri eszközökkel fellépő hatalom, amely még ki is tünteti főrendőreit ezért, miközben ezreket hagy a bajban. Ennyit az alapvető változásról, amit a Fidesz ígért 2010-ben.

Szomorú, hogy ezeket a szavakat a 2013-as Magyarországról le lehet írni.

A 2014-esről már reméljük nem.

(Fotó: MTI)

Az alábbi interaktív térképpel tudtok segítséget kérni, és segítséget nyújtani, a bajba jutottaknak:

https://maps.google.com/maps/ms?msa=0&msid=214097956251705172248.0004d7f42a7e 1afbb0b36

http://doroszdavid.blog.hu/2013/03/15/fidesz_behavazva
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Összeesküvés-elmélet az időjárás manipulálása?
  2013-03-15 14:52:24, péntek
 
 
Összeesküvés-elmélet az időjárás manipulálása?
2012. július 10. Kedd Komlómédia


Az utóbbi napok hírei újabb löketet adtak az időjárás manipulálásáról szóló, úgynevezett "összeesküvés-elméleteknek". Oroszországban az eddigi adatok szerint 150-en haltak meg egy hirtelen bekövetkezett áradás miatt. Az események annyira gyorsan zajlottak le, hogy a helyi hatóságoknak nem volt ideje figyelmeztetni a lakosságot - ráadásul a katasztrófa éjjel történt, mikor mindenki aludt. Sokan álmukban fulladtak meg, és miközben még az áldozatok száma sem biztos, terjedni kezdtek a mondvacsinált elméletek. Ezek az elméletek azt állítják, hogy az Oroszországban történő természeti katasztrófák (különösen a fent említett áradás) amiatt történnek, mert az orosz vezetés nem veszi figyelembe az Egyesült Államok felszólításait, miszerint ne támogassák a szír kormányt - és emiatt az amerikai fél az időjárást manipuláló fegyverekkel (a civil halottakkal) zsarolja az orosz vezetést, hogy a tömeges, ártatlan halálesetek láttán az megváltoztassa álláspontját.

Nem a szokványos összeesküvés-elméletről van szó, ugyanis nem hírnévre vágyó, az élet más területén kitörni nem tudó személyek terjesztik ezt a vádat, hanem az orosz politikai elit egy része és tisztségüket ma is betöltő katonai szakértők. Így nem azon kell elgondolkozni, hogy összeesküvés-elmélet-e az Oroszország ellen zajló klímaháború, hanem hogy a nyugati elleni ellenségkép-gyártásról, vagy valós hadműveletekről van szó. A szíriai konfliktus kezdetét követően a RIA Novosztyi hírt adott azokról az orosz szakértőkről, akik szerint az idei (tavalyi) feltűnően kegyetlen szárazság Oroszországban annak köszönhető, hogy az Egyesült Államok Oroszországon teszteli az időjárás manipulálására létrehozott katonai fejlesztéseit. Gueorgi Vasziliev, a moszkvai Lomonoszov Egyetem fizika tanszékének professzora a Komsomolskaya Pravda újságnak adott interjújában kifejtette: érdekes összefüggés, hogy a természeti katasztrófák száma ugrásszerűen növekedik, mióta 1997-ben az Egyesült Államok a HAARP rendszereit működésbe helyezte. A RIA Novoszty információi szerint több orosz katonai szakértő is annak adott hangot, hogy a HAARP egy geofizikai fegyver, és ha nem így lenne, az USA nem áldozott volna rá két évtizedet, és nem fektetett volna 250 millió dollárt pusztán a magas frekvenciájú rádióhullámok kutatásába.

A hírügynökség szerint Nyikolaj Karavayev, korábban a hadsereg alkalmazásában lévő meteorológus is annak adott hangot, hogy az Egyesült Államok olyan, a klímát manipuláló eszközök kifejlesztésén dolgozik, amit fel tud használni az orosz gazdaság meggyengítésére. Az ő kijelentései szerint az Egyesült Államok által felbocsátott X-37B egy olyan katonai eszköz, ami alkalmas nagy-kapacitású lézerfegyverek hordozására, és így helyi szinten olyan jelenséget előidézni, mint elviselhetetlen hőség a célpont nagyvárosok határain belül, vagy aszályok a célpont ország egy-egy térségében. Ezzel összefüggésben a meteorológus azt is megemlítette, hogy a szakmabéliek semmivel nem tudják magyarázni a Moszkvában és több európai nagyvárosban tapasztalható indokolatlanul nagy hőséget. A témában élénk vita bontakozott ki, az interjú megjelenését követően Vlagyimir Lapshín, az Alkalmazott Geofizika Intézet igazgatója ésszerűtlennek nevezte ezeket az elméleteket, mondván, hogy az Egyesült Államok nagyvárosaiban is elviselhetetlen hőség van - de az elmélet támogatói arra hivatkoznak, hogy a jelenséget ő sem tudja érdemben megmagyarázni.

Tény, hogy az orosz gazdaság hatalmas veszteségeket szenved az ország központi részén egyre gyakrabban bekövetkező szárazságok miatt. Mikor a téma berobbant a köztudatba, országos szinten a termés 20%-a elpusztult, ami az élelmiszerárak ugrásszerű növekedéséhez vezetett. Alexei Kokorin, a "Klíma és Gazdaság az Energiaszektorban" program vezetője is kijelentette, hogy "nem véletlenszerű természeti jelenségekről van szó, és a helyzet csak rosszabbodni fog". Ő Berzinszki egy könyvére hivatkozott ("Két Korszak Közt"), ami többek közt azt is említi, hogy az időjárás nem csak a társadalmi, hanem a gazdasági rendszerekre is erőteljes hatást gyakorol - bár Berzinszki főként a "globális felmelegedésre" hivatkozott. Több szakértő is Kokorin mellé állt ebben a vitában, a University of Ottawa (Kanada) gazdaságtudományi professzora, Michel Chossudovsky is azt hangoztatta, hogy a klímaváltozás nem ipari tevékenység eredménye, hanem részben új típusú "nem-halálos" fegyverek kifejlesztésének köszönhető. Az Egyesült Államok régóta kutatja az időjárás manipulálásának lehetséges módszereit, így nehezen lehet véletlennek nevezni, hogy a HAARP aktivitásának kezdete óta világszerte hatványozódik a természeti katasztrófák száma. Chossudovsky értekezésében a HAARP-ot egy olyan eszközként írja le, ami képes aszályok, szárazságok, hurrikánok, szökőárak előidézésére, de használata még nem kifinomult, és valószínűsíti, hogy a természeti katasztrófák növekvő száma az eszköz "finomhangolásának" tudható be.

Ha ez mind összeesküvés-elmélet kategóriába esik, akkor a Föld legnépesebb országának államvezetése is összeesküvés-elméleteket gyárt. Kínában ugyanis állami hivatal van működésben az időjárás manipulálásának feladatával: a Pekingi Időjárás-módosító Hivatal az országos meteorológiai szolgálat alá tartozik, és a Peking körüli területek időjárás-kontrolljáért felelős. A Pekingi Időjárás-módosító Hivatal egy 37000 embert foglalkoztató állami szerv, amely az állami statisztikák szerint 1995 és 2003 között 7,4 billió köbméter esőt hozott létre az egyébként szárazság által sújtott területeken, nagyban növelve így az élelmiszeripar termelékenységét. A hivatal főként felhőképzéssel és a pusztító viharok elhárításával foglalkozik, de ellensúlyozták már több olyan homokvihar hatásait is, ami egyébként 300000 tonna homokot hagyna maga után a nagyvárosban. A hivatalnak a nyári hőség enyhítése is feladata a nagyobb városokban, hogy így országos szinten csökkentsék az áramfogyasztást, ami így a kínai gazdaságnak közvetlen megtakarítást jelent.

Míg a pekingi kormány és 1356 millió kínai büszke lehet az időjárás-módosító hivatal létére és tevékenységére, aminek polgári feladatkörei általánosan ismertek, nyugaton az időjárás manipulálása önmagában is összeesküvés-elméletnek számít, és a nyugati kormányok nem is hozzák nyilvánosságra az ezen a téren elért eredményeket. Viszont az ENSZ egy határozata tiltja az időjárás módosító technológiák katonai alkalmazását, ami arra utal, hogy a nyugati kormányok nagyon is tudatában vannak annak, hogy vannak időjárás módosító technológiák és ismerik azok katonai felhasználási lehetőségeit. 1975-ben az Egyesült Államok és Kanada egyezményt kötött arról, hogy bármilyen jellegű időjárás módosító tevékenység esetén értesítik és információval látják el a másik felet. Az Egyesült Államok már a hetvenes években áttörést érhetett el az időjárás módosító technológiák katonai alkalmazása terén, mert 1977. május 18-án Genfben az ENSZ közgyűlés határozott az időjárás módosító technológiák katonai alkalmazásának és bármilyen ellenséges felhasználásának tiltásáról. A határozat 1978. októberében lépett érvénybe, az Egyesült Államok elnöke 1979. december 13-án ratifikálta. Miközben a nyugati lakosság azt hiszi, hogy az időjárás módosítása összeesküvés-elmélet, nyugaton külön intézményrendszer alakult ki ezen a téren, kezdve a lehetséges módszerek kutatásait folytató szervezetektől a tevékenységet ellenőrző Észak-Amerikai Államközi Időjárás-módosító Tanácsig. Ez a titkolózás érthető, mivel a nyugati országok láthatóan nem az emberek életét akarják megkönnyíteni a legújabb fejlesztésekkel, hanem sokkal inkább a katonai felhasználás terén érdekeltek.

Az oroszországi események kapcsán újból az Egyesült Államok került a középpontba. Hogy az USA valójában mennyit költ az ilyen jellegű fegyverek fejlesztésére, arról nincs hivatalos adat, ugyanis a hivatalos költségvetés csak a jéghegy csúcsa, a 70-es éveket követően rengeteg magánvállalat kapcsolódott be a kutatásokba, így az ilyen célra költött összeg mondatni ellenőrizhetetlen. Így a kérdés nem az, hogy az erősen iparosodott országok kormányainak birtokában vannak-e ehhez hasonló fegyverek, hanem az, hogy a NATO gyarmatosító háborúit előkészítő új típusú hadviselés során alkalmazott eszközök milyen természeti jelenségeket fognak rászabadítani az olyan kisebb országokra, melyeknek nincsen se rálátása, se befolyása ezekre a tevékenységekre. Így Oroszország és Kína felelőssége ezen a téren különösen nagyfokú, ugyanis azoknak az országoknak, akik be tudnak avatkozni ezen a téren, nem az a felelőssége, hogy a nyugati félnél sokkal hatásosabb, sokkal pusztítóbb fegyvereket állítsanak elő, hanem hogy külső beavatkozással eltávolítsák a nyugati országok vezetéséből a teremtett világot leigázandó területként, a tudományt játszótérként kezelő cionista-szabadkőműves elitet. Ez nem csak a magas szinten iparosodott országok, hanem minden, egészséges létszemléletű nemzet érdeke, és ezen a téren az érdekeink megegyeznek.

Forrás: www.jovonk.info

Mellékletnek egy kis film arról, amit mindenki lát, mégis tagadják a létét:
http://www.youtube.com/watch?v=tjdxWrkfJbQ

Kapcsolódó:
A HAARP-összeesküvés


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 30 
2013.02 2013. Március 2013.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 525 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 446
  • e Hét: 4210
  • e Hónap: 7955
  • e Év: 161451
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.