Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
Közmunkásokkal gyűjtet aláírást a Fidesz
  2013-03-19 20:53:05, kedd
 
  2013-03-19. 19:09
Közmunkásokkal gyűjtet aláírást a Fidesz

Olyannyira elégedett a Fidesz rezsicsökkentési akciójával Csizmadia Károly, Krasznokvajda polgármestere, hogy négy közmunkással gyűjteti az ezt támogató aláírásokat. Minderről maga a polgármester beszélt, mondván: ebben a latyakos időben amúgy sem tudnának dolgozni.
Elmondta: bár - mint fogalmazott - nem tartott közvélemény-kutatást, de azt gondolja, hogy a fogyasztói áram- és gázár mérséklését, vagyis az eddigi rezsicsökkentést kedvezően fogadták a településen élők. Éppen ezért ő maga örül annak, hogy a kormányzat tervezi a program kiterjesztését a víz-, a csatorna- és a szemétszállítási díjak csökkentésére is. Utóbbi magának az önkormányzatnak is jó, hiszen a szemétszállítási díjba jelenleg nekik kell bepótolni: a kommunális adó ugyanis nem fedezi a tényleges költségeket. ,,Ez az adó éves szinten 12 ezer forint háztartásonként, ám a szemétszállítás 18-19 ezer forintba kerül. A maradék, háztartásonkénti 6-7 ezer forintot az önkormányzat pótolja ki" - mondta a polgármester, reményét fejezve ki, hogy a parlament elfogadja a díjcsökkentést, s így majd az önkormányzatnak is kevesebbet kell hozzátennie az adóból befolyt összeghez (ami, ugye, azt jelenti, hogy ebben az esetben nem a lakosság terhei csökkennének, hanem az önkormányzaté, vagyis az állam az egyik kezével ad, a másikkal meg elvesz - Észak Online szerk.).
Az ÉszakOnline érdeklődésére a polgármester azt is elmondta, hogy természetesen hallottak a rezsicsökkentés megvédése érdekében elkezdett fideszes aláírásgyűjtési akcióról, sőt ez Krasznokvajdán el is kezdődött. Az aláírásokat azonban - s erről azzal a szófordulattal tájékoztatott a polgármester, hogy ,,megmondom őszintén" - nem fideszes aktivisták, hanem közmunkások gyűjtik. Március 1-jétől ugyanis két értékteremtő közmunka-projekt folyik a településen, összesen 16 közmunkással. ,,Ebben a latyakos, sáros időben amúgy sem tudnának kint dolgozni" - mondta a polgármester.
Más forrásból megtudtuk, hogy a kedd reggeli ,,eligazítás" során a 16 közmunkás közül négy asszonyt vezényelt ki aláírásgyűjtésre a polgármester. A négy asszonynak kedden végig kell járnia a település összes lakott ingatlanát (ez mintegy 180 ház), az íveket pedig szerdán le kell adniuk. Az asszonyok március 1-je óta takarítási munkákat végeztek a településen, tegnap például - szintén sárban és latyakban - a polgármesteri hivatal udvarán gallyaztak, tettek rendet.
(Észak Online)

További részletek: http://kuruc.info/r/53/109534/#ixzz2O188nAS8
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vona a zsidó nagykövetnek: "Szaniszló a Médiahatóság élére k
  2013-03-19 20:52:07, kedd
 
  2013-03-18. 21:39
Vona a zsidó nagykövetnek: "Szaniszló a Médiahatóság élére kerül, Önt pedig hazaküldjük"

"Mindenki hallott már a Szaniszló Ferenc körül kialakult botrányról. Magam négy napja álltam ki az újságíró mellett. Az ügy azonban nem csitul" - írja Amikor nálam is betelik a pohár című Facebook-bejegyzésében a Jobbik elnöke, majd idézi a nagykövet levelét (amit mi már korábban közöltünk), alatta pedig közzéteszi az erre írt válaszát:

Nagykövet Úr!
Pár hónapja írtam már önnek egy levelet. Abban arra kértem, segítsen már nekünk, magyaroknak, hogy lássuk, hogyan kell kezelni az Országgyűlésben a kettős állampolgárság problémáját. Lássuk végre, mit tesz ilyen esetben a "demokratizmus bástyája", Izrael! Nekünk ugyanis nem sikerült kezelni a problémát, még beszélni sem lehet róla. Persze, hogy nem válaszolt, tudtam én, hogy nem fog. Hiszen akkor lelepleződött volna, hogy ami ellen nálunk ön is tüntetett, az az önök országában mindennapi gyakorlat. Nemrég több izraeli képviselő veszítette el a mandátumát, csak mert más állampolgárságuk is volt. Ennyit a kettős mércéről.
De nem emiatt írok, hanem a felháborító közleménye miatt, amelyet ma megengedett magának. Szaniszló Ferencet támadja, azt az újságírót, aki a magyar külpolitikai újságírásban azon nagyon-nagyon kevés ember közé tartozik, aki hozzá mer nyúlni tabutémákhoz is. Az egy más kérdés, hogy ez önnek vagy másnak tetszik vagy nem, hogy igaznak tartja-e vagy sem. Mindenkinek lehet véleménye mindenről. Szaniszló Ferencnek is. Ha valami jogsértőt, törvénybe ütközőt tett, mondott, akkor menjen és tegyen feljelentést, senki nem gátolja önt ebben. De azzal túllépett egy határt, hogy ide delegált diplomataként a magyar kormányt, ezáltal Magyarországot utasítgatja. Véleménye önnek is lehet, aki akarja, meghallgatja, de hogyan mer ön itt bármely magyar intézményt utasítani? Mi köze van ahhoz, hogy Magyarországon ki és milyen díjat kap?
Tudom, hogy ön ezt most egy vállrándítással elintézi. Hiszen ön a legerősebb világlobbival rendelkező állam diplomatája, fegyverek, pénz, média, hatalom és minden az ön oldalán áll. Én meg csak egy magyar vagyok. Ráadásul ön szerint még antiszemita is, így egyáltalán nem kell foglalkoznia velem. De jelzem, hogy nagyon téved. Nem vagyok antiszemita. Minden egyes népet, nemzetet tisztelek, és minden egyes nép vagy nemzet büszkeségét tisztelem. A zsidóságét is. Volt szerencsém Moshe Ber Beck rabbival személyesen is találkozni. Nagy hatást gyakorolt rám jámbor vallásossága és bátor igazságkeresése.
Ellenben visszataszítónak tartom bármely nép vagy nemzet világuralmi törekvéseit. A zsidóságét is. És az ön viselkedésében ezt az arroganciát látom. Mivel rajtam kívül egyetlen egy pártelnök sem mondana önnek ilyet, jó, ha én elmondom. Jó, ha hall más véleményt is a sok talpnyalás mellett. Ugyanis amit írok, az nagyon sok magyar ember véleménye egyben. Elegünk van abból, hogy bármilyen ország bennünket kioktasson és utasítson! Különösen nem vagyunk hajlandóak egy olyan országtól elfogadni ezt, amely polgárai alapvető jogait és nemzetközi szervezetek határozatait veszi semmibe, amely a választások előtt most már rendre népirtást rendez, mert ezzel ott szavazókat lehet szerezni!
És azt is szeretném önnek elmondani, hogy nem mindenki fél önöktől az én hazámban sem. Én sem félek. Lehet, hogy egy napon majd engem is kilőnek rakétával, mint egy kutyát, de akkor sem fogok félni a saját hazámban. Ezt jól jegyezze meg! Én soha nem leszek Izrael kutyája, mint itt az összes parlamenti párt. Érti? Soha! Sem megvásárolható, sem megfélemlíthető nem vagyok. És ezzel még sokan így vagyunk. És egyre többen és többen. És abban a pillanatban, hogy kormányra kerülünk, Gyöngyösi Márton lesz a külügyminiszter, Szaniszló Ferenc pedig a Médiahatóság élére kerül. Önt pedig udvariasan hazaküldjük. És minél előbb, annál jobb!

Vona Gábor
a Jobbik elnöke
2013. március 18.
(Kuruc.info)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/109486/#ixzz2O17oDWTt

http://kuruc.info/r/2/109486/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Üzent az amerikai helytartó is
  2013-03-19 20:47:55, kedd
 
 
Üzent az amerikai helytartó is
2013, március 19 - 18:36

Az USA kihelyezett, nagykövetnek csúfolt helytartója Szaniszló Ferenc díjának visszavonását követeli. Érdekes demokrácia-felfogásról tesz tanúbizonyságot.

Eleni Tsakopoulos KounalakisIlan Mor, Izrael magyarországi nagykövete után Eleni Tsakopoulos Kounalakis budapesti amerikai nagykövet is azt követelte kedden, hogy vonják vissza Szaniszló Ferenc Táncsics-díját.

Konkrét utasítás az amerikai "nagykövetségről"

"Rendkívül sajnálatos, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiadott közlemény szerint a kormány még nem találta meg a módját annak, hogy visszavonja ezt a nyugtalanító kitüntetést" - olvasható a nagykövet állásfoglalásában, amelyet az amerikai nagykövetség juttatott el az MTI-hez.

Eleni Tsakopoulos Kounalakis az Echo Tv műsorvezetőjének adományozott Táncsics-díjjal kapcsolatban "mélységesen csalódást keltőnek" nevezte a döntést, hogy egy olyan embert tüntettek ki, aki a nyilvánosság előtt gyűlöletbeszédet használt.

A nagykövet megjegyezte: "olyan egyének kitüntetése, akik az intolerancia mellett állnak ki, párosulva azzal, hogy a kormány elmulasztotta határozottan elítélni saját politikai pártja egyik alapító tagjának rasszista megjegyzéseit, árnyékot vet a kormány által tett pozitív lépésekre, amelyekkel a rasszizmus és a gyűlöletbeszéd ellen küzd".

Ilan Mor izraeli nagykövet hétfőn arra kérte (értsd: követelte) a kormányt, hogy mielőbb vonják vissza Szaniszló Ferenc Táncsics-díját, mivel szerinte az elismerést "nem megfelelő embernek" ítélték oda (nyilván azt is tudják, ki lenne a megfelelő - a szerk.). A Facebookon hétfőn közzétett nyilatkozatában úgy fogalmazott, hogy Szaniszló Ferenc "gondolatainak nincs helyük egy szabad és demokratikus társadalomban, mint Magyarország" (bezzeg Izraelben helye van kirekesztésnek, rasszizmusnak, apartheidnek, gyűlöletbeszédnek, népírtásnak - a szerk.)

Szaniszló Ferenc március 15. alkalmából részesült Táncsics-díjban, amelyet Balog Zoltán emberierőforrás-miniszter adott át az újságírónak.

Balog Zoltán múlt csütörtökön azt közölte, hogy nem volt tudomása Szaniszló Ferenc sértő megnyilvánulásairól, amelyek - mint fogalmazott - mind személyes hitvallásával, mind a kormány értékrendjével összeegyeztethetetlenek. Hozzátette, hogy a jogszabályok nem teszik lehetővé a kitüntetések és díjak visszavonását, így csak sajnálatát tudja kifejezni a rossz döntés miatt.

Alfahir.hu kommentár: Azt azért elárulhatá az Egyesült Államok nagykövete, milyen alapon szól bele egy másik állam (papíron szövetséges ország) abszolút belügyeibe.

MTI nyomán - alfahir.hu

http://alfahir.hu/uzent_az_amerikai_helytarto_is
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tovább a gyarmati úton: így adjuk el magunkat az EU-nak
  2013-03-19 20:46:30, kedd
 
  Tovább a gyarmati úton: így adjuk el magunkat az EU-nak
2013, március 19 - 13:57

Az kormánynak köszönhetően egy újabb lépést teszünk a nemzeti függetlenség feladása útján. Miközben az EU-t népszerűsítik, az emberek véleményére nem kiváncsiak Orbánék.

Ma tartják a Jobbik szerint fontos, az uniós költségvetési paktum törvénybe iktatásáról szóló általános vitát a Parlamentben, amelyet valószínűleg a fősodratú médiában vélhetően nem kísér majd különösebb érdeklődés.

Az uniós költségvetési paktumnak a törvénybe iktatása újabb lépés a nemzeti függetlenség feladása útján - hívta fel a figyelmet Balczó Zoltán, a Jobbik országgyűlési politikusa. Hozzátette: pártja elvárja kormánytól, mielőtt ezen az úton tovább lép, tartson népszavazást, és kérdezze meg a népet arról, egyetért-e azzal, hogy Magyarország egy Brüsszelből irányított föderatív állam része legyen és egy európai politikai unió részévé váljon.

Valós veszély

Hogy az Európai Egyesült Államok irányába történnek ezek a lépések, valós veszély, amelyet alátámasztanak korábbi nyilatkozatok is. Mint a nemzeti radikális párt politikusa felidézte, 2012 szeptemberében az újrainduló európai parlamenti ülésszak előtt Barosso elnök jelentette ki, hogy egy föderatív állam a cél. 2012. június 7-én pedig Angela Merkel azt mondta, nem csupán valuta unióra, hanem úgynevezett fiskális unióra is és több közös költségvetési politikára van szükség, illetve mindenekelőtt egy politikai unióra. Ennek érdekében egyre több kompetenciát és felügyeleti lehetőséget kell átadni Európának.

Balczó Zoltán szerint egyértelmű, hogy ez a mostani törvénybe iktatás is ezen az úton jelent továbblépést. Hangsúlyozta, hogy a törvényjavaslat indoklásában ennek a kérdésnek is szerepel a kronológiája.

Orbáni kettős beszéd

Emlékeztetett arra is, hogy 2011 decemberében az uniós csúcson erről a témáról tárgyaltak. A sajtó akkor azt hangoztatta, hogy Orbán és David Camerun a paktum ellen lépett föl. Ekkor még a miniszterelnök a Parlamentben a fenntartásairól beszélt, úgy fogalmazott, hogy vízválasztóhoz érkeztünk az unió történetében, és hogy olyan kérdéseket kívánnak szabályozni, amelyek érintik a nemzeti szuveneritás kérdését, a közös pénz után létrehozzák a költségvetési uniót, utána pedig szinte a teljes gazdasági uniót. Erről illetve a politikai unió megszületéséről mint lehetséges veszélyforrásról beszélt.

A kormány egy korábbi javaslat indoklásában jelezte, hogy a magyar álláspont kialalakítását parlamenti döntéstől teszi függővé. Ehhez képest a Jobbik javasolta egy plenáris ülés összehívását 2012 januárjában, ami nem jött létre, majd csupán egy konzultációs ülést követően január 30-án egy újabb csúcson Orbán elkötelezte magát a paktum mellett. Vagyis nem tartotta be az ígéretét, hogy számításba veszi a parlamenti döntést - emelte ki a Jobbik képviselője.

Ezt később egy országgyűlési határozat megerősítette febr 22-én, a folyamat pedig jogi érvényűvé a mostani törvényi kihirdetéssel válik. A költségvetési paktumot nem csak az Egyesült Királyság nem fogadta el, hanem Csehország sem. A brit konzervatív párt egy tanulmányt adott közre, amely szerint az Egyesült Királyság kapcsolatát újra kell tárgyalni az unióval, ennek kapcsán pedig népszavazást is tartanak majd az államban.

Semmi nyomás alatt, semmi áron!

A politikus a kérdés kapcsán március 15-i nemzeti ünnepünkre utalva Kossuth Lajost idézte: "a vezérelvem, hogy hazánk állami függetlenségét és nemzeti önállóságát feladni vagy annak megkurtításában részt venni nem csak hogy nem kell, nem is szabad semmilyen körülmények között, semmi nyomás alatt, semmi áron. Nemzet vagyunk, jogunk is, erőnk is van, hogy ne engedjük magunkat tartománnyá süllyeszteni".

Kiemelte, a Jobbik az olyan jövő ellen emeli fel a szavát, amely egy brüsszeli birodalom részévé süllyesztené az országot és elvárja a kormánytól, hogy a nép döntését kikérje.

Nincs miért eladni magunkat

Az alfahir.hu felvetésére, miszerint a kormány folyamatosan azt hangoztatja, hogy az uniós tagság előnyös a magyarok számára, Martonyi János pedig a napokban jelentette ki, hogy nem tapasztalható nagy EU-ellenes hangulat az országban, akkor miért van szükség egy uniót népszerűsítő kampányra, a politikus elmondta: ha egy unióban való továbblépés a nemzeti függetlenség feladását jelenti, ez akkor sem lehetne kedvező, ha ez gazdasági előnyökkel járna. Hozzátette: szakértő elemzéseikből, amely nem csak az érkezett támogatás és befizetés egyenlegét nézi, hanem komplex gazdasági egyenleget vizsgál, az derül ki, hogy gazdasági szempontból sem pozitív az egyenleg. Mint közölte, ennek kapcsán többször kezdeményezték vizsgáló bizottság felállítátást, de a kormány azt nem tartotta fontosnak.

Hangsúlyozta, nem tudja, hogy ha azt a kérdést tennék fel az embereknek: azonnal lépjünk ki az unióból, az többségi támogatást kapna-e. Az Eurobarometer uniós közvéleménykutató szervezet kérdésére viszont, miszerint jó dolognak tartja-e, hogy az ország az EU tagja legyen, Magyarország 36 százaléka mondott igent. Ez alapján cáfolható, hogy egyértelműen unióbarát hangulat uralkodna hazánkban. Szólt arról is, hogy a párt szerint az európai nemzetek együttműködésének nincs alternatívája, és erre szükség van. "Mi az ellen tiltakozunk, hogy olyan rendszert alakítsanak ki, amelyben 500 millió ember mindennapi életét irányítják fölülről" - fogalmazott a képviselő.

Kovács Zita

alfahir.hu


http://alfahir.hu/tovabb_a_gyarmati_uton_igy_adjuk_el_magunkat_az_eu_nak
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem üdültetni, fel kell akasztani a katasztrófa-terroristáka
  2013-03-19 20:44:33, kedd
 
  Nem üdültetni, fel kell akasztani a katasztrófa-terroristákat
2013. március 19. 17:37
Hunhír.info

Módosítaná a Fidesz a büntető törvénykönyvet (Btk.) annak érdekében, hogy a jövőben szigorúbban lehessen büntetni az emberek széles körét sújtó katasztrófahelyzet vagy természeti csapás helyszínén elkövetett lopásokat. Miért maszatoltak megint, mert rettegtek a cionista jogvédőktől? Ez nem lopás, hanem terrorizmus, s ezért katasztrófahelyzetben azonnali kivégzés jár!

A javaslatot - amelyet a napokban dolgoznak ki részleteiben - Kocsis Máté, a kormánypárt kommunikációs igazgatója azzal indokolta, hogy az ország északkeleti részén, ahol az elmúlt napok rendkívüli időjárása komoly áramellátási gondokat okozott,(KIVÉTEK NÉLKÜL MIND CIGÁNY) kábeltolvajok nehezítették az áramszolgáltatás helyreállítását. Ez elfogadhatatlan, és mindenkinek tudnia kell az országban, hogy "az állam a legkevésbé tolerálja, ha katasztrófa- vagy veszélyhelyzetben valaki lop" - jelentette ki.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében három (CIGÁNY) férfit állított elő a rendőrség, akiket azzal gyanúsítanak, hogy szombat este Tiszacsermely térségében megpróbáltak ellopni egy áramvezetéket, amelyet a szélvihar szakított le. (CIGÁNY) Kábeltolvajokat fogott el a rendőrség Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében is, ahol a Nyíregyházához közeli Magy településhez tartozó Kauzsay-tanya belterületén kilenc villanyoszlopról vágták le a légkábelt.

A fideszes indítvány nyomán a jövőben az eddigi kettő helyett alapesetben három évig terjedő szabadságvesztéssel lehetne büntetni az ilyen lopások elkövetőit. A szankció felső határa pedig akár tíz év is lehet - ismertette a kormánypárti politikus, aki az MTI kérdésére elmondta, céljuk, hogy a Btk.-módosítás minél hamarabb, várhatóan már május 1-jén hatályba lépjen. Újságírói kérdésre válaszolva megjegyezte, nem tartja megkerülhetőnek, hogy az orgazdák ügyével is foglalkozzon majd a jogalkotó. És nem wellness-börtön, hanem uránbánya!

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=62977
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hadüzenet a Síp utcába: el innen rablók, ez a mi hazánk!
  2013-03-19 20:43:56, kedd
 
  Hadüzenet a Síp utcába: el innen rablók, ez a mi hazánk!
2013. március 19. 10:09
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

Alighanem csak a Teremtő titka, meddig folyhat a mazsihisztéria, amelynek jegyében jó ideje nincsen nap, hogy ne üzennének hadat nekünk, befogadóiknak a Síp utcaiak. Emlékeztetőül: március 15-én azért ajvékoltak, hogy a most kormánykitüntetettek között 'a magyarországi antiszemitizmus emblematikus figurái is' szerepelnek, 18-án a holocausttagadás görögországi megbüntetését követelték, aztán közölték az ELTE BTK dékánja közleményét arról, hogy az antiszemitizmusnak az intézményben nincs helye, Ilan Mór izraeli nagykövet parancsát Szaniszló Ferenc elismerése megsemmisítéséről, végül pedig, hogy nemsokára Budapesten tartják a Zsidó Világkongresszus következő közgyűlését. A nyilas, fasiszta, antiszemita metropoliszban, ugyebár.

Kezdjük az elején! A Mazishisz-honlap 18-án először is tudatta, hogy a Zsidó Világkongresszus elnökével, Ronald S. Lauderrel az élen március 17-én Szalonikiben 'felszólította Görögországot, hogy az athéni parlament iktassa törvénybe a holocausttagadás büntetőjogi tilalmát', amiért a 'neonáci' Arany Hajnal párt tavaly májusban bejutott a görög parlamentbe, amelynek elnöke 'egy tv-interjúban 'hazugságnak' nevezte, hogy gázkamrákat működtettek a náci koncentrációs táborokban', vezetői pedig 'hitleri karlendítéssel üdvözlik egymást, a horogkeresztet használják, antiszemita szövegeket olvasnak föl a parlamentben'.

Aztán felkerült egy újabb hírcikkecske: az ELTE BTK dékánja, Dezső Tamás az MTI-nek eljuttatott közleményében leszögezte, hogy az intézmény 'etikai nyilatkozatot készít, amellyel azt akarják egyértelműsíteni, hogy az egyetemen semmiféle kirekesztésnek nincs helye', így a minap a 'kisebbség elleni izgatásra alkalmas uszító, 'zsidózó' matricák' kihelyezői ellen a Nemzeti Nyomozó Iroda és a BRFK munkatársai meg is kezdték a nyomozást, megnyugtatva a Síp utcaiakat, hogy 'minden rendelkezésére álló eszközzel' küzdeni fognak pusztán verbális kirekesztésük ellen is, a nyilatkozat aláírását követelve minden egyetemistától.

Mindeközben Ilan Mor izraeli nagykövet sem maradt néma: Debrecenben tartott sajtótájékoztatóján egyenesen Szaniszló Ferenc elismerésének megsemmisítését követelte, hiszen a kitüntetett szélsőséges, 'Izrael állam ellen konspiratív teóriákat' terjeszt, ezért 'kevés és késő' személyes jó barátja, a kitüntetés átadója, Balog Zoltán miniszter sajnálkozása a díjátadás miatt: 'Elvárom a magyar kormánytól és Balog minisztertől, hogy az elismerést semmisítsék meg, hiszen ez egy nagyon rossz üzenet Izrael népének és barátainak. A szólásszabadságnak is vannak határai, s Szaniszló szavaiban mintha egy HAMASZ-vezért hallanánk; uszított.'

Végül Felmájer Pétertől megtudhattuk, hogy májusban 'Budapesten tartják a Zsidó Világkongresszus következő közgyűlését' ötszáz fővel, akik már előre is kifejezik szolidaritásukat 'a magyarországi zsidóságot ért támadásokkal szemben, hiszen közismertek azok a rendkívül erős és agresszív antiszemita hangok, amelyeket az utóbbi években mindannyian hallhattunk', újra megrázva a vészharangot 'a magyarországi egyetemeken tapasztalható, egyre erősödő zsidóellenes hangulat jelenségei', továbbá amiatt, hogy 'a kormányzat március 15-én 'közismerten rasszista nézeteket valló emberek'-et is kitüntetett.

Aligha csak olvasóinkból, úgyszólván lassan már mindenkiből feltörő kérdés, hogy ha - most már kormányszinten is! - ennyire javíthatatlanul kirekesztők vagyunk, a nekünk való örökös hadat üzenés helyett miért nem térnek végre a béke állítólagos honába, saját államukba? Nem félnek, hogy egyszer valóban elpattan a húr, és tényleges hadüzenet érkezik a Síp utcába, tudtukra adva: 'El innen rablók, ez a mi hazánk!'?

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=62958
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Úton a magyarság teljes felszámolása felé
  2013-03-19 20:42:45, kedd
 
  Úton a magyarság teljes felszámolása felé
2013. március 19. 16:56
Hunhír.info

zsid-csillag.jpg“Olyan kis ország (Izrael) részéről, mint mi, ez szinte döbbenetes. Azt látom, hogy fölvásároljuk Manhattant, és fölvásároljuk Magyarországot, és fölvásároljuk Romániát, és fölvásároljuk Lengyelországot. S ahogy én látom, nincsenek problémáink. A tehetségünk, az összeköttetéseink és a dinamizmusunk jóvoltából szinte mindenhová eljutunk." Simon Peresz

A fenti megjegyzés Simon Peresz izraeli elnök szájából hangzott el 2007. október 10-én a tel-avivi Hilton szállóban egy kereskedelmi összejövetelen, melyet a Má'árív című izraeli héber nyelvű napilap közléséből fordított Hering József volt izraeli katona. Peresz elnökúr azonban nem a teljes valóságnak megfelelően fogalmazott. Magyarországot ugyanis lényegében már
felvásárolták. Az egyetlen jelentős nemzeti tulajdon a magyar föld, aminek nagyobb része még-remélhetőleg-magyar tulajdonban van, de a jelenlegi kalózkormány azon dolgozik, hogy azt is idegen kézre játssza.

Marschalkó Lajos az Országhódítók című munkájában közli a Russischen
Invaliden 1910. december 30-i számából:

“Testvérek! Hittestvérek! Az egész földkerekségen nincs egyetlen darab föld sem, amelyet könnyebben leigázhatnánk, mint Galíciát és Magyarországot. E két országnak mindenképpen a miénknek kell lennie, mert számunkra ott a legkedvezőbbek a körülmények. Ti, zsidó testvérek fáradozzatok minden erőtökkel azon, hogy mindkét országot teljesen birtokotokba vehessétek ..."

Ami korunk Magyarországában történik, nem első ízben történik. Az 1867-es “kiegyezés" a zsidóság állampolgárságáról is rendelkezett. Ekkor kapták meg az állampolgárságot, addig nem lehettek azok. Nem csoda, hogy Deák Ferenc a “haza bölcse" lett. Bartha Miklós írja a Kazárföldön című munkája 61. oldalán: “... a kazárok (zsidók) tömeges bevándorlása 1868-ban kezdődött."

A tömeges bevándorlásnak nem kizárólag az állampolgárság elnyerése volt az oka, hanem nagyban hozzásegítettek az oroszországi pogromok, és Bartha szerint az, hogy Galíciában törvények szigorú alkalmazásával igyekeztek megfékezni az üzérkedést. Románia pedig lezárta határait előttük, viszont nyitva volt Magyarország határa. Gazdaságilag meghódították az országot, és József Attila elpanaszolhatta versében: “S kitántorgott Amerikába másfélmillió emberünk."

A valóság az, hogy a másfélmillió emberünk nem “kitántorgott" Amerikába,hanem a jövevények kihúzták a magyar középosztály talpa alól a szőnyeget, a megélhetést, és az utolsó pénzükön vettek egy hajójegyet Amerikába. Ma szintén ez történik, de a tönkretetteknek nincs hová menekülniük.

Badiny Jós Ferenc írja a Mah-Gar a magyar (Buenos-Aires, 1976) című munkája 90 és 91-ik oldalán, hogy Argentínában meglátogatta (nem írja, hogy mikor, de a hatvanas-hetvenes években lehetett) egy jelentős zsidó ember Magyarországról, aki a legjobb visszaemlékezése szerint a következőket mondta neki: "Mi, magyar zsidók professzor úr kutatásai és publikációi elé semmiféle akadályt nem gördítünk, sőt, köszönjük, ha még többet kutat. Ugyanis maga írja
könyvében, hogy az emigrációs magyarság ifjúsága nem rendelkezik egy olyan erős, tradicionális alappal, amelyre büszke lehetne. Így ez a finn-ugor származási elmélet őket arra készteti, hogy ezt meg se említsék, hanem örömmel beolvadjanak a nyugati kultúrából származó azonos országok fiai közé, ahová bevándoroltak. Nem így a magyarul beszélő zsidó ifjak, akik külföldön is akárhová kerülnek a diaszpórában, beszélnek magyarul és magyarul beszélő
jó zsidónak tartja meg őket a bibliai tradíció. Professzor Badiny! A magyarországi nép 100 év alatt kiirtja önmagát, és a tudománnyal foglalkozók 5 krajcárért el fogják adni az örökségüket. 100 év múlva mi magyarul beszélő zsidók leszünk a Mah-Garok, és köszönettel fogunk adózni Badiny professzornak, aki ezt kikutatta, és akinek a munkáira majd hivatkozni fogunk."

A hitetlenkedők kételkedhetnek, hogy e beszélgetés valóban megtörtént-e, avagy nem, de Magyarország megszállása, kisajátítása, meghódítása, sőt, az önpusztítás is kísértetiesen bekövetkezett.

De hogyan is kezdődött mindez?

A magyarság már 500 éve kiszolgáltatottságban él, de az 1848-49-es szabadságharcunk leverése gyökeresebb sorsfordulót eredményezett, mint ahogy arról beszélni szokás. A gabsburgok tudományosan megalapozott tervet dolgoztak ki a magyarság nemzeti önismeretének lerombolására, azon keresztül nemzeti önbecsülésének szétzilálására. E pokoli tervet a finnugor származáselmélet keretén belül, a Magyar Tudományos Akadémia
felhasználásával léptették gyakorlatba. Lényege az volt, hogy a magyarságot a nyelvrokonság kapcsán a Nyugat-Szibéria kezdetleges műveltségű népeihez kössék, hogy ennek emlegetésével és az iskolákban való tanításával a lehető legmélyebbre gázoljanak a magyarság lelkületébe, megtörve nemzeti büszkeségét. E terv megvalósítása sikeres volt.

A magyarság csak a trianoni katasztrófa után kezdett föleszmélni, miután elindult egy egészséges szellemi kibontakozás, de amelyet a vesztes II. világháború gyökerestől elsodort. Ami jó volt a Habsburgoknak, jó lett Moszkvának, és ami jó volt Moszkvának, az jó most a nemzetközi rablótőkének.

A kommunista évtizedek, majd az immár 18 éve hazánkra szakadt nemzetközi “demokrácia" alatt felnevelkedett három nemzedék. Gyökértelen nemzedék,népi/nemzeti mivoltát nem ismerő, sőt, megtagadó nemzedék. A magyarság tehát megérett a teljes és tökéletes hódoltságra, sőt, a teljes pusztulásra, olyannyira, hogy a legelemibb nemzeti érdekeit se képes megvédeni, de annak még csak tudatában sincs azoknak.

Az 1980-as években meg is kezdődött az új honfoglalás alapjainak tudományos és történelmi hátterű lefektetése. Egyre-másra olvashattunk arról, hogy “a zsidók a mai Magyarország területén már a Római Birodalom idején, a 3. században éltek. A magyarok a 9. században foglalták el e területet", olvassuk a New York -i Magyar Élet 1980 egyik novemberi számában.

Mit is akarnak mondani ezzel?

Azt, hogy a zsidók megelőzték a magyarságot jó félezer évvel a Kárpát-medencében, tehát történelmi joguk van hozzá. Nesze neked, magyar őstörténet. Ezért kell ledélibábosozni minden kutatót, aki nem a finnugor őserdőben keresi a magyarság bölcsőjét?

A Reform 1991. március 8. számából a Magyar Honvéd március 1. számában közöl egy írást Antiszemitizmus, cionizmus, hazafiság címmel. Az elsőbbségről ebben is szó esik ilyen formában: “Úgy tudom egyébként, hogy a zsidóság nagyjából a honfoglalással egy időben jelent meg a Kárpát-medencében? Előbb. Zsidó sírkövet már jóval a magyarok bejövetele előtti időkből találtak itt."- hangzott az újságíró kérdésére Dr. Engländer Tibor, a Magyar Cionista Szövetség elnökének válasza. A budapesti főrabbi sem mulasztotta el ezt megemlíteni, mikor kihallgatást kapott a pápától, a Katolikus Egyház fejétől.

S hogy mindezek nem véletlen megjegyzések voltak a zsidó honfoglalás történelmi hátterének megalapozásához, igazolja, hogy azokban az években nemzetközi segítséget is kaptak.

Például: Az amerikai televíziós hálózat, a CBS is sugárzott az 1980-as évek első felében egy összeállítást a magyarországi zsidóság történelméről, helyzetéről, melyben az előzőek szintén említés kaptak. Az Insight 1990. Április 9-i számában írja a Communism's Demise Leaves Jews to Piece Together a Past (A kommunizmusban szétzilált zsidóság ismét felépítheti múltját) címmel a következőt olvashatjuk: “Ilona Benoschofsky shows off a tombstone, a menorah barely visible on its surface. “This comes from the third century," the museum director explains. “A
man named Judah. It proves the Jews were here before the Hungarians."
(Benoschofsky Ilona egy sírkövet mutat, amelyen egy alig látható menóra van.) “Ez a harmadik századból való", mondja a múzeumigazgató. “Az ember neve Judah. Ez bizonyítja, hogy a zsidók előbb itt voltak, mint a magyarok."

Érted, kedves Magyar Testvér? Most ne csodálkozz, hogy kitúrnak otthonodból, és saját hazádban csak szolga lehetsz. Mint ahogy Badiny Jósnak mondta a magyarországi zsidó: “A magyarországi nép 100 év alatt kiírtja önmagát, és a tudománnyal foglalkozók 5 krajcárért el fogják adni az örökségüket."

Nem gondoltad ugye, hogy nemzeti önismeretednek valami köze van jövődhöz?
Nem gondoltad, hogy saját “értelmiséged" készségesen segédkezet nyújt megsemmisítésedhez?

Emlékezzünk csak vissza! Hogyan is kezdődik a Hegedűs a háztetőn (Fiddler on
the roof) című film?

Tradition! Tradition! Tradition! Hagyomány! Hagyomány! Hagyomány!

Minden jó szándék, minden igyekezet, ami nem a magyarság nemzeti önismeretének rendbetételét, azon keresztül nemzeti önbecsülésének visszaállítását szolgálja, falra hányt borsó, pusztába kiáltott szó.

Radics Géza


(A szerző Amerikában élő történész)

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=62976
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
2013.02 2013. Március 2013.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 525 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3364
  • e Hét: 9096
  • e Hónap: 20207
  • e Év: 173703
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.