Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Kellene egy kis lelkierő
  2013-03-08 10:39:05, péntek
 
  Meg még mondjuk, Klébersberg Kunohoz hasonló oktatási- és kultuszpolitikus...aki képes volt a trianoni sokkhatás után lelkileg megtartani és felemelni maradék kis országunkat és a benne élőket!

Írtam hatodikán, Kodály halálának évfordulóján, hogy: "Ó, Istenem, hogy mitől van ez a szorongás rajtunk magyarokon? Mi az, hogy még énekelni sem tudunk? Kodály Zoltán mondta, hogy az emberi torok, benne a hangszálak a legkézenfekvőbb emberi hangszer a világon. Mindig kéznél van és még pénzbe sem kerül. Azt is mondta, hogy: "Ne csak külsőségekben legyen magyar a mi kis világunk, hanem a lelkek mélységéig, mert csak így lesz igazán a miénk. A lelkek mélye pedig különösképpen a zene országa."

Folytatva a megkezdett gondolatot, el kell mondani, hogy: ez az, ami kimaradt az 1945 után születettek neveléséből, a lelkiség!
A mindenhatónak tartott, egyetlen igazságnak elfogadtatott materialista ateizmus és bosszúvágy - még az emberi tudatból is kiirtotta a lélek, a lelkiség létezését. Itt a példa, hogy mire mentek vele!

Mi lesz ezzel- és az utánuk következő nemzedékkel?
- Lelketlen! - mondja a magyar ember, ha valakiről úgy gondolja, hogy ártó szándékkal tesz, vagy érez.

Ilyen lelketlen, önmagának és ezzel közvetlen környezetében élőknek is ártó szándékkal éli- vagy inkább önpusztítja és pusztítja életét Európa szívében a magyarnak nevezett nép."


"1956 és 2006 után után már megbizonyosodhatott arról, hogy nem fordulhat azok ellen, akik rákényszerítették és még egy kicsit sem hagyták magyarítani azt a szörnyű ideológiát, kultúrát amitől olyan frusztált lett, hogy tehetetlen dühében önmaga ellen fordult és fordul folyamatosan!
(Bizonyság erre: az elvetélt magzatok milliói, a magas öngyilkossági ráta, az alkoholizmus, mint népbetegség és az ebből következő összes korai halálok...)

Ma már ott tartunk, hogy minden magyarnak egy másik magyar a legnagyobb ellensége! Öreg a fiatalnak, fiatal az öregnek, nő a férfinak, férfi a nőnek, kétkezi munkás az értelmiséginek, értelmiségi a kétkezi dolgozónak, szülő gyermekének, gyerek szülőjének, oktató diákjának, diák tanárának...
De legfőképpen az 1945 utáni lelketlen- bosszúvágyó hatalom - és az azt kiszolgáló lelketlen adminisztráció - az egész nemzetnek! Hatvanhét év össznépi lelketlenségben eltöltött idő elég lehet egy nemzet életében ahhoz, hogy kipusztítsa önmagát?

Úgy látszik, hiába az anyagiak gyarapítása, a műtárgyak és az egész társadalmi építmény fáradságos, véres-verejtékes építgetése, ha rossz, lelketlen alapokra, a magyarétól idegen lelkiségre (kultúrára) épült és épül.
Le kell bontani, mert előbb-utóbb összeomlik magától és maga alá temeti a benne élőket!


Föl kell, de új alapokon építeni az új társadalmi építményt! Ebből az építkezésből nem hiányozhat az egyetlen kohézióerő: a LELKIERŐ, amely garantáltan összetart, megtart, nemzetté kovácsol egy népet!"

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Provokáció
  2013-03-08 06:29:17, péntek
 
  A székházfoglalás PROVOKÁCIÓ!!!

2008. óta MINDENT elkövetnek bizonyos politikusok egy polgárháborús élethelyzet kiprovokálásáért!!!

Aki az utcára megy harcolni az hozzájárul ahhoz, hogy megvalósulhasson a 2008-ban - Bajnai Gordon által - kidolgozott és a parlamenttel elfogadtatott, települési törvénybe bújtatott NATO logisztikai központtá tétele Magyaraországnak!

Már ötödik éve megpróbálják a terv kiötlői kiprovokálni a megvalósítását. Már türelmetlenek a NATO-nál, mert egyre késik a törvény megvalósítása! A 11 logisztikai központra osztott, egész Magyarország területét lefedő - egyenként 10 km-es sugarú körben kiépített logisztikai központot izraeli műszaki katonai alakulatokkal építtetnék meg, hiszen ők szerződéssel ilymódon bedolgoznak a NATO-nak. Az senkit ne tévesszen meg, hogy nem NATO-tag Izrael!
Ötödik éve ugrásra készen állnak, hogy beköltözzenek Magyarországra családostul...

Már csak az ürügyre lenne szükség, hogy megvalósuljon a Bajnai-féle álom... Ezért MINDENRE képesek!!!!

Ne hagyjuk magunkat polgárháborús élethelyzetbe sodorni!!!! Nem a mi dolgunk egy pártszékház megvédése!!!!

Senki ne reménykedjen abban, hogy ugyanaz a rendőrség, amelyik 2006-ban szétverte a fideszes békés megemlékezést okt. 23-án, majd most hirtelen nyájasan a keblére fogja ölelni a Fidesz mellett kiállókat.

Ha közelharcba keverednénk a provokátorokkal, biztosak lehettek benne, hogy nem őket fogják letartóztatni, hanem titeket, minket!!!

Ez a rendőrség UGYANAZ A RENDŐRSÉG! Ugyanaz!!!

És, a Fidesz is megszavazta a Bajnai-féle törvényt, amiért Bajnai ajándékba-jutalmul megkapta a miniszterelnökséget! Nem véletlen, hogy most is nyomulhat ezerrel a hatalomért!!!

http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?n=berzemariann&pid=5765&blog
_cim=A NATO már a speizben van!!!!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2013.02 2013. Március 2013.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 9 db bejegyzés
e év: 107 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1278
  • e Hét: 2988
  • e Hónap: 11592
  • e Év: 47533
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.