Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 17 
Fegyverük az időjárás
  2013-04-01 22:21:29, hétfő
 
  Fegyverük az időjárás
Posted on 2013-03-25 Szerző: szrterra


Kaposújlak 2013. március 25. 19 óra 22 perc.

Hóvihar - Vegyszerszagú eső - Brutális időjárási anomáliák...

“Mióta világ a világ, az ember mindig is szeretett volna Istent játszani..."

Ilyen kemény tavaszban még nem volt részünk, amióta az eszemet tudom. Pedig megéltem már egypár évtizedet. Március vége van, és odakinn megint sistereg a hóvihar. Pesten valamivel jobb lehet a helyzet, ám a vidék útjai ismét nagyon veszélyesek lettek.

Sorra jönnek a jelentések a balesetekről. Sokan tartanak attól, hogy megismétlődik a március 14-15-i Hókatasztrófa.

Szinte hihetetlennek tűnik, hogy március 12-én, még a hóvirágokban gyönyörködtünk, és ragyogóan sütött a nap, - 16 fok volt.

Hogy aztán két nappal később, lecsapjon az országra, a kortársaink által soha nem látott hóvihar. És tomboljon majd két napig, hihetetlen károkat okozva.

Utána pedig, néhány nap múlva, elkezdett terjengeni a furcsa, vegyszer-szagfelhő, - melynek megjelenéséről Közép-Magyarország térségében több visszajelzés is érkezett. Ezen sorok írója, azokban a napokban többször is lokalizálta a vegyszer-szagfelhő jelenlétét, - a legjobban a március 21-én tartó özönvízszerű eső ideje alatt.

Vegyszerszagú esőAz erős nyugati szélben, majdnem vízszintesen esett, és magának az esőnek olyan szaga volt, - hogy az embernek köpni kellett tőle. Nyálkahártyáit izgatta a vegyszer szaga. Persze felmerült bennünk a kérdés; - “Nem lehetséges, hogy csak a mezőgazdasági területeken történt tavaszi permetezések szagát hozza el idáig a szél?" - Aztán pedig azonnal jött is a válasz: - “Ki az a hülye, aki ilyen esőben permetezi a földjét? Hiszen az egészet lemosná az eső."

Nem gondolhattunk másra, minthogy az esőnek, magának volt ilyen szaga. Szúrós, nyálkahártyát irritáló, keserű, köpésre ingerlő. - Az eső elálltával még egy napig maradt a szag, s csak, mikor kiderült az ég, akkor illant el.

Persze lehet hitetlenkedni. Lehet az időjárás befolyásolásában nem hinni, - a tények, akkor is tények maradnak, s ezek tudvalevőleg makacs dolgok. Még akkor is, ha olykor szinte hihetetlenül alakulnak a történések.

Mert sokan hangoztatják egybehangzóan, hogy, ami most az időjárással történik; az nem normális dolog! Ilyen anomáliákat nemcsak, hogy globális szinten nem tapasztaltunk még,- de helyi, országos szinten sem.

Az utóbbi két napban megfordult a szél, és ismét meghozta ezt a nagyon kellemetlen tavaszi hóvihart az országra. - Csak nem a 15-i hóvihar tért vissza? Mert az nyugatról jött és keletre távozott. Ez a mai, pedig keletről, Ukrajnából érkezett hozzánk, az erős keleti széllel. Értesüléseink szerint, tegnap Kijevben rendkívüli állapotot hirdettek ki, a hóhelyzet miatt.

Nos, nagyon furcsa dolgok történnek az időjárásban. Mi erre nem tudjuk konkrétan a választ. De sejtjük. A tények azért magukért beszélnek. És ezek, bizony tényleg makacs dolgok.

De vajon mégis mi történhet? Erre keressük a választ, az alábbi filmben.

Ahol ezekben a témákban nálunk képzettebb, jártasabb emberek szólalnak meg, s keresnek válaszokat, az olykor hihetetlennek tűnő, ám mégis valós időjárási anomáliákra. Címe hasonlít a cikk címére is, csak az egyes és többes számot változtattuk meg. Nem véletlenül.

http://szrterra.files.wordpress.com/2013/03/fegyverc3bck-az-idc591jc3a1rc3a1s.jpg ?w=640

Fegyverük az Időjárás


“Fegyverünk az időjárás" - Videó

- Földrengések és szökőárak - Ez a hadviselés jövője -

Aki kontrollálni tudja az időjárást, az jelentős harcászati előnyhöz jut

A Időjárási hadviselést egyre kevésbé tudják már titkolni. - Először Vietnamban alkalmazta az amerikai légierő. Ezüst jodid permetezésével a szokásosnál nagyobb monszun esőket okoztak a Vietkong utánpótlását biztosító Ho-Si-Minh útvonal mentén.

“Az időjárás manipulálása olyan hatalmat ad a hadvezetés kezébe, olyan módon megsokszorozza a hadsereg erejét, ami a hadviselés teljes vertikumában jól felhasználható és minden helyzetben komoly előnyt jelent." - Részlet az Amerikai Légierő számára készített hivatalos jelentésből.

A sötét jövő: Műholdról üzemeltethető időjárási fegyverekkel fel lehet forgatni a föld egész klímáját.

Aki a jövőben uralni tudja az időjárást, az fogja uralni az egész földet.

A film ezekkel a szavakkal indul: “Mióta világ a világ, az ember mindig is szeretett volna Istent játszani..."

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=H2nuogjy3YM

Fort András - Szabad Riport Tudósító Iroda


http://szrterra.wordpress.com/2013/03/25/fegyveruk-az-idojaras/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kétszerese lehet a recesszió a vártnak
  2013-04-01 22:15:22, hétfő
 
  Kétszerese lehet a recesszió a vártnak

MTI

2013. április 1., hétfő 16:18 |


Az eddig vártnál valószínűleg kétszer mélyebb lesz az euróövezet idei recessziója az egyik legtekintélyesebb londoni gazdaságelemző ház felülvizsgált prognózisa szerint. Az Economist Intelligence Unit (EIU) áprilisra szóló havi globális előrejelzése szerint az eurózóna tagországainak 0,4 százalékkal csökkenhet a GDP-je 2013 egészében, a korábban várt 0,2 százalék helyett.

A mostani újabb negatív felülvizsgálatot az EIU londoni közgazdászai azzal indokolták, hogy várakozásuk szerint a valutauniós gazdaságokban zajló államháztartási kiigazító programok továbbra is visszafogják a fogyasztási kiadásokat, és a legtöbb tagállamban a banki hitelezési aktivitás is gyenge marad az idén.

Mindemellett a bankbetétekre jelentős illetéket kirovó ciprusi pénzügyi mentőcsomag felélesztette az azzal kapcsolatos félelmeket is, hogy a járvány átterjedhet a nagyobb eurógazdaságokra. A legrosszabb forgatókönyvek közé tartozik az olasz és a spanyol bankrendszerekben kialakuló betétesi roham és a betétek kimenekítése biztonságosnak tartott külföldi bankokba - áll az EIU új prognózisában. A cég londoni közgazdászai közölték ugyanakkor, hogy várakozásuk szerint sikerül kordában tartani a ciprusi mentőcsomag nyomán újból fellángoló félelmeket.

Az euróövezet gazdasági teljesítményére más nagy londoni házak is egyre rosszabb előrejelzéseket adnak, és emiatt Közép- és Kelet-Európa növekedési kilátásait is mind pesszimistábban ítélik meg.

A JP Morgan közgazdászai a minap közölték, hogy az eddigi prognózisukban szereplő 0,2 százalékról 0,6 százalékra módosították az euróövezeti gazdaság idei egész évi átlagos visszaesésére vonatkozó becslését. Ennek a nyomán a cég elemzői a magyar gazdaságban az eddig általuk várt 0,5 százalékos GDP-mínusz helyett most már 0,7 százalékos visszaeséssel számolnak 2013 egészében. A cseh gazdaság teljesítményére adott prognózisukat stagnálásról 0,2 százalékos visszaesésre rontották, Lengyelországban pedig az eddig jósolt 1,5 százalékos növekedés helyett 1,3 százalékos GDP-bővülést várnak az idén.

http://index.hu/gazdasag/2013/04/01/ketszerese_lehet_a_recesszio_a_vartnak/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szabadkőművesek a magyar Országgyűlésben
  2013-04-01 22:01:20, hétfő
 
  Szabadkőművesek a magyar Országgyűlésben
2013, április 1 - 21:07

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ynzJnWlXYVY


Raffay Ernő történész szerint a jelenlegi országgyűlési képviselők között is vannak szabadkőművesek, sőt az egyik párt elnöke, helyettes-nagymester.

N1TV-alfahir.hu

http://alfahir.hu/szabadkomuvesek_a_magyar_orszaggyulesben
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
„Hogyne tudnánk, mi történt Tiszaeszláron, de erről ha
  2013-04-01 21:50:44, hétfő
 
  ,,Hogyne tudnánk, mi történt Tiszaeszláron, de erről hallgatnunk kell, nehogy nagyobb baj legyen!"
2013. április 01. 15:13
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

siremlek.jpg,,Hogyne tudnánk, mi történt Tiszaeszláron, de erről hallgatnunk kell, nehogy nagyobb baj legyen!". Ez volt közéleti hatalmasságaink reakciója úgyszólván már a kezdetektől fogva Solymosi Eszter 1882. április 1-i meggyilkolása körülményeinek firtatásakor.

Ez derül ki egyértelműen ugyanis Andrássy Gyula külügyminiszter egy osztrák képviselőnek feltett kérdéséből: ha felmentik a bizonyítottan bűnösöket, akkor mégis ki adjon nekünk pénzt? Történetesen vasútra, illetve hovatovább mindenre.

Istóczy Győző ügyvéd, országgyűlési képviselő feljegyezte, hogy 1883 augusztusában a Nyíregyházához közeli téglási Dégenfeld kastély ura, gróf Dégenfeld József barátságos vacsorára meghívta Korniss Ferencet, a tiszaeszlári bűnperben a nyíregyházi törvényszék elnökét, aki erre gyanútlanul kocsikázott ki hozzá, nem tudván, hogy szembe találja magát nála egy váratlan vendéggel, magával gróf Tisza Kálmán miniszterelnökkel, aki csak úgy a vacsora végén megkérdezte tőle, mégis mit gondol, bűnösök-e az eszlári sakterek?

,,- Meggyőződésem szerint igen!
- És mi a véleménye a két szavazó bírónak?
- Az egyik szavazóbíró ugyanazt mondja, mint én: bűnösök! A másik még ingadozik.
- Nézze, Elnök úr! Holnap, holnapután, vagy bármikor kihirdetheti a halálos ítéletet az eszlári sakterek fölött. Én nem akarom befolyásolni Önt. Csak annyit adok tudomására, hogy a bécsi Rotschild bárók Őfelségével is közölték: amennyiben a nyíregyházi ítélet elítélő lesz, akkor nem hajtják végre a 60 millió forintos ,,rente-konverzió"-t (vagyis a [vasútépítésre adott -
Ifj. T. L.] kölcsönkamat visszafizetési feltételeinek hosszabb lejáratúvá változtatását). Ez esetben Magyarország csődbe megy: a forint elértéktelenedik, a nemzetiségek fellázadnak. Akarja ezt a felelősséget vállalni, Elnök úr?

Korniss ezután elnöki székéből kihirdette a sakterek fölött a felmentő ítéletet, de soha többé nem ült bírói székbe, hiszen megtapasztalhatta, meddig ér el kirekesztőink keze, különösen, ha nálunk (legalábbis a politikai elitből) mindenkit, akár magát a miniszterelnököt is megzsarolhatják."

Aztán a ,,Libre Parole" 1899. november 15-i száma is közölt továbbá visszaemlékezést arról, hogy osztrák képviselők is szóbahozták egymás között a tiszaeszlári esetet:

,,Schneider képviselő, amikor a polnai gyilkosság tárgyában emelt szót, szemlét tartott az utóbbi idők rituális gyilkosságai tárgyában s a tiszaeszlári történet kapcsán a következő mozzanatot elevenítette fel.

- Ma, amikor az az ember már halott, semmi akadálya sincs, hogy megmondjam, miképpen okolta meg ő a felmentő ítéletet. Andrássy Gyula grófról, a monarchia akkori külügyminiszteréről van szó, akitől azt kérdezték, hiszi-e, hogy rituális gyilkosság történt?
- Ó - felelt Andrássy -, eziránt semmi kétség nincs, ez bebizonyított, erről vitatkozni sem lehet.
- Hát akkor miért mentették fel a bűnösöket?
- Azért, mert az elítélést követő napon a nép valószínűleg húszezer zsidót agyonütött volna s akkor ki adjon nekünk pénzt, ha nincsenek többé zsidóink?
- Íme - folytatta Schneider -, ez a tiszaeszlári felmentő ítélet magyarázata.
Erre felkiáltottak a baloldalon:
- Kinek mondta ezt Andrássy?
Erre Lichtenstein Lajos herceg felállva válaszolt:
- Én vagyok az, akinek mondta."

Ha pedig végül valakinek netán e két példa sem volt eléggé meggyőző, annak figyelmét ismételten felhívjuk az AlterNet videofelvételére, amelyből egyértelműen kiderül, hogy amikor 2011. augusztus 18-án Jeruzsálem belvárosában a Ramade Szállóban vezető rabbik tüntettek egy főrabbi által írt könyv kiadása mellett, amelyben az a ,,gój"-ok, közülük különösen az ártatlan gyermekek s családok meggyilkolásának jogosságát fejtegette.

Megtudtuk tőlük, akár életük árán is ellen kell állniuk mindazoknak köreikből, akik a ,,gój"-okra, azaz minden nem közéjük születettre elmondandó húsvéti átokimájukat nem mondják el, így ,,nagyon-nagyon különleges körülmények között meg van engedve gyermekek legyilkolása is", ezzel elismerve, igenis követnek el rituális gyilkosságokat. De erről nyilatkozni életveszélyes, csak suttogva ismerhető el: ,,Hogyne tudnánk, mi történt Tiszaeszláron, de erről hallgatnunk kell, nehogy nagyobb baj legyen!".

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=63336
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Offshore pénzek
  2013-04-01 17:37:48, hétfő
 
 

Offshore pénzek

Nagy figyelemmel nézi mindenki Ciprus válaszát az EU kérdésszerű parancsaira, hiszen a magánvagyon szentségét feledve, megadóztatná az orosz oligarchák e szigetországban elhelyezett, kifejezetten magas számláit . Érdekes, hogy Cipruson helyezte el kérdéses eredetű vagyonát az a néhány újgazdag magyar vállalkozó is, akik közül a legismertebb, nem is olyan régen köszönt le a bankelnöki posztról . Milyen érdekes összefüggések ezek, hiszen a Szovjetúnió összeomlását előidéző fordulatok farvizén utazó volt kommunista pártfunkcionáriusok rettenetesen meggazdagodtak, hiszen korábban senkinek sem lehetett nagyobb összeget meghaladó vagyona, a kommunizmus alapszabályainak megfelelően .

Oroszország milliárdosai egyébként is nyírják egymást . Egyikük Putyin-párti, a másik mindent megpróbált megmozgatni ellene . Úgy látszik az orosz elnök baráti köreibe tartozó mágnás győzedelmeskedett most, aki egyébként egy angol focicsapat, a Chelsea tulajdonosa . Ez az Abramovics keveredett jogi csatározások kereszttüzébe Berezovszkij média guruval szemben, aki pert veszített ellene . Ezt a Berezovszkíjt találták holtan otthonában, ha jól emlékszem a saját fürdőkádjában tegnap . Sok százmillió font adósság terhelte az elveszített perköltségek miatt . Ez a jóember baráti kapcsolatokat táplált a néhai Litvinenkóval, akit titokzatosan megmérgezett valaki, amikor rájött arra, hogy nem csak kettős, de hármas ügynök volt korábban .

Putyin az első olyan profi politikus, aki maga is részt vett egy ország titkosszolgálatának a működtetésében, így őt átvágni egykönnyen nem lehet . Nagy előszeretettel mérgezi ellenségeit rádióaktív anyagokkal valaki, a volt Szovjetúnió mai vezetősége közül, bár még nem sikerült reájuk bizonyítani ezt a feltételezést . Amikor felosztották egymás közt a Tanácsok Köztársaságának vagyonát a helyzetben levő világpolgárok, akkor nem számoltak az ambiciózus Putyinnal, aki feltétlen engedelmességet követel a vele egy csapatban játszó embereitől . Jelczin hozta fel őt a pulpitusra, de azóta önálló életet él a Cár Atyuska, aki felelevenítette az orosz ortodox vallást az egész országban, sőt nemzeti szocialista módszerekkel kiépült körölötte egy nacionalista, ütőképes magánhadsereg, hiszen ott nem szégyenlik az orosz gárda felállítását, ha nem a regnáló elnök ellen működtetik .

Hazánkban ezért vadászták le mindegyik Gárdaalapító öteletet, mert Magyarországon egy idegen hatalom igyekszik megvetni lábát a magyarok nevében . A parlamenti pártok szinte mindegyike nemzetellenes politikát folytat, ami a küszöbönálló globális birodalmat képviseli velünk szemben . A JOBBIK az egyedüli alakulat, akik még nem szerepeltek le a saját választóik előtt, mert a kétharmados felhatalmazással bíró FIDESZ képtelen élni, a már-már antidemokrata többségével, amit a választók megelőlegeztek nekik . A populista politika szlogenjeit már megunták a csalódott választók, akik hatalomra segítették a fiatal demokratákat, akik nem is olyan régen valóban fiatalok voltak, sőt mint a szabad demokratáknak ifjúsági tagozataként működtek, s mint várható volt, átvették a hatalmat az SZDSZ eltünése után, akik korábban levezényelték a rendszerváltásnak nevezett csalássorozatot . Ma ezek az öregedő demokraták mint jobboldali váltópárt néz szemben az MSZP-sekkel, az utódpárt rosszul szereplő szélhámosaival .

Amikor ez a háttérhatalom fényközelbe ér, akkor látszik csak, hogy egy szervezett maffiabirodalommal állunk szemben, akik megszerezték maguknak a földünk pénznyomtatásának egyedüli jogát, aminek segítségével megvesztegették a politikusok többségét minden országban, akiket már demokratizált az USA elrettentő erőt képviselő seregeinek a segítségével . Hazánkban ezek az offshorelovagok uralkodnak, akiknek mozgatórúgóit külföldről aktiválják kivánság szerint . Seischell szigetek, Ciprus és egyéb szigetországok kedvező bankrendszere, adóparadicsom volt a fekete pénzek elhelyezésére, ami óriási összegeket sejtet . Nem véletlen, hogy az EU így akar bekeményíteni az orosz fekete tőkével szemben, akiket szeretne megadóztatni a ciprusi válsághelyzet nevében .

Máshol a magántulajdon szentségével tüntető kozmopolita gombnyomogatókat le sem lehet állítani, amikor egyes bankok megadóztatásáról lett volna szó, ami megmentette átmenetileg hazánkat is a csődhelyzettől . Most a forint gyengítése révén, az eladósodottságunk mértéke emelkedett, de ez csak a forinttal való játékuk eredménye semmi más . Amikor kihelyezik a magyar nemzet valutáját, a konvertibilis forintot nemzetközi vizekre, akkor ne csodálkozzanak azon, ha egy túlméretezett cápa belemar a megtakarításaikba . Gazdasági válsághelyzetet is ezek a látszólag magányos cápák okozzák, kik előre megfontolt szándékkal egy kijelölt irány felé vették az utat . Semmi védőháló sem működik velük szemben, mert rájuk nem vonatkoznak a nemzetközi közösségek törvényei, hiszen önállóvá lettek a Szovjetúnió eltűntével .

Néhány olajos kezű, sokat markoló még mindig a börtönben rothad, mert nem vette komolyan e hatalmas ország érdekeit védő erőszakos ember figyelmeztetéseit . Putyin megtanult minden fogást, amivel a pénzkartell ügyködik . Ismerve őket, egyszerűen nevet rajtuk, mert tudja, hogy a legkisebb figyelmetlenség, a néhai Chavez venezuelai elnök sorsára juttathatja őt is . Furcsa rákos megbetegedés éri azokat, akik ezzel a túlméretezett polippal szembekerülnek . Amerikai elnökök sora végezte golyóval a fejében, mert megpróbálta visszaszerezni alkotmányos pénzkibocsátási jogát a Fed-től, hiszen csak a kongresszusnak van egyedül erre joga . Tudja ezt mindenki, de egy bérgyilkos golyója könnyen elvégzi dolgát, mint ahogyan Oswaldra is rákenték saját bűnüket, a Kennedit kivégző gyilkosok, de magukat védve egy, a csapatukba tartozó Jack Ruby nevezetű ember, magára vállalta Lee Harvey Oswald megölését . Jacob Rubinstein egyébként a Kósher Nosztra maffia társaságnak volt az egyik tagja . Nevének összecsengése újmagyar birodalomépítőinkkel csak a véletlen műve lehet .

Szóval a pénz nagy úr, de amilyen hirtelen megjelentek közöttünk, úgy el is tünhetnek az életünkből, ha mindannyian úgy határozunk, hogy bojkottáljuk a pénz kibocsátóját és mástól fogadjuk el rá a garanciát . Államosítások sora, és egy új pénz kibocsátása megoldaná végleg ennek a túlméretezett gömböcnek a dolgát, aki már saját magát sem képes működtetni, mert annyira felduzzadt mohóságában . Minden intézmény az ő érdekében munkálkodik az egész világon . Kezükben az olajtársaságok hálózata, a fegyvergyártás, az atombombák irányító gombja, minden bank, multinacionalista nagyvállalat, ipari monopólium, politikai intézet, egyetem, középiskola, sőt minden ország oktatási rendszere és az egészségügy, a szervezett médiával együtt . Hiába tekintgetünk szét magunk körül, nem látjuk őket, mert bennük élünk már régen . Belefalaztak bennünket a rendszerükbe . Ébresztő ! A király meztelen !

VGB
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Már az idegenek totális beavatkozásával számol jövőre a csi
  2013-04-01 17:36:46, hétfő
 
 

Már az idegenek totális beavatkozásával számol jövőre a csillagváltó kutya
2013. március 27. 19:07
Kincses Albin - Hunhír.info

zsidobeke250.jpgMár a jövő évi választások liberálcion bojkottálásáról ábrándozik az új birodalmi függésünk kialakításában egyik legbűnösebb szakállas próféta, az SZDSZ elnevezésű, jobbára cionista zsidók uralta gyűlöletpárt egykori vezére, Kis János. A szakállas magukfajta szerint, ha kevés ember menne el szavazni, lehetne kérni a cionista világbirodalom európai hadoszlopainak, köztük az Európa Tanácsnak a beavatkozását.

A két világháború közti Horthy-rendszerhez hasonlította a Nemzeti Együttműködés Rendszerét (NER) Kis János "filozófus" a Magyar Narancsnak adott interjújában. A szakállas liboldó szokás szerint azzal nem foglalkozott, hogy neki, mint a gyűlöletpárt első vezérének és fő varázslójának mekkora személyes felelőssége van a szovjetnél vadabb, erőszakosabb, és kizsákmányolóbb birodalmi függésünk kialakulásában, a vörös csillagnál veszedelmesebb másik csillag hatalomra juttatásában.

A világcionizmus egyik legvadabb hazai prófétája szerint kétféle jövője lehet a NER-nek: az egyik a teljes gazdasági bezárkózás, a piacgazdaság felszámolása, a kilépés az EU-ból és a politikai ellenzék teljes kiszorítása, a másik pedig az, ha kompatibilissé teszik a rendszert a piacgazdasággal, a többpártrendszerű demokráciával és az EU-val. Ez a utóbbi azonban a NER végét jelentené, mert a NER összeegyeztethetetlen az uniós kötelezettségekkel és a demokráciával is. Mert ezeknek csak az a demokrácia, ha az egy tőről metszett brancsuk uralja totálisan az élet minden területét.

A Fidesz és a Jobbik viszonyáról a csillagváltó próféta azt mondta, Orbán retorikája igazából a Jobbikra van szabva, ám a Jobbik szavazatszerző képessége korlátozott. Hajtogatta: attól szerinte kevésbé kell tartani, hogy a választások után a Fidesz és a Jobbik koalíciót köt, annak azonban van esélye, hogy választási szövetségre lépnek, akár nyíltan, akár titokban. Ez a lehetőség viszont visszaüthet a Fideszre, mert a mérsékelt jobboldali szavazókat elrettentheti, és otthon maradhatnak ettől. A felsőbbrendű ráadásul hülyének is nézi a lenézett bunkókat. Hol lépne nyíltan szövetségre a Jobbik és a Fidesz? Ez mindkettő politikai halálát jelentené.

Azzal kapcsolatban, hogy a liberális uszítók szerint megváltoztatott, eltorzított választási rendszerben van-e még értelme szavazni menni, vagy - ahogy Tamás Gáspár Miklós javasolja - inkább bojkottálni kellene a választásokat, Kis János azt mondta, egy bojkottnak csak akkor van értelme, ha a választók nagy része egyetért vele, különben csak az ellenzék üti ki saját magát a parlamentből. Ha elég ember nem menne el szavazni, akkor már lehetne új választások kiírását szorgalmazni az az EU és az Európa Tanács közvetítésével - mondta a szakállas.

A csillagváltó tehát már az idegen, a rokonai és elvtársai által vezetett hatalmak, illetve azok látható szervezetei és hadoszlopai nyílt beavatkozásával kalkulál a Magyarmat belügyeibe.


http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=63223
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A világ titkos urai – A Rothschildok története
  2013-04-01 10:41:14, hétfő
 
  A világ titkos urai - A Rothschildok története

Posted on 2013-03-31 Szerző: szrterra


Lord Jacob Rothschild - Fotó: BBC

- Megszokták a győzelmet -
A Rothschildok címere



“Nem fogok összerogyni gazdagságom morális, vagy pszichikai terhe alatt... Bárhol a világon születik egy Rothschild gyerek, - 150 millió dollár a baba-kötvénye..."

Ebből a filmből megtudhatjuk, hogy: “A Rothschildok milyen szorgalmas, kedves, rendes és jóravaló emberek." : )

És azt is, hogy valójában kik állnak Izrael mögött.

Több mint egy évre, és sok sok tárgyalásra volt szükség ahhoz, hogy Jacob Rothschild a kamera elé álljon. Ime:


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZL5fRPzcubc


Izraelben a Legfelsőbb Bíróság és a Knesszet (Izraeli parlament) épületét is, a Rothschildok ajándékozták az izraelieknek.

Többször látjuk ebben a Rothschildokról szóló filmben Izrael államelnökét Simon Perezt. Megtudhatjuk tőle a Rothschildok szerepét Izrael állam történelmében. És ezek alapján logikusan következtetni is kezdhetünk. Különösképpen akkor, ha megnézzük az alábbi kis videót, melyben ugyanez a Simon Perez, Izrael állam elnöke szerepel.

No és akkor kukkantsunk csak be egy pillanatra a valóságban is, a Háttérhatalom valódi kulisszái mögé:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UPHCiGL6r-M

“Hagyjátok, hogy kibocsássam és irányítsam egy nemzet pénzét, és nem érdekel, hogy ki hozza a törvényeit." - Mayer Amschel Rothschild

- Azaz: egy ország közpénzrendszerét meg kell szereznie a nemzetközi vagyonokra épülő magánpénzrendszernek, más néven a Háttérhatalomnak, - melyet most már akár nevesíthetünk is; Rothschild, Rockefeller... stb. A kiválasztottak kiválasztottjai. A nagy bankárcsaládok. A nagyon, nagyon gazdagok...

És, hogyan gazdagodtak így meg? - A Föld népeinek pénzügyi kifosztásával.

Magánbankjaik, - a hitel - kamat és pénz- rafináltan kidolgozott mechanizmusa formájában, (mely csakis a bank számra jövedelmező), - olyan uzsorajövedelmeket biztosítanak számukra, amellyel adósságfüggésbe taszítanak egész népeket, azok gazdaságát, ellenőrzés alá helyezik a kormányaikat, - látszatdemokráciájukat és azok bábként mozgatott intézményeit, valamint tömegtájékoztatási eszközeit...

Szabad Riport Tudósító Iroda

http://szrterra.wordpress.com/2013/03/31/a-vilag-titkos-urai-a-rothschildok-torte nete/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Miről is szól az újabb rezsiper ítélete?
  2013-04-01 10:25:59, hétfő
 
 
Miről is szól az újabb rezsiper ítélete?
2013.03.26. 17:26


A Fővárosi Törvényszék jogerősen hatályon kívül helyezte a villamosenergia-szolgáltatók ez évi díjait szabályozó MEH- határozatot. Ezzel még kínosabbá vált a miniszterelnök március 11-edikei parlamenti kirohanása az energiaszolgáltatók és a bíróság ellen. S kínos volt az is, amikor a bíró kérdésére a Magyar Energia Hivatal (MEH) képviselője magyarázta, hogyan határozták meg az új díjakat. Egyszerű: hasra ütéssel.

Az energiaszolgáltatás egyik sajátos fogalma az indokolt költség: a hatóság döntheti el, hogy milyen költségek alapján lehet árat emelni, s mit kell figyelmen kívül hagyni. A miniszterelnök a Parlamentben úgy értékelte az energiaszolgáltatók perindítását, hogy ellenszegülnek a rezsicsökkentésnek. Az Országgyűlés ezután rapid módon törvényt módosított, hogy az energiacégek a külön jövedelemadójukat, a közműadót és a pénzügyi tranzakciós illetéket semmiképpen se háríthassák át a fogyasztókra, azaz ne lehessen beszámítani az indokolt költségek közé. A mostani ítélet ezt nem érinti. A kormányhivatal tehát nem ezért veszítette el a per egy részét, még ha a bírósági tudósítások egy része ezt is sugallja (lehet, hogy mi egy másik bíróságon jártunk)!

A pernyertesség/-vesztesség arányát gyakran jól mutatják a perköltségek. A tárgyaláson kiderült, hogy a hat áramszolgáltató egyikének ügyvédje önmagában 1,5 millió forint díjat kért pernyertessége esetén. A hat szolgáltatóra átszámítva ez tehát 9 millió forintos perköltséget jelentett volna amit ha veszített volna a MEH, állnia kellett volna. Ezzel szemben a bíróság összesen 400 ezer forint perköltség megfizetésére kötelezte az Energia Hivatalt a felperesek, az energiaszolgáltatók felé. Tehát kétségtelenül kínos vereség a kormányhivatal számára az ítélet, de csak játszmavesztés...

Az áramszolgáltatók ugyanis húsz indokkal támadták a MEH tavalyi határozatát. Ebből "csupán" hármat fogadott el a bíróság, igaz bármelyik elegendő lett volna ahhoz, hogy a Bíróság érvénytelenítse a MEH határozatát. Ezek közül kiemelkedően a legsúlyosabb, hogy a kormányhivatal - erősen leegyszerűsítve a bíróság álláspontját - a hasra ütés módszerét alkalmazta az idei díjak megszabásakor.

Sok-sok milliárdról van szó. A szolgáltatók öt különböző feszültségi szinten "szállítják az áramot", a lakosságnak és az iparnak. Ennek mind különböző a költsége. A MEH 2012-re 204 milliárd költséget osztott szét a különböző feszültségszintek között. 2012-ben ebből 76 milliárd forint jutott a (lakossági) kisfeszültségre, amit 2013-ra 62 milliárdra szorítottak vissza. Az áramszolgáltatók tehát ennyivel kevesebbet számlázhattak ki a kisfogyasztónak. Ennek természetesen önmagában örülhetünk, de a bíróság szerint a döntés önkényes volt. A tárgyalás látványos, és kínos része volt, amikor az energiahivatal nem tudta megmagyarázni, milyen alapon osztotta szét a költségeket. Az derült ki, hogy visszafelé számoltak. Alapul vettek mintegy 200 milliárdot, amit átláthatatlanul szórt szét a különböző feszültségszintek között, azzal, hogy mérsékeljék a lakossági terheket. Világos a szándék, de nem sikerült jogszabályszerűen végrehajtani.

A bírósági ítélettől függetlenül nem kérdés, hogy - rövid távon legalábbis - legyűrik az energiaszolgáltatókat. A Magyar Energetikai és és Közműszabályozási Hivatallá átkeresztelt MEH ugyanis időközben olyan rendeletalkotási jogot kapott, amelyet a közigazgatási bíróság már nem vizsgálhat, csak az alkotmánybíróság. A MEH jogtanácsosa szerint az a legvalószínűbb forgatókönyv, hogy az új hivatal napokon belül rendeletben határozza meg a 2013-dik évi díjakat. Ebben pedig akár betű szerint megismételheti a most hatályon kívül helyezett határozatot.

http://penzkerdes.blog.hu/2013/03/26/mirol_is_szol_a_mai_rezsiper_itelete
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyarország ételre vár
  2013-04-01 10:08:42, hétfő
 
  Magyarország ételre vár

Budapest - Döbbenetes képek láttak napvilágot a nyomorról. Persze, a közmédia ezúttal is hallgatott róla: számukra nem létezik nyomor Magyarországon. A Fidesz által kézivezérelt tájékoztatás olyan országot mutat az alattvalóknak, ahol minden nagyon szép, minden nagyon jó, és mindenki nagyon meg van elégedve.
Az emberek azonban egy másik országban élnek. Olyanban, ahol soha nem látott méreteket ölt a szegénység. Ahol gyerekek tízezreinek nem jut meleg étel. Olyan ország lett Magyarország, ahol a felnőttek ételért állnak sorba. Karácsonykor, húsvétkor, és minden alkalommal, amikor adnak nekik valamit.
Nem a kormánytól kapnak enni, Orbánnak és a Fidesznek csupán ígéretekre futja. És fenyegetésre, ha az emberek nem úgy viselkednek, ahogyan azt a hatalom fura urai elvárják tőlük.
Különböző, a kormánytól független, gyakran ellenségként kezelt alapítványok, civil szervezetek osztják az ételt a rászorulóknak. Az Ételt az Életért alapítvány húsvéti, Blaha Lujza téren tartott ételosztásán már a Gyulai Pál utcában kígyózott a sor szombat kora délután.

Hiába hazudják Orbánék, hogy Magyarország jobban teljesít: ételosztásnál a sorok egyre hosszabbak, a reménytelenség egyre nő.


http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/18698_622731524407291_1194715550_n. jpg
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy ember felmérést csinál, hogy mi a hosszú élet titka.
  2013-04-01 10:00:20, hétfő
 
  Egy ember felmérést csinál, hogy mi a hosszú élet titka.
Meglát egy vénembert.
- Uram, maga hány éves?
- 100.
- Mi a hosszú élet titka?
- Reggel kefir, este kefir.
Lát egy másik embert, aki még öregebbnek tűnik.
- Uram, hány éves?
- 104.
- És, mi a hosszú élet titka?
- Reggel kefir, este kefir.
Lát még egyet, aki még ezeknél is öregebbnek tűnik.
Attól is megkérdi:
- Uram, mondja, mi a hosszú élet titka?
- Reggel vodka, este vodka, délben konyak.
- És maga hány éves?
- 28.
:))))
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 17 
2013.03 2013. április 2013.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 467 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2609
  • e Hét: 8341
  • e Hónap: 19452
  • e Év: 172948
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.