Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
"Kegyeletsértő" és "ízléstelen" cselekedet-e tiltakozni a ho
  2013-04-14 21:04:22, vasárnap
 
  2013-04-14. 13:08
"Kegyeletsértő" és "ízléstelen" cselekedet-e tiltakozni a holokauszt-propaganda ellen?

Teljesen fölösleges bocsánatot kérni azoknak a nemzeti érzelmű motorosoknak, akik az ,,Adj gázt!" jelszó jegyében kívántak felvonulni a budapesti zsinagóga közelében. Értelmetlen azzal érvelni, hogy ,,nem akartak megbántani senkit", és ,,nem gondoltak semmi rosszra". Azoktól ugyanis, akik képesek a ,,kegyelet", és a ,,bűnbánat" érzését is világhódító törekvéseik szolgálatába állítani, és a holokausztra hivatkozva mindenféle erkölcsi normát felrúgnak, semmi értelme nincs elnézést kérni.

Természetesen minden népnek joga van a halottaira emlékezni. Csakhogy miként az összes holokauszt-rendezvénynek, úgy az Élet Menetének sem a ,,megemlékezés", vagy éppen az ,,áldozatok előtti főhajtás" a célja. A holokauszt kiváló eszköz a nyugati világ fölött uralkodó cionista elit kezében, melynek segítségével biztosítani kívánják a zsidóság bírálhatatlanságát és kiváltságait, igazolni Izrael állam bűncselekményeit, továbbá ,,kárpótlás" címén hatalmas összegeket is kizsarolhatnak a gój alattvalóktól. Azokat pedig, akik berzenkednek, és vitatni merészelik a holokauszt-vallás alaptéziseit, nem csupán ,,kegyeletsértőnek" állítják be, de azzal is megvádolják, hogy ,,újból ki akarják irtani azt a hatmilliót".
A ,,kegyelet" és a ,,halottakra történő emlékezés" örve alatt megrendezett holokauszt-ünnepek ellen tehát teljesen jogos a tiltakozás. Kegyeletsértést éppen azok követnek el, akik a ,,hatmillió zsidó áldozat emlékére" hivatkozva meghamisítják a múltat, és bűntudatot keltenek sok millió ártatlan ember lelkében. A félrevezetett, történelmét kizárólag a zsidóság szemüvegén keresztül megismerő, és a velük szembeni bűntudatra nevelt nemzetek pedig könnyen válnak a cionista oligarchia engedelmes alattvalóivá. Akik politikai és anyagi haszonszerzés céljából meghamisítják a múltat, és fegyvert kovácsolnak honfitársainak szenvedéseiből, ne csodálkozzanak, ha ellenállásba ütköznek.
A holokauszt mai formájában igen veszedelmes ideológia: a ,,Soha többé!" ,,szent" jelszavát ordibálva ugyanis lényegében bármiféle gaztettre igazolás nyerhető. Annak érdekében ugyanis, hogy ,,ne legyen újabb holokauszt", lehet félrevezetni, hazudni, gyűlölködni, népek fölött uralkodni, tömegeket kizsákmányolni, kárpótlás címén óriási összegeket kizsarolni, embereket pusztán a véleményük kimondása miatt állásuktól megfosztani, sőt börtönbe vetni. A ,,szent cél" érdekében lehet szabadságjogokat korlátozni, teljhatalomra törni, fegyverkezni, háborúkat indítani, államok belügyeibe beleavatkozni, titkosszolgálati akciókat végrehajtani bárhol a nagyvilágban, és legyilkolni mindazokat, akikről a cionisták azt feltételezik, hogy egy ,,újabb holokausztra készülődnek".
Zoom
A revizionista történetírás atyjaként tisztelt Robert Faurisson professzor a 2006 decemberében rendezett teheráni konferencián a következőképpen foglalta össze a holokauszt céljait: ,,Arra szolgált, hogy Palesztina földjén igazolja egy háborús gyarmat létrehozását, amely a ,,Zsidó Állam" nevet vette fel és egy ,,zsidó hadsereggel" látta el magát. A nyugati világra egy zsidó vagy cionista zsarnokság igáját kényszeríti, amely az értelmiségi, egyetemi és médiavilág minden területén érezhető. Egészen a lelkéig megmérgezett egy nagy országot, Németországot. Lehetővé tette, hogy ez utóbbitól, valamint sok más nyugati országtól hatalmas összegeket zsaroljanak ki márkában, dollárban és euróban... Lehetővé teszi csaknem az egész világ megvádolását, és hogy mindenhol ,,megbánást" és ,,kárpótlást" követeljenek akár a ,,Jahve választott" népe ellen irányuló állítólagos cselekedetek, akár a bűntettben tanúsított állítólagos cinkosság, akár a második világháború során a zsidók sorsa iránt mutatott állítólagos közöny miatt. Számlájára írandó koncepciós perek sorozata, kezdve a gyalázatos nürnbergi perrel. Lehetővé tette legyőzött katonák ezreinek felakasztását, egy kegyetlen tisztogatást, őseik földjéről elűzött civilek millióinak deportálását, elmondhatatlan fosztogatásokat, botrányos jogi eljárások tízezreit, beleértve azokat, amelyeket manapság folytatnak nyolcvan vagy kilencven éves aggastyánokkal szemben, akik ellen hamis tanúvallomásokat tettek ,,csodálatos módon" megmenekült zsidók. E borzalmaknak, ennek a mértéktelen gyűlöletnek és hazugságnak, ennek a ,,hübrisznek", amelyet a sors egyszer még mindenképpen megbüntet, röviden, mindezeknek a túlzásoknak véget kell érniük. (...) Nyugaton is és az Egyesült Államokban is felnyílik egyesek szeme, és az emberek rádöbbennek arra, hogy mit is kockáztat a nemzetközi közösség, ha ilyen hosszú időn át aláveti magát a ,,holokauszt" hamis vallásának, amely Izrael elsőszámú fegyvere, pallosa és védőpajzsa."
A mai napig nem lehet pontosan tudni, hányan vesztették életüket az úgynevezett holokauszt során. Hasonlóképpen izgalmas, de jóval aktuálisabb kérdés, hogy vajon hány ember élete ment tönkre, és mennyien haltak meg a holokausztot furkósbotként használó világhódítók ténykedése során?

Perge Ottó - Kuruc.info

http://kuruc.info/r/7/110699/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
MINDEN NAP jÓL MEGKÍNOZNI!
  2013-04-14 20:52:45, vasárnap
 
  Szexet akart gyilkosa a 16 éves Dominikától
2013. április 14. 18:24
Hunhír.info

Aljasul, a hallássérült kislány érzelmeit kihasználva csalta el a Duna-partra gyilkosa D. Dominikát (†16) - tudta meg a Blikk. Dominika feltehetően megbízott gyilkosában, mert miután egy üzletnél találkoztak, elindult vele a kietlen részre. Ekkor a kamasz még nem sejtette, hogy T. Zoltánnak alantas szándékai vannak.

Információink szerint a tini korábbról felületesen már ismerte T. Zoltánt (31), aki a lány volt barátjának egyik ismerőse. A férfinak már korábban megtetszett Dominika, és számítógépen felvette vele a kapcsolatot. Úgy tudjuk, azzal hitegette, hogy a Duna-parton találkozhat volt kedvesével. Dominika feltehetően megbízott gyilkosában, mert miután egy üzletnél találkoztak, elindult vele a kietlen részre. Ekkor a kamasz még nem sejtette, hogy T. Zoltánnak alantas szándékai vannak.

T. Zoltán már korábbról ismerte a kislányt, így tudta lépre csalni a Facebookon keresztül. Dominika boldogan indult a találkozóra, azt hitte, volt kedvese várja, hogy kibéküljenek
- Amikor a kislány nem érkezett haza a sportfoglalkozásról, édesapja és a család is kétségbeesve kezdte keresni - tudtuk meg a család egyik ismerősétől. Úgy tudjuk, az apa még a lány számítógépét is bevitte a rendőrségre. A szakemberek feltörték Dominika közösségi portálokhoz kapcsolódó jelszavait, így derült ki, hogy a Facebookon beszélte meg a találkozót a 31 éves férfival. Végül ez és a térfigyelő kamerák felvételei vezették nyomra a rendőröket: információink szerint találtak egy olyan képsorozatot, amelyen látszik, hogy a tinilány T. Zoltánnal indult a Duna-partra.

A rendőrök gyorsan bevitték és még azelőtt faggatni kezdték a férfit, hogy megtalálták volna a lány holttestét. Mint megírtuk, Dominikát végül kutyás mentőegységek fedezték fel. Gyilkosa letakarva hagyta a holttestet a tett helyszínén.

T. Zoltánt elfogása után pillanatok alatt megtörték a rendőrök, szinte azonnal beismerte tettét. Egyelőre úgy tudni, a férfi azért csalta el a fiatalt lányt, mert intim kapcsolatot akart vele létesíteni, de csak azzal a hazugsággal tudta becserkészni a kislányt, hogy annak volt barátja ki akar békülni vele. Amikor Dominika ráébredt, hogy a férfi mit akar művelni, próbált ellenállni. T. Zoltán állítása szerint ekkor ő egyszer csak ,,bekattant", és fojtogatni kezdte a kislányt, majd agyonverte: információink szerint csak a ruhája alapján tudták azonosítani.

Blikk-információ


http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=63782
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Balos milliárdos lett a Fidesz-korszak kedvenc felszámolóbiz
  2013-04-14 20:43:26, vasárnap
 
  Balos milliárdos lett a Fidesz-korszak kedvenc felszámolóbiztosa

Balos milliárdosból lett stratégiai nagyvállalatok sztárfelszámolója Varga Jenő, akinek újabban a jobboldali politikai kapcsolatai váltak hangsúlyosabbakká.

Kővágószőlős kis község a Mecsek lábánál, Pécstől nyugatra. A rendszerváltás előtt a magyarországi uránbányászat központja volt. Jelenleg a valamikori uránfeldolgozó Mecsekurán Kft. ingatlanain ipari park működik, amely számos kisvállalkozásnak is székhelyet, telephelyet ad.

Közös vonás a cégekben, hogy kötődnek, illetve kötődtek Varga Jenőhöz, akinek akkori cége, a Vectigalis Zrt. a Mecsekurán felszámolója volt. Varga most az állami felszámolócég, a Nemzeti Reorganizációs Nonprofit Kft. felügyelőbizottságának elnöke, számos stratégiai nagyvállalat, így a Malév, a Mal Zrt., a Gyulai Húsipari Zrt. felszámolóbiztosa, ráadásul az állami felszámolóban is Varga-közeli nevek bukkannak fel.

A pozícióhalmozás a jelek szerint csak a Malév-ügyben korábban már a T. Házban is tudakozódó volt LMP-s, ma a Párbeszéd Magyarországért szervezethez tartozó Scheiring Gáborban vet föl aggályokat. Lapzártánk után legalábbis ő tervez újabb kérdést intézni Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszterhez, azt tudakolva, hogy az állítólag szupermegbízható sorsolásos felszámolókijelölések során hogyan kedvezhetett ennyire gyakran Vargának vagy érdekeltségeinek a szerencse.



Varga Jenő
Fotó: MTI / Budapest Airport / Hardy Mihály

Az alföldi parasztfamíliából származó, nehéz anyagi helyzetből kitört üzletember a karrierjét a Pécsi Tudományegyetem jogelődje, a Janus Pannonius Tudományegyetem (JPTE) MSZMP-titkáraként és politikaigazdaságtan-tanáraként kezdte. Ott együtt politizált a KISZ-vezér, későbbi miniszterelnök Gyurcsány Ferenccel. Legfőbb támogatójának a pécsiek mégis a néhai szocialista polgármestert, Toller Lászlót mondták. Toller szintén elhunyt utóda, Tasnádi Péter pedig 2000-2002-ben a Vectigalis igazgatóságát erősítette.

Varga - akinek feleségét, Mészár Róza legfelsőbb bírósági bírót az MSZP korábban alkotmánybírónak javasolta - politikai pálfordulása nem volt látványos, maga is többször hangsúlyozta, hogy ,,vannak barátai" a jobboldalon is. Kifejezetten jó viszony fűzi például forrásaink szerint Páva Zsolthoz, Pécs fideszes polgármesteréhez. Ezek azonban nem gazdasági kapcsolatok, inkább ,,ismeretségek", amiket az üzletember sosem titkolt, még ha nem is kérkedett velük - emlékeztették most a HVG-t Varga közeli ismerői (a felszámoló nem kívánt nyilatkozni).

A rendszerváltás előestéjén alakult helyi Fideszben is mint nyitott, ,,pulóveres" párttitkárra emlékeznek Vargára, aki 2010 után gazdasági szempontból is szorosabbra fűzte a szálakat a hatalomra került jobboldallal. A választási év szeptemberében alakult kiegészítő üzleti szolgáltatásra a Civil Tender Kft., amelynek az akkor Varga-érdekeltség Pannon Tender Kft. és Pintér Sándor belügyminiszter korábbi biztonsági cége, a Civil Biztonsági Szolgálat Zrt. (CBSZ) a két alapítója. A Varga pesti lakcímére bejegyzett Civil Tender egyik ügyvezetője jelenleg is Varga, a másik pedig Kántor Tibor, aki közvetve akkor már Pintér utóda volt a CBSZ-ben, korábban pedig Simicska Lajos akkori adóhatósági elnök bizalmas helyettese. A Varga-féle Civil szintén működtet fióktelepet Kővágószőlősön, ahol számos egykori és jelenlegi Varga-cég működik. A négyezer négyzetméteres ingatlan Varga lányának érdekeltségéé, és a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség összesen 188 millió forintos jelzáloga terheli. Az eredeti helyrajzi szám a Mecsekurán székhelye volt.

Az egyetemi katedrát hátrahagyva vágott bele Varga a felszámolási bizniszbe: a Vectigalis 1991-ben alakult kft-ként. Ma már az üzletember érdekeltségei között ipari parkot működtető, lízinget és vállalati hitelt kínáló és lótenyésztő cég is akad. Baranyában, de az egész Dél-Dunántúlon nincsen hozzá hasonlítható gazdasági potentát - mondják egybehangzóan a megyeszékhely életének bennfentesei (akik kivétel nélkül nevük elhallgatását kérve nyilatkoztak a HVG-nek). Ismerői a bedőlt cégek működtetését, így a termelést, a munkahelyeket a lehetőség határáig megőrző hozzáállását tartják fő erényének, szerintük ez a hírnév kelthetett bizalmat állami megbízóiban. Akadnak azonban, akik kellemetlen emlékeket is őriznek róla, mondván, személyesen és kegyetlenül, keselyű módjára veszi át az uralmat a bedőlt cégeknél, tekintet nélkül a távozó menedzsment elképzeléseire.

Rádi Antónia, Stemler Miklós

Forrás: index.hu

sokkaljobb-kommentár: A Fidesz és az MSZP között mindig is volt átjárás a zuhanyhíradó szerint. Időnként a nyilvánosság előtt összevesznek, de a háttérben bizony ,,üzletileg" jól megvannak. A Mal Zrt.-nél és a Malév-nál bizony nagyot lehet kaszálni, csak ezen a két felszámoláson bukik a magyar adófizető cirka 3000 ezer milliárd forint körül.

Amennyiben a felszámolók háza táján szakértőkkel megindulna egy igazi ellenőrzés, a felszámoló cégeket azonnal felszámolnák!

Békéscsaba, 2013. április 14.
F. I. - K. M.

Emlékeztető: ,,Ne félj, ne szégyelld szeretni a hazát! Ma a világpolgárság a divat, de te ne hódolj e divatnak. Inkább légy ,,vad magyar", mint ,,szelíd hazafi". Mennél jobban szaporodnak a szelíd hazafiak, annál inkább lesz szükség a vad magyarokra." (Benedek Elek)


http://www.sokkaljobb.hu/content/balos-milli%C3%A1rdos-lett-fidesz-korszak-kedven c-felsz%C3%A1mol%C3%B3biztosa
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Milliárdokat fizetett ki offshore cégeknek az Orbán-kormány
  2013-04-14 20:39:20, vasárnap
 
  Milliárdokat fizetett ki offshore cégeknek az Orbán-kormány

Az volt a vizsgálati szempont, hogy ,,olyan vállalkozásokat támogassanak, amelyek hosszú távú, fenntartható beruházásaikkal eredményesen képesek hozzájárulni Magyarország felzárkóztatásához" - ezt válaszolta Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter, miután jobbikos képviselők 74 - köztük számos offshore-cég - vissza nem térítendő állami támogatásáról kérdezték.

Németh Lászlóné Rogán Antal társaságában

Volner János és Szilágyi György tételesen felsorolva az általuk összegyűjtött 74 cég nevét, az elnyert pályázati forrást, megnevezve a társaságok tulajdonosait, bejegyzett székhelyüket - arra kértek választ Németh Lászlóné fejlesztési minisztertől, milyen tulajdonosi struktúrájú szervezetek részesülnek az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a Magyarország költségvetése által közösen biztosított forrásokból.

A Jobbik által összeállított lista azt mutatja, hogy a sok esetben külföldön bejegyzett vagy külföldi - ciprusi, szlovák, osztrák székhellyel rendelkező - cégek több tíz, illetve több száz millió forintos támogatáshoz juthattak különböző projektekhez.

A parlament honlapján megtalálható miniszteri írásos válasz alapján a tárcavezető tételesen válaszolt a Jobbik kérdéseire, felsorolva, hogy az említett vállalkozásokkal mennyi volt a szerződött összeg, mennyi volt a kifizetett előleg és a számla alapú kifizetés összesen, illetve mikor történt az utolsó kifizetés, és mennyi volt az összege. Németh Lászlóné válaszában azt írta: a párt által említett 74 pályázóval kapcsolatban a vonatkozó támogatási konstrukciók esetében az volt a támogatási döntés előkészítése során kiemelt vizsgálati szempont, hogy ,,olyan vállalkozásokat támogassanak, amelyek hosszú távú, fenntartható beruházásaikkal eredményesen képesek hozzájárulni Magyarország és az érintett kisebb földrajzi terület fejlesztési terveihez és felzárkóztatásához".

Mint a miniszter írta, ennek megfelelően a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) elsősorban azt vizsgálta, hogy a vállalkozás képes-e megvalósítani a kiírásban szabott feltételeket, a projekt műszakilag és pénzügyileg megfelelően előkészített-e, képes-e a fejlesztéssel létrejött projekteredmény az új, hozzáadott érték megteremtésére, és hozzájárul-e az indikátorok teljesítéséhez össztagállami szinten.

A felsorolt cégek között van többek közt az 51 536 995 forintot elnyert Café Frei Vendéglátó és Kereskedelmi Kft. is, amely az újzélandi Coffe Green Bean Limited résztulajdonában áll. Az Interacitive Net Design Kft.188 960 500 forint vissza nem térítendő támogatást kapott, és egyedüli tagja a Cipruson bejegyzett IN D Group Holding Limited nevű cégnek. 65 684 400 forintot kapott a Happy Company Élelmiszer Termékeket Gyártó és Forgalmazó Kft. amelynek résztulajdonosa a belize-i cégbíróságon jegyzett Jodo Investment Ltd.

A jobbikos politikusok ,,kutatómunkája" több magyar politikus érintettségét is feltárta, így a következő hetekben - mint írták - ,,újabb meglepetésekkel fognak előrukkolni". Volner azt is írta, az érintett befolyásos csoportoktól már kaptak ,,jóindulatú figyelmeztetéseket", és a befolyásos csoportokat érzékenyen érintő kérdés miatt ,,dühödt és durva támadásokra számítanak".

Forrás: propeller.hu

sokkaljobb-kommentár: Ezek a nyertesek nem vesznek részt az egyenlő közteherviselésben, nem, vagy csak nagyon kevés adót fizetnek be az államkasszába. Amióta Cipruson nagyjából bedőlt az offshore lehetőség, azóta a bennfentes információnak ,,köszönhetően" ezek az itthoni adóelkerülők továbbálltak: irány Szingapúr és a karibi szigetvilág adóparadicsomai.

A magyar termőföld bérleti lehetősége is sajnos offshore lovagok kezébe került, és az adóelkerülés ellenére kapják a milliárdos támogatási pénzeket. Azok a kisgazdák, akik ,,csak" megélni szeretettek volna a földből, félelmetes hátrányba kerültek. A választási ígéret ellenére nincs alkotmányos védelem alatt a föld, a víz, az egészség és a nyugdíj, vagyis a társadalom négy alappillére. Az egykulcsos adó viszont kedves, mert általa 400-500 ezer forinttal több marad az álláshalmozók számláján.

Amennyiben valóban nemzeti lenne a kormány, ilyen ügyek nem fordulnának elő! A magyar államot és a magyar társadalmat megkárosítók jutalmazásáról szól tulajdonképpen a nóta, és nem az elszámoltatásról és felelősségre vonásról. Remélhetőleg a jobbik nem áll meg fél úton, és megtudjuk a teljes igazságot! Az igaz szóért nálunk bűnhődés jár, és nem elismerés, ami azt bizonyítja, hogy nemcsak gazdasági, hanem erkölcsi válságban is szenvedünk! Az igaz szónak és az igazságnak viszont érvényt kell szerezni, mert lent maradunk a gödör alján, ahová az elmúlt 23 év ,,elitje" taszította Magyarországot!

Békéscsaba, 2013. április 14.
F. I. - K. M.

Emlékeztető: ,,Az IMF és a Világbank csak akkor adjon hitelt egy országnak, ha agresszív népességcsökkentő programokat indít el." (Henry Kissinger)

http://www.sokkaljobb.hu/content/milli%C3%A1rdokat-fizetett-ki-offshore-c%C3%A9ge knek-az-orb%C3%A1n-korm%C3%A1ny
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kommentelőkre vadásznak a fideszesek
  2013-04-14 20:37:05, vasárnap
 
  Kommentelőkre vadásznak a fideszesek

Aki egy új adót bírál a Facebookon, az a szekszárdi polgármester szerint nagy nyilvánosság előtt rágalmaz.

Hogy hivatásos portálok kommentelőit feljelentik a szabad véleménynyilvánítást nehezen toleráló honatyák és polgármesterek, ahhoz már kénytelen volt hozzáedződni a magyar nyilvánosság. Ám, a jelek szerint nem elégszenek meg ezzel a hatalom emberei, és már a civil szféra közösségi oldalain is tisztogatni akarnak. Példának okáért Szekszárd polgármestere most Facebook-bejegyzések miatt szeretné a szerzők torkára forrasztani a szót, megsértve ezzel a közszereplő bírálhatóságának és az egyenlő hozzáférés szabadságának elvét.

Ami az utóbbit, a Nyugat-Európában, illetve a világ más demokratikus tájain bevett normának számító elvet illeti, annak az a lényege,hogy míg újságok, híroldalak felületein csak szerkesztőségi hozzájárulással vagy érvényes bírósági döntés birtokában lehet egy írással kapcsolatos ellenvéleményt közzétenni, addig a világháló "civil részén" ennek nincs semmi akadálya. Magyarán: ha valakiről azt posztolják a Facebookon, vagy írják egy privát blogon, hogy mutyista csaló, akkor semmilyen akadálya sincs egy ellen poszt vagy cáfoló blog közzétételének, és ezzel már be is állt a véleményegyensúly.

Nem véletlen, hogy az internetet nem próbálják demokratikus országokban megregulázni, kizárólag gyermekpornográfia, állam elleni és terrorcselekmények, közösség elleni uszítás, közösség tagja elleni erőszak előkészülete, illetve kreatív tartalmak lopása kapcsán. Megjegyzendő: a Silvio Berlusconi elleni merénylet következményeként Olaszországban megpróbálták keretek köré szorítani a Facebookot, mivel a közösségi oldalon a támadó szimpatizánsai létre hoztak egy profilt, ahol két nap alatt közel százezer látogató járt. Így az olasz kormány kurtítani akarta a netes szólásszabadságot, mondván, a szellemileg zavart merénylő azért követte el tettét, mert a miniszterelnök elleni gyűlölet nyilvános terepet talált magának, és a gyűlölködők a közösségi támogatás által igazolhatónak látnak egy ilyen súlyos bűncselekményt. (A Facebook a felháborodás hatására eltávolította az "Öld meg Berlusconit" című oldalt.) Ám végül győzött az a nézet, amely szerint még egy őrült, egyébként megfelelően szankcionálható tette sem lehet ürügy a szólásszabadság korlátozására.

A jelek szerint idehaza a kormánypárti cél nem a véleményegyensúly, hanem a másképp vélekedők elhallgattatása. Így került Horváth István célkeresztjébe több, mémmel, azaz internetes viccekkel megtámogatott Facebook poszt, amely az ingatlanadó bevezetését kéri számon a szekszárdi polgármesteren. Az ingatlanadót építmény-, illetve telekadó névre keresztelték a dél-dunántúli városban: az előbbit az átlagos polgárok fizetik, az utóbbit a vállalkozások. Az egyik poszt - pofonra lendülő kezek és Horváth István arcának egy képen való ábrázolásával - éppen azt nehezményezi, hogy kétszer adózik az a szekszárdi, akinek az otthona egyben a cége székhelye is. Ez, és más posztok is tagadhatatlanul Pityuként emlegetik Szekszárd fideszes urát, ám egyértelműen a városvezetői, vagyis a közszereplői tevékenységét bírálják, illetve azt teszik szóvá, hogy a szekszárdi polgármester nem igazodott főnöke, Orbán Viktor miniszterelnök bejelentéséhez, amely szerint nem lesz ingatlanadó.

Figyelemreméltó, hogy a negyedik alkotmánymódosítás ugyan szűkíti a közszereplő bírálhatóságát, amikor azt mondja, hogy az ő személyiségi jogait is csak "méltányolható közérdekből" lehet korlátozni, illetve csak "szükséges és arányos mértékben, az emberi méltóság sérelme nélkül". De ez még a kormánypárti értelmezések szerint is azt jelenti egyelőre, hogy például politikai ügyben lehet keményen keményen kritizálni, családi életének visszásságai viszont tabunak minősülnek. Következésképp Horváth eljárását még a legfrissebb alkotmánymódosítás sem indokolja, nem beszélve arról, hogy a most említett ügy még tavaly indult, vagyis az alaptörvény negyedik átírása előtt.

Horváth István egy szeptemberi poszt miatt jelentette fel a bejegyzés íróját, és annak egyik kommentelőjét, mondván, a becsülete csorbítására alkalmas közleményt és fényképet tettek közzé, amely számára sértő, és jelentős érdeksérelmet okoz. (A Btk. 179., rágalmazásról szóló paragrafusához fűzött jogalkotói értelmezés szerint: "nem alapoz meg rágalmazást, ha az elkövető a sértettet tolvajnak, vagy hazaárulónak nevezi. Egyrészt, a bírálat, a kritika, a véleménynyilvánítás ténybeli valóságtartalma nem esik a tényállítás, híresztelés, vagy a tényre közvetlenül utaló kifejezés használatának a fogalma alá. Másrészt, az Alkotmánybíróság szerint a Btk. 179. paragrafusának alkalmazásánál a becsület csorbítására alkalmas tényközlés csak akkor büntethető, ha a becsület csorbítására alkalmas tény lényegét tekintve valótlan. Márpedig ingatlanadó van Szekszárdon.)

Mindenesetre a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság hatáskör hiánya miatt átette az ügyet a Szekszárdi Városi Bíróságra, ahol a bíró elfogultságot jelentett be maga ellen, tekintve, hogy szekszárdi lakosként őt is érinti a bevezetett ingatlanadó. Így az ügy tovább vándorolt a Mohácsi Városi Bíróságra, ahol a bíró arra jutott, hogy az iratok alapján olyan bűncselekmény körvonalazódik, amely miatt a vádat az ügyészség képviseli. (A bírósági döntés úgy született, hogy az állítólagos elkövető adatait nem tisztázták, szinte csak a név ismeretében határozott a bíróság, ráadásul a "vádlott" meghallgatása nélkül.)

A következő lépcsőben a Szekszárdi Járási Ügyészség nyomozást rendelt el (a feljegyzésből hivatalosan még mindig csak a feljelentő kiléte állapítható meg egyértelműen). A posztolót a szekszárdi rendőrkapitányságon kihallgatták, aki panasszal élt a gyanúsítás ellen. Ez után a Szekszárdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának Kiemelt Ügyek Csoportja a nyomozás határidejének meghosszabbítását kérte az ügyészségtől (a plusz időt meg is kapta), illetve közölte, hogy végre megállapította az érintettek pontos személyazonosságát. (Az persze jogos kérdés, hogy ebben az esetben miképp idézhették és hallgathatták ki a gyanúsítottakat.)

Jelen állás szerint az ügyészség úgy gondolja, hogy aki egy civil oldalon hangot ad a véleményének, Orbán Viktor ígéreteivel szembesíti a miniszterelnök párttársait, illetve nem lelkesedik egy újabb adóért, az nagy nyilvánosság előtt rágalmaz - ez a Fidesz szólásszabadságának jogalkalmazó interpretációja.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Portugália korábbi elnöke az adósság visszafizetésének megta
  2013-04-14 20:34:28, vasárnap
 
 
Portugália korábbi elnöke az adósság visszafizetésének megtagadását ajánlotta
2013-04-13. 08:02 Kuruc.info

Mario Soares - aki 1986 és 96 között Portugália államfői tisztségét töltötte be, és korábban két alkalommal is az ország miniszterelnöke volt - minapi nyilatkozatában kijelentette: az összes politikai erőnek egységesen kellene törekedni a kormány megbuktatására, az új vezetésnek pedig az EU és az IMF megszorító gazdaságpolitikáját el kell utasítania. Sőt, a veterán politikus még az adósság visszafizetésének megtagadását is felvetette.

"Portugália sohasem lesz képes visszafizetni az adósságait, még az ország teljes nyomorba süllyesztése árán sem. Ha azonban valaki nem képes valamit visszafizetni, akkor az egyedüli megoldás az, ha nem fizet semmit. Amikor Argentína válságba került, nem fizetett. Történt valami? Semmi nem történt" - fejtegette álláspontját a nagy tekintélynek örvendő szocialista politikus az Antenna 1 tévéállomásnak nyilatkozva.

Mario Soares ugyanakkor azt állította, hogy a portugál kormány Angela Merkel német kancellár "szolgája", mivel "engedelmesen végrehajtja" Berlin parancsait: kiárusítanak mindent, és tönkreteszik az országot. Ami ilyenformán csak részigazság, arról ugyanis az idős politikus nem mert beszélni, hogy vajon Angela Merkel kiknek engedelmeskedik?

Az adósságok visszafizetésének megtagadását pedzegetni azonban súlyos véteknek számít napjaink bankárdiktatúrájában. Ezért a "pénzügyi befektetők" azonnal felvonultattak egy "szakértőt", aki elmagyarázta a közvéleménynek, miért nem lehetséges a nemzetközi bankároligarchia adósságcsapdájából kiszabadulni. Egy Dario Perkins nevű "pénzügyi elemző" szerint a hitelek visszafizetésének megtagadása esetén Portugáliának ki kellene lépnie az euróövezetből, továbbá a lépés nyomán súlyos ellenségeskedések is keletkeznének Európában. "Németország megijedne attól, hogy más országok is követnék a példát" - fejtegette a "szakértő", hozzátéve, hogy idővel a "szavazók mindenütt olyan politikusokat választanának, akik elutasítanák a megszorításokat, és az EU végül elveszítené az irányítást".

Mario Soares nyilatkozata előtt egy héttel a portugál Legfelsőbb Bíróság keresztül húzta a kormányzat neoliberális gazdaságpolitikai elképzeléseit, amikor is törvényen kívül helyezte a nyugdíjasok és a közszféra dolgozóit érintő fizetéscsökkentéseket lehetővé tevő jogszabályokat. A Portugáliát is nyomorgató IMF és az EU köreiből kiszivárgott egyik jelentés szerint az ország könnyen a görögországihoz hasonló adósságválságba kerülhet. Ami ha bekövetkezik, akkor 15 milliárd euróba is kerülhet a portugál gazdaság talpra állítása - állítják az Európát is igazgató bankároligarchia "szakértői".

Péteken az euroövezet pénzügyminiszterei hét évre kiterjesztették a Portugáliának és Írországnak nyújtott sürgősségi kölcsönök visszafizetésének határidejét. Brüsszel álláspontja szerint ugyanis mindkét ország gazdasági "erősen sérülékeny", ezért szükségük van a pénzügyi támogatásra. Nem kevesen vannak azonban, akik úgy ítélik meg, hogy az EU mostani segítségnyújtása későn jött, és nem is túlságosan jelentős összegekről van szó. Hogy azután a portugál parlamentnek a több mint fél évezreddel ezelőtt elűzött zsidók leszármazottainak állampolgárságot biztosító határozata összefüggésben áll-e az ibériai ország pénzügyi gondjaival, egyelőre nem tudható.

Perge Ottó - Telegraph nyomán

*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hatalmas ráfizetés az EU - Pavics Lázár közgazdász elemzése
  2013-04-14 20:25:34, vasárnap
 
 
Európában egyre nagyobb ellenállás bontakozik ki a föderatív állam létrehozásával szemben, legutóbb Hollandiában gyűlt össze annyi aláírás, ami kötelezővé teszi a parlamentnek uniós tagsággal kapcsolatos népszavazás kiírásáról szóló vitát és döntést.

Balczó Zoltán (Jobbik):
Magyarországon a közvélemény-kutatások szerint is egyre nagyobb az EU-s tagságunkkal kapcsolatos kiábrándultság. Szerinte itt az ideje annak, hogy végre felálljon a Jobbik által javasolt parlamenti eseti bizottság, amelynek a feladata uniós csatlakozásunk komplex, a közvetett hatásokat is figyelembe vevő mérlegének elkészítése lenne. Ennek ismeretében népszavazáson kell a magyar társadalomnak döntenie arról, hogy a jövőjét egy teljes politikai unióban, az Európai Egyesült Államokban képzeli el, vagy a nemzetek szükséges önrendelkezését biztosító Nemzetek Európája koncepció keretében.

Kapcsolódó:

Még egy narancsos közvélemény kutató cég is kénytelen lehozni, hogy népszerűtlen az EU Magyarországon.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=514600885242009&set=a.434589559909809 .89812.434579759910789&type=1&theater

Hatalmas ráfizetés az EU - Pavics Lázár közgazdász elemzése KSH adatok alapján
http://www.youtube.com/watch?v=QJDREGi6JYs
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kucsera Zsuzsa: A hazát szeretni...
  2013-04-14 20:17:29, vasárnap
 
 




Kucsera Zsuzsa: A hazát szeretni...


Én nem is tudom talán, hogy kell szeretni a hazát. Emlékezve gyerekkori nyarak szitakötőire? Lehullott lomb léptek kavarta zajára? Hópelyhekre, halottak arcára, hajnali, ködülte, sóhajtó temetőkre?
Lapozva régi kötetek sárga lapjai közt, porrá lett költő zokogását hallva, kit megtagadott a hazájába költözött idegen?
Vérző ujjakkal kutatni a széttépett kaláris elgurult gyöngyei: hagyományaink után?
Állni napokon, heteken, hónapokon át betonján, sírni, üvölteni a kíntól, mert veszve látszik? Árpád-sávos lobogóval a szélverte utcán, a Gyorskocsi utca fogdájában, cipőfűzővel a kézben, könnygázgránátok füstjében?
Igen. Így. És mindenféle más módokon. Elviselni barátok eltűnését, gyermek részvétlen szavát. És menni az igazság felé vezető úton, pedig remeg a gyomor és görcsbe szorul a szív.
Ledobni a kéretlen kapott kelengyét, a hazugságokból szőtt Nessus-inget, a halotti lepedőt, amelyet azok dobnak ránk, akik nem ismernek mást, mint az anyag hasznát. Akik alattomban hálót fontak a gyanútlan áldozatnak, a tiszta szívű nemzetnek, Magyarországnak.
Ez a haza, ez a nemzet, amely bűntelen, bűnössé kiáltatott. Teste szilánkokban, szelleme a pénz sivatagi lehelletétől kiszáradt rög.

Van egy lappangó nemzedék, az enyém, amelytől elorozták a tudást. Akik kisdobosok, úttörők KISZ-tagok voltak. Akik elől eltakarták az ünnep valódi fényét, akik kezéből kiütötték a gyémántot, és üveggolyót loptak a helyébe. Akiknek nem engedték, hogy a mesében felismerje az Istenhez vezető utat. Akiknek tekintetét erővel az anyagra irányították, akiknek megtiltották, hogy a fejét fölemelje.
Nekünk a csillagos égen csak gázgömböket, rideg bolygókat volt szabad látnunk. Nekünk csupán fizikai jelenségeket volt szabad ismernünk. Mi másról, mint a héliumról, a hidrogénről, a szabadesésről nem tudhattunk.
Minket megtagadtak, mert elhallgatták előlünk, amit tudni jogunk volt: egy nemzet attól nemzet, hogy közös lelke van. Egyik lélek szövete nem szakítható el a másikétól seb nélkül. Hogy feladatra születtünk, s minden nemzetnek más dolga van a világban.
A magyar nép nem dobott atombombát senki városára, nem hajtotta buldózerét gyermekek testére, kislányai nem írtak cinikus üdvözletet gyújtóbombák oldalára.
A magyar ember védte azokat, akik most kirángatni igyekeznek alóla a földet. A magyar nép védtelen, mert csak azokat ismerte fel ellenségeinek, akik megmutatták igazi arcukat, s végtelen jóhiszeműségében nem akarja látni, hogy a mosolygó másik is hóhéra.
Nem látja a halálos játszmát az Országházban. Még hisz, mert görcsösen hinni akar. Nem akar háborúságot, vérontást. Tűr.
De nem szabad tovább tűrni. Lehetetlen televíziónézés közben halni meg. Akik tudnak, adják át tudásuk. Akik mernek, álljanak föl egymás védelmére. Akik eddig csöndben ültek ölükbe hullott kézzel, keljenek föl!
Szikkadt lelkünkre Nagyboldogasszony könnyei hullanak. Aki egyetlen palántát eltaposni enged, bűnössé lesz. Gyermekeit tagadja meg, és nem védi meg attól, hogy a mohóság rabszíjára vessék. A világot, az értelmes életet engedi veszni. Alázata gyalázattá válik.
És nem lesznek csöndes temetők, nem kavarja lábunk lehullott levelek halmait, arcunkra nem süt a nap, kicsi gyerekünk nem kapkod hópehely után, mert nem lesz semmi, csak végtelen, halálos némaság.
Halott, kelj föl és járj! Ez az üzenet.
Járj elöl. Ne jogodat, felelősségedet ismerd föl. Szóval, tettel, ami erősséged. Állj oda másik magyar társad mellé, mert nem másik az, te magad vagy ő is. Szeresd annyira, mint tenmagadat. Oldd le magadról a félelem kötéseit, emeld föl a szavad a méltánytalanság és a pénzimádók lélektelen hatalma ellen.
Akkor újra lesznek tanítók, akik szavát fénylő szemű unokák hallgatják, akiknek karácsonyát az igazi szeretet teszi gyönyörűvé, akik minden reggel hálás szívvel néznek a Napra, mert érdemes lesz fölkelni az ágyból.
A kovász el nem veszett. A kenyeret megdagasztjuk, megsütjük, kendervászonra tesszük, és mindenkinek adunk belőle, aki éhes.
És úgy szeretjük a hazát, hogy nem is tudunk róla, mert természetesebb az, mint a vízen megcsillanó napfény vagy a sólyom rikoltása a magas égben.
Ezt 2007-ben írtam. Sajnos, minden sora érvényes azóta is. Testvéreim, magyarok! Mit gondoltok, hol a határ a jogos önvédelem és az jóízlés között?
Ízléses dolog azt híresztelni égen és földön, hogy a zsidók már nem mernek az utcára lépni, mert annyira félnek tőlünk, s közben világkongresszusukat vagy mi a jó nyavalyájukat ebben a félelmetes "rasszistafasisztanácinyilas" országban óhajtják megtartani. Most mit gondoltok, félnek vagy nem félnek? Nem vélhetnétek-e, hogy provokáció mindez? Mit gondoltok, ízléses eljárás nyakunkra szabadítani az ölni hajlandóakat? És milyen ízlésre vall, hogy az élet menete azokról szól, akik eddig még tény- és tárgyszerűen nem bizonyítottak semmit azokról a borzalmakról, amiért milliószorosan megfizettettek velünk.
A magyar ember a gárdát hívja kétségbeesésében, a görög az Arany Hajnalt. Véletlen egybeesés?
Adj gázt! Ízléstelen? Vedd el az otthonát, dobd ki hóesésben, erőszakold meg, rúgj bele, üsd szét a koponyáját, vágd el a torkát. Ez ízléses? Etikus? Ezt lehet?
A halál nem ízlés dolga. Kéretik a vádlónak bizonyítania. Tény-és tárgyszerű bizonyítékokkal, fizikai és kémiai elemzésekkel, lehetséges és lehetetlen dolgok megtörténtének szakmai vizsgálatával.
Ha ez megtörtént, és bebizonyosodik mindaz, hogy az Élet menete tényleg az, ami, földig hajlok. Mást már nem teszek, mert megfizettünk mindenért, ha megtörtént.
Ha meg bizonyíthatatlan, nem történt meg, akkor ne tessenek sétálgatni tömegesen felbujtóként, csak kettecskén, a Margitszigeten, mert az épp olyan regényes. A Dohány utca pedig tudtommal Magyarországon van, és ha valaki ott szeretne motorozni, hát tegye. Mondják, ízlések és pofonok különbözők. Biztos bölcs mondás, nem a kedvencem, de egy pofont most szívesen kiosztanék.
Találjátok ki, kinek!

Kucsera Zsuzsa

http://kuruc.info/r/7/110614/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ha nem lenne az EU - Az uniós ráfizetés számokban
  2013-04-14 20:16:19, vasárnap
 
  Ha nem lenne az EU - Az uniós ráfizetés számokban

A ,,mi lenne velünk az EU nélkül?" mesét konkrét számokkal tudjuk megkérdőjelezni, majd pedig kimondani, hogy az unió nem más, mint ráfizetés. A Magyarországról történő tulajdonosi jövedelem kiáramlása ugyanis az EU-hoz való csatlakozási folyamatunk kezdete óta 37 019 milliárd forintot tett ki, amely összeg jócskán meghaladja a hazánknak folyósított és az unió elképesztő erényeként hirdetett támogatások mértékét.

Magyarország az EU nélkül nem lenne ugyanaz - ezzel a szlogennel és Az én Európám címszó alatt indított kampányt az unió a magyar kormánnyal karöltve az integrációs jócselekedetek népszerűsítésére. A 36 millió forintból kivitelezett tájékoztató hadjárat nem véletlenül most kerül a magyar társadalom horizontja elé, hiszen sorra dőlnek be az európai országok, így Olaszország, Spanyolország és Görögország után most Ciprus és Szlovénia is az Unió vágódeszkájára került. Francois Hollande francia elnök szintén a vészharangokat kongatja mondván, a megszorítások Európa széteséséhez és a populista mozgalmak megerősödéséhez vezethetnek. Ugyancsak nem a mindenek felett álló Európai Egyesült Államok szellemét erősíti, hogy a britek után a hollandok is népszavazást tartanának az uniós tagság kérdésében. A holland euroszkeptikusok állampolgári kezdeményezésére már több mint ötvenezer aláírás gyűlt össze. (...)

Jobb helyeken tehát aláírást gyűjtenek, nálunk meg kampányt indítanak, Győri Enikő, a Külügyminisztérium uniós ügyekért felelős államtitkára pedig arról beszél, hogy Magyarország az egyik legnagyobb haszonélvezője az uniós büdzsének, és a hazai fejlesztések 97 százaléka uniós támogatással valósult meg az elmúlt években. (...)

Kiáramló jövedelmek

Pavics Lázár közgazdász, nyugalmazott pénzügyminisztériumi szakfőtanácsos pontos makro- és mikrogazdasági adatokkal tényszerűen támasztotta alá tanulmányában a már oly sokszor emlegetett problémát, miszerint az itthon létrehozott jövedelmek külföldre áramlanak. (...)

Pavics Lázár pofátlannak és csalónak nevezi az EU apparátusát akkor, amikor az EU az általa nyújtott támogatásokról beszél, miközben annak többszörösét teszi ki a magyar ráfizetés teljes összege. A KSH adatai szerint 2004 és 2010 között összesen 1547,5 milliárd forint támogatást kaptunk, miközben a befizetések és a kötelező hozzájárulás címén összesen 6609 milliárd forint összeget vontak be az EU-pályázatokba. (...)

Nekik extra haszon, nekünk extra bukta

Pavics Lázár az adatok összesítése után arra a megállapodásra jutott, hogy a hazai veszteség, illetve a külföldiek extra haszna 2011-ben mintegy 7600 milliárd forint összeget tett ki, ami a GDP mintegy 27 százalékát jelenti. Ráadásul a kivitt jövedelem az alacsony hazai foglalkoztatási szintet tovább csökkenti. A közgazdász által összesített számítások alapján a Magyarországról történő tulajdonosi jövedelem kiáramlása az EU-hoz való csatlakozási folyamatunk kezdete óta, pontosabban 1995 és 2011 között 37 019 milliárd forintot tett ki. Mint megállapítja, a globális, illetve más összehasonlítható mutatókban kifejezve ez azt jelenti, hogy 2000 és 2010 között az EU-15 országok a kedvezőbb cserearány révén (hazai vámok leépítése miatt stb.) éves átlagban 2,09 százalék GDP-értéket kitevő cserearány-veszteséget okoztak, ezzel szemben mindössze 0,6 százalék GDP-értéket kitevő nettó támogatást adtak.
De persze erről nem szól ,,a mi lenne velünk az EU nélkül?" kampány. (...)

Takács Veronika teljes írását a Barikád magazin legfrissebb számában olvashatja. Vegye a lapot, támogassa a nemzeti sajtót!
A friss Barikád hetilap tartalmából:

https://kuruc.info/r/50/110524

Kapcsolódó:
Hatalmas ráfizetés az EU - Pavics Lázár közgazdász elemzése KSH adatok alapján
http://www.youtube.com/watch?v=QJDREGi6JYs
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy zsideszes mihasznával kevesebb az EP-ben
  2013-04-14 20:15:06, vasárnap
 
 
Egy zsideszes mihasznával kevesebb az EP-ben.

Nem sok időt tölthetett Bánki Erik Brüsszelben, hiszen nem is olyan régen Áder János lemondása után küldte őt ki pártja a Likudzsidesz. Maradandót nem sikerült alkotnia, sőt észre sem vetette magát, hasonlóan a többi láblógató, a magyar ügyek iránt teljes érzéketlenséget mutató fideszes EP képviselőhöz. Egy biztos csak, hogy anyagilag tuti megérte neki...

Ez az a Bánki Erik, aki jó zsideszes szokáshoz híven hazudott korábban önéletrajzában is. A jobbikos Szilágyi György irányította rá a figyelmet, hogy éveken át valótlanul tüntette fel iskolai végzettségét ez a szélhámos. Aki azzal védekezett, hogy az, hogy diplomája van, "technikai hibaként" valóban szerepelt az önéletrajzában (évekig)...

Tehát egy léhűtővel kevesebb kint, eggyel több itthon. Majd küld helyette Orbáb másikat...

Amennyiben nem tetszene Bánkinak, ami itt megjelent róla, akkor csak annyit tudunk üzenni neki, az EU-ellenes oldalunk nevében (mint ahogyan ő korábban egy képviselőtársának az országgyűlésben mondta), hogy:
"Ne ugassál, kis köcsög!"

A magának diplomát hazudó Bánki "Köcsög" Erik nem tölti ki mandátumát Brüsszelben

https://kuruc.info/r/1/110718
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
2013.03 2013. április 2013.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 467 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 558
  • e Hét: 2216
  • e Hónap: 19009
  • e Év: 151926
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.