Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
Udvarra szaró cigányokra akar újabb 150 millió forintot költ
  2013-04-16 20:29:02, kedd
 
  Videók :: 2013-04-16. 16:32
Udvarra szaró cigányokra akar újabb 150 millió forintot költeni a miskolci városvezetés

Jobbikos képviselők tartottak bejárást múlt hét szerdán Lyukóvölgyben, a 150 milliós telepprogram helyszínén, melynek során számos jogsértést, többek között gyermekveszélyeztetést is tapasztaltak. A látottakról szerettek volna bejelentést tenni a miskolci Családsegítő Szolgálatnál, ahol azonban közölték velük, nem hajlandóak felvenni a jegyzőkönyvet, és felsőbb utasításra tájékoztatást sem adnak nekik Lyukóvölgyről. A párt feljelentést tesz hivatali visszaélés miatt.
A bejáráson Jakab Péter jobbikos önkormányzati képviselő meghívására Hegedűsné Kovács Enikő, a párt országgyűlési képviselője, Orosz Mihály Zoltán, Érpatak polgármestere és Szemes István, a Települések Megmaradásáért Egyesület elnöke vett részt - számolt be róla a miskolci politikus keddi sajtótájékoztatóján. Mint mondta, azzal a céllal szervezte meg a bejárást, hogy testközelből vizsgálják meg, hol, milyen körülmények között akar a miskolci városvezetés elkölteni újabb 150 millió forintot cigány integrációra, és a pénzszórás előtt felszámolták-e a hatóságok a területen uralkodó jogsértő állapotokat.
Hozzátette, találomra meglátogattak néhány cigány családot, akiknél súlyos gyermekveszélyeztetést tapasztaltak. ,,Döbbenetes volt látni az udvaron bűzölgő állati és emberi ürüléket, a koszos pelenkát rágcsáló disznót, a szeméthegyeket, a rogyadozó, életveszélyes viskókat, amelyekben napi szintű gyermekveszélyeztetés valósul meg - fogalmazott Jakab. Hangsúlyozta, értetlenül álltak az előtt, hogy a jogsértő állapotok annak ellenére fennállnak, hogy a cigányok elmondása szerint rendszeresen látogatják őket a telepen működő Családsegítő Szolgálat munkatársai, illetve ez a 150 milliós pályázati pénz elnyerésének feltétele is volt egyben.
,,A veszélyeztetett gyermekek érdekében döntöttünk úgy, felkeressük a lyukói Családsegítő Szolgálatot, ahol azonban közölték, nem adhatnak tájékoztatást sem a Jobbik országgyűlési, sem pedig önkormányzati képviselőjének, sőt az általunk tapasztalt gyermekveszélyeztetésről szóló bejelentésünket sem hajlandóak jegyzőkönyvezni. A miértre azt válaszolták, ez az intézményvezető, Földessy Judit utasítása" - emlékezett vissza Jakab Péter, aki elmondta, két héttel korábban ugyanezzel az indokkal már egyszer megtagadták tőle a tájékoztatást.
A képviselő megjegyezte, nemrég a Fidesz és az MSZP leszavazta azt a javaslatát, hogy külön napirendi pont keretében vitassák meg Lyukóvölgy helyzetét, most pedig ,,felsőbb utasításra" a családsegítő szabotálja nemcsak az ő, de a Jobbik országgyűlési képviselőjének a munkáját is a ,,pintéri ékszerdobozban".
Betelt a pohár - jelentette ki a politikus, aki azonnali vizsgálatot, valamint a Családsegítő Központ vezetőjének menesztését követelte, egyúttal jelezte, hivatali visszaélés miatt feljelentést tesz.
Közölte azt is, a helyi televíziótól helyreigazítást fog kérni, amiért az a lakosságot megtévesztve tényként fogadta el, és közölte egy helyi cigányasszony beszámolóját, miszerint a jobbikosok magukat a családsegítő munkatársainak kiadva jutottak be az ingatlanokba.
,,Érthetetlen, hogy a látogatás mikéntjéről a helyi média mindenkit, a cigányasszonyt, a családsegítő vezetőjét, de még egy ügyvédet is megkérdezett, csak épp a Jobbik képviselőit nem. Szerencsére a Nemzeti 1 Televízió az igazságra is kíváncsi volt, így sikerült dokumentálni a valóságot" - fogalmazott a radikális politikus.
Jakab Péter végezetül elmondta, egyetért a családsegítő igazgatójának azon kijelentésével, miszerint a jobbikos képviselők lyukói látogatásával új dimenzió kezdődött: ,,Látogatásunkkal valóban új dimenzió kezdődött Lyukóban, még ha ez sokaknak nem is tetszik: 23 év aktatologatás után a hatóságoknak végre el kell kezdeniük dolgozniuk a városrész megmentéséért, hacsak nem akarnak mulasztásukért bíróság előtt felelni."
(Kuruc.info)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/110809/#ixzz2QeViRAmx
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jobbik: Nagykoalíciós háttéralku lehet az offshore-botrány m
  2013-04-16 20:26:12, kedd
 
  2013-04-16. 17:04
Jobbik: Nagykoalíciós háttéralku lehet az offshore-botrány mögött

A Jobbik feltáró tevékenységének köszönhetően ismételten bebizonyosodott, hogy az elmúlt 23 év politikai erőterét meghatározó pártokat a színfalak mögött szoros gazdasági érdekek fűzik össze. Ennek nyilvánvaló jele, hogy amikor az átláthatatlan szervezetek milliárdos nagyságrendű támogatásának vizsgálatát szorgalmazta a nemzeti párt, akkor a Fidesz és az MSZP nagykoalícióban szavazta le a javaslatot.
Amint az az általunk elvégzett feltárások eredményéből látható, a balmazújvárosi fideszes képviselő, Iszak László és felesége tulajdonában álló Európa Humán-Rent Kft. 100 millió, míg az MSZP országgyűlési képviselője, Nemény András által alapított Körmend Lakópark Kft. 200 millió forint vissza nem térítendő támogatáshoz jutott. Jelenleg mindkét gazdálkodó szervezetben kimutatható a Seychelles-szigeteki ismeretlen befektetők jelenléte.
A két párt vizsgálatok elleni vehemens tiltakozása azt sejteti, hogy a már beazonosított offshore szervezetek mögött is szép számmal húzódnak meg e politikai körök meghatározó kapcsolatai.
A Jobbik továbbra is kiemelten kezeli a kis- és közepes vállalkozások forráshoz juttatását, ezért a részükre juttatandó támogatásokat elnyelő offshore szervezetek beazonosítására irányuló kutatásait változatlan intenzitással folytatja, a vizsgálatok eredményeit pedig a nyilvánosság elé tárja - áll Szilágyi György és Volner János jobbikos országgyűlési képviselők közleményében.

További részletek: http://kuruc.info/r/1/110813/#ixzz2QeUzi0B5
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A "Ki tud mélyebbre nyalni a zsidóknak" verseny mai győztese
  2013-04-16 20:21:59, kedd
 
  2013-04-16. 15:06
A "Ki tud mélyebbre nyalni a zsidóknak" verseny mai győztese - Hende: a nemzet legnagyobb tragédiája a holokauszt

Hende Csaba szerint a "holokauszt tragédiája" után nem tehetünk mást, mint - amennyire az lehetséges - megpróbáljuk begyógyítani a sebeket, elsősorban azzal, hogy emlékezünk, és tisztelettel hajtjuk meg fejünket "a nemzet bizonyára legnagyobb tragédiájának" áldozatai előtt.

A honvédelmi miniszter kedden a hódmezővásárhelyi Bethlen Gábor Református Gimnáziumban, az ún. holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapján szervezett "kegyeleti rendezvényen" azt mondta: ahhoz, hogy megértsük a tragédia súlyát, mindenekelőtt arra kell emlékeznünk, kik és miként tudták "megszaggatni" a nemzet és a benne élő zsidók történelmileg kialakult kötelékét. "Hogyan eshetett meg, hogy valakiket közülünk megfosztottak jogaiktól, vagyonuktól, elhurcoltak és megöltek?" - tette hozzá, bár ezt a kérdést például még sosem tette fel a palesztin nép kapcsán.
A politikus kijelentette: "nem feledjük a magyar állam felelősségét", azt, hogy nem védte meg polgárait a jogfosztástól és a fizikai pusztulástól. Ellenkezőleg - engedve a harmadik birodalom mindent elsöprőnek látszó erejének - "kiszolgálta a megsemmisítő gépezetet". Ha akkor a magyar államot képviselők minden lehetséges eszközzel elszabotálták volna az embertelen parancsok teljesítését, nem lehetett volna végrehajtani a népirtást - próbált bűntudatot ébreszteni a miniszter.
Annyira erős minden nemzet, amilyen erősen tagjai összetartoznak. Olyan erős a nemzet, amennyire a benne élők hajlandók kiállni egymásért, azokért, akikkel együtt élnek és egy nyelvet beszélnek. Az emlékezés tanulsága: soha többé nem eshet meg újra az, ami hetven esztendeje velünk, magyarokkal megesett - kántálta a közhelyeket.
Az Országgyűlés 2000. évi fideszes javaslatának döntése szerint 2001-től minden évben április 16-án tartják az ún. holokauszt áldozatainak magyarországi emléknapját. 1944-ben április 16-án kezdődött meg az akkor Magyarországhoz tartozó Kárpátalján a zsidók gettókba zárása. Ezt követte ausztriai, németországi és lengyelországi munkatáborokba szállításuk. A hivatalos propaganda szerint néhány hónap alatt több százezer vidéki magyarországi zsidó embert gyilkoltak meg a koncentrációs táborokban, de bizonyítékok erre persze nincsenek.
(MTI javítva)

További részletek: http://kuruc.info/r/26/110805/#ixzz2QeTEv6rO
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
164 éve történt a trónfosztás
  2013-04-16 19:54:07, kedd
 
 






164 éve történt a trónfosztás - mit tehetünk ma hazánk függetlenségének kivívása érdekében?
A mai nap lehetne a magyar függetlenség napja: 1849. április 14-én fogadta el ugyanis Kossuth Lajos javaslatára a Debrecenben ülésező országgyűlés a Habsburg-ház trónfosztását kimondó határozatot.

Egyáltalán nem véletlen, hogy április 14-vel egyetlen korábbi rezsim sem tudott mit kezdeni. A legtöbb joggal a Horthy-korszakban ünnepelhetett volna a hivatalosság ezen a napon, akkoriban azonban - a patkányforradalom és a kommunista terror borzalmas emlékei miatt - nem volt keletje a ,,forradalmiságnak" és a ,,radikalizmusnak". Április 14. eszünkbe kell, hogy vésse az elkeserítő tényt: hazánk 1526 óta - a Horthy-korszak első két évtizedét leszámítva - nem független állam. Ugyanakkor a trónfosztás kimondásának évfordulóján arra is emlékezhetünk, hogy a közel fél évezredes elnyomás ellenére sem halt ki a függetlenség vágya a magyar nemzet legjobbjainak a szívéből. Számos hősies szabadságharc, és a lankadatlan szívóssággal folytatott politikai küzdelem bizonyítja, hogy a szuverén magyar államiság álma még 500 év alatt sem foszlott semmivé.
Kossuth Lajos trónfosztásra vonatkozó javaslatát már akkoriban is sokan bírálták élesen, mondván, öngyilkos lépés, melynek nyomán végképp lehetetlenné válik az Ausztriával történő kiegyezés. Mert bármennyire is szép álom a független Magyarország megteremtése - érveltek akkoriban is a ,,mérsékeltek", a ,,józanok", a ,,realisták" -, valójában nincsenek meg a feltételek a szabadság kivívására. Való igaz, már a 19. században is ellenségek sokasága vett körül minket, és úgy tűnhetett, egy szuverén magyar állam nem lesz képes fennmaradni a súlyos veszedelmek közepette. A kérdés 1849-ben is úgy fogalmazódott meg, ahogyan napjainkban: meg tud-e állni a saját lábán a nagyhatalmak erőterében élő, és ellenséges népek gyűrűjébe szorult maroknyi magyarság? Kossuth Lajos erre a kérdésre igennel felelt, a ,,mérsékeltek" azonban nemmel válaszoltak.
Úgy tűnhet, a történelem Kossuth ellenfeleit igazolta. Hiszen az akkori világ két nagyhatalma, Oroszország és Ausztria rontott rá a szabadságot kinyilvánító magyarokra. A szabadságharc elbukott, és következett a véres megtorlás. A nemzetközi politikai viszonyok kedvező alakulásának köszönhetően végül azonban a kiegyezés útjára léptünk, és egy előnyösnek látszó kompromisszummal sikerült legalább részben visszaszereznünk hazánk szuverenitását.
A kiegyezés előnyei és hátrányai mellett egyaránt sorakoztathatók fel érvek. Annyi azonban kétségkívül elmondható, hogy ha a mai Magyarország tudna az 1867-eshez akárcsak megközelítően tisztességes kompromisszumot kiharcolni a globális világbirodalom uraival szemben, akkor elégedettek lehetnénk. Önmagában tehát nem lehet mindentől függetlenül jónak vagy rossznak minősíteni a kiegyezéseken alapuló óvatos politikát. Miként a radikális ellenállás sem tekinthető minden tényezőtől függetlenül jónak vagy rossznak.
1867 az akkori körülmények figyelembe vételével a magyarság szempontjából megfelelő kompromisszumnak volt tekinthető. (Kossuth nevezetes Kasszandra-levelében megjósolta a Habsburg Birodalom felbomlását, ami a nacionalizmus előretörésére tekintettel elképzelhető is volt. Ugyanakkor az a számítás sem volt teljesen légből kapott, mely szerint a dualista monarchiában élvezett előnyös helyzetét kihasználva a magyarság idővel képes lesz megerősödni, és egy esetleges későbbi közép-európai konfliktusból győztesen kikerülni.) Manapság azonban egy olyan világbirodalom karmai között vergődünk, melynek semmiféle érdekeltsége nem fűződik ahhoz, hogy a parányi Magyarországgal valamiféle tisztességes megállapodásra jusson. Képzeljük el azt a helyzetet, hogy a Habsburg Birodalom 1849 után egy virágzó, prosperáló állam lett volna, amely sorban megnyeri a szomszédos hatalmakkal kirobbant háborúit. Ha a bécsi udvar nem szorul rá a magyarokkal kötendő megállapodásra, és továbbra is fenntartja a hazánk teljes alávetését és beolvasztását célzó önkényuralmat, vajon mit cselekedtek volna elődeink? Deák ebben az esetben is a kiegyezésről álmodozott volna? Aligha.
Természetesen jól tudom, hogy a globális birodalom mostani állapotában nem tekinthető ,,virágzó, prosperáló államnak", és a világ számos pontján viselt háborúit sem képes minden esetben megnyerni. Csakhogy továbbra is egy óriási Leviathánnal van dolgunk, amelynek kivételesen erőszakos, kegyetlen, sőt kifejezetten paranoiás uralkodó elitje a belső válságjelenségekre és ellenállási kísérletekre nem kiegyezésekkel és kompromisszumokkal, hanem újabb és újabb elnyomó és büntetőintézkedésekkel reagál.
A cionisták trónfosztásának kimondása tehát bátor és hősies gesztus lenne ugyan, de a birodalom iszonyatos erejére tekintettel sajnos nem kecsegtetne eredménnyel. Az egyetlen lehetőség, amit véleményem szerint Kossuth Lajos ma javasolna: dolgozzunk lankadatlanul a birodalom belső rendjének aláásásán. Vagyis minden lehetséges módon leplezzük le a cionista uralkodó elit mítoszait és hazugságait, és igyekezzünk megnehezíteni számukra az uralkodást. A magyar hazafiak önmagukban természetesen nem lesznek képesek megdönteni az új cionista világrendet. Azonban a magunk szerény eszközeivel mégis hozzájárulhatunk a már most is gondokkal küszködő birodalom majdan bekövetkező bukásához.
Hogy a magyarság létezésére nézve végzetes szörnyállam mikor omlik össze, természetesen nem tudhatjuk. Az sem biztos, hogy a mai nemzedékek megérik a felszabadulást. De ha megtettük, amit megtehettünk a globális birodalom gyengítése érdekében, akkor nem éltünk hiába, és a költővel együtt elmondhatjuk: ,,Ez jó mulatság, férfimunka volt."

Perge Ottó - Kuruc.info


http://kuruc.info/r/7/110717/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Zsidó rabbik nemzetközi támogatását élvezi a budapesti antic
  2013-04-16 19:53:26, kedd
 
 


Zsidó rabbik nemzetközi támogatását élvezi a budapesti anticionista rendezvény
2013. április 14. 11:37
Koldus Kálmán - Hunhír.info

Idén első alkalommal nem megszokott helyén, a zsidó fennhatóság alatt álló Jeruzsálemben, hanem a nemzetközi médiahatalom hadoszlopai által leginkább csak nyilasfasiszta tűzfészekként aposztrofált Magyarországon tartja kongresszusát Magyarmat miniszterelnökének aktív támogatásával a világ legnagyobb hatalmú és erejű cionista szervezete, a Zsidó Világkongresszus. Már a helyszín kiválasztását is magyarellenes provokációként jellemezhető módon úgy ismertette a cionisták vezére, Ronald. S. Lauder, hogy jelzésértékű figyelmeztetés az antiszemitáknak. Ifj. Hegedűs Lóránt református lelkész válaszul anticionista tüntetést hirdetett meg a kongresszus idejére Budapestre, de egyháza kettős mércés hozzáállása miatt a Jobbikban politizáló feleségének kellett átvennie a kezdeményezés felkarolását. A párt a legmagasabb szinten képviselteti magát a rendezvényen, amelynek szónokai a pártelnök Vona Gábor, valamin az igazság hangja, Gyöngyösi Márton lesznek. Az esemény résztvevői történelmet írhatnak, ugyanis a rendezvényt támogatja a világ anticionista ZSIDÓ RABBIJAI és holdudvaruk által létrehozott nemzetközi szervezet, a NEUTEREI KARTA.

A cionista világhatalom hazai és nemzetközi politikai rohamosztagai, médiahadoszlopaik brutális támadást indítottak Magyarország ellen annak kapcsán, hogy a nemzeti radikális Jobbik parlamenti párt mára meghatározó, közismert politikusává előlépett Gyöngyösi Márton a Vona Gábor pártelnök által a Gázai övezet elleni legutolsó cionista háború elleni jobbikos tiltakozáson elmondottakat alapul véve a Magyar Országgyűlésben is felvetette: az izraeli-magyar kettős állampolgársággal rendelkező kormánytagok és parlamenti képviselők nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek hazánk számára.

A nyilvánvaló tény ellensúlyozására indított nemzetközi politikai és médiakampány "járulékos hasznáról" viszont szemérmesen hallgattak az állandóan fasizmussal, antiszemitizmussal riogató világ-toleránsok és hazai képviselőik. Gyöngyösi Márton parlamenti felszólalása, a körülötte mesterségesen szított botránysorozat ugyanis elérte a az anticionista zsidó rabbik nemzetközi szövetsége, a NEUTEREI KARTA vezetőinek ingerküszöbét is, és találkozót kezdeményeztek a Jobbik vezető politikusaival.

Vona Gábor pártelnök a találkozó tényét, az ott elhangzottak publikus részét ismertette is a nagy nyilvánossággal, a magyarországi médiaviszonyok függvényében érthető módon ez a találkozó nem szerepelt olyan súllyal a fősodor híradásaiban, mint amilyen a nemzetközi jelentősége. Ismételten: Gyöngyösi felszólalása után jelentkeztek az anticionista rabbik, hogy szeretnének kapcsolatba lépni a magyar parlamenti párttal, és információink szerint maximális támogatásukról biztosították a nemzeti radikális erőt.

Ezzel párhuzamosan viszont a cionista erők is megkezdték az ellentámadást, és a jól irányított szivárogtatással mára már közismert: első alkalommal nem Jeruzsálemben, hanem Budapesten tartja kongresszusát a legnagyobb világcionista szervezet, a Zsidó Világkongresszus, a magyar kormány és a politizáló magyarországi zsidó hitközségek, charták, páholyok, média hadoszlopok támogatásával.

Ifj. Hegedűs Lóránt református lelkész április elején adta ki röpiratát, amelyben így fogalmazott:

A Budapest Szabadság téri Hazatérés Templomához, 2013. május 4-re antibolsevista és anticionista népgyűlésre hívom minden keresztyén magyar testvéremet.
Követeljük az akkor épp hazánk szívében ülésező Zsidó Világkongresszustól, hogy ítélje el az 1919-es és az 1945 utáni judeobolsevik keresztyén- és magyarellenes terrort, annak zsidó vezetőit, többek között: Kun Bélát, Szamuelyt, az egész népbiztosi söpredéket, Péter Gábort, Rákosit, Gerőt, Farkast, Révait, az Andrássy út 60 verőlegényeit.
Felszólítjuk a nemzetközi és a hazai zsidóság akkor és ott jelen lévő képviselőit, hogy utasítsák rendre Simon Peresz izraeli államelnököt hazánkkal kapcsolatban tett országhódító deklarációja miatt, s határozottan lépjenek fel az ennek révén hazánkba érkező új zsidó telepesekkel szemben. Az ordas eszméktől való elhatárolódásuk részeként mindennemű közösséget szakítsanak meg a cionista állam hivatalos képviselőivel, mely apartheid-rendszerként működtetve nyílt faji megkülönböztetést, nem egy esetben népirtást követ el az őshonos palesztin nemzettel szemben.

A református egyház vezetése kettős mércés módon, csak a zsidóság cionista vonala érdekében eljárva vizsgálatot kezdeményezett ifj. Hegedűs ellen, a hazai liberális médiahatalom aktív támogatásával, még a palástvesztés lehetőségét is lebegtetve. A Magyarországi Református Egyház esperes-gondnoki értekezletének döntése miatt a nehéz helyzetbe került lelkésztől a Jobbikban politizáló országgyűlési képviselő felesége vette át a stafétabotot, aki egy újabb röpiratban bejelentette: lesz népgyűlés, amely 2013. május 4-én, délelőtt 10 órakor a bolsevizmus és a cionizmus áldozataira kegyelettel emlékezik a Szabadság teret a Kossuth térrel összekötő Vértanúk terén, hiszen ott állt hajdanán az 1919-es vörös kommün áldozatainak emlékműve. A rendezvény megtartását üdvözli és támogatja a Neutrei Karta.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=63767
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy újabb volt magyarországi zsidó gyűlölködő mászott elő a
  2013-04-16 19:52:33, kedd
 
 


Egy újabb volt magyarországi zsidó gyűlölködő mászott elő a fekáliából
2013. április 15. 14:16
Kostás Roland - Hunhír.info

zsidobeke250.jpgFolyamatosan bővül a világban azon magyarországi gyökerekkel rendelkező zsidók száma, akik leírhatatlan gyűlölettel támadják Magyarországot azóta, mióta nem a nekik kedves szocionista formáció birtokolja a hatalmat. A gyűlölködő fröcsögés mellett minden egyes ilyen uszítóra jellemző, hogy rasszistázik, antiszemitázik, és amiatt ajvékol, hogy nálunk üldözik a zsidókat meg a cigányokat.

A Margaret Thatcher temetésén részt vevő állam- és kormányfők között lesz egy, aki sokak szerint jobban tenné, ha nem képviselné országát. A részvétel azonban kiskaput nyitott Orbán Viktor magyar miniszterelnök előtt, hogy ne vegyen részt az új magyar alaptörvény európai uniós vitáján, ne nézzen szembe annak bírálóival, köztük José Manuel Barrosóval, az Európai Bizottság elnökével - írta a Guardianban megjelent cikkében George Szirtes.

Magyarország rossz megítélése a nyugati sajtóban balliberális hazugságokon alapul - állítja a budapesti kormány, amely szerint az országban minden rendben van a demokráciával. A kormányzó jobbközép Fidesz bírálata - ennek alapján - egyben Magyarország támadása. Következésképpen a Fidesz gyakorlatilag maga Magyarország - emlékeztet a szerző, aki szerint azonban az állítólagos hazugságok azóta jelennek meg, amióta a Fidesz 2010-ben hatalomra került.

Az 1956 óta Angliában élő Szirtes György író, publicista úgy fogalmaz, a kormány szerint a balliberális hazugságok miatt születnek külföldön kedvezőtlen sajtóbeszámolók Magyarországról, de egész katalógusra való változtatás ad okot az aggodalomra. Ezek közé sorolja színházigazgatók ,,"eltávolítását", a filmipar ,,leépítését", nemzetközileg ismert személyiségek ,,besározását". Mindehhez járul szerinte az elvadult zsidó- és romaellenes retorika eltűrése.

Vágják, ugye, miért lett egyből kegyvesztett Magyarország ennél a magukfajtánál. Azt, hogy egy nemzeti érzelmű direktor kapott egy kis színházat, és nem mindent Szirtes identitás-társai irányítanak, még most sem lett megbocsájtva. Ezek nem felejtenek. Mi sem! Apropó! Mikor kérnek bocsánatot a Szirtes-félék megnyilvánulásait tétlenül szemlélő magyarországi zsidó vezérek az ÁVO-s terrorhorda zsidó hóhérlegényeinek sokéves gaztetteiért?



http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=63803
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szocionista kezdeményezés: közpénzből látogathasson el minde
  2013-04-16 19:51:42, kedd
 
 



Szocionista kezdeményezés: közpénzből látogathasson el minden iskolás az auschwitz-i agymosodába

Minden, a közoktatásban tanuló magyar fiatal legalább egyszer jusson el a "haláltáborban" kialakított emlékhelyre - javasolja három MSZP-s politikus. Fontos, hogy a jövő nemzedékek tudják, mi történt Auschwitzban és a pesti Duna-parton, és megvetéssel utasítsák el az antiszemitizmust - érvelnek a szocionisták.

Az MSZP határozati javaslatot nyújtott be a parlamentnek, kezdeményezve: a kormány készítsen országos programot arra, hogy minden, a közoktatásban tanuló magyar fiatal legalább egyszer, az állam támogatásával eljusson az auschwitz-birkenaui "haláltábor" helyén létrehozott emlékhelyre és múzeumba.
Az indítványt Tóbiás József frakcióvezető-helyettes, Lendvai Ildikó és Steiner Pál terjesztette be. Azt javasolják: az agymosást 2015-ig pályázati úton finanszírozzák, azután normatív módon támogassa az állam. Az előterjesztés felkéri a kabinetet, hogy június végéig tegyen javaslatot a szakmai és a finanszírozási háttér biztosításához szükséges jogszabályokra.
A szocialista politikusok indoklása szerint a nemzet felelőssége és erkölcsi kötelezettsége, hogy ne feledkezzen meg a "náci vészkorszak" idején meggyilkolt "zsidó vallású magyar polgárokról", és azokról sem, akik életüket kockáztatva mentették az üldözötteket. Hozzátették: az állam feladata, hogy "teljes intoleranciával" lépjen fel az "ordas eszmék" mai követőivel szemben.
"A legfontosabb kötelezettség azonban az, hogy a jövő nemzedékek tudják, mi történt Auschwitzban és a pesti Duna-parton, és megvetéssel utasítsák el az antiszemitizmust, a rasszizmust és a kirekesztés minden formáját" - áll a magyargyűlölő vörös gazemberek indoklásban.
(MTI nyomán)


http://kuruc.info/r/26/110758/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
2013.03 2013. április 2013.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 467 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1313
  • e Hét: 7045
  • e Hónap: 18156
  • e Év: 171652
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.