Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Hagyni kellene a magyart felnőni saját nagyságához!
  2013-04-21 09:36:24, vasárnap
 
  (Nyílt levél, melyet Szabó Orsolya: "Magyar őstörténeti válogatás"-a ihletett)

Igen, szükség van arra a nemzetmentő programra, amely olyan eszmeiség jegyében fogalmazódik meg, mely valóban felemelkedést jelent hazánk minden egyes állampolgára számára! Ezt az eszmeiséget számomra a magyarság őstörténetéből eredetezhető lélekerősítés, a Szent korona áldásos kisugárzásából meríthető lelki és szellemi megerősítés és a klebelsbergi oktatási- és kultuszpolitikai megvalósítás következtében kialakult polgárosodási folyamat jelenti.

Vagyis, a magyarság gyökereiben rejlő őskeresztyéni ERŐ megismerése, továbbítása és a magyarság elhivatottságának erősítése a TUDÁS által. Tehát, ne kicsik "merjünk lenni", hanem MERJÜNK VÉGRE A SAJÁT NAGYSÁGUNKHOZ FELNŐNI!!!
Ezért tartom fontosnak, hogy a nemzetmentő programok megfogalmazását befogadni- megérteni képes szavazópolgárra lenne szükség. Ezért szorgalmaztam az MDF Pedagógus Kollégiumában, majd a Fidesznél, végül Vona Gábornál a népfőiskolai kurzusok beindítását - mindezidáig mindhiába.

Azért tartunk ott a Szent Korona-tannal, és nemzeti jelképeinkkel ott, hogy valósággal köpnek rá bizonyos életkörülmények között élő emberek a nagyobb városokban... mert mindezt hiába sorolom - fáradhatatlanul.
Mert örökösen le vagyok hurrogva, és ezen elhivatottságommal a pálya szélére vagyok küldözve, örökös pótjátékos-sorsra kárhoztatva. Ezzel egyet is kellene értenem, hiszen ki vagyok én? Egy senki, mert még a saját létjogosultságom is megkérdőjeleződik fogantatásom és születésem óta. Merthogy, számomra ismeretlenek az ,,édes" szüleim, vagyis a genealógiai múltam, pontosabban a magántörténelmem.
Nem lenne nagy ügy, ha nem ilyen öntudatlanságban élnének még rajtam kívül ebben az országban milliónyian!!!

És, igen is előbb a családi történeteket kell megismerniük ezeknek a félrevezetett
embereknek! Mert addig, míg azt sem tudja - és nem is érdekli - hogy ki fia-borja, minden erkölcsi alapja adott ahhoz, hogy lesajnálja a magyar történelmet úgy, ahogy azt neki hazudják az iskolákban évtizedek óta! Pedig nagyon fontos lenne ismerni a családi- magántörténelmünket, mert abból áll össze a haza történelme!

Addig, bizony míg ez nem valósul meg, minden ismeret ,,lóg a levegőben" és képtelenek felelősséggel megélni magyar állampolgárságukat, és életidejüket. Mert, ha ismernék hogy a szépapjuk, ükapjuk, vagy dédanyjuk történetét, azt, hogy melyik őse hogy halt bele a háborús- ideológiás harcokba, illetve hogyan élte túl az I. v. a II. világháborút, vagy a proletárdiktatúrát...akkor talán okulhatna őseik sorsából és kialakíthatna egy olyan életfelfogást, amelyikkel megszülethet benne egy olyan életprogram igénye, amihez hozzáadhatná a szavazófülkében a szavazatát... Vagyis FELELŐSSÉGGEL TUDNA VÁLASZ-TANI!!!

Ekkor már nem is lenne szükség arra, hogy törvényileg tegyük
kötelezővé a választásokon való részvételt! Abban a szavazásban úgysincs köszönet, amit a ,,TUDATLANSÁG" és ,,FÉLISMERET" motivál!!!
Amit, viszont olyan nagyon helyesnek tartanak a mai napig a hatalomban lévők. Mint például, ennek a ,,visszaemlékezésnek" a szerzője: http://furaila.xfree.hu/212714

Bóna Mária Ilona

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2013.03 2013. április 2013.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 7 db bejegyzés
e év: 107 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 413
  • e Hét: 690
  • e Hónap: 9294
  • e Év: 45235
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.