Belépés
faciendum.blog.xfree.hu
"Fordítsd az arcodat a nap felé, és minden árnyék mögéd kerül." HELEN KELLER dr Szűcs Ildikó
1961.01.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Boszniaia nap piramis
  2013-04-23 22:16:52, kedd
 
  Világszenzáció!

Világszenzáció látott napvilágot a tegnapi nap folyamán!
A világ legrégebbi ismert piramisáról tudniillik most már 100%-os bizonyossággal kijelenthetjük, hogy a hun-magyarok, azaz elődeink, a mag (tudás) urai építették.

A hüledezéskeltő hír röviden ismertetve a következő: a szénizotópos mérések alapján 34.000 !!! évesre saccolt híres boszniai Nap Piramisban székely-magyar rovásírással íródott feliratokat találtak a szláv kutatók, s már egyértelműen azonosítottak húsz rovásbetűt is,.. melyek egy az egyben megegyeznek a manapság általunk is ismert székely ABC jeleinek vonásaival.
A helyi régészek azonnal kapcsolatba léptek a rovásírás-kutatás honi mestereivel, nemsokára pedig megindul a rendkívüli izgalmat, s talán historikus paradigmaváltást hozó pontos vizsgálódás. Remélhetőleg nem fogják elhallgatni, eltüntetni a valós eredetünket ország-világ elé táró, kárpát-medencei életterünk ősiségét bizonyító táblákat és rovásmaradványokat.
Ősink legnagyobb fennmaradt csodája: a hun-magyar Nap Piramis Boszniában A monumentalitásával szemeket lenyűgöző Kínai Nagy Fal alig több, mint kétezer éves, a gízai piramisok még nincsenek ötezer évesek, s a Stonehenge kövei is csak maximum pár évszázaddal idősebbek Egyiptom csodáinál. A mi pompázatos piramisunk azonban közel 30.000 !!! évet ver az összes előbb felsorolt földi remekre, ami egyenesen lenyűgöző, nemzeti büszkeségünket
sokszorosára duzzasztó adat. A nonplusszultra pedig a megtalált rovásírás kora.
A hivatalos "tudomány" szerint a legrégebbi ismert írás Mezopotámia területéről származik, s az i.e. IV. évezred végén, avagy az i.e. III. évezred elején alakulhatott ki. Erre előkerül egy amazoknál majd tízszer ősibb székely rovásírás... Félő azonban, hogy a mai liberális nevelés atyaúristenei elhallgatják ezt a szenzációs felfedezést.

A legrégibb ismert földi írás!!!
Szeretném, ha a magyar őstörténet nem Árpádnál, esetleg az "uráli
őshaza" felemlegetésénél kezdődne, hanem a Kárpát-medence hungár életterének ősiségénél. Szeretném, ha a históriaoktatás szempontjából fontos tankönyvek címoldalán a Nap Piramis, valamint a rovásírás virítana, s ugyancsak ezen magyar csodák ismertetésével kezdődne a történelemtanítás a fiatal magyar gyerekek számára. Várom a Nap Piramis kutatásának újabb eredményeit, s bízom továbbra is a szebb magyar jövőben!






 
 
0 komment , kategória:  tudomány  
fogkrém házilag
  2013-04-23 21:17:27, kedd
 
 


Már nagyon régen kacérkodom a gondolattal, hogy készítek fogkrémet is, mert a fluor mentes fogkrémek ára az egekbe tört, ráadásul még mindig van bennük egy csomó olyan anyag, amiről fogalmam sincs, mi célt szolgál.... Valószínűleg nem az egészségemet ;)
Egy nagyon egyszerű, régen bevált receptet próbáltam ki, és az eredmény mesés!!! Miért halogattam idáig????

Íme a pofon egyszerű recept!

Hozzávalók:
100 gramm szódabikarbóna
100 gramm kaolin por
és annyi 3%-os gyógyszertári hidrogén-peroxid, amennyitől krémes állagot vesz fel.

Ezután ízesítheted kedved szerint. Ha van még friss menta, fodormenta, zsálya, citromfű a kertben, nosza, rajta, apríts bele egy picit.;) Télen megteszi a gyógyszertári tisztaságú citromolaj, vagy mentaolaj, (ha nem eszel épp homeopátiás bogyókat ;) )
A képen látható fogkrémbe citromos illóolajat tettem 2 cseppet! Mennyei az íze, és naná, hogy azonnal kipróbáltam.... istenien tisztít ♥ Mérgezett kistestvéreitől ezennel érzékeny búcsút veszünk
 
 
0 komment , kategória:  hasznos   
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2013.03 2013. április 2013.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 56 db bejegyzés
e év: 776 db bejegyzés
Összes: 7620 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 67
  • e Hét: 213
  • e Hónap: 1205
  • e Év: 32934
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.