Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Kohut Katalin: Varázslat
  2013-04-04 18:21:02, csütörtök
 
  Kohut Katalin: Varázslat

A tűzvarázsló uralkodott az emberek felett. Ismerte a karmikus szülöttek előző életeit, ezért bűneiket nem nem viselték tovább, a legszerencsésebb körülmények közé, szerető családba születtették meg őket, s onnan egyengették útjaikat, hogy híres-nevesek legyenek szerte a világon. A világ leggazdagabbjai is sajátjai, neki köszönhetik pompájukat, csodás életüket.
Ugyanakkor pár népcsoport tagjával együtt, akik meghívták a tűzvarázslót népeik megsegítésére közösen gyűlölték az embereket, így a huszadik század elejétől a legnagyobb titokban számolták fel őket, mint a természettel együtt élő tiszta szívű élőlényeket. Ellenségükké váltak a bűn nélküli, szépséges, ugyanakkor védekezésre képtelen emberkék, nemcsak a becsületességük, szorgalmuk, szépségük, felelősség tudatuk miatt váltak célpontokká, hanem öröklött tehetségeik miatt is.

Annát kicsi korától akadályozták mindenben, ha énekelt, megbénította a hangját a tűzvarázsló, ha szeretett valakit, nemsokára tragikus hirtelenséggel meghalt. Aratott a halál a kislány körül, őt nem szerethette senki, mindenkinek meg kellett aláznia, lenéznie. Mindenkitől és mindentől elpörölte őt, ,,égtől és földtől, minden kardvillanástól", koroktól, éjszakáktól, senkié sem lehetett.

Ilyen nehéz, érthetetlen élet közepén találkozott a főorvossal, akivel első látásra szerelem jött létre, akivel mindenben egyetértettek, akivel egymás gondolatait is értették.
A tűzvarázsló azonnal megszállta Anna testét és a maga mocskos módszereivel elválasztotta a főorvostól. Anna nem tudott bemenni hozzá, mert elektromosságok vették körül, testét hatalmas tűzaura vette körül, a tűzvarázsló úgy vezette, mint egy bábot, ha akarta szemét szerelmesen negédessé varázsolta, a gondolataiba is mélyen bevéste magát, uralta Anna egész testét. Búcsúzáskor így szólt a főorvos szemmel látható fájdalmak között könnycseppel a szeme alatt:
- A kislány megy az erdőbe, találkozik a rókával, a farkassal - s itt nagyot sóhajtott - és a turulmadárral, majd a kígyóval, aki megszereti őt és mindhármukat megöli.
Utolsó viziten rápillantott jelentőségteljesen Anna szájára, majd a száradó fehérneműre, s a szívére.
Anna természetesen nem értette a szimbolikákat, nem tudhatta, hogy ezek az állatnevek valódi népcsoportokat jelentenek. Már ekkor túl volt élete nehezén, azt gondolta, jön a segítség, a megmentő a főorvos személyében, aki soha nem fogja őt elhagyni.
Nemsokára találkozott a rókával, egy orvos volt. A szentlelki hegy tetején megcsókolta Annát, valóban megszerette, de segíteni a megszállott lányon ő sem tudott.
Következő, a farkas szerelőnek öltözve jelentkezett, ő a maga különös módján szerette meg, magáévá akarta tenni a lányt, megdicsérte csipke fehérneműjét. Ekkor Annának eszébe jutott a második figyelmeztetés.
Harmadik eset fekvés közben történt. Úgy érezte, valami leszállt a szívére, s csodálatos érzés kerítette hatalmába. Mivel csak az orvosra gondolt, azt hitte, ő az, a lelkével jött megölelni őt. Attól fogva Anna egész nap lelkével ölelkezett a léleknek gondolt, mely reá szállott. Ez volt a varjú, amit turulnak nevezett a főorvos.
- Hát szeretsz engem, mondd, szerelmem? Észrevetted azt is, hogy a nyelveket azért nem tudtam megtanulni, mert akadályoztatva voltam mindenben. Kedvesem, nem is tudom, hogyan szólítsalak, engem még soha senki nem szeretett, megtiltotta a hatalom, nekem nem jár, csak a nyomor, a kiszolgáltatottság. Szeretlek és várok rád, jöjj el, légy a társam a jövőben! Óh, ölelj vadul, hadd áramoljon a gyönyör lelkemből testem minden porcikájába!
A tűzvarázslót boldoggá tette a tudat, hogy Annát ennyire megalázta, azt hitte, a főorvossal szerelmeskedik.

Egyik nap jógázni akart és hörgő hangok hagyták el a száját. Így lépett be a kígyó az életébe. Ekkor beszállították a kórházba, az elfekvőbe, ahol olyan injekciót kapott, amitől többé nem tudott magáról az amúgy is megszállottság alatt lévő csodálatos teremtés. Mindenki irigykedett rá, nemcsak a külseje, a hangja miatt is. Kislányos termete dagadni kezdett, először a dereka térfogata nőtt meg, majd mesterséges klimaxot állítottak elő egy másik injekcióval. Mindenkit megterhelt a hír, hogy Annát az orvosok legyógyszerezték és tönkre tették.
Találkozásuk a főorvossal már teljesen érzelem nélküli volt. Ő is pszichiátriára került, leszázalékolták. Már nem ismerte meg Annát, olyan iszonyatokon ment végig a tőle való elpörölés közben, hogy teljesen lemondott Anna megsegítéséről, nem tudott semmit sem tenni sorsa jobbá fordításában. A tűzvarázsló népe tombolni kezdett, tovább emelte a karmikus szülötteket, fertelmeseket szerte a világon.


2013. április 4.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2013.03 2013. április 2013.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 17 db bejegyzés
e év: 329 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 588
  • e Hét: 1737
  • e Hónap: 7978
  • e Év: 60244
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.