Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 23 
A király meztelen
  2013-04-06 22:39:37, szombat
 
 

A király meztelen

Miért nem jelenthetjük ki mindannyian egyszerre, hogy a király láthatatlan ruhája nem is létezik ? Miért kell hazudjunk folyamatosan a láthatatlannak vélt pénzoligarchia szabályai szerint ? Mi akadályozza meg Amerikát, hogy semmissé tegye a FED által jogtalanul bitorolt pénzkibocsátási jogot, és eltörölje mindenkinek a magán bankrendszer által felhalmozott adósságát ? Mindössze vissza kellene, hogy vegye alkotmányos jogait a kongresszus, majd hazaárulás vádjával őrizetbe venne mindenkit, aki ennek a cionista összeesküvésnek részét alkotta .

Mit tehetne Izrael műállam az USA hadserege nélkül a világgal szemben ? Abban a pillanatban megszünne ez a globális őrület, ami fojtogat bennünket már vagy néhány száz éve . Angol forradalom, majd a francia, orosz, spanyol és sorolhatnám napestig aljas tevékenységeit annak a körnek, kik kiválasztottságtudatukban nem bírnak magukkal . Amerika lesz az első, s vele az EU is darabjaira hullik, visszaáll magától minden, amit erőszakkal robbantottak szét a múlt század háborúit követően .

Mi lenne, ha Izrael ragaszkodna fenyegetéséhez, és reáküldené atomtöltetű rakétáit a maguk által létrehozott nagyvárosokra ? Azonnal létrejönne régvárt óhajuk, s csak félmilliárd ember maradna a földön . Bár ez is megkérdőjelezhető, mert India és Kína népessége belakja egész országuk területét . Talán az USA nagyvárosaiba koncentrált tömeg sinylené meg legjobban ezt a nagyszájú fenyegetésnek tartott bolhaugatást . Amerika nélkül nem létezne Izrael sem . Hatalmuk elmúltával végetérne e föld nevezetű bolygó kizsákmányolása is .

Rengeteg találmány fekszik félretéve az olajlobby porlepte polcain, akik saját érdeküket előtérbe helyezve, szennyezik bolygónkat, miközben megoldható lenne egy globális méretű, haszonmentes szolgáltatásrendszer kiépítése is . Csak akarat kellene hozzá . Tesla ötletét meg lehet valósítani . Az eladósítás fegyverétől megbénult emberiség, képtelen cselekedni, pedig már rájöttek rég arra, hogy a király meztelen . Állnak még mindig a túlméretezett bankár-paloták, amelyeket elfelejtettek lerombolni a vörös csapatok, amikor királyok, hercegek, grófok ellen uszították őket . Itt az idő arra, hogy lezárják a sátán zsinagógájának a ténykedéseit, akik magánhadseregükben bízva elhatárolódtak még a józan észtől is .

Amerikát már csak a költségvetés által megszavazott hadikiadásai tartják életben, hiszen egymaga annyit költ háborúskodásra, mint az őt követő harmincöt állam együttvéve . Mit gondoltok kik adják nekik ezt a horribilis összeget csak azért, hogy a zsidók ellenségeit hajkurásszák ? A bankok mögött álló érdekközösség, akik minden multinacionális korporációnak a többségi tulajdonát élvezik, s ezzel irányítási jogot tudnak felettük . Egyszerű kormányrendelettel államosítani lehetne minden ország területén ezeket az arcnélküli óriásvállalatokat, amelyek felfuvalkodottságukban nagyobb hatalomra tettek szert látszólag, mint maga az állam, amelynek keretein belűl működnek . Miként irányíthatja az egér az elefántot ? Ezért nem lépett fel ellenük ezideig senki . Az EU államai nyomorognak az EU Központi bankjának döntései miatt, akik az IMF-el karöltve ellehetetlenítik földünk pénzrendszerét . Nemzetek európája, Európa nemzetei tisztítsátok meg végre Istenasszonyukat a reáhordozott fekete iszaptól ! Mivé lett a fehér ember kontinense, a kereszténység kétezeréves birodalma, a kaukázusi ember felügyelete nélkül ?

Azonnal nyilvánosságra kellene hozni Ford művét a nemzetközi maffiáról, de Hitler Harcát se feledje az, ki tájékozódni szeretne korunk problémáiról . Ne feledjük, hogy a könyvégetők indexre tettek minden olyan művet, amelyek számukra veszélyesnek nyilvánultak, ami a www.betiltva.hu oldalon mégis megtalálható . Fenntarthatatlan, hogy nyomorúságunk okozóiról még beszélnünk sem szabad ! Szólásszabadságért kiáltoznak, de nekünk tiltják azt, amit mondani akarunk ! A vélemény nyilvánítás joga, a szólás szabadságával együtt nekünk is jár, nem csak egy kisebbség által kisajátított polkorrekt nézetet valló csoportnak .

Amerikának lépnie kell, amiként Horthy kormányzó is megszervezte csapatait, amikor elzavarta a csatornákból felgyűlemlett rágcsálókat . Nem hagyhatjuk tovább ennek a művilágnak a garázdálkodásait, ami népvándorlás szintjére emelte a nyomorúságot, amit újkori háborúival hozott a világra . Anglia feketéit maguknak köszönhetik, amikor belementek világhatalmi hóbortjukat követve a kereskedők játékaiba . Amerika bár nyert a nagy háborúk során, de őt magát is eladósították annyira, hogy a kétpárti egypártrendszere szinte megfojtja . 20 trillió dolláros adóságuk van a saját bankjuk felé . Őrület !

Amerikának, s vele együtt az egész emberiségnek lépnie kell, mert ez a kígyó nem nyugszik egészen addig, amíg el nem pusztítja riválisait . Félszáz évre kitiltották ezeket az uzsorásokat Angliából, de Franciaországból, sőt hazánkból is többször, de mindig visszajöttek a nyitva felejtett hátsó ajtón . Amikor Ford azt írta, hogy a világ ötven leggazdagabb bankárját börtönbe kell zárni, nem sokat tévedett . Száz év elmúltával is ugyanezek a bankárcsaládok terrorizálják az egész emberiséget úgy, hogy kicsalják tőlük a vagyonukat .

Adósrabszolgaságban élünk, de ennek nem kellene így lennie ! A magyar költségvetés közel öt százaléka megy el csak kamatfizetésekre olyan adósság után, amit még az általuk reánk erőltetett vörös diktatúrától örököltünk . Legyen már vége ennek a képtelenségnek ! Mondja már ki valaki végre, hogy a király meztelen . Nem csak, hogy a ruhája nem létezik, hanem ő maga is tisztán látható, érezhető, minden rút megnyilvánulásában . Ahogyan látszanak a levegőből előállított pénzeken felhúzott óriási metropoliszok, úgy látszik ki a pata is a baránybőr alól . Már csak Amerikára számíthatunk, hogy rendet tegyenek végre az ország alkotmányában foglaltak szerint .

1776 május elsején alakult meg a világkormányt képező Illuminátusok szervezete, akik a mai napig aktívak maradtak titkos tagságuk fedezékében . A reserve dollár bankjegyeken lévő piramisok alján látható ez a római szám, ami a jogrendszerüket biztosító birodalomra is mutat egyben . Május elseje . Éljen ! Ezen a napon hozták létre a vörös pajzsos ember segítségével ezt a világfelforgató mozgalmat . Ezért lobogtak vörös zászlók mindenhol ezen a napon, nem csak a volt kommunista országokban, hanem a Nyugat minden államában . Elképzelhetetlen ugye, de mindenhol jelen van ez a róth schild, ez a vörös pajzs, ami lehetetlenné tette mára az életünket . Amerika ! Rajta ! Ébresztő ! S veled együtt az egész világ felébred majd .

VGB



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Legyen iskoláinkban végre kötelező tananyag Tormay Cécile
  2013-04-06 22:34:02, szombat
 
 


Legyen iskoláinkban végre kötelező tananyag Tormay Cécile Bujdosó könyve!
2013. április 02. 12:14
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

tormayc_03.jpgHetvenhat éve, 1937. április 2-án hunyt el Tormay Cécile, aki ha semmi mást nem hagyott volna az utókorra, mint a Károlyi Mihály és Kohn (Kun) Béla általi országvesztés történetét megrázó erővel megörökítő Bujdosó könyvet, akkor is beírta volna nevét örökre irodalmunkba. Nem tudjuk már, hányszor írtuk le, de gyanítjuk, nem elégszer, ezért mostani megemlékezésünk alkalmával is megismételjük: amíg történelmünk jelen állapotunkhoz vezető ezen időszakát nem Tormay Cécile Bujdosó könyve alapján tanítják, aligha beszélhetünk hazánkban nemzeti oktatáspolitikáról.
Ami a Divina Commedia Dante, a Toldi-trilógia Arany, Az ember tragédiája Madách életművében, az a Bujdosó könyv az övében. Amikor az 1939 és 1945 között megjelent Nemzeti Könyvtár című népszerű kiadványsorozatban összeállítás jelent meg belőle, annak szerkesztője, Molnár Sándor is hangsúlyozta, hogy elbeszélésekben, regényekben sem szerény életművéből mégis ez magasodik ki leginkább:

,,Válságos idők kortörténete, egy törékeny asszonyi lélek drámai vallomása az októberi őszirózsás forradalomról és a magyarországi kommunizmus rémuralmáról. A történetíró pontosságával és lelkiismeretességével s az író tehetségével rögzíti le a két forradalom lázas napjainak eseményeit. A magyar írónőnek ez a híres könyve sokat bujdosott, míg napvilágra került. Sikerét legjobban bizonyítja az, hogy több nyugat-európai nyelvre is lefordították. A könyv hatása alatt az amerikai hatóságok nem is engedték partra szállni Károlyi Mihályt, amikor szökése után az Egyesült Államokba készült. Az angol kiadás is teljes egészében elfogyott, Párizsban röviddel a háború után jelent meg a könyv. ,,El vagyok készülve arra -
írta egyik francia fordítója Tormay Cécile-nek -, hogy a zsidó sajtó megtámad érte, de ezt sem bánom. Ha Franciaországban tovább hagyták volna dolgozni a kommunistákat, kiket Moszkva pénzel, jó néhány Kun Bélája volna ma az országnak"."

Se seri, se száma mindazon égre kiáltó bűnöknek, amit ne követtek volna el Károlyi Mihály és Kun (Kohn) Béla uralma alatt. A Nagy Magyarországot ábrázoló térképeket zsidó gyermekek sározták be, köpték le, azt mondva, ,,ország sincs, haza sincs". Máskor pedig pesti orfeumdallammal azt énekelték, hogy ,,Apám, anyám, dögölj meg!". Mindeközben Kohn (Kun) Béla Szent Koronánkat külföldi antikváriusoknak akarta eladni. Az úrnapi körmenetekben belementek autóval a tömegbe, belőttek a templomokba, a szentségtartót leköpték. Bizalmasan közölték az óvónőkkel, hogy a gyermekeket édesanyjuktól el kell távolítaniuk, feleslegessé kell tennie a családot. A játékszer is közös, feledje el a gyermek a magántulajdon bűnét. A leány-internátusok hálószobáiban fiatal zsidó tanítók aludtak, hogy a növendékek megszokják a férfiak jelenlétét. A közös fürdőkbe zsidó orvostanhallgatók kísérték őket, hogy a szemérmet nevetségessé tegyék. A magyar irodalmat törölték a tantárgyak közül. Az új tankönyvekben azt hirdették, hogy ,,Hunyadi János szemfényvesztő, Mátyás király a legnagyobb csaló, Pázmány Péter gazember".

Nem tudjuk már, hányszor írtuk le, de gyanítjuk, nem elégszer, ezért mostani megemlékezésünk alkalmával is megismételjük: amíg történelmünk jelen állapotunkhoz vezető ezen időszakát nem Tormay Cécile Bujdosó könyve alapján tanítják, aligha beszélhetünk hazánkban nemzeti oktatáspolitikáról.


http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=63359
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hogyan jutottunk idáig?
  2013-04-06 22:32:06, szombat
 
 
Hogyan jutottunk idáig?

Amikor az átlagember fölteszi ezt a kérdést és válaszokat keres a romló gazdasági állapotokra és az egyre élhetetlenebbé váló 89'-es kapitalista politikai rendszer anomáliáira, nehéz egyértelmű diagnózisokat felállítania. Ha a problémák gyökerét csupán a belpolitikai térfélen keresnénk, nem értenénk meg azokat a világpolitikai összefüggéseket, amelyek meghatározták és jelenleg is meghatározzák hazánk sorsát és mozgásterét a nagy geopolitikai játszótéren.

Részlet egy internetes bejegyzésből:

Volt egy korszak, amit ma oly sokan átkoznak, amikor a faluban volt munka, nem csak a csókosoknak a narancsbárók földjén, hanem mindenkinek. Akkor apánk és anyánk hajnalban kelt, mert várta őket a tsz vagy a gyár a városban. Amit megkerestek, az nem csak arra volt elég, hogy lassan éhen dögöljenek, hanem neveltek minket tisztességgel, házat építettek és boldogultak. Lehet, hogy csak zsigulit vagy trabantot tudtak venni, de azzal legalább kirándulni, sőt nyaralni jártunk. Ma ha van is autó, egy havi fizetés rámegy a tankolásra, az adókra. Nyaralásról a mi gyerekünk szinte azt sem tudja micsoda, irigykedve nézi a mi gyerekkori képeinket és kérdezi, hogy hol jártunk, ők miért nem juthatnak el oda és mi összeszorult gyomorral beszélünk nekik a hitelekről, a munkanélküliségről, arról, hogy egyszer talán jobb lesz. Aztán lassan felnőnek úgy, hogy a felét sem kapják meg annak, amit mi kaptunk és mi csak szégyellni tudjuk magunkat amiatt, hogy nem tudtunk nekik olyan gyermekkort biztosítani, amiben nekünk részünk lehetett. Mi történt? Elrontottunk valamit? Mi vagyunk a hibásak? Sorra tesszük fel magunknak a kérdéseket, de választ nem kapunk. Csak azt látjuk, hogy ez az ország egy szörnyű zsákutcában van és legrútabb helyzetben a magyar falu van, ahol semmi, de semmi kiút nincs a reménytelenségből. Aki tudott elmenekült, aki maradt lassú pusztulásra van ítélve. Van kiút?

Magyarországot elárulták és kirabolták

Ha röviden kívánjuk összefoglalni az elmúlt 23 év krónikáját, akkor minden bizonnyal ez a tömör és sommás kijelentés kifejezi a lényeget. A 89'-es modellváltás és az eltelt több mint két évtized nagyobb kárt okozott, mint a korábbi háborúk, és nem csak anyagi, gazdasági értelemben, hanem morális és szellemi vonatkozásban egyaránt, az emberi veszteségről már nem is beszélve.

Ma még felmérni is nehéz az okozott pusztítás mértékét, pedig sem hagyományos értelemben vett háború, sem fegyveres belső konfliktus, de még olyan mérvű természeti katasztrófa (például a Japánt ért katasztrófa) sem történt, ami ezt az állapotot indokolttá tenné. A belső árulás és a hazai atlantisták aknamunkája, melynek során kiszolgáltatták az országot a nyugati imperialistáknak nem történhetett volna meg a gorbacsovi árulás nélkül (a nyugati szabadkőművesség azóta is dicsérgeti Gorbacsovot), melynek során a szovjet államvezetésben teret nyert atlantista lobbi átengedte Rothschildéknak az egész közép-kelet-európai térséget.

Rothschildék kifutófiúja és ügyintézője Soros György, és a CIA készítette elő a magyarországi 'demokratikus ellenzéket' a politikai vezetőszerepre, így a jelenlegi kormánypárt vezető káderei is a nyolcvanas években általuk kerültek kiválogatásra. Az első, immár több párt létrehozásával lebonyolított választás előtt Soros György szervezte meg (hazai - szándékosan nem magyart írunk - részről a néhai szdsz-es Tardos Márton, a Kékszalag bizottság oszlopos tagja koordinálta) azt a londoni találkozót, amelynek során a kormányalakításra esélyes új pártok gazdasági szakértői találkoztak a Warburg és Rothschild bankházak képviselőivel. Ezen a találkozón tudomására hozták hazánk leendő politikai vezetőinek (tehát az összes győzelemre esélyes euroatlanti alapállású politikai pártnak), hogy az államadósság elengedésének kérdését nem tehetik sem választási, sem későbbi gazdasági programjuk részévé. Továbbá kifejezték arra vonatkozó igényüket is, hogy a teljes magyar állami vagyon megszerzését lehetővé kell tennie bármelyik hatalomra kerülő magyarországi politikai erőnek.

Figyelemreméltó, hogy ennek a találkozónak a résztvevői, teljes mértékben magánemberként utaztak Londonba, hiszen a választások előtt semmilyen állami vezetői, vagy gazdasági vezetői tisztséggel nem rendelkeztek, így elmondhatjuk, hogy egy magánmegbeszélésen döntöttek Magyarország későbbi sorsáról.

Az úgynevezett nemzeti oldalon népszerű elképzelés az, hogy Magyarország valamilyen misztikus, vagy kabalisztikus okból van az atlantista gyarmatosítás célkeresztjében, de ha figyelemmel kísérjük a közeli térségünk eseményeit és folyamatait észre kell vennünk, hogy ilyen vonatkozásban nem vagyunk különleges helyzetben, mivel a szovjet-orosz érdekszféra visszahúzódásával a térség más országaiban is hasonló átmentek történtek. A különbségek csupán a helyi sajátosságokból adódó különbözőségekben figyelhetők meg, amelyeknek a legdrasztikusabb példája a Jugoszlávia ellen indított NATO terrorháborúban csúcsosodott ki.

Jugoszlávia szétdarabolásáról és a nyugati atlantista érdekszférába való integrálásáról ugyanazok az erőközpontok döntöttek a kilencvenes évek elején, amelyek a fent említett magyarországi küldöttséget is Londonba hívták. Ennek szemléltetésére megosztunk olvasóinkkal egy interjú részletet, amely néhány hónappal ezelőtt az orosz sajtóban került publikálásra. Az interjúalany Borka Vučić, korábban Jugoszlávia Központi Bankjának elnöke és pénzügyminiszter volt.

- Jugoszlávia egyik pénzügyi vezetője, az Angol-jugoszláv Bank elnöke voltam, amelyet 1979-ben alapítottak, és Londonban működött. Összesen hét bankot alapítottam jugoszláv és külföldi tőkével Londonban, Párizsban, Frankfurtban, Bécsben, New Yorkban. Aztán a kilencvenes évek elején engem sürgősen Londonba hívtak meg, és közölték, hogy az USA és Nagy-Britannia meg akarja szüntetni a vegyes bankokat, és ki akarja vonni belőlük tőkéjüket. Az USA elhatározta, hogy szét kell darabolni Jugoszláviát, és adóst csinált belőlünk. Mindent megtettek, hogy tönkretegyék az iparunkat, hogy ne legyenek olyan termékeink, amelyeket ajánlani tudnánk külföldi fogyasztóknak. Exportunk nem volt, ami nagy adóssághoz vezetett. Ez volt a banki háború: el akarták pusztítani a szerb gazdaságot, felháborodást kelteni az emberek körében, akik elvesztették a munkahelyüket.

A pénzügyi blokád után - a Nyugat támogatása mellett - már igazi háború folyt a Balkánon. Borka Vučić így látta ezeket az eseményeket.

- Az 1991-es háború, aztán a boszniai háború és az 1999-es NATO-agresszió végleg tönkre tette hazánkat. Mindegyik nemzet saját sarkába húzódott, az emberek nem tudtak normálisan dolgozni. Sok szerb elveszítette földjét Boszniában, Horvátországban, Koszovóban, és nincstelen menekültté lett. 1999-ben a NATO-katonák nemcsak az ország infrastruktúráját semmisítették meg, hanem gyerekeket is öltek meg. 1999 májusában egy pilóta rakétával lőtt két lányra, akik a Varvarinszki hídon át templomba mentek. Akkor megölték Jugoszlávia egyik legjobb matematikusát, aki több nemzetközi versenyen győzött. Még nem tudjuk pontosan, milyen károkat okozott a NATO-bombázás, de most egyre több ember szenved a vérrákban, sok a beteg gyermek, pótolhatatlan genetikai kárt okoztak a nemzetnek, aminek következményeit még sokáig érezni fogjuk.

Ez az interjú 2009 tavaszán, Belgrádban készült. Néhány hónappal ezután Borka Vučić tragikusan, egy autóbalesetben halt meg. Ez 2009. augusztus 1-én Nis város közelében történt.

Ha a Jugoszlávia és Magyarország nyugati gyarmatosítása közötti különbözőségeket keressük, ez abban nyilvánul meg, hogy amíg Magyarország Közép-Európa legnagyobb zsidó-ólja és így jó táptalajnak ígérkezett a liberális nyugatos és euroatlanti szellemiség befogadására (a társadalom megdolgozása szempontjából a véleményformáló pozíciókban is túl vannak reprezentálva), addig Jugoszlávia és azon belül Szerbia kevésbé fertőződött ettől a népségtől, erősen nacionalista és militarista beállítottságú lakossággal rendelkezett abban az időben - tehát hazánkhoz hasonlóan politikai és gazdasági úton, 'puha' gyarmatosítással nem volt legyőzhető, ezért polgárháborút kellett kirobbantani a területén, szét kellett darabolni, és a NATO légi-terror hadműveletét kellett alkalmazni a legyőzéséhez és behódoltatásához. Így a végeredmény hasonló lesz a magyarországihoz, csupán több lépcsőfokban és hosszabb idő alatt kerül megvalósításra.

A jelen

Hazánkban a '89-es modellváltás után eltelt két évtizedben kialakult az a jelenleg fennálló politikai váltógazdaság, melynek során a protest szavazatok megszerzése által egymást váltogató radikális és mérsékelt atlantista pártok helytartóként működtetik a demokratikusnak nevezett kamatgyarmatot. Ahol az állami vagyon jórészt eladva, az államadósság kifizethetetlen szinten, saját termelés nincs, az ipari termelő és feldolgozó szféra szétverve, az összfegyvernemi harc megvívására alkalmas haderő fölszámolva, széthulló szociális háló és egészségügyi rendszer, katasztrofális színvonalú oktatás, eladósított vagy kilakoltatás előtt álló családok, megfizethetetlen üzemanyagárak és adóterhek, kilátástalan jövő - ez jellemzi az atlantisták elmúlt két évtizedes országlását.

Visszatekintve a korábbi államszocialista rendszerre, ahol a társadalmi béke és igazságosság valóban magasabb, sőt, összehasonlíthatatlanul magasabb szinten állt a mai viszonyokhoz képest, és a megtermelt javak újraelosztása sem alakított ki ennyire szélsőséges társadalmi különbségeket, érthető módon nosztalgiát ébreszt azokban a korosztályokban, amelyek életük egy meghatározó részét akkor élték le. De meg kell értenie mindenkinek: ahogy a '89 előtti modell nem állítható helyre, úgy a '89 utáni sem tartható fent. A változás elkerülhetetlen és vagy békés úton, vagy kevésbé békés úton, de be fog következni. Mindazonáltal a jelenlegi euroatlanti politikai kultúrához tartozó politikai osztály erre a változtatásra alkalmatlan és egyúttal személyük elfogadhatatlan. Az ő idejük rövidesen lejár. Antall, Boross, Horn, Orbán, Medgyessy, Gyurcsány, Bajnai, és ismét Orbán - a történelemkönyvekben Magyarország egy dicstelen, cion-kapitalisták által megszállt korszakát fémjelző nevei lesznek.

A megoldással és a lehetséges terápiával a következőkben foglalkozunk.

Újszászi István - Hídfő.net



http://www.hidfo.net/2013/04/03/hogyan-jutottunk-idaig

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A görögöknek is elegük van a "roma kultúra értékeiből": az A
  2013-04-06 21:15:55, szombat
 
  2013-04-06. 20:24
A görögöknek is elegük van a "roma kultúra értékeiből": az Arany Hajnal segítségét kérte egy város lakossága

Görögországot is számos csapás sújtja: a globális finánctőke terrorja, a hazaáruló és korrupt politikai elit, az Európai Unió, a bevándorlók tömege, gazdasági válság, munkanélküliség. Az egymástól nem függetleníthető sorscsapásokat között ott találjuk továbbá a cigánybűnözést is, mellyel szemben a görög hatóságok szintén nem tudnak - részben nem is akarnak - hatékonyan fellépni.
A Spárta mellett található Trapezonti városának lakói az Aranay Hajnal nevű görög nemzeti párt spártai aktivistáihoz fordultak, mivel a helyi rendőrség képtelen megvédeni őket a cigánybűnözőkkel szemben. Az ősi, gyönyörű településen gyakoriak az erőszakos cselekmények, a rablások, a zaklatások. Nőknek nem tanácsos egyedül elhagyni az otthonukat, mert számtalan szexuális bűncselekmény történt az utóbbi hónapokban. A “politikailag korrekt" rendőrség tehetetlen, a politikusok pedig attól félnek, hogy törést szenved a karrierjük, amennyiben az EU és a “baloldali jogvédők" kedvenceihez hozzá mernek nyúlni. Ezért a városka lakóinak egy csoportja a spártai Arany Hajnal segítségét kérte.
Zoom
A nemzeti párt aktivistái meg is jelentek a helyszínen, és egy fórum keretében találkoztak a város lakóival. Az elkeseredett polgárok beszámoltak a növekvő bűnözésről, és elpanaszolták, hogy a cigányok tönkreteszik a gyönyörű történelmi várost, és a legalapvetőbb tisztasági és egészségügyi szabályokhoz sem tartják magukat. A fórum résztvevői éles szavakkal ítélték el a rendőrség tehetetlenkedését, arra ösztönözve honfitársaikat, hogy fogjanak össze, és védjék meg magukat a ,,ragadozókkal" szemben. Az Arany Hajnal aktivistái ígéretet tettek arra, hogy rendszeresen járőrözni fognak a városkának azon a részén, ahol a legtöbb bűncselekmény történik. A cigányok pedig fenyegetőznek, és ,,háborút" helyeztek kilátásba arra az esetre, ha a hazafias párt hívei megjelennének a településen.
Zoom
A jómódú körzetekben megtelepedett, a görögök mindennapi életével semmiféle kapcsolatot nem tartó ,,baloldali" pártok és személyiségek hisztérikusan reagáltak az Arany Hajnal fellépésére Trapezontiban. A ,,konzervatívok" az idehaza is jól ismert struccpolitikát folytatják, nagyokat hallgatnak, vagy a szokásos lózungokat ismételgetik. A cigánybűnözők terrorjától sújtott görögök bajaival pedig a hagyományos politikai elit nem foglalkozik.
Az elsősorban Romániából és Bulgáriából érkező cigányok egyre több gondot okoznak Nyugat-Európában is. Immár Németországból is egyre több helyről érkeznek hírek arról, hogy a cigányok beözönlése nyomán növekszik a bűnözés, a helyi lakosok pedig, ha tehetik, elmenekülnek az Európai Unió dédelgetett kedvencei elől.

(http://www.dailymail.co.uk/news/article-2290480/Romanian-migrants-blamed-rise-cr ime-German-town-Duisburg.html)

Perge Ottó - Xaameriki.wordpress.com nyomán


http://kuruc.info/r/4/110334/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Balog: "a roma kultúra szép arcát" kell nézni, nem a rossz h
  2013-04-06 21:12:54, szombat
 
  2013-04-06. 19:25
Balog: "a roma kultúra szép arcát" kell nézni, nem a rossz híreket

Az emberi erőforrások minisztere szerint "fontos, hogy megmutassák a roma kultúra szép arcát", és megüzenjék minden "jó szándékú magyarnak": "a romák itt vannak, ilyenek is, ezért ne azonosítsák őket a rossz hírekkel, előítéletekkel".
Balog Zoltán erről az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) által szervezett Cigánykerék - roma értékek fesztiválja gáláján beszélt szombaton Budapesten. Mint mondta, "vannak olyanok, akik nem érdekeltek az értékek, a valódi kultúra továbbadásában, akiknek lételemük, hogy megosztó ideológiák mögé bújva erőszakot szítsanak".
Hozzátette: a cigányoknak el kell hinniük, hogy "államalkotó tényezők", a "roma integráció mindenkinek közös érdeke". Az államnak meg kell védenie azokat, akiket fenyegetnek, és büntetnie kell azt, aki akár szóban, akár cselekedettel bánt, gyűlöletet kelt (kivéve persze, ha az magyarok ellen irányul - a szerk.). Friss: vajon ki erőszakos, ki szít gyűlöletet? - Cigányok pusztították el a csengeri temető száz sírját is
Farkas Flórián, az Országos Roma Önkormányzat elnöke a gálaműsoron azt mondta, 2013 "a cigányság sikeréve lesz", mert a kormányzattal közös vállalásoknak, a korábban kötött keretmegállapodásnak ebben az évben lesz a legérezhetőbb az eredménye.
(MTI nyomán)

http://kuruc.info/r/2/110332/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az oroszok elégedettek a perzsákkal
  2013-04-06 21:08:51, szombat
 
 

Az oroszok elégedettek a perzsákkal
2013. április 06. 17:53
Hunhír.info

Ismét eredménytelenül zárult a cionisták szemszögéből szombaton Almatiban a hatok és Teherán képviselőinek újabb tárgyalási fordulója az iráni atomprogramról. Szergej Rjabkov orosz külügyminiszter-helyettes ugyanakkor azt közölte, hogy határozott elmozdulás történt az eddigi tárgyalásokhoz képest.

A volt kazahsztáni fővárosban az ENSZ Biztonsági Tanácsának 5 állandó tagja (Egyesült Államok, Oroszország, Nagy-Britannia, Franciaország, Kína), valamint Németország megbízottai Catherine Ashtonnak, az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselőjének a vezetésével tárgyaltak Teherán képviselőivel arról: Irán léptessen életbe olyan "bizalomnövelő intézkedéseket", amelyek "meggyőznék" a cionistákat, hogy atomprogramja kizárólag békés célokat szolgál. Az orosz külügyminiszter határozott előrelépésnek minősítette a találkozót.

Valójában nincs is miről beszélni. Ha a zsidók rendelkezhetnek a térségben atomarzenállal, akkor mások is.

Hunhír.info - PressTV

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=63505
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Apáti: cigányok követték el a legnagyobb hazai sírgyalázást
  2013-04-06 21:03:09, szombat
 
  Apáti: cigányok követték el a legnagyobb hazai sírgyalázást
2013. április 06. 18:06
Hunhír.info

Tájékoztatok mindenkit arról, hogy a brutális, 50-100 sírra kiterjedő, csengeri temetőrongálást cigányok követték el. Az anyagi kár szerintem 10 milliós nagyságrendű, az erkölcsi kár felbecsülhetetlen - olvashatón Apáti István jobbikos honatya Facebook oldalán.

Személyesen győződtem meg az elmúlt évek talán legnagyobb hazai sírgyalázásáról. A gyanúsítottak gyermek-és fiatalkorúak. Nyilatkoztam, azonban sem a tv2, sem a hirtv nem adott le egyetlen másodpercet sem. Valahogy ez nem lepett meg - írja a politikus.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=63506
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Balog! mond ezt az agyonvertek, kiraboltak hozzátartozóinak!
  2013-04-06 20:57:44, szombat
 
  Balog! mond ezt az agyonvertek, kiraboltak hozzátartozóinak!
2013. április 06. 20:14
Hunhír.info

Az emberi erőforrások minisztere szerint fontos, hogy megmutassák a roma kultúra szép arcát, és megüzenjék minden "jó szándékú magyarnak": a romák itt vannak, ilyenek is, ezért ne azonosítsák őket a rossz hírekkel, előítéletekkel.

Balog Zoltán erről az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) által szervezett Cigánykerék - roma értékek fesztiválja gáláján beszélt szombaton Budapesten. Mint mondta, vannak olyanok, akik nem érdekeltek az értékek, a valódi kultúra továbbadásában, akiknek lételemük, hogy megosztó ideológiák mögé bújva erőszakot szítsanak.

Ha valakinek beverik a fejét, akkor nyújtsa oda a gyerekéét is, ugye, Balog, és ezt a mesét ki kajolja meg? Amíg nem határolódik el a cigányok jó része a rossztól, nincs miről beszélnünk.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=63509
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jön az államilag meghatározott idő
  2013-04-06 17:52:08, szombat
 
  Jön az államilag meghatározott idő

2013. április 4., csütörtök | Szerző: SobriJózsef

A kormány eltörölné a nyári időszámítást, mert ezzel is csak az energiacégek járnak jól - jelentette be Németh Szilárd, a Fidesz rezsicsökkentésért felelős politikusa.



,,Egy cikkben olvastam, hogy a nyári időszámítás 4 százalékos megtakarítást jelent a közüzemi fogyasztásokban. Rájöttem, hogy egyértelmű, kik szeretnék zsebrevágni ezt az extra profitot" - világított rá az összefüggésekre Németh, de szigorúan gyertyával. A kormány ezért eltörölné a bármilyen időszámítást, a pontos időt pedig a Belügyminisztérium SMS-ben közölné az emberekkel (kivéve persze a Telenor ügyfeleit).

,,Az időreform mellett felszólítanánk a Gyurcsány-Bajnai párost, hogy hagyjon fel a fűtésszámla-növelő időjárás gerjesztésével!" - üzent az ellenzéknek Németh, majd hozzátette: eddig 30 ezer aláírást gyűjtöttek nyugdíjasoktól különböző budapesti aluljárókban, a hideg elleni tiltakozásul.

Az állami idő ellen az LMP máris demonstrációt szervezett, a Parlament elé szállított toronyóráról viszont sajnos lefelejtették a láncot, így meghíúsult a képviselők próbálkozása.


http://hircsarda.blog.hu/2013/04/04/jon_az_allamilag_meghatarozott_ido
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Év végére megduplázódhat egyes élelmiszerek ára
  2013-04-06 17:39:18, szombat
 
  Év végére megduplázódhat egyes élelmiszerek ára
2013, április 6 - 17:07


Az ár- és a belvíz miatt kialakult súlyos helyzet nyomán egyes élelmiszerek ára az év végére száz százalékkal megemelkedhet - jelentette ki szakértői becslésekre hivatkozva a Jobbik országgyűlési képviselője szombati győri sajtótájékoztatóján.

Magyar Zoltán felidézte, hogy a Jobbik már korábban felvetette az alapvető élelmiszerek áfájának öt százalékra való csökkentését. Hozzátette, hogy álszentnek tartja a szocialisták hasonló javaslatát, hiszen nyolcéves kormányzásuk alatt bevezethettek volna ilyen jellegű intézkedéseket.

Magyar Zoltán bírálta a kormányt, mondván, az árvízhelyzetet könnyebben lehetne kezelni, ha a kabinet megfelelően készül egyebek mellett víztározók építésével vagy akár a csatornák közmunkával történő karbantartásával. Elismerte ugyanakkor, hogy a mostani rendkívüli időjárás politikai oldalaktól függetlenül bármilyen kormánynak nehézséget jelentene.

A Jobbik javaslatai közül kiemelte az úgynevezett fokgazdálkodás bevezetését. Mint rámutatott: ezzel a gazdálkodási móddal a csatornarendszereken keresztül az ár- és a belvizeket hasznosítani lehetne, így nem pazarolódna el a hatalmas tömegű víz - magyarázta. A Mosoni-Duna partján tartott sajtótájékoztatón Magyar Zoltán sürgette a Szigetköz problémájának megoldását is. Felidézte, hogy ezzel kapcsolatban nyolcvanezer aláírással fordultak a kormányhoz a helyiek.



MTI - alfahir.hu

http://alfahir.hu/ev_vegere_megduplazodhat_egyes_elelmiszerek_ara
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 23 
2013.03 2013. április 2013.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 467 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3789
  • e Hét: 9521
  • e Hónap: 20632
  • e Év: 174128
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.