Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 28 
„Viszont látásra! És jó felépülést, gyógyulást neked,
  2013-04-07 20:22:19, vasárnap
 
 
,,Viszont látásra! És jó felépülést, gyógyulást neked, Páva Saci!"
(Vujity Tvrtko)

A szerencsétlenül járt lánynak eltört az arccsontja, eltört az orrcsontja, testén több helyen zúzódások keletkeztek.

És most érzéketlen leszek!

A saját ismeretségi körömből legalább hat ember van, aki nem járt ilyen szerencsésen. Az egyiket vízbe fojtották. A másikat agyon verték. Volt, akit hatan vertek eszméletlenre, módszeres kegyetlenséggel. Olyan is akadt, akit megerőszakoltak, majd leköptek, és a nyakán bevágták a bőrt, ezzel figyelmeztetve, hogy ha feljelentést mer tenni, tovább vágják azt a nyakat.

Kemény fizikai munkával keresem a kenyeremet. Becsületesen fizetem az adót, banki tartozásom nincs. Szerintem teljes joggal teszem fel a kérdést: mi indokolja az országos hajtóvadászat költségeit? A TEK folyamatos megfigyelését a hozzátartozók házainál? A téves riasztások miatti, hiábavaló kommandós akciókat? Az útlezárásokat? A titkosszolgálati eszközökkel történő profilozást?

És vajon Tvrtko hány embertől köszönhetne el ugyanezekkel a szavakkal? Akik nem olyan szerencsések, hogy egy fideszes oligarcha családjába születtek bele...

Még egyszer mondom: ez nem a lányról szól. Megbocsáthatatlan, amit vele tettek. De még inkább megbocsáthatatlan ez a képmutató, álszent viselkedés!

Tehát a magam részéről:

MIELŐBBI GYÓGYULÁST, SACI! AZTÁN, AMIKOR MÁR RENDBEN LESZEL, BESZÉLGESS EL APÁDDAL, HOGY TESZETOSZA PÁRTJA TEGYEN VÉGRE VALAMIT AZ ERŐSZAK ELLEN, AMELYNEK UGYAN CSAK EGY RÉSZE A CIGÁNYBŰNÖZÉS, DE SAJNOS A LEGINKÁBB NÖVEKVŐ RÉSZE!
() Varga B. Tamás ()
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Meleg vagy hideg vagy
  2013-04-07 19:30:11, vasárnap
 
 
Meleg vagy hideg vagy

Mai világunk melegágya a pornográfiát is reánk erőszakoló kisebbség egyenlősdi politikája, amivel aberált betegeknek azonos jogokat biztosítanak a cigányokkal, nem beszélve az őshonos, erkölcsösen nevelt magyarokról . Amerikában a rontás nagyipari szinten folyik, ahol már tanítják a gyermekeknek a két apukát, és a két anyukát az ovodában, de az iskolai kurrikulum része a melegség korai elfogadtatása is . Mi meg csak nézünk ... Nem hiszünk a szemünknek, fülünknek egészen addig, mígnem az Andrássy úton végigvonaglani látjuk a beteglelküeket . A forgalom elől elzárt területen bátran ocsmánykodhatnak a homoszexuálisok, míg a homofób egyedeket kirekesztik a véleménynyílvánítás lehetősége alől .

Miért kell elviselnünk a másság százalékban is alig mérhető elferdüléseit egy olyan országban, ahol egyre kevesebb gyermek születik, sőt a politikailag korrekt beszéd rontást hordoz minden megnyilvánulásában ? Több mint 90%-ban az úgynevezett ,,haladó" baloldal kezében maradtak a televízió csatornák, rádióadók, újságok zöme, az internet különböző szolgáltatói, miközben a magyar nemzet igényeinek megfelelő tájékoztatás elmarad, azaz az ECHOTV és a HÍRTV egyes műsoraira szorítkozik csak . Ezek a csatornák is többnyire polkorrekt módon elégítik ki nézőiket, miközben a Barrikád, vagy Kurucinfo olvasóit leszélsőségesezik . A magyarság megnyilvánulásai Magyarországon nem lehetnek elég szélsőségesek, mert itt még egyelőre mi vagyunk itthon !

Mindenféle beteg gondolatot felkarolnak legrövidebb idő alatt azok, akik a művészetek különböző ágazataiért felelnek . Budapesten a szinházaink közül egyetlen egyet sajátított ki magának a kétharmados felhatalmazást szerző jobboldali párt, legalább is egy olyan nemzeti elkötelezettségű szinész kezébe adták az Új Szinházat, aki valóban szívén viseli a nemzet nevelését . A néhai Csurka István műveitől elhatárolódnak, mert a látnoki képességekkel rendelkező, az életében alaposan befeketített író elfogadhatatlan e véleménykisajátító birodalom számára . Nevetséges, hogy a cenzúra akadálytalanul folytatódhat ma is Európában, ahol a hitleri náci rezsim mintájára tiltják a másként gondolkodók megnyilvánulásait .

Egyébként az 1933-as év mindkét oldalon változást hozott, mert a gazdasági válsághelyzetet Amerikában sem voltak képesek kezelni . A New Deal, az Új Egyezmény után, valóban beindulhatott az ipari gépezet, amit a Reserve System nemzetellenes birodalma minden eszközzel akadályozott . A New Deal számukra a pénznyomtatás folytatását eredményezte, amivel véglegesen meghatározhatták az eljövendő világ sorsát . Miközben a horogkeresztet tűzzel-vassal próbálják kiirtani az emlékezetünkből, addig foggal s körömmel ragaszkodnak az általuk favorizált vörös csillag folytonosságához .

Micsoda balga népség ! Betiltani mértani szimbóliumokat politikai indíttatásból ! Kinek ártott az ősi napjelkép a zsidó világbirodalom építőit leszámítva ? Néhány kommunistának, akik a zsidólelkű bolsevizmus eszméit magukhoz vették, vagy néhány melegszívű buzeránsnak, akik között megint csak nagyobb számban szerepeltek zsidók, mint nem zsidók . Jehova tanuit is összeszedték munkatáborokba, mert veszélyesnek tartották Jehova e másik irányzatának terjedését a vallásszabadság nevében .

A szabadságeszme minden nemű elferdítése mögött zsidókat találunk ! Milyen érdekes, hogy a világ összlakosságának csak töredékét kitevő zsidóság mekkora többségben van a bankrendszerben, a kereskedelem meghatározásában, az oktatás legfelsőbb intézményeiben, a politika meghatározói között, az ügyvédek, jogászok, orvosok és újabban az irodalommal, könyvnyomtatással foglakozók közt is . A cenzúra működtetői ezek közül kerültek ki szinte minden országban, ahová ez a kaméleonszerű, ezernevű csoport betette lábát . Azonos jogokat követelnek látszólag, ami valójában többletjogokat jelent, hiszen kritizálni sem lehet ma már ezeket az újmagyar zsidókat, akik szinte megkérdőjelezik a magyar ember magyarságát is szemtelenül .

Régebben természetes volt, hogy összeírják az idegen nemzetiségű egyedeket egy adott ország területén, mint az 1910-es népszámláláskor, amikor közel egymillió zsidó származású magyar állapolgár élt velünk a Kárpátmedencében . Ma már saját hazát adományoztak nekik Palesztína területén, mint ahogyan Szlovákia is önállósodhatott, sőt az erdélyi románságnak is odadobtak néhány millió magyart, holott az így létrehozott nemzetiségek ott sem voltak kevesebben, mint a régi Magyarország hegyvonulatokkal és folyókkal körbehatárolt területén . Ki érti ezt ? Többletjogokat követelnek nálunk, miközben az országukban élő őslakosoknak semmiféle jogot nem biztosítanak, sőt közel tízméter magas keritéssel határolják el őket a saját földjeiktől, amelyeket zsidó telepesek jogtalanul megszállva tartanak .

Ha minden zsidót és cigányt olyan viszonyok között tartanának minden országban, mint amilyenek között ők tartják kisebbségeiket, akkor látná meg csak a világ ennek a problémának valóságát . De, még említeni sem merik ennek a népcsoportnak a nevét, és ha mégis, akkor is csak a vélt szenvedésük soha véget nem érő ájvékolását hallhatjuk . Európa szinte valamennyi nemzete megsinylette a XX-ik század nagy háborúit, amelyet a pénz urai robbantottak ki, feszültséget szítva az általuk támogatott nemzetiségek, mások területén élő tagjai között, a szabadkőműves hálózaton keresztül . Ennek az eredménye az a soha véget nem érő háború sorozat, amit a civilizációk határait átlépve provokáltak ki a láthatatlannak hitt, birodalomépítő erők .

Ideje lenne számarányuknak megfelelő jogokat biztosítani egyes csoportoknak, mielőtt erkölcsi romlásba kényszerítenék a világot . A másság eltér a többség normális alanyaitól, hiszen szaporodásra képtelen egyedeit, csak a közbeszédet megszálló kisebbség erőszakos megnyilvánulása tartja életben . Amikor egymillió ember megjelenik Csíksomlyón, akkor néhány százezerről írnak, de ha összejön belőlük húsz, akkor ezrekről beszélnek, s azok az általuk megszállt minden fórumon említést érdemelnek . Ez a probléma akkor látható tisztán, amikor az egymásra hivatkozó rosszarcúak, a világ összes pontján megjelenő lapokban nyilatkozhatnak Magyarország ellen .

Hazánk politikai vezetésre felhatalmazott tagjainak kötelessége lenne fellépni minden, ellenünk irányuló, hazugságon alapuló ferdítésre, de szólni sem mernek . Gazdáik ennyit már nem engedélyeznek meg nekik . Az egypárti diktatúra kommunistáit felváltotta, a globálisan kétpárti diktatúra jobb és baloldali váltórendszere, akiken kívül senkit sem engednek a hatalom közelébe, mivel az arra kiutalt összegről is ők döntenek . Mennyivel jobb egy nemzetinek hazudott jobbkéz, mint egy magyar vértől szennyezett kommunista bal, ha mindkettőt ugyanaz az ember, szervezet mozgatja ?

A kommunizmus hazánkban először 1919-ben romboló népbiztosai közül először még 90%-uk, míg másodszor, a felszabadításnak nevezett aljasságban résztvevők közül már csak kétharmaduk volt zsidó . A tizenkilencezres létszámú, négy államilag támogatott egyházzal rendelkező, hazánkban élő zsidók számára ez elfogadhatatlanul magas számarány nemde ? Mi az a numerus clausus, amivel korábban próbálták kezelni ezt a problémát ?

Mindenesetre, ha megszűnik Amerikában ezeknek az aberáltaknak a vezető státuszuk, akkor azonnal helyre áll az egész világon a normális élet . Két hét alatt elfoglalta Európát a német hadsereg, mert rájöttek az emberek, hogy felszabadítóik jelentek meg általuk . Azonnal megszünt a világgazdasági válság néven reájuk erőltetett nyomorúság . Majd a föld alatt tevékenykedő titkos társaságok szervezte ellenállás felőrölte a kontinens ellenállóképességeit . Ezt csak radikális őszinteséggel lehet majd megoldani a világnak, különben a nyitva felejtett hátsó ajtókon visszalopakodnak közénk megint . Valami készül a feszín alatt . Már fortyog a méregforralók üstjében valami, amit számunkra kifőztek . Legyetek résen ...

VGB
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Solymosi Eszterre emlékeztek Tiszaeszláron Tompó testvérrel
  2013-04-07 19:01:35, vasárnap
 
  Solymosi Eszterre emlékeztek Tiszaeszláron Tompó testvérrel
2013. április 07. 12:12
Ifj. Tompó László - Hunhír.info


A Magyar Nemzeti Front április 6-án Tiszaeszláron hírportálunk főmunkatársával, ifj. Tompó Lászlóval emlékezett Solymosi Eszterre. Elhangzott beszédét alább közöljük. Tesszük ezt azért is , hogy megkönnyítsük az állandóan nyilasnácifasizmust, antiszemitizmust huhogók dolgát. Nem kell kutakodni, itt van, ez hangzott el az eszlári temetőben.

Tisztelt megemlékezők, Hölgyeim és Uraim, szeretett magyar testvéreim!

,,Hogyne tudnánk, mi történt Tiszaeszláron, de erről hallgatnunk kell, nehogy nagyobb baj legyen!". Ez volt közéleti hatalmasságaink reakciója úgyszólván már a kezdetektől fogva Solymosi Eszter 1882. április 1-i meggyilkolása körülményeinek firtatásakor.

Más volt viszont a névtelen magyarok tömegeinek hozzáállása. Ugyanis, tűnjék első hallásra bármennyire is bizarrnak, nálunk még a koldusasszonyok is megfogalmazták, szerintük vád vagy valóság-e a rituális gyilkosság. Népköltészeti emlékeinkből, így Abonyi Lajos és Mailand Oszkár székelyföldi gyűjtéseiből is kitűnik, mennyire a nép ajkán éltek az ilyen gyilkosságok zsidók általi elkövetését igaznak tartó rigmusok, nóták, melyeket a tiszántúli és partiumi falvak apraja-nagyja gyakran dúdolt, vagy akár a gyermek Ady Endre, aki nagykárolyi piarista gimnáziumi évei során paptanár-osztályfőnökével, Guba Pállal együtt iskolai kirándulásokon szívesen énekelte például ,,A zsidónak nincs Krisztusa, nincs is annak mennyben jussa" s az ,,Erger-Berger-Sossberger, minden zsidó gazember" kezdetű nótákat.

Hasonlókra, ráadásul konkrétan a Tiszaeszláron történtek miatti fájdalmat felelevenítőkre bukkant valaha Ortutay Gyula néprajzos is, aki 1933-ban ,,Mondotta: Vince András béreslegény, Máté János gazdalegény" címmel nyíri, rétközi betyár- és juhásznótákat tartalmazó kötetében három népi rigmust jegyzett fel.

Az elsőt a negyvenhárom éves nyírbátori Máté Jánosné mondotta:

Farkas Julcsa fellépett az asztagra,
Egyenesen beleesett a dobba.
Gépész uram álliccsa meg a gépet,
A szeretőm beleesett a dobba.
Vinni kell a zsidaó orvos elibe,
Zsidaó orvos férefordút, azt monta,
Ennek csak a jaó Isten az orvossa.
...tovább nem tudja.

A másodikat özvegy Farkas Andrásné balsai koldusasszonytól hallotta:

A tokaji hegyódalba felleg ül,
Sojmosi szivén bánat ül,
Hogyne ülne, mikor kedves gyermekét
Kutya zsidaók a templomba megölték

Az eszlári zsidaó templom de csonka,
Héccer ütött bele az isten-nyila,
Héccer ütött bele az isten-nyila,
Ott vaót Sojmosi Eszternek nagy kínnya.

Az eszlári zsidaótemplom de sáros,
Sánta Brenel vaót abba a mészáros,
Sánta Brenel vaót abba a székgazda,
Aki azt a barna kisjányt gyilkóta.

Szegény Eszter arcâ borút a földre,
,,Jaj Istenem meg kell halnom eccerre."
,,Ugyan Lévi, nem fájt-é a te szíved,
Mikor a tálat tartottad a vérnek?"

,,Dehogy nem fájt mikor majd meg hasadott,
Mikor monta szegény Eszter: ,,Jaj Istenem, meghalok."."
Mán a zsidaó magyar ruhát varratott,
Rája pedig magyar gombot rakatott,
Vesd le zsidaó magyar őtözetedet,
Vedd fel azt a talus köpönyegedet.

Mán a zsidaó nem megyen a templomba,
Mert azt tuggya disznaó röfög az ólba,
Álgya Isten, ki e naótát danojja,
Huncut ember, ki a zsidaót pártojja.

Ujfalusi meccő-zsidaó megjárta,
A faluba az urakat instálta,
De az urak nem akarták hallani,
Ujra keszte a panaszát mondani.

,,Kérem sziépen tekintes urakat,
Hogy tilcsák meg ezt a zsidaó nótákat."
De az urak azt felelték: Elmehecc,
Ezt a naótát megtiltani nem lehet.

A harmadikat Solymosi Eszter haláláról özvegy Luncer Gyuláné hetvenkilenc éves kisvárdai koldusasszonytól gyűjtötte:

Kis-Eszláron viégig menni nem merek,
Attú fiélek, hogy a zsidaók megölnek.
Sánta Blenner lefogta a jány száját,
A hat viékás elmeccette a nyakát.
Sujmosi Eszter véri de sziép piros,
Az ezresbankaó be sziép papiros.

Minderről persze szépíróink is megemlékeztek, mint Szépvizi Balás Béla a ,,Kánaán pusztulása" című regényében, arról pedig, hogy az 1882-ben itt történtek eladdig sem voltak egyediek, Ónody Géza műve, az 1883-ban megjelent ,,Tiszaeszlár a múltban és jelenben" a példa.

Végül megemlítendő Kodolányi János, aki önéletrajzi regényében, a ,,Süllyedő világ"-ban 1940-ben ez ügyben való döbbenetes tapasztalatáról számolt be.

Egyszer gyanútlanul azt kérdezte egyszer egy fiatal, félig közülük való leánytól, igaz-e, hogy húsvétkor keresztény kisgyerek vérét sütik a maceszba, mire az dühösen visszakérdezett, hogy ezt ki mondta. - Mindenki - felelte neki.- Nem igaz, nem igaz, nem igaz! - kiáltotta erre, szinte magából kikelve.

,,Meghökkenek"- emlékszik vissza az író - ,,erre a kétségbeesetten dühös hangra, fáj, hogy megsértettem Piroskát, de nem értem, miért mondja mégis mindenki, hogy a zsidók gyermekeket ölnek. A hittan órán mesélte a káplán, hogy a rómaiak az első keresztényeket ilyen bűnnel gyanúsították, megkínozták, megölték, házukat földúlták, úgy, hogy földalatti üregekben kellett meghúzódniuk. A zsidókkal tévesztették volna őket össze? Piroska fölháborodásában nem kételkedhettem. De kételkedhettem-e a rómaiak véleményében s abban, amit Julcsa nénitől a kocsisig mindenki egyképpen hangoztatott? Igaz, apánk sohasem mondott ilyesmit - de ő sok mindent nem mondott, ami ,,nem gyereknek való".

Piroska attól fogva nem jött el többé. Ha egyszer-egyszer láttam az utcán, rám sem hederített. Láttam az apját is, sovány, fekete ruhás ember volt, hosszú kabátot és kemény kalapot viselt. Nem ismert meg. Ha pedig a zsidó imaház mellett vitt el az utam, némi borzongással és ijedt kíváncsisággal néztem föl rá. Szerettem volna észrevétlenül bemenni, mintha én is zsidó volnék s közéjük tartoznék, hogy végignézzem titokzatos szertartásaikat."

Amint látjuk, Kodolányi nem állított, csak kérdezett. Úgy látszik azonban, hogy bizonyos körökben sohasem lehet még kérdezni sem. Hogy miért, annak firtatását a megemlékezőkre bízom.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=63534
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hol a pöffeszkedés határa?
  2013-04-07 17:54:53, vasárnap
 
  Hol a pöffeszkedés határa?


Minden, ami az atlantista cionmédiában az USA-ról megjelenik, nyilvánosságra kerül, hazugság. Sok esetben annak is a legveszélyesebb formájával találkozhatunk, a féligazságokba csomagolt elképesztő méretű hazugságokkal. A közvélemény-kutatások, a statisztikai adatok, a gazdasági fellendülés, vagy agressziómagyarázat, és minden más csak szemérmetlen, az egész világot hülyének néző cionista hazugságözön.

A pofátlanság csúcsa azonban az, hogy amikor kiderül az igazság, akkor úgy tesznek, mintha semmi közük sem lenne az egészhez. Ők varázsolták az Uncle Sam kalapjából elő Bin Ladent, de amikor állítólag kivégezték, úgy tettek, mint ha semmi közük sem lett volna az egészhez. Ugyan ez volt a helyzet Szaddam Husszein esetében is, és folytathatnánk a felsorolást napestig. Kadhafi addig volt "jófiú", amíg vissza nem kérte az aranyát. Ekkor megölették. A demokrácia nevében.

Mindig mindenkit megölnek, és leginkább azokat, akiket "barátjuknak" neveztek - egykor. Még senki nem úszta meg élve. Az ellenségeik előtt viszont a kezdetektől kezdve rendre le kellett térdelniük. Az első háborújukat Tunéziával vívták, lesújtó végeredménnyel. A világháborúkban közröhej tárgyaivá váltak, és ha nincs atombombájuk, soha nem foglalják el Japánt. Koreában megalázó körülmények között kellet tűzszünetet kötniük, és Vietnamban a világtörténelem legszégyenletesebb futását produkálták, miután vegyi anyagokkal és napalmmal óriási károkat és tömeggyilkosságokat hajtottak végre. Ezekből annyit azért tanultak, hogy katonailag erős államokat már nem mertek megtámadni. Irak is egy csőd, de Afganisztán viszont csőd a köbön. Egy olyan országgal állnak háborúban és vesztésre, ahol még egy valamirevaló lakatosműhely is ritkaság, nem pedig korszerű fegyvergyár. Vergődnek a szövetségeseikkel együtt, közben padig a bábjaik kivétel nélkül leköpik őket.

Iránnal már bajban vannak, mert hagyományos háború esetén olyan veszteségeket kellene elszenvedniük, amit már képtelenek kiheverni. Erkölcsi vereségről már nem is kell beszélni, az erkölcsük már régen az ebek harmincadjára került. Ezért Iránt nem is provokálják már, mert hátha lépniük kellene, és azzal vége lenne az erő mítoszának, nyithatnának vagy egy tucat új arlingtoni jellegű temetőt.

Ezeket a közismert tényeket a legújabb cirkuszi mutatványuk miatt, az Észak-Korea elleni pöffeszkedésük és melldöngetésük okán szedtük a teljesség igénye nélkül sorba. Alighanem ez az utolsó műsorszámuk, és végkép bezár az USA cirkusz, még le is fogják bontani.

Az USA nem mer már komoly háborút felvállalni sehol a világon. Az impotens és degenerált nyugati demokráciákon kívül ma már mindenki az ellensége, még azok is, akik ma a legnagyobb barátságukról biztosítják őket. Bárhol keverednének komolyabb háborúba, azonnal ezernyi ellenséggel kellene szembe nézniük. A világ minden pontján meggyűlne a bajuk azokkal, akik nem csak ellenségeiknek nevezik őket, hanem utálják és megvetik azt az undorító képletet, amit képviselnek, és terjeszteni szándékoznak.

Ha Iránt kemény diónak tartják, akkor Észak-Koreát hová sorolják? Olyan Észak-Korea az USA számára, mint a bálna számára a szigony. Nem érdemes vele összefutni, mert nincs szabadulás. Különösen azért, mert igen nagy az esélye a két Korea összeborulásának - minden katonai retorika ellenére. Az egész USA cirkusz ezt akarja megakadályozni, ez a célja a feszültségkeltésnek.

Csakhogy a két Korea megveti az USA-t. Most ők is eljátsszák a saját játékaikat, az USA ellenében. A nigger vezette cionista mulatt-mesztic államot a két fajilag tiszta társadalom nem tartja semmire. Az USA hadiipara olyan, mint egy felfújt hólyag, és ha egyszer csak egyetlen atombomba felrobbanna valamelyik nagyvárosában, napokon belül szétesne az egész ország. Los Angelesben csak egy fél napra kimaradt az áram egy városrészben, és megkezdődött, napokig tartott a rablás, fosztogatás, erőszakoskodás. Nagy volt az áldozatok száma is. New Orleansban egy kis árvíz hetekig tartó fosztogatással, erőszakkal járó kisebb háborút váltott ki, ahol a hadseregnek és a nemzeti gárdának komoly veszteségei voltak. Ha Washington kapna egy atomtámadást, egy órán belül az USA minden áruháza és bankja ki lenne rabolva. Azonnal véget is érne a harmadik világháború.

Ezt csak a vak nem látja, és hiába minden pöffeszkedés, az USA nem fog a jövőben megtámadni már senkit. Az igazi háborúra kell készülnie, a saját határain belül. Ezért retteg minden terrortámadástól, ezért valósítja meg az orwelli szisztémát, ezért hoz létre egy olyan erőszak-szervezetet, melyhez viszonyítva az NKVD és a Gestapó együtt is csak egy kiscserkészekből álló csapatnak tekinthető. Az USA vezetése fél, és a félelem rossz tanácsadó, de ha kiegészül a cionista tanácsokkal, az kész tragédia. USA! Le kell tenni a lantot. Konyec filma!

Kassai Ferenc - Hídfő.net

http://www.hidfo.net/2013/04/03/hol-poffeszkedes-hatara
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ismét listáztak a rettegők (frissítve)
  2013-04-07 17:33:24, vasárnap
 
  Ismét listáztak a rettegők (frissítve)
2013, április 7 - 13:36


A Simon Wiesenthal Központ közzétette idei listáját a legkeresettebb nácikról.

Közzétette tizenkettedik éves jelentését vasárnap a Simon Wiesenthal Központ az egész világon folyó nácivadászatról - idézte a Times of Israel című izraeli hírportál a jelentést.

A tízfős lista élén két, az Egyesült Államokba szökött egykori SS lágerőr áll: Hans (Antanas) Lipschis és Theodor Szehinskyj. Lekerült a névsorról Zentai Károly, miután Ausztrália megtagadta kiadását Magyarországnak. A Zentai-ügyet a központ a vizsgált időszak ,,legnagyobb csalódásának" nevezi.

A jelentés az elmúlt év leginkább pozitív fejleményeként pedig Csatáry László volt kassai gettóparancsnok ügyét könyveli el, akit vád alá helyeztek, elvették útlevelét, és házi őrizetben várja a büntetőeljárást.

A-tól F-ig rangsorolja az országokat a központ, a listán az Egyesült Államok a legjobb, A, Magyarország - amely kapcsán a rettegők folyamatosan antiszemitáznak - pedig a következő, B fokozatot kapta Kanada, Németország, Olaszország és Szerbia társaságában.

Akik ellenszegültek

Norvégia, Svédország és Szíria csak az F-1 fokozatra méltó, Ausztrália, Ausztria, Észtország, Lettország, Litvánia és Ukrajna pedig az F-2 osztályzatot érdemelte ki a nácivadászoktól. Az F-1 kategóriába azok az országok kerülnek, amelyek jogi vagy ideológiai korlátozások miatt megtagadják a gyanúsított náci háborús bűnösök utáni nyomozást, még inkább üldözésüket, az F-2-be pedig azok, amelyekben nincsenek jogi akadályai a vizsgálatnak és üldözésnek, de amelyek erőfeszítései teljes kudarcot vallottak a vizsgált időszakban, esetleg nem működtek együtt megfelelően.

"Nagyban akadályozza a soá felelőseinek elítélését a balti országok vezette kampány a holokauszt történetének torzítására, valamint a kommunista és náci bűnök egyenlőségének elfogadtatására" - vélekedik a jelentést jegyző Efraim Zuroff, az intézmény igazgatója. Ismert, Németh Zsolt, a Jobbik politikusa korábban feljelentette Zuroffot hasonló kijelentése miatt.

X minősítést kapott Argentína, Fehéroroszország, Belgium, Bolívia, Brazília, Chile, Kolumbia, Dánia, Luxemburg, Paraguay, Oroszország, Szlovénia és Uruguay. Ezek az országokat azért ,,büntették", mert mert meg merték tagadni mind a nyomozást, mind az adatszolgáltatást.

Mint arról korábban beszámoltunk, Gyöngyösi a hetedik helyre került a központ ,,antiszemita" listáján. A jobbikos politikus akkor azt nyilatkozta lapunknak: ez nem meglepő, de felháborítja a holokauszt ,,tudományos" ágának hamisítása.



MTI alapján alfahir.hu

http://alfahir.hu/ismet_listaztak_a_rettegok_frissitve
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csak azért elítélhetik a német matuzsálemeket, mert katonák
  2013-04-07 17:18:10, vasárnap
 
  Csak azért elítélhetik a német matuzsálemeket, mert katonák voltak
2013. április 07. 13:24
Hunhír.info

Csaknem hét évtizeddel a második világháború után egyszerre ötven feltételezett "náci háborús bűnös" ellen indulhat eljárás Németországban. Vízválasztó a Demjanjuk-ügy volt, amelyben csak azért ítéltek el egy volt katonát, mert az igazolványa szerint őrként szolgált az egyik munkatáborban.

A"nemzetiszocialista diktatúra" idején elkövetett bűncselekmények feltárásával megbízott nyomozó hatóság (ZSt) szerint az egykori náci lágerőr, John Demjanjuk ügyében hozott ítélet nyomán a siker reményével lehet pert indítani a haláltáborokban felvigyázói feladatot végzett emberek ellen annak dacára, hogy szemtanúk hiánya miatt nem lehet bizonyítani a közvetlen részvételüket a lágerekben elkövetett tömeggyilkosságokban. A hatóság emiatt nemsokára előzetes vizsgálatot indít ötven ember ellen. A Németországban élő, 90 év körüli férfiak a ZSt feltételezése szerint az auschwitz-birkenaui haláltábor őreiként "bűnsegédek voltak emberölésben" - írták németországi lapok a hét végén.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=63536
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Még egy jó hír
  2013-04-07 16:58:02, vasárnap
 
  Unióellenes párt juthat be a német parlamentbe
2013. április 07. 16:48
Hunhír.info

Bejuthat a német parlamentbe az őszi választáson egy alig két hónapja alakult párt, amely az euróövezet felszámolását követeli - mutatta ki a Welt am Sonntag megbízásából készült felmérés.

A lap szerint a lakosság 24 százaléka el tudja képzeli, hogy az Alternatíva Németországnak (Alternative für Deutschland - AfD) nevű pártra szavaz a szeptemberi országos parlamenti választáson. Az Infratest dimap közvélemény-kutató cég felmérésében a megkérdezettek 17 százaléka úgy nyilatkozott, biztosan megfontolja majd, hogy szavazzon-e az AfD-re, további 7 százalék pedig az "igen, talán" választ adta a vonatkozó kérdésre.

A felmérés szerint a lakosság túlnyomó többsége, 59 százaléka számára elképzelhetetlen, hogy az euróellenes pártra adja a voksát, az AfD azonban ennek ellenére a lehetséges szavazótábor nagysága alapján ítélve átugorhatja az 5 százalékos bejutási küszöböt a szeptember 22-ei Bundestag-választáson.

Az új párt mindenekelőtt a határozatlanok és az ország keleti részén élők köréből, a jelenlegi parlamenti pártokat tekintve pedig elsősorban a Baloldal szavazói közül szerezhet támogatókat. A pártpreferenciával nem rendelkezők 32 százaléka tartja elképzelhetőnek, hogy az AfD-re szavaz. Az ország keleti részén, a volt NDK területén a lakosság 27 százaléka nyitott az új politikai erő felé, míg a nyugati tartományokban 23 százalék ez az arány. A volt keletnémet állampárt utódszervezete és nyugatnémet csoportok összeolvadásával kialakult Baloldal szavazóinak körében 29 százalék tartja elképzelhetőnek, hogy legközelebb inkább az AfD-re szavaz - mutatta ki a reprezentatív felmérés.

Az euróövezeti válság esetleges további mélyülése nyomán igen jelentős figyelem irányulhat az új politikai erőre, a választási eredményét azonban elsősorban az határozza majd meg, hogy megmarad-e a lakossági bizalom Angela Merkel kancellár és Wolfgang Schäuble pénzügyminiszter válságmenedzseri képességében - fűzte hozzá az adatokhoz Richard Hilmer, az Infratest dimap ügyvezetője.

mti

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=63543
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Zárójelentés az #OpIsrael "hackintifada" eredményeiről:
  2013-04-07 16:52:20, vasárnap
 
  Végre valami jó hír a sok eső után !!!


Zárójelentés az #OpIsrael "hackintifada" eredményeiről:

A Tegnapi izrael ellen indított hacker támadásokban több ezer arab hacker, valamint a világ különböző országaiból (Palesztina, Egyiptom, Szíria, USA, KSA, Tunézia, Dél-Afrika, Algéria, Libanon, Malajzia, Irán, Marokkó és Franciaország) több mint 10ezer hacker dolgozott azon, hogy megbénítsák izraelt minden lehetséges módon, szolidaritást vállalva így a Palesztinokkal.
Az izraeli mainstream média úgy kommentálta az esetet:
"izrael valószínűleg "offline" lesz, mivel nem vagyunk képesek hárítani a támadásokat, és így több millió dollár veszteségünk lesz, valamint az izraeli tőzsde várhatóan ideiglenesen összeomlik" - Nos, mint a mellékelt ábra mutatja, ez megtörtént! :)

Statisztikák:

Több mint 25000 facebook account feltörve
5000 twitter account feltörve
30,000 bankkártya hozzáférés izraeli bankokból feltörve, közzétéve
Tőzsde weboldalak feltörve
Mossad weboldala feltörve, ügynökök adatai közzétéve
Oktatási minisztérium weboldala feltörve, több kormányhivatal oldala megbénítva
A védelmi, és hírszerzési weboldalak feltörve, megbénítva
Több ezer más izraeli weboldal, adatbázis szintén feltörve, és megbénítva
Emellett több mint 2 milliárd dollártól esett el izrael a tőzsdén, és ha engedhetünk a híreknek, több millió dollárt utaltak át az IDF számlájáról jótékonysági szervezeteknek.

"izrael" segítséget kért Franciaországtól és az Egyesült Államoktól is, majd nem sokkal később kijelentette: nem képesek megvédeni az izraeli oldalakat, és hozzáféréseket.
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
A mazsihisz újabb parancsa: meg kell akadályozni a Motoros M
  2013-04-07 16:50:15, vasárnap
 
  A mazsihisz újabb parancsa: meg kell akadályozni a Motoros Menet megtartását
2013. április 07. 16:27
Kincses Albin - Hunhír.info

feldmajer250.jpgA Mazsihisz megparancsolta a hatóságoknak, hogy minden rendelkezésükre álló eszközzel akadályozzák meg az április 21-re napra szervezett Magyar Motoros Menet megtartását. És pont ezen a napon masíroznak a menetelő zsidók. Az ő tüntetésük pedig mindenek feletti, és előtte minden magyar bunkónak a porba kell hullania.

A Mazsihisz honlapján vasárnap közzétett közleményben szerint: "évről-évre tízezrek vesznek részt az Élet Menetén, ahol a meggyilkolt több százezer magyar zsidóra emlékeznek".Az idén ugyanerre a napra hirdette meg egy csoport a Magyar Motoros Menet elnevezésű rendezvényt. A motorosok felvonulásukkal érinteni akarják a zsidó negyedet, a Dohány utcai zsinagóga környékét is."

A motoros rendezvénynek az Adj gázt! címet adták, amely a Mazsihisz szerint "félreérthetetlenül utal az Auschwitzban mérgesgázzal meggyilkolt több mint négyszázezer honfitársunk kínhalálára, s egyben felhívást jelent a rémtettek megismétlésére".

A Mazsihisz közleményében hangsúlyozza: "világossá kell tenni, hogy országunk földjén soha többé nem tűrjük büszkeségünk, becsületünk semmibevételét, legyünk bármilyen vallásúak, katolikusok, reformátusok, zsidók, izraeliták, tartozzunk a többséghez vagy a kisebbséghez, egyenként mutassuk meg, hogy az aljasság korának véget kell vetni".

A kormánynak meg végre világossá kell tenni: akármennyire is gyarmat Magyarország, azért még nem a mazsihisz van kormányon. Azoknak, akik a milliónyi magyart meggyilkoló, haláltáborokba hurcoló, asszonyok százezreit meggyalázó vörös hordát hivatalosan is felszabadítóként, nyilvánosan ünneplik és éltetik, nincs erkölcsi alapjuk bármi ellen is tiltakozni, ami nem tetszik nekik. Joguk van viszont kussolni! Amennyiben a hatóságok engednek a zsidók zsarolásának, akkor egyértelművé teszik: Magyarország zsidó gyarmat, és hazánkat a mazsihisz irányítja.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=63542
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Budapest utcáin már nem járhatnak biztonságban és szabadon a
  2013-04-07 16:42:37, vasárnap
 
  2013-04-07. 15:06
Budapest utcáin már nem járhatnak biztonságban és szabadon a zsidók - Újabb magyarellenes összehangolt cionista hírverés

Izraelben ma délelőtt a tavalyi esztendő antiszemita eseményeinek újabb, már sokadik összegezését adták közre. A jelentéstevő ezúttal a Kantor Központ volt, amely évértékelőjében, illetve az azt bemutató tel-avivi sajtótájékoztatóján Magyarországot, a Jobbik Magyarországért Mozgalmat a világ legantiszemitább országának, illetve pártjának nevezte. Mose Kantor, az Európai Zsidó Kongresszus elnöke szerint Budapest utcáin manapság már nem járhatnak szabadon és biztonságban a zsidók - tudósít a Jediot Áháronot és a Vállá!Hádásot izraeli hírportál.

Mose Kantor
A Kantor Központ az izraeli holokausztnap előestéjén, ma délelőtt a Tel-Aviv Egyetemen tartott sajtótájékoztatón mutatta be a 2012. évben történt antiszemita megnyilvánulásokról szóló, immár sokadik jelentést. A néhány órával ezelőtt megismert jelentés szerint a 2011. esztendőhöz képest tavaly világszerte 30 százalékkal megnövekedett az antiszemita cselekedetek, jelenségek száma. Megjegyezzük, az elmúlt négy-öt hónap folyamán zsidó szervezetek több riogató, egyértelműen politikai célokat szolgáló jelentést adtak ki a világon, így a Magyarországon egyre fokozódó antiszemitizmusról, a Jobbik Magyarországért Mozgalom veszedelmes mivoltáról.
A Tel-Aviv Egyetemen ma délelőtt megtartott sajtótájékoztatón a legeslegújabb évértékelő jelentés bemutatóján is kiemelten foglalkoztak hazánkkal, s azon belül a Jobbikkal. A legfőbb "vádló" Mose Kantor, az Európai Zsidó Kongresszus elnöke és Árjé Zuckermann, az Európai Zsidó Alap vezérigazgatója volt. Elhangzott az is, hogy a mai Magyarország lakosságának 63 százaléka bír valamilyen antiszemita előítélettel.
Zoom
Sajtótájékoztató a Tel-Aviv Egyetemen
Diná Porát, a Kantor Központ vezetője beszédében kiemelte, hogy 2012-ben súlyos antiszemita cselekményekre került sor, ám ennek ellenére az Európai Unió vezetői nem elég határozottan, nem elég hangerővel emelték föl szavukat a jelenség ellen. Diná Porát is elmondta a sajtótájékoztatón többször is elhangzott állítást, miszerint néhány országban a zsidók már az utcán nem járhatnak szabadon és biztonságban.
"A helyzet súlyos, mert néhány országban a zsidók ismét totális bizonytalanságban érzik magukat. Leginkább hangsúlyozzuk a Magyarországon és a Görögországban uralkodó helyzetet, ahol ismét azon jelenségeket észleljük, mint amelyekről a tavalyi sajtótájékoztatónkon már beszéltünk", jelentette ki Árjé Zuckermann, az Európai Zsidó Alap vezérigazgatója.
Mose Kantor, a budapesti kormányok gyakori díszvendége Tel-Avivban elmondta: "A két esztendővel ezelőtti viszonylagos csökkenés után 2012-ben ismét megnőtt az antiszemita jelenségek száma a nagyvilágban", jelentette ki, majd rámutatott arra, hogy az esetek megnövekedésének számát befolyásolta a Franciaországban elkövetett zsidóellenes erőszak elharapózása. De szintén emelkedett az antiszemita események száma Magyarországon, Nagy-Britanniában, Németországban, Ukrajnában és Ausztráliában.

Mose Kantor, a soros fővádló
"A 2012. évre úgy emlékeznek majd, mint amikor visszatért a politikai nácizmus az európai kormányokba (!)", hangsúlyozta Mose Kantor a jelentést beharangozó sajtótájékoztatón, majd így folytatta: "Magyarországon a Jobbik, Görögországban az Arany Hajnal és Ukrajnában a Szvoboda Párt nem szélsőjobboldaliak, hanem olyan neonáci pártok, amelyek átlépték a piros vonalat azon a földrészen, ahol azt reméltük, hogy soha többé nem leszünk tanúi karlendítéses köszöntésnek, nem látunk horogkeresztet és nem hallunk politikusoktól a zsidók kirekesztését követelő felhívásokról", mondta Mose Kantor, majd hozzáfűzte: "Ezek a pártok és támogatóik nem csak a szavak világában léteznek. Az sem csupán a véletlenek láncolata, hogy növekedőben van a zsidók ellen elkövetett támadások száma, miközben ezek a pártok egyre erősödnek."
Mose Kantor a sajtótájékoztatón, amiképpen a a jelentés többi írója is, külön foglalkozott Magyarországgal, s azon belül a Jobbikkal: "Európában a legaggasztóbb rasszista és antiszemita irányzatnak Magyarországon lehetünk a tanúi. Szinte nem múlik el hét anélkül, hogy ne érné valamilyen támadás az ottani kisebbségeket, vagy ne hangzanának el sértő megjegyzések a szélsőjobb és a neonáci politikusok részéről", jelentette ki a Tel-Aviv Egyetemen Mose Kantor, majd beszámolt arról is, hogy Európa vezető politikusaihoz fordult Magyarország és Görögország megrendszabályozása érdekében: "Ma, a holokausztnap előestéjén elfogadhatatlannak tartjuk azt, hogy a zsidók nem járhatnak-kelhetnek szabadon és biztonságban Budapest vagy Athén utcáin. Az éjszakai fáklyás, horogkeresztes menetek visszatértek az utcákra, pontosan oda, ahol alig néhány évtizeddel ezelőtt milliókat pusztítottak el", jelentette ki Mose Kantor.

Hering József - Kuruc.info

http://kuruc.info/r/39/110359/

*****


Ha ez annyira antiszemita, rasszista sz@r ország, ne itt tartsák a kongresszusukat,és amelyik fél, húzzon a saját hazájába!Senki nem kényszeríti hogy egy ilyen fasiszta országban rettegjen!!
Szem nem maradt szárazon! Azt nem értem, hogy a parlament (knesszet 2) totál cion törvények garmadával nyomorítja meg, fosztja ki ezt az "antiszemita" magyar népet,és ez kevés? Takarodjon ki minden olyan rohadék akinek ez a kifosztott elárult "rasszista" ország nem tetszik.Cigány,- zsidó egyazon vérszívó! Mehet mind, aki nem tudja elfogadni a magyarok törvényeit!

Zsidók!
Játsszuk azt, hogy igazatok van, és minden úgy van, ahogy állítjátok. (Használjátok ki ezt a helyzetet, mert aki titeket ismer, ennyi esélyt sosem fog adni arra, hogy higgyen nektek.) Erre a magyarok - szerintem elég sokan - az ehhez hasonló, Magyarországot folyamatosan pocskondiázó, azt antiszemita országnak kikiáltó kijelentéseitekre rezignáltan már csak annyit mondanak: na, és? Ha horngyuszitól ez volt válasz egykor a magyarok felé a parlamentben, akkor nekünk ennyivel kellett beérni, és túléltük. Úgyhogy érjétek be ti is ennyivel: na, és? Ha Magyarország antiszemita, gonosz náci emberekből áll, akkor nektek ezt a békát sajnos le kell nyelni. Ez van, és ha ez nektek nem tetszik, akkor gyurcsány haverotokat tudom idézni - igaz, ő nekünk, magyaroknak címezte, hangsúlyozom jogtalanul és igazságtalanul, de ő ezeket a fogalmakat nem igazán ismeri -, hogy aszongya: el lehet innen menni. Szóval, zsidók, nem kell nyafogni, tessék szépen műhazátokba visszamenni, és ha ezt teszitek, akkor itt, Magyarországon akármilyen csúnya, gonosz dolgok történnek is, az már titeket nem fog érinteni. Lássátok be, ezzel ti is jobban járnátok. Fel kéne hagyni azzal az erő feletti próbálkozással, ami újabb területrablásotokról szól, nem kellene már a honfoglalásotokhoz szükséges steril terep megteremtését erőltetni, mert amennyire erőltetitek, oly mértékű ellenállást fogtok ezzel kiváltani. Amit ti antiszemitizmusként említetek, az nem más, mint hogy törekvéseiteket felismerve, ezt mi, magyarok nem szeretnénk támogatni, másrészt ha látjátok, hogy milyen az itteni hangulati közeg, mindenki jobban jár, még ti is (!!!), hogy ha feladjátok rablóhadjáratotok tervét: szóval, szépen mindenki maradjon ott, ahová a teremtő teremtette, felesleges ez az ide-oda mászkálás, területrablás, honfoglalás, leigázás a világban.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 28 
2013.03 2013. április 2013.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 467 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 334
  • e Hét: 2256
  • e Hónap: 6001
  • e Év: 159497
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.