Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
Eltussolják az izraeli katonák lehetséges budapesti bevetésé
  2013-05-14 21:07:53, kedd
 
  Eltussolják az izraeli katonák lehetséges budapesti bevetését
2013, május 14 - 16:15

Nem fog kiderülni, hogy a 2006. őszi utcai rendőrattakban vettek-e részt izraeli fegyveres erők - erről döntött kedd délutáni ülésén az Országgyűlés Nemzetbiztonsági bizottsága. A testület a magyarországi pártok külföldi finanszírozásának vizsgálatát is elutasította.

Amint arról portálunk is beszámolt, a WikiLeaks nemrég kiszivárogtatta egy amerikai hírszerző cég 2010 márciusában kelt jelentését, amely szerint a 2006. őszi utcai összecsapások idején 120 izraeli katona érkezett Budapestre. A dokumentumokból a 2010-es izraeli kémrepülők Magyarországi berepülése kapcsán utalás történik a magyar és izraeli titkosszolgálatok összefonódására is.

Bár a kiszivárogtatott jelentés szerzője az Origó portálnak később úgy fogalmazott, hogy a dokumentum ,,feltételezésen" és nem titkos információn alapult, az ügyben a mai napig nem folyt le hivatalos vizsgálat.

A titkosszolgálat tagad

A Jobbik az izraeli fegyveres erők tevékenységekről szóló információk valóságtartalmának ellenőrzése céljából eseti bizottság felállítását kezdeményezte. Mirkóczki Ádám az Országgyűlés Nemzetbiztonsági bizottsága kedd délutáni ülésén kifejtette, nem állítani, hanem kérdezni szeretnének. Mint mondta, akkor is fontos lenne tisztázni néhány alapvetést, ha a dokumentumnak nincs valóságtartalma, ha azonban van, ki kell deríteni, hogy az akcióra ki, mikor és milyen céllal adott engedélyt. A jobbikos politikus felhívta a figyelmet, hogy a bizottság sokkal kisebb fajsúlyú esetekben is összeült már.

A Nemzetbiztonsági bizottság MSZP-s elnöke, Molnár Zsolt az eseti bizottság felállítását politikai haszonszerzési kísérletnek minősítette a Jobbik részéről, és megkérdezte a Belügyminisztérium, illetve az Alkotmányvédelmi Hivatal jelenlévő illetékeseit, hogy rendelkezésükre állnak-e olyan információk vagy dokumentumok, amelyek alátámasztanák az ,,újságírói értesülést". A BM és az AH képviselői határozott nemmel válaszoltak.

A határozati javaslat napirendre vételét ezt követően a Jobbikon kívül az összes párt leszavazta.

Nagykoalícióban szavazták le

,,Nem voltak illúzióink, ahogy az az elmúlt három év tapasztalatai alapján várható volt, a Fidesz és az MSZP nagykoalícióban szavazta le az indítványunkat. Úgy látszik, az Izraellel kapcsolatos kényes ügyek 2006 után is tabunak számítanak a mindenkori kormánypártnak" - fogalmazott az Alfahír megkeresésére Mirkóczki.

kép

Rendőrattak 2006 - nehéz tisztán látni

Titokban maradhatnak a külföldi megrendelések

A Nemzetbiztonsági bizottság keddi ülésén nem csak az esetleges izraeli jelenlétnek, hanem a magyarországi pártok külföldi finanszírozásának vizsgálatát is elutasították. Mirkóczki Ádám a határozati javaslat indoklásában elmondta, időről időre felmerül, hogy bizonyos hazai politikai erőket kik és honnan pénzelnek, ezért minden pártnak érdeke, hogy a nyilvánosság előtt tisztázza, rendelkezik-e ilyen támogatókkal.

A kormánypárti felvetésre, miszerint az Állami Számvevőszéknek most is kötelessége vizsgálni a magyarországi pártok finanszírozását, a jobbikos képviselő elmondta, az ÁSZ csak a támogatások forrását és jogszerű felhasználásukat ellenőrzi, a finanszírozók esetleges nemzetbiztonsági kockázatot jelentő elvárásait azonban nem.

Az MSZP nevében Harangozó Tamás elmondta, pártja a konkrét ügyek kapcsán a teljes nyilvánosság pártján áll (ezért szavazták meg a Portik-Laborc találkozókat vizsgáló albizottságot is), de politikai természetű indítványokat nem támogatnak. A bizottság végül ezt a javaslatot a kormánypárti képviselők tartózkodó szavazása mellett elutasította.

Az ülésen a Bajnai-párti Párbeszéd Magyarországért képviselőinek határozati javaslatáról is szavaztak a képviselők, amely a nem megfelelően működő nemzetbiztonsági szakszolgálatok újraszabályozására tett javaslatot. Az indítvány a titkosszolgálatok operatív jogköreit erősebb politikai irányítás alá helyezte volna, amely a kormánypártok szerint szakmailag védhetetlen, politikailag pedig átlátszó húzás volt Bajnai Gordon csapata részéről, ezért leszavazták.

B.J.

alfahir.hu

http://alfahir.hu/eltussoljak_az_izraeli_katonak_lehetseges_budapesti_beveteset#. UZKJSsARHQQ.facebook
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
idézet
  2013-05-14 21:00:28, kedd
 
 

nem a dohánykoncesszió a botrány, önök a botrány. önök a botránykeltő magatartása mutatja azt a teljes érdektelenséget, amelyet önök a magyar társadalom problémái iránt tanúsítanak. képviselő úr, önöknek nem néhány száz magyar vállalkozó sorsa fáj a képviselő úrnak, hanem azoknak a nagyvállalkozásoknak, amelyek valóban elveszítik a nagy profitjukat

Fónagy János, 2013. május 13.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kormányzati kommunikáció helyett koraszülöttmentést!
  2013-05-14 20:54:01, kedd
 
 
Kormányzati kommunikáció helyett koraszülöttmentést!
Szerző: laspalmas
- 2013.05.14. 08:25

Csütörtökön írta meg az Átlátszó, hogy a "Magyarország jobban teljesít" - kampány 256,7 millió forintba került. Mármint a nyomtatott és online sajtóban való, valamint a közterületi megjelenés költsége ennyi, a tévéspotokra és a postaládákba dobált füzetkékre vonatkozó adatokat ugyanis nem közölte a Miniszterelnökség, tehát az önfényezésre csak ebben az akcióban elköltött összeg még ennél is nagyobb.



Pénteken pedig megírta a Kreatív, hogy 1 milliárd 330 millió forint értékű közbeszerzést írt ki a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium a 2013-2014 évi kommunikációs feladatai ellátására. A keretösszeg nettó 700 millió forint, amelytől 90 százalékban el lehet térni igény esetén, így jön ki az 1,33 milliárd. A tervek szerint 2013. július 22-től induló és 2014 június végéig szóló megbízás során a nyertesnek médiatervezést, médiavásárlást, reklámtevékenységet és btl-munkákat kell végeznie, valamint kommunikációs stratégiát kell kidolgoznia és rendezvényeket kell szerveznie.

Rég készítettünk már dumagyűjteményt, de a két egymást követő hír kapcsán egyszerűen muszáj volt. Most különösen érdemes visszaolvasni, hogy vélekedett a Fidesz ellenzékben a hasonló kampányokról.

2005.december 2.: Dumakalkulátor méri a kormány propaganda kiadásait
"Egyetlen egy kormány sem költött annyi pénzt maga népszerűsítésére, mint a jelenlegi. Ezen változtatni kell. Nem lehet közpénzből rekordösszegeket fordítani a nemlétező kormányzati tevékenység népszerűsítésére. A budapesti közlekedési csomópontban ma elhelyezett számláló segítségével percről percre nyomon követhetőek a kormány kommunikációs kiadásai - mondta Dobó László és Szijjártó Péter pénteki sajtótájékoztatón.(...)
Naponta lehetne egy mentőautót venni abból a tízmillió forintból, amelyet propagandára fordítanak. Egyetlen egy kormány sem költött ennyi pénzt maga népszerűsítésére, mint a jelenlegi. Ennek a véget kell vetni. Változásra van szükség!"

2008. január 29.: A kormány ne közpénzből terjessze a hazugságait
"Cser-Palkovics András felszólította a miniszterelnököt és kormányát, hogy állítsa le a közpénzből folytatott propaganda-hadjáratot.(...)
A választások óta eltelt másfél esztendő a megszorító csomagokról szólt - szögezte le(...). Mint mondta, a kormány, amely eddig semmibe vette az embereket, most hirtelen óriási kampányolásba kezdett, sajnos - tette hozzá - közpénzen.

2008.június 7.: Újabb kidobott milliók kormánypropagandára
"A Fidesz felszólítja a kormányt, hogy állítson le minden propaganda, PR-kiadást az emberek pénzéből - jelentette ki Ágh Péter szombati sajtótájékoztatóján az újabb 130 millióba kerülő kiadványával kapcsolatban. (...)
Szórják az emberek pénzét. Olyan célokra fizetnek ki milliárdokat, milliókat, amelyek nem szolgálják az emberek érdekét - tette hozzá.(...) Semmi oka a kormánynak a büszkeségre, semmi oka arra, hogy propaganda kiadványokban sztárolja a nem létező eredményeket - fűzte hozzá a Fidelitas alelnöke.(...)
Ez az anyag tele van hazugsággal, nem szolgálja az emberek érdekét, nyilvánvaló, hogy az ország jelenlegi állapotában semmi szükség ilyen füzetekre - szögezte le a képviselő. Ennek a 130 milliónak jobb helye is lehetne, gondoljunk csak a koraszülött ellátásban jelentkező súlyos problémákra, és nincs elegendő ágy a kismamáknak sem - sorolta a politikus. Folyamatosan szórják az emberek pénzét, olyanokra fizetnek ki nagy pénzeket, amelyek nem szolgálják az emberek érdekeit. Visznek mindent, ami mozdítható, fizetik ki a kádereket - hangsúlyozta Ágh Péter."

2008.október 27.: Újabb 100 milliók üres kormánypropagandára?
"Tudjuk, hogy mára a kormányzati politika szinte divatot csinált abból, hogy 100 milliókat költenek el soha meg nem valósuló beruházásokra, kommunikációra, valamint üres kormánypropagandára - szögezi le Cser-Palkovics András. Hozzáteszi: a sajtóban megjelent hírek alapján egyértelműen látszik, hogy a kormány még a legnagyobb válság idején - miközben újabb gigantikus megszorításokon dolgozik - sem mond le a pénzkidobásról."

2008.november 14.: 1,2 milliárdot dob ki a kormány kommunikációs célokra
"Valóban azt gondolja Gyurcsány Ferenc, hogy ma Magyarországon a válságot kommunikációs kampányokkal, propagandakiadványokkal, meg reklámügynökségi szolgáltatásokkal lehet kezelni?" - tette fel a kérdést.(...)
A válságon nem lehet túl lenni úgy, hogy a kormány propagandakiadványokkal és reklámügynökségi szolgáltatásokkal megpróbálja elhitetni az emberekkel, hogy kijutott az ország a válságból - húzta alá. Hozzátette: Gyurcsány Ferenc személyesen felelős azért, hogy az ígéretével ellentétben a brutális megszorítások mellett a kormány most 1,2 milliárdot kidob kommunikációs- és propagandacélokra. Ez szégyen, ezt azonnal le kell állítani - jelentette ki."

2008.december 2.: Kormányzati kommunikáció helyett koraszülöttmentést!
"Kormányzati kommunikáció helyett a koraszülöttmentés támogatását emelné a Fidesz és a KDNP a jövő évi költségvetésben. Kapcsolódó módosító javaslatukban a mindössze 287 millió forintos állami finanszírozás 30 százalékos növelését kezdeményezik a biztonságos ellátás érdekében."

2009.augusztus 25.: 200 milliós hazugsághadjáratra készül a kormány
"Minősíthetetlen, hogy 200 millió forintot akarnak elkölteni a Miniszterelnöki Hivatal (MeH) kommunikációs akciójára, miközben a kormány újabb megszorításokkal keseríti meg az emberek életét - húzta alá Ágh Péter keddi sajtótájékoztatóján. (...)
"Ha a kormány mindenképpen újabb hazugsághadjáratot akar kezdeményezni, akkor azt ne az emberek pénzén tegye. Ne az emberek pénzén etesse az országot, hanem dobják ők össze saját maguk, dobják össze a miniszterek" - jelentette ki Ágh Péter."

2009.augusztus 30.: A 100 milliós MÁV-reklám leállítását kéri Bajnaitól a Fidesz
"A Fidelitas elnöke az elmúlt napok hírei alapján úgy vélte, hogy amíg az MSZP és Bajnai arról egyeztetnek, miként lehet az emberek utolsó 10 és 20 ezer forintjait elvenni a megszorításokkal, addig a haveroknak és fölösleges kiadásokra mindig van pénz. (...)
A választópolgároknak dönteni kell, hogy mi az, amit választanak: a felelőtlen pénzpocsékolást vagy egy olyan kormányt, amelyik végre határozottan megálljt parancsol ezeknek az állandó pénzköltéseknek - mondta Ágh Péter."

2009.december 30.: Kétszázezer adag étel ára a kampány költsége
"A Fidesz szerint kétszázezer adag meleg ételt oszthattak volna szét a hajléktalanok között abból a pénzből, amit a Szociális és Munkaügyi Minisztérium a "szegénység éve" program ügyében "saját maga fényezésére" költ - közölte a párt helyettes szóvivője szerdán az MTI-vel.
Cser-Palkovics András közleményében "pofátlanságnak" nevezte, hogy a kormány 47 millió forintot költ kormányzati kommunikációra, miközben a hajléktalanszállók telítettsége Korózs Lajos államtitkár szerint is sok helyen 100 százalék feletti és sorok kígyóznak az ingyen ételt osztó sátrak előtt.
A Fidesz úgy látja, ez egy újabb bizonyíték arra, hogy a kormány semmibe veszi az embereket."

2010.január 13.: Burkolt pártfinanszírozásra készül a kormány
"Tiltott pártfinanszírozásra készül az MSZP-kormány azzal, hogy az uniós pénzekből megvalósult fejlesztéseket a tavaszi kampányidőszakban reklámozná. Erről Balsai István fideszes politikus beszélt szerdai sajtótájékoztatóján."

http://vastagbor.blog.hu/2013/05/14/propaganda_623#more5297444
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
67 éves férfit vertek meg és raboltak ki Orbán rejtett erőfo
  2013-05-14 20:52:41, kedd
 
  Cigánybűnözés :: 2013-05-14. 08:41
67 éves férfit vertek meg és raboltak ki Orbán rejtett erőforrásai Kaposváron

Őrizetbe vette a rendőrség azt a 14 és 20 éves "fiatalt", akik hétfőn éjjel megütöttek és megrúgtak egy 67 éves férfit Kaposváron, majd 3 ezer forintot és egy doboz cigarettát zsákmányoltak tőle.
Kaposváron a Színház parkban támadt rá két "fiatal" egy 67 éves férfire hétfőn éjjel. A két "fiú" megütötte és megrúgta az idős férfit, közben zsebéből elvették 3 ezer forint készpénzét és cigarettáját.
A rendőrök a 14 és 20 éves "fiatalt" elfogták, őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat. Az ügyben rablás miatt indult eljárás.
(HavariaPress nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/112133/#ixzz2TIKLvidS
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A felvidéki Legfelsőbb Bíróság kimondta: nem gyűlölködés cig
  2013-05-14 20:51:11, kedd
 
  2013-05-14. 16:16
A felvidéki Legfelsőbb Bíróság kimondta: nem gyűlölködés cigány parazitának nevezni a cigány parazitát


A Legfelsőbb Bíróság döntése értelmében a cigány parazitákról szóló röplapok nem minősülnek "romaellenesnek". A felvidéki Helsinki Bizottság szerint ezáltal "legitimálták a romaellenes megnyilvánulásokat", a döntés "gyakorlatilag jogszerűvé tette azt a véleményt, miszerint a romák alacsonyabb rendűek és méltóságuk alacsonyabb értékű, mint a többi állampolgár méltósága".
A Legfelsőbb Bíróság Lucia Zitnanská volt igazságügy-miniszter fellebbezésének elbírálása során erősítette meg a Besztercebányai Kerületi Bíróság korábbi döntését.
A bíróságok szerint így a következő feliratú szórólapok terjesztése nem meríti ki a nemzeti-, faji és világnézeti gyűlölködés fogalmát: "A te bizalmad segítségével (egyebek mellett) biztosan sikerül megszüntetnem nem csak a cigány paraziták igazságtalan kedvezményezését".
Ezt a szöveget tartalmazó szórólapokat terjesztett 2009-ben Marián Kotleba, aki akkor független jelöltként a Besztercebányai Kerület elnöki posztjára pályázott. A kerületi bíróság akkor arra a véleményre jutott, hogy a röplap szövege nem cigányellenes.
Nem csak
Az indoklás szerint Kotleba nem az egész cigányságot értette ez alatt, csupán azokat, akik visszaéltek az előnyökkel, amelyeket a társadalom biztosított számukra, és végső soron nem csak az ebből az etnikumból származó "élősködőkről", hanem a többségi lakosságból való élősködőkről is szól, ami a bíróság szerint a "nem csak" kötőszóval van kihangsúlyozva a szórólapon. Zitnanská az akkori romaügyi kormánybiztos, Miroslav Pollák kérésére fellebbezett a kerületi bíróság döntése ellen.
A felvidéki Helsinki Bizottság szerint a bíróság helyenként terjedelmes és bizarr nyelvi-grammatikai elemzésekbe ment bele a cigány szó jelentésével kapcsolatban. "Nem az egész szóban forgó kijelentést, egyes részeinek kölcsönös összefüggéseit ("cigány paraziták") sem pedig az etnikum gyalázásának objektív következményeit elemezte. A nyelvtani elemzés során a bíróság figyelmét valahogy elkerülte, hogy a Mi Szlovákiánk Néppárt elnökének, Marián Kotlebának és az általa alapított szervezeteknek teljes ténykedése a nyilvánosság előtt objektívan ismert tények, melyek elégségesen dokumentálják az ő valódi terveit" - olvasható a bizottság álláspontjában, melynek elnöke Petőcz Kálmán.
(Bumm - Sita nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/3/112161/#ixzz2TIJyczDy
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az izraeli betelepülés előjelei, és a NATO szabadkőműves utó
  2013-05-14 20:37:18, kedd
 
 



Az izraeli betelepülés előjelei, és a NATO szabadkőműves utóállama

Tanulmányok


1. Magyarországon az önmagukat nyíltan zsidónak valló szervezetek jelenleg tekintélyes állami támogatásban részesülnek. A MAZSIHISZ (Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége) csak az úgynevezett örökjáradék formájában évi másfél milliárd forintot kap az államtól, melyet hivatalosan a kommunizmus idejében az "egyháztól" elkobzott, jelenleg is állami tulajdonban lévő ingatlanok becsült értékének 5%-ában állapítanak meg. Mivel az állammal kötött szerződés alapján ez 20 év elmúltával sem szűnik meg érvényben lenni, már a kezdetekkor igen jó befektetésnek bizonyult, és a 90-es évek elején kezdődő kárpótlás idején a MAZSIHISZ a szóban forgó ingatlanok nagy részét nem kérte vissza az államtól.

Bár a Magyarországon működő különböző zsidó szervezetek rendszeresen szereznek állami támogatást pusztán az önsajnáltatás, és a hivatali rendszerben működő hittársaik látványos együttérzésének segítségével, az elmúlt két évtizedben a zsidóság hivatalos állami támogatása többnyire a MAZSIHISZ szervezetére összpontosult. Az egyházak támogatásának átszervezését követően a MAZSIHISZ mellett más zsidó szervezetek is előtérbe kerültek. A MAZSIHISZ szerint a zsidóság életébe való beavatkozás, ha az állam más zsidó szervezetek támogatásának címén megvonja tőle a támogatás egy részét, az újonnan egyre inkább előtérbe kerülő EMIH (Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség) szerint pedig az a zsidók életébe való beavatkozás, ha az állam egy irányzatot támogat közülük, a többit pedig nem. A Likud testvérpártjában már megfogalmazódott a logikus válasz, ami a hivatalos kommunikációban a könnyebb elfogadhatóságért csak késleltetve jelentetnek meg, vagyis hogy a közeljövőben egyenlő módon támogatást fog kapni minden zsidó szervezet. Az önsajnáltatás és a hazugság megint előtérbe került, ám az egyre többféle zsidó érdekképviseleti szerv aktivizálódása másnak tudható be, ahogy az is, hogy az egyházügyi törvény megváltoztatásával immár bevett egyháznak számít a három főbb irányvonal, a neológ, az ortodox és a statusquo valamennyi jelentősebb képviselője.

Akik rendszeresen figyelemmel kísérik a Közel-Keleten, Izraelben alakuló viszonyokat és tudatában vannak az izraeli érdekeltségek magyarországi terjeszkedésének (elsősorban az építőipar terén, ami Simon Peresz kijelentésének megfelelően már igen előrehaladott állapotban van), azok számára könnyen egyértelművé válik, miért vált szükségessé most a legkülönbözőbb zsidó érdekképviseleti szervek előtérbe hozatala. A magyarországi zsidó lakosság a jelenleg zajló változásokkal sokkal összetettebb közeggé válik, így egyben tartása is sokkal differenciáltabb szervezeti rendszert igényel.

A MAZSIHISZ közvetlen a népszámlálás előtt felszólította a magyarországi zsidóságot, hogy lehetőleg minél többen vallják magukat zsidónak. Bár a magyarországi zsidók tekintélyes része egy népszámlálás alkalmával nem vállalja fel a zsidó identitást (népszámlálás alkalmával a zsidók tekintélyes része egyszerűen magyarnak vallja magát, egy részük pedig az "egyéb" kategóriába kerül) egy Izraelből ideköltözött friss izraeli-magyar kettős állampolgársággal rendelkező "külhoni magyar" számára ez nem kérdés, hiszen Izraelben zsidó a többségi lakosság, semmi nem szól amellett, hogy ne vallja magát zsidónak. A MAZSIHISZ felszólítása már előre megmagyarázza, hogy a zsidóság hirtelen számbéli növekedését természetesen nem a betelepülő izraeliek okozzák, hanem "aránylag többen vállalták fel a zsidó identitást". Ez a fajta óvatosság azt mutatja, hogy a betelepülés folyamata és az izraeli-magyar kettős állampolgársággal rendelkezők száma elérte azt a szintet, hogy az már statisztikailag kimutatható változást jelenthet.

2. A cionista vezetőknek és családjaiknak a közel-keleti helyzet kiéleződése óta biztosítva van a menedék Magyarországon. A pénzügyi válság ellenére több olyan beruházás volt az országban, aminek eredményeként olyan épületegyüttesek születnek, amit nyilvánvalóan nem a magyar lakosságnak szánnak eladásra. Az építőipar mélyponton, a lakáseladások a pénzügyi helyzet miatt mélyponton, ezek az épületek azonban mégis elkeltek. Egy átlag magyarnak mi szüksége is lenne egy olyan luxusvillára, ami a hirdetés alapján is 9-10 család együttélésére alkalmas családi ház, de egy bejárattal, mindezt a luxusvillák megszokott felszereltségével, úszómedencével, szaunával, stb., családonként 4 autó parkoltatására alkalmas mélygarázzsal, mindez 900 millió forintért, és a hirdetés kiemelt helyén általában feltüntetésre kerül az is, hogy közel a reptér. Ezeknek az épületeknek többnyire az a feladata, hogy felépítésüknek köszönhetően legyenek jól védhetőek, hosszú időn keresztül is biztosítsanak a lakosoknak minden luxust, legyen megfelelő méretű tároló helység, és ha a helyzet úgy kívánja, innen könnyen lehessen elhagyni az országot.

Magyarország mint célország többször is átminősült a közel-keleti helyzet alakulásával. A jól biztosítható épületegyüttesek még abban az időben létesültek, mikor esély volt arra, hogy a NATO hadmozdulatok sikerrel járnak, hogy Törökország nem fordul Izrael ellen, mára azonban az a helyzet állt elő, amiben számítani kell az izraeli lakosság tömeges kivándorlására. Hogy az Orbán-kormány szavaival éljünk, ez Magyarország számára a munkaerőhiánynak a bevándorlás felpörgetésével történő ellensúlyozását jelenti, ahogy a statisztikában az szerepel, elsősorban a Közel-Kelet térségéből.

Simon Perez kijelentését követően megkezdődött a magyar termőföld összpontosított kiárusítása is. Már rég nem a magyarok adják el a földet az idegeneknek. Értelmetlen moratóriummal és hasonlókkal érvelni, a világhálón több lista is kering azokról a módszerekről, amivel külföldi állampolgár is vehet földet Magyarországon. Ma már ezekre sincs szükség, köszönhetőn a kettős állampolgárságnak. Az eddig felvásárolt magyar területek jó befektetésnek tűnnek, tudható, hogy a jövőben a magyar földterületek ára sokkal magasabb lesz. Az eladásra kínált magyar földterületeket "földbróker" gyűjti, aki jelentős haszonra tesz szert, és egyben származási lapon szűri is a vevőket. Természetesen nincs szükség nyílt származási alapú megkülönböztetésre - ha nem zsidó a vevő, akkor a föld "már elkelt, más hamarabb tette le a foglalót". A zsidó egyházi szervezeteknek adott állami támogatások így jó befektetést is jelentenek, melyben mindenki jól jár, csak a magyar marad távol a nyereségtől - és egyben megteremtik a magyarországi teleplétesítések alapját, a zsidó tulajdonban lévő nagybirtokot.

Ma Magyarországon a zsidóság többsége nem fogékony az autonómia gondolatára. Erre semmi szükségük nincsen, hiszen a zsidóság Magyarországon monopolhelyzetben van a politika, a gazdaság, a kultúra, a média és az oktatás terén. Az úgynevezett antiszemitizmus is sokkal inkább összetartó erőt jelent számukra, mint valós veszélyt a hétköznapi életben. A magyar lakosság többsége bár tudatában van annak, hogy a pénzügyi életben többnyire "a zsidók" irányítanak, egy-két politikai, gazdasági vezetőtől eltekintve nem ismerik fel a zsidókat, így a hétköznapi életben előállnak olyan helyzetek, hogy a zsidó bár szembesül a zsidóellenességgel, az nem személyére irányul, hanem "a zsidókra", miközben várják tőle az egyetértést. A zsidóság ennek köszönhetően monopolhelyzetben van, és Magyarországon nincs szüksége autonómiára. Mindazonáltal, a közeljövőben ez könnyen megváltozhat.

Az Izraelből bevándorlók régi otthonukban nyíltan vállalhatták a zsidó identitást, és bár a zsidó többségű országban a zsidó vallás és/vagy származás a közös nevező, sokkal inkább előtérbe kerülhetnek a különbözőségek. Ezek a különbözőségek idegen környezetben háttérbe szorulnak, az összetartó erő, a közös identitás pedig előtérbe kerül. Az izraeli-magyar kettős állampolgárságú személy hiába tanul meg magyarul, otthon, saját környezetben nem magyarul fog beszélni, ha közösséggel, családdal együtt költözik. Ez a zsidó közösségeket elkülöníti a többségi társadalomtól, ami egyben területi elkülönültséghez is vezet. A földvásárlások és a zsidó kisebbség monopóliuma a társadalom minden szegmensében együttvéve ugyanazokat a feltételeket fogja előidézni, mint a korabeli Palesztinában. Azonban csak kis részben kell számolni állami teleplétesítésekkel, és nagyobbrészt a zsidó szervezetek és zsidó magánszemélyek által indított "beruházásokkal". Egyrészt mert az elkülönülés spontán is létrejön, másrészt az állam szerepvállalásának pusztán a jogi és fizikai védelemre korlátozódása, a kezdeményezés elmaradása az állammal szembeni fenntartásokhoz vezet, és erősíteni fogja a zsidó közösségek autonómiára való törekvését.

A kezdetben több elszigetelt ponton kezdődő folyamat összekapcsolódás esetén a hazai zsidóságot is megosztja. Magától megindul az a folyamat, amire a MAZSIHISZ felszólította a magyarországi zsidókat, és önmagától nem történne meg. Az izraeliek tömeges beköltözése a hazai zsidóság körében is (részben) radikalizálja az identitásvállalási kedvet. Részben pedig az antiszemitizmus propagandája (a zsidóság felé) és az attól való félelem járul hozzá az összetartó erő megszilárdulásához. Ezen a ponton a zsidó vezetők érdekévé válik, hogy közvetlenül vagy közvetetten támogassanak olyan szervezeteket, amik bár zsidóellenesek, nem rendelkeznek életképes rendszerideával, így eszköznek tökéletesen felhasználhatók. A fősodrató médiában egy-egy ilyen csoport példáját felkapva az eddigieknél jóval erősebb antiszemitizmus-propagandával kell számolni.

Az egyre összetettebbé váló magyarországi zsidó közösségeket nem csak ez a propaganda és a hivatásos rettegés tartja össze, hanem megnő a szerepe a most előtérbe hozott zsidó érdekképviseleti szerveknek is. Vallását, kultúráját tekintve még a magyarországi zsidóság is megosztott, ehhez hozzájárul még az izraeli bevándorlók tömege, akik már hazájukban is több, élesen elkülönülő irányvonalat képviselnek, egy részük pedig teljesen ateista, és mindemellett a legkülönbözőbb politikai ideológiák hívei, és több, különböző társadalmi csoport képviselői. Egy ilyen összetett közösség megszólítására már nem elég a MAZSIHISZ összetartó ereje, így a jelenlegi zsidó érdekképviseleti szervek mind anyagilag, mind pedig ismertségüket tekintve fel lesznek futtatva, és újabbak fognak alapulni, kezdve a vallási szervezetektől a legelemibb ifjúsági közösségekig. Jelenleg miközben hatalmas médiabotrány övezi a nemzeti szervezetek "airsoft táborait", az EMIH-közeli Chábád Lubavics mozgalom rendszeresen szervez airsoft, illetve paintball összecsapásokat a lelkes zsidó fiataloknak, ahol "kipróbálhatják harci képességeiket". A közösségek bár alapvetően különbözhetnek egymástól, a közös nevező adott: a holokausztozás és az antiszemitizmustól való félelem egyben démonizálja is a többségi lakosságot és biztosítja a mindenkori elkülönülésre való törekvést.

Végül pedig számítani kell a fegyvertartási törvény liberalizálására. A többségi társadalom el fogja fogadni az új törvényi szabályozást, hiszen - ahogy már egyszer elhintették a port - az a bűnözők elleni védekezés alternatívájaként lesz tálalva. Ahogy az izraeliek magyar állampolgárságot kaphattak a határon túli magyarok kettős állampolgárságának nemzeti oldal általi felkapásával, a többséget ismét megvezetik, és az izraeli-magyar törvényesen hordhatja magánál a fegyvert, amit Izraelben is törvényesen magánál hordhatott. Mindazonáltal a többségi társadalom nem, vagy csak nehezen juthat törvényesen fegyverhez a magas árak, és tömeges szegénység miatt.

3. A fegyvertartási törvény egy sarokpont, amihez csak akkor nyúl az állam, mikor a valós közösségek nagy számban jönnek létre és a többségi lakosságban kezd tudatosulni a helyzet. Ezen a ponton kerül előtérbe a cigány autonómia kérdése. Ennek alapjai már most el vannak vetve a közgondolkodásban. Faji alapú megkülönböztetésként jelenleg a felsőoktatásba való felvételi eljárás során is plusz pontszámot kapnak a cigány jelentkezők, hogy oda bekerülve ne kelljen tandíjat fizetniük, mint a többségi magyar lakosságnak. Az elmúlt években fel lettek futtatva olyan diplomás cigány "értelmiségiek", akik bár önálló gondolatokkal nem fogják vezetni a cigányságot, a zsidó jogvédők nézeteinek hangoztatására tökéletesen megfelelnek (többnyire szabadkőműves eszmék, egyenlőség, egyenjogúság, kirekesztettség elleni harc). A cigány kisebbség jelen van a rendőrségben, és zajlik a hadseregbe való integrálásuk is. A cigány állam kérdése előtérbe kerül, mikor a magyarság felismerte az alakuló helyzetet és a zsidó gyarmatosítással szembeni önszerveződés tömeges méretet ölt. A kinevelt politikai, rendőrségi, esetleg katonai vezetők ellenére a cigányság nem államalkotó nemzet. És itt megjegyeznénk, jelenleg a magyar sem az, ennek köszönhető a zsidóság monopolhelyzete az államigazgatásban és a gazdaságban.

Egy ilyen helyzetben a hazai jobboldal is újabb törésvonal mentén lesz megosztott, hiszen a primitívebb, agresszívebb elemek sokkal hajlamosabbak a hétköznapokban harcot folytatni, mint hosszú távon építkezni. Ezek az elemek a késői fázisban is sokkal inkább fogják ellenségképnek tekinteni a mesterségesen előtérbe tolt cigányságot, mint a betelepülő zsidóságot.

Az önmagukat jobboldalinak tartó szervezetek már most is megosztottak, hiszen többségükben átvették a jelenleg Európában jobboldali trendet, az iszlámellenességet, ami az Európai Unió (és nem Európa) cionista vezetése önvédelmi mechanizmusának tekinthető, így a jobboldali szervezetek nagy része a cionista érdekeknek megfelelően működik. Ma Magyarországon nincs arab-probléma, az Iszlám pedig nem jelent veszélyt, csakis az azt ellenségnek tartó cionista ideológiára. Hogy ennek mentén megoszlik a hazai jobboldal, az gyakorlatilag a baloldali elemek lemorzsolódását jelenti, így Magyarországon egyedüli jobboldali szervezetnek a Magyar Nemzeti Arcvonal tekinthető.

Nem árt figyelembe venni azt a tényt, hogy a Breivik-ügy egyetlen és kizárólagos célja az európai jobboldal elleni fellépésre való ürügy szolgáltatása. Jelenleg is zajlik a NATO gyakorlata Európa-szerte, ami a belső védelemre összpontosít. Amivel szemben a cionizmus védekezni akar Európában, az a jobboldali szervezetek, és az Iszlám. Furcsa módon, a Breivik-ügy mindkettőre felhasználható. Jobboldali szervezetek ellen léphetnek fel pusztán annyi indokkal, hogy Breivikkel kapcsolatban álltak a merényletet megelőzően. A magát jobboldalinak valló szervezetek többsége pedig nem úszik az árral szemben, és a Moszad merényletének hatására erőteljes Iszlám-ellenes propagandába kezdett. Törésvonal ez, melynek hatásai tömeges zsidó betelepülés esetén is érződni fognak.

4. Nem csak a területek felvásárlása, az érdekérvényesítési és jogi háttér bebiztosítása az árulkodó jel, hosszú évek óta zajlanak az előkészületek az Európai Unió széthullása esetén egy szabadkőműves utódállam létrehozására. Ez az állam a cionizmus védőbástyája abban az esetben, ha Izraelt fel kell adni, ha az eurózóna és az Európai Unió széthullik. A Visegrádi négyek nevű együttműködés jelenti ennek megalapozását. (Csehország, Lengyelország, Magyarország, Szlovákia)

A Visegrádi négyek csoportja, ami a kezdeti üres diplomácia keretből az Unión belül közös érdekképviseleti erővé vált, jelenleg összehangolt gazdasági erővé formálódik. A hivatalos kezdeti célok (a demokrácia védelme, az országok összefogása a gazdasági előrehaladásban, és az euroatlanti csatlakozás előremozdításában) idővel megváltoztak, a négy ország szabadkőműves vezetői hangsúlyozták, hogy hosszú távú együttműködést kell megvalósítani az agrárpolitikában, a négy ország közigazgatásának szervezését közelíteni kell egymáshoz, valamint közös kül- és belbiztonsági politikát kell követni. Ez kezdetben az euroatlanti csatlakozás feltételeihez való viszonyítást jelentette, mostanra azonban valami egészen mást. A négy ország közt katonai együttműködési megállapodás van érvényben a terrorizmus elleni harc jegyében, a belbiztonságot tekintve pedig a négy ország titkosszolgálatai együttműködnek a jobboldali szerveztek kapcsolathálóinak, lehetőségeinek feltérképezésében, és teljes adatmegosztás van érvényben ezen a téren. A Visegrádi négyek biztonságpolitikájában továbbá erőteljes oroszellenesség van jelen, mivel a vezetők lehetséges veszélynek tartják Oroszország terjeszkedését a posztszovjet területeken. Így a Visegrádi négyek, mint a NATO peremvidéke biztosítja az orosz befolyás kiszűrését és az európai állam biztonságpolitikájában kiemelt szerepe van. A négy ország megállapodott az EU irányelveinek megfelelő közös hadtest létrehozásában, így egy Európa-szerte kibontakozó konfliktus esetén a négy állam közösen reagál a kialakult helyzetre, ami különösen fontos, mivel egy ilyen helyzetben a NATO el lenne foglalva a gazdasági központok biztosításával, a lassú reakcióidő pedig a peremvidékek leszakadásához vezetne.

A szabadkőműves vezetők körében évek óta terjed az az idea, miszerint Európa jövőjét egy közép-európai föderális állam jelenti majd, és ez a Közép-Európai Föderáció lesz Európa vezető nagyhatalma az Európai Unió széthullása esetén (ami a központosítás terén megmutatkozó lassú reakcióidő miatt nemsokára bekövetkezik, részben ennek köszönhetőek az egyre gyakoribb, teljes Európára kiterjedő NATO-gyakorlatok). Ez érthető is, hiszen a nyugati államokban a lakosság tekintélyes része az Iszlám világhoz tartozik, ami már önmagában állandó fenyegetettséget jelent a cionista vezetőknek, és a közeljövőben politikai erővé formálódik. Szemben a közép-európai államokkal, ahol csak az őslakossággal kell számolniuk, a könnyen irányítható cigánysággal, és a betelepülő izraeliekkel. Orbán Viktor kijelentésében is fellelhetőek ennek visszatükröződései - szerinte a jövő Európájának gazdasági motorja Közép-Európa lesz, és ennek záloga a Visegrádi négyek együttműködés.

Ez a politikai, gazdasági és katonai formáció a betelepülő zsidóság számára egy formálódó megtartó erőt jelent, nem is beszélve a térség természeti erőforrásairól, a hatalmas földalatti vízkészletekről, aminek híján Izrael fenntartása nemsokára még a jelenleginél is költségesebb vállalkozás lett volna.

A 'Visegrádi Négyekről' szóló tanulmányunkat egy újabb elemzés kiadásával folytatjuk >>

Jövőnk Társadalmi és Politikai Stratégiai Elemző Intézet



http://jovonk.info/2011/10/22/az-izraeli-betelepules-elojelei-es-nato-szabadkomuv es-utoallama

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Újabb vérlázító zsidó támadás hazánk ellen: „az ant
  2013-05-14 20:36:20, kedd
 
 





Újabb vérlázító zsidó támadás hazánk ellen: ,,az antiszemitizmus az ősi magyar ego része"
2013. május 13. 13:57
Kincses Albin - Hunhír.info

Még el sem ült a WJC budapesti kongresszusa következtében mesterségesen felszított gyűlöletkampány Magyarország ellen, a zsidó tulajdonban lévő világlapok tesznek róla, hogy ne múljon el úgy nap, hogy ne sulykolnák az agymosott nyugatiak agyába a magyarországi barna veszedelmet. Egy innen elbatyuzott rabbi, Joel Berger vérlázítóan azt harsogja, hogy az antiszemitizmus az ősi magyar ego része. Most a Mazsihisz vezér, Feldmájer Péter zsidók általi megbuktatása adott alkalmat arra, hogy a világlapok ne a magyarországi zsidó szervezetek és vezéreik egymás elleni harcával foglalkozzanak kellő mélységben, hanem a zsidó belháborút is felhasználják Magyarország gyalázására. Úgy tűnik, a zsidók között azon is megy a harc, hogy kollektíven ítéljék el a pusztabunkó magyarokat és Magyarországot, vagy csak az Orbán- kormányon köszörüljék nyelvüket. Természetesen csak azért, mert nem oszlatja fel a cionistáknak, és nem a zsidók egészének gondot jelentő Jobbikot.
Mint beszámoltunk róla, Magyarország legnagyobb zsidó szervezet, a Mazsihisz visszahívta tisztségéből elnökét, Feldmájer Pétert vasárnapi közgyűlésén. Az a vezetőt, aki vérlázító módon így köszöntötte korábban a Budapesten ülésező a cionista csúcsszervezet, a Zsidó Világkongresszus résztvevőit. "Önök egy olyan országba érkeztek, ahol (...) idős főrabbit támadnak meg az utcán, ahol a fasisztákat éltetik, ahol a bíróság a gyilkosokat állítja példaképül az ifjúság elé, lelkes antiszemitákról neveznek el tereket és utcákat, a magyar nácik udvari költőinek műveit a nemzeti alaptanterv részévé tették".

Feldmájer urunk hungarofób kirohanása után aztán hirtelen békülékenyebb hangnemet ütött meg. Főleg Orbán Viktort védte beszéde kapcsán, akit egy előre megírt szöveggel ítélt el a kongresszus Orbán felszólalása után két perccel. A zsidó vezér ugyanis fűnek-fának azt erősítgette, hogy az Orbán-kabinet nem táplálja az antiszemita érzelmeket. Feldmájer a zsidókat köszöntő beszéde teljes ellentéteként még azt is mondta egy interjúban, hogy az utóbbi 20 évben legfeljebb 5-10-szer ért fizikai támadás zsidókat Magyarországon.

Az biztos, hogy a zsidó vezér már a kongresszus előtt tudta, hogy a a Mazsihisz közgyűlése dönteni akar sorsáról. Először bepróbálkozott a cionistáknál, aztán egy (macesz) huszárvágással már Orbán védelmezőjeként tűnt fel.

Eleget írtunk az elmúlt években Feldmájer viselt dolgiról, agymenéseiről, zsidó hitsorsosaival való állandó kakaskodásairól, a konc iránt érzett leküzdhetetlen vágyairól, úgyhogy nem is a most lezárult zsidó belháború írásunk fő vezérvonala. Azt ugyanis nem sikerült hitelt érdemlően kiderítenünk, hogy mi okozta végül is Feldmájes megbuktatását a Mazsihisz küldöttei részéről, és a fent említett két megnyilvánulása közül melyik csapta ki véglegesen a biztosítékot.

Hírportálunk azt tartja vérlázítónak és elfogadhatatlannak, hogy a magyarországi zsidó szervezet belső viszonyaival foglalkozó írások végkövetkeztetése megint csak a magyarság kollektív megbélyegzése. A Wina-magazin legújabb számában a Németországba kivándorolt rabbi, Joel Berger a Feldmájer-ügy kapcsán engedte meg magának, hogy feketén-fehéren azt állítsa: a rasszizmus, antiszemitizmus és a kisebbségellenesség az ősi magyar ego része.

Szóval voltunk már röfögő disznók, genetikusan alattvalók, bőgatyás bunkók egyes zsidó megmondóemberek szerint, most már ősantiszemiták is vagyunk. Mi, magyarok, mindannyian.

Aztán csend! Nem üvölt a hazai és a külföldi sajtó, hogy brutális gyűlöletbeszéd jelent meg egy nyugati tolerancialapban. Nem tiltakoznak a magyarországi szekták, páholyok és hitközségek, a kollektív megbélyegzés miatt.

Ha egy magyarországi lap vagy hírportál azt írná, hogy az ősi zsidó ego része a kereszténygyűlölet, a hungarofóbia és a többségellenesség, a cionisták azonnal rikácsolva követelnék a betiltását. A Szabad Európában

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=64750
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
ET-biztos a Jobbikról: Büntethetővé kellene tenni, "ha vala
  2013-05-14 20:35:37, kedd
 
 



ET-biztos a Jobbikról: Büntethetővé kellene tenni, "ha valaki rasszista csoport tevékenységében vesz részt"

Európának fel kell lépnie a rasszista szélsőségesség ellen, és meg kell óvnia az emberi jogokat - írta hétfői blogbejegyzésében Nils Muiznieks, az Európa Tanács (ET) emberi jogi biztosa.
Zoom
Az ET-biztos (j) buzikkal konferenciázik - talán ezt várná el a Jobbiktól is
"A rasszista szélsőségesek filozófiája arra épül, hogy megtagadják az emberi jogokat és az alapvető szabadságot másoktól, főleg bevándorlóktól, nemzeti, etnikai vagy vallási kisebbségek tagjaitól. Ellenségeket alkotnak, akik ellen harcolni kell, és akiktől meg kell szabadulni" - fogalmazott a lett biztos, aki megjegyzi, hogy egyesek szerint már a "szélsőjobboldali terror egy korai formájáról lehet beszélni".
A helyzetet a lett biztos azért is különösen súlyosnak tartja, mert úgy véli, hogy ezek a szervezetek, pártok a tagállami törvényhozásokban is megerősödtek, és befolyásra tettek szert. "Például Magyarországon a magát radikálisan hazafiasnak nevező Jobbik 2010-ben a harmadik legtöbb szavazattal jutott be a parlamentbe" - írja a Muiznieks, aki a Svédországi Demokraták és a görög Arany Hajnal mellett említi a magyar pártot.
"Ez a politikai jelenlét legitimitást és hitelességet kölcsönöz a politikai szélsőségességnek, amely gyakorta rasszista vagy gyűlölet-bűncselekményekhez köthető" - állítja az ET emberi jogi biztosa, aki úgy véli, hogy az utóbbi időszakban Magyarországon, Szerbiában és Olaszországban is több ilyen eset történt. A "szélsőségesek" elleni fellépéssel kapcsolatban a lett politikus a bűnüldöző szerveket és a hírszerző szolgálatokat is elmarasztalja. Emlékeztetett, hogy Németországban 2000 és 2007 között "10 embert ölhettek meg neonácik" úgy, hogy a hatóságok nem fedezték fel az összefüggést, és Svédországban is történt hasonló eset.
Mindezek miatt Nils Miuznieks úgy látja, hogy az európai országoknak maradéktalanul érvényt kellene szerezniük a faji megkülönböztetés elleni 1966-os nemzetközi egyezménynek, és büntethetővé kellene tenniük, "ha valaki rasszista szélsőséges csoport tevékenységében vesz részt". Javasolja, hogy tegyenek "súlyos, elrettentő hatású" fegyelmi lépéseket azokkal a parlamenti képviselőkkel szemben, akik gyűlöletbeszédre ragadtatják magukat, vagy "rasszista tevékenységben vesznek részt".

(MTI nyomán)



http://kuruc.info/r/2/112120/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A ciondiktatúra abszurdja: "Zéró toleranciát" hirdettek a
  2013-05-14 07:23:29, kedd
 
 

A ciondiktatúra abszurdja: "Zéró toleranciát" hirdettek a "toleranciabajnokok"

,,Zéró toleranciát hirdetünk az antiszemitizmussal szemben" - közölte Orbán Viktor miniszterelnök a világhódító zsidók Budapesten tartott kongresszusán. Ezzel egy időben Áder János államfő Mauthausenben kijelentette: ,,Soha többé nem szabad engedményt tenni a 20. század embertelen diktatúráit életre hívó aljas eszméknek Európában... A történelem arra int minket, hogy elég csak néhány lépést hátrálnunk, elég csak néhány óvatlan engedményt tennünk a 20. század embertelen diktatúráit életre hívó erőknek, és az a múlt, amelyet soha nem feledhetünk el, a jövőnkké válhat." A két legfőbb ,,közjogi méltóság" szavai alapján leszögezhetjük: a szabadságjogokat Magyarországon felfüggesztették, hazánkban cionista diktatúra van.

Az persze az idézett mondatokból nem derül ki egyértelműen, hogy a megszállók mekkora mozgásteret hagynak az idegen önkényuralommal szembeni ellenállásnak. Hiszen az ,,antiszemitizmus" pontos jelentése sem tisztázott, miként az sem, melyek is lennének a ,,20. század diktatúráit életre hívó aljas eszmék" mai megfelelői? Ki dönti majd el, hogy valamely párt ideológiája, illetve bizonyos vélemények nemzetiszocialista vagy fasiszta jellegűeknek minősülnek-e vagy sem? A hivatalos történészek? A bíróságok? A Mazsihisz? A Zsidó Világkongresszus? Orbán Viktor, esetleg Áder János? Az persze nem kétséges, hogy a zsidó gyarmatosítókkal szembeni ellenállást a megszállók és szekértolóik igyekeznek elfojtani. De vajon a kritika milyen mértéke megengedett? További súlyos kérdés, hogy miután bárki is megállapítja valamely személy vagy mozgalom ,,bűnösségének" tényét, mi lesz a büntetés? A ,,zéró tolerancia" azt jelentené, hogy a zsidók és a cionizmus bármiféle bírálata ,,gyűlöletkeltésnek", és ezért bűncselekménynek minősül? Vagy pedig továbbra is a ,,karanténba zárás" stratégiáját követik - vagyis a nyilvánosság fórumairól tiltják ki az ,,ordas eszméket" népszerűsítő személyeket -, és csupán elrettentésül, néhány kirívó esetben állítják bíróság elé a cionista önkényuralommal szemben fellépő személyeket?
Látva a diktatúra kiteljesedését, eszünkbe juthat, hogy a kommunista korszakban is voltak lazább és szigorúbb időszakok. A 20-as években például a Szovjetunióban a szólás- és sajtószabadság bizonyos szűkre szabott keretek között érvényesült. Később azonban már bíróság elé állították, súlyosabb esetben pedig ki is végezték mindazokat, akik eltértek a párt hivatalos irányvonalától. A ,,fordulat évét" követően Magyarországon semmiféle ellenzéki szervezkedést nem tűrtek meg, azonban 1953 után, Nagy Imre kormányfői működése idején, mégis megjelent egyfajta ,,demokratikus pártellenzék". A 80-as évek elején pedig immár a párton kívül is szerveződött egyfajta ,,népi", illetve ,,demokratikus" ellenzéki mozgalom, melynek tagjait megfigyelték ugyan, de szabadon élhettek. (Más kérdés, hogy az állítólagos ,,ellenzékiek" egy része a hatalom tudtával, sőt megbízásából ténykedett.) Nézeteiknek a médiumokban természetesen nem adtak teret, ezzel szemben szamizdat újságjaik megjelenhettek. A sors különös fintora - egyúttal nemzetünk tragédiája -, hogy a kommunista rezsim hanyatlása idején kibontakozó ellenzéki szerveződésekhez kapcsolódott a 80-as évek végén megszülető Fidesz, amely napjainkban építi ki az önkényuralmat Magyarországon.
A retorika sem sokat változott a kommunista korszakhoz képest. A kommunizmus idején a ,,kulákok", a ,,reakciós erők", a ,,nyugati imperialisták ügynökei" ellen zajlott a ,,lankadatlan küzdelem". Számukra ,,nem volt engedmény", nehogy ,,visszahozzák a múltat", vagyis a ,,kapitalizmus és a feudalizmus elnyomó rendszerét". Most pedig az ,,antiszemiták", a ,,fasiszták" és a ,,nácik" jelentik a ,,fő veszélyt", akik ellen éjjel-nappal küzdeni kell, nehogy ,,visszahozzák a múltat". A ,,zéró tolerancia" az utóbbi két évtizedben polgárjogot nyert kifejezés, amelynek használata persze különös éppen azok részéről, akik úton-útfélen a ,,tolerancia" szükségességéről szónokolnak. A ,,tolerancia" szó jelentésének ilyen durva átértékelése mélységesen árulkodó: Magyarország új gyarmatosítói és a szolgálatukba szegődött hazaáruló ,,liberális" elit határozza meg, kivel kell, sőt kötelező ,,toleránsnak" lenni, és kit kell gyűlölni és üldözni. Másképpen megfogalmazva: toleránsnak kell lenni mindenkivel szemben, kivéve azokat, akik ,,intoleránsak". De hogy ki számít ,,intoleránsnak", azt a hazánkat fölvásárló zsidók döntik el. Mint ahogy régebben a kommunisták döntötték el, ki a ,,reakciós", az ,,imperialisták ügynöke" és a ,,szocializmus ellensége".

Alighanem elkerülhetetlen lesz, hogy a magyar nemzeti ellenállási mozgalom újjászervezze sorait, és újragondolja stratégiáját. A rendszer, amit a magyar nemzetre kényszerítettek, egyre inkább levetkezi a demokrácia álarcát. Az egyetlen remény a Jobbik jelenléte a parlamentben, ugyanakkor megjegyezném: amennyiben hatósági eszközökkel betiltanák a Jobbik szellemiségéhez közelálló internetes lapokat, és még tovább korlátoznák a nemzeti párt megjelenését a médiában, akkor nem beszélhetünk szabad és demokratikus választásokról. Ha a zsidók parancsára a Jobbikot betiltják, vagy akár csak ,,karanténba zárják", akkor már nem csupán a sajtó- és véleményszabadságtól, de a szabad választás lehetőségétől is teljes mértékben megfosztják az ország polgárait.
Természetesen a zsidóság nem csupán a magyarországi tartományban, de az egész nyugati világban óriási ütemben erősíti elnyomó apparátusa működésének hatékonyságát. (Az elnyomó apparátus része az agymosó, képtelenül hazug és egyoldalú cionista média is.) Félreértések elkerülése végett: a liberális demokrácia korábbi, ,,puhább" változata is a pénzügyi oligarchia hatalmának fenntartását szolgálta. A 2001. szeptember 11-i (ön)merényletek óta azonban mindenütt a globális birodalomban megkezdődött a demokratikus szabadságjogok korlátozásának folyamata. Az ürügy az ,,iszlám terrorizmus" jelentette ,,veszély", illetve a ,,nácizmus" és az ,,antiszemitizmus" erősödése. Mindez azonban szemfényvesztés. A valóság az, hogy a globális birodalmat irányító zsidó elit a 90-es évek második felében rádöbbent: a történelemnek egyáltalán nincsen vége, mivel a Nyugat hegemóniáját a szédületes ütemben erősödő Kína (és kisebb mértékben a magára találó Oroszország) fenyegeti. Ezért hozzákezdtek a birodalmuk újjászervezéséhez, melynek része a ,,versenyképesség fokozása" a bérek leszorítása, valamint a szociális, oktatási és egészségügyi kiadások hatalmas mértékű csökkentése révén. Továbbá a birodalom megkezdte óriási összegeket felemésztő terjeszkedő háborúit a Közel-Keleten és Afrikában, melyek célja Kína kiszorítása a világ stratégiailag és az energiatermelés szempontjából létfontosságú övezeteiből.
Az egyik nagy hazugság, hogy a béreknek és a jóléti kiadásoknak a versenyképesség fokozása érdekében történő lefaragása, valamint az irdatlan összegeket felemésztő háborúskodás nyomán bekövetkező életszínvonal-csökkenés oka valamiféle ,,gazdasági válság" lenne. A másik nagy hazugság pedig, hogy mindenki, aki tiltakozik a cionista pénzügyi elit népnyomorító intézkedései és világhódító háborúi ellen, az ,,náci", ,,fasiszta", ,,antiszemita", vagy ,,iszlám terrorista". A felsorolt csoportokba önkényesen besorolt személyek azok, akiknek emberi jogai nincsenek, akikkel szemben nem kötelező ,,toleránsnak lenni", akiket ,,karanténba", súlyosabb esetben börtönbe is lehet zárni. Vagy akár az életüktől is meg lehet fosztani őket. A cionista elit valójában a birodalom belső gazdasági újjászervezése és a véget nem érő háborúk nyomán várható növekvő ellenállásra mér ,,megelőző csapást" azzal, hogy már eleve ,,dehumanizálja" - vagyis az életre nem méltók közé sorolja - a kiépülő diktatúrával szemben fellépő személyeket.
Orbán Viktor és Áder János fentebb idézett nyilatkozatai világosan megmutatják: mindkét politikus - miként a mögöttük álló egész magyarországi tolvajelit - az ,,új világrendet" igazgató cionista elit hűséges kiszolgálója. A budapesti vazallus kormány három kötelezettséggel tartozik a birodalmat irányító cionista pénzoligarchia számára: diplomáciai eszközökkel, propagandával, pénzzel (és ha szükséges, katonával) kell támogatnia a NATO terjeszkedő háborúit, fokoznia kell a magyar nép gazdasági kizsákmányolását a globális elit javára, végezetül pedig le kell törnie, illetve kordában kell tartania a kibontakozó ellenállást. A ,,magyar" politikai osztály pedig hűségesen végrehajtja a kapott parancsokat. A ,,szabadságharc" jelszavával a magyarságot szédítő helytartókkal elégedettek lehetnek a kenyéradó gazdik.

Perge Ottó - Kuruc.info





http://kuruc.info/r/7/112045/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
2013.04 2013. Május 2013.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 599 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 949
  • e Hónap: 4694
  • e Év: 158190
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.