Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 27 
Szappanopera
  2013-05-17 21:48:40, péntek
 
 
Szappanopera

2013.05.17. 19:02


Kezdem úgy érezni magam mintha valami B kategóriás sorozatban lennék statiszta mondjuk a boldog 90-es években. Tudjátok, ahol minden epizód valami jujjdeizgalmas dologról szólt, de a sztori fővonalán nem történt semmi. KIT sosem bukott meg a műszaki vizsgán, a Szupercsapatot sosem kapták el a rendőrök, Lorenzo Lamas mindig eltalálta mikor van a naplemente ésatöbbi ésatöbbi. A lényeg mindig ugyanaz volt: végtelenített a sztori. Mégha minden részben össze is dőlt az egész világ kétszer, meg felrobbant egy autó a tengelyén átpördülve, a fő karakterek alig változtak hétről hétre.

És a recept működött, és működik ma is. Sokáig gondolkodtam azon, miért van az, hogy a stabil szavazók körében a fidesz népszerűsége nem csökken, pedig hónapról hónapra derül ki, éppen mit lopnak el, kit löknek át vak komondoron, vagy hogy kinek nincs még nemzeti trafikja. Azután rá kellett jönnöm, Gyurcsány sem azért bukott meg, mert a szavazók 25%-a azon morfondírozott, hogy az épp aktuális monetáris politika jó vagy rossz a forintra nézve. Én sem. Gyurcsány hülyét csinált magából, így kiírták a sorozatból, mint ahogy levették a nyuszómuszós arc reklámját is, mikor kiderült, hogy nyuszómuszózik az másnak is, csak nem a feleségének, bocs. Így mennek errefelé a dolgok. Most persze szidhatnám a fideszt habzó szájjal, hogy a népbutító kommunikációjuk pont erre épít - és tényleg -, de ők is csak tanulták. A baj ott van, hogy mi meg elhisszük. Szépen minden héten leülünk a TV elé, épp megkapjuk a napi/heti botrányt, az ellenzékiek elkezdik szidni a kormányt, a fideszesek elkezdik szidni az elmúltnyolcévet (akit már annyit emlegetnek, hogy lassan manifesztálódik, lakást bérel Pesten, és trafikot nyit), Orbán Viktor meg elmotorozik a naplementébe, jövőhéten meg visszamotorozik. Érdemi változás nem történt.



Lúzertársadalom lennénk, vagy csak én vagyok frusztrált, mert nincs fideszes ismerőse a családnak? (Még csak a nyomorult fészbukon sem.) Nem tudom mi értelme a politikának, ha a magánnyugdíjpénztár lenyúlásánál, vagy a 4. alkotmánymódosításnál lényegesen nagyobbat dobna a fideszen egy baromság. Mondjuk ha a titkárnő felcserélné a tornaterem avatást a vidékfejlesztős borkóstolással, és teszem azt Viktor kapatosan pofán vágna egy harmadikost, hogy “húzd ki magad, teeeee, itt a tééévééé!" (Mondjuk a KDNP megmagyarázná, kell mindenekfölötti atyai tisztelet érzete ésatöbbi ésatöbbi...)

Eddig vidám epizód szerepet kapott az LMP, Bajnaival is csak próbálkozik a rendező, van-e rá mérhető kereslet, az MSZP-t meg úgy látszik nem lehet kiírni, mert sokan egyszerűen képtelen megjegyezni új neveket. (Így vagyok én a barátok közttel. Ott ragadtam le hogy van benne egy misi, meg egy géza, meg egy berényi.)

Az előző bejegyzésben Gábor félszegen felvetette egy új jobbközép párt alakítását. Épp az utolsó mondatba belinkelve, mintha csak Latabár dobott volna be egy disznó viccet épp a legördülő függöny előtt. A gondolat jó, hovatovább helyes, de önmagában nem több, mint ferráris Magnumnak az ellenfél, meg a csaja akit meg kell menteni tőle. Hetente más, tudjátok, epizód. Itt addig nem fog változni semmi, amíg az emberek meg nem változnak. És ehhez a legeslegeslegelejétől kell kezdeni. Nem politizálni kell, hanem megmozgatni az embereket. Ki kell nevelni egy olyan réteget, aki aktívan részt vesz a SAJÁT, nem az ország, a SAJÁT életében.

A többi már jön magától. Az már csak hab lesz a tortán, ha ezek az arcok egyszer azt mondják, mit akarnak ezek ott a parlamentben?


http://kard.blog.hu/2013/05/17/szappanopera_485
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A mi kutyánk kölyke
  2013-05-17 21:11:43, péntek
 
  2013.05.17. 12:36
A mi kutyánk kölyke

Kifizetődő fideszesnek lenni - és aki eddig ezzel nem volt tisztában, és megfelelő politikai hátszél nélkül pályázott akár még egy trafikra is, hát szégyellje magát. Ha pedig úgy gondolja, a politikai alapon osztogatott koncesszió csak aljas összeesküvés-elmélet terjesztés, olvassa el a tudósításokat Orbán Viktor ma reggeli rádióinterjújáról.

Mert mit is mondott a miniszterelnökünk?

a fiatalokat meg kell védeni a cigarettától, és a kormány meg is fogja - ez oké, de most már meg vannak védve a fagyitól meg a jégkrémtől is, az újságokról, üdítőről meg ásványvízről nem is beszélve. A nyalánkságok még érthetőek, jobb, ha nem hízik a magyar gyerek és a torokgyulladás is megelőzendő, a csapvíz is jobb mint bármilyen cukros lötty meg bubis ásványvíz, az újság viszont már kevésbé érthető: mi a baj a Micimackó magazinnal? Az miért tiltott termék? Támad a nyugat?

amint megkötötték a szerződéseket, a trafikpályázatokat nyilvánosságra fogják hozni - eső után köpönyeg, mondhatjuk. Van tapasztalatunk az ügynökügyek nyilvánosságra hozatalában is, meg abban, mit is lehet nemzetbiztonsági kockázatnak meg üzleti titoknak minősíteni nagy hirtelen. Mert az üzleti tervek tuti hirtelen ez utóbbi kategóriába esnek majd bele, pedig a pontszám felét ugye ezek adták. És lehet, hogy csak egyetlen mondat volt bennük egy névvel, ki is a rokon, a támogató, a stróman-gazda. Csak hogy ne kelljen tovább olvasni, gondolkodni a bírálónak.

csak azért van a trafikügyből vita, hogy a szerződéskötéseket elhalasszák. Az MSZP mondjuk sima vitánál tovább ment, ők törvényjavaslatot adtak be a piac újrafelosztásának megakadályozása érdekében, "a dohánykoncessziós pályázatok elbírálásával kapcsolatos visszaélések miatt hátrányba került családi vállalkozások megélhetését veszélyeztető törvényi rendelkezések megsemmisítéséről" címmel.

"Az MSZP a törvényjavaslattal azt kezdeményezi, hogy a botrányba fulladt kormányzati trafiktender eredményeként júliustól ne veszítse el több tízezer ember, több tízezer család a megélhetését, ne veszítsék el üzleteiket, munkalehetőségeiket.
Az MSZP a törvényjavaslattal így gyakorlatilag semmissé teszi azt a - közel negyvenezer vállalkozás, család megélhetését közvetlenül veszélyeztet ő - szabályozást, amelyet a Fidesz-KDNP saját klientúrájának jutalmazása érdekében kívánt bevezetni.
A botrányos trafiktender jó példa arra, hogy a Fidesz hogyan jutalmazza saját klientúráját, amely nem más, mint hogy a Fidesz újraosztja a piacot a saját baráti körének. Mára nyilvánvalóvá vált, hogy a dohány-kiskereskedelem állami monopóliummá tételének nem a fiatalkorúak dohányzásának visszaszorítása volt a célja, hanem - ahogyan az sejthet ő volt - a Fideszes családtagok, rokonok, haverok jutalmazása, bármi áron." (törvényjavaslat általános indoklás)

És arról se felejtkezzünk meg, hogy a kiszivárgott mutyi-hangfelvétel miatt már a rendőrség is foglalkozik az üggyel, bár Némethné szerint minden nagyon szép, minden nagyon jó, minden a legnagyobb rendben:

" (...) a pályázat törvényes, eredményes és érvényes volt, így érvénytelenítésére nincs lehetőség, emellett Németh Lászlóné közölte, hogy a pályázat kiírása és a lebonyolítás a törvényes eljárási rend betartásával, valamennyi jogilag értékelhető szempont figyelembevételével, a törvényben foglalt célok maximális szem előtt tartásával történt.

Mint írta, a pályázati anyagokat, így a pályázók listáját is kizárólag az arra jogosultak ismerhették meg, így sem a pályáztatás, sem az elbírálás szakaszában nem került jogosulatlan személyek vagy szervezetek birtokába, így a Fidesz választókerületi elnökeihez sem. A pályázók adatait a miniszter szerint - sem településekre lebontott részletekben, sem egyéb formában - nem adták át illetéktelen személyek részére." (hvg.hu)

Azt már régről tudjuk, a tények makacs dolgok - előbb vagy utóbb ki fog derülni, ki épített fel alternatív valóságot.

alaposan előkészítették a trafikrendszert, így nem tart attól, hogy a bíróságok később visszájára fordítják a döntést. A bíróságok lehet, hogy nem, de már a saját tábor sem ért teljesen egyet a módszerrel, így például nem szavazta meg a trafiktörvény árréses-nyalakodós módosítását Bencsik János volt energetikai államtitkár, fideszes képviselő. És miért? Ezt sem rejtette véka alá, szerinte a siker kulcsa a kitartó munka, a találékonyság, nem pedig a más által megteremtett javak megszerzése. Ellenérzésével nincs egyedül, Borókai Gábor a Heti Válaszban fakadt ki:

"A trafiktendernek az a legfőbb baja, hogy nem a teljesítményről látszik szólni, hogy a versenybe szállók felkészültsége éppúgy bizonyíthatatlan, mint a vesztesek alkalmatlansága, vagy kevéssé alkalmassága, ezért aztán a győzteseket maguk a kihirdetők sem képesek megvédeni" (...) a hvg.hu által nyilvánosságra hozott hangfelvétel alapján a kiválasztás módszere sem megnyugtató.

"A trafikok kiosztása növeli az új rendszer iránti bizalmatlanságot, és táptalaja az irigységnek" (...) a trafikmutyi nagyon rossz üzenetét meg kell javítani." (hvg.hu)

Borókai ezek szerint nem olvasta Némethné fentebb beidézett "minden a legszabályosabb volt" nyilatkozatát, azóta valószínűleg már megmutatták neki.

De mint tudjuk, egy fecske nem csinál nyarat, de még kettő sem, így amíg maga a miniszterelnök körömszakadtáig védi az eljárást és elhiszi, minden úgy tökéletes, ahogy van, semmi esély sincs a piacfelosztási döntések felülbírálására.

százas nagyságrendben vannak nyertes baloldali pályázók, és ha politikai szempontjaik lennének, akkor egy baloldali sem nyert volna. Lehet, hogy ez számára szépségtapasz a mutyin, valójában még jobban súlyosbítja a helyzetet, hiszen egyrészről minden egyes pályázóról tudják, ki kutyájának kölyke, másrészről aki nem az alomból van, annak nem sok babér terem attól függetlenül, szakmailag eddig mit tett le az asztalra. A százas nagyságrend pedig egy majd hatezres klubban? Törpeminoritás még akkor is, ha igaz a pletyka. De eddig név szerint nem sokat találtak az újságírók, kormányoldalról viszont naponta bogozódnak ki újabb rokoni-baráti szálak. Vajon hány hasonló hírre derül még fény, miszerint "Gyulay Zsoltnak, a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. vezérigazgatójának nemcsak a sógora, hanem egy régi barátjának és munkatársának a családja is kapott a dohánykoncessziókból"?

Egyáltalán, hogyan jutottunk el hazánkban odáig, hogy az teljesen rendben lévő, ha pártalapon támogatási jutalomként adományoznak 20 évnyi koncessziókat úgy, hogy a végleges névsor ismeretében bónuszként még két és félszeresére is emelik annak jövedelmezőségét? Hogy bármilyen, "nem csak a mi kutyánk kölyke kapott", a szakmai felkészültséget, eddigi eredményeket totálisan kiiktató magyarázatot politikailag elfogadhatónak minősíti a kormány meg annak propaganda gépezete?

nem is szabadna hátat fordítaniuk a támogatóiknak csak azért, hogy ők ne kapjanak politikai támadást. Igen, ez az igazi demokrácia - jutalom a támogatásért. Aki támogatja a Fideszt, az jogosult a koncra. Vessen magára, aki trafikot akart, de elmulasztotta az elmúlt években a megfelelő irányú kapcsolatszerzést (oké, lehetne sokkal vulgárisabb kifejezést is használni...). Röviden: aki haver (támogató), annak hopp, aki nem haver (és most már tudjuk, mindenkiről tudják, haver-e), annak kopp. Teccet volna előbb gondolkodni, aztán párttagkönyv sorszámot beírni az előre megsúgott, a köznép elől egyébként rejtett rubrikába. (Ha egyébként azt nézzük, hányan szavaztak annak idején a Fideszre, bizony messze alulreprezentált a nem kormánypárti tábor a maga "százas nagyságrendjével", ennyit a politikai korrektségről ...). A "nem szabadna hátat fordítani" szófordulat pedig további intézkedéseket vetít előre - az almot mindenáron meg kell védeni az aljas politikai támadásokról. Mert azok már el is kezdődtek:

forrás: "Fotó: mutyiellenes matricákkal dekorálták ki a szekszárdi polgármester boltját", hvg.hu)

a kárpótlás szempontjainak megfelelő, újra pályázati lehetőséget kapó trafikosok száma kétszáz alatt van. Ők méltányos elbánásra számíthatnak, de akik nem pályáztak, azokon nem tud segíteni. És akik pályáztak, azokon tud? Hihetetlen cinizmussal úgy leszorították a szóbajöhetők körét, hogy a szektor régi szereplői azóta is csak kapkodják a levegőt:

"Olyan magánszemélyek adhatnak csak be jelentkezést, akik már a februári trafiktenderen is pályáztak, egyetlen koncessziós jogosultságot sem nyertek, legfeljebb egy trafikot üzemeltetnek jelenleg egyéni vállalkozóként vagy olyan gazdasági társaság útján, melyben az illető vagy valamelyik hozzátartozója 75 százalékos szavazati joggal rendelkezik, a cég bejegyzett főtevékenysége pedig a dohányáru-kiskereskedelem. A feltételek között szerepel az is, hogy a magánszemélynek nem származhat máshonnan jövedelme (így például nyugdíjból sem).

A jelentkezési dokumentum lefekteti azt is, hogy pontosan milyen kiskereskedelmi egység minősül trafiknak. Például az, ahol kizárólag kiskereskedelmi tevékenység folyik, az éves árbevétel nem haladja meg a 100 millió forintot, az éves árbevételnek az elmúlt öt lezárt üzleti év átlagában pedig legalább a 80 százaléka dohánytermék kiskereskedelemből származik. Feltétel még, hogy az adott kereskedelmi egység már 1993. január elseje előtt megkezdje a működését, és azóta változatlan helyen - az öröklés esetét ide nem értve - változatlan tulajdonosi viszonyokkal üzemeljen. Az üzlet továbbá semmilyen hálózathoz sem tartozhat.

A jelentkezéshez mellékelni kell az elmúlt öt lezárt üzleti év teljes, aláírt beszámolóját, illetve az elmúlt öt lezárt üzleti év úgynevezett "áfa-kódonkénti" napi bevétel-összesítőit ("pénztárgép éves zárás") és a jelentkezési űrlapot, mely a pályázati felhívásban megtalálható." (hvg.hu)

A hatalom cinizmusa korlátlan, ahogy a szociális temetkezés tervezete is bizonyította - míg a saját kutyájuk kölykétől egy napnyi szakmai tapasztalatot sem vártak el (a Fejér Megyei Közgyűlés elnökének fia például pályakezdőként nyert, a fideszes képviselő apa szerint ez előnynek számított az elbírálásnál), a régi motorosoktól csak épp azt nem követelik meg, hogy igazolják, jártak a Holdon. És egyáltalán létezik ma olyan trafikos, aki ezeknek a feltételeknek megfelel? Valószínűleg bőven kétszáz alatt marad a számuk, sőt, még az is lehet, lámpással sem találni köztük minden téren megfelelőt.

Aki pedig azt hiszi, sok víz lefolyt már a Dunán a rendszerváltás után, annak szolgáljon okulásul a következő régi vicc:

"Felvételizik három jelentkező. Bemegy az első, akinek hatalmas protekciója van. Megkérdezi a bizottság elnöke:

- Mikor fejeződött be a második világháború?

- Hát, valamikor a XX. század közepe felé, talán 1945?

- Zseniális, fel van véve!

Bemegy a második jelentkező, akinek van egy kis protekciója. A kérdés ugyanaz:

- Mikor fejeződött be a második világháború?

- 1945.

- Egy kicsit pontosabban esetleg?

- Hát valamikor tavasz vége felé, talán május 6.?

Bemegy a harmadik felvételiző, akinek egyáltalán nincs protekciója. A kérdés ugyanaz:

- Mikor fejeződött be a második világháború?

- Európában 1945. május 6-án lépett érvénybe a fegyverszünet, a japánok 1945. szeptember 2-án kapituláltak.

- Hmmm. Hány ember vesztett a Szovjetunió?

- Huszonkétmillió-hétszázezer-százkettő.

- Korrekt. És név szerint?"

Mindezzel Orbán Viktor bebizonyította, igen, igazi államférfi, aki teljes mértékben képviseli - saját híveit (támogatóit?). És tudomásul kell vennünk, nem állunk olyan messze a szocialista egypárt rendszertől és annak káder kiválasztási rendszerétől, mint amennyire szeretnénk. És nemcsak a trafik-mutyi területén vannak egyenlőek meg még egyenlőbbek, hátszelesek meg igazi kitaszított párák.


http://morgasjoga.blog.hu/2013/05/17/a_mi_kutyank_kolyke_484
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Titkos repülőgépek méreggel permetezik az embereket –
  2013-05-17 20:43:14, péntek
 
  Titkos repülőgépek méreggel permetezik az embereket - megdöbbentő képek és videó

Írta: hir.ma Kategória: egészség 2012-09-27 12:52 354 hozzászólás

mérget permeteznek a nyakunkba
Olyan személyszállító repülőgépek, melyek nincsennek a Flightradar24-en feltüntetve - méreggel permetezik a légkört, ezzel megváltoztatják az időjárást és betegségeket okoznak.

Rákkeltő alumínium port, cinket és báriumot permeteznek a levegőbe.

Olvassa végig a cikket, mert megdöbbentő képeket és egy másfél órás videót is megtalálhat benne.

A videó feliratozott, érdemes végignézni, ameddig le nem törlik az oldalról. Oszd meg és lájkold az oldalt, hogy minél többen megismerjék ezt a tényt.

Nézze meg, hogy alakítanak át egy utasszállító repülőgépet méreg permetező gépezetté:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tjdxWrkfJbQ


A világ összes repülőgépe egyszerre megtekinthető és minden adatot megtudhatsz a repülőkről, az útirányról és még a földet is megtekintheted a pilótafülkéből. Itt a weboldal: Flightradar24

A következő képet Nyíregyháza és Debrecen térségében fotózták. Ezek a csíkok nem a normál repülőgép forgalomból tevődnek össze.
A Flightradar24-en mindig meg lehet tekinteni, hogy hol milyen repülőgép repül a világban, vagy éppen a fejünk felett.
CHEMTRAIL-csík terítette be Magyarországot múlt szombaton !

Érdekes, hogy ezek a gépek mindig akkor jelennek meg, amikor a családok az idejüket a szabadban töltik.

Két héttel ezelőtt például Nyíregyházán este minimum 12 ismeretlen repülő terítette be CHEMTRAILS vegyi anyagokkal a kék eget. Ezeket lehet látni a fenti képen. Érdekesség az volt, hogy ezek nem a kondenzcsíkok voltak. Ennyi repülőgépet soha nem lehet látni Debrecen és Nyíregyháza térségében. A naplemente alig látszódott a permetezés után.

Szegeden és Békéscsabán és Pécsett is beszámoltak sokan hasonló tevékenységről.
A világ összes repülőgépe egyszerre megtekinthető és minden adatot megtudhatsz a repülőkről, az útirányról és még a földet is megtekintheted a pilótafülkéből. Itt a weboldal: Flightradar24
Magyarországon nem beszél a média a CHEMTRAIL kivizsgálásáról, a CHEMTRAIL elleni tüntetésekről. Pedig hatalmas kárt okoznak ezek a repülőgépek. Egyesek szerint Csernobil ehhez képest játék volt.

A megdöbbentő, hogy a legmérgezőbb nehézfémekkel támadják az emberi szervezetet. Mik ezek? Alumínium, cink, stroncium, bárium.
Flightradar 24 nem is látja őket a legtöbbször.
Ezek a repülőgépek kifejezetten a permet terítésére szolgálnak, lásd a képeket.
Azt állítják a szakértői a témának, hogy a népesség csökkentés a célja a permetezéseknek.

A méreganyagok 7-10 napig a légkörben keringenek. Ha az eső esik sokkal hamarabb. Rákot okoz a leggyengébb immunrendszerek esetében már 4-6 hónap alatt!
A nehézfém raktározódik a szervezetben, amik sehogy sem kerülnek ürítésre. A veséken és a bélrendszeren át nem távoznak belőlünk, nyirokrendszerünk pedig nem győzi, így érthető, hogy elraktározódnak.
A fémek lerakódnak szerveinkben, a gerincben, valamint az agyban. A nehézfémek a szervezetbe jutáskor szinte azonnal reakcióba kerülnek és vegyületeket hoznak létre.
Nem kizárólag a belégzéssel jut be a legtöbb nehézfém, hanem az étellel (zöldségek, gyümölcsök, stb...)
Az idegrendszerre is mérgező hatása van az alumíniumnak, mert megváltoztatja a vér-agy gát működést.
A világ összes repülőgépe egyszerre megtekinthető és minden adatot megtudhatsz a repülőkről, az útirányról és még a földet is megtekintheted a pilótafülkéből. Itt a weboldal: Flightradar24

Ezek a csövek a repülőgép alaptartozékai lehetnek?
Mikor és mitől keletkezik a normál kondenzcsík a repülésnél?

A hagyományos kondenzcsík (contrail) akkor keletkezik, amikor a magasan haladó sugárhajtású repülőgép okozta nyomástól kicsapódik a levegőből a vízgőz, ez általában 8 ezer méter felett történik, ekkor apró jégkristályok keletkeznek.
Az ilyen csík általában néhány perc után magától eloszlik.
on-hirdetese
Mi az a chemtrail?

Ez gyakorlatilag magyarra fordítva kémiai csíkot jelent. Újnak számít a szó, mivel pár éve kezdték el használni.
A chemtrail teljesen máshogy viselkedik, mint a kondenzcsík. Közvetlenül a keletkezése után kondenzcsíkra hasonlít, viszont feloszlás helyett lassan szétterjed, és széles felhősávvá alakul.

Ezek a csíkok behálózzák az eget, és órákon keresztül felismerhetőek maradnak. A megfigyelések szerint a jelenség nyomán bármilyen tiszta kék égbolt gyorsan átláthatlan, szürke masszává alakulhat. A beterítést követő napokban az adott területen bizonyosan nem lesz csapadék.
Mikor jegyeztek fel először chemtrail csíkokat?

1998-ban jegyezték fel először az USA-ban. Azóta sok-sok országban fényképeztek le a házaik felett Nagy-Britanniában, Németországban, de Ausztráliában is hasonló csíkokat.

A kormányok ellenkezése miatt a csíkok ismeretlenek Kína és Brazília felett.
A Bodeni tó felett megjelenő csíkokat dokumentáló egyik német felhasználó szerint ráadásul pénteken és a hétvégén szabadnaposak a csíkhúzó gépek.
Megdöbbentő, hogy ezek a “permetező" repülőgépek egészen furcsa útvonal mentén haladnak, például láthatatlan határok mentén visszafordulnak a kijelölt terület beterítésére.
Az amerikai oceanográfiai és légköri felügyelet szerint nincs kémiai anyag a levegőben:

A National Oceanic and Atmospheric Administration, NOAA által kiadott tájékoztató szerint a tartós kondenzcsíkok nem tartalmaznak semmilyen kémiai anyagot, csupán a légköri viszonyok alakulása miatt maradnak fenn viszonylag sokáig.

A NOAA szerint a tengerészek már régóta figyelik a kondenzcsíkok viselkedését, és így következtetnek arra, ha változás várható az időjárási viszonyokban. A klímakutatásokban szintén be kellett vonni a légiközlekedés hatását, az ugyanis befolyásolja a felhőképződést, emlékeztet a NOAA. A klímára gyakorolt hatását a NASA napokban kiadott anyaga is hangsúlyozza.
Azt állítják sokan, hogy a gépekből mikroszkópikus anyagokat szórnak ki.

A világ nagyvárosai felett megörökített csíkok azonban rendkívül furcsák. A kérdéskört tanulmányozó felhasználók szerint kémiai anyagokat sőt biológiai ágenseket szórnak ki ezekből a gépekből, és minden hivatalos megnyilatkozás csak a gyanú elaltatását szolgálja.

Egyesek az állítólagos lehullott apró szálakat vizsgálják mikroszkóp alatt, és növesztett nanostruktúrákról számolnak be. Mások hámsérülésekből kihúzható, sebek gyógyulását akadályozó szálakról, a chemtrail sújtotta napokon asztmatikus tünetekről tudósítanak. Egy repülőgépszerelő beszámolója szerint kis híján kirúgták, amikor egy utasszállító gép szervizelése közben oda nem tartozó tartályok csővezetékét próbálta megfejteni.
Ez már végképpen gyanús: Az amerikai képviselőház a 2001-es Space Preservation Act (világűr megóvási törvény) szövegében a tiltandó eszközök között sorolta fel a chemtrail kifejezést.

Teller Ede néhány éve egy olaszországi konferencián felvetette ezt a kérdést.

Buránszkiné Sallai Márta, az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) egykori főosztályvezetője korábban az Index-nek azt nyilatkozta, hogy hazánkban a rendszerváltás előtt jégeső elhárítás volt Pécs mellett a Tenkes hegyen illetve Baján. Az ezüstjodid rakétákat alkalmazó beavatkozásokat az egykori Állami Biztosító támogatta. Az olimpiai megnyitókon, a volt Szovjetunió fontos felvonulásain alkalmaztak felhőoszlatást, mondta az OMSZ főosztályvezetője.

Ezek a képek Ön szerint hagyományos repülőgépek alkatrészeit mutatják be?


Az egyik legmegdöbbentőbb dolog, hogy több tucat oldal, mely ezzel a témával foglalkozik, ugyan még létezik a keresőkben vagy más oldalakban linkként, de már maga az egész website törölve van. Önök szerint miért lehet ez?
Mi a véleménye az egész témáról, lentebb szóljon hozzá...
Ha érdekes volt a cikk és mással is megosztaná ezt, kérem nyomja meg a lájk gombot. Köszönjük...

Érdemes megnézni a Spektrum videóját is, mely bemutatja, hogy igenis létezik a fenti állítás:

http://hir.ma/egeszseg/titkos-repulogepek-mereggel-permetezik-az-embereket-megdob bento-kepek-es-video/18598
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
VEGYÉL ÁGYÚT Persze, csak ha meg akarod védeni magad és csal
  2013-05-17 20:10:48, péntek
 
  2013. május 16., csütörtök
VEGYÉL ÁGYÚT

Persze, csak ha meg akarod védeni magad és családodat...
Szépen lassan, de biztosan elindultunk a személyes állampolgári ügyintézés felé, nevezetesen, ha megölik egy rokonodat, akkor a dolgok mai állása szerint jobb, ha te veszed a kezedbe az igazság szolgáltatásának nehéz munkáját, mintha azt egy arra hivatott szervezetre - mondjuk az államra - bízod.
Nehéz nem felidézni a Keresztapa című filmből azt a részletet, mikor a lányát ért sérelem megtorlatlansága miatt a jogállamban csalódott temetkezési vállalkozó felkeresi a Keresztapát, hogy állítsa helyre a rendet a világban és büntesse meg lánya támadóit.
Merthogy az állam nem büntette meg őket.
Summa summarum, a Keresztapa némi oktatgatás után elrendezi a dolgot, a lány támadói nyolcvan napon túl gyógyulnak, a hálás vállalkozó pedig boldogan hálálja meg a segítséget.
Persze, azok még daliás idők voltak, tiszta viszonyokkal, ellentétben a mai állapotokkal, melyek tiszta iszonyok.
Hogy mást ne mondjak, itt az Állam és a Keresztapa egy és ugyanaz.
Kár lenne ezt tagadni, hiszen mára a rendszer levette magáról a szüzek fehér fátylát, lekopott róla a smink és egyre jobban látszik, hogy a szende ám öntudatos szűz egy ócska, hazug és tripperes lotyó, amelyik nem elég, hogy nem nyújtja a beígért szolgáltatást, de még ki is zsebeli kuncsaftjait.
Hajdan az emberek azért hozták létre az államot, hogy intézze közös ügyeiket, mindenféle szolgákat fogadtak fel, akik vigyáztak a rendre, gyógyították őket, figyelembe véve megbízóik véleményét alapos vizsgálódás után döntöttek a közösség ügyeiben.
Aztán a szolgák felugrottak megbízóik hátára és vadul sarkantyúzni kezdték őket, mely ellen azok egy darabig berzenkedtek, de aztán beletörődve a látszólag megváltoztathatatlanba némán, cipelték hátukon úrrá lett szolgáikat - márpedig nincs rosszabb úr a szolgánál...
A mi államunk a végét járja.
A mi államunk nem a mi államunk, hanem egy szűk kör állama, melynek tagjai egymással kiegyezve szipolyoznak bennünket, visszaélve azzal a hatalommal, mellyel felruháztuk őket.
Mára kegyeket gyakorolnak, komplett társadalmi osztályokat és rétegeket büntetnek vagy jutalmaznak kényük-kedvük szerint, a megválasztott szolgák pedig úgy bánnak velünk, ahogy csak a Dózsa féle parasztfelkelés után mertek bánni uraik bánatos jobbágyaikkal.
Minden intézmény megszűnt, megszűnőben van vagy szétrohadt, maradványaik csak azt a célt szolgálják, mint Patyomkin herceg díszletfalvai hajdan a Volga partján, csak nálunk nem Nagy Katalin cárnőnek, hanem az európai közösségnek mutogatják a demokrácia üres díszlet-falvait, melyek lakóit a rendszer jólfizetett csepűrágói alakítják, mosolygós képpel.
Vannak állami alapintézmények, mára már ezek az ebek harmincadjára jutottak.
A legfájóbb talán a bíróságok állapota.
Leginkább azért, mert önálló hatalmi ágként nem kellett volna behódolni nekik, lehetett volna az első perctől harcolni a jogállamért, a közösségért és még a saját érdekeikért is, harcolni az eljelentéktelenítés ellen, de - sajnos - rongyemberek itt is vannak, méghozzá szép számmal.
Olyanok, akik pozícióért, kitudja miféle előnyökért vagy csak saját politikai elfogultságaik miatt sutba vágták a bírói ethoszt, olyan ügyészek, akik elfelejtették, hogy az államot saját tisztviselői és tisztségviselői ellen is védeni kell alkalmanként, mert az állam a mienk volt, intézményei a mi biztonságunkat szolgálták.
Már nem szolgálják.
Viszont a bíróságok lezüllöttek, az igazság, de legalább a jog szolgáltatása helyett a politikát, méghozzá egy autokrata bűnöző rendszerének politikáját szolgálják.
Ez persze törvényszerűen vezet a szakmai zülléshez, a bíróságok tekintélyének porig rombolásához.
Vezető hír volt ma, hogy házi őrizetben tartanak két olyan bűnözőt, aki sorozatos bűncselekményeket követett el idős emberek terhére, kettőt közülük meg is öltek, de négy év nem volt elég arra, hogy elítéljék őket - állítólag a szakértői vélemény hiánya miatt.
Ehhez tudni kell azt is, hogy a bíróság döntése során szabadon mérlegel, nincs kötve semmiféle szakértői véleményhez, ellenben bármikor kirendelhet más szakértőt, ha az eredetileg kirendelt valami oknál fogva akadályoztatva van, de elítélheti elkövetőket szakértői vélemény hiányában is, ha úgy hozza a helyzet.
Ez persze felveti a kérdést, hogy kinek áll érdekében az időt húzni és egy bíró hogy tűrheti ezt, hacsak, ugye...
Nem mai dolog, hogy a bíróságokról az a hír járja, hogy egyes bírókat meg lehet venni kilóra, mint a kacsát, és az ilyen esetek csak szítják a gyanút.
Persze, ahol a politika úgy rendelhet bírót, mint Józsi a kocsmában a fröccsöt, ott nincs min csodálkozni.
Ez a helyzet már akkor várható volt, amikor egy bíróság kimondta, hogy egy társaságban a taggyűlés, melyen valamennyi tag részt vett, nem taggyűlés, ahol a jelenlevő miniszterelnök arra ad utasítást, hogy ne mi nyerjük a legtöbbet és a jelenlevő ügyész a jegyzőkönyv bírósági felolvasása után nem emel azonnal vádat ellene, ott ezeken a bagatell ügyeken nincs mit álmélkodni.
Oda a rendőrség is, szakmailag, emberileg a padlón van, amin a Fidesz tíz éves szisztematikus munkája után szintén nem lehet csodálkozni.
Úgy próbáltak embereket toborozni, hogy alább adtak a követelményekből, egy valamirevaló multihoz nehezebb bejutni, mint ma a Rendőrséghez talpasnak.
Arról beszámolnak főnökeik, hogy hány új rendőrt állítottak munkába, arról nem, hogy hányan mentek világgá ilyen-olyan okokból, olyanok, akik vitték magukkal a szakértelmet is.
Ma a rendőrség nyeretlen kétévesekkel akar masszív, okos és erős (gazdaságilag és fizikailag egyaránt) bűnözőket kézben tartani, miközben legendák szólnak maffiózó miniszterekről, bűnözőkkel összejátszó főrendőrökről, a talpas fizetése meg bruttó százharmincezer, ezért kellene magát agyonlövetni, vagy a családját kitenni a bűnözők fenyegetésének.
Az ügyészség meg egy vicc - legutóbb sikerült olyan vádiratot összehozniuk, amelyikben csak azt felejtették el megjelölni, hogy mivel vádolják a gyanúsítottakat.
De persze megbízhatóak mind, egytől-egyig.
Nem kevesen törik a fejüket rajta, hogy fegyvert szereznek - legálisan vagy illegálisan, szinte mindegy, mert a mai világ lassan olyan, mint Mad Max világa, ha nem vagy Mel Gibson, akkor igen könnyen áldozattá válhatsz.
Anno be tudtál ülni egy baráti társasággal egy sörözőbe, ma már ez is kockázatos, mert soha nem tudhatod, hogy melyik percben lép az asztalodhoz valaki, hogy megérdeklődje: mit bámulsz, köcsög? - vagy csak, hogy nemes egyszerűséggel megcsöcsöréssze a nődet.
A piacon régen uborkát és krumplit lehetett venni, ma paprikasprayt és viperával egybeépített elektromos sokkolót - akciósan.
A nagy baj a fejekben van, mert a kilóra vett képviselők láthatólag három év után sem fogják fel, hogy mi is lenne az ő feladatuk, mert amit tesznek - vezényszóra gombot nyomnak - azt egy csimpánz is meg tudja csinálni.
Szánalmas ország szánalmas állama.
Vége lesz persze egyszer ennek, de annak nagy ára lesz.
Mi szeretjük a hazánkat átlag harminc-harmincöt évente porig rombolni - huszonhárom már eltelt a legutóbbi talajgyalulás óta.
Lassan jöhet a következő, hacsak addigra nem mi leszünk Szlovákia - alsó...
Orbán nagyformátumú politikus, talán Gorbacsovhoz tudnám hasonlítani, ha Gorbi is tolvajkodott volna.
Az ő politikai munkássága vezetett a Szovjetunió megszűntéhez, és Orbán is ütemesen halad előre a lenini úton.
Isten veled, Magyarország!

http://www.pupublogja.hu/2013/05/vegyel-agyut.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Milyen magyar vagy te? :)
  2013-05-17 19:57:18, péntek
 
  BÜSZKESÉG

,,Milyen magyar vagy te? Ahelyett hogy örülnél annak, hogy ByeAlex tovább jutott, mert beszavazták, és az országunkat képviseli, és büszke lennél rá, te nyílt színen fikázod?"

Hát kérem.

Néhány név, amit ,,beszavaztunk", tovább jutottak, az országunkat ,,képviselik", és valahogy mégsem vagyok büszke rájuk: bokros lajos, deutsch tamás, járóka lívia, göncz kinga, hankiss ágnes...

És ettől még tökéletesen magyarnak érzem magam.
() Varga B. Tamás ()
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán Viktor szerint minden rendben. Akkor itt nagy a baj.!
  2013-05-17 19:41:14, péntek
 
  Orbán Viktor szerint minden rendben. Akkor itt nagy a baj.!


Ezek a pénteki Orbán rádióbeszélgetések egy valamire biztosan jók. Továbbra is meg lehet róla győződni, Orbán Viktor még mindig elmebeteg, és nem sok köze van a valósághoz. De azért is jó ezt végighallgatni mert lehet tudni mit üzen a követőinek, és merre fog tartani a hivatalos kormánypropaganda. Csak az nem világos hogyan lehet az ilyen nyilvánvaló hazugságra tényként tekinteni, de a kormánypárt megszólalóit ez végül is nem szokta zavarni.

Mintha minden péntek reggel röviden összefoglalná világlátását Tündérország első számú stadionépítője, és közölné a hívekkel ki ellen kell tovább folytatni a szabadságharcnak álcázott ámokfutást. Ilyenkor magyarázza meg a védhetetlent, mint ami a jelenlegi trafikmutyinál történt, és még hozzá is tesz egy lapáttal a saját meglátásából, csak hogy érezze mindenki törődik vele, de leginkább az nyilvánul meg ilyenkor, továbbra is gyűlöli az ellenzékben levőket. Szerinte az teljesen rendben van ha hozzá hasonlók nyernek meg gazdaságilag akármit, és ezért nem nagy ár ha ennek a kárvallottai akár többször ennyien éhen is döglenek. Ehhez a felfogáshoz csak gratulálni lehet, ilyen nemes célokat érdemes megjegyezni az utókornak, nehogy véletlenül az a magáévá is tegye valamikor.

Felsőbbrendűen, kioktatóan beszél a mikrofonba, annak biztos tudatában az biztos nem cáfolja meg az állításait. Mondjuk nem is nagyon érdekli a cáfolat, egy sima nyócévezéssel eddig is letudott mindent. Ilyenkor üzen a világnak is kiemelve önnön nagyságát, tévedhetetlenségét, nem létező értékrendjét, ami szerinte ma a mindenkitől elvárható létforma. Végül is abból indul ki, bárki is kaparintja meg a hatalmat az hasonlóképpen vélekedik a világról, annak meglátásában csak az Ő szemlélete a helyes. mindenki más rosszul látja a dolgot.

Mivel az ilyen interjúnál senki nem mond neki ellen, és feltehetőleg előre le van zsírozva minden, folyamatosan osztja a kokit azoknak, akitől később segítséget vár akár gazdasági, akár politikai téren. Most éppen Németországot emlékeztette dicstelen múltjára, mikor bevonultak harckocsijai Magyarországra, mintha a jelenlegi hatalom felelős lenne az akkor megtörténtekért. Közben nem tudni mit csinálna ha ugyanezen ország itt levő autógyárai megkezdenék a kivonulást, vagy esetleg csak beintenének neki mint tárgyalópartnernek, de ebbe nem is jó belegondolni. Nem lehet tudni hányan hallgatják ilyenkor, de abban biztos lehet Orbán Viktor az üzenete eljut azokhoz akiknek szánja, csak az a nagy kérdés ilyenkor, miért nem a saját nevében beszél, és így viseli a következményeket.


Mint közszereplőnek tudnia kellene az elmondott szavainak a jelentőségét, de mivel nem viseli a következményeket magasról tesz rá milyen is vált ki ezzel az egész megmondósdival. Még azt is meg lehet kockáztatni direkt csinálja, utólag meg hivatkozik rá, mekkora megmondóember ő. Csak az a baj szavai súlytalanok, és hazugok, nélkülöznek minden éleslátást, egyszerűen üzen a választóinak, megemlítve ki miatt ilyen sanyarú a sorsuk, hogy már a sírokat is nekik kell ásni. Az sem zavarja nem közönség előtt állít valótlanságot, így is könnyen jönnek a szájából a gondosan összeillesztett hazugságok. Van egy Békemenete, akkor mitől is kellene félnie?

Már mielőtt megszólalna, azok akik csak később tudják meg mit mondott rájöhetnek, ez az ember nem veszi őket komolyan. Olyasmit állít, ami nincs, vagy nem történik meg, esetleg éppen az ellenkezője igaz annak amit mond de azt soha nem fogadta el a nyilatkozó,és képes ezt szemrebbenés nélkül, folyamatosan hangoztatni minden meggyőző erőt beleadva a hitelességbe. Az nem zavarja Orbán Viktort neki már régen nincs hitelessége, azt elveszti az első szavaknál amikor mond valamit, de legalább igyekszik meggyőző lenni. Közben azért épül a stadionja, a költségvetési hiány csökken az emberek vére árán, növekszik a z államadósság, és veszik a z állampapírt is, amit nem az ő kormányzása alatt kell visszafizetni. Igazi befektető nem jön, aki munkahelyet létesít, az csak a haveroknak sikerül abban mértékben mennyi közpénzt tudnak magukévá tenni. Ha azt állítja Orbán Viktor itt most minden rendben van, akkor ne nagyon menjen az utcára, mert elméje képtelen lenne felfogni az ott található valóságot, de nem is lenne neki ajánlatos. Áteshet egy vak komondoron, de legalább az a tudat vigasztalhatja, a szeretteinek nem kell neki sírt ásni, gondoskodott a jövőjükről a közpénz rovására, így már ők nem tekinthetők rászorulóknak. Nem úgy az a sok ember, aki miatta kényszerül majd sírt ásni, mert neki annyira bejött az élet. BANDITA.

http://banditapolitikahu.web-server.hu/2013/05/17/orban-viktor-szerint-minden-ren dben-akkor-itt-nagy-a-baj/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szociális temetési javaslat; avagy áshatjuk a sírunkat, már
  2013-05-17 19:40:30, péntek
 
  Szociális temetési javaslat; avagy áshatjuk a sírunkat, már csak a kivégzőosztag hiányzik!
2013. 05. 16. csütörtök. - 19:38

A BM kitalált egy javaslatot, amely szerint a szociális temetéshez az arra rászoruló hozzátartozók számára egy ingyenes lehetőséget biztosítanának. Minden temető fenntartója köteles lenne egy külön, erre a célra kijelölt parcellát a koporsós vagy urnás szociális temetkezési helyek számára fenntartani, az állam pedig a koporsót, urnát, fejfát adná.

De mint tudjuk, ingyen ebéd nincs, a hozzátartozóknak a térítésmentes temetésben közre kellene ám működni! Például az elhunyt felöltöztetése, a ravatalozás, a sírhely kiásása és a koporsó, illetve urna leengedése, a sírhely betemetése, amit meg kéne tenniük.

Eddig is volt (jelenleg is van) önkormányzati temetés, akkor is, ha valaki hozzátartozó nélkül hal meg, s akkor is, ha van hozzátartozó, de nincs pénze egy temetésre. Sajnos, ezek a hozzátartozók egyre többen vannak és lesznek. Épp elég nekik a gyász és a szégyen, hogy szeretett halottjukat nem tudják önerőből eltemetni, mert az egy kisebb vagyon, erre kitaláltatik ez a több, mint egyszerűen morbid, már a kegyeletsértés határát súroló ötlet.

Nehéz erről irónia nélkül írni, de akkor most a zsemle kicsi, vagy...? Mert úgy tűnik, az állam kezdi sokallni az önkormányzati temetést kérő hozzátartozók számát. No, de sebaj, zsideszesen, egy huszárvágással megoldják ezt is: nem elég csak a halottat adni a temetéshez, hanem csináld magad mozgalom. Szomorú, hogy amilyen ütemben nő azoknak a száma, akiknek nem telik egy egyszerű temetésre sem, azzal nem áll arányban, hogy mennyien állnak ilyen rosszul anyagilag a saját hibájukból. Naponta lehet találkozni olyan idős emberekkel, akik - ha megtehetik -, a saját temetésükre tesznek félre pénzt, váltanak meg előre urnahelyet, sírhelyet. Az sem ritka, hogy kemény, hat számjegyű hitelt vesznek nyakukba a hátramaradottak.

Rég leszoktam már arról, hogy csodálkozzak, megdöbbenjek. Itt ugyanis bármi megtörténhet. De a felháborodástól nem tiltottam el magam és nem is fogom. S bízom benne, hogy ezzel nem vagyok egyedül! Mert e mögött is a teljesen elzsidósodott hatalom fajtajellegű lelkülete, féktelen pénzéhsége áll. A gátlástalan, az őslakosságot éltében, s immáron holtában is semmibe vevő gyarmatosítók műve ez. A keresztény, magyar hagyományok, értékrendek temetése.

Ócsán már épül a bedőlt devizahitelesek gettója, most majd lesz a nincsteleneknek a temetőben is külön láger? Meddig és mit tűrünk még el? Ne engedjük!

Aki így érez, az tudatosítsa magában: az egyetlen járható út a hungarizmus és semmi más!

Ladányi Kálmán - Kitartás.hu

http://kitartas.mozgalom.org/aktualis/szocialis-temetesi-javaslat-avagy-ashatjuk- a-sirunkat-mar-csak-a-kivegzoosztag-hianyzik
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Némethné: Törvényes volt trafikpályázat, nem lehet megsemmi
  2013-05-17 19:28:00, péntek
 
 



Némethné: Törvényes volt trafikpályázat, nem lehet megsemmisíteni
2013. május 16., csütörtök, 17:03


A nemzeti fejlesztési miniszter szerint törvényes, eredményes és érvényes volt a dohánykoncessziós pályázat, így nincs lehetőség az érvénytelenítésére - válazolta Németh Lászlóné Mesterházy Attila MSZP elnök írásbeli kérdésére. A miniszter cáfolta, hogy a pályázati anyagokat és a pályázók listáját a jogosultakon kívül mások - például a Fidesz választókerületi elnökei - is megismerhették.


A dohánykereskedelemmel kapcsolatos pályázati anyagokat, a pályázók listáját kizárólag az arra jogosultak ismerhették meg. Azok nem kerültek jogosultatlan személyek vagy szervezetek birtokába, így a Fidesz választókerületi elnökeihez sem - válaszolta a fejlesztési miniszter az MSZP elnökének kérdésére.

Mesterházy Attila (MSZP) több írásbeli kérdést is intézett a fejlesztési tárca vezetőjéhez a trafikpályázatokkal kapcsolatban, Németh Lászlóné válaszai az Országgyűlés honlapján olvashatóak.

A miniszter a "Hogyan került a Fidesz választókerületi elnökeihez a pályázók listája?" című kérdésre adott válaszában kifejtette: a pályázatok elbírálása a dohánytermékek kiskereskedelméről, valamint a koncesszióról szóló törvényeknek megfelelően zajlott.

A pályázatokat az arra illetékes és feljogosított személyek a hivatkozott törvényekben és a pályázati kiírásban foglaltak szerinti törvényes eljárásban, a koncessziós pályázatok elbírálásánál elvárható szakértelemmel és az adatvédelmi szempontok érvényre juttatásával bírálták el.

Válaszában olvasható az is: a pályázók adatait - sem településekre lebontott részletekben, sem egyéb formában - nem adták át illetéktelen személyek részére.

A miniszter közölte azt is: tekintettel arra, hogy a pályázat kiírása és elbírálása - törvényes keretek között, a vonatkozó jogszabályoknak és a pályázati kiírásnak megfelelően - az első körben érvényesen és eredményesen lezajlott, a Nemzeti Dohánykereskedelmi Zrt.-vel szemben nem indult vizsgálat, és annak kezdeményezése továbbra sem indokolt.Németh Lászlóné a szocialista pártelnök, országgyűlési képviselő egy másik kérdésére adott válaszában azt írta: a pályázat törvényes, eredményes és érvényes volt, így érvénytelenítésére nincs lehetőség.

Mesterházy Attila azután fordult a miniszterhez, hogy a hvg.hu közölte: birtokába került egy hangfelvétel, amelyen az hallható, ahogy a szekszárdi fideszes önkormányzati képviselők a trafikra pályázókról egyeztetnek.

A trafikpályázatokkal kapcsolatos korábbi cikkeinket itt olvashatja.






A cikket az alábbi címen találja:
http://www.origo.hu/itthon/20130516-nemethne-szerint-csak-a-jogosultak-ismerhette k-meg-a-palyazok-listajat.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Béke poraimra!
  2013-05-17 19:14:44, péntek
 
  Béke poraimra!

2013.05.17. 13:00
|



Egy felelős ember ne bízzon senkiben, csak magában.

A kormánydöntésre fanyalgóknak üzenem, hogy a munkaalapú társadalom szerintem nem tarthat élethosszig, mint a tanulás. Egy felelős ember nem hagyhatja, hogy halála után az őt gyászolók még öltöztessék, ássák meg a sírhelyét, búcsúztassák el...

Ezt nem tehetem. Még nem döntöttem el, urnás vagy koporsós lesz-e temetésem, de ha úgy érzem majd, hogy eljött az idő, lépni fogok. Kimegyek a temetőbe. Ások, majd a munka porát lemosom magamról. Megborotválkozom. Fogat mosok. Körmöt vágok. Utána szépen felöltözöm. Előkészítem a felvételt, amelyre előzőleg gondosan összeválogatom kedvenc zenéimet, nehogy a hálátlan utókor véletlenül ByeAlex dalával vegyen tőlem méltatlan búcsút. Abba belehalnék.

Miután ilyen szépen elrendeztem mindent, egy cseppet sem félnék a haláltól, sőt. Párt- és kormányprogramokat olvasgatnék, hogy vidáman teljenek utolsó perceim, és várnám, hogy nyugodjak békében. Azt hiszem, egy saját Farkas-idézettel búcsúznék szeretteimtől. ,,Én nem haragszom senkire, de nem telik tőlem, csak ennyire."

Farkas György Szerző: Farkas György

http://fn.hir24.hu/velemeny/2013/05/17/beke-poraimra/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Totális kudarc a kormány államadósság elleni harca
  2013-05-17 19:05:47, péntek
 
  Totális kudarc a kormány államadósság elleni harca
2013, május 17 - 12:58


A súlyos megszorítások, csomagok és a magánnyugdíjpénztári megtakarítások államosítása ellenére is nőtt az államadósság, ami egyértelmű kudarc az EU-nak alárendelt gazdaságpolitikával egyetemben - nyilatkozta Volner János, a Jobbik alelnöke pénteki sajtótájékozatóján.

A jobbikos képviselő elmondta, hogy a Magyar Nemzeti Bank által közölt GDP-arányos államadósság jelenleg 82,2 százalék. Ez Volner János szerint egyértelmű kudarcot jelent, mivel úgy tűnt el háromezer milliárd magánnyugdíjpénztári vagyon, úgy hoztak súlyos megszorításokat, hogy semmiféle érdemi eredmény nem született. A politikus rámutatott, hogy az államadósság 2010 elején 82 százalék volt, ami nem hogy csökkent, még emelkedett is.

Mély recesszióban van a gazdaság, a növekedési ráta mélyponton van, a lakossági hitelek pedig egymás után dőlnek be - szögezte le Jobbik alelnöke. Volner rámutatott, hogy már félmillió magyart üldöztek el itthonról, a kivándorlás pedig azóta is folyamatos.

A radikális politikus úgy véli: az Európai Uniótól való függés helyett a piacnyitást kell szorgalmazni, hogy a nyugati tőkére épített gazdasági növekedés illúziója helyett Magyarország erősítse meg a saját gazdaságát. Meg kell erősíteni a belső termelést, és nem a nyugathoz kell kötni sorsunkat, mert így nem lesz semmiféle fellendülés.

Volner rámutatott, hogy a magánnyugdíjpénztári vagyok nagyjából tíz százaléka volt a GDP-nek, mégsem látható az államadósság alakulásában ez a hatalmas összeg. Ha pedig hozzávesszük, hogy a lakosság mennyi megtakarítástól esett el, még lesújtóbb a valós kép - zárta Volner János.


alfahir.hu


http://alfahir.hu/totalis_kudarc_a_kormany_allamadossag_elleni_harca
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 27 
2013.04 2013. Május 2013.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 599 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 71
  • e Hét: 1729
  • e Hónap: 18522
  • e Év: 151439
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.