Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 17 
A szegénység számokban
  2013-05-29 21:12:28, szerda
 
  A szegénység számokban

Már a lakosság 27 százaléka fagyoskodott kényszerűen lakásában a télen, a legalacsonyabb jövedelműek pénzük közel felét költik lakhatásra, 300 ezer család szorulna szociális bérlakásra - derül ki a Habitat for Humanity Magyarország Lakhatási jelentéséből. Közben félmillió lakás áll üresen és a legrászorultabbak állami segítsége is csak cseppen.

Forrás: az én pénzem | Beküldte: Gépnarancs | 2013. május 29.

Egyre súlyosabb gondokat okoznak a lakhatást érintő megfizethetőségi problémák Magyarországon - állapította meg a Habitat most kiadott jelentése. Míg 2011-ben a háztartáskiadások átlagosan 25,5 százalékát, addig 2012-ben a 27 százalékát fordították a családok lakhatásra. A legalacsonyabb jövedelműek a jövedelmük közel felét csak erre költik. A szegénység növekedésével az energiaszegénység is nő. Míg 2009-ben a lakosság ötöde, addig 2012-ben már 27százaléka nem tudta megfelelően kifűteni a lakását.

Közműhátralékot is egyre többen halmoznak fel. Az egy év túl nemfizetők száma 2009 és 2012 között 130 ezerről 172 ezerre nőtt. A három hónapon túli tartozások száma pedig meghaladja a 400 ezret. Az önkormányzati bérlakásokban élők 30-40 százaléka fizet hátralékosan. A villamos energia szolgáltatásból 37 ezer családot, a gázszolgáltatásból több mint 100 ezer családot zártak ki.

Az alacsony jövedelmű családok rosszabb minőségű lakásokban élnek, melyek fenntartása sokba kerül. 2012-ben 300 ezer lakás volt félkomfortos vagy komfort nélküli, 200 ezer lakásban nem volt vízöblítéses WC. A magyarországi lakásállomány 70 százaléka energetikai szempontból elavult - sorolják a jelentésben a súlyos problémákat.

A bizonytalan lakhatási helyzetű családok közül a becslések szerint 300 ezer helyzete tenné indokolttá, hogy szociális bérlakásba költözhessen - emlékeztetett Szekér András, a Habitat for Humanity Magyarország igazgatója. Eközben évente 1-2 ezer a kiosztható önkormányzati szociális bérlakások száma. Jelenleg mindössze az összes lakás három százaléka szociális bérlakás, ezzel az aránnyal az unióban sereghajtók vagyunk. Ugyanakkor közel 500 ezer lakás áll üresen, melyek egy része a megfelelő garanciák biztosítása mellett szociális célokra hasznosítható lenne.

A lakhatással kapcsolatos politikai intézkedések közben az előző évhez hasonlóan az idén is elsősorban a bajba jutott devizahitelesek megmentésére irányultak. A lakhatással összekapcsolható költségvetési kiadások 293,2 milliárd forintjának közel 40 százalékát, 116 milliárd forintot a végtörlesztés kompenzálása vitt el. A legszegényebbek lakásfenntartási-, adósságcsökkentési támogatására közben az összes kiadás 10 százaléka, 30 milliárd forint ment el. Szekér szerint jól látható tehát, hogy a szakpolitikai intézkedések továbbra sem érik el a legszegényebbeket, vagy annyira kisléptékűek, hogy nem hoznak számottevő változást.



http://gepnarancs.hu/2013/05/a-szegenyseg-szamokban/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Zsidó pofátlanság - Fürst György autója
  2013-05-29 20:58:57, szerda
 
  Zsidó pofátlanság - Fürst György autója
2013. 05. 29. szerda. - 07:13

A Centrum Parkoló Kft. egykori ügyvezetőjének Rolls-Royce Phantomja a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) garázsában van, mert a hatóság lefoglalta a százmilliót érő luxusautót, amit már régen lekellett volna, hiszen valahogy a jóérzésű, józanul gondolkodó emberek fejében megfordul, ha másnak a lakástörlesztő részleteit kell kiizzadnia magából, akkor Fürstnek miből van pénze ilyen luxusra? Valószínűleg nem hitelt vett fel.

A volt terézvárosi alpolgármester BEAST-1 rendszámú mattfekete Rolls Royce Phantomja egy hónap alatt ötször kapott kerékbilincset tilosban parkolásért. A politikus közép-afrikai diplomata-útlevéllel próbált meg kibújni a büntetés alól. Az ügyeskedésekből látszik, nem is kérdéses, az autó árát sem tisztességes módon szerezte meg.

Fürst György ellen már bizony 2011-ben is hűtlen kezelésért emeltek vádat egy Andrássy úti ingatlan miatt. Az ügy első rendű vádlottja, Verók István egykori terézvárosi polgármester volt, aki 2012 szeptemberében 62 évesen meghalt. A volt politikus gyanúsított a Centrum Parkoló Kft.-hez kapcsolódó, egymilliárd forintos hűtlen kezelés miatt folyó eljárásban. A Fővárosi Főügyészség ezzel kapcsolatban csak annyit közölt, hogy ebben az ügyben folyik a nyomozás és "a gyanúsítotti kihallgatások 2012. október-novemberben megtörténtek". Nem lenne bonyolult talán elítélni ezt a kapitalista zsidó bohócot, ha valóban nyomoznának az ügyében, és el lehetne küldeni egy megfelelő helyre, természetesen a harácsolt vagyon szétosztása után.

(index.hu nyomán -Vass Zsigmond - Kitartás.hu)

http://kitartas.mozgalom.org/aktualis/zsido-pofatlansag-furst-gyorgy-autoja
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elszabadul lassan a pokol
  2013-05-29 20:56:28, szerda
 
  Elszabadul lassan a pokol



2013 január első napján jelent meg polgárháborús cikkünk. A történések pedig Európa szerte alátámasztják az ott leírtakat.

Immáron egy hete tart az a zavargássorozat Svédországban, ami borzolja Európa normálisabb felének idegeit. Mondhatjuk, hogy így jár Európa azon fele, amely a zsidó liberális, multikulturalista szellemi vírus hatása alá került.

Svédországban nem baj hogy gyújtogatnak a fekete antiszociális bevándorlók, a kormány már meg is szólalt, hogy nem fog változtatni liberális bevándorlási politikáján. E közben élő adásban ütnek el, és végeznek ki nigériai bevándorlók egy angol katonát az Egyesült Királyságban. A franciaországi feketék pedig nyakon szúrnak egy francia katonát.

A pokol kezd elszabadulni, és lassan érik az idő, hogy Európa nemzeteinek legjobbjai vegyék kezükbe hazájuk sorsát, és vágjanak rendet a liberalizmus által lezüllesztett öreg kontinensen.

Európa a lejtőn halad, ahol már nincs megállás. Csak egy lehetőség van, mégpedig az, hogy a gallok, illetve a vikingek régi szelleme elsöpri a zsidó nemzetellenes törekvéseket, és harcot kezd a bevándorlók, és minden nép belső ellensége, a cionista nemzetgyilkosok ellen.

Ennyi esély van még, de ennek hiányában vége. Nekünk pedig ki kell építeni végvárrendszerünket, de ezennel nem délen, mint a középkorban a török ellen, hanem nyugaton.

Fazekas József - Jövőnk.info
2013. május 29.

http://www.jovonk.info/2013/05/29/elszabadul-lassan-pokol
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Amikor saját immunrendszerenünk ellenünk fordul
  2013-05-29 20:50:57, szerda
 
 

Amikor saját immunrendszerenünk ellenünk fordul

Drábik János előadásait nagy figyelemmel hallgatom, mert amit mondani szokott, arra oda kell figyelni . Drábik azt állítja, hogy egy 2013 május 13-ikai újságcikk arról számol be, hogy a bostoni robbantás valójában csak egy terrorelhárítási gyakorlat volt, ahol a sebesülteket szinészek játszották . Ha ez igaz, akkor félelmetes elgondolni, hogy mekkora erővel, bátorsággal, szemtelenséggel, aljassággal rendelkezik az, aki ezt a megjátszott eseményt valóságnak állítja be anélkül, hogy be sem vallja ezt a nagy nyilvánosság előtt, csak néhánysoros kiegészítésben adja tudtára az embereknek egy hónap elmúltával !

1993 óta történik Amerikában ez a szörnyű tragédiasorozat, amikor valakik előre megtervezett önmerényleteket hajtanak végre, valóságos áldozatokkal . Amerika hadseregét az amerikai állampolgárok védelmében hozták létre állami költségen . Ma ott tartunk, hogy ezt a hadsereget akár be is vetheti saját állampolgárai ellen a vezetés, ha megkérdőjelezné valaki e ,,demokratikusan" megválasztott kormány elkötelezettségét . Erről vizsgáztatják a fegyveres állományt egy ideje . Azt kérdezik tőlük, hogy lőnének-e sajátjaikra, olyan amerikaiakra, akik fellázadnának a rendszer túlkapásaival szemben .

Akik megfelelnek maradhatnak . Akik nem, azokat leszerelik, de megjegyzik maguknak, hogy kik is ezek a számukra veszélyt jelentő egyedek . Ha valaki összefüggést vélne felfedezni az 1956-os magyar események ÁllamVédelmi Hatósága, és a DHS, a ,,Department of Homeland Security" között az USA berkeiben, az nem a véletlen műve ! Ha a demokrácia leple alatt magát az államot védik ezek az erőszakszerevezetek, akkor elmondhatjuk, hogy azonos érdekek szervezték azokat ! Magyarországon a második világháborúban győztes Szovjetúnió által elfogadott, majd kiképzett politikusi gárda ragadta meg a hatalmat ugyanúgy, mint 1917-ben Oroszországban, ahol a háborúban legyengült országot megtámadta egy jólszervezett, idegen csoport, akik nemzetközi összeköttetésekkel rendelkeztek .

A kommunizmus térhódítása azt jelenti, hogy egy nemzetre rátelepedett idegenvérű kisebbség átveszi a hatalmat belső árulók segítségével . Történelmünk folyamán többször megismétlődő folyamatokat látunk Mindig a múltat végképp eltörölni akaró izgága kis csoport működése ez ! Megjelentek ők 1936-ban Spanyolországban is ugyanúgy, mint Cromwell partaszállásakor Angliában még 1640-ben, de a Francia Forradalom 1789-es dicstelen állampuccsát is nekik köszönhetjük . Kik ezek az óriási hatalommal rendelkező békétlenkedők ? Honnan ez a hatalom ? Mit tehetünk ellenük ? Hogyan állíthatnánk meg őket egyszer és mindenkorra ? Rengeteg kérdés, de a válasszal késünk már egy jó ideje .

Amerikában ez a csoport szervezte meg a holdraszállást ugyanúgy, mint a saját maga ellen fellépő támadásait, amiket történetesen pontosan akkor hajtottak végre, amikor az egész védelmi rendszerük ezügyben gyakorlatozott . Nevetséges ! A média tömegtájékoztatási rendszerében nem jelenik meg az okozat, csak egy parányi hírértékű megjegyzés a sokadik oldalon kiigazításképpen . 2001-ben háromezren váltak áldozatává a repülőgépes támadásoknek nevezett médiaügyletnek, amit képzett terroristák követtek el az amerikai nép ellen . Kik ezek a terroristák ? Bin Laden ? A tálibok ? A Klu Klux Klan ? Muzulmánok lennének talán ? Rengeteg kérdés...

A holdraszállás apró lépése még mindig elevenen él az emlékezetünkben . Valóságnak fogjuk fel ma is, pedig egy filmriportban, jó húsz évvel ezelőtt, Henry Kissinger volt külügyi államtitkár beismerte, hogy az oroszok ellen irányuló, virtuális médiaeseményt láttunk csupán, amit Stanley Kubrik filmrendező valósított meg az Űrodüsszea 2000 díszleteinek segítségével . Miért nem repkednek napjainkban a Holdra ? Pedig itt van mellettünk ! A Marsra, Plutóra, sőt a legközelebbi galaxisra már elindultak űrszondák, de ezt a már többszörösen ,,meghódított" Holdat nem vizsgálják többé ?

Tizenkét évvel ezelőtt lerombolta valaki a WTO ikertotnyait New York központjában, a világ legmagasabb toronyházait . Terroristákra fogták egyszerűen . Palacsinta elméletre hivatkoznak, de az eredeti kitervelőket ma sem nevezték meg előttünk Osama bin Laden kivételével, akit likvidáltak nem rég azok, akiket mások likvidáltak később . Az óriási mennyiségű vashulladékot eladták Kínának azzal a megkötéssel, hogy be kell olvasszák azonnal . Könnyű így acélhoz jutni ! Viszont senki sem vizsgálhatja többé az épületrobbantási munkálatok maradványait, ami bizonyíthatta volna, hogy miért dőltek össze azok az épületek, amelyek meg sem rendültek, amikor beléjük repült egy egy repülőgép . Valaki hülyének nézi embertársait, vagy pedig egyáltalán, még emberszámba sem veszi !

Előre megtervezett önmerényleteket csak a XX-ik századtól kezdve láttunk, amikor a közvélemény elől eltitkolt okok miatt, megtámadta valaki az USA ártatlannak tűnő bázisait, vagy tengerjáró hajóit . Érdekes az is, hogy miként süllyedt el a Titanic 1912-ben a legelső útján, pedig elsüllyedhetetlennek tartották . Azt olvastam, hogy a fedélzetén utaztak azok az amerikai szenátorok, akik ellenezték a FED létrehozását a magánbankrendszer megalakulása előtt kevesebb mint egy évvel . Egy jéghegy miatt nem süllyedt el még egy ekkora hajó, legfeljebb mint egy jégkockát, megdobta volna egy kicsit . A hajó többezer méter mélyen, kettétörve nyugszik a tenger fenekén . Még a motorját is kettészelte valami ismeretlen erő ! A jéghegy lett volna ?

Közelmúltban egy orosz atomtengeralattjáró érthetetlen módon elsüllyedt . Közel százan meghaltak, de fényképet nem közöltek róla hivatalosan, mert kettétörve fekszik a hullámok alatti sírban ! Jól látható az a kerek lyuk rajta a törés vonalában közvetlenül, ami kívülről érkezett, sőt robbanása kettészakította a tengeralattjárót . Megtorpedózta volna valaki az oroszok KURSZK nevű elsüllyedhetetlennek hitt csodafegyverét ? Aki fegyvert ragad, az fegyver által vész el ...

Amikor saját immunrendszerünk támad meg bennünket, az ellen még védekezni sem lehet . Orvosi megnevezése is van ennek a betegségnek, de erről most nem szeretnék beszélni . Állami költségen fenntartott szervezetekről van szó ! Negyedmillió, állig felfegyverzett katonáról, akikre megszámlálhatatlanul szórják az adófizetők pénzét . Ezeket a ,,munkásőröket" bárki ellen bevethetik az Egyesült Államok területén, főleg azok ellen, akik nincsennek megelégedve a kétpárti egypártrendszer, demokráciának nevezett intézményeinek a működésével, amit a médiabirodalom csupán öt kézbe összefutó szálai fogadtatnak el velük . Csodálkozunk tehát, hogy miért nem működik a magyarországi demokrácia ? A népi demokrácia sem működhetett korábban emiatt !

VGB

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
40 anya szül 80 emlékgyermeket Orbán születésnapján
  2013-05-29 20:25:15, szerda
 
  40 anya szül 80 emlékgyermeket Orbán születésnapján
2013. május 29., szerda

80 gyermeket ajánlottak fel a Magyar Anyák Orbán Viktornak születésnapjára, értesült az MTI.



A tömeges szülésre pénteken egész nap fog sor kerülni. ,,Én egy hármas és egy négyes ikerpárral készültem erre a csodálatos napra, hogy szimbolikusan, mint a hét vezérnek, tudjak életet adni. A miniszterelnök úr is ezt teszi velünk, hát mi visszaadjuk. Életet az életért" - újságolta Vértesmenti Csenge, kismama.

A boldog gyermekzsivajra már az Országházban is felkészültek, hiszen a Szent Korona vitrinje ezen a napon inkubátorként működik majd az elsőként születő csecsemő részére, aki a látogatók befizetéseit viheti majd haza a nap végén.

http://hircsarda.blog.hu/2013/05/29/40_anya_szul_80_emlekgyermeket_orban_szuletes napjan
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán és Gyurcsány
  2013-05-29 20:19:11, szerda
 
  Kedves Magyar Barátaim! Honfitársaim!
1945-1990 között nem érte akkora kár az országot mint ennek a két embernek a regnálása alatt. Nagyravágyásuk és hatalmi tébolyuk következtében az ország pénzügyileg és gazdaságilag totálisan szétesett. Most az Unió hathatós közreműködésével szuverenitásunk is óriási veszélybe került. Az elmúlt 23 év alatt kapkodtuk a fejünket a történések láttán és kimondva kimondatlanul mindig arra a következtetésre jutottunk rosszabb már lehet. Hát azt gondolom hogy tévedtünk mindig van rosszabb és amikor erre a két egymás mellett ülő pofára nézek szorongva várom a jövő évi választásokat. Nekem már nincsenek illúzióim tudom ez a két ember mindenre képes a hatalomért mindent és mindenkit elfognak adni kollaboráns külföldi és hazai elvbarátaik segítségével. Ha nem kapunk isteni segítséget erre az országra története legsötétebb korszaka köszönt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rétvári a jeruzsálemi antiszemitizmus-konferencia segítségét
  2013-05-29 20:16:27, szerda
 
  2013-05-29. 16:00
Rétvári a jeruzsálemi antiszemitizmus-konferencia segítségét kérte a Kuruc.info elnémításához - zöld út a Moszadnak?

Jeruzsálemben tegnap elkezdődött az Antiszemitizmus Elleni Küzdelem Globális Fórumának IV. Nemzetközi Konferenciája. Magyarországot az "antiszemitizmus-szakértőkön" kívül Rétvári Bence államtitkár képviseli, aki a Jobbikot kárhoztatta, és megígérte a Kuruc.info elhallgattatását. "Az ellenséges Magyarország" képviselőjének meghívása ellen tiltakozott Efrájim Zuroff, a Wiesenthal Központ" vezetője. Nagy Györgynek, az "elsőként elítélt holokauszt-tagadónak" ügye is napirendi pont a konferencián.
Zoom
Gidon Behár, a konferencia elnöke a megnyitón
A nyugat-jeruzsálemi Ramada Szállodában tegnap kora este megnyílt az Antiszemitizmus Elleni Küzdelem Globális Fórumának IV. Nemzetközi Konferenciája, amelyre ötven országból több mint ötszáz meghívott érkezett. Hazánkat Rétvári Bence, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium államtitkára képviseli. Az Izrael külpolitikájának megtámogatására is összeült konferenciát Naftali Bennett izraeli diaszpóra- és Jeruzsálem-ügyi miniszter, illetve Zeév Elkin megbízott külügyminiszter nyitotta meg. Binjámin Netanjáhu izraeli miniszterelnök videóüzenetben köszöntötte a konferencia résztvevőit.
Zoom
Naftali Bennett miniszter
Efrájim Zuroff zsidó telepes, a Jeruzsálemi Simon Wiesenthal Központ vezetője korábban az Izraeli Külügyminisztériumnak címzett levelében erélyesen tiltakozott Rétvári Bence meghívása ellen, s kifejezte értetlenségét, amiért a magyar politikus a konferencia vezérszónoka lehet. Zuroff a külügyminisztériumnak írt tiltakozásában hazánkat olyan "ellenséges országnak" nevezte, ahol "nyugodtan tevékenykedhet a Jobbik nevű szélsőségesen antiszemita párt". A Má'árív című héber napilap szerint Zuroffnak az Izraeli Külügyminisztérium válaszként ezt írta: "Világos, hogy erre a konferenciára azon országok képviselőit kell meghívni, ahol gondot okoz az antiszemitizmus. Miniszteri szintű képviselőket hívunk meg azért, hogy megtudakoljuk tőlük, miképpen birkóznak meg kormányaik az antiszemita jelenségekkel a törvénykezés és a politikai élet terén. Meghívásuk valójában az országaikban élő lakosságnak szánt üzenet", közölte Zuroffal az Izraeli Külügyminisztérium.
Rétvári Bence a konferencia nyitónapján mondott beszédében hangsúlyozta, hogy az antiszemitizmus nemcsak Magyarországon, hanem az egész világon létezik. Az antiszemitizmus megosztja a társadalmat, s ellene minden lehetséges eszközzel küzdeni kell, törvénykezéssel és oktatással egyaránt. Az államtitkár ezután elmondta, hogy Magyarországon a Jobbik párt egyes politikusai tanúsítanak antiszemita magatartást, így például az egyik képviselő a zsidó származású állampolgárok listázására tett javaslatot, amit aztán a politikai élet jobb- és baloldalán egyaránt erélyesen elítéltek. Rétvári ezután hosszan sorolta a jelenlegi és a korábbi Orbán-kormánynak a zsidóságért, illetve az antiszemitizmus megfékezéséért hozott intézkedéseit.

Rétvári Bence beszéde
Az államtitkár elmondta: a kormány elrendelte, hogy a holokauszt történetét oktassák az általános- és a középiskolákban, mert az antiszemitizmus elleni küzdelem legfontosabb eszköze a holokauszt-megemlékezések megtartása és a holokauszt oktatása. Még az első Orbán-kormány idején döntöttek Magyarországon a holokausztnap megtartásáról és a Páva utcai holokausztmúzeum létesítéséről, nemrégiben pedig törvényt alkottak a holokauszt-tagadás és a náci jelképek használata ellen, miközben a kormány megemelte a holokauszt-túlélők járulékának összegét, számolt be Rétvári a konferencia résztvevőinek, majd elmondta, hogy a 2012-es esztendőt Raoul Wallenberg-évvé nyilvánították, a 2014-est pedig a magyarországi zsidó holokauszt éve lesz.
Zoom
Zeév Elkin külügyminiszter és Rétvári Bence
Az államtitkár végül a résztvevők segítségét kérte a Magyarország határain kívüli szerverről üzemeltetett, antiszemita Kuruc.info elhallgattatásához - az alábbi megtekinthető beszédében ez 7:36-tól hallható:
Ma kezdődött a konferencia első munkanapja, amikor tíz szakosított munkacsoport foglalkozik a világméretű, egyre fokozódó antiszemitizmus elleni küzdelem módozataival. A 7. számú, úgynevezett "jogi-, törvényhozási- és végrehajtási munkacsoport" keretén belül a szakosodott küldöttek megvitatják a Nagy György ellen hozott magyarországi jogerős bírósági ítéletet. A konferencia küldöttei számára a rendezők precedensértékűnek nevezik az első magyarországi "holokauszt-tagadó" ellen hozott bírósági ítéletet, s a mai ülésen megvitatták azt is, hogy mennyire lehet eredményes az ilyen jellegű jogi föllépés. Mint ismert, a budapesti Nagy Györgyöt két és fél év fölfüggesztett börtönbüntetésre ítélték, illetve az auschwitzi vagy a jeruzsálemi Jád Vásém Holokauszt Emlékközpontban teendő látogatásra, az ott látottak írásos kiértékelésére, földolgozására kötelezték.
Júszef el-Kudszi - Kuruc.info

További részletek: http://kuruc.info/r/26/112890/#ixzz2UhsuZSpv
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Így vesz a fideszes 800 rongyért kanapét
  2013-05-29 20:07:17, szerda
 
  Így vesz a fideszes 800 rongyért kanapét
2013, május 29 - 16:29


Jól keresnek a debreceni képviselő-testület fideszes tagjai - legalábbis ez derül ki abból a vagyonnyilatkozat csokorból, amit a Hajdú-Bihari Napló állított össze. Ebből a vagy.hu nevű portál Csaholczi Attilára hívta fel a figyelmet, aki a sok ,,kicsi" sokra megy elvén gazdagodott meg.

Legalábbis ennek vehetjük, hogy havi bruttó 200 ezer forintot társasházkezelőként kap, amit még kiegészít évente 1 millió forint ugyan ettől a vállalkozástól, amelynek egyébként többségi tulajdonosa. Ehhez társul a havi bruttó 140 ezer forintos önkormányzati képviselői fizetés, majd még 40 ezer forint a Debreceni Hőszolgáltató felügyelőbizottsági tagságáért. Grátisz minden hónapban utalnak számlájára 108 ezer forintot egy lakásszövetkezet ügyvezető elnökségéért. Csaholczi tehát nem egyben keres nagyjából félmilliót havonta, hanem több helyről szemezget.

A Fidesz önkormányzati képviselője tócóskerti panelből indult, mára emeletes kertes háza van - emlékeztet a vagy.hu. Felhívták a figyelmet arra is: míg 2011-es bevallása szerint 15 millió forintos tartozása volt, mostanra már ,,csak" 9 millióval tartozik egy magánszemélynek. A lap egyik olvasója megemlítette, hogy Csaholcziné munkanélküli volt, amikor beprotezsálták a Terápiás Házba. Itt orvosírnokként dolgozott, 100-110 ezer forintos havi jövedelemért.

Életmódjukról így nyilatkozott: ,,2008-ban eladták a tócóskerti lakást körülbelül 10 millió forintért, és vettek egy erősen felújításra szoruló, emeletes kertes házat a Homokkertben, 23 millióért. Teljes tetőcsere következett, nyitott terasz kialakítása, szigetelés, színezés, alsó-felső szinten nyílászárócsere, falbontás, teljes belső átalakítás, jakuzzis kád, drága csempe és járólap, 800 ezer forintos kanapé, 700 ezres tálalószekrény, az asztalosnak kifizetett munkadíj több mint 1 millió forint volt. Csaholcziné 2009-ben vett egy új autót, 2010-ben önköltségen másoddiplomát szerzett az egyetemen. Gyerekeik csak márkás ruhákat hordtak, a város báljára az asszony körülbelül 50 ezer forintos ruhába ment, de a férj is fel volt öltöztetve rendesen".

Az írnokság után Csaholcziné a Terápiás Ház vezetője lett. A portál szerint előfordult már, hogy az asszony képviselő férjével együtt ,,intézkedett" munkahelyén, ami érthető módon nem mindenkinek tetszett. A fideszes képviselő gondnoksági munkájára egyébként némi árnyékot vethet, hogy az egyik nyilvános fórumon sokan bűzről, megígért, de határidőre nem teljesített hibajavításokról és patkányokról panaszkodtak - tették hozzá.

Egy lakó például ezt írta: ,,Kedves Lakótársak! Én legfőképpen Csaholczi Úr miatt adtam el a lakásomat és menekültem el. Vigyázzanak vele!!! Roppant édes és hozzáértő tud lenni felszínes ismeretség után, de higgyenek nekem: kimutatja a foga fehérjét hamarosan! Ne higgyenek neki!!!,,

Az erre érkező válasz Rácz Éva néven érkezett, épp úgy, ahogy a képviselő feleségét hívják. A dühös asszony szerint a probléma gyökere az lehet, hogy férje nem akart vele intim viszonyba keveredni, így bosszút áll.

vagy.hu - alfahir.hu


http://alfahir.hu/igy_vesz_a_fideszes_800_rongyert_kanapet
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kommnetelőt akar meghurcoltatni "Lumpen Maónika”
  2013-05-29 20:04:30, szerda
 
  Kommnetelőt akar meghurcoltatni "Lumpen Maónika"
2013. május 29. 19:14
Hunhír.info

Noha a cionliberál sajtó óriási hisztériát csapott, hogy egy kommentelőt jelentettek fel fideszesek, Lampert Mónika szocion képviselő is ezt teszi. A szocion egyebek mellett azért futott a rendőrségre, mert egy hozzászóló a szocionok nagy barátjára, a pedofil zsidó hungarofóbra, Cohn-Benditre tett gúnyos megjegyzéseket.

Közösség elleni izgatás miatt tett feljelentést Lamperth Mónika országgyűlési képviselő Gelencsér Péter kaposvári köztisztviselő ellen, jelentette be a szocialista párt politikusa szerdán sajtótájékoztatón.

Elmondása szerint a polgármesteri hivatal adóügyi irodájának munkatársa a Facebook-portálon közöl kirekesztő és trágár bejegyzéseket. A képviselő levelet írt Szita Károly polgármesternek is azt kérve, irányítói jogkörében eljárva szólítsa föl a munkáltatói jogkört gyakorló főjegyzőt a szolgálati jogviszony felmondással való megszűntetésére. A feljelentést tájékoztatásul a megyei főügyésznek is megküldte.

Lamperth Mónikát egy kaposvári polgár kereste meg azzal, hogy a közösségi portálon gyalázkodó, kirekesztő, rasszista és trágár kijelentéseket tesz egy kaposvári köztisztviselő. Ezt a bejegyzést, amit a képviselő fénymásolatban mutatott meg, törölték, de szerinte a nyomozóhatóságnak vannak eszközei a nagy nyilvánosság előtt elkövetett, nemzeti, etnikai közösség elleni gyűlöletre uszító, de már törölt tartalmak felfedésére is. Ez a komment az ,,mszp és az ő kis kampányfelelősük, ron werber fizetett bérenceiről" tesz említést, akik szerinte többnyire ,,zsidók és buzik".

A képviselő által kiosztott fénymásolatok között Cohn-Benditre (Európa Parlamenti képviselő) tett trágár megjegyzések találhatók, szerinte a ,,kedves elvtársak" ezt a ,,szar alakot" uszítják és pénzelik saját hazájuk ellen. A Végigverték a rendőrök a cigánysort Kenderesen című információ megosztásában a köztisztviselő ,,Na végre :-)... kezdettel fejezi ki véleményét, másutt a címerünket ellopó ,,északi szolganépről" tesz említést.

Lamperth Mónika, mint mondta, elvárja a hatóságoktól az azonnali, fellépést, és a munkáltatótól az azonnali felmentést a köztisztviselőhöz méltatlan, a jó közigazgatásba vetett társadalmi bizalmat súlyosan romboló magatartás miatt.

sonline. hu

Na ez is teljesen meghülyült. Még szerencse, hogy vannak a környezetében ilyen szolgálatkész és érzékeny és toleráns, humanista kaposvári polgárok. Akik segítik áldozatkész képviselői munkáját.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=65288
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A magyar bunkóknak kötelező fizetniük a tolvaj cigányok vízd
  2013-05-29 20:02:04, szerda
 
  A magyar bunkóknak kötelező fizetniük a tolvaj cigányok vízdíját!
2013. május 29. 19:33
Hunhír.info

Kriza Ákos álláspontja szerint lakossági fogyasztókat csak a víziközmű törvény szigorú szabályai szerint lehet a vízfogyasztásban korlátozni, vagy abból kizárni. A miskolci polgármester szerint hétfőn törvénytelenül zárt ki a vízszolgáltatásból több családot a Miskolchoz tartozó Lyukó-völgyi kertszövetkezet. Arról nem harsogott, hogy a tolvaj cigányok által felhasznált vizet a magyarok fizetik meg.

A politikus ezt szerdán közleményben tudatta az MTI-vel. A notórius nem fizető fogyasztókkal szemben el kell járni, de erre vannak törvényes eszközök. Az önkormányzat ezért felhívja az érintett kertszövetkezetet a vízszolgáltatás azonnali helyreállítására - fogalmaz a polgármester közleménye.

A Jobbik hétfőn jelentette be, hogy a lyukói Kohász Kertszövetkezet jelezte: elfogyott a türelem, saját kezükbe veszik a renitensek megrendszabályozását Miskolcon, és ezért több olyan fogyasztót kizárták a vízszolgáltatásból, akik hónapok óta nem fizetik a vízdíjat. A víz elzárást a Jobbik videón rögzítette. Jakab Péter, a párt Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Szervezetének alelnöke korábban azt mondta: azt várják, hogy a hatóságok intézkedjenek, hiszen az érintett ingatlanokban kisgyermekek tartózkodnak úgy, hogy "most már sem a putrikban, sem azok 150 méteres körzetében nincs vízvételi lehetőség."

"Olyan gyermekveszélyeztetés alakult ki a területen, hogy az azonnali és radikális beavatkozást igényel a gyermekvédelem részéről" - fogalmazott.

Az azonnali beavatkozás meg is történt a polgármester részéről. A víztolvaj cigányok okozta kárt kötelesek lenyelni a magyar emberek.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=65291
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 17 
2013.04 2013. Május 2013.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 599 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1368
  • e Hét: 5132
  • e Hónap: 8877
  • e Év: 162373
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.