Belépés
wob.blog.xfree.hu
" Egy ember értékét saját maga adja, és nem az amije van " ... weisz tomy
1949.09.16
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
Átértelmezve III. (kicsit humorosan )
  2013-06-25 20:55:20, kedd
 
 


Nem lehetne valami jobbal kezdeni a napot, csak avval, hogy felkelj ?

Olyan nagyon tetszik a munka, hogy bámulni tudnám órákon át.

Ne félj a távoli eseményektől, mert lehet azok lesznek a legnagyszerűbbek az életedbe.

Mindnél többet tanulsz, annál többet tudsz.
Mindnél többet tudsz,annál többet felejtsz.
Mindnél többet felejtsz, annál kevesebbet tudsz.
Tehát akkor fölösleges dolog tanulni olyan sokat ?

Ne evődj azon, hogy mi fog történni veled, mert az úgy is mindig váratlanul fog érinteni téged.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Átértelmezve II., (Kicsit humorosan)
  2013-06-23 12:23:38, vasárnap
 
 


Minden sikeres férfi hátánál ott van egy szép nő ! , de minden megbukott férfi hátánál ott van 2-3 még szebb nő!
Sokan csak arra gondolunk, hogy mi is hiányzik az életünkből, de kevesen arra, hogy mink is van életünkbe lényegében.
Legnehezebb, hogy használd valamire, azokat a dolgok, amelyek nagyon könnyen jöttek neked.
A jövőd csak az álmaidtól függ, tehát eredj és feküdj le aludni, hogy tudj álmodni.
Soha ne siránkozz azon ami meg fog történni veled, hanem mindig nevess azon ami ami már megtörtént veled.
Sokan csak a pillanatnyi eseményeket látják, és nem az ezeket kiváltó okokat.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Átértelmezve I. ( Kicsit humorosan)
  2013-06-22 13:52:27, szombat
 
 


Ha az apukád egy szegény ember volt, ez a te életed és sorsod, de ha az apósod is szegény ember, akkor vess magadra, mert beválasztottál.

Azért vagy a földön, hogy segítsd ember társaidat !,de akkor ők miért vannak a földön ?

A gyakorlat teszi az embert tökéletesé !!De ha a földön nincsen tökéletes ember!, akkor miért kell annyit gyakorolni ?

Már nem a pénz a minden az ember életében. Ne feled már kitalálták a "Visa", és a "Mastercard" kártyákat !!

Szeresd felebarátodat mind önmagadat!. De vigyázz, hogy az élet társa rajta ne kapjon.

A föld víz tartaléka rohamosan csökken ! Tenni kellene valamit ezért, például egyszerre fürdeni a barát nőddel, vagy a titkár nőddel.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Reményeink elérhetősége
  2013-06-18 20:36:52, kedd
 
 


Egy nagy és valódi meggyőződésre van szükségünk, hogy reményeink, elérhetőek és döntő jelentőségűek legyenek számunkra. Ez nem egy opcionális extra, mint az autóknál a napfény tető, vagy spéci zene lejátszó, vagy lég kondi. A reményünk inkább egy velejárója az alapvető életünknek.
Remény nélkül nem sikerülhet semmi az életünkben. A tapasztalok azt mutatják, hogy nagy fontosságú, hogy kibontakoztassuk magunkban a saját erős vágyainkat, amellyel elérjük a reményeinket.
Egy őszinte és tiszta életet kell éljünk. Életünk tisztasága kiterjed létünkre, minden területen, kapcsolatainkra, amint másokra vagy saját magunkra tekintünk,mit és milyen adást nézünk a tv-ben, milyen könyveket olvasunk, milyen filmeket nézünk , milyen zenét kedvelünk, mire használjuk az internetet, és így tovább. Ha fejlődni akarunk, az élet minden terén, nagyon erős döntéseket kell hoznunk, kezdve magunkkal szemben.
Döntő fontosságú életünk kibontakozására például az is, hogy mit jelent számunkra és milyen alázattal rendelkezünk. Minél nagyobb sikereink vannak az életben, annál nagyobb alázatra van szükségünk. Alázatosságunk kialakításában nagy szerepe van annak is, hogy legyen egy jó barátunk, aki megmondja nekünk, de jóindulattal !: hibáinkat, gyengeségeinket és az elhanyagolt területeinket, vagy a helytelen megítéléseinket. Ne feledjük, hogy a dicsőséget az alázat előzi meg.
Befejezésül felidézném G.K.Chesterton híres gondolatát : "Egyetlen ember sem igazán jó addig, amíg nem tudja, hogy milyen rossz, vagy milyen rossz lehetne "
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A SZÍV szabadsága, és a szeretet
  2013-06-15 14:46:45, szombat
 
 


Az erény, népszerűtlen manapság, különösen a nyugati világban, mégis az embereknek magáévá kell tennie. Természetesen ez nem függ a pénztől és a vagyontól, de egy elemi része életünknek.
Meg kell tanulnunk különbséget tenni aközt, hogy mit akarunk és mi az tulajdonképp amire szükségünk van. Meg kell tanulnunk hogyan legyünk szabadok, ha érlelődni, fejlődni szeretnénk. Egy jó apa mindig ad a gyerekének egy kis édességet, de ha túl sokat ad, könnyen elkényeztetetté válik az a gyermek, mindamellett, hogy a fogai is elromlanak. Tehát mértékkel.... mindent az életben.
"Törekedjetek a szeretetre, de igyekezzetek a lelki adományokat is elnyerni."(Korán 14.1). Azért Igyekszünk a lelki adományokat elnyerni, mert szeretetre törekszünk. Lehetünk akármilyen rendkívüliek, ha a szeretet nincs meg bennünk, egyáltalán nem válnak hasznunkra adományaink.
Ne csapjuk be magunkat, az adományok önmagukban nem hoznak igazi örömet nekünk. Csak a szeretet az ami örömet okoz nekünk. Gondolhatod milyen boldog lennél, ha rendelkeznél a csodatevés ajándékával, ami a szeretet nélkül gyorsan egyszerű statisztikává válna.
Éppen ezért törekedjetek sok sok szeretetre az életbe, mert az Boldoggá fog tenni benneteket.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Térj magadhoz és változtass napjaidon
  2013-06-05 18:28:04, szerda
 
 


Nincsenek véletlenek, mindenek meg van az oka, amiért történik az.
Reggel ébredésedkor egy ajándékot kapsz az élettől, és az nem más mind a nap amelyre ébredtél. Ekkor még csak nagyjából tudod mit fogsz tenni a nap folyamán, de, hogy mire is ébredtél, mi vár reád ? az mind a elkövetkezendő órák titka. Ez ciklikusan ismétlődik meg veled minden ébredésedkor. Vagyis vedd úgy, hogy minden nap amelyre ébredsz az egy ajándék számodra, aminek tulajdonképp nem is fordítsz nagy fontosságot, magyarázva avval, hogy: van elég időm még estig, ráérek vele.
Megtörténik, hogy az a napod gondokat, bajokat, mérgelődést tartogat számodra amiről te még reggel, semmit nem tudsz. Ilyenkor elég nagy meglepetésekben van részed, a jelen napod folyamán. De ne révedezzen gondolatod, és futamodj meg a nehézségeidtől, vagy tégy butaságot.
Számunkra ami fontos tudnivaló, hogy életünk mind ezekből a napokból, és a vele járókkal tevődik össze. Mindenkinek van egy tegnapja, egy mai napja, és egy holnapja, amit mind ajándékba kap az élettől. De ne feledjétek ezek nem egyeznek meg minden esetben az álmaink napjával.
Vágj bele bátran a jelen napba, akármit is tartogat számodra, esetleg a holnapi nap jobb lesz, kiadósabb mind a mai nap. Győzd le az akadályokat amik elédbe kerülnek.
El kell jönnie annak a napnak is, amelyik az álmaidat tartalmazza. Ne feled az élet nem vigyázz a te álmaidra, kívánságaidra vagy a szükségleteidre, ez a te gondod. Ő csak megajándékoz egy-egy nappal, reggelente ébredésedkor.
A jelen napod legyen mindig egy ünnep számodra, amit meg kell élned a tegnapi nap tapasztalatai, és a holnapi nap álmai felhasználásával. Így lesz tökéletes csak a boldogságod. Ébredj ember, és tégy magadért valamit!!ne várd ezt mástól.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mindanyiunk élete
  2013-06-01 16:18:28, szombat
 
 


Mindannyiunk élete tele van gondokkal, bánattal- nem sikerülnek a vizsgáink, sok a munka, mégis nehéz a megélhetés, elveszítjük a hozzátartozóinkat, barátainkat. Gyakran érezhetjük magunkat magányosnak, a sikertelenségek és kudarcok megtörhetnek bennünket, a helyzetünk néha kilátástalannak látszik. Csodákra vágyunk, hogy elhiggyük van értelme folytatni küzdelmeinket, hitetlenkedünk.
Ha néha elcsüggedünk is, észre kell vennünk a körülöttünk levő világ csodáit, és a nagyszerű embereket. Ne feledjük el, milyen ajándékot kaptunk, becsüljük meg a szeretetüket, az áldozataikat, hogy mellettünk állnak a legnehezebb óráinkban. Köszönjük meg, hogy ajándékba kaptuk ezt a nagyszerű Földet, minden szépségével, mi az ha nem csoda, hogy láthatjuk a tavasz pompás virágait?, vagy megcsodáljuk a naplementét, hogy esténként milliónyi csillag gyúl ki az égen ?
Mi emberek gyakran hajlamosak vagyunk inkább az árnyékos oldalt szemlélni, a kudarcainkban nem vesszük észre az új lehetőségeket, ha megbántanak minket, nehezen bocsájtunk meg, félünk az elutasítástól, nem bízunk meg senkiben. Pedig mindenkinek megvan a saját maga tehetsége, van aki gyönyörűen énekel, mások tudják, hogyan kell buzdítani a közönségüket, megint mások képesek arra, hogy átlássák a gazdaságot, a politikát. Ahhoz azonban, hogy felismerjük ezeket, meg kell tanulnunk valóban bízni! magunkban és a környezetünkben levőkben.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
2013.05 2013. Június 2013.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 7 db bejegyzés
e év: 90 db bejegyzés
Összes: 803 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 11
  • e Hét: 318
  • e Hónap: 562
  • e Év: 11321
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.