Belépés
klarika47.blog.xfree.hu
Ha érted a saját lényedet, érted mindenki lényét. Kiss Tiborné
1947.10.29
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Hideg uborka gazpacho
  2013-06-21 20:09:06, péntek
 
  Hozzávalók:

40 dkg kígyóuborka,
1 zöldpaprika,
1 kis fej hagyma,
2 gerezd fokhagyma,
2 evőkanál fehérborecet,
2-3 evőkanál olívaolaj,
1 nagy csokor friss kapor,
só, bors

Elkészítés:

A hozzávalókat alaposan megtisztítjuk, de a kígyó uborka héját ne vágjuk le,
majd felaprítjuk a zöldségeket, és egy turmixgépbe helyezzük. Fehérborecettel
és olívaolajjal krémesre turmixoljuk. Friss kaporral, sóval, borssal ízesítjük.
Jégbe hűtve uborkakarikával tálaljuk, frissítő előételként.





 
 
0 komment , kategória:  Gasztronómia 3.  
Nagymama
  2013-06-21 20:02:24, péntek
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Belső kör  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2013.05 2013. Június 2013.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 2 db bejegyzés
e hónap: 97 db bejegyzés
e év: 888 db bejegyzés
Összes: 34572 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 578
  • e Hét: 1924
  • e Hónap: 11308
  • e Év: 143862
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.