Belépés
foldinefehereva.blog.xfree.hu
Embernek lenni nehéz, de másnak lenni nem érdemes. földes éva
2010.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Idézet képen
  2013-07-14 20:35:59, vasárnap
 
 


 
 
0 komment , kategória:  Osho  
Mezőkövesd focicsapata
  2013-07-14 10:45:04, vasárnap
 
  Mezőkövesd focicsapata (?!) több millió forintot kapott, miközben az egészségügyet teljesen leamortizálják, a dolgozókat túl terhelik, a betegekkel nem törődnek, csak az orvosok paraszolvenciája izgatja dicső politikusainkat. Az utóbbi azért, mert nem zsebükbe vándorol.
A MISKOLCI MÁV RENDELŐBEN KIELÉGÜLETLEN RIBANCNAK NEVEZTÉK A GYERMEKÉNEK SEGÍTSÉGET KÉRŐ ANYUKÁT!!!

Móri Marietta vagyok, székesfehérvári két gyermekes anyuka. Jelenleg épp Miskolcon nyaralok két gyermekemmel és barátnőm, Szabó Bernadett családjával. 15óra után, strandon észrevettük, hogy barátnőm legkisebb fiacskájának hónaljába kullancs ment. A strandon az egészségügyi szolgálatot ellátó alkalmazottak a megfelelő eszköz hiányában nem boldogultak a 1,5éves kisfiú kullancsával, és végül azt tanácsolták, hogy menjünk át a szomszédos rendelőintézetbe. Úgy ahogy voltunk, mezítláb, fürdőruhába siettünk át a rendelőbe, hiszen megijedtünk, féltettük a fiúcskát. A MÁV RENDELŐbe a felújítás miatt egy gyógyszertáron keresztül lehetett bejutni. 15:40-kor léptünk be a rendelőintézetbe. Előadtuk panaszunkat a betegirányítást ellátó, Kovács Angelika nevű hölgynek, és segítséget kértünk tőle, hiszen a rendelőintézetben a járóbeteg ellátás keretein belül sebészet és bőrgyógyászat is található. Legnagyobb megdöbbenésünkre a betegirányító hölgy emelt hangon jelezte, hogy itt ilyennel nem foglalkoznak. Mondtuk neki, hogy nem idevalósiak vagyunk, nem tudjuk hol van az orvosi ügyelet, és segítségét kértük. A hölgy továbbra is megtagadta a segítséget, és nem volt hajlandó sem útba igazítani, sem az ügyelet elérhetőségét, címét megadni, sem bármilyen információval szolgálni, hogy hová is mehetnénk. Majd idővel megjelent egy biztonsági őr is, aki bekapcsolódott a vitába és válogatott szitkokat vágott a hozzánk. Voltunk KURVÁK, KIELÉGÜLETLEN RIBANCOK, AKIKNEK MEG KÉNE MÁR MAGUKAT BASZATNIUK, és útbaigazítás gyanánt annyit kaptunk, hogy MENJÜNK A KURVA ANYÁNKBA. Többszöri kérésünk ellenére a betegjogi képviselő elérhetőségét sem voltak hajlandóak megadni! Miután egyre többször emlegettük, hogy nekik kötelességük megadni a betegjogi képviselő, illetve a főnökük elérhetőségét a biztonsági őr kis híján nekünk jött! Az csaknem verekedésbe torkolló veszekedéstől az 1,5éves kisfiú szinte sokkos állapotban sírva remegett a kezünkben! Lényegében ki lettünk hajítva a járóbeteg rendeléssel foglalkozó VASÚTEGÉSZSÉGÜGYI INTÉZET, közismert nevén MÁVRENDELŐ Miskolci központjából rendelési időben!
A rendelőintézetet mindhárman bőgve hagytuk el. Kifelé menet, gyógyszertáron keresztül a gyógyszertáros megállított minket, hogy mi történt, miért sírunk. Elmeséltük mi történt. Ő előhívta hátulról a gyógyszerészt aki bevezetett minket a gyógyszertár hátsó részébe, és többszöri próbálkozás után végül a harmadik eszközzel tudta eltávolítani a kullancsot a kisfiúból.
Ezúton is nagyon szépen köszönjük a gyógyszerész segítőkészségét, és emberségét, hogy ellenben a betegirányítást végző hölggyel ő segített egy ellátásra szoruló aprócska gyereknek.

Ahhoz képest, hogy a MISKOLCI MÁV RENDELŐ honlapján a leírásban ilyen szavak kapnak helyet, mint "kultúrált környezet", "családias hangulat" és "betegközpontú ellátásszervezés", GYALÁZATOS módon kezelték a kisgyermekes anyuka segítségkérését!!!
GRATULÁLUNK A VEZETŐSÉGNEK AZ ALKALMAZOTTAIK BETEGEKHEZ VALÓ HOZZÁÁLLÁSÁHOZ!

Link
 
 
0 komment , kategória:  ollózva  
A Sólyom, a csőd és Demján
  2013-07-14 08:12:00, vasárnap
 
  A kormány sem tartja komolynak a projektet, nem tesz bele egy fillért se, de ha az ománi és emirátusi befektetők tényleg összedobják a szükséges pénzt, akár indulhat is a Sólyom nevű új magyar légitársaság. Egyelőre nem érinti a magyar áruházakat a német Praktiker csődje, idén nem hagyják magukat behúzni a dinnyekartellbe az üzletláncok, már Egyenlítői-Guinea is jobban teljesít, mint Magyarország. Ez történt a héten a gazdaságban.

Tovább: Link
 
 
0 komment , kategória:   HÍREK  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2013.06 2013. Július 2013.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 34 db bejegyzés
e év: 499 db bejegyzés
Összes: 8876 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 379
  • e Hét: 1106
  • e Hónap: 7362
  • e Év: 66511
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.