Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 44 
Németországban is folytatódik a másként gondolkodók üldözése
  2013-07-24 21:32:57, szerda
 
 
Németországban is folytatódik a másként gondolkodók üldözése


Egy 82 éves német férfit a neussi (Észak-Rajna-Westphalia) kerületi bíróság börtönbüntetésre ítélt, mert a közismerttől eltérő véleményének adott hangot az úgynevezett holokauszt tekintetében.

Sylvia Stolz revizionista ügyvédnő, aki nemrég szabadult a börtönből (szintén "gondolatbűnökért" kiszabott ítélet miatt három év és három hónapot töltött rács mögött), "Wir sind so frei" (Ennyire vagyunk szabadok) című jelentésében tiltakozik Joachim Schäfer elítélése ellen. Az ügy előzménye, hogy a Westdeutschen Zeintungban megjelent egy cikk "Millionen für die Erinnerung" (Milliók az emlékezésért) címmel arról, hogy iskolások feldúltan tértek haza auschwitzi kirándulásukból.

Miután a cikkben felfedezte egy diáklány, Lisa Wachter nevét, aki szintén részt vett az utazáson, Joachim Schäfer megkereste az iskola címét, ahová egy végtelenül kedves és visszafogott hangvételű levelet írt a lánynak, megmagyarázva neki, hogy sokáig ő is hitt a "holokauszt" hivatalos verziójában, de miután áttanulmányozott sok ezernyi dokumentumot a témáról, már nem hisz benne és ezzel koránt sincs egyedül, majd számos érvet sorolt fel álláspontja védelmében.

Hogy levele miféle úton került az ügyész kezébe, nem derült ki. Mindazonáltal a bátor német férfit, akinek a bíró a saját védelmére készített szöveg felét sem engedte felolvasni, a "fajgyűlölet szítása" (valójában a holokauszt tagadása) szankcionálását szolgáló, hírhedt 130. törvénycikkely alapján letöltendő börtönbüntetésre ítélték, súlyosbító körülményként értékelve azt a tényt, hogy a levél címzettje még nem töltötte be a 18. életévét, márpedig a fiatalkorúakat, mint tudvalévő, csak államilag lehet agymosásnak alávetni.

Sylvia Stolz azt is felháborítónak tartja, hogy a tárgyalás még két óráig sem tartott, az ítéletet pedig a vádlott utolsó megszólalása után két perccel kihirdették anélkül, hogy megszakították volna a tárgyalást. Joachim Schäfer, aki nemrég esett át egy agyvérzésen, nyomban fellebbezett, elszántan arra, hogy kitartson élete minden bizonnyal végső megpróbáltatásában.

Nemrégiben a "demokratikus" nyugati példa nyomán Magyarországon is politikusok tiltották le a történészek közötti, holokauszttal kapcsolatos több évtizedes vitát, így akár 3 év letöltendő börtönbüntetéssel is számolhat hazánkban, aki nem vigyáz a véleményével.

Magyarország: 3 év
Belgium: Bírság - 1 év
Csehország: 6 hónap - 3 év
Franciaország: Bírság vagy 1 hónap - 2 év
Németország: Bírság vagy 1 hónap - 5 év
Izrael: 1 év - 5 év
Litvánia: Bírság vagy 2 év - 10 év
Lengyelország: Bírság vagy 3 hónap - 3 év
Románia: 6 hónap 3-5 év
Szlovákia: Bírság vagy 1 hónap - 3 év
Svájc: Bírság vagy 1 év - 15 hónap

Ausztria: 20 év

Harcunk.info (AntiDogma.hu nyomán)

http://harcunk.info/index.php/jelentesek/63-nemetorszagban-is-folytatodik-a-maske nt-gondolkodok-uldozese
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
„Európában egyedülálló módon kimentettük a devizahitel
  2013-07-24 21:29:15, szerda
 
  ,,Európában egyedülálló módon kimentettük a devizahiteleseket"- írta a miniszterelnök tavaly ősszel a "magyar embereknek" írt milliós költségvetésű közvetlen levelezésében. Ma Varga Mihály bejelentette, hogy mentik a devizahiteleseket, - igaz, csak minimális mentésről lehet szó. Az is vagylagos... De most akkor kit is kell menteni ha már egyszer ,,Európában egyedülálló módon kimentettük a devizahiteleseket"? Most akkor tavaly kidobott pénz volt a postaköltség? Vagy a miniszterelnök....? Na, erre gondolni sem merek....  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Átvert és kiszolgáltatott tanárok
  2013-07-24 21:26:38, szerda
 
 
Átvert és kiszolgáltatott tanárok

Az elmúlt 3 év kormányzati részről nem szólt másról, csak be nem tartott ígéretekről és folyamatos hazudozásról a pedagógusok életpálya modelljével és a velejáró béremeléssel kapcsolatban. Eközben a tanárok kiszolgáltatottabbakká váltak az iskolák centralizációja miatt. Sőt, a központosított működés miatt a nyakukba varrt KLIK miatt a tanárokra többletterhek rakódtak a felesleges adminisztrációk miatt.

Megint becsapták a tanárokat

Hoffmann eredeti ígérete szerint ebben a ciklusban megvalósult volna az életpályamodell bevezetése, ahol az egyetemi végzettségű gyakornoki bér 200 ezer forint lett volna (a főiskolai végzettségűé 180 ezer). Hoffmann az egész ciklusban folyamatosan kábította a tanárokat, holott egyszer maga Orbán Viktor is elismerte, hogy jelenleg nincs gazdasági alapja a bérrendezésnek.

Balog Zoltán július 1-jén jelentette be, hogy szeptember elsejétől a pedagógusok a béremelés felét megkapják, majd a másik felét a következő évben. Ahogyan az várható volt ismét nem az történt, ahogy azt a kormányzati illetékesek kommunikálták. Így alig egy hétre rá a beharangozott béremelés csupán 60 százaléka érkezhet majd az októberi fizetéssel. A teljes beígért fizetésemelés csak az elkövetkező 4 évben fog megvalósulni. Ha egyáltalán megvalósul. Ne feledjük eddig a Fidesz gazdasági okokra hivatkozva tologatta el folyamatosan a tanárok béreinek rendezését.

Azonban a mostani bejelentés pedig még a Fideszen belül is meglepetésként hatott. Az érdekvédelem ugyanakkor nehéz helyzetben van, hiszen régóta várnak már az emelésre és a mostani összeg már érezhető különbséget jelent.

Persze nemcsak a bérek kérdésesek, hanem az életpályával járó pedagógusminősítési rendszer is. Egyelőre nem átlátható az előmeneteli rendszer, aki mesterségesen alacsonyan tarthatja a kormány a kevesebbet kereső tanárok számát. A minősítést a kormányhivatal végzi, a vizsgáztatás és az értékelés rendszere pedig túlságos bürokratikus.

Hoffmann lemondása továbbra sem aktuális

Hoffmann eddig sem érezte szükségét annak, hogy lemondjon, annak ellenére, hogy képtelen volt hatékonyan megvédeni a pedagógusok érdekeit. A költségvetésben a bérek rendezésére félrerakott pénzt a kormány a költségvetés lyukainak betömésére használta fel. Amikor pedig Hoffmann megfáradt a felsőoktatás átalakítása ellen tüntető fiatalok ellen, Klinghammernek szervezték ki a feladatot. Hoffman Rózsa pedig tovább folytatja áldásos tevékenységét a közoktatásban.

Többletmunka és centralizáció

Eddig fizetésemelés helyett a tanárok többletmunkákkal szembesültek a közoktatás átalakítása kapcsán. Bár Hoffmann szerint sikertörténet az iskolák állami kézbe vétele, a valóság azért nem egészen így fest. Az eddig helyben megoldható feladatok nagy részéhez az iskolák fölé létrehozott vízfejhez a Klebelsberg Intézményfenntartó Központhoz kell fordulni. Gyakorlatilag a legkisebb feladatokhoz, felszámolva a tantestületek szinte teljes szakmai autonómiáját. A fejetlenség pedig több, mint félévvel az államosítás után sem változott.

Mindenesetre reméljük, hogy legalább a mostani közérzetjavító emelés megvalósul, hiszen a tanárok (is)méltánytalanul keveset keresnek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mi egy olyan európai unióval állunk szemben mely távol áll m
  2013-07-24 21:21:45, szerda
 
 
"Mi egy olyan európai unióval állunk szemben mely távol áll minden elvtől és moráltol , és döntéseit nem maga hozzá hanem az amerikai meg az izraeli vezetőség "
"Mi az európai országoknak az érdeke kik egy ilyen dötnésre szavaztak hogy minket a terror listára tegyenek ?"
"Mi nem azon csodálkozunk hogy ilyen szavazatot hoztak ellenünk, hanem azon hogy miért vártak vele ilyen sokáig?"
"Köszönjük minden elnöknek minden politikai és vallási személyiségnek kik nem értenek egyet ezzel a döntéssel , és elítélik "
"Ez az ellenállás melyet mi képviselünk mindig is egy szilár tüske lesz mindazoknak a Cionizmus szemében meg mindazok szemében kik rosszat akarnak ennek az országnak"
"Az ellenállásunk mindig is célpont lesz melyet megakarnak semmisíteni meg megtörni"

Haszan Naszrallah , Hezbollah főtitkára mai beszédéből

24,07,2013
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem lehet, vagy nem szabad?
  2013-07-24 21:16:54, szerda
 
 
Péterfalvi Attila: nem lehet vizsgálni a fideszes aláírásgyűjtést

Olyan vizsgálatot nem lehet indítani, ami kideríthetné, miként fordulhatott elő, hogy olyanok is megkapták Orbán Viktor rezsicsökkentéssel kapcsolatos köszönőlevelét, akik nem is írhatták alá az aláírásgyűjtő ívet - erről Péterfalvi Attila beszélt az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A Nemzeti Adatvédelmi Hatóság elnöke elmondta: egy dolgot lehet tenni, aki annak ellenére kapott ilyen levelet, hogy nem írta alá az ívet, az forduljon a Fideszhez, és kérje, hogy töröljék az adatait.

atv.hu


http://www.atv.hu/videok/video-20130723-peterfalvi-attila


Én nem írtam alá De viszont aki külföldön van az is kapott milyen érdekes az egész 1 csalás !!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
NEM KELLETT VOLNa RENDSZERT VÁLTANI!
  2013-07-24 19:40:03, szerda
 
  A kormány most 2,4 milliárd forintot szán gyermekétkeztetésre, ez az összeg semmivel sem több mint korábban volt. Néhány százmillió forinttal csodát lehetne tenni, nem kellene több százmillió forintot adni Tállai András focicsapatának, nem kellene százhatvan milliárd forintért új stadionokat épiteni, nem kellene milliárdokért hülye Döbrögi leveleket küldözgetni.Nem kellene külföldi “nemzetpolitikai" döbrögista szavazatgyűjtő szervezeteket millárdokkal tömni, és nem kellene milliárdokkal apanázsolni Döbrögi-imádó szeánszokat és birkameneteket szervező léhűtőhadat.
Nem kellett volna elsikkasztani a szocialista Magyar Népköztársaság 45 év alatt felhalmozott vagyonát, és akkor nem kellene százmilliárdokkal támogatni a multicégek “beruházásait"!
Nem kellene évente tizmilliárdokkal finanszirozni a hazaáruló és nemzetrontó-országkifosztó banditahadat!
NEM KELLETT VOLNA RENDSZERT VÁLTANI!
És akkor nem lennének Magyarországon nyomorgó milliók, éhező gyermekek!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Előre kigondolt koncepciónak látszik a többi közszolgáltató
  2013-07-24 19:33:29, szerda
 
 

A Fidesz kaotikusnak tűnő, rögtönzésekkel és vargabetűkkel színezett gazdasági intézkedéssorozatában egy szilárd célkitűzés jól kivehető: mindent megszerezni, amit lehet. Mindenek előtt a minél szorosabb ellenőrzést a stratégiai fontosságú ágazatok felett, amelyek az ország működése és ellátása szempontjából meghatározóak. Az energetika nyilvánvalóan ilyen, nem volt véletlen a Mol-részvénycsomag állami megvásárlása, az MVM látványos terjeszkedése stb. Ha ez még nem hozza a várt eredményt, nyomást kell gyakorolni a legnagyobb piaci szereplőkre, hogy kedvet kapjanak érdekeltségeik eladására. A gáz és az áram árának egyoldalú csökkentése kiváló eszköz erre: egyrészt a tömegek számára jól eladható, népszerű intézkedés, másrészt olyan terheket ró a szolgáltatókra, hogy azok hajlamosak inkább eladni érdekeltségeiket, szabadulandó a veszteségektől. Az E.On kivásárlása csak az első lépés ezen az úton, ha valóban megtörténnek az újabb árcsökkentések, mások is kivonulnak majd a piacról, és az állam lehet a legnagyobb szereplő, átvállalva a veszteségek finanszírozását, természetesen a mi zsebünkből.

Előre kigondolt koncepciónak látszik a többi közszolgáltató kivéreztetése is. A víz és csatorna, valamint a szemétszállítás díjának mesterséges csökkentése már kimondottan is részben az érintett cégek államosítását szolgálja, amihez még tapsolhat is az, aki nem gondolja végig, hogy ettől még nem válik rentábilisabbá azok működése, és az árat így vagy úgy, de nekünk kell megfizetnünk. Erősen tartja magát hozzáértők körében az a vélekedés, hogy az államosítás csak átmeneti stádium, a nyomott árak okozta veszteséget a költségvetés sokáig nem bírja, ezért privatizáció következik, az új tulajdonos pedig áremeléssel fog kezdeni. Hogy kik kezébe kerülhetnek majd az érintett cégek, jól lemérhető a föld- és trafikügyletek alapján, bár azok jelentősége a közszolgáltató ágazatokhoz képest csekély.

Logikusan illeszkedik a sorba a pénzügyi területeken való terjeszkedés. Nem véletlenül mondta a kormányfő, hogy a magyar tulajdoni arányt legalább 50 százalékra kell emelni, a jelek szerint ennek érdekében minden eszközt készek bevetni. A zömmel külföldi kezekben lévő hazai bankoknak a válságig kétségkívül nagyon jól ment, a jövedelmezőségük magasabb volt az anyabankokénál. A válság óta a helyzet megváltozott, a beomló hitelezés óriási veszteségeket okozott, amit az Orbán-kormány a különadókkal megtetézett. Az elmúlt két évben a bankrendszer vesztesége elérte a 400 milliárd forintot, miközben évente mintegy 200 milliárd különadót fizet. Lehet tapsolni annak, hogy jól megvágjuk a gonosz bankokat, de ne feledjük: egyrészt a mi pénzünk, a lakosságé és a vállalatoké van ott, másrészt a hitelezés zuhanása mind a fogyasztást, mind a beruházásokat visszaveti. A sor végén itt is mi állunk, végső soron a mi zsebünk bánja - az alacsonyabb betéti kamatok és a magasabb költségek és hitelkamatok révén - a különadót.

A bankszféra gyengítése a kormányzati befolyás növeléséhez is jó módszer. Aligha véletlen, hogy az állam éppen akkor veszi át a hatalmat a Takarékszövetkezetek felett, amikor a devizahitel-szerződések visszamenőleges átírásával riogatja bankokat. Egy normálisan működő jogállamban lehetetlen lenne - ahogy ezt Demján Sándor is írta -, hogy a több mint száz takarék-szövetkezet tulajdonában lévő Takarékbank, amelyben az MFB és a Magyar Posta egy szükségtelen tőkeemeléssel többségbe került, átvegye a hatalmat a saját tulajdonosai felett. Nálunk ez is lehetséges, elég hozzá az idevágó törvény módosítása. Hány ilyet láttunk már az elmúlt három évben?

http://m.168ora.hu/itthon/devizahitelesek-kulonadok-bankszfera-116557.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az EU megszállónak minősítette Izraelt
  2013-07-24 19:30:33, szerda
 
 
Az EU megszállónak minősítette Izraelt

Az Európai Unió az elmúlt harminc évben kritikus szemmel tekintett Izrael államára és a palesztin ügyet támogatta. Az 1980-as Velencei Nyilatkozat volt az EU első külpolitikai nyilatkozata, ami megfogalmazta a palesztin nép önrendelkezési jogának európai támogatását, elfogadhatatlannak ítélte Jeruzsálem státuszának egyoldalú megváltoztatását, szorgalmazta, hogy Izrael hagyjon fel a 67-es határokon túli területfoglalásokkal és kijelentette, hogy az izraeli telepek a béke legfőbb akadályai.

1990 óta az EU volt a palesztinok legfőbb támogatója, bár az Unió anyagi támogatása nem jelentett jelentős segítséget a palesztin gazdaság számára, amelyik sokat szenvedett a korrupció, a megfelelő jogi keret, kompetens vezetők és a demokrata gyakorlat hiánya miatt. De említhetnénk Jasszer Arafat, a PLO és a Palesztin Hatóság vezetőjének inkompetenciáját is, aki a 2000. évi, katasztrofális következményekkel járó második palesztin felkelés felbujtója volt.

Az EU kritikus szemmel tekintett számos izraeli lépésre, beleértve az arab kisebbséggel és a beduinokkal szembeni bánásmódot, de leginkább az izraeli telepek ügyét. 2012. december 10-én kiadott nyilatkozatában az EU a következőket rögzítette:

,,Az Izrael állama és az Európai Unió között létrejövő valamennyi megállapodás egyértelműen és határozottan ki kell, hogy fejezze, hogy azok nem érintik az Izrael által 1967 óta elfoglalt területeket, azaz a Golán-fennsíkot, Ciszjordániát, beleértve Kelet-Jeruzsálemet és a Gázai övezetet is."

Az EU nem támogatja a telepeken működő cégekkel történő kereskedést vagy befektetéseket és javasolta az onnan származó termékek behozatalára vonatkozó tilalmat. Ugyanakkor Catherine Ashton, az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője megpróbálta elérni, hogy Izrael hagyjon fel az újabb 3000 otthon felépítésére vonatkozó tervekkel, ami az EU irányelvei értelmében a ,,béke legfőbb akadályát jelenti".

Az EU már a 2003-as szavazás előtt egyértelművé tette álláspontját, miszerint ,,Izrael az az ország, amelyik a legnagyobb veszélyt jelenti a világbéke számára". Az nem volt egyértelmű, hogy Catherine Ashton az építési terveket említve mely országok békéjére utalt. A békére Szíriában, Egyiptomban, Libanonban vagy Irakban? Ezek a kérdések úgy tűnik, kevésbé érdeklik az EU biztosát.

A választól függetlenül, 2013. június 28-án az EU egy direktíva kiadásával fogadta el a decemberi nyilatkozatot, amit július 16-án hoztak nyilvánosságra. A döntés értelmében az EU betiltott minden ciszjordániai és kelet jeruzsálemi illetőségű természetes és jogi személlyel kapcsolatos vagy annak szóló finanszírozást, együttműködést, ösztöndíjat, kutatási támogatást és díjat.
Az EU és Izrael közötti valamennyi jövőbeli szerződésnek tartalmaznia kell egy cikkelyt, amely rögzíti, hogy a telepek nem képezik Izrael államának részét.

A nyilatkozattal az EU egyoldalúan eldöntötte, hogy kelet Jeruzsálem, Ciszjordánia, a Gázai övezet és a Golán-fennsík nem része Izrael határvonalának és egyértelmű különbséget tett Izrael állama és az elfoglalt területek között, amelyekre a tilalom vonatkozik, minden gazdasági, tudományos, kulturális, sport és tudományos területen.


Forrás: balfourpost.com
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tanmese Orbán becsületéről
  2013-07-24 19:21:57, szerda
 
  2013.07.24. 12:40 Fabius
Tanmese Orbán becsületéről


Egyszer volt, hol nem volt, a Gellért hegyen is túl, ott, ahol a trafikmutyi dúlt, élt egyszer egy Retorikakirály. Nagy mesemondó hírében állt szerte a kontinensen, mítoszteremtő szájmenésein röhögött a fél világ. Hiú és nagyravágyó emberként igyekezett valami "jelentőset és rendkívülit" alkotni, ami belépője lehet a Münchausen báró és Háry János alkotta elitklubba, hogy legendákat szőhessen belőle is a hálás utókor. Minimum. Mert legmerészebb álmai visszatérő motívumaként abban reménykedett, hogy ha jól teljesít még szindróma névadó is lehet belőle.

Micsoda pech, hogy a hősmítosz építésben sem ismerte a mértéket.

Történt egyszer, hogy az aktuális reggeli népmesemondáskor túlbecsülte önmagát, és a régi trafikosok kisemmizése fölött háborgó népét ezekkel a szavakkal igyekezett megnyugtatni:

"Utasítottam az államtitkárt, mondtam, hogy ez becsületbeli ügy, ezeknek az embereknek a nevét gyűjtse össze, számukra a megélhetést majd biztosítani kell."

Megörültek a régi trafikosok, na most aztán Szájhőskirály személyesen fogja megmenti őket, mégis csak van becsület vagy mi ezen a világon. Páran elhajtották a bevezetett üzlethelyiségükre ácsingózó, családi vállalkozásukba kéretlenül betársulni akaró rendszerkegyenceket, mások meg csak simán elkészítették az újabb dokumentumokat és várakoztak bizakodva. Üzletükben megjelentek a hivatalos emberek, fotóztak, ellenőriztek és megnyugtatták akit lehetett: no para, innentől sínen vagytok, mint József Attila.

Aztán valami valahol félresiklott.

,,Július 16-án kaptuk kézhez az értesítést, amelyben a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. (NDN) közölte: nem kapunk méltányosságot, mert nem feleltünk meg maradéktalanul a felhívásban szereplő feltételeknek. Hogy pontosan minek nem feleltünk meg, azt nem közölte velünk se a levél, se azóta senki más. Apám rokkant, közel 35 éve trafikos, és 30 éve egy helyen, változatlan tulajdonosi viszonyokkal üzemelő dohányboltot vitt. Az összforgalom 83 százaléka a dohányeladáshoz kapcsolódott. Mi volt a baj?"

Igen, jól érted nyájas olvasó. A 270 régi trafikos pályázóból is 63-at talált megfelelőnek a Nemzeti Dohánymutyi hivatal. Indoklás ezúttal sincs azon kívül, hogy csak, azért mert. Ezen igazából már meg sem lepődött senki. Elvégre Szájhőskirály azt is megmondta: "Amint megkötöttük a szerződéseket, a trafikpályázatokat nyilvánosságra fogjuk hozni."- és mekkora seggszáj lett ebből is.

A történetek után Szájhőskirály népe végképp képbe kerülhetett arról, mit jelent mikor azt mondja, becsületbeli ügy. Egyes kisemmizett trafikosok szerint a becsület olyan, mint egy szál gyufa: egyszer lehet elhasználni.

http://varanus.blog.hu/2013/07/24/tanmese_orban_becsuleterol
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az Fb-oldalunkat letiltató szélhámos zsidónak szinte minden
  2013-07-24 19:19:32, szerda
 
  2013-07-24. 19:01
Az Fb-oldalunkat letiltató szélhámos zsidónak szinte minden cége bírósági végrehajtás alatt áll, több tízmilliós tartozásai és köztartozásai vannak

A Kuruc.info Facebook oldalát letiltató, a magyar nemzeti gondolatot csírájában elfojtani kívánó - és ehhez állami pénzeket is kapó - zsidó gárdás Bodnár Dániel olyannyira sikeres üzletember, hogy közpénzeket elnyelő, adósságot hátrahagyó cégei szinte mind felszámolás alatt állnak, több tízmilliós tartozásai és köztartozásai vannak. Nem mellesleg volt főszerkesztője szerint még buzi is. Néhány dokumentummal is kedveskedünk kitartó olvasóinknak.

Ószövetségi arc, ószövetségi mentalitás
A csaló zsidó több cégben is érdekelt, ezeket vettük górcső alá. Ezek közül kettő már felszámolás alatt van. Számos végrehajtás indult ellenük sokmilliós tartozás miatt. A cégiratokat természetesen mellékeljük. Ezek tanúsága szerint Dánielünk lakcíme 1029 Bp., Tamara u. 28., született 1977. szeptember 6-án, anyja Fóti Edit, adóazonosítója 8404251460. Arrafelé (Máriaremetei út) szenvedi el kirekesztettségét és üldöztetését Gerendás Péter, ,,világhírű" zenebohóc és gyerekgyáros is.
A cégiratok szerint létezik a sharpmedia@gmail.com és a gloriakft@gmail.com, valamint a bodnar.daniel@timeoutbudapest.hu e-mail címe.
A cégnyilvántartásban még tiszta SHARP MEDIA Kft.-ben ügyvezető, de nem tulajdonos. Ennek címe: 1021 Bp. Hűvösvölgyi út 95. A. ép. 1/3. Itt leendő ügyfelei által akár személyesen is felkereshető.
A felszámolás alatt lévő D-E-G Lapkiadó Kft.-ben csak korábban lehetett ügyvezető, most már a felszámoló képviseli a céget... Ebben a tulajdonos a másik két cég, a SHARP MEDIA Kft. és a GLÓRIA KIADÓ Kft. A mellékletekben szerepel egy vállalkozási szerződés, amelyből kitűnik, hogy ez a zsidóbűnöző állami pénzeket is jócskán kapott nonprofit cégeken keresztül.
A szintén felszámolás alatt álló GLÓRIA KIADÓ Kft-ben Bodnár Dániel az egyik tulajdonos, a másik pedig Bodnár János (anyja Kraus Klára), aki nyilvánvalóan a zsidóbűnöző apja. Kraus Klára pedig a nagyanyja (ld. Bodnár Dániel iwiwes adatlapján a Kraus becenevet), aki értelemszerűen belefulladt az auschwitzi strandmedencébe, és most kapják utána a kemény kárpótlásokat (bár a jelek szerint a családból mindenki egészségesen, abból profitálva vészelte át a holokamu időszakát), amikből a II. kerületi ingatlanra is futja, némi egyéb helyről származó lopott pénzzel megtámogatva.
A GLÓRIA KIADÓ Kft. legutolsó mérlege és egyszerűsített éves beszámolója 6. oldalán található adatsora szerint csak ez az egy felszámolás alatt álló cég több mint 60 millió forinttal tartozik a hitelezőknek, köztük jó pár millióval az államnak is (azaz jó zsidóhoz illően, sokmilliós köztartozást is felhalmozott, aminek kifizetésében érdekes módon az ADL nem kíván támogatóként fellépni). Nyilvánvalóan senki sem fog a pénzéhez jutni. Szép kis családi vállalkozás!
A tudakozó szerint a Tamara utcai címen egy publikus szám van, ami Bodnár Eszter nevén szerepel, mindenképpen alkalmas a családtagok hogyléte felőli érdeklődésre: 70/600-9525.
II. kerület, Tamara u. 28. Erről a magaslatról nézheti le a gazdanépet a csaló zsidó.
A parkoló autótól jobbra van egy lépcsőlejáró, az vezethet a házhoz, mert jobbra a 26. szám van beazonosíthatóan, balra pedig a 30. szám. A ház a parkoló mögött, lentebb helyezkedik el, egy fehér kerítés van előtte, azon egy ,,eladó" feliratú tábla, ezzel a telefonszámmal: 20/919-7959. Ez is valamelyik Bodnáré lehet. Persze mindezt a helyszínen deríthetik ki igazán a lelkes érdeklődők. A fotó másfél éve készült.
Az már csak hab a tortán, hogy a Bodnár által meglopott Bede Márton (Dávidunk volt főszerkesztője a Time Out Budapestnél) még "fajtija" homokosságára is utalt egyik írásában. Cenzorunknak állítólag van felesége és két gyereke, de ne feledjük, Fodor Gabriella is megnősült...
Tehát ez a "sikeres üzletember" kapott újabb 42,5 millió forintot a "nemzeti ügyek" kormánya által az adófizetők pénzéből, hogy cenzori feladatokat lásson el az őt eltartókkal szemben. Az már nem is meglepő, hogy januárban még azt hazudta, hogy "sem nem az állam, sem nem a különböző ködös pályázati rendszereken kíván élősködni a közösség önszerveződése".
Az is említésre méltó még, hogy Bodnár Dániel (aki itt még Bodnár Krausz Dánielként szerepelt) és Köves Slomó az ÉS-ben ,,Cenzúrázatlan gondolatok" címmel jegyeztek egy írást, mint a szabad vélemény-nyilvánítás elkötelezett hívei. Persze csak a szokásos talmudista hozzáállásról van szó: addig tart a vélemény szabadsága, ameddig a zsidó érdeke.
Kuruc.info - Skorzeny tényfeltáró munkája alapján
Dokumentumok
A felszámolás alatt álló D-E-G Lapkiadó Kft. cégkivonata
Zoom
Zoom
Zoom
D-E-G Lapkiadó Kft. csaknem bruttó 8 millió forintnyi megbízása
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
A több mint 60 millió forintos tartozást felhalmozó GLÓRIA KIADÓ Kft. cégkivonata
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
Zoom
A GLÓRIA KIADÓ Kft. legutolsó mérlege és egyszerűsített éves beszámolója
Zoom
Zoom
Zoom
A SHARP MEDIA Kft. cégkivonata

További részletek: http://kuruc.info/r/6/115416/#ixzz2Zz68T4sl
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 44 
2013.06 2013. Július 2013.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 558 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1033
  • e Hét: 6785
  • e Hónap: 10530
  • e Év: 164026
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.