Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
Szemed színe elárulja
  2013-08-11 18:50:42, vasárnap
 
  A SZEMED SZÍNE ELÁRULJA MILYEN SZEMÉLYISÉG VAGY

Nem hiába ismert ez a mondásunk, hiszen a szemünkből nem csupán az derül ki, hogy milyen kedvünk van éppen, de azt is megtudhatja a velünk szemben álló, hogy milyen személyiségjegyekkel rendelkezünk.

Kék szem
Vidám és önbizalommal teli személyiség, aki hamar jókedvre deríti a környezetében élőket. Nyitott, barátságos és őszinte ember, akiben meg lehet bízni. Empatikus és érzékeny típus, ezért általában nagyon jó barátnak tartják. A kék szeműeket általában nehezen lehet kihozni a sodrukból, azonban a kriminológusok szerint, mivel sokszor kevesebbszer konfrontálódnak, mint a más szemszínnel rendelkező embertársaik, ezért sokkal nagyobb dühkitörésekre képesek. A vizsgálatok ráadásul azt a tényt is feltárták, hogy leginkább a kék szemű férfiak képesek az erőszakoskodásra.

Zöld szem
Nagyon kevés embernek adatik meg a zöld szemszín, mindössze két százaléka az emberiségnek, a többiek csupán valamiféle zöldes árnyalattal rendelkeznek. Tulajdonosát mindig valamiféle különleges misztikus lengi körül. A zöld szemű férfiakat és nőket a titokzatosság és az érzékiség jellemzi, épen ezért általában nagy sikert aratnak az ellenkező nem körében. Életüket és munkájukat nagy szorgalommal és kreativitással végzik, általában nagyon jó meggyőző képességgel rendelkeznek.

A barna szem
Tulajdonosa hűséges és határozott típus, ezért választják általában a férfiak a barna szemű nőket. A barna szeműek ráadásul általában valamiféle nyugalmat és békét is sugároznak magukból, egyben azonban játékosak és életvidámak is. Az állásinterjúkon általában őket részesítik előnyben, mivel a barna szemű embereket tartják a legintelligensebbnek. Akinek világosbarna a szeme, az sokoldalú és társaságkedvelő személyiség, aki könnyen alkalmazkodik a különféle helyzetekben adódó körülményekhez. A sötétbarna szeműek harciasabb és szenvedélyesebb természettel rendelkeznek.

Zöldesbarnák
Általában a két személyiségjegy vegyül ebben a párosításban, ők az úgynevezett macskaszeműek, akiknek hol barna, hol zöld árnyalatokban játszik a szemük. Fokozottabb az őket körüllengő titokzatosság. Kreatívak és változatosak, minden erejüket befektetik egy adott cél érdekében így céljaikat általában mindig elérik. Természetük és hangulatuk néha változékony, így sokan szeszélyesnek tartják őket.

Szürke szem
A szürke szemmel rendelkezők általában céltudatos és ambiciózus emberek. Személyüket egyben jellemzi a változatosság és a megfontoltság. Kapcsolataikba rengeteg időt és energiát fektetnek és ezt fordítva is elvárják mind a barátság, mind a szerelem terén.
 
 
0 komment , kategória:  Jó ha tudod  
A kómában fekvő csodatevő
  2013-08-11 17:28:59, vasárnap
 
  A 20 évig kómában fekvő Audrey Marie Santóhoz vagy más néven Kicsi Audrey-hoz minden hónapban több ezer ember zarándokolt el a világ minden részéről a Massachusetts állambeli Worcesterbe, hogy csodát tegyen velük.

Azt állítják, hogy az egyszerű külvárosi házban elég, ha öt percet töltenek Kicsi Audrey-val, akinek jelenlétében meggyógyulnak a halálos betegségükből - akár a rákból is - az emberek, akiken a modern orvostudomány sem tud már segíteni. A ház körüli szobrokból olaj és igazi, emberi vér folyik. A hívők úgy gondolják, hogy ezek erős, isteni jelenlét jelei. Van, aki szerint egyenesen isten megtestesülése volt.

A hároméves Audrey 1987. augusztus 9-én házuk hátsó kertjében játszott, délután három óra után találta meg édesanyja az úszómedencében öntudatlanul. A kórházban sikerült megmenteni az életét, de azóta kómában volt. Már itt is megmagyarázhatatlan sebek, stigmák jelentek meg rajta. Négy hónap múlva hazavitték. Házi orvosa szerint általában az ilyen esetekben egy idő múlva feladják a hozzátartozók és valamilyen intézménybe kerül a kómába esett gyermek. Balesete után egy évvel elvitte az anyja a bosznia-hercegovinai Medjugorje zarándokhelyre, ahol Szűz Mária segítéségét kérte, hogy meggyógyuljon Audrey.

1992-ben kezdődtek a csodák. Édesanyja, Linda Santo szobájában egy vallásos képből olaj kezdett csöpögni. Nemsokára a ház vallásos képeiből és szobraiból állandóan olaj, vér vagy könny szivárgott. Rózsaillat töltötte be a házat, pedig egyáltalán nem volt rózsa a közelben. A Kicsi Audrey ismert lett. Egész stadiont töltöttek meg a zarándokok, hogy láthassák és sajnos beindult a vallási üzlet is, mindenféle hozzá kapcsolódó ajándéktárgyakat kezdtek árusítani.

Azonban laboratóriumban is megvizsgálták az olajat, a vért és a könnyet. Ebből az derült ki, hogy a vér és könny emberi, az olajnak 80 %-a olívaolaj, a fennmaradó 20 % ismeretlen eredetű. Százötven esetben tett csodát és gyógyított meg bizonyíthatóan embereket, de ezeken kívül is több ezer, ,,bizonyítatlan gyógyulás" történt. A filmben látható Billy Theriault-nál hathónapos korában állapítottak meg gyógyíthatatlan gerinc- és izomsorvadást, amitől két éves kora előtt meg kellett volna halnia, azonban Audrey-val való találkozása után javulni kezdett az állapota.

Hogy a hívőknek, vagy a szkeptikusoknak volt-e igazuk, nem tudhatjuk biztosan. Kicsi Audrey 2007. április 14-én szívelégtelenség miatt elhunyt.
 
 
0 komment , kategória:  Hírek a világból  
A kisfiú, aki emlékszik előző életére
  2013-08-11 17:20:40, vasárnap
 
  A hatéves Cameron ránézésre nem különbözik a vele egykorú gyermekektől. Azonban a kisfiú érdekes dolgokat mond a szüleinek. Pontosan emlékszik az előző életére.
Két éves korától fogva arról beszél, hogy korábban egy másik családdal lakott, akiket Robertsonnak hívtak. Nagyon pontosan leírja a tájat és azt a fehér házat is, ahol korábban lakott. Ez a ház a skóciai Barra szigetén található, amely mostani lakhelyétől, Glasgowtól mintegy 200 mérföldre fekszik
Cameron nagyon részletesen leírja azt az egyszintes, nagy fehér házat, ahol lakott. A kedvenc helye a tengerpart volt, ahol fekete-fehér kutyájával és testvéreivel játszott. Beszél az édesapjáról is, akiről azt állítja, meghalt egy autóbalesetben. A házból a kis partra látnak és messzebb látják, ahogy repülők szállnak le. Cameronnak hiányoznak a szülei és testvérei. Állandóan azt mondja, hogy ,,én egy barrai fiú vagyok, el kell mennem Barrára". Amikor mostani édesanyja megkérdezi, melyik anyukát szereti jobban, azt mondja Cameron, hogy mindkettőt egyformán szereti.
Mivel Cameron nem hagyja abba és ragaszkodik a történetéhez, édesanyja nyugtalankodni kezd és megpróbál valami racionális magyarázatot találni rá. Több pszichológussal is beszél. Dr. Karen Majors szerint Cameron nem úgy beszél ezekről a dolgokról, mint általában a többi, fantáziáló gyerek. Nagyon részletesen meséli el a történetét újra és újra a szomszédoknak, barátoknak, rokonoknak, anélkül, hogy változtatna rajta.
Végül a Virginiai Egyetem pszichiáterével, Dr. Jim Tuckerrel is találkoznak, aki az elmúlt negyven évből több mint 500 ilyen esetet gyűjtött össze. A gyerekek korábbi életeivel foglalkozik. Általában 2-3 éves korukban kezdenek elbeszélni róla és 6-7 éves korukban halványodnak az emlékek. Az egyik legérdekesebb esete Gus Tayloré volt, aki állítása szerint korábban saját nagyapja volt és halála után kapott egy jegyet istentől, amivel visszajöhetett az életbe. Ő is részletesen mesél el olyan dolgokat a nagyapáról, amikről nem is tudhatna.
 
 
0 komment , kategória:  Hírek a világból  
Természetes kincs a Himalájából
  2013-08-11 15:27:48, vasárnap
 
  A "fehér aranytól" a "fehér méregig"

A mai asztali, vagy étkezési sónak a szó valódi értelméhez, már nincs semmi köze, mert napjainkban az étkezési só csak nátriumkloridból (NaCl) áll. Ez önmagában már nem só, hiszen a só mindig az alkotórészeinek a szimbiózisát jelenti, ami a természetes megjelenési formájában 84 elemet jelent. Ugyanazt a 84 elemet, melyek bolygónkat és a fizikai testünket is jellemzik. A vérünk nem más, mint egy megváltozott tengervíz a benne lévő 84 elemmel.


darabos-himalajaA fehér aranytól a fehér méregig c. történet azzal kezdődik, hogy az ember ,,rafinált" módon az eredeti 84 elemből 82 elemet kivon, amíg csak a nátrium, és a klór marad. Ez egy jó üzlet a vegyipar számára, mert a folyamatból nyert anyagokat, mint a germánium, arany, magnézium stb. külön-külön eladásra kerülnek, ami extra bevétel.

Ennek a tisztított sónak a 93-95%-a az iparban kerül felhasználásra, ahol nátriumkloridra van szükség a kémiai folyamatok elindításához. A maradék 5-7% kerül az élelmiszer kereskedelembe. A kémiailag tisztított sóhoz utólag kémiai anyagokat, konzerváló szereket adagolnak, melyeket nem kötelező feltüntetni.

A nátriumklorid szervezetünk szempontjából egy nagyon agresszív anyag.

Táplálkozásunk során naponta átlag 12-20 gr. tisztított, finomított sót veszünk magunkhoz, de a vesénk egészséges állapotban csak 5-7 grammot tud feldolgozni. A maradék 10-15gramm.a testben marad. Minden gramm só megkötéséhez, és izolálásához 2-3 -szoros mennyiségű vizet használ fel a szervezet, ráadásul nem akármilyen vizet, hanem a legértékesebbet, a sejtvizet. Tehát a sejtekből a létükhöz legfontosabb dolgot, a vizet elvonja, és ennek eredményeként a sejtek elpusztulnak. További következménye ennek a folyamatnak, hogy az állandó sejtvíz hiány miatt elindul a szervezet dehidratációja. Az izületek kiszáradnak, viszont a szövetek elvizesednek és felpüffednek. Ettől szenved szinte minden felnőtt. A nátrioumklorid megkötése és izolálása során kialakult vizes szövet, ideális táptalaja a baktériumoknak és lerakódásoknak. Ha a test már nem tud több sejtvizet elvonni, akkor a nátriumklorid az állati aminosavakkal együtt kikristályosodik, és ekkor kőszerű lerakódások keletkeznek a csontokon és ízületekben, stb. Ez a közismert meszesedés.

Egy másik ilyen probléma a túlsúly, amit kevesebb evéssel nem lehet tartósan befolyásolni, amíg az ember nátriumkloridot használ. Kicsi korunktól kezdve mérgezzük magunkat az étkezési sóval, ugyanakkor sóhiányban is szenvedünk, mindenekelőtt ennek a 84 létfontosságú elemnek a hiányában.

A sónak van egy meghatározott szerepe is a testben. A só építi fel az elektrolitháztartást, ami elektromosságot és ezzel energiát hoz létre a testben, ami nagyon fontos a sejtek számára, többek között az idegsejtek számára.

A tengeri só, (többféle van belőle bolti forgalomban) amely szintén tartalmazza ezt a 84 elemet, sajnos ma már nagyon sok káros anyaggal szennyezett. Főleg nehéz fémeket, mint pl. ólmot, higanyt, stb. tartalmaz.

A konyha, ill. étkezési és tengeri sónak az egyik legjobb alternatívája a Himalájából származó tiszta kristáysó, a 250 millió éves tengeri só, mely nagy nyomás alatt a hegy mélyén minden környezeti szennyeződéstől mentesen alakult ki. Ez a kősóval összehasonlítva a természetes só egy magasabb értékű formája, heterogén keveréke az ásványi anyagoknak és nyomelemeknek. Mind a 84 elem kolloid állapotú, vagyis szerves alakban van jelen, olyan kicsi méretben, hogy a sejtek rögtön fel tudják venni. Biokémiailag a kristálysó mind a 84 eleméből, biofizikailag pedig az energiájából és a rezgéseiből profitálhatunk.

A természetes sót nem lehet túladagolni, mert a természetes folyamatok saját magukat szabályozzák. A kristálysónak mindig kiegyenlítő szabályozó hatása van, így nem lesz magas a vérnyomás sem. A természetes kristálysó a legmagasabb értékű természetes só a maga 84 elemével.

Ma az étkezésre szánt konyhasó egy melléktermék, egy ,,kilúgozott" maradék, egy ipari szemét, amit az ára is jelez. Még az állatok is magasabb értékű sót kapnak, mint mi emberek. Ők ugyanis nem eszik meg a mi asztali sónkat.

Ezzel a tudással felfegyverkezve csak rajtunk múlik, hogy az asztali, vagy konyhasót továbbra is használjuk, vagy sem.

forrás felhasználás: spiritualis.hu
 
 
0 komment , kategória:  A természet gyógyszertárából  
Univerzális csodaszer II.
  2013-08-11 15:24:15, vasárnap
 
  A főzéstől a tisztaságig, az emésztés elősegítésétől a napégés okozta fájdalmak enyhítéséig széles körben használt szódabikarbónáról a kutatók áttörő eredményt hoztak nyilvánosságra az előrehaladott krónikus vesebetegség megelőzésére és kezelésére. Ez nem más, mint a szódabikarbóna napi használata. Ez az olcsó egyszerű stratégia nem egy új gyógyszer, vagy technológia, gazdaságilag nem megterhelő, jelentős klinikai előnyöket biztosít, és javítja az életminőséget.


baking-sodaA felfedezés óriási fontossággal bír, mivel a krónikus vesebetegség növekvő egészségügyi problémát jelent az egész világon.

Dr. Yaqoob 134 előrehaladott vesebeteget tanulmányozott alacsony szódabikarbóna szinttel, mely metabolikus acidosis néven ismert. A betegek egy csoportját alacsony mennyiségű szódabikarbónával kezelték naponta, tabletta formában, a szokásos kezelés kiegészítéseként. Az eredmények döbbenetesek voltak. A vesefunkció romlásának aránya drámaian csökkent ezeknél a betegeknél. Összességében a romlás 2/3-dal lassabb volt, mint azoknál, akik nem kaptak szódabikarbónát. Csökkent a végső fázisú vesebetegség kifejlődése, amely a krónikus vesebetegeket rendszeres dialízisre kényszeríti. A szódabikarbónát fogyasztóknál javult a táplálkozás is. Bár a nátrium szintjük megemelkedett, nem tapasztaltak emelkedő vérnyomást.

A krónikus vesebetegségben szenvedőknek alacsony a bikarbónát szintjük és ez egyéb problémákhoz is vezet. A vesefunkciók akár csak kismértékű csökkenése is megduplázza a vérkeringési betegségek kockázatát. Nagyon sok embernél szívbetegség, vagy stroke alakul ki, mielőtt megjelenik a veseprobléma. Dr. Yaqoob áttörő eredményei és Dr Simoncini sikerei a rákterápiában /ld.Candida és a rák c. cikk/ újra bebizonyították, hogy a szódabikarbóna tényleg egy univerzális csodaszer, de csak akkor, ha rossz táplálkozási szokásainkon is hajlandóak vagyunk változtatni.

jomtom. hu

 
 
0 komment , kategória:  A természet gyógyszertárából  
Áldj meg minket
  2013-08-11 13:23:24, vasárnap
 
  Drága Istenem , mond mit kell tennem !
Meg kell értenem mit akarsz tőlem !
Az arcodat nem láthatom !
A hangodat nem nem hallhatom!
De érezlek , hogy itt vagy én velem!
Én Istenem!
Óh Istenem el múlt minden bánatom !
Mert létezel ezt jól tudom !
Nem lehet senki ellenem Te vagy velem!!!
Óh Istenem!!!!
Boldog a szívem néked éneklek!
Megváltoztattad az én életem!
Hiszünk Te Benned a Te létedben!
Szeress Istenem áldjál meg minket!
Óh Istenem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
 
0 komment , kategória:  Imádságok,áldások.   
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
2013.07 2013. Augusztus 2013.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 158 db bejegyzés
e év: 1531 db bejegyzés
Összes: 8746 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 972
  • e Hét: 2456
  • e Hónap: 8828
  • e Év: 59619
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.