Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 25 
Miért nem szabad bicikliző cigányt elütni?
  2013-08-17 22:58:28, szombat
 
  Miért nem szabad bicikliző cigányt elütni? - Hátha a Te biciklid.  
 
0 komment , kategória:  Humor  
A Fidesz kiskirályai
  2013-08-17 22:56:07, szombat
 
  2013.07.17.
A Fidesz kiskirályai
Zsebenczi Klopédia

A kormánypártok erőszakos munkálkodása, amely a hatalom koncentrálódására irányul, fel kell háborítson minden demokráciában hívő polgárt. Már csak elvi okok miatt is, már csak azért is, mert nem támogatható, ha bárki is visszaél a hatalmával. Persze ne legyünk naivak, mindig lesz rendőr, aki csak azért is meg akarja mutatni, hogy bármit megtehet, mindig lesz hivatalnok, polgármester, jegyző, banki ügyintéző, aki félvállról beszél az ügyféllel, aki keresztbe tesz. De ez valamelyest kezelhető, ha a társadalom egészében elutasítja az effélét, ha égésnek és a renomé lerombolásának minősül az efféle sztorik közzététele a Tékozló Homáron, akkor ez csak bosszantó.

Persze a trafik mutyi minden pillanatban a képünkbe dörgöli a haveroknak szóló tuti üzletet, de aki dohányzik, az vesz valahol cigarettát, aki nem dohányzik, az meg elfordítja a fejét - aki pedig nem tud ebbe belenyugodni, polgári engedetlenségre, szabálysértésre is vetemedhet, hogy kifejtse nemtetszését.

De a történet nem csak erről szól. Nem csak az a tét, hogy Mutyi Matyi most milyen jól jár. A hatalom koncentrálása ugyanis ennél sokkal súlyosabb ügyekben is megnyilvánul, pontosabban sokkal súlyosabb következménye is van. A nagyobb városokban elég sok minden kell ahhoz, hogy az állampolgár a bőrén tapasztalja: ő nem része a hatalomnak, ezáltal ő sokkal kevesebb. Mert ha nem tetszik neki valami, akkor van hová továbbállni. Itt koncentrálódnak a nagy ügyek, mint a kaszinókoncesszió, ahol mindig lesz forrás és kereslet. Ám minél kisebb egy közösség, minél szűkebb a mozgástér annak tagjai számára, annál nagyobb súlyú a kapott hatalom.

A komondoros asszonyverésről elhíresült Balogh József tipikus példája az ilyen túlzott hatalmat kapott figuráknak. Mert mit tud Balogh? (A Magyar Narancs kiváló elemzése itt olvasható róla.) Az kevésbé érdekes, hogy nevelt fia lesz a trafikos a faluban, nyilván kellemetlen lesz nézegetni nap mint nap, de nem kell mindenkit szeretni. Balogh a polgármester, s a hivatalban dolgozik egy-két rokon. Könnyű belátni, hogy például az önkormányzati segélyezésnél ez mit jelent azok számára, akiket nem kedvel a család. Nem feltétlenül arról van szó, hogy ne kapnának támogatást, bőven elég, ha mindez megaláztatással jár.

Balogh emellett koordinálja a helyiek termelte zöldség, gyümölcs piacra juttatását. Vagyis a kistermelők sokkal jobb tárgyalási pozíciót tudnak kialakítani, többet kapnak a terményeikért, s a felvásárlás is zökkenőmentes. Vajon ki kerülhet be ebbe a körbe? Nyilván nem mindenki. Talán nemcsak maga Balogh, hanem a barátai is, néhány rokon, szomszéd. A polgármester egyben parlamenti képviselő is, ami nagyon sokat jelent egy olyan választói körzetben, ahol politikus csak akkor jár, ha eltéved. A képviselő pedig igyekszik magát nélkülözhetetlenné tenni, tanyaprogramért, támogatásért lobbizik, nehogy véletlenül kétségbe vonja bárki is: ő itt a legfontosabb ember. Csodálkozunk még, hogy a nő, akit ver, nem tudja, nem meri és nem is akarja elhagyni?

De van más példa is. Tállai András, a Mezőkövesdről származó egykori polgármester, ma államtitkár. A könyvelőből lett BM-es minden megnyilvánulásában igyekszik jelezni, hogy ő mennyivel fontosabb ember, mint az, akivel éppen beszél. A város kibocsátott kötvényeket (pdf) a Zsóry fürdő korszerűsítésére és egyéb városfejlesztésre, s többször kapott állami támogatást mint nehéz helyzetben lévő önkormányzat. Tállai, mint rajta kívül több politikus, ért a focihoz is, s ezt a szenvedélyt nem is lehetne jobban kiélni, mint azzal, hogy van saját klubja. Jelzi a kvalitásbeli különbséget, hogy annak idején Torgyánnak még az FTC, az akkori legnépszerűbb és egyik legreményteljesebb klub jutott, később Deutsch Tamásnak az MTK, Tállainak pedig a Mezőkövesd. De annyi hatalmat azért össze tudott szedni az évek során ő is, hogy a frissen feljutott Zsóry SE kapott 400 millió forint támogatást. Mert egy újoncnak ez jár - nem emlékszem, hogy a többiek is kaptak volna az elmúlt években.

Az efféle figurák otthon ma már megkerülhetetlenek. Ha ellene vagy, olyan terhet vehetsz a nyakadba, amely alatt könnyen össze lehet roskadni. Olyan közösségben, ahol nincs munka, és nem is lesz, ahol nem lehet eladni semmit, ahol az élet kimerül a létfenntartásban, szinte lehetetlen nem behódolni a hatalomnak. Mert te ellenállhatsz, de a lányodat nem veszik fel dolgozni a postára, a feleséged nem kap hitelt a boltban, a fiadat pedig kiröhögik, ha fűtéstámogatást kér. Te pedig kénytelen leszel eladni a nyomorult kis földed, mert semmi esélyed nincs a Balogh-Tállai féle földbirtokosok mellett. Ha nagy szerencséd van, közmunkásként később a saját földeden kaparhatod a krumplit vagy tetejelheted a dohányt, rosszabb esetben az ő istállóját fogod felújítani.

Lehet-e ezt fokozni? Bizonyosan. Egyrészt minél több hasonló, helyi szinten meghatározó alak bukkan fel és tevékenykedik, a rendszer annál szilárdabb lesz. Ki merne nem rá szavazni, ki merné nem őt támogatni? Emellett a menetnek még nincs is vége. Az aprópénzt jelentő trafikok, a már messze nem filléres földtörvény, amelyen belül az állami mintagazdaságok egyfajta koronaékszerek, mindezek mellett be fog jönni a takarékszövetkezet is. Az állami irányítás alá kerülő hálózat élére lényegében az állam által meghatározott emberek kerülhetnek. S nem nehéz kitalálni, milyen körből kerülnek majd ki. Ezzel szinte teljesen bezárul a kör, hiszen a minden utca végén mindig ugyanazokat lehet majd megtalálni, ami a nemkívánatosak számára maga a pokol lesz.

http://mentalisdeficit.blog.hu/2013/07/17/a_fidesz_kiskiralyai
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Oligarcha-vetésforgó
  2013-08-17 22:48:32, szombat
 
  2013.08.17.
Oligarcha-vetésforgó
Szárnyathy Géza

Demján Sándor seggéhez annyira hozzátapadt már a nyereg, hogy azt hitte, össze is nőtt a paripával. Az élete igencsak zsúfolt volt, mert amellett, hogy a saját kis szarjait igazgatta, még egyeztetésekre is járkált a Parlamentbe, meg minden egyéb helyre, ahol a kormányközeli hallgatóság itta a szavait. Aztán jött ez a Viktor gyerek, aki tegnap még a térdén lovagolt Sanyi bácsinak, és hirtelen kirántotta alóla a takarékszövetkezeteket.

Beindult persze a levelezgetés, az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség elnökeként elmesélte, hogy az nem járja, hogy csak úgy beavatkozzanak a tulajdonosi struktúrában és tessék már ezt végig gondolni. Aztán miután Viktor válaszlevelében nagyon udvariasan elmondta, hogy leszarja, jött még egy levél, kínos udvariaskodással telerakva mint "Tudja, hogy a miniszterelnök sokat dolgozik, de ez a törvény mégis rossz lett." Az eredmény meg az, hogy Sanyi bá bukja a takszöv bulit. Mert nyilván túl befolyásos lett, túl sokat pofázik és ami a leginkább idegesítő, akkor és azt mond, amit akar. Így ár-érték arányban túl kevés értéket hoz már az öreg a kormánynak, inkább keresni kell egy lelkes utódot.

Nagyjából hasonló volt a helyzet a másik Sanyi bácsival is. Kellemetlen jelenség kétségtelen, övé a fél agrárium, Villány és még egy bazinagy bankja is van, amelyet ráadásul olyan ciki "a külföldi mocskok, szívjatok" dumával fingatni. Ez nyilván sok volt, még akkor is, ha minden bajnokin közös páholyban szotyiztak vagy tökiztek Viktorral. Lehet, hogy ott unta el Viktor, hogy minden lesnél és szögletrúgásnál szemrehányást tett?

Az eminens levelezős kisfiú után jött a bepöccent kiskrapek, aki úgy gondolta, hogy ha a szomszéd bácsi ígérete ellenére nem ad egy marék mogyorót a hörcsögnek, akkor ő majd a kis höri szétszabdalt testét szépen elhelyezi a szomszéd bácsi lábtörlőjén. Csak a miheztartás végett.

Az új kedvencek egyike a fő Fidesz-szócső töretlen finanszírozója, a buszos Széles. A hála jeléül, s hogy a továbbiakban is kitartson a mostani lelkesedés, kapott egy zsíros bizniszt, hulla drágán adhatja a buszait a BKV fostalicskái mellé. Azért az látszik, hogy sokat nem kapott az öreg, aki nyilván nem annyira szalonképes már, hogy valami pártbuliban egy asztalnál egyék vele a kaszinótojást, de ennyit momentán megér. A kisfiúk többsége amúgy is elvan a buszok tologatásával, nem is kell más.

Azt azért jó ha szem előtt tartja a hírlaptulajdonos, hogy ez a fasza kis buli nem fog örökké tartani. Ha sikerült szemrebbenés nélkül a két Sándort eltaszajtani az útból, akkor a hájfejen sem fognak sokat gondolkodni. Fingik egy büdösebbet, és már nem is lesz akkora kedvenc. Vagy ha jön valaki még nagyobb lelkesedéssel és kisebb igényekkel.

Nagy kérdés a legújabb, s egyben régi kedvenc. Csányi egykori alelnöke alap Fidesz-tag volt, mégis valamiért hátra sorolódott. Most azonban egy pillanat alatt előállt összefonódott ügyleteivel, amelyben a Posta, az FHB, a Takarékok és még ki tudja, mi a része. Nyilván nagy benne a bizonyítási vágy, szívesen túlad azon, amihez nem ért, és csinálja Viktornak, amihez igen, jelesül a takszövök bekebelezését. Azért nagy kérdés, mennyiben bízik magában és a fiúkban, elvégre egyszer már megszívta a srácokkal.

Van még az aprólék kategória olyan alakokkal, mint Töröcskei István, aki az ÁAK vezérigazgatói széke mellett még sütöget némi pecsenyét Demján mellett a Gránit és a Széchenyi Bankban, kikapart egy kicsit a Jeremie II-ből is. Ha már Demján, akkor érdemes megjegyezni a takarékok lenyúlását megúszó, újabban szállásadóként is funkcionáló házibarátot is - e helyt különdíjat érdemel Áder János, a nagy törvényvisszadobó is.

Érdekes, hogy az öreg háttérbe szorítása lényegében úgy történt, hogy több kisebb kaliberű figura került utána pozícióba. Vagyis arra azért kínosan ügyelnek a srácok, hogy nehogy újabb mamelukokat nevelgessenek az állam bőtejű mellén, inkább olyanok kellenek, akiket a kellő időben egy pillanat alatt el lehet tüntetni. Már csak azt nem tudom, ki cserélgeti a pozikat: Viktor vagy Lajos?


http://mentalisdeficit.blog.hu/2013/08/17/oligarcha-vetesforgo
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ijedtében megmérgezne minden magyart egy buzimenetre készülő
  2013-08-17 22:22:59, szombat
 
  2013-08-17. 22:00
Ijedtében megmérgezne minden magyart egy buzimenetre készülő békeszerető repedtseggű

Mint arról korábban beszámoltunk, vasárnap ismét búzamenetet tartanak Budapesten. Ezúttal a "baseball-ütős" támadásról a liberális médiát teleszipogó közszeméremsértő kórtársaik mellett menetelnek az aberráltak.
A Társaság Egy Tudatos Társadalomért (TETT) nevű szabadelvű gittegylet ,,Ez itt még mindig Magyarország?" címmel hirdette meg a nagy eseményt Facebook-oldalán. Még egy harcos kis képpel is nyomatékot adtak korszakalkotó kezdeményezésüknek.
Az ökölbe szorított szivárványos kéz militáns üzenete viszont sokkos állapotba sodorta egy érzékeny lelkivilágú sorstársukat. Tandoori Artemisz ijedtében megmérgezne minden magyart.
Zoom
Őérzékenységének facebookos adatlapja ide kattintva érhető el, ha bárki pl. a mérgezés módszertanáról kívánna cseverészni Artemisszel.
A beteg gyülekezet a Harminckettesek terén fog kiállni a bűnelkövetés mellett vasárnap délután fél 5-kor. Egy "panaszlevelet" is át akarnak adni a kirekesztő boltnak. Utána elsétálnak a rendőrség épületéhez, ahol a "gyűlölet-bűncselekményekről" fognak kiselőadást tartani.
Olvasónk megtalálta a "buzitámadás" helyszínét is (Budapest, József körút 48.):
Zoom
(Kuruc.info)

További részletek: http://kuruc.info/r/26/116494/#ixzz2cG9LNOL7
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Üdvözöljük a pedagógusokat a Magyar Állam kebelében
  2013-08-17 21:48:03, szombat
 
  Üdvözöljük a pedagógusokat a Magyar Állam kebelében


tanév.jpg

http://m.cdn.blog.hu/mi/mittu-domain/image/tan%C3%A9v.jpg

Sokat mondó kép a magyar pedagógia nagyasszonyának honlapjáról. "Előkészítettük a tanév nyugodt megkezdését" -mondja Rouzsika.

A Világgazdaság szerint a pedagógusok ebben a tanévben nem kapnak cafetériát. "Na és!" -tárja szét a kezét az illetékes elvtársnő/elvtárs. IJB. Ennek megfejelésére elindult az életpálya-modell, ami azzal kezdődik, hogy kortól, nemtől, szakmai végzettségtől és gyakorlattól függetlenül minden pedagógus 1-es fizetési fokozattal indul. Olyan ez, mint a szovjet borotválkozó automata. Nem egyforma az elvtársak arca? Csak először.

Üdvözöljük a pedagógusokat is az Állam kebelében. A kormányszolgák és a köztisztviselők már évek óta tudják, hogy milyen áldásokkal jár az életpálya-modell. Többek között a jelenlegi helyzetben a középfokon végzett kormányszolgák kb 48 éves korukig egységesítve vannak, mert a szorzószámmal kiszámolt fizetésük nem éri el a 108 000 Ft kötelező minimumot. 20-48 között mindenki egyforma. De ha nem így lenne, akkor is a legtermelékenyebb 30 és 38 éves koruk között a mai viszonyok között elérhetnek bruttó 3650 Ft béremelést. 6-7 év alatt.

Üdvözlünk mindenkit az életpálya-modell gyorsnaszádján. Elő van készítve a nyugodt tanévkezdés. Senkinek nem rándul görcsbe a gyomra, mikor várja az áldásos tevékenységek sorozataként kialakult első fizetését. Elég lesz egyáltalán a szokásos kiadásokra? A nyugdíj előtt álló pedagógusok is jól járnak a mostani rendszerrel, mert nagyon előnyösen fogják számolni a nyugdíjukat. Elvégre azt is a Kormányunk védi. Gond nem lehet.

Nyugodt tanévkezdést mindenkinek!

Remélem Rouzsika nyugodtan hajtja álomra a fejét.

http://mittu-domain.blog.hu/2013/08/15/udvozoljuk_a_pedagogusokat_a_magyar_allam_ kebeleben
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Budapesten,az országgyűlési képviselők több milliós fizetésé
  2013-08-17 21:14:49, szombat
 
  Budapesten,az országgyűlési képviselők több milliós fizetésére,zsír új audikra,TEK-re,a Kossuth tér átépítésére,a BKV megmentésére,860 millió forintos levelekre, és...elfáradtam.A rendszerváltás óta nem tudjuk vissza fizetni a hiteleket??Tényleg?
-Mol részvényekre kidobott százmilliárdok,magánnyugdíj pénztárból származó milliárdok,az adófizetők csontig való lekopasztása,a rokkant nyugdíjak megvonása,a munkanélküli segélyek lecsökkentése,a szociális segélyek megvonása,...megint elfáradtam.EZEK A PÉNZEK HOL VANNAK????HOL VANNAK AZ EZER MILLIÁRDOK?????Tudsz rá válaszolni??Nem?Jó,mert senki sem.
Ekkora összegekből nem lehetett volna már csökkenteni az államadósságot?Persze,hogy nem,mert a rendszerváltás óta minden politikus milliárdos lett,Ebbe beletartoznak azok a levitézlett faszogányok akik most kampányolnak a hatalomért! Bajnai és társai is!! Akik szerint akkor lesz jó Magyarnak lenni ha ők kormányoznak!!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
GÁZT A tisztviselőnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  2013-08-17 21:03:57, szombat
 
 
Zsidó tisztviselő: Japán "megérdemelte" az atombombát

Durva Facebook-bejegyzése miatt felfüggesztették állásából az izraeli miniszterelnöki hivatal sajtókapcsolati osztályának közösségi médiáért felelős tisztségviselőjét.

Névtelenséget kérő izraeli kormányzati források csütörtöki közlése szerint Dani Szíment arra utasították, hogy "most egy ideig" ne dolgozzon.

Szímen - aki korábban a terrorista Izrael tájékoztatási és diaszpóra-ügyekkel foglalkozó miniszter-helyettese volt - Facebook-oldalán azt írta a napokban: "rosszul van" a hirosimai és nagaszaki áldozatokról való "álszent" japán és nemzetközi megemlékezésektől. Mint írta, Hirosimára és Nagaszakira a "japán agresszió miatti megérdemelt büntetésként" dobtak atombombát. "Ki mint vet, úgy arat" - összegezte Szímen. (A megszálló terrorállamtól, Izraeltől sem áll távol az ártatlanok tömeges legyilkolása, az elmúlt években többször is népírtó akciókat indítottak a palesztin lakosság ellen a Gázai övezetben. Ezreket öltek meg, köztük nőket, gyermekeket és betegeket is.)

A japán külügyminisztérium pénteken diplomáciai úton tiltakozott az izraeli külügyminisztériumnál a férfi kijelentése ellen. Az izraeli külügyminisztérium leszögezte: a férfi bejegyzése nem tükrözi Izrael hivatalos álláspontját.

A hirosimai atomtámadás 140 ezer ember életét követelte, 70 ezer ember azonnal meghalt, a többiek pedig később, a sugárzás okozta betegségek következtében, amely ma is érezteti hatását. A hirosimai atomtámadás után három nappal Nagaszakira ledobott atombomba csaknem 80 ezer halálos áldozatot követelt, és további 75 ezren szenvedtek sugársérülést.



MTI nyomán - alfahir.hu


http://alfahir.hu/zsido_kormanytisztviselo_japan_megerdemelte_az_atombombat


24 órát fejjel lefelé lógatás, aztán egy kis bors az orra alá, hapci, és bumm, volt feje, nincs feje. Állítólag szétrobban a fej , ha tele van vérrel és hapcizik egy nagyot az ember. Ezeken kipróbálnám.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Balog úr szíves figyelmébe!
  2013-08-17 15:40:09, szombat
 
  Balog úr szíves figyelmébe!

Kárpótlásra váró magyar áldozatok listája: (részlet)

Olaszliszka - Szögi Lajost meglincselték a cigányok.
Makó - 18 éves magyar lányt megerőszakolt, kirabolt és felgyújtott egy cigány.
Boldogkőváralja - 4 cigány kirabolta és megölte a helyi lelkészt.
Kecskemét - 3 cigány vert agyon egy 16 éves magyar fiút.
Tiszacsege - tucatnyi cigány vert agyon botokkal egy magyar fiatalembert.
Tiszacsege - 2 cigány vert agyon egy 98 éves öregembert.
Piricse - 3 cigány kirabolta és megölte a helyi kocsmárost.
Tápióbicske - 3 cigány halálra kínzott egy 54 éves nőt.
Hangony - 3 cigány vert agyon egy 86 éves férfit.
Kunbaja - 2 cigány megfojtott egy idős embert.
Öcsöd - cigányok vertek agyon egy 78 éves férfit.
Miskolc - 3 cigány vert agyon egy 58 éves férfit.
Bácsalmás - 2 cigány rugdosott halálra egy 44 éves férfit.
Baks - 99 éves nénit ölt meg egy cigány.
Ózd - 90 éves öregembert ölt meg egy cigány.
Mezőzombor - két cigány nyomorékká vert egy férfit.
Szekszárd - 3 cigány vert agyon egy 80 éves férfit.
Békés - 58 éves nőt ölt meg egy cigány.
Nagydorog - idős embert vert agyon egy cigány.
Kömlő - cigányok vertek agyon egy 59 éves férfit.
Jászfényszaru - cigányok késeltek meg és löktek ki vonatból egy férfit.
Hajdúdorog - idős embert ölt meg egy cigány.
Vásárosnamény - 58 éves férfit vertek halálra a cigányok.
Szeged - biztonsági őrt késelt meg életveszélyesen egy cigány.
Kisvárda - 17 éves lányt késelt meg 4 cigány.
IV. ker - idős asszonyt szurkált halálra egy cigány.
VII. ker - biztonsági őrt késeltek a cigányok.
VIII. ker. - diáktársát verte halálra egy cigány.
VIII. ker. József körút - 37 éves nőt késelt meg egy cigány.
VIII. ker.. Szentkirály utca - 26 éves férfit késelt meg egy cigány.
Blaha - cigány késelt meg egy 15 éves magyar fiút.
Hetény - a kórház biztonsági őrét késelte meg 3 cigány.
Szombathely - 2 cigány késelt meg egy főiskolás fiút.
Karcag - kocsmárost késelt meg 3 cigány.
Marcal - templomban próbált megerőszakolni 76 éves nénit egy cigány.
Tiszavasvári - cigány késelt meg egy 18 éves fiút.
Nyíregyháza - 4 cigány kirabolt egy 14 éves magyar fiút.
Győr - 5 cigány vert meg életveszélyesen egy 20 éves fiút.
Miskolc - 3 cigány bántalmazott egy idős nőt.
Ungvár - 2 cigány bántalmazott súlyosan egy nyugdíjas nénit.
Kőbánya-Kispest - 3 cigány bántalmazott egy 21 éves fiatalembert..
Szolnok - cigányok bántalmaztak egy 17 éves lányt.
Karácsond - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Ercsi - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Heves - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Törökszentmiklós - 3 cigány dúlt fel egy temetőt.
Tiszavasvári - sírokat rongáltak a cigányok.
Hegyszentmárton - 35 sírt rongáltak meg a cigányok.
Nyírbátor - 3 cigány bántalmazott egy orvost.
Gyöngyösoroszi - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Gyöngyöspata - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Nyírderzs - 82 éves nénit vert meg és rabolt ki 4 cigány.
Budaörs - orvost vert meg egy cigány.
Békés - dolgukat végző tűzoltókra támadtak a cigányok.
Székesfehérvár - 3 cigány kirabolt egy újságírót.
Mezőtúr - lopott autóval loptak színesfémet a cigányok.
Jászapáti - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Hernádnémeti - túlkoros cigányok megverték kisebb magyar osztálytársaikat.
Hernádnémeti - cigányok bántalmaztak tanárnőt.
Arló - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Gyöngyös - fegyveres cigányok támadtak rendőrökre.
Gyöngyössolymos - fegyveres cigányok támadtak rendőrökre.
Ózd - fegyveres cigányok molotov-koktélokkal randalíroztak.
Átány - cigányok megverték egy autóbusz sofőrjét.
Edelény - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Törökszentmiklós - két pedagógust bántalmazott egy cigány.
Kállósemjén - húsvágó bárddal támadt mentősökre egy cigány.
Mike - 3 cigány rabolt ki egy idős embert.
Kunmadaras - 2 cigány rabolt ki egy járókelőt.
Angyalföld - két cigánybanda fegyveres tömegverekedése.
Ilk - fegyveres cigányok tömegverekedése.
Nyíregyháza - mentősökre támadt egy cigány.
Nyírbogdány - cigány bántalmazott egy tanárnőt.
Buják - cigány verte meg az iskolaigazgatót.
Kiskunhalas - fegyveres cigányok tömegverekedése"
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
össze-vissza beszél a Fidesz szóvivője
  2013-08-17 15:36:12, szombat
 
  Hatvan százalékkal emelkedett a pedagógusok bére - össze-vissza beszél a Fidesz szóvivője

szerző
narancsblog
publikálva
2013. aug. 17., 13:08


Bajnai Gordonnak nem tetszik az emelés, ők 15 százalékos emeléssel lennének elégedettek, szemben a mostani 60 százalékos béremeléssel. Figyelem, ezt a Fidesz szóvivője mondta!

Csütörtöki sajtótájékoztatóján a Fidesz szóvivője a pedagógusok béremelésére is kitért, ami már csak azért is módfelett meglepő, mert eddig jó okkal hittük úgy, hogy Hoppál Péter tudása csupán két szóra - ,,gyurcsánybajnai" illetve ,,maffiabaloldal" - korlátozódik. De lám, kellő odafigyeléssel betanítható újabb mutatványokra is. Ha így folytatja, jövőre talán már olyat is tud majd mondani, hogy ,,Petike jó madár! Petike jó madárrrrr!"
false

Fotó: MTI-Kovács Attila

Ám most ennél sokkal érdekesebb, hogy mit talált mondani a pedagógusok béremeléséről: ,,(Gyurcsány)Bajnai Gordonnak nem tetszik az emelés, ők 15 százalékos emeléssel lennének elégedettek, szemben a mostani 60 százalékos béremeléssel". Figyelem, ezt a Fidesz szóvivője mondta! Sajnos nem akadt senki a jelenlévő újságírók között, aki rákiáltott volna: ,,Mondd még egyszer, szépfiú és tiéd a címlap!" Vagy éppen felvetette volna. Hiszen eddig úgy tudtuk, nem is akárkitől, magától Balog Zoltántól, hogy szeptember 1-jétől átlagosan 34 százalékkal emelkedik a pedagógusok alapilletménye, ami az eredetileg tervezett béremelés 60 százaléka.

,,Szóvivő úr, ez maga szerint 60 százalékos emelés?"

Hohó, mondhatná erre bárki, hogy tévedett a szóvivő, rosszul emlékezett egy számra, nyelvbotlása támadt neki vagy hirtelen rosszullét hatására ragadtatta el magát. Ne zárjuk ki, de lehetetlen nem észrevenni a Fideszben immár napi hasznosítású metódust, ha elég határozottan állítasz számadatokat, nem ellenőrzi senki, pláne ha az adott szám az adott kontextusban - igaz, más helyen, más helyi értékkel - már elhangzott. Ilyenformán pedig aligha lehet szó véletlen tévesztésről...

Hoppál Péter a legnagyobb kormánypárt, vagyis Orbán Viktor alkalmazottja, a párt, vagyis Orbán Viktor álláspontjának képviselője. S azt a munkamódszert követi, ami a Fidesz háza táján, Orbán portáján használatos. Tehát, ha ő hazudik cinikusan, akkor nem Hoppál Papagáj hazudik cinikusan, hanem a Fidesz, vagyis Orbán Viktor. S ez csak az alapfokú lecke.

A középfok valahol a pedagógus szakszervezeteknél kezdődne, de sajna nincsen ehhez semmi hozzáfűznivalójuk. Pedig simán megtehetnék, hogy találkozót kérnek Hoppáltól, kihívják a Fidesz-székház előtti kövesútra, és felszólítják: ,,Most akkor mondd a szemünkbe is, hogy hatvan százalékkal emelkedett a bérünk!" Tényleg, miért nem teszik? Mit veszíthetnének?


http://magyarnarancs.hu/narancsblog/hatvan-szazalekkal-emelkedett-a-pedagogusok-b ere-ossze-vissza-beszel-a-fidesz-szovivoje-86163
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Miniszteri biztos: Szégyenkezzenek a dologtalanok!
  2013-08-17 15:28:45, szombat
 
 
Miniszteri biztos: Szégyenkezzenek a dologtalanok!

És még azt mondjátok moderáljam magam!!
Természetesen azok ne szégyenkezzenek, akik dologtalanná tettek kétmillió magyart! Azoknak semmi szégyenkezni valójuk ne legyen, akik elsikkasztották Magyarországot, akik nyomorba taszitottak négy és félmillió magyar embert, akik herte módon élősködnek és basáskodnak a társadalom nyakán!
Azok ne is szégyenkezzenek, akik egy döbrögista törvénygyár szerelőszalagján szériában gyártják a törvényeket egy ország kifosztására, a mutyikonstrukciókat!
Semmi szégyenkezni valójuk nincs azoknak a pribéklelkületű döbrögista ribancoknak és maffiózóknak, akik háromszázezer éhező magyar gyermek tudata mellett stadionépitésekre pocsékolják a közpénzszázmilliárdokat!
Nehogy már szégyenkezzenek azok a nyaloncok, akik magyarok millióit készülnek földönfutóvá tenni!
Nincs is szégyenkezni valójuk a hazaárulóknak, a nemzetrontóknak, a magyarok tizezreit öngyikosságba kergetőknek!
Ők büszkék cselekedeteikre! Mert őszerintük mindenki annyi ér-amennyije van!
Nekik van!
Most még!
De mennyijük lesz?

ÉLETFOGYTIGLANJUK LESZ! SZIBÉRIÁBAN-MUNKATÁBOROKBAN!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 25 
2013.07 2013. Augusztus 2013.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 671 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 649
  • e Hét: 4413
  • e Hónap: 8158
  • e Év: 161654
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.