Belépés
margit5.blog.xfree.hu
"Legyek én gyertya csendes eszköz, szolgája az égi fénynek, ne tudjam soha kiért és kikért égek" (ismeretlen) Imre Margit
1950.07.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
Bruno Gröning a-csodadoktor -szellemi úton történő gyógyulás
  2013-01-03 16:23:20, csütörtök
 
 

Egy egyszerű és ingyenes út a gyógyuláshoz


Bruno Gröning egy elemhez hasonlítja az embert. Mindenki erőt ad le, erőt veszít a mindennapi élete folyamán. Azonban a szükséges új életenergiát gyakran nem tudja kielégítő mértékben pótolni. Ahogyan a mobiltelefonunk sem tud lemerült akkumulátorral működni, úgy az emberek sem tudnak teljes életet élni elegendő erő nélkül.

Ennek később kimerültség, idegesség, félelmek és betegség lehet a következménye.

Bruno Gröning elmagyarázta, hogyan tudunk ismét új energiához jutni. A jóban való hit ennek ugyanolyan előfeltétele, mint az egészség akarása.

Mindenütt körülvesz bennünket a gyógyerő, amit csak fel kell vennünk.

Ezt mindenki meg tudja tenni, nagyon egyszerű.

Bruno Gröning szerint nincs gyógyíthatatlan betegség, csak gyógyíthatatlan ember, aki nem tudja megnyitni magát ennek az erőnek a befogadására.

Sok-sok ezer gyógyulási beszámoló van szerte a világon, és már szép számmal gyűlnek a magyarországi beszámolók is.


A gyógyerőt mindenki fel tudja venni magába, ez teljesen független a korunktól, egészségi állapotunktól, vagy a vallásunktól.

A gyógyulás egyes esetekben spontán, hirtelen is történhet, máskor ez egy folyamat. Szükséges, hogy az ember gondolatban ne foglalkozzék a betegséggel, hanem higgyen és bízzon.
Fontos tudni, hogy a gyógyerő felvétele nem kötődik egyik valláshoz sem.

Ennek az erőknek a hatása sokkal nagyobb, mint azt a legtöbb ember feltételezi.

Ezen az úton már több ezer beteg gyógyult meg, még orvosilag gyógyíthatatlannak tartott, hosszú évek óta fennálló bajok esetében is.

A Baráti Körben működik egy Orvostudományi Szakcsoport, amely a gyógyulásokat megvizsgálja és csak azokat dokumentálja, ahol egyértelmű, hogy csakis a gyógyáram hatására történt a gyógyulás.


Gröning mindig azt kérte:

"Ne legyen hiszékeny, győződjön meg saját maga! "

Ezt ajánljuk mi is.

A Baráti Kör a világ több mint 90 országában működik, és mindenütt történnek gyógyulások.

Itt nincs tagsági díj vagy bármilyen előírt összeg, csakis önkéntes adományokból tartja fenn magát, egyetlen segítő sem, még az orvosok sem kapnak semmilyen fizetést, semmilyen anyagi vagy tárgyi juttatást.

Mindenki a saját magán vagy családtagján megélt gyógyulásáért segít önként és ingyen.

--------------------------------------------------------------------------------- ---------------------------

Elérhetőségek Budapesten és vidéken


Bruno Gröning Baráti Kör Budapesten:

érd: 20/342-0372, 30/9525-331

VIDÉKI VÁROSOK:Bruno Gröning Baráti Kör Kecskemét: 30/688-1637 (lehetőleg 14 óra után) :

Erdei F.Műv.és Kult.Központban


Bruno Gröning Baráti Kör Szeged: : 30/688-1637 15.30-16.45-ig, Tisza Lajos krt. 63. ( A Progress Alapítvány épületében, a Guttenberg utca és a Tisza L. krt sarkán)


Bruno Gröning Baráti Kör Békéscsaba: 20/ 590-7662


Bruno Gröning Baráti Kör Pécs: 20/226-1269 (lehetőleg 8 -13 között)


Bruno Gröning Baráti Kör Tatabánya: 30/293-8707


Bruno Gröning Baráti Kör Szombathely : 20/958-3711,


Bruno Grönng Baráti Kör Sopron: 70/946-1028,


Bruno Gröning Baráti Kör Ajka: 30/867-0695


Bruno Gröning Baráti Kör Pápa: 30/489-9060


Bruno Göring Baráti Kör Veszprém: 88/737-153


Bruno Gröning Baráti Kör Miskolc: 20/931-2806


Bruno Gröning Baráti Kör Debrecen 30/352-1499


Bruno Gröning Baráti Kör Nyíregyháza: 42/314-398

Bruno Gröning Baráti Kör Székesfehérvár: 30/8582-383,

Bruno Gröning Baráti Kör Esztergom : 70/279-2328

Bruno Gröning Baráti Kör Győr: 70/777-6803


Minden gyógyulni vágyót szeretettel várunk !


--------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------

Bruno Gröning közösségek jelenleg a következő országokban találhatók:Erre a linkre kattintva megtalálható az országok listái, és rákattintva, ott meg kell adni a kért adatokat és akkor visszaválaszolnak, hogy hol található a keresett város és az elérhetőségük is.http://www.bruno-groening.org/magyar/contact/defaultcontact.htm


AZ ALÁBBI LINKEN KÜLFÖLDI ORSZÁGOKBAN AZ ORVOSI INFORMÁCIÓS ELŐADÁSOK HELYEI ÉS IDŐPONTJAI TALÁLHATÓAK.


http://www.bruno-groening.org/magyar/vortrag/defaultvortrag.htm
--------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------


A Bruno Gröning Baráti Kör alapítója Grete Häusler (1922 - 2007). 1950-ben ismerte meg Bruno Gröninget és már első találkozásuk alkalmával megélhette három gyógyithatatlan betegségéből való gyógyulását. Ezek után szoros munkatársa lett és felépítette az ausztriai közösségeket.
1959 után megállapította, hogy a gyógyulások továbbra is történnek. 1979-ben megalapította a Baráti Kört. Ennek az a feladata, hogy megőrízze Bruno Gröning hagyatékát az utókor számára és hogy a szenvedő emberek számára lehetőséget biztosítson a gyógyulásra és a segítségadásra.

Előbb csak egy maroknyi rokonérzelmű jött össze, de a nyolcvanas évek végére erős növekedés volt észlelhető. Ma a Bruno Gröning Baráti Kör egyike a világszerte legnagyobb tevékeny egyesületeknek,

Célja a szellemi úton való gyógyítás, amit Dieter Häusler, Grete Häusler fia vezet.


Minden európai államban, a világ minden kontinensén léteznek helyi közösségek.

Ezeken a közösségi órákon összejött barátok háromhetenként találkoznak. A közösségek vezetői és ennek segítői munkakörökben koordinálják a feladatokat. A felnőttek helyi közösségei mellett a fiatalok és gyerekek is látogathatnak közösségi órákat. Itt is történnek gyógyulások.

Az orvosok, természetgyógyászok és más gyógyászati hivatásban dolgozók számára létezik az Orvostudományi Szakcsoport (MWF) és az orvosi közösségek.

Minden segítő szabadidejében, fizetség nélkül dolgozik. Bruno Gröning Műve kizárólag önkéntes adományokból tartja fenn magát. Pénzügyi vagy jogi kötöttség nem áll fenn. A Baráti Kör hittől független és nincs valláshoz kötve. Az összes nagy világvallásokból tartoznak ide emberek.

Bruno Gröning példája nyomán a Baráti Körben nem történik diagnosztizálás, terápia, kivizsgálás vagy kezelés. Nem javasolnak, nem írnak fel és nem is adnak gyógyszereket. Éppen úgy nem tanácsolnak el senkit sem orvosi látogatásoktól, gyógyszerek bevételétől, terápiáktól vagy operációktól. Bruno Gröning szerint minden gyógyulás Isten kegyelme. Ezért a Bruno Gröning Baráti Kör nem is igér gyógyulást.


Ma a Bruno Gröning Baráti Kör az egész világon elterjedt. Minden földrészen léteznek közösségek, mindenütt történnek gyógyulások.

Bruno Gröning 1949-ben Herfordban mondott szavai egyre jobban beigazolódnak: "Megállítani ezt nem lehet. Az egész világon történjen gyógyulás."


Gyógyulási képek a régi időkből

Bibliai gyógyulások: ennek a spontán meggyógyult embernek nincs szüksége többé tolókocsira


A gyógyításra váró tömeg

Kb. 30.000 ember Traberhofban, Rosenheim mellett, München közelében 1949 szeptemberében. Itt történt számtalan tömeggyógyulás és távgyógyítás.


--------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------

TESTI, SZELLEMI ÉS LELKI EGÉSZSÉG

Hihetetlen gyógyulások az isteni Heilstrom* által (Heilstrom=isteni erő, vagy energia)


Tudományosan dokumentált,
orvosok és természetgyógyászok
által igazolt

A szellemi úton történő gyógyulás a jövő egészségének kulcsa? A "csodatevő" Bruno Gröning meg volt győződve erről. Napjainkban is sorra történnek a gyógyulások és segítségek az ő tanítása által. A Bruno Gröning Baráti Kör világszerte több mint 50 000 főre növekedett. Még Kínában, Oroszországban és Brazíliában is ismerik a Heilstromot és annak csodálatos hatását.

A szellem uralja az anyagot. Ez csak egy múltbeli mondás, vágyálom vagy valóban igaz?
Mint az élet oly sok dolga, úgy ez is a megfigyelő szemléletmódjától függ.
Egyre több orvos tanácstalan, gyakran beleütköznek az orvostudomány korlátaiba. Az üdvösségbe (gyógyulásba) vetett hit, mely a kutatáson nyugszik, elveszett. Az orvosi elhivatottságot, életek megmentését és védelmét, ahogy azt a hippokrateszi eskü szép szavakkal leírja, az orvosok már alig érzékelhetik. Mindez gyakran bátorító szavakban és néhány gyógyszer felírásában merül ki.

Aki páciensként megkapja, hogy már nem lehet rajta segíteni, az később azt mondja: Kell még valaminek lennie "a gyógyíthatatlanság" lesújtó ítéletén kívül! De hát mi az?
Az orvosok is keresik az utat, hogy a betegeiken valóban segíthessenek. De képzésük során alig szereztek tudomást a hagyományos gyógy-ászat melletti alternatívákról. Némi szerencsével talán az "orvostudomány története" c. stúdium előadásain hallottak valamit a vis "vitalisról", az "életerőről". Érthető, hiszen ez nem tartozik a mai tananyaghoz. A mai orvosnak többnyire nincs kapcsolata az életerővel és nem ismeri annak törvényeit.
"A valódi tudomány és a valódi vallás egységet képez", mondta egyszer egy gondolkodó. Az embert nem lehet lélekre és testre szétválasztani. Ezek mélyen egymásba fonódtak. A saját egészségi állapothoz való lelki és szellemi hozzáállás jelentőségét a pszichoszomatika és a medicina egyik új ága, a pszicho-neuroimmunológia felismerései is egyre nyilvánvalóbbá teszik.
Ezeket az összefüggéseket azonban nagyon gyakran lebecsülik, és a diagnózisokkal, a betegség várható lefolyásáról szóló vészterhes jöven-dölésekkel a betegeket lesújtják.

Hogyan kezdődött minden

Matthias Kamp (38 éves) hamburgi orvos, a 80-as évek végén érdeklődni kezdett az alternatív gyógymódok iránt, így került rá sor, hogy a szellemi úton történő gyógyítással foglalkozzon. A Bruno Gröning Baráti Körrel való találkozása során megtanulta, hogyan veheti fel az erőt, melyet "isteni gyógyerő"-ként jelölnek.
Azonban hamar észrevette: Ami a gyerekeknek könnyű, az neki, egy erősen intellektuális beállítottságú embernek eleinte nehézséget okoz. . Akkor tapasztalhatta csak meg a gyógyerőt, amikor megértette, hogy ez olyan erő, amelyet az ember nem lát és nem tud megfogni, s nem az értelmen, hanem az érzésen és a szíven keresztül érzékelhető. A gyógyerő felvételekor kellemes érzése volt,, és bizsergést érzett egész testében. Olyasmi volt, ami megerősítést és boldogságérzetet adott. Még soha nem élt át ilyesmit.

Bruno Gröning Németországban az 50-es években vált ismertté előadásairól, melyek alatt csodálatra méltó gyógyulások történtek. Bruno Gröning "isteni erőnek" vagy "gyógyáramnak", Heilstromnak nevezte ezt az erőt, mely az embereknek gyógyulást és segítséget képes adni. Gröning nem akarta magát gyógyítónak tekinteni és újra meg újra hangsúlyozta, hogy nem az ember gyógyít. Az ember csak közvetítheti azt az erőt, mely a gyógyulást előidézi.

Az orvoscsoport
létrehozása

Személyes megtapasztalásból eredő meggyőződéstől indíttatva, Kamp egyik kollegájával együtt utánajárt a Bruno Gröning Baráti Körben tör-tént gyógyulásoknak. Így került sor 1992-ben arra, hogy a Baráti Körben lévő többi orvossal és más gyógyászati területen dolgozóval együtt létrehozzák az Orvostudományi Szakcsoportot (MWF). Már több mint 5000 fő, köztük több száz orvos tartozik a szakcsoporthoz , melyben in-gyen, mindenféle ellenszolgáltatás nélkül végzik a feladatokat.
2000-ben orvosok és természetgyógyászok 60 országban több mint 400 előadást tartottak, ahol a szellemi úton történő gyógyulásokkal kapcsolatos tapasztalataikat adták át az érdeklődőknek.

Időközben a Bruno Gröning Baráti Kör a világ legnagyobb a szellemi úton történő gyógyulással foglakozó egyesülé­sei közé került. De az MWF orvosai nem csak nemzetközi viszonylatban aktívak. Az MWF-ben dolgozó szakemberek második feladata a fellépő gyógyulások regisztrálása, vizsgálata, orvosi dokumentálása és tudományos kiértékelése.
Még a súlyos, krónikus bajok is megszűnnek

Interjú a Bruno Gröning Baráti Kör Orvostudományi Szakcsoportjának (MWF) vezetőjével, Dr. Blättner úrral

BIO: Blättner úr, miért kötelezte el magát nyilvánosan is Bruno Gröning tanítása nyomán, a szellemi úton való gyógyulás mellett?
Dr. Blättner: Meg vagyok győződve róla, hogy minden egyes orvos a mai időkben is kötelességének érzi, hogy pácienseinek segítsen. Mégis sokszor nem elegendő az egyetemen szerzett tudás. Orvosként azonban elfogulatlanul meg kellene vizsgálni más utakat is, amelyek segíthetné-nek a betegeken.
Néhány évvel ezelőtt figyeltem fel Bruno Gröningre és a Baráti Körre. Amikor a gyógyulási beszámolók felülvizsgálata közben láttam, hogy súlyos, krónikus bajok is megszűntek, akkor már tudtam: Nem tudok és nem is szabad hallgatnom arról, ami itt történik.
BIO: Sok más út van még a természetgyógyászatban, még a szellemi gyógyítás területén is. Miért áll ki Ön a Bruno Gröning Baráti Kör mellett?

Dr. Blättner: Prioritásokat kell felállítania az embernek. Orvosok, természetgyógyászok és gyógyászatban foglalkoztatott emberek saját szak-mai kötelességeik mellett kötelezték el magukat az MWF-ben. Nincs ez másképpen nálam sem. Személy szerint számomra nem ez az egyetlen út, de mégis a legértékesebb, mert olyan egyszerű.
A célom az, hogy az önsegítésnek ezt az egyszerű, pénzbe nem kerülő módját közvetítsem az emberekhez. Ez az, amire az egészségügy mai helyzetében szükségünk van. Hogy mennyire fontos is ez, azt átéljük én és a kollegáim is, különösen a Föld szegény országaiban tartott előadáskörútjaink során.
Az előadáson elmagyarázzuk az embereknek, hogyan tudják magukat megnyitni Bruno Gröning tanításának segítségével a Heilstrom előtt. Nagyon sokan a hallgatóságból rögtön érzik testükben az erőt. Olykor már az előadás folyamán megfigyelhetjük az első gyógyulásokat. Aztán helyi csoportok alakulnak melyekhez egyre több érdeklődő csatlakozik. Az egész magától növekedik, mert a segítség valódi és ezt az emberek megtapasztalják az életükben.
BIO: Orvosként mi az, ami Önnek Bruno Gröning tanításában különösen fontos?
Dr. Blättner: Az egyszerűsége és az ingyenessége mellett, nagyon fontos számomra a természetessége és a világossága. Újra és újra hangsú-lyozom az előadásaimban: A szellemi úton történő gyógyulás - függetlenül attól, hogy a Baráti Körben vagy máshol történik - nem titokzatos és nem misztikus. Bruno Gröning mindig hangsúlyozta, hogy ő semmi újat nem mond, végső soron ez egy ősrégi tudás a mi korunk szavaiba öntve.
Ennek a tudásnak tulajdonképpen ismertnek kellene lennie. De elfelejtették és meghamisították. Önök megtalálják ezt a tudást minden vallásban, s a régebbi idők orvosai, pl. Paracelsus is ismerték ezeket a dolgokat. Gröning a Heilstromot magasabb természeti erőként írta le, melyet Isten adott az embereknek. Ennek az erőnek világos törvényszerűségei vannak.

A Baráti Körön belüli gyógyulások vizsgálatánál mindig megerősítést kapunk arra vonatkozóan, hogy ez a gyógyerő csak akkor tud hatni az emberben, ha maga az ember is engedi. S ebben a kérdésben nagy jelentősége van a gondolatoknak és az érzelmeknek. Mert a szellemi úton történő gyógyulás több, mint puszta energia-felvétel. A gyógyulást kereső embernek magának is tennie kell valamit. Önök például nehezen válhatnak egészségessé, ha még abban hisznek, hogy betegek.
A gyógyulás Isten ajándéka és az is marad
Az embereknek újra meg kell ismerniük az átállási és tisztulási folyamatot. Milyen nehéz felismerni, hogy az esetenként fellépő fájdalmak, a hasmenés, a láz és a test egyéb reakciói a gyógyulás részjelenségeit képezik. Annak az embernek, aki ezen az úton akar újra egészséges lenni, újra fel kell vállalni a felelősséget saját egészségéért.
Ez az út nincs ellentmondásban az elkezdett terápiákkal. Nem lehet egyszerűen az összes gyógyszer szedését abbahagyni, vagy azt mondani: Soha többé nem megyek orvoshoz, mert a Heilstrom segítségével meggyógyulok. Nem, követelni semmit nem lehet. A gyógyulás - nem lehet eleget hangoztatni - végső soron Isten ajándéka.
BIO: Mi a különleges az Orvostudományi Szakcsoportban, mire szolgál?
Dr. Blättner: Számomra különösen nagy öröm, hogy az MWF-ben szinte valamennyi gyógyítással foglalkozó szakma képviselői együtt dolgoz-nak: orvosok, természetgyógyászok, ápolónők, gyógytornászok, pszichológusok és még sokan mások. Nincs szakmafüggő ellenségeskedés, senki nem helyezi magát a másik fölé, kölcsönös tiszteleten alapuló együttműködés van.
A munka egy része nemzetközi előadásokból áll, amelyeket orvosok és természetgyógyászok állítanak össze. Sőt, gyakran közösen tartják meg a nyilvános előadásokat. 2001 őszén elkezdtünk a szenvedélybetegségekkel kapcsolatban egy új, tanácsadó jellegű előadási formát kialakítani, hogy a drogfüggő emberekhez is eljussunk.
A munka másik része a gyógyulások sikerbeszámolóként való rögzítése. . Mindenféle gyógyászati szakma több mint 400 képviselője működik ezen a területen együtt. Munkacsoportokban, orvosokkal együtt megbeszélik a beszámolókat, felülvizsgálják és amennyire csak lehetséges, dokumentálják.
Kiegészítésképpen van még az MWF-nek egy internetes folyóirata, melyet 11 nyelvre fordítanak le. Rendszeresen találkozókat tartanak, hogy a tapasztalatokat kölcsönösen kicseréljék. A szakcsoport munkája elengedhetetlen ahhoz, hogy a Baráti Kör egyre több országba eljussson és ismertté váljon.
BIO: Bruno Gröning tanítását egyfajta vallásnak lehet tekinteni?
Dr. Blättner: Sok ember azt hiszi, hogy egyházban vagy valamilyen vallási csoportban van, ha Istenről vagy az isteni erőről beszélnek. Ennyire eltávolodtunk már a természetestől. Mert tulajdonképpen min¬den orvos számára magától értetődőnek kellene lennie egy magasabb rendű lény, egy magasabb rendű szellem létezése, aki az egyetlen és legnagyobb orvos.
Nekünk orvosoknak és természetgyógyá­szoknak nagyon fontos, hogy megtapasztalhassuk, hogy mindez létezik és segít - a hétköznapi praxis-ban is. Úgy gondolom, egyértelmű, hogy Bruno Gröning tanítása - vallások feletti.
Az Orvostudományi Szakcsoportban minden vallásból képviseltetik magukat az orvosok. Ez az erő nem ismer katolikust vagy evangélikust, nem tesz különbséget keresztény és zsidó, mohamedán és buddhista között.
Csak az ember szíve és jóakarata számít. Az emberről van szó, s nem a vallásról.
BIO: Mi az Ön legnagyobb jövőbeli kívánsága?
Dr. Blättner: 2000-ben Németország és a szomszédos országok nagy egyetemein előadássorozatokat kezdtünk tartani. Előfordult, hogy egy-egy előadásra több mint 800 ember jött el. 2000-ben világszerte kereken 20.000 ember látogatta meg az előadásokat.
Kelet-Európában és Ázsiában néhány egyetem is megnyitotta kapuit az előadások előtt. Az Egyesült Államokban lévő Arizona orvosi egyeteme saját nevében orvo¬sokat és érdeklődőket hívott meg az MWF előadásaira, melye¬ket az USA-ban és Kanadában egy előadáskörút alkalmával tartottak 2001 októberében.
Úgy gondolom: A személyes világnézeti konfliktusok már nem fontosak, ha arról van szó, hogy az embereknek segítsünk. Ez a mai kor legfonto-sabb parancsolata.
S ehhez előítélettől mentesen minden jót fel kell használni - mindegy, hogy az természetgyógyászat, az orvostudomány, vagy a szellemi úton történő gyógyulás.
Jürgen Block
Bruno Gröning az ötvenes években ,,csodagyógyí­tónak" számított. Tudta, hogy az isteni erő kimeríthetetlenül jelen van minden ember számára. . Csak újra meg kell tanulnia az embernek nyitnia magát - akkor Heilstromként érzékelheti ezt az erőt.

Margot Miebach - évtizedes szenvedések után - újra sugárzik az egészségtől. A ma 65 éves asszony krónikus emésztési zavarokban szenvedett. Állandó rosszullétei, hasmenése és heves fájdalmai voltak a has felső részén. Bruno Gröning tanításának köszönhetően 1996-ban - 24 óra elteltével - panaszmentessé vált. ,,Már öt éve, hogy nem szedek gyógyszert és nincsenek már fájdalmaim", számol be róla nagy örömmel.
Roswitha Goeke nagyothallásban szenvedett. Mára tökéletesen rendbejött a hallása. A kezelőorvosa csak csodálkozni tudott.
Gyógyulás hosszú évekig tartó nagyothallásból
Kölnből származik ez a jól dokumentált beszámoló Roswitha Goeke esetéről. Roswitha Goeke születése óta kétoldali belsőfül-nagyothallásban szenvedett. Ennek oka vélhetően a fogóval való születése során elszenvedett károsodás.
Ahogy az ilyen megbetegedéseknél gyakran előfordul, Roswitha Goekét is hosszú időn át magatartási zavarral küzdőnek és kapcsolatszegény-nek tartották, míg a megfelelő diagnózist fel nem állították. A kétoldali hallókészülék viselését a fiatalasszony elutasította. A környezeti zörejeket, mint pl. a madárcsicsergést, a mellette elhaladó autók zaját és a normális hangerejű beszélgetéseket sem hallotta.
Az 1986. 10. 27-én készült első audiogram a 2000 Herz feletti frekvenciáknál 80 decibeles kifejezett halláscsökkenést mutatott. Az ellenőrzés 1993-ban lényegében ugyanezt az eredményt hozta. Egy kis idő elteltével, a Heilstrom rendszeres felvétele után, az egyik reggel erős nyomást érzett a jobb füle felett, mely egészen délig eltartott. Aztán hirtelen úgy érezte, mintha egy függönyt húztak volna el a füle előtt. Életében első alkalommal volt képes halk zörejeket meghallani - mint pl. az ébresztőóra ketyegését vagy az utcáról az autók zaját.
Az 1994. 01. 3-án készült audiogram a visszanyert hallóképességről tanúskodott, bámulatos módon. A jobb fülénél már csak egy 15 decibeles hallásgörbe-esés volt megfigyelhető. Baloldalon semmi változás nem történt.
Ám két héttel később az egyik reggel a másik fülén is kellemetlen jelenségeket tapasztalt. Néhány óra elteltével erre a fülére is visszanyerte teljes hallóképességét. Ez röviddel a történtek után az 1994. 02. 1-én készült audiogramal kimutatható. Az egy évvel későbbi ellenőrzés igazolta, hogy a hallásgörbék teljesen normalizálódtak. Roswitha Goeke egy 20-30 éves ember ideális hallásával rendelkezik! A kezelőorvos 1999. 04. 30-án írt állásfoglalásában a következőket írta: A belsőfül károsodásának állapotában bekövetkezett javulás számomra megmagyarázhatatlan. Amennyiben az Önök kutatómunkája alapján ehhez az esethez magyarázatot találnak, nagyon hálás lennék az információért.
A találkozók és előadások alatt a résztvevők felveszik a Heilstromot.(isteni erő vagy energia)


"Szenteljenek több figyelmet testüknek. Mindennap, minden órában, minden percben!'
Bruno Gröning


Dr. Blättner fül-orr-gégész szakorvos az egyik előadáson. Az orvoscsoport mellett időközben több mint 5000 gyógyítással foglalkozó ember kötelezte el magát.
A Baráti Kör Ifjúsági Hete kedvelt összejövetel. Ilyenkor zenélésre és színdarabok előadására
is sor kerül.

A Grete Häusler GmbH né­hány év óta rendszeresen kiadja a "Bruno Gröning" folyóiratot, hogy szélesebb publikum is megismerhesse Bruno Gröning tanításán keresztül a szellemi úton történő segítséget és gyógyulást, valamint a Bruno Gröning Baráti Kör számos programját és fejlődését világszerte. Ez a folyóirat évente négy alkalommal jelenik meg. A folyóirat legfontosabb rovatai a következő témákkal foglalkoznak.

- Aktualitások a Baráti Körben
- Közösségi tevékenység
- Az Orvostudományi Szakcsoport (MWF) és dokumentált gyógyulási beszámolók
- Fiatalok a Baráti Körben
- Kulturális programok
- Rendezvények
- Bruno Gröning élete és tanítása
- Korabeli tanúk beszámolói
Ezt a különleges folyóiratot most elő is fizethetik - az egyes példányszámok árától jóval kedvezőbb áron.
Személyes kérdéseikkel kapcsolatban mindig szívesen állunk rendelkezésükre:
Verlag
Rheindahlener Str. 78
41189 Mönchengladbach
Németország
Tel. +49 (0) 21 66/95 99-0
Fax +49 (0) 21 66/95 99-59
E-Mail: info@gh-verlag.de
Internet: www.gh-verlag.de
Gertraud Fischer súlyos csontritkulással (oszteoporózissal) küzdött. Csak bottal tudott már járni, heves fájdalmai voltak.
Néhány hónap alatt a csontsűrűsége visszaépült.
Erős csontok, az oszteoporózis ellenére nincs fájdalom.

A müncheni Gertraud Fischer, 65 éves és 1993 óta erősödő hát- és ujjízületi fájdalmaktól, valamint térdfájástól szenvedett. A komputertomográ-fos csontsűrűség-mérés 1994. 08. 24-én csontritkulást (a szivacsos állomány ásványi anyag tartalma 64,2 mg CaHA/ml) állapított meg. Az ösztrogénterápiát trombózis miatt megszakították. A kalcium nem szí­vódott fel. Orvosi részről ezért D-vitamin készítménnyel látták el.
1995. 11. 28-án, a következő kontroll mégis a csontritkulás kifejezett növekedését mutatta. (51,4 mg Ca/HA/ml). A két ellenőrzés közötti időben Gertraud Fischer panaszai olyannyira megerősödtek, hogy járás közben már botra kellett támaszkodnia és tartós fájdalmakról panaszkodott.
1996 áprilisában ismerte meg a Bruno Gröning Baráti Kört és azóta rendszeresen felvette a Heilstromot. Néhány hónap alatt elmúltak a fájdal-mai, és fájdalommentesen s bot nélkül tudott közlekedni.
A csontsűrűség-mérés lenyűgöző eredménnyel járt: Az 1999 áprilisában történt ellenőrzés során az életkornak megfelelő, 80,1 mg CaHA/ml csontsűrűség-értéket mértek. A 65 éves asszony mindmáig panaszmentes maradt.
Egy manifesztálódott oszteoporózis esetén a csontsűrűség ilyenfajta növekedése adekvát terápia nélkül, az esetet dokumentáló orvos számára megmagyarázhatatlan. Oszteoporózisnál általában a csonttömeg az életkor előrehaladtával csökken. Orvosi részről manapság bisphosphonátokkal lehet bizonyos mértékű remineralizációt elérni. De ennek a terápiának a használata esetén sem írtak még le soha olyan mértékű csontsűrűség-növekedést, mint amilyen Fischer asszony esetében történt.
Higgyenek benne, hogy nincsenek egyedül.
Higgyék el, hogy Önök isteni teremtmények,
higgyék el, hogy Önök Isten gyermekei.
Higgyenek benne, hogy Isten mindent megad Önöknek, amit Önöknek és más élőlényeknek elrendelt!

Bruno Gröning
Aki Istent elhagyja, az elhagyatott.
Aki Istent megtartja, az saját magát tartja meg.
Akinél nem tart az Istennel való kapcsolat,
az elbukik.
Bruno Gröning

Robert Tucsonban (USA) lévő közösség barátaival - nehezen elmulasztható pattanások miatt szenvedett. Úgy kezelték, mint egy leprást, nem mert emberek közé menni. Ebben a látszólag kiút nélküli szituációban a 20 éves fiatalember meghallgatta a Bruno Gröning Baráti Kör egyik hangkazettáját.

"Amikor a kazettára felvett szöveget meghallgattam, hirtelen erős erőt éreztem átfolyni testemen, számol be róla. " Úgy tűnt, mintha szellemileg elvették volna tőlem a betegséget." A nagyon csúnya pattanások elmúltak, Robert újra be tudott járni az egyetemre, hogy folytassa informatikai tanulmányait.

Információ
Könyvajánlat:
- Matthias Kamp: Bruno Gröning - Forradalom az, 1-3 fejezetek
- Thomas Eich: Bruno Gröning működése életében és ma - Matthias Kamp: Szellemi úton történő gyógyulás Bruno Gröning tanítása által,
- Grete Häusler: Bruno Gröning: Azért élek, hogy az emberiség tovább élhessen. - Az Orvostudományi Szakcsoport (MWF) kiadványa: Gyógyulás szellemi úton - orvosilag bizonyítható
- Grete Häusler: Bevezető füzet Bruno Gröning tanításába - Ch. és M. Fortmann: Bruno Gröning - A szellemi úton történő segítség és gyógyulás
Valamennyi a Grete Häusler Kiadónál jelent meg.

- Dr. Matthias Kamp:
Bruno Gröning - Forradalom az orvostudományban

Egy félreismert rehabilitációja
A szellemi úton történő gyógyulás orvosi dokumentációja
(1 - 3 fejezetek)
Fűzve, 164 oldal, Rendelési szám: 120.61 ungarisch

Egyesek messiásnak tartották, mások számára sarlatán volt Bruno Gröning. A gyógyulások, melyeket előidézett, emberek millióit rázták fel. Bruno Gröning 1959-ben halt meg, de szavainak érvényességét: "Nincs gyógyíthatatlan betegség, Isten a legnagyobb orvos" - napjainkban is orvosilag dokumentált gyógyulások bizonyítják. Emberek ezrei tapasztalták meg a mai időkben is a segítséget és a gyógyulást tanítása által. A könyv szerzője orvos, aki maga is felülvizsgálta a gyógyulásokat. Hosszú évekig tartó kutatás után Bruno Gröning hatásában, mely mind a mai napig tart, "az orvostudomány forradalmát" ismeri fel és azt a célt tűzi maga elé, hogy Bruno Gröninget a nyilvánosság előtt rehabilitálja, hogy azoknak az embereknek, akiket gyógyíthatatlannak tartanak és lemondtak róluk, megmutassa a gyógyuláshoz vezető utat.
A könyv a Grete Häusler Kiadó kiadásában jelent meg
Verlag
Rheindahlener Str. 78
41189 Mönchengladbach
Németország
Tel. +49 (0) 2166 9599-0
FaX. +49 (0) 2166 9599-59
E-Mail: info@gh-verlag.de
Internet: www.gh-verlag.de
Internet: www.bruno-groening.org/magyar
_________________________________
* Heilstrom: (szószerint: gyógyáram) Így nevezte Bruno Gröning azt a szellemi erőt, amely a gyógyulást előidézi. Ezenkívül erre a gyógyhullám és az isteni erő kifejezéseket is haszálta.
Ungarisch BIO-Artikel 6/2001 2008-03-14

- KÜLÖNNYOMAT -
Különnyomat a BIO című folyóirat
6/2001-es számábólHA EBBEN A TÉMÁBAN TÖBBET AKARSZ OLVASNI , KATTINTS AZ ALÁBBI LINKRE, VAGY MÁSOLD BE A KERESŐBE,

http://jezusafeny.hu/component/option,com_fireboard/Itemid,58/func,showcat/catid, 32/

Link


A naponta érkező gyógyulni vágyók levelei


 
 
0 komment , kategória:  Bruno Gröning a "csodadoktor  
Az elfogadás és megkülönböztetés segítő ereje
  2013-01-03 16:14:51, csütörtök
 
 


Az elfogadás és megkülönböztetés segítő ereje
Fénytér rendszer - mesteri tanításEmberként magatokról alkotott gondolataitok és jövőképetek mozgatja másokkal való kapcsolataitokat.
Minden, amit önmagatoknak tekintetek az már gondolatilag és érzésben minősít titeket - általatok.
Ez a hit és teremtés energiája. Ezt élitek meg fizikai valótokkal s lesztek általa emberré a Földön.

Ami azzá tesz, ami Vagy, ilyenformán nem minősíthető, mert isteni. Ha megpróbálnád leírni, elmondani már keretet adnál neki. A Végtelent, a Fényt nem lehet keretek közé zárni, mert pont azt nem látnád meg benne AMI!
Lényeged megértéséért születtél a Földre, hogy felfedezd magadban isteni származásod.


Ahhoz, hogy megértsd Önmagad valóságát az elfogadás és megkülönböztetés ereje segít téged.

Az elfogadás megmutatja, hogyan kapcsolódhatsz bármely energiához anélkül, hogy minősítenéd, és ezzel megváltoztatnád.
Az elfogadás egyszerűen érzékeli az energiát, a Fényt, mert felismeri lényegét, ami csak a Létezésben érthető meg.
Az elfogadás egy olyan csatornát nyit meg benned, melyben nem áradhat más, csak a Szeretet isteni energiái, melyek felismerik Önmagukat mindenben.
Ez a felismerés az, mely képes már a Feltétlenben átölelni és meglátni mindent, mint Önmaga teljességének részét.

Miért van az, hogy valakit/valamit könnyen elfogadtok, mást pedig nem?


Erre is önmagatok a válasz.

Ha az az energia mely feléd árad egy bizonyos személytől, vagy helyzetből harmóniában van veled, akkor az elfogadás nem okoz gondot.

Ez a harmónia azt jelenti, hogy mostani lényeddel, éneddel, mindazt amit képviselsz, azaz érzéseid, gondolataid, hitvilágod útján, egyként, egy-tartományban rezegsz a feléd áradó erővel. Nincs ütközés, nagyobb energiakülönbség, ami fennakadna energia-tereden. Egy-et-értés van.
De ez az egyetértés fizikai éneden át nyilvánul meg, lelki emlékeid alapján. Tehát egod keveredik lelki energiáiddal érzés és gondolat szintjén is.
Ez egy általános emberi megnyilvánulás.


Ha az érkező energia más tartományban rezeg, mint saját energiáid, akkor találkozáskor diszharmónia, energiaütközés keletkezik, amely lökéshullám-szerűen beindítja egod védekező mechanizmusát, és bezárod csatornáidat.
Ezzel falat húztál az elfogadás energiái előtt, melyek elegendő erővel töltöttek volna fel téged a köztetek lévő Fénytér harmonizálásához.
Máris elutasítottad a személyt vagy helyzetet még mielőtt megláthattad volna lényegét.
Ez is emberi reakcióid része.

Mindezekből tanulva azonban képesek vagytok Önmagatokat felismerni ennél többnek. Megérthetitek, hogyan illeszkedik életetek szervesen az Egészbe.


Nézzük, hogyan tudjátok mindezt tudatosan, magasabb aspektusból megélni.
Ha tisztában vagytok hármasságotok EGYségével, akkor megéléseteket eszerint irányíthatjátok. Hármasságotok nem más, mint a Szeretet isteni Fényének összekötője Legfelsőbb Énetekkel, mely általatok fizikai síkon így nyilvánulhat meg, folyamatosan fejlődve megéléseitek által.


Mikor tudatosan kívántok emberként élni, ezeket az aspektusaitokat nem hagyhatjátok figyelmeteken kívül, azaz mindenki és minden felé a Szereteten át fordultok, mert ez tesz EGGYÉ benneteket. Ha a szereteten át nyilvánulsz meg, azzal megnyitod a Szeretet-csatornád, ami az elfogadás erejével tölt el téged.
Ha Szeretet-csatornátokat nyitva tartjátok, akkor a felétek érkező energiák ezen át jutnak el hozzátok, s nem minősíti őket fizikai testetek energia-rendszere.
Így a Szeretet kapcsolódhat a feléd áradó erővel, ami szíved szerinti döntést jelent.


Ne gondold azt, hogy így minden energiát válogatás nélkül beengedsz, hiszen erre kaptátok az isteni kegyelemből a megkülönböztetés erejét.Hogyan is működik ez a rendszer?


Emberként most is körülvesz téged olyan, szemmel nem látható erőtér, mely energetikai rendszered kiépülése fizikai síkodon. Ennek az erőtérnek van egy Fényburka, melyet Fénytérnek nevezek. Ez a Fénytér a te szenzorod, érzékszerveiden felüli jelzőrendszered, intuícióid irányítója. Ez egy olyan rendszer, mely kapcsolatban áll a földi és földöntúli síkokkal is. Egyfajta letapogatóként is működik. Először, minden találkozásnál, ami nem feltétlenül kell megtörténjen fizikai közelségben, ez a rendszer leolvassa az érkező energiákat. Lelki síkodon a beolvasott energiákra válasz érkezik lélekemlékeid végigfuttatása során. Egy interaktív kommunikáció indul meg mind szellemi mind fizikai Éned felé. A válasz kapcsán lelked érzeteket sugároz fizikai emberednek. Ha ezeket az érzeteket a Szeretet útján olvasod, megérted mi a "találkozás" célja, elfogadod magát a szituációt és szíveddel képes vagy választani a cselekedeteid közül.

Képes vagy a megkülönböztetésre.

Ha nem nyitod meg "Szeretet-csatornád", akkor egod irányítja a "találkozást" és mindenképp felülkerekedni, önmagát győztesnek vélni kívánja, tehát minősít.

Szíved választása a megkülönböztetés erejével dönti el, miképpen éled meg a helyzetet, mi az az energia, mi elfogadva segít neked ebben. Ha Szereteteden át engeded Fénytered információt szívedbe áradni, azaz csatornád nyitva van, akkor összekapcsolhatod azt magadban a megkülönböztetés erejével. Ez az erő jelzőrendszered része, mely értelmezi lelki információid, isteni utad feladataival egybevetve. Ha a helyzet megélése tanító és segítő számodra, akkor szíved jelzőrendszere sugalmazza neked az átélést.
Így az energiák megélés szintjén részeddé válnak, azaz érzések és gondolatok útján fizikai szinten is kapcsolatba kerülsz a személlyel, helyzettel.

Amennyiben az energiák nem szükségesek megélésed szempontjából, szíved a megkülönböztetés erejével súgja, nincs vele dolgod. Ekkor szeretettel elfogadod meglétét, de nem engeded energiáidat összeolvadni vele. Továbblépsz.


A rendszer tökéletesen működik, ha a Szeretet-csatornán át használod. Ehhez azonban meg kell találnod és tudatosan működtetni kell tudnod magadban.

Nyitogasd szívedet és figyelj arra, hogy mindenki és minden felé szereteteden át fordulj! Ha észreveszed magad minősítésen vagy elutasításon, köszönd meg, hogy tudatosan észlelhetted és hívd segítségül szívedet.

Töltsd fel magad Szeretettel!

Először tudatosítsd önmagad iránt érzett szeretetedet, majd érezd át az önelfogadást. Ha Lényed szerető Fényével képes vagy feltölteni magad, akkor képes vagy arra is, hogy Szeretet-csatornádat megnyitva mások felé is így fordulj.
Gyakorold a Szeretetet először Önmagadon, hogy másokat is ezen át láthass meg!

Próbáld meg és fedezd fel Magadban a Szeretet csodálatos erejét!


Áldással

Hiranus


Pusztai Orsolya
Kristálycsakra
 
 
0 komment , kategória:  Spirituális gondolatok  
Testvéreink ők...
  2013-01-03 16:11:46, csütörtök
 
 
Link
 
 
0 komment , kategória:  Vegyes képek  
Müller Péter írása
  2013-01-03 16:07:31, csütörtök
 
 


"Drága embertársaim!

Földünkön jelentős energetikai változások zajlanak, melyek minden ember életét érintik.
Felgyorsult életünknek jó páran ismerik az okát, azonban sokan kétségbeesetten,
értetlenül állnak a változások előtt.

Átalakulásunk oka, a jelenlegi sűrű anyagból való felemelkedés egy magasabb rezgésszámú dimenzióba, ahol az alacsony rezgésű energiák már nem hatnak ránk (félelem, gyűlölet, irigység, féltékenység stb.) vagy már nincsenek is jelen.

Tudom, hihetetlennek tűnik, mert a látszat gyakorta mást mutat, de ezek az energiák már nem sokáig lesznek életképesek.

Sokat hallhatunk, olvashatunk a dimenzióváltásról, hogy zajlik majd,
de biztosat senki nem tud, mi is fog történni valójában.
Számos könyv foglalkozik régóta a témával, több verzió is elképzelhető.

Az emelkedés célja, hogy tudatunkat megtisztítsuk és egonkat kordák közé szorítva,
lelkünket megnyitva kapcsolódjunk isteni énünkhöz.

Ez a folyamat már régóta elkezdődött, idáig azonban nem volt ennyire szembeötlő a változás.
A folyamat a maja naptár szerint 2012-ben éri el a tetőpontját.
Mit jelent ez?
Azt érezzük, felgyorsul az idő. (Az időt egyébként csak mi, emberek érzékeljük, más dimenziókban nincs se tér, se idő.)
A Földet érő energiák rezgése fokozatosan emelkedik, az anyag sűrűsége csökken.
Mivel jár ez a jelenség?
Tudatunk kitágul, egyre többször használjuk intuitív érzékelésünket.
Fejlődik finom érzékelésünk, egyre többen tudnak összekapcsolódni Isteni énünkkel,
másokkal is tudati szinten.

Testünk is változáson megy át, ennek következtében sokszor érezhetjük magunkat fáradtnak, idegesnek, levertnek ok nélkül. Komoly hangulathullámzások törhetnek ránk a semmiből.
Ez azért van, mert testünk nehezen alkalmazkodik a hozzánk érkező, új energiákhoz, amíg beépül. Nem kell tőlük megijedni, hagyjuk, hogy beépülhessenek az új energiák. "
Feküdjünk rá arra a bizonyos hullámra és hagyjuk, hogy vigyen magával előre"
Sokkal gyorsabban túljutunk a nehezén!

Tudati szinten gondolataink egyre többször és egyre pontosabban valósulnak meg.
A pozitív, teremtő gondolataink is, de a félelmeink, nehézségeink ugyanígy.
Ezért is fontos, hogy figyeljünk gondolatainkra, és tudatosan fogalmazzuk meg őket.
Egyre többen foglalkoznak ezotériával, nyitnak alternatív gyógymódok felé,
aminek megvan az előnye is, és a hátránya is. Ha nem vagyunk elég körültekintőek és túl gyorsan akarjuk életünkbe a változásokat behozni, akkor bajt is okozhatunk, első sorban magunknak, de környezetünknek is.
A két legfőbb erény, amit mindenkinek meg kell tanulni, ha szeretne a változásokban részt venni: türelem és alázat.

E kettő nélkül könnyen kicsúszhat lábunk alatt a talaj.
De ha betartjuk a szabályokat, akkor megtapasztalhatjuk a bőséget és szeretetet életünkben.
Ahogy emelkedik a rezgésszint, úgy növekszik a stressz, feszültség az emberek között.
Vannak emberek, akik nem akarják a változásokat és nem képesek ezeket az új
rezgéseket befogadni.

Ők maradnak a saját rezgésszintjükön, viszont azok, akik emelkednek,már nem tudják elviselni a durva energiákat.
Ilyenkor a két tábor energiája egymásnak feszül.
Sokszor tapasztalhatjuk, hogy régi barátok, ismerősök maradnak el mellőlünk
és új ismeretségek születnek.

A hazugságok, önáltatások ideje lejárt.
Mindenkinek szembe kell néznie saját félelmeivel, megoldatlan ügyeivel.
Mindenki saját magáért felelős, persze útmutatást kérhetünk, de az úton egyedül kell végig mennünk.
Nem szabad elfelejtenünk, sose vagyunk egyedül!
Azok, akiknek azonos a rezgésük, csoportokba szerveződnek,
és együtt haladnak tovább az úton.
Lesznek, akik utolérnek minket és felzárkóznak, de lesznek, akik végleg elmaradnak.
Amikor becsukódik mögöttünk egy ajtó, kinyílik előttünk egy új!
Ezt ne felejtsük el. Ne rágjuk magunkat azon, hogy mi lesz majd,
hanem éljünk a jelenben, tanulva a múltból! Ez a feladat!

Aki megtalálta " középpontját", messzire sugárzik!
Hívójele bejárja a világot, és akinek szól, meghallja s válaszol.
Rokon lelkek, ha tiszták, állandó adásban-vételben vannak.
Ne félj, hogy társtalan maradsz.
Szíved adásban van és megtalálod a veled "egyívásút".
Minden az "adó" erején és tisztaságán múlik. Ha csillagodat követed, életed is megváltozik.
Régi szokások, szemléletek és társak is elmaradnak.
Mások jönnek helyettük,az egónk az egyetlen ellenségünk, ami visszavethet fejlődésünkben.
Az, aki elhiteti velünk, hogy nem vagyunk méltók a változásra, az emelkedésre, hogy nem is érdemeljük meg a tudást. Ne higgyünk neki!

Az egyik legerősebb fegyver, a szeretet, mely mindent elsöpör és nincs ellenség,
mely szembe szállna vele.
Jelenünkben szívcsakránk megnyitása a feladat, ami korántsem olyan egyszerű,
mint amilyen könnyű leírnom.

Sok sérelmet, fájdalmat és feldolgozatlan traumát cipelünk magunkban (életek óta),
aminek feldolgozására és megbocsájtására most jött el az idő.
Bontsuk le falainkat! Merjünk hinni, bízni és szeretni!
Még ha védtelenek is leszünk általa, sebezhetők, de a régi színjátékok már nem folytathatók. Magadat kell átalakítani, ha sorsodon változtatni akarsz.Ha belül változol, megváltozik a "kívül" is.
Lelked sugárzása messzire hat, átvarázsolja a külvilágodat.
De magadon kell kezdeni! Ha külső harmóniára vágysz,
először magadban kell összhangot teremtened.
Ha szeretetre vágysz: szeretned kell!
Ha társra vágysz, alkalmassá kell válnod a társulásra.
Akiben ez a "benső mágnes" működni kezd, nem akarja a másikat sem elnyomni,
sem manipulálni - úgy vonz, hogy mindenkit meghagy a maga szabadságában.

Az emberek ezt megérzik.
A vonzásnak ezt az ellenállhatatlan erejét SZERETET-nek hívjuk."

(Forrás: Müller Péter)
 
 
0 komment , kategória:  Müller Péter írásai  
Ma még...
  2013-01-03 16:03:00, csütörtök
 
 


Ma még...

Ma még Tiéd körülötted minden.
Adhatsz belőle. Adj hát, kinek nincs,
Mert jön egy nap, talán nemsokára,
S kihull kezedből minden földi kincs.

És nem lesz többé tiéd semmi sem.
Tollad, virágos párnád másra vár...
Mit maga köré épített egy élet,
Nem több mint összeomló kártyavár.

Ma szólhatsz még jóságos, meleg szóval
Testvéredhez, ki szenved, szomorú.
Vigaszt hoz szavad zengő muzsikája,
S tán rózsát hajt egy töviskoszorú.

Hajolj hát hozzá, amíg beszélhetsz,
Harmatként hulljon szerető szavad:
Mert jön egy nap, hogy elnémul ajkad,
És soha többé nem fakad.

Ma kezed még erős, a lábad fürge,
Szolgálhatsz szegényt, árvát, beteget.
Ma letörölhetsz verejtéket, könnyet.
Oh, most segíts, ha teheted.

Mert jön egy nap, hogy kezed mozdulatlan,
Mindegy hogy ősz lesz, tél, vagy kora nyár,
Mert nincs több időd, s amit meg nem tettél,
Azt nem teszed meg soha többé már.

De ma még tiéd körülötted minden.
És adhatsz, adj hát annak, kinek nincs.
Hisz jön egy nap, talán nemsokára,
S kihull kezedből minden földi kincs.

Csak az lesz Tiéd, amit odaadtál,
Csak az, mi minden kincsnél többet ér.
A tett, a szó, mit szeretetből adtál,
Veled marad, s örökre elkísér.
(Túróczi Zoltán)
Link

 
 
0 komment , kategória:  Versek  
Isten alkotta gyönyörű természet
  2013-01-03 16:00:35, csütörtök
 
  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem azok igazak Isten előtt...
  2013-01-03 15:58:20, csütörtök
 
 
 
 
0 komment , kategória:  Vegyes képek  
Humor - Sámuel elmegy az Izraeli Bankba....
  2013-01-03 15:55:51, csütörtök
 
 


Sámuel elmegy az Izraeli Bankba.


- Jó napot, Sámuel! - köszönti őt tisztelettudóan a bank alkalmazottja.
- Jó napot. Azért jöttem, hogy 1$ hitelt kérjek.
- 1$-t ?? De Sámuel, hisz ezt minden probléma nélkül levonhatjuk az ön bármelyik
számlájáról.
- Nem, én hitelbe kérek 1 $-t, amit egy hónapon belül megfizetek. Ha nem kapom
meg ezt a hitelt, minden folyószámlámat megszüntetem az önök bankjánál,
minden ékszeremet elviszem, megszakítok önökkel minden kapcsolatot.
- De, Sámuel! Jó, ha így akarja, akkor megadjuk ezt a hitelt. Itt vannak az
aláírandó dokumentumok.
- Mekkora a kamat?
- Havi 3%.
- Rendben, de itt akarom hagyni a BMW-met garanciának.
- Nem, Sámuel, erre semmi szükség. Az ön számlái elégséges garanciát nyújtanak.
- Ha nem fogadják el a BMW-met garanciának, akkor megszüntetem az összes
számlámat az önök bankjánál, kivonom az összes vagyonomat, ékszeremet.
- Rendben, Sámuel, a Bank alagsori parkolójában hagyhatja a BMW-jét garanciaként
30 napra.
- Tökéletes! Sámuel hazamegy, és boldogan mondja a feleségének:
- Sára, Sára! Most már nyugodtan mehetünk nyaralni! Sikerült egy
parkolót szereznem havi 3 centért !!!
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Tanuljatok szívetek szerint...
  2013-01-03 15:53:32, csütörtök
 
 
Jézus a szívbéli tanulásról

Tanuljatok szívetek szerint...


A tanulás fejleszt titeket. Velejárója az, hogy tudatosodtok, ismeretetek és látókörötök tágul.
A tanulás előrevisz titeket, de arra vigyázzatok, hogy a tanulnivalót mind be kell fogadjátok. Le kell ülepedjen bennetek, hogy javatokra váljon. Ne legyetek túl gyorsak... Néha meg kell állnotok, megérteni.


Tanulással az úton haladtok, mindent mit megértetek egy lépés utatokon a tudatosulás, az ébredés, a Teljesség felé.
Azt tanuljátok, mi érdekel bennetek, mert arra van irányultságotok és az kell felébredjen lelketekben. Ha valami iránt érdeklődést mutat szívetek, tanuljátok azt, mert ti megérzitek, hogy részetekké akarjátok tenni, így a tiétek.

Minden tanulás, öröktől való tanítás. Mindent, mit megtanultok bennetek van s rá lelketekben kaput nyittok.

Mikor idejöttetek elzártátok azt mire nincsen szükségetek, ne befolyásoljon titeket utatokon, hogy a döntéseket mindig az adott szintnek és tudásnak megfelelően hozzátok.
De ha megértetek és tovább akartok lépni, erre lehetőségetek nyílik. Ha kéritek, akarjátok, és érte a tanulás energiáit mozgósítjátok, megnyílik a Tudás kapuja előttetek és feltárul mindaz, amire itt most szükségetek van.

Ezért tudjátok! A tanulás olyan energia, mi bezörget a Tudás kapuján, hogy megnyissa azt. A tanulás felébreszti bennetek azokat a kódokat, amire megnyílik ez az ajtó.
Beléphettek és Tudásotokat újra magatokhoz vehetitek. Feltárhatjátok, mit eddig rejtegettetek!

Ezért figyeljetek arra, mire van késztetésetek, mert arra az ismeretre van szükségetek. Azt tanuljátok hát, mi érdekel benneteket és keressétek a vezető jeleket. Mert mindig angyalaimat küldöm el hozzátok, hogy segítsenek, és a tanulás útjára benneteket rávezessenek, mutassák meg, ez a tudás az, mi téged érdekel. Ez az, ami a kaput megnyitja neked.


Hát álljatok mindenhez érdeklődéssel és figyeljétek meg, részetek-e... mert megérzi azt szívetek.

A tanulás - fejlődés.

Velejárója a tudatosulás és az ébredés. Tanulni, fejlődni, tudatosodni jöttetek. Hát tegyétek azt, amit szerettek! Mindenhez álljatok úgy, hogy tanulhattok belőle és figyeljétek mi az, mi megragad bennetek, amin elkezdtek gondolkodni - vissza-visszatér emléke.


Tudjátok, ez azért van, mert tanulásotok van vele...

Hát keressétek, hol tanulhattok róla, és ne álljatok meg az első nem szóra, hanem keressetek tovább és meglátjátok, kezetekbe adom tudásotok.
Tanuljatok, mert az vezet titeket! Akarjatok tanulni és legyen hitetek, mert minden mi történik, tanít benneteket!

A tanulás olyan energia, mely megnyitja a Tudás kapuit és beléphettek oda, mi nektek a Tudás Csarnoka!

Tudatosodjatok a tanulással és legyen hozzá erőtök s hitetek, mit most reátok sugárzok!


Áldásom rátok.

Jézus

Pusztai Orsolya
Kristálycsakra

Link
 
 
0 komment , kategória:  Pusztai Orsi által kapott tan.  
Ha próbálsz követni másokat....
  2013-01-03 15:49:57, csütörtök
 
 


Hiába próbálsz követni másokat, TE csakis a saját utadon érhetsz célba.


"Egy madár egy erdő szélén állt és azon tanakodott, hogyan juthatna át rajta. Mivel eddig gyalog járt, fogalma sem volt, hogyan kelljen át a sűrű aljnövényzeten, ezért megkérdezte az elefántot, aki éppen arra járt. Az elefánt így válaszolt:
- Hát csak egyféleképpen tudsz átjutni az erdőn, gázolj át rajta!
Amikor a madár követni akarta a tanácsát, az ágak kíméletlenül visszacsapott a kis testére és nem jutott át rajtuk.
A madár ez után a majmot is megkérdezte, hogyan juthatna át az erdőn. A majom így válaszolt:
- Hát csak egyféleképpen, ágról ágra kell ugrálnod a fák között!
Mondta, meg is mutatta a madárnak, mire gondol. A madárnak ez a módszer sem sikerült, ezért megkérdezte a kígyót, aki a következőt válaszolta:
- Csak egyféleképpen juthatsz át az erdőn, csendben végig kell kúsznod a földön.
Tanácsolta, majd eltűnt a bokrok között. A madár nem tudta utánozni, de így járt a többi állat tanácsával is. Nem tudta átúszni a patakot, mint hal és nem tudta elegánsan átugrani a bokrokat sem, mint az antilop. Végül egy másik madarat is megkérdezett. Az kinevette és a következőket mondta:
- Hát miért nem repülsz úgy, mint a többi madár?"

KURT TEPPERWEIN

 
 
0 komment , kategória:  Jézus az" Út, Igazság és Élet"  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
2012.12 2013. Január 2013.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 11 db bejegyzés
e év: 16 db bejegyzés
Összes: 987 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 70
  • e Hét: 110
  • e Hónap: 1060
  • e Év: 1060
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.