Belépés
kirscha.blog.xfree.hu
Az ember úgy változtathatja meg életét, hogy megváltoztatja gondolkodását. Kirsch Attila
1954.12.26
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Véres csók.....
  2013-10-20 14:23:37, vasárnap
 
  Véres csók.....

Volt egy lány, aki nagyon szeretett egy fiút és fordítva is így volt, de a lány félt az első csóktól, mert ő még sose csókolózott. Amikor a fiú meg akarta csókolni a lányt a lány mindig ellökte magától. A fiúnak ez nem nagyon tetszett épp ezért el is váltak útjaik. A lány nagyon dühös volt magára és csak magát hibáztatta, mert nem engedte h megcsókolják. A lány teljes lelki beteg lett. Egy hónap múlva a lány meglát két párt csókolózni és megáll, fölismeri a pulóvert a fiún Ő volt az hisz tudta, hogy még ő vette neki. A könnyei, mint a záporeső úgy elkezdett sírni. A fiú hátrafordult, de nem ő volt az, hanem egy másik fiú a lány valamennyi megnyugvást érzett, de még mindig nagyon el volt keseredve. Hazament és a bejárat előtt egy vörös rózsát talált, ami már majdnem fekete volt és egy kis cetli volt mellette. A lány fölemeli a cetlit, de hirtelen eldobja, mert véres lett a keze. Letörli a vért selymes kezéről és megnézi a levélkét. Ez ált benne: ?Ma éjfélkor a padnál? A lány sokat nem értett a levélből, de elment éjfélkor a padhoz. Kicsit félt, hogy mi fog történni, mert nem volt senki egy lélek se volt a környéken. Egyszer csak meglát valakit mivel nagyon sötét volt nem látta, hogy ki az. Közelebb jön, a lány szíve olyan szervesen dobog, hogy majd kiugrott a helyéről. Egyszer csak elcsattan a csók és mire leveszi a lány ajkáról a fiú az ajkát a lány összeesett. A fiú elfutott, reggel egy másik lány talál rá ismerős volt neki az arc, de mivel vérbe fagyott ajkáról elmosódott a vér minden hová ezért nem volt benne biztos, hogy ismeri e, de mindegy nem foglakozott vele hívta a mentőket. A lányt kétszer kellet újraéleszteni és egy hónapig az intenzíven feküdt kómába. Három hónapra rá teljesen rendbe jött és mindenre emlékezett, mindent tisztán el tudott mesélni. A lány nagyon fél mindentől a szíve és lelke összedőlt. A lány sose tudta csak sejtette, hogy a fiú lehetett az, aki megcsókolta. De ez már rejtély lesz mindörökké.

Meghalni csak miatta!

Volt egy lány ki szeretett egy fiút,ebből a szerelemből nem volt kiút.A lány egy ideig nagyon szerette,majd kis időre, elfelejtette.A lánynak volt új szerelme,de, a fiút nem feledte,Elmúlt a szerelem,s a lányban megerősödött a régi érzelem,Találkoztak hétvégente,a fiú nem tudta hogy ő a lány szerelme.Hogy a fiúnak tetszett a lány az már csak talány.Többen mondták, hogy a fiú szereti,de, nem nagyon keresi.Egyszer egy őszi napon,a fiú szerelmes lett nagyon.Látta a lány a fiút mással ölelkezni,forrón szenvedélyesen csókolózni.A lány nem bírta szenvedett,gondolta másik fiút kereshet.Hetek teltek el a lány feladta,és leugrott a hideg habokba.A fiú hallotta a halál hírét,futva rohant a temetőbe és sírt.Rájött mást nem szeret,és hogy nála jobbat soha nem kereshet.

SZERETLEK!!!

Egy vidám forgatag kellős közepén találkoztam vele.Magas volt, barna karcsú akár a jegenye így szólt: Kislány szabad egy táncra?Alig vártam kimondani igen. Szeme égő tűzként parázslott s ha rám tekintett nevetett.Tudtam éreztem már akkor, hogy az első percben megszeretett.Egy év telt el azóta, oly gyorsan szált el mint egy pillanat. Miközben gyakran találkoztunk s loptuk a forró csókokat.Azt hittem boldogok vagyunk , szerettük egymást nagyon.A suliból hazafelé tartottam, mikor megpillantottam valakit aki, velem szembe jött.Integetni akartam hisz ő már messziről integetett, de észre vettem valakit és nem emeltem fel a kezemet.Kezét egy ismeretlen lány szorította oly fájdalom volt nézni ezt nekem, éreztem, hogy a könnyek lassan elborítják a szemem.Hát így szeret, ezt tette vele?Én inkán meghalok, hisz így mit ér az életem A sarkon feltűnt egy taxi, mint egy veszedelem. Én az útestre léptem, a többire már nem emlékszem Mikor már feleszméltem, hatalmas tömeg állt körülöttem Csak éppen azt nem láttam akit kerestem .Ekkor észre vettem, hogy még egy test hever mellettem.Igen ő volt a bátor, aki engem saját testével védelmezett Félig eleven, félig halott.Rajtam kívül senki sem tudta, hogy ő már a halálával birkózott Gyengülő kezével megszorította a kezemet, utolsó erejét összeszedve egy mondatot rebegett Meg kell mondanom, hogy az a lány a húgom volt. Gondolj rólam amit akarsz, én akkor is szeretlek.Mardosó, keserű ön vád már az egész életem. Mert volt egy fiú aki ezzel a szóval halt meg,,Szeretlek"

















 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2013.09 2013. Október 2013.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 58 db bejegyzés
e év: 1086 db bejegyzés
Összes: 16396 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 951
  • e Hét: 2914
  • e Hónap: 6256
  • e Év: 58964
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.