Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
A Titok
  2013-10-21 14:58:45, hétfő
 
  Link...

...Link



Az emberi tudat, az emberi elme az állandó továbbfejlődésre született.
Testünkben az élősejtek állandóan változnak. Háromféle változás történhet a felnőtté vált emberi
testben: deformálódás, leépülés, vagy fejlődés. Hogy melyiket hagyjuk érvényesülni, ez a mi egyéni
értelmünkön, intelligenciánkon múlik.
 
 
0 komment , kategória:  Iskola  
Tobozmirigy aktiválás
  2013-10-21 12:30:31, hétfő
 
  Link...





Link...

936 Hz - A tobozmirigy aktiválása : Link
 
 
0 komment , kategória:  Iskola  
A gondolatokkal történő teremtésről
  2013-10-21 12:15:10, hétfő
 
  "Lélegezzetek szeretetet, éljetek szeretetben, gondoljatok szeretetben! ..."

White Eagle tanításai

A gondolatokkal történő teremtésről

"Az élet alapja a gondolat. Kapcsolatot teremteni valakivel egyáltalán nem könnyű, hiszen ehhez előbb el kell távolítanunk zavaros gondolatainak egy részét. A lelki fejlődés útján éppen ezért nagyon fontos a helyes gondolkodás gyakorlása.

Egykoron mindenki tisztában volt vele
...
Amikor az ember megismeri önmagát - tehát lényének legbelső lényegét -, felismeri, hogy része annak az egységes, láthatatlan lelki életnek és erőnek, ami mindent és mindenkit átitat. Amikor ez sikerül, akkor uralni fogja az anyagi világot és az anyagi életet úgy, ahogy azt idősebb testvéreitek tették - azok az idősebb testvéreitek, akiket ti Mestereknek neveztek. Bennetek ugyanaz az erő rejlik, mint bennük, de bennetek még látens állapotban van, és meg kell tanulnotok használni.

Nincsenek leküzdhetetlen akadályok

A mesterek nem ismernek áthághatatlan akadályokat. Ez a végtelen erő viszont egyaránt lehet építő és romboló. Ez az oka annak, hogy az emberi szellemben csak akkor tudatosul és csak akkor használható, ha az ember sikeresen túljutott az élet próbatételein, és megtanulta a szeretet törvényét.
...
Önmagunknak okozzuk a szenvedést
...
Ti is megkaptátok a lehetőséget, hogy a gondolat erejével segítsetek az emberiségen. És persze azt a lehetőséget is megkaptátok, hogy segítsetek magatokon, hiszen magatok okozzátok saját szenvedéseteket.
...
Mindenki képes a pozitív gondolkodásra!

A szellemi világban a gondolat formát alkot. A ti földi világotokban minden az emberi gondolatok eredménye. Ezek a gondolatok teremtettek már olyan helyzetet a Földön, ami világháborúhoz vezetett. Ha sikerülne mindenkit megtanítani arra, hogy helyesen gondolkodjék az életről és az emberekről, nem lenne több háború.

Így hát mindannyian segíthettek. A gondolat minden működés alapja. Minden ember képes pozitív, jó gondolatokra, Isten-gondolatokra. Nemcsak bizonyos alkalmakkor, hanem állandó jelleggel, mintegy természetes szokásként is. Ahelyett, hogy panaszkodnál: “Ó, milyen szörnyű esős, hideg nap!" - gondold azt: “Ó, még egy Isten adta nap! Az anyaföldnek esőre van szüksége. Jót tesz a termőföldeknek. A hidegre is szüksége van, hogy megtisztíthassa magát a tavasz előtt."

Sugározd mindennap a szeretetet!

Lásd mindig mindenben a legjobbat! Ahelyett, hogy azt gondolnád: “Ez és ez bántani akar engem" - lásd be, hogy a te gondolataidnak és a te hozzáállásodnak elnézőnek, jónak és toleránsnak kell maradnia, teljesen függetlenül attól, hogy más mit csinál. A tökéletesség csírája már bennetek van. Csak figyeljetek, és fogadjátok el, amit tanítunk, és engedjétek megnyilvánulni ezt a gondolatot, ezt az isteni erőt mindenben, amit csináltok! Ezzel nemcsak az emberiséget segítitek, de magas fokon saját magatokat is.
...
Lélegezzetek szeretetet, éljetek szeretetben, gondoljatok szeretetben! ... Ez az a mód, ahogy a Föld karmáját megváltoztathatjátok.

A karma törvény!

Igen. A karma törvény. Ki mint vet, úgy arat. De a karmát szeretettel át lehet alakítani... Ne feledkezzetek meg hát gondolataitok ellenőrzéséről! Ez úton fokozatosan helyreáll testi egészségetek, elmaradnak rossz szokásaitok, meggyógyul egész életetek.
....
A jónak a teremtését tartsátok szem előtt mindig, mindig, mindig... és ezzel aktívan hozzájárultok, hogy az egész emberiség számára jó körülményeket teremtsetek."

Balogh Béla fordítása
 
 
0 komment , kategória:  Iskola  
Prof. Dr. Papp Lajos előadása - a hit szerepe a gyógyulásban
  2013-10-21 12:07:13, hétfő
 
 
Katt a linkre :
Link







 
 
0 komment , kategória:  **** Egészséges életmód**  
Létezik-e reinkarnáció ?
  2013-10-21 11:52:52, hétfő
 
  Link..


Dienes István elméleti fizikus, védakutató, a Stratégiakutató Intézet tudományos munkatársa egy nem megszokott nézőpontból beszél a Reinkarnációról, az elméről, a tudatosságról:

"...a tér nem más, mint az elme által létrehozott formai alakzatok káprázata.

...a tér híján csak a folyamatosan átalakuló mező jelenléte kapcsán, mi van, ha a létezésünk, nem időről időre létrejövő események, hanem egyidejű létezések, a számunkra felfogható gondolkodásvonalakon?"

Létezik-e reinkarnáció? -- Dienes István, Jakab István
 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria : Reinkarnáció  
A marmák
  2013-10-21 11:45:00, hétfő
 
 



Link

A marma érzékeny titkos pontok a testen, létfontosságú energiapontok, ahol a prána tárolódik, és ahol a test (mikrokozmosz) és az univerzum (makrokozmosz) közötti energia- és információcsere bonyolódik.

A marmák

A marma szó jelentése (szanszkrit gyökere mru) érzékeny, sérülékeny, titkos pont, létfontosságú energiapont, ahol a prána tárolódik, és ahol a test (mikrokozmosz) és az univerzum (makrokozmosz) közötti energia- és információcsere bonyolódik.
Az Athara Védában marma pontoknak nevezik a különböző testszövetek (idegek, izmok, inak, erek, csontok, ízületek) feletti helyeket, amik finomtesti síkon a kozmikus energiát felveszik, és a fizikai testben a srotákon, az energiatestben - frekvenciaspecifikusan - a nadikon keresztül keringetik, és elosztják azt a fizikai test szervei között.
A rugalmasságot, stabilitást, erőt, érzékenységet, hatékonyságot és információáramlást biztosító anatómiai tényezők találkozási pontjain található valamennyi marma pont. Az idegek (majja) csatlakozásai mentén az idegi impulzusokat továbbító energiapontok; az izmok (mamsa) találkozási helyein- a külső erő által - a belső erőt szállító pontok; az erek (sira) összefutásánál a hormonális és pszichikai információt, érzelmeket, érzeteket áramoltató marmák; az inak, szalagok (snayu) metszéspontjaiban a fizikai, érzelmi és mentális hatékonyságot és teljesítményt hordozó pontok; a csontok érintkezéseinél a testi szilárdságot, az érzelmi és mentális stabilitást őrző marmák; az ízületek találkozásainál a testi, lelki, szellemi rugalmasságot, mobilitást képviselő marma pontok helyezkednek el.

A marmák olyan energiakapuk, energiaszelepek, amik nyitódva vagy záródva, erősítik vagy gyengítik, irányítják az életerőt az egyes testrészek felé. A marmák miniatűr neurokompu- terek, amik segítségével a test szerveinek sejtjeit az elme és a lélek összehangolja.

Minden sejt saját memóriával, saját fájlokkal, saját intelligenciával, saját biokémiai struktúrával, saját rezgéssel, saját kromatikus sugárzással, saját szereppel, saját hanggal, saját mágneses töltéssel - és az 5 elem, a 3 dosha és a 15 al-dosha speciális kombinációjával - rendelkezik. A kozmikus energiák életerő-transzformátorai, a marma pontok látják el a szervrendszereket életerővel, a szerveket energiával, a szöveteket érzetekkel, a sejteket emocionális információkkal.
A pontok és (terápiájuk) ismeretében irányítható a prána valamennyi formája, amely a test minden struktúráját (a szervrendszerektől a DNS-ig) harmonizálja, így hosszú távon megőrzi az egészséget, és számos betegség gyógyulását elősegíti.

Forrás: https://www.facebook.com/testlelekszotar?ref=hl
(Késmárki László: Indiai akupresszúra Marmapresszúra és marma-jóga Ankh Kiadó 2012.)


Angyalforrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Iskola  
Ha valaki.........
  2013-10-21 11:07:14, hétfő
 
 



Forrás : Link...
 
 
0 komment , kategória:  Vallás - Bibliai idézetek III.  
Tekintetem a hegyekre emelem......
  2013-10-21 11:04:27, hétfő
 
 




 
 
0 komment , kategória:  Vallás - Bibliai idézetek III.  
Ha kitartóan cselekszitek a jót...
  2013-10-21 11:01:15, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Vallás - Bibliai idézetek III.  
Fordítsa az ÚR az Ő orcáját te reád
  2013-10-21 10:54:12, hétfő
 
 


 
 
0 komment , kategória:  Vallás - Bibliai idézetek III.  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
2013.09 2013. Október 2013.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 318 db bejegyzés
e év: 4259 db bejegyzés
Összes: 26968 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 272
  • e Hét: 1294
  • e Hónap: 6822
  • e Év: 54734
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.