Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
Szerencse a tenyerünkben
  2013-11-30 16:52:23, szombat
 
 
Az évszázadok alatt tökéletesedett kéz- és tenyérdiagnosztika sokat elárul sorsunk, jellemünk, szerencsénk alakulásáról. Különleges jelek utalhatnak adottságaink, életpályánk, vagyonunk szerencsés vagy éppen szerencsétlen alakulásáról, az élet fordulópontjairól. Nehéz helyzetekben a tenyerünk mindig kéznél van és utat mutathat krízisek idején - ha megtanulunk belőle olvasni.


Az emberek remélik és igénylik, hogy az élet bizonytalan időszakaiban legyen valaki vagy valami, aki vagy ami segít feltárni a megoldást. A reménytelenségből való kiszabadulás keresésekor az ember mindenbe kapaszkodni.

Legegyszerűbb megkérdezni egy jövőbelátót: sokan így remélik a megoldást életük megjavulására, de legalábbis tudni szeretnék, hogy meddig tart a nehéz időszak.

És miért ne tudna a kézelemzés sok kérdésre választ adni?
Nézzük csak meg például a sebészetet, amelyet régen nem tekintettek fontos szakmának, a borbélyok, felcserek művelték sokáig, kifejezetten lenézett tevékenységnek számított. (Indiában még ma is csak a kaszton kívüliek végezhetik ezt a munkát - na meg a csatorna tisztítást is!) Ma már az egyik alapvető része az orvostudománynak. A fogászattal is a borbélyok, kovácsok foglalkoztak, a tanult orvosok kerülték az efféle tevékenységet, rangon aluli volt - elképesztő, hogy ma már hol tart ez a tudomány. Népi babonának tartották az időjóslást is. Ma pedig elismert tudomány a meteorológia. A kínai orvoslásban (TCM) a tenyér az egyik legjelentősebb állapotfelmérő felület, együtt a csuklóval és a pulzus tapintásával, az arc és a nyelv szemrevételezésével. Ezekből a jelekből egy gyakorlott kínai rendszert ismerő személy mindent megmond rólunk.







Hasonló a helyzet a kéz- és tenyérdiagnosztikával is: ma már túlnyomórészt reális és tapasztalati tudomány, amely méltó arra, hogy megállapításait figyelembe vegyük és megszívleljük. Megtanulni sem lehetetlen!
Ne feledjük: a tehetség csak egy negyede az egésznek, a szorgalom és a gyakorlás adja a többit. Aki szereti is nézegetni a tenyerét és veszi a fáradságot, hogy kicsit hozzátanuljon a vonalak megértéséhez, az kézben tarthatja Sorsát és Szerencséjét egyaránt.

A szerencse jelei a tenyérben
Tenyerünkben sok jel mutatja sorsunk szerencsés kimeneteleit, adottságaink és képességeink jó kihasználását, és az ebből származó hasznunkat, előnyeinket.
A három fővonal (Élet, Fej és Szív) mellett a Sors-vonal és a Siker-vonal az, ami képességeink eredményét tisztán jelzi.

A Sors-vonal a tenyeret szinte tengelyként szelheti át, indulhat a tenyér alsó középrészéből, az életvonalról, de a fej vagy szívvonalról is, és általában a középső ujj alatt (Szaturnusz-domb) végződik.

Az életvonalról induló Sors-vonal tulajdonosa szép eredményeket érhet el élete során saját erejéből és szorgalmából, kezdeményezései sikeresek, célját eléri.

Ha a Sors-vonal a tenyér közepéből indul, akkor az illetőnek sok akadállyal és küzdelemmel teljes munkálkodást mutat céljai elérésében.

Ha a Sors-vonal a tenyér alsó középrészéből indul, és töretlenül rajzolódik ki a középső ujj tövéig (Szaturnusz-domb), akkor a tulajdonosa erős, önálló jellem, terveiben vállalkozásaiban, szerencse kíséri.


A a fejvonalon vagy a szívvonalon kezdődő Sors-vonal esetében az eredmények az élet későbbi időszakában realizálódnak, általában 35-40 éves kortól.

A Siker-vonal a tenyér bármely pontjáról indulhat, de a gyűrűsujj alatti (Apolló-domb) részre tart vagy végződik. A Sors-vonal eredményeit erősítheti, jelzi a szerencsés fordulatokat és különleges adottságokat, lehetőségeket, az átlagon felüliséget.
Az Életvonalról vagy a hüvelykujjról (Vénusz-domb) induló Siker-vonal, művészi pálya lehetőségét mutatja, de túlérzékenységgel is járhat.
A Sors-vonalból induló Siker-vonal a sorsába írt szerencsét és kiemelkedést biztosítja.







Mindezek megerősítése, ha a gyűrűsujj alatti (Apolló-domb) dombocskán megjelennek az erősítő jelek:

Kör vagy csillag: kiváló tehetség, hírnév, dicsőség, vagyon jele.
A Háromágú Neptun-villa a legszerencsésebb karrierek jele, és anyagi bőséget jelöl.
A jelek megjelenhetnek és eltűnhetnek, sorsunk alakulása szerint, pl. nagy vagyon öröklése, nyerése esetén egyszer csak megjelenhet a Neptun-villa és a csillagjel együtt.
Ha a Siker-vonal egy időben eltűnik a tenyérből és később újra megjelenik, akkor a hiányzó időben igen nehéz és gondterhes időszak megélése volt lehetséges.


Természetesen egy-egy jel még nem ad tiszta eredményt, csak a képességet, ennek kibontakozásához, megerősítéséhez más jeleket, vonalakat is figyelembe kell venni, de a reményeinket megerősítheti és ezzel erőt és bátorítást adhat az Élet göröngyösebb szakaszának megtételére.

Berta Aranka





: Link
 
 
0 komment , kategória:  Képek - Kezek, mudrák  
Tudatosság
  2013-11-30 15:25:55, szombat
 
 
"Aki kifelé néz, álmodik; aki befelé, felébred."
Carl Jung

***************************

"...A spirituális törekvés hatékonysága inkább az állhatatosság és a kitartás következménye, nem pedig az időnkénti felbuzdulásé. A spirituális fejlődés minden stádiuma önjutalmazó, örömet hoz, és önmagában teljes...

A haszon örömének helyét átveszi a hála, amit magának a belső folyamatnak a kibontakozásáért érzünk...

Ha az én az Énhez folyamodik, akkor ennek hatására az átmenet és átalakulás önvezérlővé válik. A spirituális fejlődés ritmusát nem tudjuk irányítani, és váratlan, ugrásszerű emelkedések is előfordulhatnak. Ezért bölcs dolog előre felkészülni, hogy tudjuk, mire számíthatunk.

Fontos megértenünk, hogy aki a Megvilágosodást választja, annak a sorsa a Megvilágosodás. Ki másé lenne, ha nem azé, aki ennek keresésére indul? Már pusztán a spirituáli tisztulás és tudatosság keresése is nagy ajándék. Semmi értelme azon tűnődni "Hogyan fogom ezt megcsinálni?", mert az iránytűt az elkötelezettség és az odaadás már a legfelsőbb igazság irányába állította be.
Habár a ritmus lassúnak, sőt, időnként küzdelmesnek tűnhet, a legjobb, ha felkészülünk a hirtelen, váratlan, ugrásszerű fejlődésre.

Bölcs dolog a pesszimizmust elkerülni, még akkor is, ha hosszú és terméketlen, frusztrációval teli út áll mögöttünk. Ezek a legfőbb akadályok és kötődések leküzdésének időszakai, amelyek gyakorta nagy változások előfutárai.

A spirituális törekvés és fejlődés láthatatlan haszna az, hogy emeli magának az emberiségnek a kollektív tudatszintjét. Minden fejlődő spirituális kereső sok, jelentősen alacsonyabb tudatszintű ember negatív hatását ellensúlyozza...

...annak valószínűsége, hogy valaki élete legfőbb céljául a Megvilágosodást válassza, egy a tízmillióhoz..."

Dr. David R. Hawkins: Isten jelenlétének felfedezése / Elkötelezett nondualitás



Link...
 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria : Videók,linkek  
Az idöt ingyen kapod
  2013-11-30 14:02:14, szombat
 
 




 
 
0 komment , kategória:  Idézetek - Az időről  
Luciano Pavarotti - Ave Maria
  2013-11-30 13:36:07, szombat
 
  Link



 
 
0 komment , kategória:  Videók : Zene  
A gnosztikus evangéliumok
  2013-11-30 13:21:02, szombat
 
  Link


A hívő az aki nem fogadja el a dogmákat feltétlenül igaznak.
Mindig keresi azt az utat amit hit jelöl ki számára a megvilágosodáshoz.
 
 
0 komment , kategória:  Idézetek - A vallásról  
Kereszty András György : Sorsfeladat
  2013-11-30 11:37:43, szombat
 
  Link  
 
0 komment , kategória:  Ezotéria : Videók,linkek  
dr. Czeke András A Magyar nép szakrális küldetése
  2013-11-30 11:30:11, szombat
 
  Link...  
 
0 komment , kategória:  **** Ez itt az én Hazám !**  
Prof. Badiny Jós Ferenc - Magyarok története
  2013-11-30 11:24:46, szombat
 
  Link...  
 
0 komment , kategória:  **** Ez itt az én Hazám !**  
Jásdi Kiss Imre előadásai
  2013-11-30 11:23:14, szombat
 
  Link...  
 
0 komment , kategória:  Általános  
A védőoltás bűn.., oltásokról a belgyógyász szemével
  2013-11-30 11:17:42, szombat
 
  Link...






A " józanul " gondolkodó zsidóság kezében a világ sorsa
: Link

Dr. Drábik János jogász, újságíró és publicista, szerint a zsidóság száma a 666

A 666-os szám a Bibliában a ,,Fenevad" jele vagy száma. Az alábbi idézet szerint így ír János a Jelenések könyvében a hamis prófétáról, aki az Antikrisztust hatalomra segíti: (Jelenések Könyve, 13:16-18)

"Ti az ördögatyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni.
Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen őbenne igazság.
Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól, mert hazug és hazugság atyja." (János ev. 8,44.)
 
 
0 komment , kategória:  **Olvasgatok, nézelődöm**   
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
2013.10 2013. November 2013.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 768 db bejegyzés
e év: 4259 db bejegyzés
Összes: 26968 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 68
  • e Hét: 1511
  • e Hónap: 7039
  • e Év: 54951
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.