Belépés
dundulino.blog.xfree.hu
Az élet szép, vagy tudni kell széppé tenni! Demeter Zsuzsanna
1976.10.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 23 
Iphone
  2013-12-30 10:10:47, hétfő
 
  Évekkel ezelőtt még csak hallomásból ismerhettük, majd lassan láthattunk egyet-egyet elvétve. Vágytam rá, már rég óta, de csak álmodoztam egy almáról . Aztán szóba került, és ma felhívtak, hogy csomagom érkezik. Bár karácsonyra vártuk, kis keveredés volt, amit nem is bántam annyira, mert féltem, hogy nem lesz belőle semmi. És nem akartam az álmaimat rombolni. Aztán ma kaptam egy üzenetet, majd egy hívást. Nem akartam elhinni, de mikor Robi behozta.....
Úgy látszik az én álmaim valóra válnak! Bárki mondja azt,hogy álomvilágban élek, most már tudom, hogy az életem én álmodom, és teljesülnek az álmaim. Minden kedves embernek kívánom, hogy váltsák valóra álmaikat, és legyenek nagyon boldogok a 2014-es évben!
Minden nap egy alma és az orvost távol tartja :-D / pipa
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hogy teljen az év utólsó két napja?
  2013-12-30 09:00:52, hétfő
 
  Van akinek eszébe jut, hogy két nap és már 2014-et írunk, van akinek átlagos minden nap. Vannak akik nagy bulira készülnek, vannak akik csak elmennek a buliba és jól érzik magukat. És ott vannak a barátok, akikre mindig számíthatunk. Nos nálunk az utolsó nap a barátokkal fog telni. Mi készülünk a bulira. Idén is nagy bulit tervezünk. A lányok már kitalálták mit sütnek, főznek, készítenek. A pasik találgatják mi lesz a nagy durranás. Nos, hogy most is lesz-e tűzijáték?? Kiderül,de szerintem valami lesz :-)
Ma szeretném megvenni azt a virslit, amit nemrég fedeztem fel. Fantasztikus, hiszen kétféle húsból készül, juhbélben van, és természetes úton van füstölve. Igaz nem pénztárca kímélő, de a gyomrunkat biztosan "védi" a többi virslitől :-) Vettünk már drága virslit,ami olyan ízetlen volt, hogy bárminek eladható lett volna. Szörnyű. Barátnőm is küldött egy új henteshez, házi virslit ajánlott. Igen ám, de a gyanúm beigazolódott. Mi nem vehetjük. No glutén free :-(
Nos maradunk a jól bevált másfél kilós kiszerelésnél....még az is lehet kevés lesz....majd meglátjuk.
Én babsalátát, krumplisalátát, csinálok. Töltött krumplit,sajtos ropogóst. A sok süti karácsonyról még itt vár a bulira. A csajok hoznak fasírozottat, kis sonkás falatkákat, gofrit, az kihagyhatatlan, imádják a gyerekek, Zsani biztosan süt valami fincsit, és most Anikóék is átjönnek, őt csak arra kértem, hogy Rékának hozzon olyan dolgokat,amit ehet, bár biztosan lesznek finomságok, amiket Réka is megkóstolhat. És attól tartok, még mást is fognak csinálni a csajok, így megint rengeteg mennyiségű étel, ital lesz. Lehet megint beújítjuk hátulról a fa asztalt,mint hidegtálast....mint a hotelekben :-D
Na nem kell félni, tudom, hogy addig fogunk bulizni,amíg el nem fogy :-)
Most itthon lesz velem Robi is, de sajnos másnap dolgozik.
NA de a buli már nagy vonalakban meg van. Lesz karaoke, x-boksz, zene...és még ki tudja mit hoz az este.
Ma az előkészületeké és a családé a nap. Későn keltem én is,de a család még alszik. Reggeli után takarítást tervezek, és végre betesszük a helyére az "új" mosógépet. Új,de már vagy két hónapja várja a végleges helyét. Imádni fogom, tudom, mert hatalmas fordulatszámon centriz, és van fél órás programja is....
Takarítás, és várakozás. Vajon ma megjön a telefonom??? Izgulok, mert nagyon szeretném! Fém házas,amitől teljesen odáig vagyok, és fehér színű. A méretétől félek kicsit, mert ezek egy méretben léteznek, de tesóm állítása szerint imádni fogom, és sosem romlik el. Na ha ez tényleg így van, biztosan a szívem csücske lesz. A mostani is az volt, egészen egy hónappal ezelőttig,amikor is bekavarodott és alig lehet kezelni.
Szeretnék ma a gyerekekkel valamit csinálni. Lehet átmegyünk korizni. Tegnap felvázoltam ezt a lehetőséget a kedvesemnek, és azt mondta,hogy ő is elbotladozna velem szívesen a jégen. Nem akartam hinni a fülemnek!!! Nagyon megörültem neki, és ha minden jól megy ma a jégen fogunk kikötni. Mert mozi volt még betervezve, de ez egy olyan élmény lenne nekem, amire biztosan nagyon sokáig emlékezhetek. Imádom őt!
Mindig meglep valamivel, hát most is sikerült neki
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lassan véget ér az év
  2013-12-28 18:28:17, szombat
 
  Szombat van, és én itt vagyok egy üveg megkezdett áfonyás pezsgővel. Alkoholista lennék? Ki nem az? Ma a piacon ittam a forralt boros bácsinál egy pohárral ,valahogy odáig vagyok a forralt boroktól. Majdnem minden nap találok valahol egy pohárral, bögrével, vagy én készítem el.
Az év utolsó napjai lazítással kell,hogy teljenek, bár egy kis munkát mindig találok a háztartáson kívül is. Tegnap megszületett egy vers, amihez már dallamocska is kapcsolódik, már csak a jó kis refrén kell hozzá :-) És sok e-mail is elment tegnap,ma csak odaültem a billentyűkhöz és kijátszottam magamból az érzéseimet. Mit csináljak? Megint szerelmes vagyok, folyton levesz a lábamról ez az ember. Teljesen elhalmoz a figyelmességeivel, kedvességeivel, és a játékos kedvével. Borzasztóan aranyos! Persze vannak percek, mikor majd felrobbanok, mert nem ért meg engem és sikítok, török-zúzok, de nemsokkal utána , mikor kiengedtem a gőzt ismét a karjaiban találom magam. Van még egy ilyen angyal a földön? Tudom, hogy van, hiszen a barátnőm is egy ilyen angyal, igaz még csak 2 éve ismertem meg, de borzasztóan szeretem. Nincs nap, hogy ne beszélnénk, hogy ne aggódnánk egymásért és egymás családjaiért, és minden ünnepet közösen ünnepelünk. Imádom!
Szóval vannak angyalok és én annyira szerencsés vagyok, hogy többel is találkozhatok.
Engem nehéz elviselni. Sokat gondolkodtam ezen, talán túlságosan küzdök az elveimért. De sosem kértem többet egy barátomtól sem, mint őszinteséget. AKI nem tud őszinte lenni,annak nincs élete,és észre sem veszi. Sajnos valamiért nekem túl nagy érzékem van ehhez. És túl érzékeny is vagyok a hazugságokra, és a hazug emberek felé nem közvetítem önmagam, hiszen ha engem nem tudtak megtisztelni az őszinteségükkel????
Jaj ez a filozofálás....csak nem a pezsgő szól belőlem?
Csodás fények, ünnepi hangulatok, és az agyamban a kis kolbász karikák ötlenek fel. Lehet mindjárt készítek egy finom hidegtálat.... a kis ínyenc ízlelőbimbóknak.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jól zárult ez a nap is :-)
  2013-12-27 23:03:53, péntek
 
  Megtudtam, hogy péntek van. Igen fura, nem nagyon voltam tisztában a napokkal és az idővel. De ma minden helyére került,ami nagyon jó,mert a káosz nem mindig jó!
Fantasztikus volt a ma este. Nagy nehezen elkészültem, elindultam és oda is értem. Nagy szeretettel fogadtak, mint "régi" ismerőst. A hangulat már meg volt, hiszen 4 jó zenész húzta a nótákat,a prímás nem volt semmi, de együtt nagyon jól szólt.
Táncos dalokkal és régi slágerekkel, mulatós nótákkal telt a műsor,majd a zenészekkel énekeltem. Nagyon élveztem :-) Elindultam a határ felé,és két kis őzike sétált át előttem. Lelassítottam, és néztem, ahogy átmennek az úton,kecsesen.
Hazafelé beugrottam a töpörtyűimhez,úgy megörültek nekem. És ... hát nekem is nagyon jó volt velük találkozni. Hiányoznak, amikor nincsenek velünk, de kell egy kis szabadság nekik is, hiszen ilyenkor nem olyan szűkek a szabályok, lehet későn feküdni...stb.
Hazafelé nagyon siettem, bár ködösek voltak az utak, de haza akartam érni, ahogy RObi hazaért. Még elcsíptem az utcában.
Szeretek vele lenni,kibeszélni a nap történéseit. Ő a legjobb a barátom, talán nem is véletlenül :-)


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A mai nap mégnehezebb :-(
  2013-12-27 09:55:56, péntek
 
  Reggel is orrdugulással ébredtem. Nem túl jó érzés ez a fejemnek sem. Mégis csak elő kell vennem az infra lámpát. A neocitran is csak átmeneti megoldás. Mellette a sok c vitamin, kalcium,remélem segítenek. Az étvágyam sem túl nagy, bár most megettem egy kis Mozart csokit :-)
Remélem estére kikupálódom kicsit, bár a hangom most inkább bariton :-)
Azért nem jó kis kari ez. A mai reggelt is az ágyban töltöttem egy jó kis romantikus vígjátékkal. Egy tegnapi bagett és vaj társágában :-) Már kel az újabb adag bagett. Megfertőződtem???? Zsani örülni fog!
Ő adta a tanácsot, hogy ne kenyeret süssek, hanem bagettet,mert ahhoz nem kell öreg tészta, és most az én barátnőm éppen Egerben, bár lehet most Pesten van, nem tud nekem öreg tésztát adni.
Szóval jöhet a bagett. Összeírtam mik a mai teendők. Én nem is értem hogyan jöhet össze mindig ennyi minden. Vagy csak a kis "precíz" életemben fontosak ezek a dolgok? Mindegy, a lényeg, hogy holnap nem akarok semmit csinálni, csak Robival lenni.
Gyönyörűen süt a nap,de valahogy nincs kedvem kimenni sem. Nem jó megfázva lenni :-(
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nincs pihenés!
  2013-12-26 17:51:56, csütörtök
 
  Ma karácsony van, mégis kaptam egy telefont, hogy számítanak rám holnap. Igaz beszéltünk róla, hogy majd lesz egy rendezvény,de nem hívtak én így elkönyveltem el. Ma délben indultam Gabihoz,eszeveszetten csörög a telefonom. Persze most sem tudtam felvenni. Külföldi szám. Gyorsan visszahívtam, és régi ismerős hang szólt bele. Már tudtam miről lesz szó.
Persze,hogy igent mondtam, bár az orrom nem az igazi, de csak kikúrálom valahogy holnapra :-)
Gabinál forralt boroztunk, mákos gubát ettünk :-) és nem maradhatott el a tv sem,és egy kis pletyka. Nem maradtam túl sokáig, hiszen itthon újfent sok dolgom akadt. Még beindítottam, a mosást, és a kazán is javában duruzsol. Gyönyörködtem kicsit a fényekben, néztem egy kis semmiséget,és halat ettem krumplisalátával. Neki álltam a levelezésnek, és a farsangi műsor vázlatának, hiszen olyan gyorsan elszalad az idő, és a január ismét a munkáról fog szólni. Igaz karácsony van, de hamar kipihentem magam. És most senki sincs itthon, csendes a ház, a kisfiamtól kapott levendula párnácska illatával jó sok energiát kaptam. Újra lendületben!
Sok dolgom lesz a következő évben is, de ez csak jó,hiszen így minden évben egyre több helyre juthatunk, jutok el zenéimmel, dalainkkal, meséinkkel.
Egy kevés munka nem árthat meg. Majd amikor hazajön a kedves, karácsonyozunk tovább!
Na elő a hegedűvel és uzsgyi egy kis gyakorlás! Szép estét!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ünnepek
  2013-12-26 10:44:58, csütörtök
 
  Szívet melengető,amikor az ember gyermeke kibontja a csomagokat és benne az áhított ajándék, vagy egy olyan meglepetés, amire nem számított. És amikor a gyermek átadja ajándékát, amit ő készített, vásárolt...a szemében ott van a hatalmas elfogadás, szeretet és hála. Ez az ünnep nem csak a szeretetről, a boldogságról és az elfogadásról is szól, a szeretteinkről és a hitről. Hiszünk benne,hogy szebbé tudjuk tenni a perceket szeretteink számára.
Nem kell hogy hatalmas ajándékok legyenek a fa alatt,csak annak fontos ez,aki csak a dicsekvése közben éli meg életét. A meghitt pillanatok, az öröm, a boldogság...ez az ünnep lényege,s hogy együtt lehessünk. Ezt tanítsuk gyermekeinknek, hogy becsüljék a valós értékeket.
Hosszú a szünet,és van mindenre idő. Az első napom, hogy nem kell rohannom, és tenni-venni. Összeszedtem egy kis náthát, így még jobban lelassítottam a tempót,bár a mosógép már javában forgatja dobját, és a kazán is bekészítve várja a sistergő parázs izzását,még van dolgom. A nő feladata otthon varázslása. Kis pakolás, kis rendrakás, egy kis karácsonyi illatfelhő :-)
Este felbontottuk a kedves ajándékát. Nagy meglepetés érte, mert mindenre számított, de erre nem. Felnőtt társasjáték. Csak nekünk :-)
Először fura volt, de néhány pohár pezsgő után, ami természetesen csak akkor történt,mikor a pezsgős játékmezőbe értünk, és a negédes feladatok,mint amikor erotikus táncot kellett kedvesemnek lejtenie :-D Olyan édes volt...jót nevettünk. Csak ajánlani tudom mindenkinek,aki kedvesével szeretne "játszani". Hancúr párbaj
Megnéztünk egy filmet, na az már nem volt olyan romantikus,viszont izgalmas volt.
Az új vendégszobában aludtunk, ott van tv és utána csak kikapcs, és alvás. Nem vagyok híve ,hogy a hálószobában tv legyen, de most nagyon szerettem volna ágyból tv-t nézni.
Jól sikerült az este. Beszéltünk a pockokkal is, ők is nagyon élvezik a nagyszülők társaságát. Egy kicsit itt, egy kicsit ott,és utána itthon buli, buli hátán. Jönnek majd a barátok és lesz pizsi parti is :-)
A szilveszteri buli most nagyot fog szólni. Mindenki ezerrel készül. Nálunk lesz. Talán ez hagyománnyá válik :-) Igazi házibuli,többen leszünk,mint tavaly és félek megint két napos lesz. Néha eszembe jut,hogy a gyerekek vajon hogy bírták ki????
Gyerekek. Csodásak voltak az esti misén. A lányok orgonáltak, Robika hegedült, én a karzaton hegedültem. Nagyon ügyesek voltak. Robi azt mondta, olyan büszke volt rájuk. Jó volt ezt hallani.
EZ a kedvencem, mikor együtt a család . Jó,hogy mindig számíthatunk egymásra. Ez fontos, mert az élet bizony arra tanít, hogy ne bíz meg mindenkiben, hiszen sokan csak a lehetőséget és a kihasználhatóságot nézik benned, és utána dobnak, vagy beléd rúgnak. Az biztos, hogy ezek az emberek sosem tudják meg mi a béka, a szeretet és a szerelem, na meg a hit. Sivár életüket hamis élményekkel töltik fel. Hát ez jut nekik. Azok, akik észreveszik az apró csodákat.......
Csak írok-írok és csak telik az idő. A barátnőm meg vár rám. Már hívott mikor végzek. Jaj...elkalandoztam :-)
Egy karácsonyi film, kis karácsonyi süti és bor, egy kis pletyi, na meg a paprika tv vár most rám,ránk. Az első két nap a családé, a következők a barátoké :-) Már várnak rám, így szép napot és ünnepet kívánok!
És sok-sok finomságot! 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Izgalom, készülődés, várakozás
  2013-12-24 14:17:31, kedd
 
  Mindenki szíve ilyenkor hevesebben dobog, talán azért is van oly sok házban ilyenkor feszültség.
Nálunk mindenki segédkezik, ki a konyhában, ki a takarításban, a szaloncukor, habcsók kötözésben,karácsonyfa díszítésben. Mindenkinek meg van a dolga, bár nincs megbeszélve. Nagy az izgalom! Várják a csodát, ami sötétedés után várható.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A legcsodálatosabb percek egyike
  2013-12-23 00:47:32, hétfő
 
  Ma éjjel jutottam oda, hogy becsomagoljam az ajándékokat. A kedvesem is az igazak álmát alussza már, így nyugodtan, kapkodás nélkül csomagolhatok. Csodálatos percek ezek, hiszen mellettem gőzölög a forró tea,szólnak a karácsonyi dallamok és miközben csomagolgatom az ajándékokat, felcsillannak az előző év kis pillantásai, a csodálkozó szemecskék ,kis ujjacskák, ahogy türelmetlenül bontogatták a dobozokat, majd rácsodáltak a kapott holmikra. Istenem, de gyönyörű időszak ez számomra. Milyen csodálatos percek ezek! Boldog vagyok, hogy megélhetem és átélhetem velük ezt a csodát.
A mai nap tartogatott mindent számomra. A reggeli Bendivel és a bátyámmal, nagyon jó volt, de indulniuk kellett, nekem is. Otthon összevesztem apukámmal. Igen, bennem is van dac, és elfojtott félelem,hiszen a szüleim idősödnek, és rettegek . Szeretem őket nagyon! Sírva mentem a templomba. A lányok gyakoroltak az orgonán, még kell nekik gyakorolniuk, és a verset is átvesszük még holnap néhányszor, hogy ne legyen gond vele szent este. Az orgona gyönyörűen szólt.
Otthon megvártuk apuékat, közben leértek a tesómék is, Bendi úgy örült, hogy ott vagyunk, de sajnos nem sokáig lehettünk, hiszen ma Robi szüleihez mentünk ebédelni. Mikor hazaért az apukám megöleltem, és kértem ne beszéljen a halálról. Szerintem nem is emlékezett rá,mi történt délelőtt. Nem tudom ennek örüljek, vagy féljek.....Beszaladtunk még egy boltba, és irány a fincsi ebéd.
Aztán mamát elvittük a templomba, mi pedig hazafelé vettük az irányt,hiszen délutánra megbeszéltük Gabival, hogy felköszöntöm névnap, szülinap. Egy szép karácsonyi futót vettem neki a Müllerben, és egy édes kis karácsonyfadíszt , tegnap a Balatonnál.
Vikónak egy könyvet találtam. Nem voltam túl kreatív, de remélem örülni fog neki.
Kis forralt bor, kis süti....aztán befutottak Zsaniék, egy halom ajándékkal. Jesszuskám, én meg még be sem csomagoltam semmit. Szegény Gabinak sem volt időm csomagolgatni. DE még úgyis kap karácsonyra is egy kis meglepit, azt becsomagolom :-)
Visszahozták az utánfutót, és beinvitáltam őket. Nem akartak maradni, mégis 10-ig itt voltak. A gyerekek játszottak, tv-t néztek és az internetes játékokra is kerítettek sort.
gyorsan összedobtam kis borkorcsolya falatkákat. Gabi barátnőm nagyon fáradt volt,de imádni való. Zsani teljesen kivan,és csak ült mellettem és nézett a hatalmas nagy kék szemeivel.
Jani hozta a formáját, mindig kérdezett. Gabi hazahozta nekem a kedvest, de sajnos ő már nem jött vissza. Apóca beállította a fát nekem, hogy holnap kényelmesen fel tudjuk díszíteni a fát. Ez nálunk hagyomány, hogy együtt díszítjük fel a fenyőt. Van videóm a régi karácsonyokról. A kis kezecskékkel próbálják felaggatni a díszeket, de lepotyognak. "Isztenem, Iszetnem" Kis Zsuzsimtól az egyik kedvenc beszólása.
Szóval most itt üldögélek és csomagolgatom a sok ajándékot, és lesem, hogy mindenkinek megvan-e mindene. Olyan ügyesen dugdostuk az ajándékokat, hogy nem találtunk kettőt. Aztán csak előkerült az egyik, hiszen azt a Robi vette a lányoknak, a másik valószínűleg a lányoknál van , amit Robi kap tőlük. Egymást is akarják ajándékozni, pénzt,időt nem kímélve. A kis drágáim.
Mikor minden elcsendesedett Robi bejött a konyhába és megölelgetett. Kedvesek ezek a percek számomra,mert érzem, hogy szeret,s talán ő is érezheti,hogy nagyon szeretem. Lehet ez normális ennyi idő után??? Hamarosan 12 éves házasok leszünk,és életem végéig vele szeretnék lenni, na vele megöregedni és minden szép pillanatot vele élni meg. Na tessék megint elérzékenyültem.
Hát ez van. Lehet a karácsony teszi ezt velem.
Holnap Dóriék jönnek délután,egy kis lazításra, és ajándékozgatásra. Edusnak is meg kell csinálnom az ajándékát, és a két kis Rékának is ígértem karácsonyi lemezt.
DE valahogy elmúlt belőlem a rohanás, a hajtás, és csak átélem a perceket, nem átlépem.
Remélem most sok ember álmodik valami szépet :-) kicsit helyettem is! Hát szép jó éjszakát, megyek vissza a dobozokhoz, és a csodás csomagolópapírokhoz.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vége van :-)
  2013-12-22 07:53:27, vasárnap
 
  -tegnap befejeztük a nagy hajtást, Balatonon. A Vörösmartyról indultunk, de láttuk van még időnk, hát beültünk salátázni a Mekibe. Nagyon fincsi volt, majd elindultunk. Csak lestem a hőmérőt,milyen meleg van. Időben érkeztünk, még vásárolgatni is volt időnk. Képeket, kis díszt , képeslapot vettünk. Elég kevesen voltak a kultúrban,mikor kérdezte a szervező, ugye mi meg tudjuk csinálni a gyerek műsort. Persze vágtam rá. Elkezdődött és egy kis varázslat után az idősebb korosztály is velünk énekelte a kiskarácsony nagy-karácsonyt, a mennyből az angyalt , és még a matáncot is velünk járták. Csak úgy kattogtak a fotók. Néhányan odajöttek, hogy nagyon jól érezték magukat. Örültem, mert ez volt a cél. A műsor végére majdnem megtelt a ház, és előkerültek a forralt boros poharak is :-) Karda Bea, és Tamás is, aki korához képest nagyon komoly fiatalember. Dórival hazafelé megbeszéltük milyen jól éreztük magunkat ebben a hónapban, és a további teendőket, na meg a hétfői találkát, amivel leöblítjük a decemberi út porát :-)
Tegnap még egy nagyon fontos esemény történt. Új díjcsomagba kerültem, nem is akármilyenbe. A kedvesem telefonálgatott , netezett és megrendelte a karácsonyi ajándékomat. Szinte hihetetlen. Már nagyon rég óta vágyom egy ilyen telefonra, de sosem tartottam annyira fontosnak, hogy ennyi pénz kimenjen az ablakon. Mégis azt mondta megérdemlem. Nem csak a telefon fantasztikus, hanem az előfizetés is, hiszen korlátlan, még Amerikába is. Bár ott a viber, de most már bármikor hívhatom Mónikát, vagy a külföldi országokat. imádom a férjemet :-)
Az este fantasztikus volt. A bátyámék itt aludtak, a gyerekek megnézték a polár expresszt ,későn feküdtek, a fiúk együtt lubickoltak a kádban, kis-vonatoztak a kiskarácsony fa alatt. Kell ennél szebb este. Tesómnak csináltam tejszínes tésztát vacsira, mert a többiek mire hazaértem már megvacsoráztak. Ja igen, mert kicsit maradtunk, hiszen megígértem a dalegyletnek, hogy meghallgatjuk őket, és énekeltük velük a karácsonyi énekeket, a technikus srác pedig beavatott egy program titkaiba,és rejtelmeibe. Még egy manó sapit adtunk neki ajándékba. Rengeteg szaloncukor fogyott,hiszen ajándékozni öröm. Szóval kicsit később érkeztünk haza, de nagy volt az öröm, hogy anya most már nem fog elszaladgálni itthonról. Hajnalban jöttek is át a nagyágyba. Imádom őket.
Most már készül a kávé és a reggeli, a srácok lassan kellnek és indul a reggel.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 23 
2013.11 2013. December 2014.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 23 db bejegyzés
e év: 268 db bejegyzés
Összes: 1815 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 17
  • e Hét: 149
  • e Hónap: 944
  • e Év: 944
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.