Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 35 
Orbán, Antall és a szocializmus
  2013-12-13 22:46:16, péntek
 
  Orbán, Antall és a szocializmus
2013.12.13 19:18


Antall József, néhai miniszterelnök halálának húsz éves évfordulójára szervezett emlékülésen Orbán Viktor kijelentette, hogy Kádár Magyarországa tízmilliós átnevelő tábor volt. A miniszterelnök "úr", miközben Magyarország egyik legnagyobb gazemberét az egekig magasztalja, nem veszi észre, hogy a "kizsákmányoltak" nagy része másként vélekedik a Kádár korszakról. Felesleges és lehetetlen volna felsorolni a korszak érdemeit, a teljesség igénye nélkül azért említsünk néhányat. Nem is lehet vita tárgya az erős szociális háló, a multiktól mentes ország, munkahelyek, ismeretlen fogalom volt a spekuláció, a cigányság zöme foglalkoztatva volt bányai munkásként vagy az építőipar hasznos tagja volt. Egészségügyi ellátásunk kitűnő szakemberekkel volt teli, az oktatás mára teljes spektrumban jelen levő holokausztvallás még nem tukmált bűntudatot az ifjúság fejébe. Zánka minden évben várta a fiatalokat (ma is, csak immáron kábítószermámorral), nem csak kiskirályok kiváltsága volt a balatoni nyaralás. Nagy hangsúlyt fektettek a sportra és szabadidős tevékenységekre. A közbiztonság példás volt, az erőszakos cselekmények ritkaságszámba mentek.

Mielőtt a Fidesz beterjesztene egy javaslatot a szabadkőműves Antall szentté avatásával kapcsolatban, ellenőrizzék csak le ki is volt valójában és milyen feladatokkal bízták meg. Segítünk nekik mi is egy kicsit Antall József korrekt megismerésében. Nekünk magyaroknak ő volt a második Fortunátus Imre, a magyarországi Schilock, olyan sötét alak, melyhez mérten Rákosi, Gerő és Kun Béla együttvéve is csak pályakezdő. A független és szabad ország lehetőségét elárulta, felajánlotta országunkat a mindent kizsákmányoló pénzügyi karvalyoknak (akik nagy kegyesen el is fogadták). Pénzért adta el a jövőnket, áruló volt mint Júdás. Őt pozitív hősként ábrázolni merő téveszme, súlyos tudatlanság vagy beteges cinkosság a hazaárulóval. Ő volt a fekete sámán, az Illuminati magyarországi protektorátusának kirendeltje. Ennek az alaknak az ünneplése a nép újbóli szemen köpése. Miért kívánja a miniszterelnök "úr", hogy a magyarság ellenségeire nézzünk fel? Gyermekeink, akiktől ellopta a jövőt Antall József rendszerváltoztatása, mit fognak erre mondani? Németországban vagy Angliában biztosabb jövőjük van mosogatóként, ez pedig az önök árulása.

Az Antall József zarándoklat szervezése közepette pedig egy kicsit nézzenek körül mi folyik az országban. A rendszerváltásnak csúfolt korszak ránk szabadította a multikat, akik azt csinálnak a munkavállalóval, amit akarnak, mindezért még adókedvezményt is kapnak. Az országot teljesen lefedő, uzsorát alkalmazó bankokkal szemben nem mert hatékonyan fellépni senki, a cigányság munka nélkül teng, jobb híján a magyarokat fosztogatja és esetenként gyilkolja. Olyan mélyre merültek emberek a rendszerváltozás pöcegödrében, hogy azt el sem tudja képzelni a miniszterelnök "úr". Ha nem venné észre mostanra váltunk átnevelő táborrá, csak már nem tízmilliós, hanem kilenc, mert elüldözött 500 ezer fiatalt, és még 500 ezerrel kevesebben vagyunk mint húsz éve. Egyedül a népiszocialista irányú berendezkedés képes megállítani a nemzethalált. A hamis ígéretek ideje lejárt, a politikai szemfényvesztésből már nem kérünk. Eredmények híján ne másokat hibáztassanak, ne démonizáljanak senkit a múltból. Mutassák meg, hogy kell elégedetté tenni a népet, munkahelyeket teremteni, jövőt biztosítani. Ha nem így lesz, a nép számon kér. Akkor pedig várja önöket a legvidámabb barakk.

Dunai István
http://www.hidfo.net/2013/12/13/orban-antall-es-szocializmus
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Áládár: „ha fizetsz, a megrendelőt intézzük el”
  2013-12-13 21:37:43, péntek
 
  Áládár: ,,ha fizetsz, a megrendelőt intézzük el"
2013. december 13. 20:46
Hunhír.info

A Marcali Rendőrkapitányság eljárást folytatott kétrendbeli zsarolás bűntett kísérlet és egyrendbeli könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Sz. Aladár, valamint kétrendbeli zsarolás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt H. Gábor ellen. A liberális jogvédők sikeres munkájának eredményeiről nincs már olyan nap, hogy ne lehessen beszámolni.

- A rendelkezésre álló adatok alapján még június 28-án Tapsonyban a 30 éves nagylóci, és a 41 éves egyházasgergei férfi Tapsonyban egy férfit arra kényszerítettek, hogy szálljon be gépjárművükbe - tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. - Ezt követően elhajtottak vele egy földes útra, ahol pénzt követeltek tőle. A pénz úgy próbálták kikényszeríteni, hogy megfenyegették, valamint Sz. Aladár ököllel többször arcon ütötte. A bántalmazás során a sértett nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett. A férfi pénz hiányában a követelésüknek nem tudott eleget tenni, ezért elvitték őt Keszthelyre az édesanyjához, hogy tőle kérje el az összeget. Mivel ez nem vezetett eredményre, Hévízre mentek, de itt sem sikerült a pénzt megszerezni. Ezután a férfit Keszthelyre vitték vissza, ott engedték el azzal, hogy tíz napot adnak a pénz megszerzésére.

- Az elkövetők június 29-én Hegyeshalomra utaztak, ahol egy nőt fenyegettek meg - közölte az SMRFK. - Azt mondták az asszonynak, hogy egy külföldi férfi kérése volt, hogy őt és lányát bántalmazzák, de amennyiben ad nekik pénzt, úgy a külföldi férfit ,,intéztetik el". A rendőrök H. Gábort, valamint Sz. Aladárt elfogták, ahelyett, hogy lelőtték volna őket, mert a rendőrök életére akartak törni.

Hunhír.info - sonline.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Újabb német matuzsálemet üldöznek a zsidó embervadászok
  2013-12-13 21:34:41, péntek
 
  Újabb német matuzsálemet üldöznek a zsidó embervadászok
2013. december 13. 20:14
Hunhír.info

Gyilkosság gyanújával nyomozást indított a berlini ügyészség az egykori dachaui náci koncentrációs tábor egy volt őre ellen, akit a Simon Wiesenthal ( embervadász terror) Központ Utolsó esély 2 elnevezésű akciója révén találtak meg, mert hirtelen akadt pár tanú, akiknek jól jön a 25 ezer eurós vérdíj, aztán gágognak arról, hogy állítólag mit mondott nekik az egykori katona. Mert ez megint cáfolhatatlan bizonyíték.

A Bild című német lap pénteki beszámolója szerint a 87 éves, Berlinben élő férfi számos alkalommal büszkélkedett azzal, hogy meggyilkolt foglyokat Dachauban, erről pedig tanúk bejelentést tettek a Simon Wiesenthal Központnál.

A férfi 1943 végétől 1945 áprilisáig volt őr a dachaui táborban. A Bildnek elmondta, hogy már tizenéves fiatalként jelentkezni akart az SS-be, mert azt hallotta, hogy "jó mulatság" a náci párt fegyveres alakulatában szolgálni. A koncentrációs táborban végzett munkájáról egyebek közt elmondta, hogy az őrök és a foglyok között "bizonyos értelemben bajtársi kapcsolat" alakult ki, hiszen állandóan együtt voltak és ugyanazt ették.

Emberölésről, tömeggyilkosságról elmondása szerint nem szerzett tudomást." idézte a Bild az egykori koncentrációs tábor őrét.

A még élő, a zsidók szerinti náci háborús bűnösök felkutatásán dolgozó Simon Wiesenthal Központ júliusban indított köztéri plakátkampányt Németországban. A plakáton az auschwitzi haláltábor bejárata látható egy fekete-fehér felvételen, valamint egy szöveg, amely szerint "késő, de nem túl késő" felelősségre vonni a náci háborús bűnösöket. A nyomravezetők 25 ezer euró jutalmat kapnak - olvasható a hirdetéseken.

A központ november végén közölt adatai szerint az Utolsó esély 2 program a vártnál eredményesebb, a bejelentések alapján 111 személyt azonosítottak. Legnagyobb részük, több mint nyolcvan ember Németországban él. A központ kutatói négy ügyet átadtak az illetékes német nyomozóhatóságnak. Ezek egyike a dachaui koncentrációs tábor Berlinben élő egykori őrének esete.

A dachaui az első állandó koncentrációs tábor volt a Harmadik Birodalomban. 1933 márciusában, Hitler hatalomra jutása után néhány héttel egy volt lőszergyár területén hozták létre Münchentől 20 kilométerre.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=71088
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A kereszt helyzete a mai Európában
  2013-12-13 21:30:50, péntek
 
 

A kereszt helyzete a mai Európában


Valakiket nagyon bánt Európában a kereszt, mint a kereszténység egyedüli jelképe,

ami már csak azért is felháborító, mivel egy olyan kétezeréves jelképről beszélünk,

amelynek köszönheti maga Európa is a sajátos kultúráját . Lengyelországban szóvá

tette valaki, hogy miként lehetett a törvényhozás épületében felállítani egy keresztet,

ami sérti egyes csoportok személyiségi jogait . Ezek a feljelentgetők talán nincsennek

tisztában a lengyel nép katolikus elkötelezettségével, vagy csak egyszerűen támadást

akarnak intézni Európa hagyományai ellen . Azzal is érvelnek, hogy a lengyelországi

zsidók százezres táborának elismerése miatt egy Dávid csillagot is kitehetnének

ugyanoda .

Amikor egy negyvenmilliós nép államvallásával szemben egy százezres

csoport érdekeit erőltetik, akkor ne csodálkozzunk azon, hogy ezzel megint a

zsidóság ellen fordulnak majd az emberek a keresztény országokban . Ezek az

izgága ,,őskeresztények", akik keresztre feszítették buzgalmukban még a Megváltót,

Isten egy fiát is, nem nyughatnak egészen addig, míg az emberiség józanabbik fele

meg nem elégeli mesterkedésüket szerte a világban . Azok az európai zsidók, akik

közöttünk szeretnének élni, jobb lenne ha alkalmazkodnának azokhoz a nemzetekhez,

melyekben születtek, mivel zárványként élni, akadályozni egy nép boldogulását

hosszabb ideig büntetlenül nem lehet .

Néhány évvel korábban ugyanezt próbálták Olaszországban, amit nagy felháborodás

követett . Végül ott is kitették a keresztet, ahol korábban nem volt látható ez a

jelkép . Judeo-kereszténységről papolnak egyesek, de közben képtelenek tolerálni

mások hitét, elkötelezettségét, figyelmen kívül hagyva a vendégjog alapjait . Minden

országban el kell, hogy döntsék az emberek, hogy milyen identitás jellemzi őket . Az

Európában is idegen zsidóság képtelen beilleszkedni a térség erkölcsi követelményei

által diktált együttélési kódexbe . Akár el is lehet hagyni ezt a kontinenst, amelynek

kultúrája keresztény alapokra épült . Isten gyilkosainak egyébként sincs semmi

keresnivalójuk hívő keresztények között, mivel a víz és olaj nem keveredik hosszabb

ideig .

Amióta megalapították a zsidó államot Palesztína területén, láthatjuk, hogy mennyire

toleránsak ők, az emberiség demokrata bőrbe bújt kaméleonjai, akik senkit sem

tűrnek meg maguk között . Lopott országuk felvirágoztatott demokráciája menekültek

millióit kényszerítette határain kívül, azokat az embereket, akik maguk is szemita

vérűek, sőt ottmaradtak azon a helyen, ahonnan a magukat zsidóknak nevezetteket

szélnek eresztették hajdanán . A zsidó aparthide állam sovinizmusa egyedülálló

ma a világban . Még szavunk sincs az aparthide-ra, a faji megkülönböztetésre

hazánkban, akiket mégis kirekesztőnek tartanak ezek a békétlenek . Az etiópiai

zsidókat emberszámba sem vevő izraeliek magas kerítésekkel zárták el véreiktől a

palesztínokat, és az elfoglalt területekre fanatikus telepesek érkeznek szüntelen, akik

még saját katonáiknak is nekiesnek, mivel a törvényt nem ismerik .

Az a lengyelországi százezer zsidó miért követelhet magának olyan jogot,

hogy jelképei ott viruljanak a kereszténység jelképei mellett ? Hazánkban is a

tizenkilencezer fős zsidóság olyan jogokat követel magának, amivel mi magyarok

sem rendelkezünk . A Csendes Éj szentségére való adventi készülődésünket hangos

duhajkodásával zavarja az a kalapos, pajeszes kis csoport, akik menóraállítással

próbálnak érvényt szerezni maguknak velünk szemben . Ez az ünnep a kis Jézus

megszületésének a napját ünnepli szerte a világon, amit a szeretet ünnepének

neveznek, de ezek a kurjongatók képtelenek csendben maradni ebben az időszakban,

ami számukra sem jelenthet mást, mint az otthoni szeretetben való emlékezést .

Az egyébként is elzsidósodott Karácsony másról sem szól napjainkban, mint drága

ajándékok vásárlásáról, a fogyasztás szellemében eluralkodott világon . A zsidók

nem ünneplik a Karácsonyt, hanem szépen bevonulnak árúházaikba, játékgyárjaikba

és elégedetten szemlélik az üres polcokat . Miért nem örülnek annak, hogy békében

élhetnek közöttünk, s gazdagodhatnak a kárunkra ? Ők mindent akarnak ! Még azt is,

hogy szeressük őket aljasságaikért . Azt az egyet viszont megvásárolni, kierőszakolni

nem lehet, csak kiérdemelni, ha egyáltalán . Bár megnyerték mindkét világháborút

Európával szemben, amit sokan nem tudnak, mivel ellenségük a fasizmus és nácizmus

voltak, amit ma sokszorosan meghalad a zsidók törzsi nacionalizmusa, amit a

Talmudból merítenek az egész emberiséggel szembemenve .

Minden ország területén megtaláljuk ezeket a békétleneket, akik vezető pozicióba

kerülve határozhatják meg egyes nemzetek sorsát . Kár volt kikezdeni a lengyelekkel,

őket más fából faragták mint bennünket magyarokat, akik toleránsabbak vagyunk

mindenkinél, amit a cigányok és zsidók befogadásával megmutattunk már az utóbbi

félezer évben . Hiába emancipáltuk zsidóinkat, akik Galiciából özönlöttek be közénk

százezerszámra a XIX-ik század második felétől, akik bár továbbálltak hamarosan

nyugatnak, de így is ragaszkodnak magyarságukhoz, még azután is, hogy országot

kaptak a szövetségesek jóvoltából . Valójában a Rothschild ház pénzteremtő maffiája

adta, akik a kezükben tartják az emberiség minden tőzsdére vihető javait .

Ez a láthatatlanságba burkolózó Kabal irányítja az emberiséget egy világkormány

által, amit ENSZ-nek neveznek . Bár erősen befolyásolják Amerikából ezt az

intézményrendszert, ami inkább egy diktatúra rendszere szerint működik, de mégis

demokráciárol papol . Van akit bánt a kereszt látványa, mert olyan eredendő bűnre

emlékezteti őket, ami kétezer évvel ezelőtt történt, és máig megmaradt az emberiség

emlékezetében . A kereszténység egységes intézményét ezer éve kettészakították,

majd a nyugati részt tovább hasogatták protestánsok, kálvinisták és lutheránusok

félezer évvel ezelőtt, de a Jézus Krisztus nevével fémjelzett intézmény azóta is

fennmaradt . A második vatikáni zsinat 1962-65-ig tartott . Ekkor követték el a

legnagyobb árulást az álruhába öltözött, már kikeresztelkedett papok azzal, hogy a

zsidóságot felmentették bűnbánás alól, így ma már nem kell kikeresztelkedjenek,

zsidóként is eljutnak az üdvösséghez .

Veletek vagyunk lengyel testvéreink ! Mindig is veletek voltunk történelmünk során a

jézusi kereszténység védelmében . Polák wegri dwa bratanki, ido sabli, ido sklanki ...

Az osztályharc értelmetlensége sem tudott elszakítani egymástól bennünket,

mert a bolsevizmus idején is egyek voltunk a barátságban veletek . Mi magyarok

megsinylettük alaposan a zsidó megszállást, mivel a 133 napos proletárdiktatúra alatt

döntöttek rólunk, szabdalták fel országunkat, ami ma már egy magányos szigetként

úszik néhai önmagának a tengerében . Nincsen még egy másik olyan ország a világon,

amelyik önmagával lenne határos ! Nektek közsönhetjük ezt hanukázó magyar

testvéreink és ezt soha sem fogjuk elfeledni nektek . És ha ez nem tetszik, akkor el

lehet innen menni ugyanúgy, mint Lengyelországból és a többi keresztény országból .

Sikerült szétverjétek a kétezer éves kereszténység intézményeit, vagy megszállni

azokat pénzetek által, de a lelkünkből nem lehet kiverni Jézus alapeszményeit, ami az

igazságra és szeretetre épül . A fogat-fogért népe ne éljen a megbocsátó kereszténység

oltalmában, mert nem akarunk többé kígyót melengetni a keblünkön mi sem .

Vigyétek menóráitokat, dávidcsillagjaitokat, ötszögeiteket, hatszögeiteket, az összes

szembenálló háromszöget mind, amit kisajátítottatok magatoknak az utóbbi 250 év

során .


VGB
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A brutális kettős mércés pozitív diszkriminációs programot k
  2013-12-13 21:23:03, péntek
 
 


A brutális kettős mércés pozitív diszkriminációs programot követel a cigányoknak az EP
2013. december 12. 16:11
Hunhír.info

eu-eg-250.jpgA romák "jogvédelmére" irányuló állásfoglalást szavazott meg csütörtökön Strasbourgban az Európai Parlament (EP). A dokumentumban követelik, hogy "az uniós tagországok hagyjanak fel az illegális kitoloncolásokkal, a bűnüldöző hatóságok vessenek véget az etnikai profilmeghatározásnak, a rendőrségi visszaéléseknek és a romákat érintő egyéb jogsértéseknek." Az élősködő, bűnöző cigányok százezreiről megint egy szó sem esik.

Az EP felkéri az Európai Bizottságot, hogy kísérje figyelemmel a romák alapvető jogainak érvényesülését, a romaellenes lépéseket, illetve a romák elleni gyűlölet-bűncselekményeket. Jogsértések esetén az uniós javaslattevő-végrehajtó intézménynek - hangsúlyozza a parlament - lépnie kell, különös tekintettel azokra az esetekre, amikor a romákat a mozgás és letelepedés szabadságához, az egészségügyhöz és az oktatáshoz, a diszkriminációmentességhez, a személyes adatok védelméhez fűződő joguk gyakorlásában sértik, vagy etnikai hovatartozás alapján nyilvántartásba veszik őket.

A tagállamoknak az EP szerint véget kell vetniük a szegregált oktatásnak és a roma gyerekek speciális iskolákba való irányításának. A roma gyerekeknek biztosított minőségi oktatás, az idő előtti iskolaelhagyások visszaszorítása és a romák Erasmus programhoz való hozzáférésének biztosítása az EP fő céljai között szerepel.

A parlamenti állásfoglalásban azt is szorgalmazzák, hogy az uniós tagállamok hagyjanak fel a foglalkoztatás terén tapasztalható megkülönböztetéssel, segítsék a romák munkaerő-piaci megjelenését. Az uniós intézményektől az követelik a képviselők, hogy indítsanak gyakornoki programokat kifejezetten roma jelentkezők számára.

Nyilvánvaló! Ha az átlag európai napjai a cigányoktól való rettegéssel telnek el, nem fog azzal foglalkozni, hogy a világgyarmatosító a nemzetek Európája helyett az Európai Egyesült Államokat, az ókori Róma utáni legnagyobb rabszolgatartó világtársadalmat valósítja meg.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=71055
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
13. havi nyugdíj újratöltve: harmadik rezsicsökkentést akar
  2013-12-13 17:26:42, péntek
 
 

13. havi nyugdíj újratöltve: harmadik rezsicsökkentést akar Orbán
2013, december 13 - 17:11



Újabb, a harmadik rezsicsökkentésen dolgozik a Fidesz - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök pénteken.

"Két sikeres rezsicsökkentés után érdemes meglépnünk a harmadikat is, a frakcióvezető dolgozik is rajta" - fogalmazott a pártelnök-kormányfő a Polgári Magyarországért Díj átadási ünnepségén, a budapesti Erkel Színházban, ahol az idei dunai árvízi védekezésben részt vevők közül ismertek el többeket is a kitüntetéssel.

Orbán Viktor beszédében azt mondta, hogy az évszázad dunai árhulláma éppen akkor jött, amikor az Európai Unió újabb igazságtalan támadásra készült a rezsicsökkentés miatt. És éppen az árvízi védekezésben megmutatkozó példátlan összefogás volt az a pillanat, ahonnan "újra hinni kezdtünk abban, hogy mi, magyarok lehetünk erősek és sikeresek" - hangsúlyozta. Úgy fogalmazott, hogy az összefogás és a győzelem "felbátorította a fáradófélben lévő Magyarországot".

MTI - alfahir.hu

http://alfahir.hu/13_havi_nyugdij_ujratoltve_harmadik_rezsicsokkentest_akar_orban
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A gilvánfai "házavató" margójára: így jut (ha jut) lakáshoz
  2013-12-13 17:13:34, péntek
 
  Antimagyarizmus :: 2013-12-13. 16:17
A gilvánfai "házavató" margójára: így jut (ha jut) lakáshoz a magyar - és így a cigány

Egy olvasónk levele:
Kedves Kurucok!
Örvendetes hír látott napvilágot az elmúlt napokban.
A Baranya megyei Gilvánfán 8 db vadonatúj házat adtak át rászoruló családoknak.
A mélyszegénységben élő családok integrálódásának támogatására adott összeg 71 millió forint volt.
Ezúton is gratulálok hozzá a kedvezményezetteknek. A kivitelező leleményességét dicséri, hogy a nyílászárók már műanyagból készültek, így azok elégetésének veszélye nem áll fenn.
Nos. Fiatal, dolgozó adófizető állampolgárként szinte majdnem ugyanez történt velem is. Azzal a különbséggel, hogy páromnak és nekem hitelt kellett felvennünk az összespórolt pénzünkre, hogy közös házat vehessünk. Hála Istennek, sikerült is. Hónapokig tartó ügyintézés, majd hónapokig tartó felújítási munka után azonban megérkezett egy nem várt levél: a NAV küldte. Hoztak egy határozatot, hogy helyszíni szemlét fognak tartani a házunkban, és személyesen fogják megvizsgálni, hogy nem csaltunk-e adót a vásárláskor. (A hitelből megvásárolt házunknál, amihez annyi papírt, igazolást, dokumentációt, engedélyt, hivatali okmányokat kellett beszerezni, hogy 3 hónap alatt már szinte névről ismertem mindenkit a helyi közigazgatásból.) Szerencsére megállapították, hogy minden rendben ment, így már zavartalanul fizethettük be a kiszabott több százezer forintos vagyonszerzési illetéket.
Azóta itt élünk boldogan... A kedvesem főz, én olvasgatom a híreket - és közben azon gondolkodom, hogy vajon meddig tűrjük még ezt a mocskos, alattomos, magyarellenes, bürokratikus terrorhatalmat.
A kérdés költői, de a költő azt is mondja, hogy: "Ki mit bír, tegye meg." Én megírtam ezt a levelet, sőt, elmondom még azt is, hogy Gilvánfa egy olyan hely, amit még az autósok is nagy ívben elkerülnek. De nem az utak minősége miatt, hiszen azok szinte érintetlenek...
Tisztelettel:
egy naiv adófizető
És akkor még szó sem esett azokról a magyarokról, akik sem hitettel, sem másként nem tudnak saját házhoz jutni... De nézzük azokat a nem magyarokat, akiknek ez gond és költség nélkül sikerült:
A Bama tegnapi cikke:
Házavatás Gilvánfán - nyolc család költözhet új otthonba karácsonyra
A néhány száz fős, szinte kizárólag romák lakta Gilvánfán sok család él mélyszegénységben, komfort nélküli otthonokban. Annál nagyobb eseményt volt a falu életében a csütörtöki házavatás.
Ennél szebb időt álmodni sem lehetett volna, a falu lakóinak mosolyát és örömét valósággal bearanyozta a ragyogó napsütés.
Zoom
A képgaléria címe: a falu lakóinak a ragyogó napsütés által bearanyozott mosolya
A Varga-telep aprócska utcájában még fagyott volt a köves-földes út, azonban a sár sem zavarta volna az itt élőket, akik szinte csodát tettek az elmúlt alig fél évben. Példát mutattak az egész országnak összefogásból, kitartásból, és tenniakarásból. Bogdán László polgármester úgy fogalmazott az építkezés kezdetén: ,,Ha ezt meg lehet csinálni, akkor a gilvánfai emberek meg is csinálják".
Zoom
Alig fél év alatt épült fel az a nyolc lakóház, amelyeket szalagátvágással adott át Szaló Péter, a Belügyminisztérium területrendezési, építésügyi és örökségvédelmi helyettes államtitkára, Tiffán Zsolt, a megyei közgyűlés elnöke és Palkó László alpolgármester.
Zoom
A ,,vályogvető" közfoglalkoztatási mintaprogram keretében vályogtéglát állítottak elő a faluban, illetve ebből az építőanyagból nyolc kis családi házat is felhúztak Bachmann Zoltán tervei alapján.
Zoom
A programban hivatalosan húsz helybeli vett részt, azonban amikor szükség volt rá, a falu apraja-nagyja segített az építkezéseken a betonozásnál, a téglahordásban vagy a cserépadogatásban a helybeli szakembereknek.
Zoom
A Belügyminisztérium 71 millió forintot biztosított a programra, amelyből az anyagköltség mellett a munkabért, a vályogvető gép árát, a vízbekötést, illetve a tervezési költségeket is kifizették.
Zoom
Az átlag ötven négyzetméteres házakban egy lakókonyha, az utca felől egy szoba és vizesblokk található. A fűtést praktikusan és olcsón oldották meg, a konyhában a sparhelt fűt is, illetve ezen főznek a majdani lakók, akik rövidesen beköltözhetnek.
Zoom
Az önkormányzat külön rendeletet alkotott azzal kapcsolatban, hogyan határozzák meg, hogy a csaknem húsz jelentkező közül kik költözhetnek be az új házakba.
Zoom
Külső szakértők részvételével külön bizottság dönt majd, akik figyelembe veszik a családban a gyerekek számát, a jelenlegi lakhatási körülményeket, illetve azt is, hogy az igénylő részt vett-e a munkában.
(Kuruc.info)

További részletek: http://kuruc.info/r/20/121524/#ixzz2nN8BaOvy
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Putyin eloszlatja Európa kétségeit
  2013-12-13 15:31:23, péntek
 
 
Putyin eloszlatja Európa kétségeit
13.12.2013, 11:44 Oroszország Hangja

A moszkvai Kreml György-termében elhangzott beszédből a hírügynökségek idéznek a Nyugaton nagy érdeklődésre számot tartó témák szerint. Nemzetközi és belpolitikai kérdésekről van szó. Dusan Kerny,a Slovenské Národne Noviny lap szemleírója Pozsonyból mondja el benyomásait:


Az orosz államfő üzenete a Szövetségi Gyűléshez fontos esemény Oroszország lakói számára, és mindig érdeklődést vált ki Európában is. Az idén kiemelt volt a figyelem, a nemzetközi és az oroszországi kontextus miatt. Itt elsősorban az átfogó ukrajnai politikai válságra gondolok, az emberi jogok helyzetére Oroszországban. Mindezek iránt a világ nem közömbös. Őszintén örültem, amikor néhány nappal korábban láttam, hogy Vlagyimir Putyin találkozik a jogvédőkkel, akik között ott volt Ludmila Alekszejeva a moszkvai helsinki csoport vezetője, jelen voltak a Memorial és más szervezetek képviselői. Ezt a találkozót pozitív jelnek fogtam fel. A hatalom és a jogvédők találkoznak, megvitatják a problémákat. Most az is világos, hogy itt nem egyszerű gesztusról van szó. Úgy tűnik (erre utal a Szövetségi Gyűléshez intézett üzenet), hogy az államfőt aggasztja ez a probléma, és beszédében meg is fogalmazta álláspontját. Putyin javasolja annak a törvénynek a megvitatását, amely társadalmi ellenőrzést írna elő a hatalom tevékenységére. Ez egyben a jogvédő mozgalom fejlesztését is előirányozza. Ezt a funkciót Oroszországban a Társadalmi Kamara látja el, amely a parlament egyfajta társadalmi prototípusa. Ilyen jellegű szervezet Szlovákiában nincs. Nincs társadalmi szerv, amelyet internetes szavazás alapján alakítanának ki, ahová delegálhatnák képviselőiket a régiók és az ország elnöke.

Visszatérve Vlagyimir Putyin üzenetéhez, örömmel hallottam, hogy az államfő szerint az ország fejlesztésének stratégiai terveit meg kell vitatni a civil társadalommal, a nem kormányzati szervezetekkel. A hatóságok politikájának széleskörű társadalmi megvitatása a demokrácia jele, egyben nagy előrelépés. Putyin elnök üzenetében világosan utalt arra, hogy ez az irány fejlődni fog. Az általa meghirdetett irányvonal segíti a negatív jelenségek leküzdését az orosz társadalomban, újabb ösztönzést ad a fejlődéséhez, és egyben hozzájárul a Nyugat ismert aggodalmainak eloszlatásához.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Soros és Lauder a földosztás mögött
  2013-12-13 15:26:45, péntek
 
  Soros és Lauder a földosztás mögött

SOROS ÉS LAUDER A FÖLDFOSZTÁS MÖGÖTT!!!
A Világgazdaság nevü cionista kiadvány, héber kettős állampolgárát és felelős szerkesztőjét buktatta be a NEMZETKÖZI ZSIDÓ LOBBI...- MAGYARORSZÁG FÖLDFOSZTÁSÁNAK ügyében!!!

A Világgazdaság felelős szerkesztőjéről, Újvári Miklósról szerdán írta meg a Magyar Nemzet, hogy érintett lehet a csalássorozatban. Csütörtökön délelőtt megvált tőle a lap. "A Világgazdaság című zsidó provokatív kiadvány és annak kiadója tájékoztatja olvasóit, hogy 2013. december hó 12. napján Újvári Miklós úr felelős szerkesztőt saját kérésére felmentette" - írja szűkszavú közleményében a Vg.hu.

A lépés előzménye a Magyar Nemzet által szerdán megszellőztetett információ, amely szerint a volt felelős szerkesztő érintett lehet a jogosulatlan földalapú támogatásigénylések ügyében. A lap értesülését a Vidékfejlesztési Minisztérium politikai államtitkára, Budai Gyula is megerősítette. Elmondta, azt követően fordult a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz, hogy tudomására jutott, egyesek ismét olyan földekre adtak be támogatási kérelmet, amely területekhez semmi közük sincs. Szerinte a mostani esetek körülményei arra utalnak, nem egyszerű csalássorozatról van szó.

Bizonyos körök - fejtette ki -, úgy tűnik, mindent megtennének azért, hogy kormányellenes hangulatot szítsanak a gazdák körében. Budai Gyula meglátása szerint a gazdasági napilap vezetője nem lett volna képes egyedül véghez vinni cselekedetét, ehhez bűntársakra is szüksége lehetett, akik felkészítették rá, miként kell támogatást kérni, s megjelölhették azt is, mely területekre jelentse be igényét.

A Magyar Nemzet kedden megkereste Újvári Miklóst is, aki nem kívánt az ügyben nyilatkozni. Nem puszta véletlenről van szó - Nem tartom véletlennek, hogy az önkormányzattól a családom által bérelt területre jelentett be jogosulatlan támogatási igényt a Világgazdaság című napilap kormányellenes cikkeiről ismert felelős szerkesztője - mondta a lap megkeresésére Péter Mihály.

A Magyar Gazdakörök és Gazdaszervezetek Szövetségének Pest megyei alelnöke arról számolt be, hogy a közelmúltban az érintett földeket, amelyeket a bagi önkormányzattól bérelnek, családi gazdaságuk műveli. A területre azonban "rájelentkezett" Újvári Miklós, mint a földet használó személy, gyepként megjelölve a szóban forgó birtokot, ami egyébként ugyancsak nem felel meg a valóságnak. - A Világgazdaság vezető embere első megkeresésemre tagadta, hogy támogatási igényt jelentett volna be a kifizető ügynökséghez, majd másnap soron kívül beszerezte a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivataltól az ügyfélkódját - ami elengedhetetlen az ügyek intézéséhez -, és azonnal lejelentkezett a területről. Személyes találkozásunkkor adatainak jogosulatlan használatára hivatkozott, de amikor javasoltam neki, hogy tegyünk rendőrségi feljelentést, amit én, mint ügyvéd megszerkesztek a részére, ettől fölöttébb idegesen elhatárolódott, s kérte, az ügyben ne tegyek jogi lépéseket - vázolta fel a történteket Péter Mihály. Mint mondta, később megtudta, hogy Újvári Miklós más Pest megyei területekre is támogatási kérelmet nyújtott be.

Forrás: Facebook - SVPSZ

Soros Györgyöt Putyin kitiltotta Oroszországból, nálunk még mindig igen toppon van. Félő, hogy halála után róla is intézetet vagy valami nagy dolgot, esetleg a Lánchidat kell majd elnevezni.
Lauder a sukorói kupleráj megépítésének elmaradása miatt Washingtonban perli Magyarországot 120 milliárd forint elmaradt haszonért. Az ügyvédi költség máris meghaladta a kétmilliárd forintot.
A magyar emberek helyett nemzeti alapon ezeket, és hasonszőrű társaikat támogatja Magyarország.



*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Miért nem a politikusbűnözők elszámoltatásáért adott ultimát
  2013-12-13 15:24:23, péntek
 
  Miért nem a politikusbűnözők elszámoltatásáért adott ultimátumot Deutsch?
2013, december 12 - 15:46 alfahir.hu

A Jobbik szerint ha már Rogán Antal, vagy - most éppenséggel - Deutsch Tamás nyomást akar gyakorolni az igazságszolgáltatásra, akkor nem a kuruc.info megszüntetése érdekében kellene ultimátumot fogalmazni az ügyészségnek, hanem Gyurcsány Ferenc, vagy a Mansfeld Péterre halálos ítéletet kérő vérügyész, Mátsik György elszámoltatása érdekében.

Mirkóczki Ádám közleményében írja, ugyanilyen vehemensen posztolhatnának a Facebookra a jelenlegi kormányhoz köthető korrupciós ügyek - trafik-koncessziók, Közgép, E-ON, pénztárgépek, stb. - és földmutyik felelőseinek feltárásáért, a szükséges eljárások megindítása és felgyorsítása érdekében.

A legolvasottabb jobboldali hírportál Magyarországon a kuruc.info - mutat rá -, ez azonban nem jelenti azt, hogy magyarországi székhelyű, szerverű vagy szerkesztésű oldal volna, így törvényeink sem vonatkoznak rájuk, ahogy például a BBC-re sem. Semmilyen magyarországi hatóság nem minősítette a kuruc.infót törvénytelennek, bárki hirdetheti is a portált, ahogy szolidaritásból teszem ezt több képviselőtársaimmal együtt az Országgyűlésben épp a kuruc.infós óriásplakát képével hivatali laptopom fedelén, egyúttal a trafikmutyira is felhívva a figyelmet.

A Jobbik sok mindenben nem ért egyet a Kuruc.infóval, azonban a kormány által előkészített internetcenzúrát elfogadhatatlannak tartja a párt, ahogy most az óriásplakátos véleménynyilvánítás korlátozását is, hiszen a hirdetés semmilyen jogszabályt nem sértett. Ellenben az ATV lábbal tiporhatja a médiatörvény kiegyensúlyozott tájékoztatásra vonatkozó előírásait, s miközben azt a csak fideszesekből álló Médiatanács következmények nélkül hagyja, épp a héten szavazott meg az Országgyűlés Kulturális és Sajtóbizottsága 20 millió forintot nekik egy holokausztmegemlékezés-sorozatra - emlékeztetett a jobbikos politikus.

Kövér Lászlónak, a Fidesz választmányi elnökeként pedig saját háza táján is volna sepregetnivalója, Deutsch Tamás trágárságot sem nélkülöző, a szólásszabadságnak hadat üzenő, primitív megnyilatkozása miatt - zárja közleményét a pártszóvivő.



*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 35 
2013.11 2013. December 2014.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 878 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1304
  • e Hét: 2791
  • e Hónap: 13902
  • e Év: 167398
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.