Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 40 
Megtudtuk, miért tartóztatták le Kiss Ernőt! – Egymill
  2013-12-19 20:07:33, csütörtök
 
  Megtudtuk, miért tartóztatták le Kiss Ernőt! - Egymilliárddal akarta lehúzni az MVM exvezérét 1

Pintér Sándor belügyminiszter és Polt Péter legfőbb ügyész segítségét ígérte a több, mint 15,1 milliárd forintos hűtlen kezeléssel vádolt volt MVM vezérnek, Kocsis Istvánnak a csütörtökön letartóztatott Kiss Ernő egykori rendőr dandártábornok - értesült a PestiSrácok.hu. Az egykori főrendőr ellen vesztegetést állítva elkövetett hivatali befolyással üzérkedés bűntette miatt indított nyomozást a Központi Nyomozó Főügyészség.

SZENVEDI ZOLTÁN - PestiSrácok.hu

Hárommillió eurót, azaz csaknem egymilliárd forintot kért a csütörtökön letartóztatott Kiss Ernő volt rendőr dandártábornok az MVM 15,1 milliárd forintos hűtlen kezeléssel vádolt egykori vezetőjétől, Kocsis Istvántól, hogy “kihozza" őt a büntetőeljárásból - tudta meg a PestiSrácok.hu. Az egykori főrendőr jóval több, mint egy évvel ezelőtt azt ígérte Kocsisnak, hogy ezt majd személyesen a belügyminiszter, Pintér Sándor és a legfőbb ügyész, Polt Péter intézi el. Úgy tudjuk, hogy Kocsis egy ideig fizetett is Kiss Ernőnek, valamint - eddig számunkra ismeretlen - bűntársainak, de mivel nem történt semmi az ügyben és végül meg is vádolták, illetve azóta bíróság elé is állították, az egykori MVM vezér feljelentette a tábornokot. Az ügyben ekkor nyomozás indult, s Kocsist a Nemzeti Védelmi Szolgálat munkatársai betechnikázták. Így kellett egy találkozóra elmennie, ahol Kiss tábornokot lehallgatták. A felvétel egyértelmű bizonyítéka lett a nyomozásnak, de emellett nyilván van más is az ügyészség kezében. Molnár Csaba ügyvéd, Kiss Ernő védője a PestiSrácok.hu értesüléseit nem kívánta kommentálni a nyomozás érdekében, ugyanezt mondta Simon Richárd a Központi Nyomozó Főügyészség helyettes szóvivője.

Portálunk több egykori magas rangú rendőri vezetőt megkérdezett az ügyben. Tőlük tudjuk, hogy Pintér Sándor az utóbbi években “levette róla a kezét". A többszörös ittas vezetésen kapott Kiss Ernőtől ugyanis a belügyminiszter azt várta volna, hogy ne tagadja le amit tett, vállalja a felelősséget a nyilvánosság és a bíróság előtt is. Mivel ez nem történt meg, Pintér több alkalommal megfenyítette, ráadásul civilként is megszakította vele a kapcsolatot. Erről azonban a nyilvánosság nem tudott, bár még így is elég meredek belegondolni, miért hitt Kocsis István a volt főrendőrnek. Erre egyetlen épkézláb magyarázat adódhat: Kiss Ernőnek olyan komoly beosztású bűntársa lehetett, aki el tudta hitetni Kocsissal, hogy Kiss Ernő még manapság is bejáratos a belügyminiszterhez, akinél ráadásul el is lehet ilyeneket intézni. Az egyik magas rangú vezető ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott: “Köztudott, hogy ilyet Pintérnél nem lehet elintézni, sőt büntetlenül szóba sem lehet hozni."
A hűtlen kezeléssel vádolt Kocsis István eleinte fizetett Kiss Ernőnek, később feljelentette az egykori rendőrt Fotó: Mno.hu

A hűtlen kezeléssel vádolt Kocsis István eleinte fizetett Kiss Ernőnek, később feljelentette az egykori rendőrt Fotó: Mno.hu

Emlékeztetőül, a Fővárosi Főügyészség hűtlen kezeléssel vádolja Kocsis Istvánt, az MVM, illetve Kovács Józsefet, a Paksi Atomerőmű volt vezérigazgatóját és még négy vádlott-társukat. A vádirat szerint a vádlottak munkájuk során előnytelen szerződéseket kötöttek, ezzel az MVM sérelmére 15,1 milliárd forint vagyoni hátrány okoztak, ebből 12,1 milliárd megtérült. A pert a Kaposvári Törvényszék tárgyalja március óta.

A PestiSrácok.hu csütörtökön írta meg az Index.hu értesülése alapján, hogy a Központi Nyomozó Főügyészség szerdán őrizetbe vette Kiss Ernő volt dandártábornokot, majd a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte. Simon Richárd, a Központi Nyomozó Főügyészség helyettes szóvivője akkor elmondta: “Dr. K. Ernő nyugállományú rendőr dandártábornokot 2013. december 11-e napján gyanúsítottként hallgattuk ki vesztegetést állítva elkövetett hivatali befolyással üzérkedés bűntette miatt. A gyanúsítottat szerdán őrizetbe vettük, a csütörtökön a Pesti Központi Kerületi Bíróság elrendelte előzetes letartóztatását a tanúk befolyásolásának veszélyére hivatkozva, a Központi Nyomozó Főügyészség indítványára. Az előzetes letartóztatást 1 hónap időtartamban rendelte el. A gyanúsításban megfogalmazott tényállásról a nyomozás érdekeire tekintettel nem nyilatkozunk. "

http://pestisracok.hu/a-belugyminiszter-es-a-legfobb-ugyesz-segitseget-igerte-kis s-erno/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szerbia is kihullik az EU markából?
  2013-12-19 19:09:08, csütörtök
 
  Szerbia is kihullik az EU markából?
2013.12.19 12:13


Az EU még észhez sem tért az Ukrajna miatti orosz bravúros politikai manőverből, már jön is az újabb. Szerbia aláírta az Európai Úniós Csatlakozási szándéknyilatkozatot, de számos probléma miatt a csatlakozás eddig elhúzódott. Most, hogy Ukrajna látványosan és a nyugat számára szégyenteljes politikai verességgel egybekötve távozott az EU érdekszférából, elővették a tartalékot, Szerbiát.

Brüsszel bejelentette, hogy rövidesen folytatják Szerbiával az EU csatlakozási tárgyalásokat. De valószínű, hogy elkéstek. Olyannyira lefoglalta őket Ukrajna, annyi pénzt és energiát fektettek bele, hogy közben Szerbia teljesen háttérbe szorult. Csak nem Moszkva számára, mert ők szépen a hátsó ajtón besétálva folyamatosan tárgyaltak a szerbekkel. Katonai megállapodást kötöttek, befejezték a Déli Áramlat kivitelezésének tárgyalásait, és a tegnapi napon megállapodást írtak alá, hogy Oroszország 5 milliárd eurót fektet be Szerbiában.

A Gazprom segítségével a szerb olajipari vállalat már kezdi visszanyerni vezető szerepét Szerbiában. Annak idején a NATO bombázásban a NIS (szerb kőolajcég) infrastruktúrájának jelentős részét elvesztette, és a nyugati olaj vállalatok beférkőzése miatt teljesen háttérbe szorult. Mára a Gazprom segítségével a második legnagyobb olajcég Szerbiában, és a Déli Áramlat megállapodásban is ők szerepelnek, ezzel az egyik legjelentősebb céggé nőtte ki magát a régióban. AZ oroszok a mostani tárgyaláson jelezték, hogy további energetikai fejlesztésekben is részt vesznek Szerbia területén.

A nyugat lehet hogy a két szék között beesett a pad alá? Annyira elvakultan hitték, hogy Moszkva tétlenül fogja nézni az erkölcstelen mesterkedéseket? Úgy gondolták, hogy minden az övék és csak a lopásra kell összpontosítani? Szerbia erősen kötődik az orosz "anyaországhoz". Ebben az esetben is nagy csaták várhatóak, éppúgy mint Ukrajnában. Lefizethető ember, buzi, pedofil, genetikai hulladék mindenütt van, és addig van kit a nyugatnak mozgatni. De Ukrajna példája megmutatta, hogy lehet a másik oldal is erős. Reméljük így lesz Szerbiában is.

Kemény Gábor

http://www.hidfo.net/2013/12/19/szerbia-kihullik-az-eu-markabol
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kik a regnáló rendszer támogatói?
  2013-12-19 19:02:37, csütörtök
 
 
Kik a regnáló rendszer támogatói?
2013.12.19 16:41


A népnyúzó, romboló, embertelen rendelkezések és törvények közepette felmerül a címben feltett kérdés, ami egyre többekben fogalmazódik meg. A jelenlegi rablókapitalista berendezkedés támogatói több, azaz három csoportra oszthatók. Legelőször vannak az úgynevezett polgári réteg tagjai, akik magas fizetésükkel, társadalomban betöltött (vélt vagy valós) rangjukkal a jelenlegi berendezkedés kegyeltjei. Nevezhetjük őket kollaboránsoknak vagy más szóval pribékeknek. Őket követi a szent őrültek hada, akik tényleg elhiszik, hogy a kormány valóban az ország és a nép érdekeit tartja szem előtt. Őket lehet mozgósítani, demonstrációk fontos kellékei, persze a Fidesz számára csak emberanyagot jelentenek akiket ma a színpadra lehet állítani, holnap pedig el lehet dobni. A harmadik csoport az eltartottaké, akiket a rendszer kénytelen eltartani, a dolgozók és adófizetők kárára, mert a szavazótáborukat képviselik. Bár passzívnak tűnnek, négyévente, tavasszal mozgósíthatók. Ételosztással, nyugdíj kompenzációval megzsarolhatók. Sajnos ez utóbbi jelenti a többséget, ezért nem hagyható figyelmen kívül, nagyon fontos szerepük van, őket használják fegyverként a szocializmus kibontakozása ellen.

A kétharmados, terrorisztikus erőszak megosztotta az embereket, osztályharcot hirdetett, keményebbet, mint valaha. Ez az osztályharc, ami megfertőzte az életünket, mert miközben a magyar éhbérért dolgozik, robotol, a kiváltságos réteg dőzsöl és szórja a pénzt. Adott esetben pedig dönt az ország sorsa felett, pozíciójából adódóan. Nem nézik ők a többség véleményét, szociálisan teljesen érzéketlenek, esetenként pedig a háttérerők végrehajtói. A dolgozó népréteg tudatos elnyomása, az osztálykülönbségek kiélezése, mind fontos harceszközük. Jobb és baloldal problémáiról vartyognak, miközben a kondér közelében csak a magát felsőbbrendűnek képzelő kaszt van. Az elárultak meg jóllakhatnak azzal, ami lepottyan az asztalról, de össze is verekedhetnek érte, annál jobb. "Oszd meg és uralkodj!" - ez a vezérelvük, minden más csak hazug szólam, ami a valós problémák lefedésére szolgál. Ezzel szilárdították meg hatalmukat. Nem intézkedéseik, kiállásuk tette őket népszerűvé, nem az ország érdekeit szolgáló harcosságuk, mert olyan nincsen nekik. Egyedül a megosztó, osztály- és testvérháborút hirdető propagandájuk. Ebben pedig minden, jelenleg a parlamentben tartózkodó párt cinkos.

Olykor porszem kerül a gépezetbe és hiba csúszik a számításokba. A parazita hatalomnak köszönhetően létrejött egy népiszocialista erő, ami egyenes következménye volt az elárultak, kisemmizettek, becsapottak jajkiáltásának. Elfeledve a jobb és baloldali titulusokat, az egyéb megosztó hazugságokat, követelni fogja a jogait. Mert vissza kell adni a népnek az irányítást, nem önjelölt országot vezetők (valójában országveszejtők) kellenek, hanem a kollektív népuralom, ami kivezet a demokraták és kapitalisták okozta káoszból. A liberalizmus cukormáza mögött rejtőző, cionista vezetés az, ami elárulta a munkást, az embert! A népiszocialista irány az, ami kiutat jelent a degenerált, kapitalista, atlantista csapdából. Elég volt a megosztottságból! Soha többé testvérharcot! A nép a fegyver, mi vagyunk a fegyver, önmagad vagy a fegyver!

Kallós Csaba
http://www.hidfo.net/2013/12/19/kik-regnalo-rendszer-tamogatoi
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rogán tv
  2013-12-19 18:59:27, csütörtök
 
  Rogán tv

2013.12.19. 14:34

Mostanában, őszintén bevallom, egyre inkább ezt nézem.

Vagyis a Rogán tévét a Facebook-on. A képernyő világából eddig a Kálmán Olga és a Kárász Robi volt a kedvencem, de mióta megláttam ennek a Rogán úrnak a kedves, rokonszenves, kisfiúsan mosolygó arcát, amint hozzám beszél, menten belepistultam.

Oly ennivaló volt, amikor durcásan azt fejtegette, micsoda dolog má', hogy ez a szlovák milliárdos nő luxus apartmanba költözik ahelyett, hogy a sitten rohadna meg.

Teljesen jogosan igényelte ez ügyben a csúnya rossz bíróság ráncba szedését is.

Szemmel láthatólag a devizahitelesek ügyében sem sok tartotta vissza attól, hogy menten elpityeredjék, amikor arról szólt rosszallóan, hogy a Kúria a devizahiteleseket miként hagyta cserben. Látszott rajta a bánkódás, hogy amíg ők - a kormányzat és a Fidesz - éjt nappallá téve, (köz)pénzt nem kímélve azon fáradoznak, hogy az egyszerű, kétkezi. kérges tenyerű devizahitelesek kikerülhessenek a komcsik aljas adósságcsapdájából, addig a bírák jogegységi döntésükkel nyíltan a bankok mellé álltak.

Bár nem mondta így ki, de éreztette, ez bizony csúnya szabotázs az igazságszolgáltatás részéről.

A Rogán tévé most a legutóbbi adásában a rezsicsökkentéssel kapcsolatos ügyes-bajos teendőikről számolt be, és ennek kapcsán a rezsicsökkentési munkacsoport áldozatos tevékenységébe is betekinthettünk.

Ebben az adásban már vágóképeket is felfedezhettünk, amiken az látható - a Nol.hu megfogalmazása szerint -, hogy ,,az asztal egyik oldalán ülő a Fónagy János parlamenti államtitkár, Németh Szilárd Fidesz-képviselő-rezsibiztos illetve Dorkota Lajos, a Magyar Energetikai és Közműszabályozási Hivatal ex-fideszes elnöke figyelmesen hallgatja az asztal másik oldalán ülő elnök, Rogán Antal jótanácsait."

Szóval a Rogán tévé a kezdeti kísérleti adások után kezd igazi profi adóvá válni, és minden a népjólét szempontjából fontos esemény ütőerén rajta tartja a kezét.

Tuti, hogy a Rogán médium nem hagyja majd szó nélkül azt sem, hogy a bírák a Hagyó- és a Sukoró-pert is visszapaterolták Pestre.

Szóval tetszik ez a Rogán tévé, a szívünkből szól, csak lehetne talán a műsorszerkezete icipicit változatosabb.

Gondolok itt arra, hogy néha adhatna időjárás-jelentést is, szappanoperákat, Való Világ show-kat.

Érdekes lehetne például egy ilyen Való Világ a parlamenti képviselőkkel. Bezárni őket az épületbe, és fél évig ki sem engedni. Közben lesni, hogy létesít-e a parlamenti zuhanyozóban intim kapcsolatot mondjuk dr. Kövér házelnök úr Vadai Ágnessel vagy Vona Gábor Balogh József ex-Fideszessel.

http://proszektura.blog.hu/2013/12/19/rogan_tv
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
TÁN ITT IS MOZDULNI KÉNe!
  2013-12-19 18:35:19, csütörtök
 
 

Bécsi advent: negyvenezer osztrák köztisztviselő tüntetett

Posted on 2013/12/19 Szerző: Admin
Romló életszínvonaluk, bérüknek az infláció mértékét el nem érő emelése miatt tüntetett szerda este Bécsben mintegy negyvenezer osztrák köztisztviselő.

A tüntetők az új kormánytól nem csak azt várják, hogy a takarékoskodásra koncentráljon, hanem figyeljen a köztisztviselők életszínvonalára is, mert - mint állították - többet kell dolgozniuk kevesebb pénzért. “Kevesebb pénzt a bankoknak, és többet nekünk!" - volt olvasható az egyik transzparensen, utalva a bankmentő csomagokra.

Az új osztrák kormány, amely a héten tette le a hivatali esküt, ígéretet tett arra, hogy megvédi az állami alkalmazottak életszínvonalát, de leszögezte, hogy az ország költségvetését szigorúan egyensúlyban fogja tartani. A köztisztviselők szakszervezete 2,3 százalékos béremelést akar, a kormány azonban csak 1,7 százalékosat ajánl.

Az emelés magasabb ugyan, mint az 1,4 százalékos jelenlegi infláció, de érvük szerint ez nem ellensúlyozza az előző évi, 2,3 százalékos drágulást, mert tavaly bérstop volt.

Utcai tiltakozásokat váltott ki az előző napokban a pártokat tekintve változatlan összetételű, új szociáldemokrata-konzervatív koalíciónak az a döntése is, hogy a felsőoktatásért is felelős tudományos minisztériumot összevonták a gazdasági minisztériummal. Kedden délután Bécsben és az ország több más nagyvárosában összesen közel tízezren vonultak az utcákra, hogy így fejezzék ki az osztrák felsőoktatás jövője miatti aggodalmukat.

Az Európai Unióban az osztrák gazdasági növekedés a második legnagyobb, és Ausztriában a legkisebb a munkanélküliek aránya az eurózóna országai közül.
(HVG)

Bal-Rad komm: “Az Európai Unióban az osztrák gazdasági növekedés a második legnagyobb, és Ausztriában a legkisebb a munkanélküliek aránya az eurózóna országai közül."

-Valamit rosszul csinálnak a sógorok! “Kevesebb pénzt a bankoknak, és többet nekünk!"-követelték a nyomorgó osztrák köztisztviselők!

Valószinűleg jót tenne nekik is, ha legalább ötpercenként találkoznának “Ausztria jobban teljesit"-feliratokkal. Az sem ártana, ha ezt hallanák is ügyeletes megmondóemberektől! Percenként!
Azt is hallhatnák, hogy kormányuk megvédte a nyugdijaikat! Meg rezsit is cökkent! Meg...

De hát ők valamit rosszul csinálnak(tak!)
Náluk nem volt falkaforradalom! Nekik nincs Vezénylő Tábornokuk! Bécsben nem grasszál Birkamenet-istenitve a Vezért!
Nekik tán' nincs is Vezérük! Igy aztán ott óbégatnak Bécsben! Sanyarú sorsuk miatt!
Jöjjenek el Magyarországra! Egyből lecsendesednének!

Nem is értjük ezeket az osztrák közalkalmazottakat.

VAGY INKÁBB A MAGYAR KÖZALKALMAZOTTAKAT NEM ÉRTJÜK?

http://balrad.wordpress.com/2013/12/19/becsi-advent-negyvenezer-osztrak-koztisztv iselo-tuntetett/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Horváth András háza elé farolt A Fekete Autó
  2013-12-19 18:24:19, csütörtök
 
  Horváth András háza elé farolt A Fekete Autó

Nyomásgyakorlás? Az itt nincsen. Áfacsalisztánban kizárólag véletlenek vannak. Jó, esetleg még szerencsétlen egybeesések, de azzal annyi. Szóval aki azt látja, hogy hétfőn a Nemzeti Nyomozó Iroda Horváth András információira építve nyomozást rendel el, mire kedd reggel máris Horváthra rúgják az ajtót a mezítlábasok házkutatás és einstandolás céljából, az csak valamelyiknek tanúja, nem köll minnyá kombinálni meg aztagecó, tiszta ötvenes éveket kiabálni. Meg amúgy is nálunk ez a modor: nem elkérjük amire kíváncsiak vagyunk - ha már ennyire vizsgálatra ajánlgatja a jóember - hanem elmegyünk érte és kitúrjuk a zoknis fiók aljáról. Mert csak, azért. Meg, hogy érezze a törődést a mocskos szemét, aki alapjaitól vádolja korrupcióval a nert, és a baráti kiskereskedelmi láncokat báncsa! (!!!)

Ne tessék itt mézeskalácsba csomagolt vattacukor diktatúrát kiáltani!

Hisz, ha nehezen is de összejött a vizsgálóbizottsághoz szükséges 78 aláírás, örö'é bodottsá', Mitulásbáti hotta, mindenki megnyugodhat. Igaz, hogy vizsgálat továbbra is majdeccer lesz valamikor, ha az ügyészség büntetőjogi felelősséget állapít meg, de nem teljesülhet minden kívánság, a Jézuska elfoglalt a kormány meg szarik az egészre. Ők eljátszanak azzal, hogy ezt a Horváth nevűt baszogassák és ellehetetlenítsék, hátha elmegy faszikám kedve a vádaskodástól.

Nem tudom az Ostobák Válogatottjának feltűnt-e, hogy ezzel a házkutatással gyakorlatilag elismertek mindent, amit Horváth eddig állított. A vizsgálat elől bújócskázni az összes létező módszerrel, gáncsolni, nem részt venni, határozatképtelenné tenni mindent az egy dolog, ez a közvetlen tökre lépés meg egy másik. Könnyen lehet, hogy érdemi vizsgálat nem lesz a választásokig, de a habonyárpi ötletbörzén már elkészült a gyurcsánybajnai-schiffermesterházy előtt láncon vezetett Horváth óriásplakátjának terve.

Innentől meg csak remélem Horváthnak volt annyi esze, hogy a "zöld dosszié" tartalmát feltöltötte az összes felhőszolgáltató tárhelyére, tuti ami fix...
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Politika és a külhoni "szavazótábor"
  2013-12-19 18:15:52, csütörtök
 
 
Politika és a külhoni "szavazótábor"
2013. december 06. - 16:35


A választások közeledtével a pártok célkeresztjébe kerülnek a külhoni magyarok - immár mint potenciális szavazók. A kormánypárt ünnepélyes keretek között köszönti az ötszázezredik, állampolgársági esküt tévő külhoni nemzettestvérünket, ikonikusan Böjte Csaba ferencesrendi szerzetes személyében. Az MSZP "bocsánatot kér" a "kintiek" kilenc évvel ezelőtti elárulásáért, persze másokat hibáztatva a "rossz kérdésért". A Jobbiknak meg sok év után eszébe jut külhoni alapszervezeteket alakítani.

Álságos és átlátszó politikai játszadozás, még ha a magyarságukat hűen és mélyen őrző külhoniak számára sokat is jelent az állampolgárság.

Nem akarunk ünneprontóak lenni, de a lenti dallal emlékeztetünk rá, hogy míg a külhoniak sziklaszilárdan és töretlen lélekkel állnak a viharban, politikusaink úgy hajlanak, úgy adnak és mérnek, ahogy azt épp érdekeik kívánják.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KyHwtcIye4I

Juhász Pál - Jövőnk.info

http://www.jovonk.info/2013/12/06/politika-es-kulhoni-szavazotabor
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kiderült, hogy az ároktői cigányok ártatlanok, sőt még dolgo
  2013-12-19 18:11:50, csütörtök
 
  DIKMÁ MORE

Cigánybűnözés :: 2013-12-19. 17:40
Kiderült, hogy az ároktői cigányok ártatlanok, sőt még dolgozni is szeretnek

Az ároktői banda hat tagja közül négy gyilkos szólalt fel az utolsó szó jogán a csütörtöki tárgyaláson a Fővárosi Törvényszéken, és mindegyikük tagadta bűnösségét.
Volt, aki koholt bizonyítékokról és rendőri korrupcióról, bántalmazásról is beszélt. A további két vádlott a következő, január 6-i tárgyaláson adhatja elő védekezését, majd várhatóan még aznap kihirdeti az elsőfokú ítéletét a törvényszék.
R. (azaz Rostás - a szerk.) Elemér elsőrendű vádlott többórás felszólalásában előbb "elnézést" kért a sértettektől és hozzátartozóiktól, majd kijelentette, hogy a vádbeli cselekményeket nem ő követte el, "eljárási hibák miatt került bíróság elé". Hangsúlyozta, hogy az ügyész állításával ellentétben nem megélhetési bűnöző, hiszen amikor a börtönből szabadult, nyomban elment dolgozni, nem volt ugyan gazdag, de azért a megélhetése biztosítva volt. "Az pedig, hogy korábban lopott, még nem jelenti azt, hogy ebben az ügyben ölt."
Mint mondta, csak a statisztikák javítása miatt nem kellene emberek életét tönkretenni, és "olyat, amit a vádirat tartalmaz, épeszű ember nem csinál".
A vádlott az utolsó szó jogán arra panaszkodott, hogy nem veszik figyelembe az "ártatlansága" mellett szóló információkat, vitatta a terhelő bizonyítékokat, hibáztatta a szerinte korrupt rendőröket és "a valótlan adatokat közlő rendőrségi informátorokat", de még saját, szerinte hamisan valló családtagjait is, akik - mint mondta - éveken át nem mondanak semmit, majd "valakinek a tanácsára" egyszer csak megszólalnak.
Rostás beszélt arról, hogy szerinte az ügyében bizonyítékokat hamísítottak a rendőrök, és volt olyan is, aki felajánlotta, hogy ha fizet neki, kihozza az előzetes letartóztatásból.
Az elsőrendű vádlott szerint kimaradtak az eljárásból azok, akiknek valójában a vádlottak padjára kellett volna kerülniük.
"R. Elemér" szerint ejteni kellene ellene a vádat, vagy új eljárásban ismét megvizsgálni a bizonyítékokat.
Egyik vádlott-társa arról beszélt, hogy "normális családi életet élt", családfenntartó volt, két kisgyermeket nevelt, fémhulladékkal, színesfémgyűjtéssel, lomtalanítással régiségekkel foglalkozott, dolgozott az önkormányzatnál, fuvarozott, tehát semmi oka nem volt arra, hogy a vádbeli súlyos bűncselekményeket elkövesse.
Egy másik vádlott, Rostás András azt mondta, hogy amikor elfogták, napokon át verték a rendőrök, a bordája is eltört. Szerinte voltak olyan rendőrök, akik abból éltek, hogy pénzért kivittek embereket a börtönből, másokat pedig hamis vallomásra vettek rá. A vádlott azt is szóvá tette, hogy már az ítélet előtt bűnözőként emlegették nagy nyilvánosság előtt egyes politikusok, és még a törvényeket is módosították azért, hogy ne kerülhessenek ki az előzetes letartóztatásból.
(MTI nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/121733/#ixzz2nwRYIXX9
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
5 hónap alatt 9-szer törtek be hozzám" - fideszeseket szembe
  2013-12-19 17:14:24, csütörtök
 
  : 2013-12-18. 09:50
"5 hónap alatt 9-szer törtek be hozzám" - fideszeseket szembesítettek a pintéri renddel a miskolciak

Nemcsak a Jobbik, de a miskolciak szerint is tragikus a borsodi megyeszékhely közbiztonsága. Mindezt azok után mondta szerdai sajtótájékoztatóján Jakab Péter, a párt önkormányzati képviselője, hogy egy lakossági fórumon a városlakók élesen támadták a Fideszt az elmaradt rendteremtés miatt.
,,A Jobbik folyamatosan szembesíti a városvezetést a miskolciak panaszaival, de a Fidesz szerint csak riogatunk" - kezdte tájékoztatóját a képviselő. Most, hogy a kormánypárt politikusai szembe találták magukat az emberek haragjával, leblokkoltak: Kriza Ákos hirtelen elfelejtett minden 2010-es ígéretet, Sebestyén László országgyűlési képviselő pedig inkább a digitális Miskolc projektről kezdett beszélni.
Jakab Péter ugyanakkor úgy véli, a miskolciak legfőbb gondja ma nem az, hogy internetezhetnek-e Lyukóvölgyben, hanem az, hogy életveszélyesen fenyegetik őket nap mint nap. A politikus jelzésértékűnek nevezte azt is, hogy a lyukói polgárőrparancsnok szerint előfordul, hogy a rendőröket kísérgetni kell a város cigánytelepein, mert maguktól nem találnak ki bűntény helyszínére.
A képviselő kiemelte, a Fidesz tavaly 70 milliót költött Miskolc közbiztonságára, a bűnözés mégis 40%-kal nőtt a városban. Szerinte ez azt jelenti, hogy a Fidesz a rendvédelemben is elégtelen módon gazdálkodik az adófizetők pénzével: a kormánypárt jelenlegi jogalkalmazása nem a rendteremtést, hanem a rendetlenség fenntartását szolgálja, ezért nő a bűnözés az elköltött milliók ellenére is. Hozzátette, a Jobbik látványellenőrzések és milliós telepprogramok helyett a már bizonyított érpataki modell következetes és szigorú jogérvényesítésével kívánja helyreállítani a miskolciak jog- és közbiztonságát.

További részletek: http://kuruc.info/r/35/121676/#ixzz2nwDaAyjV
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán Viktor egy veszélyes fantaszta, aki tökéletesen hülye
  2013-12-19 17:08:27, csütörtök
 
 
Orbán Viktor egy veszélyes fantaszta, aki tökéletesen hülye a gazdasághoz, de szerencsétlenségünkre talált magának partnereket, akik folyamatosan megerősítik tévképzeteit, mindig csak karnyújtásnyira van az áttörés, mindig holnap fognak javulni a mutatók, már csak egy lépésre vagyunk attól az izétől, amitől mindig mindenki csak egy lépésre van. Más kérdés, hogy lépni kéne.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 40 
2013.11 2013. December 2014.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 878 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 217
  • e Hét: 1704
  • e Hónap: 12815
  • e Év: 166311
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.