Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 37 
Hiába nyomultok...
  2013-12-02 18:48:49, hétfő
 
 
Hiába nyomultok...
hétfő, december 02, 2013 radicalpuzzle

Érezve az egyre erősödő és persze teljesen jogos társadalmi nyomást, a fidesz-közeli Heti Válasz, valószínűleg a narancsos propaganda első lépéseként, a múlt hét végén megpróbált választ adni arra, hogy miért is fontos Magyarországnak, nekünk, magyaroknak az, hogy a kormányzat a meglévő és a mindenki által ismert gazdasági és társadalmi nehézségek közepette is, mintegy 5 milliárd forintot fordít egy újabb holokauszt-emlékhely kialakítására.

A Miért van szükség két holokauszt-múzeumra? című írás ekképp próbálja magyarázni a lényegében megmagyarázhatatlant:

A holokauszt és feldolgozása még ma is, hetven évvel 1944. április 16-a, a kárpátaljai zsidók első deportáló szerelvényeinek Auschwitzba indítása után is politikai viták kereszttüzében áll Magyarországon. Az egymásnak feszülő indulatok most a Józsefvárosi pályaudvaron megnyitni tervezett holokauszt-emlékhely építése, berendezése és a hetvenedik évfordulóra való megnyitása körül csapnak össze. A Józsefvárosi pályaudvaron megnyitni tervezett létesítmény hivatalos neve: A Holokauszt Gyermekáldozatainak Emlékhelye - Európai oktatási központ. Ez lesz a második hasonló intézmény Budapesten, melyet a témának szentelnek. (...)

Az első, a 2004 áprilisában átadott és a Páva utcai, használaton kívüli zsinagóga átépítésével létrehozott Holocaust Dokumentációs Központ és Emlékgyűjtemény (HDKE) legfőbb célja azoknak a tényeknek, történelmi ismereteknek fényképekkel illusztrált bemutatása volt, melyeket a téma iránt érdeklődők a vonatkozó szakirodalomból jól ismernek. Az évi mintegy 16 ezer, azaz feltűnően kevés látogatót vonzó intézmény és a benne látható kiállítás "politikai korrektségéhez" kétség sem férhet. Ugyanakkor úgy érzi magát benne az ember, mintha egy kinagyított tankönyv lapjai között sétálna. A szöveg túlteng a képanyag rovására, és szinte alig van olyan kiállított tárgy, mely érzékletesen megjelentené a vészkorszakot. Kevés szerepe van a hangoknak, a zenének, a művészet tanúságtétele is hiányzik. Vagyis bár történelmileg pontos, muzeológiai szempontból elhibázott. Kitűnik belőle, hogy a rendezők céljai között nem szerepelt a történelmi traumák feloldása. Nem törekedtek arra, hogy az 194 4-ben élt többség utódai, a látogatók emberi problémaként érezzék a Soa, mint kollektív tragédia súlyát, és azonosuljanak az üldözött, halálra szánt zsidók sorsával. (...)

Ezért kell most "hiteles helyen" új holokauszt-emlékhelyet építeni, a használaton kívüli Józsefvárosi pályaudvar épületében. Azért itt, mert 1944. október végén, november folyamán, Szálasi és Eichmann megegyezése alapján innen indultak pesti zsidókkal, zömmel munkaképes nőkkel teli vagonok Németországba. Igaz, nem megsemmisítő táborokba, de olyan kényszermunka-táborokba, mint Ravensbrück vagy Bergen-Belsen. És itt zajlottak Raoul Wallenberg mentőakciói is. (...)

Furcsának tűnhet, hogy tíz éven belül két múzeumot is emelnek ugyanannak a történelmi traumának. De számításba kell venni, hogy az 1944-es, közel többszázezer áldozatot követelő tragédia feldolgozása pedig kulcskérdés a magyar társadalom számára.



Magyarul, azért kell az újabb emlékhely, mert nem működik elég jól az agymosás. A Páva utcai rettegő-központ nem eléggé hatásos, ráadásul azt a kutya nem látogatja. A jövőre elkészülő helyet pedig már jó előre be lehet vezetni a köztudatba, lehet propagálni, lehet az iskolák számára kötelezővé tenni a látogatását, meg lehet vele tölteni a lapok hasábjait és a tévécsatornák műsorait. Minden napra juthat majd egy hír, egy beszámoló az építési munkák állásáról és persze valami adalék a korabeli borzalmakról. A 2014-es holokauszt-emlékév és a nagyszabású józsefvárosi emlékhely újabb lendületet ad majd a holovallás honi terjesztéséhez és nem utolsó sorban biztos megélhetést biztosít a következő évekre a hivatásos rettegőknek.

De lehet bármekkora is a nyomulás, költhetnek akármennyi pénzt is a holokauszt-ipar termékeire, annak remélhetőleg nem lesz foganatja, mint ahogy nem volt anno a szovjet propagandanyomulásnak sem. Úgy, ahogy annak idején a szovjetek, úgy mára már a zsidók is elérték azt, hogy az emberek többsége nem hogy nem foglalkozik a magvas üzenetekkel, jelen esetben a holokauszttal, hanem egyenesen magasról tesz rá, felfordul a gyomra, ha meghallja valahol. Így aztán akár huszonnyolc múzeum is épülhet, vagy folyhat naphosszat a médiából az agitáció, attól nem lesz több az önként-látogató, attól nem lesz több rettegő. Attól csak az ellenállás nő.

Ne mosolyogj Iljics, nem tart ez örökké. Százötven év alatt se változtunk törökké - pingáltuk oda annak idején a budapesti Dózsa György úton álló Lenin-szobor talapzatára. És igazunk volt. 45 év alatt szovjetté sem változtunk és lehet bármekkora is a cionista nyomulás, nem változunk ezután sem.

Vagyunk, akik voltunk, s leszünk, akik vagyunk.
Magyarok.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Sosem volt még ennyire erős a rezsicsökkentési kampány
  2013-12-02 18:46:37, hétfő
 
  Sosem volt még ennyire erős a rezsicsökkentési kampány


Na most meg kellene nézni, hogy rezsicsökkentés közben mennyivel ment fel a tej, a hús és úgy egyébként majd minden élelmiszer ára......Pedig az infláció a béka segge alatt van...Ha valakinek még nem esett volna le. A kormány rezsicsökkentő elmebaját is mi fizetjük, nagyjából tízszeresen.... Csak ugye ez egy birka ország....


http://444.hu/2013/11/19/sosem-volt-meg-ennyire-eros-a-rezsicsokkentesi-kampany/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Behívták Ukrajnába az orosz csapatokat
  2013-12-02 18:37:24, hétfő
 
  Behívták Ukrajnába az orosz csapatokat
A szevasztopoli önkormányzat képviselői levélben kérték Vlagyimir Putyin elnököt, hogy küldje be az orosz csapatokat Ukrajnába a rend helyreállítására.

A moszkvai Komszomolszkaja Pravda internetes kiadásában közölte: Szergej Szmoljanyinov szevasztopoli önkormányzati képviselő és harminc társa levélben kérte Vlagyimir Putyin orosz elnököt, hogy küldje be az orosz csapatokat Ukrajnába.

"Miután az ukrán nemzet és legálisan megválasztott elnöke, Viktor Janukovics elutasította az Európai Unióval való rabló társulási szerződés aláírását, a nyugati hírszerző szervezetek és ügynökeik megpróbálják megdönteni az ország törvényes vezetését" - idézte az Onet.pl a levél szövegét, ami eredetileg egy szevasztopoli hírportálon jelent meg. "Kérjük, nyújtson katonai és minden más szükséges segítséget a testvéri nemzetnek, az ukrán kormánynak és elnöknek az ország szuverenitása, a Krím és más ukrán területek orosz nemzetiségű lakossága védelme érdekében. Kérjük, egyeztessék az ukrán kormánnyal az Orosz Föderáció fegyveres erőinek az ország területére való bevonulását."

Ez a levél arra mindenesetre alkalmas, hogy az Európai Unióhoz való csatlakozás körüli viszályt etnikai háborúskodásba fordítsa, szembeállítva egymással az Ukrajnában élő oroszokat és ukránokat.

http://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/behivtak_ukrajnaba_az_orosz_csapatokat.570 914.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Összenő, ami összetartozik!
  2013-12-02 18:27:49, hétfő
 
  Összenő, ami összetartozik!

Marxista lett az EU-vezér testvére


Marxista lett az EU-vezér testvére
2013.12.02. 16:49 - EUrologus |


Tine Van Rompuy, Herman Van Rompuy, európai tanácsi elnök testvére a PVDA nevű belgiumi szélsőbaloldali pártban vállalt tagságot.
tine-van-rompuy-wordt-echt-lid-van-pvda-id5118458-1000x800-n
Fotó: Belga

Tine szerint párttagsága nem érheti meglepetésként két testvérét, akik mindketten a kereszténydemokratáknál politizálnak. Herman Van Rompuy korábban miniszterelnök-helyettes, költségvetési miniszter, a belga képviselőház elnöke, majd 2008-tól egy évig belga kormányfő volt. 2009-es megválasztása óta az Európai Tanács elnöke.

Mindhárman a keresztény értékekből indulunk ki, én viszont úgy döntöttem, hogy az emberek oldalára állok

- nyilatkozta Tine, aki a belga PVDA színeiben a parlamentbe szeretne bejutni. Fő kampánykövetelése a milliomosokra kivetett különadó, amely véleménye szerint enyhítené a válság hatásait a kevésbé módosak számára.

Forrás: Flanders News

http://index.hu/kulfold/eurologus/2013/12/02/marxista_lett_az_eu-vezer_testvere/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
8 havi mélypontjáig gyengült a forint hétfőn
  2013-12-02 18:00:39, hétfő
 
  8 havi mélypontjáig gyengült a forint hétfőn

2013. december 2. hétfő 17:49:59

A hét első napja meglehetősen csendesen alakult, kivéve a forint jegyzését. Az euróval szemben ugyanis 8 havi mélypontján is járt a kurzus.

A forint az euróval szemben hétfőn folytatta a gyengülést egészen addig, míg 8 havi mélypontjára nem jutott az árfolyam, így a nap legmagasabb jegyzése egy hajszálra volt a 304-es szinttől. A késő délutáni órákra mérséklődött az árfolyam és cikkünk születésekor, 17:45-kor 303,1 forintot kellett adni egy eurót a bankközi devizapiacon.
Euró/forint árfolyam alakulásaEuró/forint árfolyam alakulása

A magyar részvények piacán lényegében átlagosan indult a hétfő 8 milliárdos forgalom mellett. A BUX 18 790 ponton zárt, a blue chipek pedig felemás teljesítménnyel fejezték be a napot.

A nap nyertese az OTP lett, melynek 4499 forintos záróára 0,22 százalékkal haladja meg a pénteki értéket. Rajta kívül még a kisebbik gyógyszergyár tudott némi pluszban zárni: a 27 800 forintos árfolyam 0,18 százalékos erősödés eredménye lett.
Essősy, Fekete, Stekl, Sugár, Takács és a többiek - Hogyan motiválnak a legjobbak? Inspiráló magyar menedzser - mfor.hu konferencia 2013.12.10.

A Mol 14 ezer forintos záróára 0,14 százalékkal alacsonyabb a pénteki értéknél, a Magyar Telekom 0,34 százalékot veszített értékéből és 290 forinton várja a folytatást, míg a nagyobbik gyógyszegyár, a Richter lett a nap vesztese 0,44 százalékos mínuszával. Egy Richter-részvény 4470 forinton cserélt gazdát utoljára hétfőn.

Az állampapírok piacán kvázi teljes nihill uralkodott, hiszen egyedül a 12 hónapos és az 5 éves kötvények árazása lett magasabb mindössze egyetlen bázisponttal.

http://www.mfor.hu/cikkek/109376.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Horváth for President!
  2013-12-02 17:58:05, hétfő
 
  Horváth for President!

A Népszabadságnak adott interjú szerint Horváth András politikai pályára készül. Én sok sikert kívánok.


Egyelőre bizonytalan a politikai karrier, pedig Horváth számíthatna a szavazók szimpátiájára. Valaki, aki nem csak pofázik a korrupció ellenes harcról.

Ezeket az embereket nem valami régen értelmét vesztett, homályos ideológia köti össze, hanem az, hogy szembe mernek szállni a démonokkal.

Pontosan ez az, amit a kormány képtelen megtenni. Horváth a saját démonaival állította szembe a kormány tisztviselőit, (meg az előzőét) akik látványos menekülésbe kezdtek.

A bizottság felállításának az akadályozása azt az érzést erősíti még a legnaivabb érdeklődőben is, hogy itt bizony takargatnivaló van.

A második csapás: Selmeczi Gabriella

Selmeczi Gabriella Fidesz szóvivői mivoltában valószínűleg akkor a végzi a legeredményesebben a munkáját, amikor csendben van.

Csípőből figyelmeztette Horváthot, hogy még egy, egyelőre erősen feltételes módban álló bizottság előtt sem beszélhet konkrétumokról, az adótitok a kiemelt adócsalókat is megilleti. Ezzel gyakorlatilag kimondta: vannak kényes nevek a listán.

A politikai támadásokra pedig ők biztosítják a kihagyhatatlan lehetőséget. Ha jól emlékszem Horváth először náluk kopogtatott. Ezt a cirkuszt el lehetett volna kerülni.

A NAV elnökhelyettese sem sokat javított a gazdái helyzetén a rendkívüli sajtótájékoztatóján.

Konspirációs-teóriák

Leszögezte, hogy a konkrétumok nélküli vádak rongálják az adómorált. (Úgy látszik ő sem figyel Selmeczire) Lehet. Senki sem szeret abban a tudatban adózni, hogy a szabályok alól kivételt képeznek bizonyos kiemelt adócsalók. Szerinte az nem baj, hogy esetleg vannak komoly haveri adókerülők, hanem az, hogy ez a köztudatba ivódik.

Ez a szánalmas hárítás arra a South Park epizódra emlékeztet, amelyben az egyház úgy szeretné elejét venni a pedofil botrányoknak, hogy megpróbálják eltitkolni az eseteket őket a közvélemény elől.

Természetesen nem hiányozhat egy kis a karaktergyilkossági kísérlet sem.

Horváth Andrásról elmondta, hogy a NAV kockázatelemzőjeként dolgozott. Miután távozott a hatóságtól, szekrényét kibontották, és rengeteg, mintegy 60 ezer oldal fénymásolatot találtak. Ez Varga Árpád szerint nagyon sok, mintegy 100 revizor anyaga. Nem volt jogosultsága, mégis összeszedte az összes kollégának az anyagait és összeesküvés-elméleteket gyártott - mondta. - NAV: Horváth András sohasem volt adóellenőr - HVG

Ezek szerint Horváth András tényleg dolgozott valamin.

Összeesküvés-elméleteket gyártott?

Talán.

De ha tényleg minden rendben van, akkor mivel magyarázza a NAV a szlovák fantomcukor exportot?

A nyilvánvaló csalás látszik a statisztikákból, derül ki a cikkekből. A szlovák statisztikai hivatal kimutatása szerint az ország a 2011/2012-es szezonban 128 ezer tonna cukrot termelt, az import pedig 350 ezer tonna volt. A kivitel mértékének 634 ezer tonnája azonban 155 ezer tonnával haladja meg a termelés és a behozatal összegét - világos, hogy ez csak úgy történhetett, hogy az export egy jelentős része fiktív. - A szlovák cukornak is jó a magyar áfacsaló - Index

A NAV egyébként egy sajtótájékoztató háttéranyagot is kiadott az őket ért támadásokkal kapcsolatban. Forradalmi retorikából ez az intézmény sem szenved hiányt:




http://sorkoz.blog.hu/2013/12/01/horvath_for_president
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
KAPUZÁRÁS eLŐTTI PÁNIK
  2013-12-02 17:53:31, hétfő
 
 

KAPUZÁRÁS ELŐTTI PÁNIK

2013. december 1., vasárnap

Vége van a szemérmes tolvajok korának, vége azoknak az időknek, amikor pitiáner kis tolvajok mai mércével mérten pitiáner összegeket loptak pironkodva, pártjuk érdekére hivatkozva, majd a kizsarolt összeg felét veszélyességi pótlékként lenyúlva.
Eljött a brutális rablások kora.
Nincs már itt magyarázkodás, pedig milyen jókat lehetett nevetgélni anno a kínszenvedésen, mellyel a rablóbanda megpróbált ideológiát gyártani a fosztogatásokhoz, nincsenek itt már nemzetiszínű mázzal sem leöntve az ügyek, nincs semmi más, csak a pőre erőszak.
Ma olvastam valakitől, hogy Orbán azért nem tiltakozik az ellen, hogy maffiának nevezik őket, mert arra számít, hogy maga a vád is félelmet gerjeszt az emberekben - holott, a szerző szerint a helyzet nem ilyen rossz, hiszen még nem öltek meg senkit.
Én úgy pontosítanám ezt a mondatot úgy, hogy tudomásunk szerint még nem öltek meg senkit, habár ennek ellentmondanak az elmúlt évtizedek eseményei, a szervezett bűnözés elleni küzdelmet megyei szinten irányító rendőr halálától Vancsik képviselő furcsa balesetéig, a bizonyítékot használhatatlanná tevő főrendőrtől - mai minisztertől - a Nógrádi testvérek vallomásáig.
Dejszen nem kell ahhoz ölni, hogy rettegjen a nép, retteg az mindjárt, ha az a veszély fenyegeti, hogy kiveszik a kenyeret a szájából, és ha retteg, akkor kussol.
Másképp mivel lehetne magyarázni, hogy nem veri ki a biztosítékot, hogy a kiemelt adózók kiemelt nagyságrendű tolvajlásait leleplező adóhivatali tisztviselőket úgy hajtják el az ügynek még a környékéről is, mint a vetésbe tévedt libát, és még örülhetnek is, hogy egyelőre nem mennek a levesbe?
Mivel lehetne magyarázni, hogy abban az országban, ahol egy zárt körben elhangzott ,,kurva ország" kifejezés hallatán lángba borult Budapest, most senki nem emel szót semmi ellen, most ha az ebédlőasztalán dugják az asszonyt, a dohányzóasztalon meg a lányát, akkor is kussol a magyar?
Vagy lehetséges, hogy anno nem is a nép volt olyan rettenetesen felháborodva, hanem csak azok, akiket megfizettek?
Jön a választás, és bár hihetetlenül öntelt képpel pöffeszkednek a Fidesz prominensei, de Orbán szinte eltűnt a hazai pályáról - aki nem beszél, az nem hibázhat alapon, - vélhetőleg, Matolcsynak sem köszönhette meg a harcos kiállását.
Lehet, ő is megy majd Párizsba, mint a családi titkokat kifecsegő és szinglihordákkal fenyegető Mikola.
Nem biztos, hogy a nagy magabiztosság mögött nincs nagy majré, hiszem a nép elcsendesedése nekik is feltűnhetett, nem egy jó jel, nincs ellene eszköz és ki tudja, mi játszódik le a magyar speciálisan bekötött agyában - megjósolhatatlan.
Márpedig a választási rendszer olyan, hogy aki nyer, az nagyon nyer, és ha nagyon nyer, akkor nagyon nagy pofonokat tud osztani.
Azon töröm a fejem mostanában, hogy a demokratikus ellenzéknek deklarálnia lenne érdemes az Alaptörvény azonnali hatályon kívül helyezésének szándékát, vagy ráérnek majd a választások után, Orbán puccskísérlet miatti megvádolásával és letartóztatásával egyidőben meghirdetni?
Meg, hogy mi legyen a TEK jól kiképzett harcosaival, akik végső soron nem eszmei alapon azok, akik, hanem ideológiamentes zsoldosok?
Azon is gondolkodtam már, hogy a Fidesz esetleges választási veresége esetén vajon átadná-e békésen a hatalmat, vagy ehhez szét kellene verni a futballhuligánokat, sokkal erőszakosabban, mint 2006-ban?
Meg azon is, hogy mit lehetne kezdeni Polt Péter ügyészségével?Mit lehetne kezdeni Áderral, Szájerral, Kövérrel, meg a többi puccsistával?
Szóval nincs ok az irigységre, nincs az az Audi, ami megérné egy ilyen intézkedés-sorozat megterhelését, pszichikai feszültségét és a valóságos életveszélyt, amivel járna.
Érdekes helyzet lenne, egyben persze félelmetes is.
Mindemellett kívülnézetből most úgy tűnik, hogy a Fideszes fiúk ki akarják még használni az időt, ameddig kétharmaduk van, ameddig még övék a hatalom, és ügyeskednek ezerrel.
Betelepítik hűbéreseik trafikjaiba a lóversenyfogadást - olvashatták a Keresztapát - levágatják a nullás sütésű lovak fejét, ha valaki okoskodna, ne kerüljenek zavarba, ha egy lófejet az ágyába kell tenni, egyben a CBA-s Lázár testvéreknek is elsimogatják a pályát - ügyeskednek szakadatlanul.
Soha nem voltam elégedetlen a fantáziámmal, el tudtam képzelni mindig ezt-azt, de a mai állapotok még legvadabb álmaimban sem ködlöttek fel.
Tudtam, hogy mi legfeljebb Balkán felső feltételes megállóhely vagyunk, de hogy ráverünk egy kanyart bármelyik banánköztársaságra, azt azért nem képzeltem volna.
Hát, majd meglátjuk, az utolsó időszak sorsdöntő lesz, ki mit fog lépni.
Meglátjuk, hacsak a tények ismeretében nem úszik majd könnyben a szemünk.

http://www.pupublogja.hu/2013/12/kapuzaras-elotti-panik.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ukrajna - narancsos féreglázadás előkészítése?
  2013-12-02 17:49:09, hétfő
 
  Ukrajna - narancsos féreglázadás előkészítése?


A Nyugatnak kellett pár nap, mire észhez tért a Moszkva irányából Janukocsics által bevitt horogütésből. Kezdetben csupán a fenyegetések hangzottak el, majd utcára hívták a csőcseléket. Buzik, genetikai nyomorékok, fizetett provokátorok lepték el az utcákat.

A csőcselék létszáma a hét végére nagyon nagy ütemben nőtt. A rendőri erők mindössze ezer főt tudtak utcára vonultatni. Orosz szakértők szerint Janukovics nem készült fel kellőképpen, hogy bejelenése a tárgyalások leállításáról a Nyugati körökben milyen reakciókat válthat ki, pedig tapasztalatot szerezhetett volna a moszkvai eseményeken, valamit az ukrajnai narancsos forradalom alkalmával is. Felkészültsége elégtelen volt.

A tüntetők az ország minden részéről özönlöttek Kijevbe. Pillanatnyilag az egyetlen eredmény, hogy az elégtelen védelemmel rendelkező ám üres kormányzati épületek közül a városházat megszállták. A hétfői munkakezdésre a dolgozók bejutni nem tudtak. A vasárnapi fellángolás után azonban sokan elhagyták a tereket, és hazamentek, valószínűleg a hétfői munkakezdés miatt. Olyannyira lecsökkent a félmilliós tömeg, hogy az ellenzék vezetője, Yatsenyuk (erősen szemita jellegű fejjel, lentebb) felszólította a tüntetőket, hogy ne hagyják el a tereket.

Yatsenyuk, alias "manipulátor", alias "kaméleon". Mindkét képen ő szerepel.

A tüntetők lemondtak a "tüntetési jogukról" mivel kezdetektől folyamatosan és erőszakosan támadják a rendőri erőket. Attól kezdve, hogy a tüntető a rendfenntartásra támad, már nem tüntetés zajlik, hanem rendbontás. Ennek ellenére a Nyugat folyamatosan a tüntetési szabadság biztosítására figyelmezteti Kijev vezetését. Szerintük a tüntetéseknek úgy kellene zajlani, hogy a hatalom szó nélkül hagyja, hogy elfoglalják a középületeket. Persze csak akkor, ha azok a liberális oldalon állnak. Moszkva viszont szó nélkül rendfenntartókat vezényelt Kijevbe a fennálló hatalom megsegítésére. Valószínűleg azon erőket, akik elegendő tapasztalatot szereztek a moszkvai zavargások leverésekor.

A zavargások folytatói barikádokat kezdtek emelni a város több pontján. A mi véleményünk szerint a tüntetés elbukott. A zendülők, akik egy tipikus államcsínyt akartak végrehajtani elbuktak. A tömeg létszámát a csúcs félmillió fölé emelni nem tudták, majd ez a tömeg is csökkenni kezdett. Az utcán jelenleg néhány tízezer ember tartózkodik, valószínűleg a megfizetettek, és azok a rétegek, akik a legnagyobbat bukják, az erkölcstelen hulladékok. Nagyjából ezer ember blokád alá akarta vonni a minisztérium épületét, ahová a reggel érkező dolgozókat nem akarták beengedni. A rendőrség elkezdte a fővárosba vezényelni a rendőri erőket, a Krimből több ezer rendőrt vezényeltek fel. Mivel a kezdeményezést a zendülők el fogják veszteni, ha nem tudják a létszámot újra felerősíteni és növelni, ezért véleményünk szerint a megmozdulás bukásra van ítélve. Semmi egyében nem múlik az ügy, mint azon, hogy Janukocsik kitart e az elkövetkező egy-két hétben.

Szót kell emelni a nyugati média szerepéről is. A cionista média most úgy akarja bemutatni, hogy egész Ukrajna fellázadt a vezetése ellen. Voltaképpen a cikkekhez közölt fotók hatásvadász képek csupán, egyet bemutatunk. A nyugati médiában napvilágot látott kép, a barikádokról. Az orosz média az, ami megmutatja mi van a barikád mögött. A cionista sajtó minden jelentést eltúloz, és semmi egyébre, mint a szokásos manipulációra használja a médiát.

Hídfő.net | Ukrajna 2013 EU-csatlakozás

A "barikád" szemből, a nyugati médiumok számára. Lehozta az Index is, hogy azt neki parancsolták.

A "barikád" oldalról. Möhötte egy lélek se. Csak nem egy előre elkészített csalást láthatunk? Ki hinné...

http://www.hidfo.net/2013/12/02/ukrajna-narancsos-fereglazadas-elokeszitese
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A fiatal székely megveri házsártos anyósát
  2013-12-02 17:46:51, hétfő
 
 
A fiatal székely megveri házsártos anyósát. Az anyós feljelenti, s a bíró százhúsz lejre bünteti. Csóválja a fejét a legény, s végül kiböki:
- Miért éppen százhúsz lejre büntetett bíró úr?
- Száz lej a büntetés, fiam!
- És a többi?
- Az a húsz százalék vigalmi adó.
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
A brassói néplaptól újságíró érkezett Csíkszeredára. Kéri, m
  2013-12-02 17:44:40, hétfő
 
  A brassói néplaptól újságíró érkezett Csíkszeredára. Kéri, mutassák meg neki a legöregebb favágót. Amikor találkoznak, azt mondja neki:

- Hallom, maga még a gróf birtokán dolgozott. Nekik gürcölt évtizedeken át, s lám, csak egy kis kunyhót tudott szerezni. Meséljen, bátyám, milyen volt az élet régen. Mondja, akkoriban hány gatyája volt?
- Nyolc.
- Miből?
- Gyolcsból.
- És most az új rendszerben hány van?
- Kettő.
- Miből?
- Abból a nyolcból.
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 37 
2013.11 2013. December 2014.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 878 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 736
  • e Hét: 4500
  • e Hónap: 8245
  • e Év: 161741
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.